Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (1980/2536) > >>

Maszat:
Köszi, hogy képpel is alátámasztottad! ;D

dino:

--- Idézetet írta: Maszat - 2014. Július 22. - 09:36:54 ---Köszi, hogy képpel is alátámasztottad! ;D

--- Idézet vége ---
nem adja vissza a valosagot teljesen, persze olyan a forma és a méret mint régen volt soha nem lesz :D  pl a kar gyengeségből erősség lett az elmúlt hónapok folyamán.  mindegy, majd egy pár hét múlva dobok még be képeket

csontnelkulicsirke:
És egyébként ezt a krémet használod és bumm? Mi van az utókúrával? Vagy ekkora mennyiségnél csak abbahagyod és kész? A golyók nem veszik észre, hogy megy kintről a tesztó?

dino:

--- Idézetet írta: csontnelkulicsirke - 2014. Július 22. - 13:30:01 ---És egyébként ezt a krémet használod és bumm? Mi van az utókúrával? Vagy ekkora mennyiségnél csak abbahagyod és kész? A golyók nem veszik észre, hogy megy kintről a tesztó?


--- Idézet vége ---
valami teszto fokozot nezek majd utana. mellette nem megy semnmi. spirom van, de meg nem kezdtem el. golyszik merete meg nem ugrott ossze. en meg mindig azt mondom, h fasza ez a krem  ;)

Tóth Attila:
Na most már bátran kijelenthetem,hogy valamit kihagynak a Spiropentből!150 szemtől lement kb4-5 kiló amit a diétának tudok be!Anno haversrác 200 szemtől 30 kilót ledobott úgy,hogy közben kamionozik és gyakorlatilag nem mozgott...most szintén 200-tól semmi...az első 200-at 3 éve szedte szal nincs ilyen,hogy megszokta!
De mástól is hallottam már hasonló problémákat más gyógyszertári dolgokról...ez is az volt...én váltottam ki!
Na erre mondom én,hogy a kúrva anyátokat!!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése