2024. Április 25. - 03:29:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: KÖTELEZŐ OLVASMÁNY AZ ITT FÓRUMOZÓKNAK!  (Megtekintve 23434 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2013. Május 29. - 13:49:01
Megtekintve 23434 alkalommal
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A bodybuilding.hu weboldalak és fórumok és annak tulajdonosa és működtetői/fenntartói és esetleges munkatársai, SEMMILYEN módon nem támogatják ÉS nem kívánják támogatni a tiltott szteroidok és teljesítmény fokozó szerek használatát. A bodybuilding.hu nem kínál senkinek és nem árusít tiltott teljesítmény fokozó szereket/szteroidokat és nem támogatja ezek árusítását. A bodybuilding.hu nem támogatja a tiltott teljesítményfokozó szerek és szteroidok reklámozását és terjesztését semmilyen módon! Minden ezzel kapcsolatos megnyílvánulás moderálva/törölve van/lesz(beleértve az összes szteroidokat kínáló weboldal linkjét). A bodybuilding.hu moderátorai megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy ne folytathassanak az oldalain a magyar Btk. ezen szakaszaiba ütköző tevékenységeket, mindazonáltal, a bodybuilding.hu tulajdonosai és üzemeltetői nem vállalnak semmilyen felelősséget az itt fórumozó regisztrált tagok tevékenységéért semmilyen módon!

A bodybuilding.hu emellett fenntartja a jogot az információk közlésére természetes és szintetikus teljesítményfozokozó termékekkel kapcsolatosan esetleges tudományos, információs és/vagy szórakoztató jeleggel. A bodybuilding.hu oldalain megjelenő információk nem orvosi tanácsok és javaslatok, és mindeki csak a saját felelősségére használhatja azokat.

Fontos figyelmeztetés: A fenti alapvető működési irányelvek ellenére megtörténhet, hogy szteroidokat kínáló, árusító oldalak linkjeit másolják be ide a forum régebbi, nem előmoderált felhasználói, amely oldalak teljesen illegálisan működnek a weben és anyagi, egészségügyi kárt okozhatnak neked. Legyél nagyon óvatos ezekkel az oldalakkal, linkekkel kapcsolatban! Legyél óvatos más felhasználók javaslataival kapcsolatban is!

Továbbá, a tagok részére fontos betartandó pontok: Ha itt fórumozol, kérjük,  tartsd be a következő pontokat.(különben kitiltott vagy törölt felhasználó leszel)

1.   Ne linkelj be szteroidokat árusító és kínáló oldalakat!
2.   Ne írj vagy kérdezz itt szteroid forrásokat!
3.   Ne reklámozz, ne kínálj itt szteroidokat és tiltott teljesítményfokozó szereket!
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"