2024. Március 28. - 22:55:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kezdő kúra  (Megtekintve 2480282 alkalommal)

EDR és 3 vendég van a témában

2007. Szeptember 20. - 01:46:53
Megtekintve 2480282 alkalommal
Nem elérhető

NaturalBoy


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Már egy ideje azt vettem észre h nem tudok nőni. Kipróbáltam sok edzésmódszert. Próbálkoztam az edzés volumennel is, volt h kevesebbet edzettem és töbet pihentem, volt h inkább edzettem heti 6 alkalommal 1 nap pihenővel. Napi 3g./testsúlykiló fehérjét eszem minimum, amennyire lehet odafigyelek h eleget tudjak pihenni, napi 8 órát szinte mindig tudok aludni de minden ellenére nem tudok 85 kg-nál több lenni. Eddig kipróbáltam meganyi táplálékkiegészítőt a muscletech anator p70, cell Tech, Creakic, Leukic termékét valamint a bsn mass stack-jét. Mindezzel csak azt akarom mondani h ha esetleg kissé szkeptikusak lennétek abban h elértem a növekedési plafont akkor higyétek el h mindent megpróbáltam.
A segítségeteket abban szeretném kérni h kipróbálnám a szteroidokat, de ezekben nagyon nem vagyok otthon és nem szeretném ha megvezetnének. A "helyi díler" meg nagyjából azt csinálja h amit kérsz tőle ha az éppen nincs akkor azzal jön h az ugyan olyan jó, majdnem ugyan az stb.
Mivel még nem szedtem semmit kezdetnek szerintem elég sokat hozna egy oral kúra is. ezért én egy ilyen kúrára gondoltam: danabol ds napi 30 mg.+proviron 50 mg. és a végén 3 hétig heti 1 HCG. Kíváncsi volnék a véleményetekre. Mindenképp szeretnék szedni a danabol,proviron után valamit, mert nem szeretném ha az egész csak kidobott pénz lene mert 80%-át elveszteném. még azon is gondolkoztam h a HCG helyett inkább clenbuterolt szednék.

2007. Szeptember 20. - 08:28:23
Válasz #1
Nem elérhető

tomi


Szia, Én elhiszem hogy elérted a növekedési maximumodat, én is kb 85 kilósan nyúltam először kokszhoz. Amit írtál, az szinte tökéletes, de még olcsóbban is kijöhetsz. Szerintem Danabol ds (150szem) mehet, mellé nem kell proviron, utána meg ne hcg-t nyomjál, hanem clostilbegy-t 20-30szemet. Ez egy hatásos kezdő kúra, meg lehet tapasztalni, hogyan reagálsz az ilyesmire. Utána nagy lesz a veszteség kétségtelen, mivel ez sok vizet hoz, de nem kell beszarni, mindenki így kezd (szeritem). sok sikert.
Up the dose, lift the most!

2007. Szeptember 20. - 09:15:19
Válasz #2
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv tomi!
Köszi a segítséget, viszont utánna jártam a clostilbegy-t nek. És azt olvastam róla hogy ez egy szintetikus ösztrogén. Én eddig azt hittem h az ösztrogén olyan dolgokra van hatással mint a vízvisszatartás, könyebb zsíraktározás stb. szóval ami nem a testépítők álma. Mivel én tényleg nem vagyok otthon ebben a témában, ezért leírnád h miért jobb választás ez mint a hcg és ha nem szedek a danabol mellé proviront akkor a danabol nem fog aromatizálódni? Illetve még egy kérdésem az lenne h ezeknél a cuccoknál: danabol ds, clostilbegyt mire kell figyelnem hogy nehogy hamisítványt sózzanak rám? Előre is köszi.

2007. Szeptember 20. - 09:37:14
Válasz #3
Nem elérhető

Bubee


Naturalboy:

Én nem nagyon akarok beleszólni a dolgodba, de én nem szarakodnék orális cuccokkal. Ha mindenképpen gyógyszerhez akarsz nyúlni akkor inkább szúrj. Sokkal okosabb és jobb megoldás mint tablettázni. Nekem ez a szerény véleményem erről. Nem muszáj mindjárt tesztot nyomni, egy kezdő kúrának szerintem megfelelne egy stanozolol kúra is vagy szimplán egy deca vagy superanabolon kúra. És akkor mégsem terheled a májad, valamint jobb minőségű anyagot használsz.

A másik: azért vannak a BSN Mass stacknél komolyabb anyagok is itt. Egy kreatinos termékkel nehéz platót átlépni, sztem nem is lehet - max még kezdőbb szinten. Próbáld ki a Mass FX + Hyperdrol X2-t pl. Vagy vannak itt igen komoly kombinációk amikkel lehet eredményt elérni.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Szeptember 20. - 10:12:16
Válasz #4
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Engem azért nem győztél meg túlságosan NaturalBoy, hogy túl vagy már mindenen és neked csak a dianabol segíthet. Ahogy lejön, te most itt egy gyors és olcsó növekedést akarsz. Ráadásul úgy akarod megnyomni a gázpedált, hogy nem tudod, hol a fék és az internet fórumon akarsz kiképződni ezügyben, ami egy kissé veszélyes játékba fog belevinni, ha jól látom, amit előtted már páran megbántak és nem beszélnek róla. Szóval én nem vagyok ezzel kapcsolatban annyira pozitív, mint Tomi, látva a teljes képzetlenségedet ezen a téren.

A clostyil(clomid) egy ösztrogén, aminek anti-ösztrogén hatása van. A Nolvadex már alapból sokkal jobb választás lenne, mint a clomid, de nem biztos, hogy valaki itt arra fogja pazarolni az idejét, hogy gyógyszerekkel való visszaélésre kiképezzen téged. És az se biztos, hogy itt nem leszel megvezetve ugyanúgy, mintha "ahelyi díler" vezetne meg. Honnan tudod, hogy itt pl. nem éppen a helyi dealer ad neked tanácsot? ;D

Gondolod itt orvosok várakoznak 24/24, hogy bevezessenek minden ilyen kissrácot a gyógyszerekkel való visszaélés rejtelmeibe?

Írd le inkább pontosabban, hány éves vagy. Mióta edzel? Heti hányszor, hány órát? Milyen bontásban? Milyen gyakorlatokkal, sorozat, ismétlés? Étkezési programod milyen? Pontosabban kéne, mint, hogy 3gr fehérje/testsúlykiló/nap. Szénhidrátbeviteled pl. mennyi naponta, ami sokkal fontosabb lenne a tömegnöveléshez, mint a fehérje?

A másik dolog pedig az, hogy a Leukic, BSN Mass Stack stb... és a szteroidok között még mindig van egy lépcső a kiegészítőkben, mint pl. Anabolic Xtreme - Hyperdrol, MassFX, vagy ALRI-Jungle Warfare, Bad Ass Mass, Pro Anabol stb, amik sokkal előnyösebbek lennének számodra. Drágábbak, mint a hamis dianabol, de biztosabbak és sokkal enyhébben megúszhatod őket.

"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Szeptember 20. - 10:12:57
Válasz #5
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
 ;D bubee, a számból vetted ki a szót... O0
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Szeptember 20. - 10:14:13
Válasz #6
Nem elérhető

fLeSs


A növéshez nem elég a sok fehérje, a ch is fontos, sőt, azt kell csak igazán belőni. Sztem 85 kg-osan senki nem éri el a határait, max egy olyan smurf, mint Bubee.  ;D

2007. Szeptember 20. - 10:15:02
Válasz #7
Nem elérhető

NaturalBoy


Hi Bubee!
Neked szintén köszi a segítséget. Két kérdésem lenne: Az egyik, hogy a Decát kell valamivel kombinálni, hogy az aromatizálódást lecsökentsem? Mondjuk provironnal vagy nolvadexel, vagy mondjuk egy 10 hetes deca kúra után 3 hétig heti egy hcg így rendbe lenne? A második kérdésem pedig az, hogy azért nem gondolkoztam a szúrós dolgokon, mert a decáról is hallottam minden félét Pl: hogy nem szabad még véletlenül sem vérbe adni mert olajos, meg már azt is hallotam h majdnem csontig kell nyomni h jobban szívódjon, illetve ha nem maszírozom el megfelelően akkor valami csomósodást okoz. Szóval a kérdésem az lenne h mire kell figyelni az injekciók esteén ezeken kívül (már ha egyáltalán ezek tényleg mind így vannak)? Félek h kezdőként elrontok valamit mondjuk beadáskor vagy ilyesmi.

2007. Szeptember 20. - 11:01:37
Válasz #8
Nem elérhető

Skorpió


Szia NaturalBoy!

Mielőtt koxhoz nyúlnál ajánlom próbáld ki az Alri termékeit.

A PorAnabol-Jungle Warfare-Restore stack használatával nagyon szép eredményeket lehet elérni. Használj mellé fehérjét és Glutamint, valamint ügyelj a vitaminbevitelre is. Egy Danabol+Proviron kúra szinte semmivel nem olcsóbb (ha eredetit szedsz), mint az előbb ajánlott hármas használata, ráadásul az Alri termékek alkalmazásánál sokkal kissebb a kockázat. Többször is használtam Alri-s dolgokat, és nekem semmi bajom nem lett tőlük, azonban nagyon szép eredményeket sikerült velük elérnem. A tesztemet elolvashatod az Extremefit.hu oldalon.

Örülnék, ha írnál valamit az edzésmódszereidről és a táplálkozásodról is.

Ha mégis koxhoz nyúlsz:

Először is hány éves vagy?
21 éves kor alatt ne kezdj bele semmi ilyen dologba!

Másodszor:
ezt a témát nagyon körbe kell járnod. Olvass el mindent, amit csak tudsz a témával kapcsolatban.
Legyél tisztában a mellékhatásokkal, a tünetekkel, és az orvoslásukkal is!
Ha szuris dolgokat akarsz nyomni, akkor jobb, ha először valakit megkérsz, mutassa meg Neked hogyan kell!
Mikor az elsőt nyomod be magadnak legyen melletted valaki, nehogy ott ess össze a tűvel a testedben. (Most ezen lehet, hogy páran röhögni fognak, de volt már rá példa nálunk a teremben.)

Harmadszor:
ha veszel valamit és nem tudod róla eldönteni, hogy hamis vagy eredeti, kérdezz meg olyat, aki ért hozzá!

2007. Szeptember 20. - 11:55:57
Válasz #9
Nem elérhető

hopika


Sőt a beadásra tényleg figyelni kell,mert egyszer előfordult velem is,hogy egy havernak szúrtam(már a sokadikat) és minden rendben is volt,amíg ki nem húztam a tűt.
Természetesen mikor beadtam megvolt a visszaszívás,vizsgálódás és semmi gáz nem látszott,DE mikor kihúztam a fenyát elkezdett elég rendesen vérezni a dolog...Valószínüleg beszúráskor egy kicsike éren keresztül ment a tű,amit el is zárt egészen addig,amíg ki nem húztam.Nem volt túl könnyű elállítani és nem is a legtisztább dolog.
Én ezért alkalmaztam inkább egy ápolónő ismerőst...
A 85 kg pedig szerintem sem lehet a csúcsod,maximum ha csontszáraz vagy teljes versenyformában.
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. Szeptember 20. - 12:09:42
Válasz #10
Nem elérhető

Béla


Szia NaturalBoy!

Csatlakozom az előttem szólókhoz és szerintem, ha nem törsz versenyzői babérokra, akkor ne nyúlj a szteroidkhoz még.
Valószínű, hogy az edzéseden és a táplálkozásodon (fehérje bevitel jó, de nem írták semmit a szénhidrát, zsír bevitelről)változtatva  és megfelelő táplálékkiegészítők (amiket AndroBan javasolt) használatával biztosan tudsz még fejlődni.

Ha ezeket a lehetőségeket is kihasználtad és elmúltál 24-25 éves, valamint a javasolt kombók/stackek sem hoztak semmilyen pozitív változást, akkor megfelelő tudás birtokában (orvosi konzultáció és az Anabolikus Szteroidok vagy X-file című könyvek elolvasása után) megpróbálkozhatsz egy kúrával. Mindenképpen mérlegeld, hogy milyen pozitív illetve negatív hatásokat okoz egy szteroid kúra (a könyvekben részletesen le van írva).
Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, akkor mindenképpen vegyél részt előtte és közben orvosi vizsgálaton, hogy az esetleges negatív hatásokat időben észrevegyék és nehogy visszafordíthatatlan gondod legyen. Ugyanis minden ember szervezete másképpen reagálhat a dolgokra. Légy óvatos és az adagok tekintetében tarts mértéket.


2007. Szeptember 20. - 13:08:10
Válasz #11
Nem elérhető

NaturalBoy


Sziasztok!
Minenkinek köszi a tanácsokat.
Akkor az adataim: 174 cm. magas vagyok és 85 kg. Kar:44cm láb:64cm mellbőség: 119cm derékbőség: 86 cm a testzsír százalékom 14,48% és nemsokára 18 leszek. Számomra a legjobban bevállt edzsé osztás a 6 nap edzés 1 nap pihenés volt. 2 és fél éve edzek, ennek nagy részéban így edzettem. Napi 2 órás egy edzés, így a héten midnent kétszer edzek, kivéve a derekamat beleértve has ferde has fűrészizmok törzsmerevítő ezeket többször egy héten a hasat minden nap illetve a vádlit minden másnap. Már többen tanácsolták h pihenyek többet lehet h amiatt nem növök. Ezt meg is fogadtam hiszen azzal én is tisztában vagyok h az izom pihenés közben regenerálódik, de ez sem hozott eredmény. A táplálkozásommal kapcsolatban napi 260-300 gramm közötti fehérjét eszem és szerintem sok szénhidrátot fogyasztok mivel ebben a korban gyorsabb az anyagcserém és muszály ha nőni akarok, ezeket leginkább rizsból vagy tésztából eszem néha krumpliból. De pontosan nem tudom h mennyi grammot/nap. Béla tanácsodra reagálva én szívesen konzultálnék orvossal ez ügyben, de számos orvos nem is tájékozott ez ügyben, de aki még is az nem is válaszol egy-eyg feltett kérdésemre csak lebeszél róla és ennyi.

2007. Szeptember 20. - 13:24:58
Válasz #12
Nem elérhető

Skorpió


Szia NaturalBoy!

18 évesen ne kezdj el koxolni, mert csúnya vége lehet!
Még bőven van hova fejlődnöd.

Először is a táplálkozásról:
veszel 2000 Ft-ért 1 digitális mérleget, és kiméred magadnak a rizst. A fehérje beviteled jó.

Másodszor az edzésről:
túl sokat edzel! 2 óra nagyon sok! 1 óra, max 1 óra 15 perc bőven elég.
Elég heti 4x súlyzós edzést végezni.

Kúra előtt és után pedig csináltass 1 májfunkció vizsgálatot!

2007. Szeptember 20. - 13:49:31
Válasz #13
Nem elérhető

NaturalBoy


Kedves efitmaster!
Bennetek azért bízom jobban mint a dílerben és tőletek kérek tanácsot, mert nektek nem származik semmi hasznotok abból h én x vagy y cuccot veszem meg. A díler meg nagyjából úgy működik h szerinte számomra az a legmegfelelőbb cucc amivel nála épp van dögivel és nem tudja eladni csak egy magamfajta zölfülünek. A következőt elég félve merem megkérdezni mert nem akrok teljesne hülyének tünni de azt nem értem h azt írtad h a Clostil(clomid) egy szintetikus ösztrögén melynek anti ösztrogén hatása van. Ha mesterséges ösztrogént viszek be a szervezetembe akor h lehet benem kevesebb ösztrogén??
Illetve örülnék pár információnak h mire kell figyelni az injekció beadáskor. Mert tőletek itt a fórumon is lehet egy-két rémhírt olvasni. @-o Például azt a vérzős esetet, aminek egyébként had kérdezzem meg lett valami következménye pl. elfertőződés vagy ilyesmi?

2007. Szeptember 20. - 14:07:13
Válasz #14
Nem elérhető

hopika


Nem lett belőle elfertőződés,de a helye egy darabig látszott azért.Az egész tanulsága csak annyi,hogy jobb egy gyakorlott ember által beadatni,vagy nézd meg egy párszor,hogy hogyan is kell "szakszerűen" csinálni.

A 18 éves korban kokszolás tényleg nem a legjobb dolog szerintem se és ebben saját tapasztalat is van jócskán.Én sem bírtam megülni a seggemen és sok hibába beleestem.Ésszerűtlenül,előzetes tudásanyag nélkül semmiképp ne vágj bele!

A 6 nap edzés,ráadásul a 2 óra baszott sok,ha normálisan fejlődni akarsz!!!Főleg ilyen bontásban...Ha több részre osztanád a programot-talán-de akkor még több a 2 óra.

Speciel én egy magas intenzitású edzést lezavarok 50 perc alatt,de maximum az 1 óra 10 perc.

Nem lehet,hogy egy kicsit túledzed magad?
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!