Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

(1/2535) > >>

NaturalBoy:
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Már egy ideje azt vettem észre h nem tudok nőni. Kipróbáltam sok edzésmódszert. Próbálkoztam az edzés volumennel is, volt h kevesebbet edzettem és töbet pihentem, volt h inkább edzettem heti 6 alkalommal 1 nap pihenővel. Napi 3g./testsúlykiló fehérjét eszem minimum, amennyire lehet odafigyelek h eleget tudjak pihenni, napi 8 órát szinte mindig tudok aludni de minden ellenére nem tudok 85 kg-nál több lenni. Eddig kipróbáltam meganyi táplálékkiegészítőt a muscletech anator p70, cell Tech, Creakic, Leukic termékét valamint a bsn mass stack-jét. Mindezzel csak azt akarom mondani h ha esetleg kissé szkeptikusak lennétek abban h elértem a növekedési plafont akkor higyétek el h mindent megpróbáltam.
A segítségeteket abban szeretném kérni h kipróbálnám a szteroidokat, de ezekben nagyon nem vagyok otthon és nem szeretném ha megvezetnének. A "helyi díler" meg nagyjából azt csinálja h amit kérsz tőle ha az éppen nincs akkor azzal jön h az ugyan olyan jó, majdnem ugyan az stb.
Mivel még nem szedtem semmit kezdetnek szerintem elég sokat hozna egy oral kúra is. ezért én egy ilyen kúrára gondoltam: danabol ds napi 30 mg.+proviron 50 mg. és a végén 3 hétig heti 1 HCG. Kíváncsi volnék a véleményetekre. Mindenképp szeretnék szedni a danabol,proviron után valamit, mert nem szeretném ha az egész csak kidobott pénz lene mert 80%-át elveszteném. még azon is gondolkoztam h a HCG helyett inkább clenbuterolt szednék.

tomi:
Szia, Én elhiszem hogy elérted a növekedési maximumodat, én is kb 85 kilósan nyúltam először kokszhoz. Amit írtál, az szinte tökéletes, de még olcsóbban is kijöhetsz. Szerintem Danabol ds (150szem) mehet, mellé nem kell proviron, utána meg ne hcg-t nyomjál, hanem clostilbegy-t 20-30szemet. Ez egy hatásos kezdő kúra, meg lehet tapasztalni, hogyan reagálsz az ilyesmire. Utána nagy lesz a veszteség kétségtelen, mivel ez sok vizet hoz, de nem kell beszarni, mindenki így kezd (szeritem). sok sikert.

NaturalBoy:
Üdv tomi!
Köszi a segítséget, viszont utánna jártam a clostilbegy-t nek. És azt olvastam róla hogy ez egy szintetikus ösztrogén. Én eddig azt hittem h az ösztrogén olyan dolgokra van hatással mint a vízvisszatartás, könyebb zsíraktározás stb. szóval ami nem a testépítők álma. Mivel én tényleg nem vagyok otthon ebben a témában, ezért leírnád h miért jobb választás ez mint a hcg és ha nem szedek a danabol mellé proviront akkor a danabol nem fog aromatizálódni? Illetve még egy kérdésem az lenne h ezeknél a cuccoknál: danabol ds, clostilbegyt mire kell figyelnem hogy nehogy hamisítványt sózzanak rám? Előre is köszi.

Bubee:
Naturalboy:

Én nem nagyon akarok beleszólni a dolgodba, de én nem szarakodnék orális cuccokkal. Ha mindenképpen gyógyszerhez akarsz nyúlni akkor inkább szúrj. Sokkal okosabb és jobb megoldás mint tablettázni. Nekem ez a szerény véleményem erről. Nem muszáj mindjárt tesztot nyomni, egy kezdő kúrának szerintem megfelelne egy stanozolol kúra is vagy szimplán egy deca vagy superanabolon kúra. És akkor mégsem terheled a májad, valamint jobb minőségű anyagot használsz.

A másik: azért vannak a BSN Mass stacknél komolyabb anyagok is itt. Egy kreatinos termékkel nehéz platót átlépni, sztem nem is lehet - max még kezdőbb szinten. Próbáld ki a Mass FX + Hyperdrol X2-t pl. Vagy vannak itt igen komoly kombinációk amikkel lehet eredményt elérni.

efitmaster:
Engem azért nem győztél meg túlságosan NaturalBoy, hogy túl vagy már mindenen és neked csak a dianabol segíthet. Ahogy lejön, te most itt egy gyors és olcsó növekedést akarsz. Ráadásul úgy akarod megnyomni a gázpedált, hogy nem tudod, hol a fék és az internet fórumon akarsz kiképződni ezügyben, ami egy kissé veszélyes játékba fog belevinni, ha jól látom, amit előtted már páran megbántak és nem beszélnek róla. Szóval én nem vagyok ezzel kapcsolatban annyira pozitív, mint Tomi, látva a teljes képzetlenségedet ezen a téren.

A clostyil(clomid) egy ösztrogén, aminek anti-ösztrogén hatása van. A Nolvadex már alapból sokkal jobb választás lenne, mint a clomid, de nem biztos, hogy valaki itt arra fogja pazarolni az idejét, hogy gyógyszerekkel való visszaélésre kiképezzen téged. És az se biztos, hogy itt nem leszel megvezetve ugyanúgy, mintha "ahelyi díler" vezetne meg. Honnan tudod, hogy itt pl. nem éppen a helyi dealer ad neked tanácsot? ;D

Gondolod itt orvosok várakoznak 24/24, hogy bevezessenek minden ilyen kissrácot a gyógyszerekkel való visszaélés rejtelmeibe?

Írd le inkább pontosabban, hány éves vagy. Mióta edzel? Heti hányszor, hány órát? Milyen bontásban? Milyen gyakorlatokkal, sorozat, ismétlés? Étkezési programod milyen? Pontosabban kéne, mint, hogy 3gr fehérje/testsúlykiló/nap. Szénhidrátbeviteled pl. mennyi naponta, ami sokkal fontosabb lenne a tömegnöveléshez, mint a fehérje?

A másik dolog pedig az, hogy a Leukic, BSN Mass Stack stb... és a szteroidok között még mindig van egy lépcső a kiegészítőkben, mint pl. Anabolic Xtreme - Hyperdrol, MassFX, vagy ALRI-Jungle Warfare, Bad Ass Mass, Pro Anabol stb, amik sokkal előnyösebbek lennének számodra. Drágábbak, mint a hamis dianabol, de biztosabbak és sokkal enyhébben megúszhatod őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése