Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (2013/2537) > >>

XA:

--- Idézetet írta: Jagermester - 2011. Március 17. - 16:27:34 ---Srácok, valaki használt már DNA Pharma-s cuccot?
Véleményetek róluk? Főleg a 10ml-es Stanozolol, és Susta 10ml, ami érdekes hogy 350mg/ml-es.
Ítt egy link, így néznek ki, persze nem innen rendelném..


--- Idézet vége ---
Linkeket ne adjatok meg, please.

Köszönöm!

andras123:
Csikó István   ****)
 Globális moderátor
 Top Dog Master
 Nem elérhető

Efitmester
Balu

Maszat

Ridetop:
Helló!

Vicces, pont egy éve volt az a hozzászólásom, amiben egy jó kis stana kúra iránt érdeklődtem. Most jutottam el odáig, hogy február környékén meg is valósul a dolog.
Mint akkor írtam (de gondolom vissza olvasni senki se akar), 30 éve vagyok, immár 5-6 éve edzek, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Eddig még sose próbáltam semmilyen szteroidot, de úgy érzem eljött most az ideje, mert mindig is kiakartam próbálni a másik oldalt. Edzés rendben, kaja (nincs rendben) a kúra alatt mindenféleképpen közel tökéletes lesz. A stana már beszerezve, Genesis 10mg, 2x100db. Eléggé utána olvastam a témának, és igen eltérő vélemények vannak a mostani stanákról, de talán erről olvastam a legtöbb pozitív véleményt. Nem bánom, ha csak 5mg hatóanyag van benne, de metillel felütött Sb Labos szarra nem igazán vágytam. Másik dolog amiért ezt vettem, hogy előttem nemrég használta valaki, és neki bevált a cucc, és metiles, methas mellékhatás sem jelentkezett nála.
A napokban kezdem egy bika izületvédő, és egy kis máriatövis használatát, és az omega3 dózist is jobban megemelem. Ezek még csak az elővigyázatosságok.
Több kérdésem lenne:
1. Májvédő használatáról elég ellentétes infókat olvastam. Valaki szerint mehet végig, mások szerint kúra közben jobb nem használni, mivel kevesebb anyag szívódik fel mellette. Melyik az igaz?
2. Proviron. Elméletben stana mellé nem kéne szedni, de mivel a mostani cuccokban ki tudja mi van, ezért ajánlják. Ezt még nem szereztem be, de úgy gondolom 1-2 hét alatt kiderül mi van a dobozban. Ha vizesedek, vérnyomás emelkedést használok, vagy abbahagyom a francba, vagy akkor veszek mellé proviront és lesz ami lesz.
3. Zitám van, azt a kúra után használnám, napi 20mg-al, 2 hétig.
4. Edzéssel kapcsolatos kérdésem volna még: Mint már említettem eddig naturál vonalon mozogtam. Szinte sose edzettem a hét/1 izomcsoportos technika szerint. Vagy A-B napok szerint, vagy teljes testes/HST edzés csinálgattam. Úgy gondolom, hogy naturálon így jobban fejlődik az ember. És most jönne a kérdés: Stana mellett kéne valamit ezen az elméleten változtatnom, avagy érdemesebb lenne teljesen szétbontani az edzést? Ebben gondolkodnék, vagy maradnék az A-B napokban, de az eddig 3 edzés helyett 4 lenne.

Egy kis felvezetéssel kezdeném a szedést, majd napi 4-re emelném a dózist (40mg). Ennél több nem hiszem, hogy kéne így elsőre, de majd kiderül.
Elsőre ennyi lenne! :)

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv!

eo2eo:


2000 mg Test, 6-800 Tren, 6-800 Boldenon, 300 Anadrol. 20 IU GH :D

andras123:
Nem e magos a vernyomas , vagy kap be Egilok-ot,meg Omacor-t, aszt mondja
Efitmester  ?:-/
Balu Maszat 
Maszat,Jordan,Milo,Dino,Csiko Istvan,Good Vazeg,NaturalBoy,tomi,pmiller06,Bubee,hopika,Lalika85,
Pretorian,H.Laci,Suxen,vekony,Gabe,auo,eo2eo,ninja14,Kamagraking 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése