Általános Témák > Szteroidok

Kezdő kúra

<< < (1984/2536) > >>

eo2eo:

--- Idézetet írta: draw - 2014. Augusztus 13. - 21:45:28 ---A szomszéd törpepapagájának szeretnék rendelni külföldról egy kis Anavart. Nem ástam még bele magam az új törvényekbe, lehet belőle gondom?



--- Idézet vége ---

őőőő.... csip-csip ! :D

kefoh:
Sziasztok.
Első kùràm lesz, retabol es depo fog menni. Azt javasoltak, hogy heti 2alkalommal eleg az 50-50mg os reta es 250-250mg depo. Most tudtam meg hogy a retabol 200-300mg kell hetente? Elèg lehet a 100mg vagy kell a több? Ha kell akkor hogyan osszam el a hèten? Köszi

Foglaltnév:
Sziasztok!

Kéne egy kis tanács.
Szóval kb 1 évvel ezelőtt, lehet már kicsit több is, csináltam egy testosterone enanthate + propi kúrát, hcg, adex kúra alatt, nolva, clomid pct-ben, tesztoszteron fokozók stb. Első kúra volt, kipróbáltam milyen ez a világ, de aztán nem is foglalkoztatott a dolog, visszaállt minden, nem is gondolkoztam több kúrában, jó nekem a'la natur. Nem is volt semmi gond, el telt egy év.

Na most kb egy hete észrevettem, hogy a bal mellembe lett egy csomó, mellbimbó alatt, kicsit hosszúkás, borsószem nagyságú, kemény, ernyedt állapotba alig érezni, ha megfeszül az izom akkor tapintható ki kb. Érzékenység kb zero, ha jobb mellem 100%, akkor ez 98%. Külsőleg kb észrevehetetlen. Először azt se tudtam mitől lehet, gondoltam a kúrára, de nem gondoltam, hogy sima propitól, meg enanthattól (3 naponta 250 ena + utolsó 2 hétben 2 naponta 125 propi, mármint ena helyett)  ez kialakulhat, aztán kis guglizás után kiderült, hogy tényleg létezik ilyen.

Na most, engem igazából nem zavar a dolog, látszani nem látszik, érzékenynek nem érzékeny, szóval a csomó jelenlétén túl tünetmentes vagyok tulajdonképpen. Kérdés, próbálkozzak esetleg letrozollal, vagy bármivel? Vagy hagyjam, ahogy van?

Egyébkén mostanában volt egy kicsit stresszesebb időszakom, na meg visszavettem az edzések számát heti 1-2-re, de azon túl semmi változás nem volt az életemben az elmúlt 1 évben, szóval nem tudom mi indította be ezt a "folyamatot".

eo2eo:
Sokat hallani, hogy elmúlik magától.

Szerintem próbálkozz meg egy diétával, magas ismétléses intenzív edzésekkel és sok kardióval + egyéb wellness szolgáltatásokkal :D ( úszás, szauna pl. ) és hagyd hogy a szervezeted működjön. Mint ahogy írtad, valószínüleg a stresszes életmód okozta hormonális változásokhoz köthető a megjelenése, ennek ellensúlyozására szerintem pedig a legjobb ha szigorúan fogod magad, jól eszel, edzel és pihensz.

Majd biztos olyan is lesz aki megmondja, hogy mit érdemes szedni, kialakult gynora elvileg nolvadex kell, de mivel ilyennel még nem találkoztam konkrét tanácsot nem adnék.

Üdv.

Maszat:
Mint már számtalanszor leírtam, nekem is kúra után jött elő, több mint egy évvel. Így utólag visszagondolva kutya egy időszak volt, sokat fogytam, de én a nandrolonra fogtam a dolgot. Nekem mirigyes csomó volt először. Nagyon érzékeny volt, a barátnőmnek már kialakult reflexe volt a mellemre, soha nem érhetett hozzá. Néha szedtem nolvadexet, magába, kúra közben is ment a proviron mellé. Amikor szedtem kicsit jobb lett, de volt, hogy már a póló is rossz volt ha hozzáért. Aztán megfejeltem a dolgot egy treni kúrával, nem ment sok, de elég volt, hogy csúnya zsír szaporulat keletkezzen. Kúra után még ment egy kis nolvadex, aztán abbahagytam. Fogalmam sincs, hogy van-e hozzá köze, szerintem szinte semmi, de volt egy időszak amikor baszott durván nyomtam az edzést, methyl arimatest ment emelt dózisban, és azt vettem észre, hogy nem érzékeny a mellem. Teljesen elmúlt a csomó. Most meg már olyan szinten nem vagyok érzékeny a tesztóra, hogy amikor ilyen heti 350ment, terápiás jelleggel, nem is ment proviron, sőt van, hogy heti 700nál is kimarad 1-2 hét, mert éppen nincs. Most van egy nagyon kicsi zsíros rész a bimbó körül, mert megint ilyen napi 1 darabokat szedtem, ha éppen eszembe jutott, de ez mindig visszahúzódik ha megint szedek nolvát, vagy provit. Mirigyes csomó teljesen megszűnt. Fogalmam sincs, hogy a sok dolog közül éppen mi lehet az oka annak, hogy nem vagyok rá érzékeny, de nekem elmúlt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése