2020. Augusztus 11. - 14:36:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Ötlet/javaslat kérés  (Megtekintve 3404 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2019. Március 15. - 09:45:21
Válasz #30
Nem elérhető

Farkas Nikolas


Igen Magnus. 8 hétig....??

2019. Március 15. - 13:26:44
Válasz #31
Nem elérhető

Gyuf


Igen Magnus. 8 hétig....??

Mind a 2 gyártó jó, de én azt a 8 hetet azért kitolnám, min. 10-12 hétre
Mert van benne hosszú észter is ahogy tudom, és az legalább 2-3hét mire elkezd hatni.

2019. Március 19. - 18:33:12
Válasz #32
Nem elérhető

Farkas Nikolas


Oké.

Így nézne ki.

12 hét Sustanon250 500mg/hét
8 hét winstrol 100mg/hét
1mg anastrozol minden másnap

Levezetesnek meg ami az előző után is volt. igaz nemsokat segített....


2019. Március 19. - 19:33:18
Válasz #33
Nem elérhető

kemi


Oké.

Így nézne ki.

12 hét Sustanon250 500mg/hét
8 hét winstrol 100mg/hét
1mg anastrozol minden másnap

Levezetesnek meg ami az előző után is volt. igaz nemsokat segített....

Nem kell levezetni :D

2019. Március 21. - 14:17:27
Válasz #34
Nem elérhető

ameno


Tesztó oké.

Winstrol 100mg / hét???? Azt hogy osztod el egy héten? Szerintem kevés lesz.

1mg anastrozole minden másnap meg lehet hogy sok lesz. Heti szinten ettem 1mgot elosztva és még így is alacsony volt az ösztrogénem.  :)

2019. Április 05. - 21:03:08
Válasz #35
Nem elérhető

late145


Nem biztos hogy sok az anabrest,egyéni érzékenység kérdése.
Wini viszont tényleg lehetne több. Levezetést ki kell tapasztalni hogy a legjobb.

2019. Április 14. - 10:24:24
Válasz #36
Nem elérhető

Farkas Nikolas


Okés. Múltkor is 1 ana/hét kezdtem aztán kettőt szedtem. Úgy jó volt. Akkor most is így lesz.  A wini pedig 50mg/ml.... ????🤨🙄
Winstrolt lehet egybekeverni a sustaval?

2019. Április 14. - 16:49:56
Válasz #37
Nem elérhető

ameno


Okés. Múltkor is 1 ana/hét kezdtem aztán kettőt szedtem. Úgy jó volt. Akkor most is így lesz.  A wini pedig 50mg/ml.... ????🤨🙄
Winstrolt lehet egybekeverni a sustaval?

Külön-külön kell beadni mivel a wini vízbázisú, a susta olaj. És ne egy helyre legyenek beadva.

2020. Július 02. - 13:43:40
Válasz #38
Nem elérhető

Farkas Nikolas


Helló! Hilmabiocare vélemény? Ismeritek?

2020. Július 31. - 02:28:42
Válasz #39
Nem elérhető

haces


Sziasztok!

Második kúrám közepén tartok és a héten voltam egy vérképet csináltatni. Volt pár meglepő érték, amit nem tudok hova tenni.
Röviden annyit, hogy 28 vagyok, első vérképem, második kúrám. Hetedik hétnél tartok. 300 tren ace, 600 propi, 200 stana, mind szuris és 50mg provi / hét. Igen, tudom. Tren a 2. kúrán meredek, ezzel tisztában vagyok.
A gyártó amit használok a Genotex. Magyar cuccos, haverom közvetlen a gyártóktól hozza, értelmesebb körökben is mozog és sok pozitív visszajelzés érkezik. Tren pl biztos működik, mert alig alszok, nagyon könnyen robbanok, ideges vagyok, brutal erőt hozott, prolaktin szintem ötszöröse a normál értéknek és a koleszterinem is meg van csúszva.

Tehát:
LH: 0,06 mIU/ml  ref: 1,24-8,62
FSH: 0,07 mIU/ml  ref: 1,27-19,26
SHGB: 4,3 nmol/l  ref: 13,3-89,5
Meglehetősen le vagyok fojtva, zéró saját, de ugye ez az adott cuccoktól annyira nem meglepő.

TESZTOSZTERON: 21,71 nmol/l  ref: 6,10-27,00
Progeszteron 1.42 nmol/l  ref: 0,44-6,55
Ösztradiol: 128 pmol/l  ref: 1,8-115,6
Prolaktin: 65,05 ng/ml  ref: 2,64-13,13

Amit nem tudok hova tenni az az, hogy a tesztoszteron szintem a minden másnapi 600mg propi mellett 21.71nmol/l.
Normális az, hogy ilyen alacsony szinten van? Értem úgy, hogy világos, hogy a referencia érték teteje felé közelít, de nem kéne ennek is szintén 3-5x-ös értéket produkálnia? Olyan mint ha kajli lenne a teszto. Pedig felvezetésben azzal kezdtem és éreztem a fizikai és pszichikai hatásait is.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2020. Július 31. - 10:22:52
Válasz #40
Nem elérhető

haven


" Olyan mint ha kajli lenne a teszto. " vagy csak aluldózisolt
" all those moments will be lost in time like tears in rain "

2020. Július 31. - 13:08:44
Válasz #41
Nem elérhető

Gyuf


Az a teszto nagyon keves ennyi anyag hasznalat mellett.
Nekem amikor aszem csak propit hasznaltam( es nem master volt hanem rox pharma) magaba heti szinten 600Mg , akkor volt 77nmol/l
Most legutobb a mix es a sima ena mellett volt 155nmol/l
En elfelejtenem ezt a genotex markat. En pl sose hallottam ,de jokat se ezekrol a magyar “Termekekrol”

2020. Július 31. - 19:11:05
Válasz #42
Nem elérhető

guzzi


 #:-)

Genotex? Úgy gagyi ahogy van. Most mondanám hogy láttam hol csinálják és ki, de  @-o ez nem igaz áááááá.  ****:)))
Hagyd!
Ha rám nem is hallgatsz nézd a vérképedet.

2020. Augusztus 01. - 06:38:02
Válasz #43
Nem elérhető

haces


Köszönöm a válaszokat!

Mivel eddig csak Genotexet használtam sajnos nincs viszonyítási alapom, milyen lenne ha... Az első kúrámban 250es susta ment ugyan úgy tőlük, és az rám is dobott 10-12 kilót. Stana ment mellette, 13% volt a testzsir és nem voltam vizes, szóval valamit csak ért. Ja és úgy kipattogott tőle a hátam mint a picsa  ****:)))

Jelenleg Vedi Pharmahoz, West Bengalhoz és Raven Pharmahoz tudok hozzáférni a Genotexen kívül. Esetleg valami tipp, hogy melyikkel lenne érdemes próbálkozni? Vediről alapvetően jókat olvastam.

2020. Augusztus 02. - 16:09:09
Válasz #44
Nem elérhető

Gábor77


Sziasztok!

Második kúrám közepén tartok és a héten voltam egy vérképet csináltatni. Volt pár meglepő érték, amit nem tudok hova tenni.
Röviden annyit, hogy 28 vagyok, első vérképem, második kúrám. Hetedik hétnél tartok. 300 tren ace, 600 propi, 200 stana, mind szuris és 50mg provi / hét. Igen, tudom. Tren a 2. kúrán meredek, ezzel tisztában vagyok.
A gyártó amit használok a Genotex. Magyar cuccos, haverom közvetlen a gyártóktól hozza, értelmesebb körökben is mozog és sok pozitív visszajelzés érkezik. Tren pl biztos működik, mert alig alszok, nagyon könnyen robbanok, ideges vagyok, brutal erőt hozott, prolaktin szintem ötszöröse a normál értéknek és a koleszterinem is meg van csúszva.

Tehát:
LH: 0,06 mIU/ml  ref: 1,24-8,62
FSH: 0,07 mIU/ml  ref: 1,27-19,26
SHGB: 4,3 nmol/l  ref: 13,3-89,5
Meglehetősen le vagyok fojtva, zéró saját, de ugye ez az adott cuccoktól annyira nem meglepő.

TESZTOSZTERON: 21,71 nmol/l  ref: 6,10-27,00
Progeszteron 1.42 nmol/l  ref: 0,44-6,55
Ösztradiol: 128 pmol/l  ref: 1,8-115,6
Prolaktin: 65,05 ng/ml  ref: 2,64-13,13

Amit nem tudok hova tenni az az, hogy a tesztoszteron szintem a minden másnapi 600mg propi mellett 21.71nmol/l.
Normális az, hogy ilyen alacsony szinten van? Értem úgy, hogy világos, hogy a referencia érték teteje felé közelít, de nem kéne ennek is szintén 3-5x-ös értéket produkálnia? Olyan mint ha kajli lenne a teszto. Pedig felvezetésben azzal kezdtem és éreztem a fizikai és pszichikai hatásait is.

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nem bonyolult! Fos üres az anyag! Kidobott pénz! Köszönjük az infot. Ilyet nem szabad venni!