2024. Április 16. - 11:52:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Lolka Dátum Ma - 11:36:12 »
 #:-)

Srácok én csak azt nem értem h évek otta vásárolgat mindenki és gondolom edző termekbe jár edzeni akkor hogy hogy nem alakult még egy személyes kontakt? Veszitek a franc se tudja kitől ami vagy meg jön vagy nem! + reklamálni nem is lehet!
Külföldről rendelni 50-50%-ban benne van az hogy vagy megjön vagy nem vagy lefoglalja a vám vagy szar lesz a cucc.
Na ti tudjatok.  ;-oo-;
2
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta kappl Dátum 2024. Április 15. - 22:56:34 »
Heti 110mg driada testo ena 24es teszto szintet és 208as ösztrogén szintet hozott. Hogy én mennyire aromatizálok nem hiszem el -.- jó, igaz a tzsm 15-16 % körül van.
Az a testzsír nem magas. A teszto jó ez a lényeg!

Arra pont elég, h az ereket elfedje 😅 bár kicsit kandikalnak kifelé, de az semmi.
Igen a teszto jó és már ez is nagy segítség :)
3
Szteroidok / Re:Kezdő kúra
« Utolsó üzenet: írta kappl Dátum 2024. Április 15. - 21:51:01 »
Sziasztok,

Szeretném kikérni a véleményetek egy kezdő kúrával kapcsolatban, amin gondolkozom.
Próbáltam utána nézni az interneten annyi infónak amit tudtam.
Nem vagyok versenyző, nem is szeretnék az lenni és tudom, hogy naturál keretek közt még tudnék fejlődni, ezért mentegetőzni se akarok.

32 éves vagyok, 5-6 év hosszabb kihagyásokkal 2,5 év folyamatos edzés múlttal. A testzsírom kb 25% és jelenleg 103 kg vagyok 178 cm magassághoz.

A fő célom, a zsír csökkentés kb 12-14%-ra és kb 5 kg izom felépítése még (idén és nem feltétlenül ez alatt a kúra alatt).
Tudom, mindenki ezt mondja, hogy csak egyet akar csinálni, bízom benne nem fogom szükségét érezni, hogy többet csináljak, ha ennek vége.

Forrás amit találtam és megbízhatónak gondolok a Diradashop

A kúra előtt mindenképp elmegyek egy vérvételre, általános dolgokat nézetni, plusz testo, prolactin és ösztradiol.
A kúra során folyamatosan figyelném a pulzusom, vérnyomást és vércukrot
Amiket szednék kiegészítéseket: taurin, kálium, d-vitamin, c-vitamin, magnézium, multi, cink, TUDCA, Omega, L-carnitin, creatin és aspirin protect
Kúra után és a PCT alatt Tongkat Ali Pluszban

A kúra kb 13 hétig tartana + 3 hét PCT

Amiket szednék és adagolás:
- MK677 - 25 mg /nap este beszedve úgy, hogy előtte 2 órával már nem vittem be CH-t
- Clenbuterol - 2 hétig szedni 2 hét pihenő maximum 60 mg-ra mennék fel szépen felvezetve és levezetve
- Testosteron Enanthate - 500 mg / 2 hét elosztva 7 felé úgy, hogy 2 naponta adnám be subcutan, hogy ne ingadozzon a hormon szintje - 10 hétig
- Primobolan - 300 mg / 1 hét elosztva 2 felé IM - 10 hétig
- Testosterone Propionate - A Test E és Primo utáni 11. héten kezdeném 3 hétig naponta 50 mg-ot beadva subcutan
- Anavar - Test Propi mellé ugyanúgy a 11. héttől 3 hétig naponta 50 mg bevétele 3 felé elosztva egy napra
- HCG - 1000 IU hetente egyszer a 4. héttől a 13. hétig (a kúra végéig)
- Anastrozole - 0,25 mg 2 naponta a teljes kúra alatt (PCT alatt már nem)
- Clomiphene - A PCT alatt kúra után 3 hétig - 1 hétig 50 mg naponta utána 2 hétig 25 mg naponta

A 4. vagy 5. héten elmennék újra egy vérvételre, ahol megnézetném a Prolactin és Ösztradiol szintem. Tudom sokan azt mondják addig ne szedjek Anastrozolt, amíg nincs meg a vérvétel, de mivel túlsúlyos vagyok, így szerintem biztos, hogy meg lenne emelkedve az ösztrogén szintem, a vétvétel inkább arra lenne jó, hogy meglássam, az Anastrozole jól állította-e be, megfelelő mértékre.

A PCT után, amikor már mindennel leálltam elmennék újra egy teljes vérképre, ahol néznék pluszba testo, prolactin, ösztradiol és IGF1 szintet megnézni, hogy visszaállt-e minden megfelelőre.

A kúra célja ugye főleg a fogyás, így kb 2000 kcal-s étrendet tartanék min 200 g fehérjével, szigorúan betartva, heti 5-6 edzés és heti 5-6 kardio mellett.
Bízom benne hogy ez a felállás és mivel van rajtam felesleg alkalmas lenne a zsírégetésre és az izomépítésre is.

Amilyen kérdések vannak bennem még:
- Szükség lenne-e koleszterin csökkentőre még pluszba
- Mennyi értelme van az Propionate és Anavar kombónak - A Driadashopos fórumon találtam és az ő tanácsadójuk, akivel beszéltem is ajánlotta
- Elég-e ez a 3 hét Clompihene PCT-nek?
- A Test P és Anavar után kezdhetem egyből a PCT-t vagy 1-2 hetet várjak vele még?
- HCG hetente egyben legyen 1000 IU vagy heti kétszer 500 IU?
- Primobolan 1,5 ml IM mennyire sok? Vagy jobb lenne heti 3x 1 ml?

Köszönöm a segítséget és a véleményeket előre is!
Üdv,
István
Teljesen rossz az elgondolasod. Neked legalább 15 kg kellene fogynod ami alatt a meglévő izom megtartásához nem kell ennyi cucc. Mk 677 olyan szinten növeli az étvágyat hogy esélyed se lesz fogyni mellette ezért diétában nem szedik. Egyébként is sok a 25 mg belőle.  Nekem napi 10 mg driada Mk677  6 hét alatt 7 kilót hozott.  Teszto ena 3 naponta fél ml elég.   Ha a primo valódi akkor nem fog kelleni antiosztrogen. Anavar mellett szintén nem mert mindkettő elnyomja az E2-t.  Egyébként sokkal esélyesebb hogy valódit kapj stanazolbol es feleannyiba kerül. Ugyanúgy a masteron is jo a primo helyett. De ilyen szintű testzsír mellett talán szeptember végére formába kerülsz..

Én hagynám az összes cuccot, 3-400mg propi +cardarine és komoly diéta elsőnek, utána mehetne bővítés... De ez csak az én véleményem.
4
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta kappl Dátum 2024. Április 15. - 21:44:48 »
Úgy vettem észre mindig van pár ember aki nagyon lehúzza az éppen népszerű márkát. Nem vagyok biztos benne hogy el kell hinni mindent mindenkinek..lehet üzleti érdek vagy éppen csak unatkozik a kis fasz és ebben éli ku magát hogy riogatja itt az embereket. Multkir pl akinek vizsgálta a "hatóság" a driadas csomagjat..ja persze es erről a posta ügyfelese tájékoztatta..Vagy ezek a full üres tesztorol szóló sztorik mikozben az emberek 90 százalékának működik ugyanaz..

Kèrlek èn nem húztam le a márkát, csak annyit írtam ami történt … és 2 hete csak annyi van hogy áll a csomag Bécsben. És igen az ügyfélszolgálat mondta hogy belső ellenőrzésen van a csomag. De hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. És nem is kívánnák ezt senkinek, mivel azért van miért parázni , bármikor bárki beleeshet…
Ez csak egy jó szándék akart lenni hogy akkor nyomom az infót ha tudok valamit. Mivel ezért van a Forum!
Dehát sajna ez is úgy látom olyan magyar dolog egyből bele állni mert valaki leírja a véleményét és tapasztalatát.
Arra lennék kíváncsi mi alapján ellenőriznek csomagot? Jó lenne tudni!
Meg hogy kerül a csomag Bécsbe Litvániából? Ha csak nem ausztriába rendeltél..de ezt eddig nem emlitetted.


Azért annyira nem akarok / akartam belemenni. De azért vagyunk egy páran szerte a világban :)
Az egész EU terén van erre sajna törvény szóval tud ez nem kellemes is lenni. Mindenki ra tud keresni ott ahol el de ez mindenhol ugyan az …… csak más nyelvem :/
Az hogy neked mit csináltak Bécsben a csomagoddal nem releváns Magyarországon. Mielőtt paráztatod az embereket nem ártott volna mondani hová rendeltél..

Erre most mit írjak ?? Én kérek elnézést hogy egyből nem írom le az útlevél számomat meg a telefonszámomat 🤦🏼
De érezd megad kivételesnek mert ezek szerint Magyarországon ilyen nem is történhet 🤣🤦🏼
Biztos téged Orbán véd …. De nem akartalak paráztatnii, aki meg érti amit írtam az úgy is érti . Aki meg csak ennyit szűr le azzal meg amúgy sem akarok beszélgetni . Max aki értelmesen ír mint pl Gábor annak majd megírom privátba hogy mi történt . Jó fórumozást kívánok neked csak így tovább 👍

De figyelj már, semmi rossz bántási szándék vagy bármi, de azért azt irhattad volna, hogy Bécsbe rendelted, vagy ausztriaba (ez most nem lényeges) nekem is mindjárt az tűnt fel, hogy mit keresett a csomagod Bécsbe... Szal érted, ebben semmi rossz nincs... Én driadat használok csak, tesztot (propi ena) mindkettő jó, ha kell a verkeprol is tudok mutatni képet. És a driadas rendeleseket is megtudom mutatni, hogy igenis azok mennek, mert nagy mennyiséget rendelek mindig, így értelmetlen lenne mást használni.


Ez viszont minden szteroidosnak szól, 20 euro az e2 testo/shbg mérés, nem igaz, hogy annyit nem ér meg... Lehet a magán laborba dupla annyi, de kit érdekel? Tudod az állapotod és így minden egyszerűbb, miért jobb találgatni, hogy ez meg az nem jó? Az első propi kúrám pl ezért lett szar, mert én hulye nem mentem el időben, de többen is mondták, csak nem volt idő, aztán addig könyörögtem az orvosomnak amég levette a vért és elküldtem vizsgálatra, hát az ösztrogén igen csak megszaladt és ezért is szart sem ért a kúrám...

Én is hallottam, hogy van alfa meg beta hcg, de én úgy tudtam, hogy mindkettőt kimutatja a teszt, de lehet h nem kitudja.
5
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Norborg34 Dátum 2024. Április 15. - 21:24:30 »
Én pl. senkit nem akarok lebeszélni semmiről, semmi üzleti érdekeltségem nincs semmiben, innen szinte már ismernek páran személyesen is és tudják is, nem foglalkozok semmivel, nekem mindegy, hogy ki mit vesz, én csak leírom a saját tapasztalataimat! Elhiszem azt is, hogy valakinek tök jól működik, Hollandiában is ezt használják a profibbak is, egyszerűen szerintem én a szart kaptam, amivel még egy vérképet is értelmetlen lett volna csináltatni! Csináltattam már nem egyet, különböző tesztó-ösztró arányokkal, hol magasabb, hol alacsonyabb prolaktinnal, shbg-vel, mindennel és ez az érzes ez szinte full azzal volt egyenlő, mint amikor anno nem toltam semmit ill. kúra után voltam!  Bioniche-nél volt még egy az egyben ugyan ez kb 1,5 éve, hogy atom zuhanás és a libidó totál elvesztése és ahogy utána ráküldtem egy kis propit, kb 2-3 nap múlva már sokkal jobban voltam! Na most pont ugyan ez történt! De mondom én senkit nem lebeszélni akarok, lehet hogy aki vesz, neki megint tutit küldenek, ki tudja!
6
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Jack0211 Dátum 2024. Április 15. - 20:04:48 »
Úgy vettem észre mindig van pár ember aki nagyon lehúzza az éppen népszerű márkát. Nem vagyok biztos benne hogy el kell hinni mindent mindenkinek..lehet üzleti érdek vagy éppen csak unatkozik a kis fasz és ebben éli ku magát hogy riogatja itt az embereket. Multkir pl akinek vizsgálta a "hatóság" a driadas csomagjat..ja persze es erről a posta ügyfelese tájékoztatta..Vagy ezek a full üres tesztorol szóló sztorik mikozben az emberek 90 százalékának működik ugyanaz..

Kèrlek èn nem húztam le a márkát, csak annyit írtam ami történt … és 2 hete csak annyi van hogy áll a csomag Bécsben. És igen az ügyfélszolgálat mondta hogy belső ellenőrzésen van a csomag. De hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. És nem is kívánnák ezt senkinek, mivel azért van miért parázni , bármikor bárki beleeshet…
Ez csak egy jó szándék akart lenni hogy akkor nyomom az infót ha tudok valamit. Mivel ezért van a Forum!
Dehát sajna ez is úgy látom olyan magyar dolog egyből bele állni mert valaki leírja a véleményét és tapasztalatát.
Arra lennék kíváncsi mi alapján ellenőriznek csomagot? Jó lenne tudni!
Meg hogy kerül a csomag Bécsbe Litvániából? Ha csak nem ausztriába rendeltél..de ezt eddig nem emlitetted.


Azért annyira nem akarok / akartam belemenni. De azért vagyunk egy páran szerte a világban :)
Az egész EU terén van erre sajna törvény szóval tud ez nem kellemes is lenni. Mindenki ra tud keresni ott ahol el de ez mindenhol ugyan az …… csak más nyelvem :/
Az hogy neked mit csináltak Bécsben a csomagoddal nem releváns Magyarországon. Mielőtt paráztatod az embereket nem ártott volna mondani hová rendeltél..

Erre most mit írjak ?? Én kérek elnézést hogy egyből nem írom le az útlevél számomat meg a telefonszámomat 🤦🏼
De érezd megad kivételesnek mert ezek szerint Magyarországon ilyen nem is történhet 🤣🤦🏼
Biztos téged Orbán véd …. De nem akartalak paráztatnii, aki meg érti amit írtam az úgy is érti . Aki meg csak ennyit szűr le azzal meg amúgy sem akarok beszélgetni . Max aki értelmesen ír mint pl Gábor annak majd megírom privátba hogy mi történt . Jó fórumozást kívánok neked csak így tovább 👍
7
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Janó Dátum 2024. Április 15. - 18:33:59 »
Úgy vettem észre mindig van pár ember aki nagyon lehúzza az éppen népszerű márkát. Nem vagyok biztos benne hogy el kell hinni mindent mindenkinek..lehet üzleti érdek vagy éppen csak unatkozik a kis fasz és ebben éli ku magát hogy riogatja itt az embereket. Multkir pl akinek vizsgálta a "hatóság" a driadas csomagjat..ja persze es erről a posta ügyfelese tájékoztatta..Vagy ezek a full üres tesztorol szóló sztorik mikozben az emberek 90 százalékának működik ugyanaz..

Kèrlek èn nem húztam le a márkát, csak annyit írtam ami történt … és 2 hete csak annyi van hogy áll a csomag Bécsben. És igen az ügyfélszolgálat mondta hogy belső ellenőrzésen van a csomag. De hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. És nem is kívánnák ezt senkinek, mivel azért van miért parázni , bármikor bárki beleeshet…
Ez csak egy jó szándék akart lenni hogy akkor nyomom az infót ha tudok valamit. Mivel ezért van a Forum!
Dehát sajna ez is úgy látom olyan magyar dolog egyből bele állni mert valaki leírja a véleményét és tapasztalatát.
Arra lennék kíváncsi mi alapján ellenőriznek csomagot? Jó lenne tudni!
Meg hogy kerül a csomag Bécsbe Litvániából? Ha csak nem ausztriába rendeltél..de ezt eddig nem emlitetted.


Azért annyira nem akarok / akartam belemenni. De azért vagyunk egy páran szerte a világban :)
Az egész EU terén van erre sajna törvény szóval tud ez nem kellemes is lenni. Mindenki ra tud keresni ott ahol el de ez mindenhol ugyan az …… csak más nyelvem :/
Az hogy neked mit csináltak Bécsben a csomagoddal nem releváns Magyarországon. Mielőtt paráztatod az embereket nem ártott volna mondani hová rendeltél..
8
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Jack0211 Dátum 2024. Április 15. - 17:49:53 »
Úgy vettem észre mindig van pár ember aki nagyon lehúzza az éppen népszerű márkát. Nem vagyok biztos benne hogy el kell hinni mindent mindenkinek..lehet üzleti érdek vagy éppen csak unatkozik a kis fasz és ebben éli ku magát hogy riogatja itt az embereket. Multkir pl akinek vizsgálta a "hatóság" a driadas csomagjat..ja persze es erről a posta ügyfelese tájékoztatta..Vagy ezek a full üres tesztorol szóló sztorik mikozben az emberek 90 százalékának működik ugyanaz..

Kèrlek èn nem húztam le a márkát, csak annyit írtam ami történt … és 2 hete csak annyi van hogy áll a csomag Bécsben. És igen az ügyfélszolgálat mondta hogy belső ellenőrzésen van a csomag. De hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. És nem is kívánnák ezt senkinek, mivel azért van miért parázni , bármikor bárki beleeshet…
Ez csak egy jó szándék akart lenni hogy akkor nyomom az infót ha tudok valamit. Mivel ezért van a Forum!
Dehát sajna ez is úgy látom olyan magyar dolog egyből bele állni mert valaki leírja a véleményét és tapasztalatát.
Arra lennék kíváncsi mi alapján ellenőriznek csomagot? Jó lenne tudni!
Meg hogy kerül a csomag Bécsbe Litvániából? Ha csak nem ausztriába rendeltél..de ezt eddig nem emlitetted.


Azért annyira nem akarok / akartam belemenni. De azért vagyunk egy páran szerte a világban :)
Az egész EU terén van erre sajna törvény szóval tud ez nem kellemes is lenni. Mindenki ra tud keresni ott ahol el de ez mindenhol ugyan az …… csak más nyelvem :/
9
Szteroidok / Re:Kezdő kúra
« Utolsó üzenet: írta Janó Dátum 2024. Április 15. - 17:47:44 »
Sziasztok,

Szeretném kikérni a véleményetek egy kezdő kúrával kapcsolatban, amin gondolkozom.
Próbáltam utána nézni az interneten annyi infónak amit tudtam.
Nem vagyok versenyző, nem is szeretnék az lenni és tudom, hogy naturál keretek közt még tudnék fejlődni, ezért mentegetőzni se akarok.

32 éves vagyok, 5-6 év hosszabb kihagyásokkal 2,5 év folyamatos edzés múlttal. A testzsírom kb 25% és jelenleg 103 kg vagyok 178 cm magassághoz.

A fő célom, a zsír csökkentés kb 12-14%-ra és kb 5 kg izom felépítése még (idén és nem feltétlenül ez alatt a kúra alatt).
Tudom, mindenki ezt mondja, hogy csak egyet akar csinálni, bízom benne nem fogom szükségét érezni, hogy többet csináljak, ha ennek vége.

Forrás amit találtam és megbízhatónak gondolok a Diradashop

A kúra előtt mindenképp elmegyek egy vérvételre, általános dolgokat nézetni, plusz testo, prolactin és ösztradiol.
A kúra során folyamatosan figyelném a pulzusom, vérnyomást és vércukrot
Amiket szednék kiegészítéseket: taurin, kálium, d-vitamin, c-vitamin, magnézium, multi, cink, TUDCA, Omega, L-carnitin, creatin és aspirin protect
Kúra után és a PCT alatt Tongkat Ali Pluszban

A kúra kb 13 hétig tartana + 3 hét PCT

Amiket szednék és adagolás:
- MK677 - 25 mg /nap este beszedve úgy, hogy előtte 2 órával már nem vittem be CH-t
- Clenbuterol - 2 hétig szedni 2 hét pihenő maximum 60 mg-ra mennék fel szépen felvezetve és levezetve
- Testosteron Enanthate - 500 mg / 2 hét elosztva 7 felé úgy, hogy 2 naponta adnám be subcutan, hogy ne ingadozzon a hormon szintje - 10 hétig
- Primobolan - 300 mg / 1 hét elosztva 2 felé IM - 10 hétig
- Testosterone Propionate - A Test E és Primo utáni 11. héten kezdeném 3 hétig naponta 50 mg-ot beadva subcutan
- Anavar - Test Propi mellé ugyanúgy a 11. héttől 3 hétig naponta 50 mg bevétele 3 felé elosztva egy napra
- HCG - 1000 IU hetente egyszer a 4. héttől a 13. hétig (a kúra végéig)
- Anastrozole - 0,25 mg 2 naponta a teljes kúra alatt (PCT alatt már nem)
- Clomiphene - A PCT alatt kúra után 3 hétig - 1 hétig 50 mg naponta utána 2 hétig 25 mg naponta

A 4. vagy 5. héten elmennék újra egy vérvételre, ahol megnézetném a Prolactin és Ösztradiol szintem. Tudom sokan azt mondják addig ne szedjek Anastrozolt, amíg nincs meg a vérvétel, de mivel túlsúlyos vagyok, így szerintem biztos, hogy meg lenne emelkedve az ösztrogén szintem, a vétvétel inkább arra lenne jó, hogy meglássam, az Anastrozole jól állította-e be, megfelelő mértékre.

A PCT után, amikor már mindennel leálltam elmennék újra egy teljes vérképre, ahol néznék pluszba testo, prolactin, ösztradiol és IGF1 szintet megnézni, hogy visszaállt-e minden megfelelőre.

A kúra célja ugye főleg a fogyás, így kb 2000 kcal-s étrendet tartanék min 200 g fehérjével, szigorúan betartva, heti 5-6 edzés és heti 5-6 kardio mellett.
Bízom benne hogy ez a felállás és mivel van rajtam felesleg alkalmas lenne a zsírégetésre és az izomépítésre is.

Amilyen kérdések vannak bennem még:
- Szükség lenne-e koleszterin csökkentőre még pluszba
- Mennyi értelme van az Propionate és Anavar kombónak - A Driadashopos fórumon találtam és az ő tanácsadójuk, akivel beszéltem is ajánlotta
- Elég-e ez a 3 hét Clompihene PCT-nek?
- A Test P és Anavar után kezdhetem egyből a PCT-t vagy 1-2 hetet várjak vele még?
- HCG hetente egyben legyen 1000 IU vagy heti kétszer 500 IU?
- Primobolan 1,5 ml IM mennyire sok? Vagy jobb lenne heti 3x 1 ml?

Köszönöm a segítséget és a véleményeket előre is!
Üdv,
István
Teljesen rossz az elgondolasod. Neked legalább 15 kg kellene fogynod ami alatt a meglévő izom megtartásához nem kell ennyi cucc. Mk 677 olyan szinten növeli az étvágyat hogy esélyed se lesz fogyni mellette ezért diétában nem szedik. Egyébként is sok a 25 mg belőle.  Nekem napi 10 mg driada Mk677  6 hét alatt 7 kilót hozott.  Teszto ena 3 naponta fél ml elég.   Ha a primo valódi akkor nem fog kelleni antiosztrogen. Anavar mellett szintén nem mert mindkettő elnyomja az E2-t.  Egyébként sokkal esélyesebb hogy valódit kapj stanazolbol es feleannyiba kerül. Ugyanúgy a masteron is jo a primo helyett. De ilyen szintű testzsír mellett talán szeptember végére formába kerülsz..
10
Szteroidok / Re:Jól működő márkák a szteroid piacon
« Utolsó üzenet: írta Jack0211 Dátum 2024. Április 15. - 17:40:29 »
Úgy vettem észre mindig van pár ember aki nagyon lehúzza az éppen népszerű márkát. Nem vagyok biztos benne hogy el kell hinni mindent mindenkinek..lehet üzleti érdek vagy éppen csak unatkozik a kis fasz és ebben éli ku magát hogy riogatja itt az embereket. Multkir pl akinek vizsgálta a "hatóság" a driadas csomagjat..ja persze es erről a posta ügyfelese tájékoztatta..Vagy ezek a full üres tesztorol szóló sztorik mikozben az emberek 90 százalékának működik ugyanaz..

Kèrlek èn nem húztam le a márkát, csak annyit írtam ami történt … és 2 hete csak annyi van hogy áll a csomag Bécsben. És igen az ügyfélszolgálat mondta hogy belső ellenőrzésen van a csomag. De hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. És nem is kívánnák ezt senkinek, mivel azért van miért parázni , bármikor bárki beleeshet…
Ez csak egy jó szándék akart lenni hogy akkor nyomom az infót ha tudok valamit. Mivel ezért van a Forum!
Dehát sajna ez is úgy látom olyan magyar dolog egyből bele állni mert valaki leírja a véleményét és tapasztalatát.
Arra lennék kíváncsi mi alapján ellenőriznek csomagot? Jó lenne tudni!
Amennyit én tudok, hogy eleve jobban figyelik a Keletről érkező csomagokat és szúró próba szerűen kibontják! Eddig nekem se volt gondom de ugyebár ez a cég repülővel küldi és hat Mivan a reptereken ? Zoll / vámosok, elég ha csak szúrópróba … azért őket se kell hülyének nézni,litván bol sok(nagyon sok) ugyan úgy kinéző boríték … na ne is menjünk bele . És az hogy EU az ne nyugtasson meg senkit.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10