Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termék Tesztek => A témát indította: Bubee - 2007. Augusztus 29. - 21:01:46

Cím: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 29. - 21:01:46
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kismalac. Ez a kismalac úgy döntött hogy nagyobb malacka szeretne lenni, mivel úgy gondolta hogy az jó dolog. Ezért elkezdett edzeni hogy izmai acélossá váljanak valamint erősebb és persze nagyobb legyen, így a nagy kanmalackák nem mernek majd vele ujjat húzni. Namegpersze azért is jó edzeni mert hát az egészséges is.

Szóval malackánk kitartóan elkezdett speciálisan összeállított (Jó Magyar Gazdászok Szövetsége által jóváhagyott), tudományos kísérletek által tesztelt moslékkal táplálkozni, valamint egyre nagyobb kukoricacsöveket emelgetni. Sok-sok idő eltelt mire malackánk eljutott egy olyan szintre ami már számára elfogadható volt és helyt tudott állni a nagyvilágban. Azonban a hosszú és fárasztó tortúra során nem csak száraz izomszövetekkel tudta gyarapítani testét, hanem a csúnya zsírsejtek is elszaporodtak tökéletes vonalain, így elfedve és elcsúfítva azt. Kismalac nagyon elszontyolodott saját testét látván, de az évek során sokat gyarapodott idegsejt állománya is, ezen felül pedig a sok-sok edzés acélossá tette elméjét is, növelve ezzel akaraterejét, amivel immár képes volt megküzdeni a rettegett ZSÍRRAL.

Így hát Kismalac kivárta azt a pillanatot amikor végre eljöhetett az ő ideje és szembeszállhatott a Gonosszal. Álljon hát itt ez a történet az ő küzdelmeiről, szenvedéseiről.

Komolyra fordítva a szót...


Üdvözlet mindenkinek!

Ismét jelentkezem egy újabb eseménnyel illetve teszttel. Először is szeretnék Androban-nak (aka Efitmaster) nagyon nagy köszönetet mondani amiért bizalmával kitüntetett engem, ismét. Amikor nyáron kimaradtam az általa akkor is felajánlott Musclebuilding tesztből (mivel úgy volt hogy nem tudok tömegelni), ezért „fájdalomdíjként” felajánlott egy stacket a diétámhoz, aminek akkor még bizonytalan volt az indulása (mármint hogy mikor tudom elkezdeni). Aztán amikor biztos voltam a dolgomban, olyan ajánlatot kaptam tőle, ami „minden bádis álma”  ;D Hogy miről van szó, alább megírom. Szóval szeretném ezúton is kifejezni hálámat a bizalomért és a lehetőségért! Remélem diétámmal segítségül fogok szolgálni azok számára akik ugyanezen termékekkel akarnak majd hasonlóképpen cselekedni. Konklúzióim részrehajlás nélkül nyújtanak kritikát a termékekről, magyarul én nem reklámozok feleslegesen, hanem ha valami szar akkor azt megmondom. Szeretném leszögezni hogy mivel termékkombinációkról van szó ezért nem fogom tudni megmondani hogy melyik termék mire képes, hanem minden esetben az adott termékek együttes eredményét fogom kommentálni.

Magamról, diétás szemszögből:


Mivel magamról már írtam korábban, ezért csak a speciálisan ide tartozó tényeket írnám le. Annyit kell tudni, hogy sosem voltam szikár testalkat, mindig fedett voltam, azonban sose kövér. Most már lassan 3 éve tömegelek, és ez alatt az idő alatt jött rám zsír, de a gyerekkorom óta rajtam lévő zsírt is magamon cipelem. E kettő együttes eredménye egy körülbelül 20-25% közötti testzsír % (erősen saccolva). Mivel az izomtömegem elért már egy olyan szintet amire azt mondom hogy érdemes lefaragni, és az anyagi háttér is megengedi, ezért úgy döntöttem hogy belekezdek életem első diétájába. Annyit még tudni kell hogy a mostani nyáron elég jól megcsappant a tömegem, mivel a táplálkozásom nem volt túl kielégítő. Topformámban úgy 103-105 kiló körül mozogtam (@163 cm). Mostanában 88 kiló környékén vagyok. Éppen ezért – mivel szeptembertől ismét oda tudok figyelni mindenre – a diétám első hónapja a formába rázódásról fog szólni – remélhetőleg. Mivel nincsen időm halasztani – mivel december végéig mindenképp szeretnék végezni – azzal hogy visszatérek a komoly táplálkozásomhoz és azzal kb. 1 hónap alatt visszahozom magam, ezért kénytelen vagyok elkezdeni már most használni a stack első részét. Ennek lehet egy olyan hátránya hogy nem fogja megmutatni igazán hogy mire lenne képes egy topforma esetén. Mondjuk az is igaz hogy azért mindennek kell legalább egy hét hogy elkezdjen működni – kivéve a metiltesztót  ;D -, így az első hetet tekinthetjük „üres” állapotnak.

Terveim:

Nos, a tervem az hogy az elkövetkezendő 16-18 hét alatt minél több zsírtól megszabaduljak. Mivel ez az első diétám és tapasztalatlan vagyok, ezért nem valószínű hogy a legtöbbtől meg tudok szabadulni. Már egy 10%-al is elégedett leszek. Az igazi célom az lenne hogy eres legyek amennyire lehet, de ennek most kicsi az esélye. Lehet hogy lehetne a diétát tovább is csinálni, de én nem akarom. Ennyi elég lesz ahhoz hogy újból tömegelhessek, immár egy sokkal jobb formával és új stratégiával.

Táplálkozási tervem:

Ez a táblázat a diéta első hónapjára lesz jellemző. Megjegyezném hogy a táblázatban nincs tejsavó alkalmazás aminek meg van az oka (csak most az első pár hétben tervezem használni az ingyen felajánlott Gaspari – IntraPro fehérjét). Ez már az új stratégiám része, amiben teljesen a húsra és a tojásfehérjére alapozom a fehérjebevitelt. Biztos lesznek akik ezzel nem értenek egyet, de én ezt most kipróbálom. Ha nem jön be akkor változtatok rajta. Továbbá megjegyezném hogy az edzés utáni kaja turmixolt állapotban értendő. Azt tudni kell hogy ezalatt a 2-3 év alatt annyit már kitapasztaltam magamon, hogy nagyon jól emésztek mindenféle húst és rizst. Éppen ezért tudom jól hogy egy csirke-rizs összeállítás turmixolt formában közel olyan gyorsan fog emésztődni mint egy tejsavó alapú turmix. Utána a szokásos 30-50 percen belül már jön a következő szilárd táplálék. A tojásfehérje lé helyett előfordulhat hogy Alpa túrót fogok enni lefekvés előtt – a diéta első szakaszában -, de ezekről még korai értekezni.

Íme tehát az étrend alapvázlata:

Étkezések   Összetétel
   
1.              250 ml tojásfehérjelé + 8 szelet pufirizs
2.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
3.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
4.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
5.                300 gramm hús + 80 gramm rizs + 10 gramm glutamin (edzés után)
6.              250 gramm hús + 50 gramm rizs
7.              250 ml tojásfehérjelé + 5 gramm BCAA

Fehérjebevitelem ezzel úgy 270 gramm körül lesz, amibe bele van számolva a glutamin és a BCAA is. A szénhidrát bevitelben pedig mindig az utolsó étkezésben lesz változás, tehát ha beáll a stagnálás, akkor fogom az utolsó étkezésből levonni a ch-t.

Zsírbevitelem körülbelül 28 gramm lesz, ami összetevődik 3 kanál lenmag vagy tökmagolajból és 1 kanál napraforgó vagy olívaolajból, ami a hús elkészítéséhez lesz felhasználva.

A bekövetkező változásokról mindig be fogok számolni.

Táplálékkiegészítő illetve gyógyszerhasználat:

Amit erről tudni kell, hogy a diéta 16-18 hete tökéletesen le lesz fedve. Ebben a kiegészítők (teszt stackek) és tesztoszteron-enantát lesz felhasználva. Eredetileg stanozolol is lett volna benne, de Andro felajálotta a hatásában hasonló és elvileg azt felülmúló Gaspari – Orastan-A nevű termékét tesztelésre, nagyon kedvezményes áron. Nade lássuk hogy hogyan is épül fel a terv:

Hetek száma   Gyógyszer / táplálékkiegészítő neve
   
1                Halodrol + Orastan-A
2                Halodrol + Orastan-A
3                Halodrol + Orastan-A
4                Halodrol + Orastan-A
5                PCT
6                PCT
7                Enantát 250 mg + Xpand
8                Enantát 250 mg+ Xpand
9                Enantát 500 mg+ Xpand
10               Enantát 500 mg+ Xpand
11               Enantát 250-500 mg
12               Enantát 250 mg
13               Enantát 250 mg
14                  Enantát 250 mg + Pro-Anabol
15               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC
16               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC + PCT
17               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC + PCT
18               Hydrazid

Gyengébbek kedvéért a termékek pontos márkája és neve:

Halodrol = Gaspari Nutrition Halodrol Liquigels
Orastan-A = Gaspari Nutrition Orastan-A
PCT = Anabolic Xtreme PCT
Xpand = Dymatize Xpand
Pro-Anabol = ALRI Pro-Anabol
Leukic = Muscletech Leukic
Hydroxycut HC = Muscletech Hydroxy Hardcore
Hydrazid = Muscletech Hydrazid

(Utóbbi 3 az úgynevezett Shredded stack része a Muscletech-től)

Aerob:


Az első hónapban nem tervezem bevetését, mert nem akarok plusz mozgást beiktatni amíg vissza nem tér a régi formám, valamint addig amíg nélküle fogyni fogok. Ha mégis lesz akkor valószínüleg reggel lesz egy kiadós séta.

Nos, úgy gondolom ez már megfelelő információhalmaz ahhoz, hogy átlássátok az egész diétám menetrendjét. Képeket a diéta legvégén fogok berakni (before-after). Most idetenném azt a képet ahonnan az egész történet indult, kb. 60 kilósan (ez a mindenkori  before képem), valamint azt amelyiken nagyjából már csúcsformában voltam.

A kezdetek:

(http://images.iwiw.net/0701/user/00/86/29/29/5/user_8629295_1176649512206)

Az elért csúcsforma:

(http://images.iwiw.net/0501/user/00/86/29/29/5/user_8629295_1178657663007_box)

Hát nagyjából ennyi lenne. Még annyit szeretnék leírni hogy a topikot ugyan most hoztam létre, de a diéta előreláthatólag 1 maximum 2 hét múlva fog kezdődni. Remélem előbbi lesz. Ha valamit kihagytam volna akkor majd pótolom.

*A topik címének megvalósításában közreműködött BÁ Nutrition és Uzsidoboz júzer a Prohardver fórumról akiknek ezúton is köszönet ezért: (némi változtatás történt a címben  ;D )

(http://tajgetosztravel.uw.hu/konyv/bub.jpg)

 ;D ;D ;D  :-){ ;-oo-;  :-oD  --)

So, stay tuned folks. Somethin' big is gonna come soon!  ;D =/+'


Még annyit hogy:

A változtatás jogát fenntartom! 8-)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Augusztus 29. - 21:23:40
Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 29. - 21:32:01
Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.

Köszönöm szépen!  :-){ Igyekszem nem túl unalmas naplót vezetni amit élvezet olvasni  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2007. Augusztus 30. - 01:36:41
Hey Boss!!That was just FKin good man!! :-O @:-) :-)!

Sok sikert és kitartást a diétához!

Aztán ha a kocák kergetésében nem is.... @:-),azért az edzésekben majd tudok segíteni. ;-oo-;

...so just keep up the good work...  =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Thomaster - 2007. Augusztus 30. - 01:36:41
Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.

Köszönöm szépen!  :-){ Igyekszem nem túl unalmas naplót vezetni amit élvezet olvasni  ;D

Sok sikert a naplódhoz Törpördög! ;)
Kiváncsi vagyok mennyit tudsz majd lefaragni...de az biztos hogy látványos lesz...

Csigusz ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: BodyX - 2007. Augusztus 30. - 01:36:41
HAHA, izgalmas kis felvezető Łł=
Ezt a diétát Te találtad ki magadnak, vagy segítettek? Nem akarok okoskodni de szerintem másképp kéne csinálnod! mármint nem a kaját hanem a kiegészítők, gyógyszerek szedését....
Minek akarsz Te 16 hetes diétát ha csak egy általános jó forma cél és nem a versenyszálka? Szerintem bőven elég lenne 7-8 hét, azalatt le tudsz menni 10-12%-ra simán! gondolom a 78-80 kg lenne a cél.
4hétig diétázol szeded a halodrol+orasten a-t utána meg a pct alatt is diétázni akarsz???????????????? aztán megint egy kúra megint PCT???? A PCT alatt mi fogja meg az izmot a kemény diéta alatt?
Az utolsó hetekben mivel alacsonyabb a testzsírod, sokkal könyebben vesztesz izmot. a Pro Anabol, Leukic jó kis kiegészítők de valszeg kevés lesz így az utolsó hetekre ! Szóval szerintem össze kéne dobni a kiegészítőket egy kosárba(az összeset amit írtál egyszerre szedni 7-8 hétig) és a PCT alatt már ne diétázz! szerintem.... Nekem így logikus. de azért várd meg hátha Steve Namat vagy Efitmester is hozzászólnak.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Skorpió - 2007. Augusztus 30. - 09:17:40
Sok sikert, Bubee!  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 09:21:47
Nem tudom mennyire jó szálkásítás alatt az enantát meg a pro ANABOL. Ezektől inkább vizesedik az ember.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 30. - 11:09:42
Nah látom folynak az események szeretett kis topikomban  :o  ;D

1. Az enantát valóban nem tipikus diétakox, de most ez lesz és kész. Tudom h vizesít blablabla, de nekem nagyon bejött, mellesleg az a 250 max 500 mg meg aztán rohadt sok  !+"%  ;D Egyébként Tomi, ha jól emlékszem erről már beszéltünk és elmondtam miért ena lesz. Felesleges volt beírni ide azt amit írtát...

2. A terv azért terv mert változhat. Androval történtek tárgyalások ezügyben. A PCT mellé fog még menni valószínöleg clenbuterol így lesz mellette más is.

3. BodyX, honnan tudhatod pont te h én 7-8 hét alatt képes leszek lemenni arra a szintre? Mi vagy te? Látnok? Hidd el h van rajtam elég zsír ahhoz h 7-8 hét lófasz legyen. Ráadásul ha értenél hozzá akkor tudhatnád h az első hetekben zsír jóformán nem is fog lemenni csak a víz meg némi glikogén fog kiürülni. Ennyit erről. Szerinted életem első diétájában 7-8 hét alatt képes lennék majd 15%-nyi tzs-t ledobni? Hát én ezt erősen kétlem. Már csak azért is mert ennek vannak olyan fortélyai amit csak rutinnal lehet megszerezni. Ja és még annyit h az enantát a kúra befejezése után még legalább 2 hétig hatni fog, ami azt jelenti h majdnem lefedi teljesen az utolsó heteket is, amire még rájön a többi kiegészítő hatása... De mind ennek ellenére köszönöm a kritikát. Egyelőre marad így. A Halodrol + Orastan-os kezdésenk is megvan a maga oka.

Ja és mindenki másnak köszönet  ;-oo-; Igyekszem sok hústurmixot iszogatni meg szétedzeni izmocskáimat Richie tesó segítségével  /:-) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 12:42:28
Csakhogy kedves Bubi az enantát felszívódási ideje 3-4 hét, ami azt jelenti a te esetedben, hogy a 10-11. hét körül kezd majd el hatni. Ezt követően 4 hétig lesz fenntartva az elért szint, majd ismét ürülési fázisba lépsz. Ez azt is jelenti, hogy a 7-től a 11. hétig csak xpandot fogsz használni.
A másik, hogy hullámvölgyben vagy (88kg) és előbb szeretnél felmenni és utána szálkázni. A kúra alapján a csúcsra kb a végére fogsz eljutni, mert akkor lesz benned a legtöbb vízvisszatartó szer, így hiába keresed majd a kockákat.
Ha az orastan-A-nak olyasmi a hatása mint a wini-nek, akkor miért nem a kúra végére teszed és az elejére az anabolt. Mert ha az elején nyomnád az enantátot és az anabolt, akkor elérhetnéd a régi szinted (103kg) (bár sztem ennyi idő alatt kissé abszurd 16kg-ot felszedni) és utána kezdhetnéd a pucolás Halodrol + Orastan-A, Leukic + Hydroxycut HC PCT, Hydrazid szerekkel.

Ha hagyod az összeállítasodat, akkor az inkább minőségi tömegelés lesz, mintsem szálkásítás, de a minőségi tömegnek is annyi lesz ha az ena, anabol, pct felvizesít a végére.

A másik dolog az aerob! Én nem irtóznék tőle ennyire a helyedben, ugyanis attól, hogy mozogsz nem vesztessz izmot, ha elegendő fehérjét viszel be, sőt gyorsulna az anyagcseréd, ezzel megnövekedne a tápanyagfelvételed és annak hasznosulása.

A kaja amúgy nagyon jónak tűnik, én biztos nem bírnék ennyit enni.

Sok sikert kívánok, de még annyit, hogy ne csak passzív önmegtartóztatástól (kevés ch) és vízhajtó szerektől várd a kockákat, hanem mozogj is értük.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Augusztus 30. - 13:14:23
Azt, hogy a Pro-Anabol vizesít, hol hallottad?
Amúgy tudtommal Bubi nem akar sehova felmenni, hanem ez egy sima szálkásítás lenne.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 30. - 13:18:41
Kedves Tomi!

1. Az az enantát amihez szerencsém volt NÁLAM 1 hét alatt kifejtette a hatását. Ne kérdezd miért és hogyan, de így van. Ez azt is jelenti h nem csak Xpandot fogok használni.

2. Nem tudom honnan veszed h a ProAnabol vizesít. Ezt majd Andro vagy megerősíti vagy cáfolja, mindenesetre ezeknek az új kiegeknek pont h közük sincs a vízvisszatartáshoz, hanem ellenkezlőleg, lásd Hyperdrol és tsai. Nem tudom miért rettegsz annyira a vizesedéstől. Használtad már ezeket az anyagokat - enát kivéve - h ilyen jó rálátásod van arra h mi vizesít és mi nem? Sztem manapság már alapkövetelmény az új generációs anyagoknál a vízhajtó hatás.

3. Kedves Tomi, ha azt gondolod h én a kiegektől várok minden eredményt akkor eléggé tévedésben élsz. Nem tudom h gondolod, de én úgy h azért már elértem valamit ezalatt a 2-3 év alatt minimális ráfordításokkal, aminek igen nagy része hétköznapi kajából állt és minimális része tápkieg. Nem én vagyok az aki havi 100k-t költ koxra meg kiegekre, aztán felmutatni semmit nem tud. Komolyan nem értem miért írtad a legvégére azt amit. Ez kb olyan mintha ma kezdtem volna az egészet és te kioktatsz h nem a csodaszerektől kell várni az eredményt...

4. Az aerobról még megváltozhat a véleményem, ezen én is gondolkodtam. Meglátjuk.

5. Az Orastannal kapcsolatban igazad van, azonban ha jól emlékszem arra amit Androval tárgyaltunk akkor szeretné ha még most letesztelném. Így eképpen cselekszem. De várjuk meg h ő mit mond erre az egészre.

Fless:

Csak a régi formát akarom visszanyerni, erre gondolt. És mondjuk ez közel se biztos h 103 kilót jelentene. Erről még az a véleményem h 1 hónap alatt egyáltalán nem lenne meglepő ha visszajutnék a súlyomra. Ez már egyszer megvolt és így hamarabb vissza lehet térni rá. Főleg úgy h nem telt el 10 év azóta. De mind1. Nem okoskodom.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 13:44:36
Én enantátot és anabolt próbáltam. Gondolom a pro anabol, az anabolhoz szeretne hasonlítani, és az vizesít. Amúgy meg nem kell felkapni a vizet. Ha te magad egy olyan srácnak tartod, aki megmondja a frankót, akkor fogadd el azt is, hogy mások is megmondják és ne haragudj ezért rájuk.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 30. - 13:54:02
Csakhogy kedves Bubi az enantát felszívódási ideje 3-4 hét, ami azt jelenti a te esetedben, hogy a 10-11. hét körül kezd majd el hatni. Ezt követően 4 hétig lesz fenntartva az elért szint, majd ismét ürülési fázisba lépsz. ....

Hajrá Bubee, nagyon jó az indítás ;D !!! Még persze szerintem is kell néhol csiszolni ezen a stack-en, de kicsit később leírom, hogy hol lenne szerintem érdemes változtatni...

Először is, a tesztoszteron elsősorban egy tömegnövelő cucc, ezt Bubee is tudta mikor bevette ebbe szálkásításnak induló kúrába...Nem olyan nagy gond egyébként.

Tomi,

szerintem te valamit félreértettél, amikor azt tanultad a tesztoszteron enantátról, hogy 4 hét a felszívódási ideje és ezért miután bevitted az elsőt, azután majd csak 4 hét múlva hat, vagy valami ilyesmit írsz. Ez nem így van! (de lehet, hogy én értettelek félre)

A tesztoszteron enantát egy hosszan ható(long-acting) tesztoszteron készítmény a tesztoszteronhoz kapcsolt egyszerű-észter miatt, ami annyit jelent, hogy "extrémen" elnyújtott hatása van.(3-4 hét)(ugyanígy a tesztoszteron cipionát is). Tehát, miután abbahagyod, azután még 3-4 hétig dolgozni fog a szervezetedben. De ez nem azt jelenti, hogy az első 3-4 hétben nem dolgozik!!! Dolgozik az első pillanattól!

A többiről majd később.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 14:05:25
Jól értetted andro, amit mondtam, ezek szerint lehet, hogy tévedésben vagyok. De nekem többen mondták már ezt (olyanok, akiknek lehet adni a szavára) és a saját immunredszeremen is tapasztaltam. Én kitartok annál, hogy nálam az 5. hét elején kezd el hatni a cucc, de lehet, hogy ez az én szervezetem sajátossága. Majd jobban utánanézek a dolognak...
Csak akkor azt nem értem hogy egy testosteron enantát-primobolan/nandrolon-phenylprpionate kúránál, miért alkalmaznak az első 3-4 hétben propionate-ot, ill. anabol-t. Nos szerintem azért mert nem akarják, hogy az anabolikák (amik jelen esetben gyorsabb felszívódásúak az enantátnál) tönkre tegyék az immunrendszert, amíg nem támogatja azt az enantát (amíg nem szívódik fel).
u.i.: Értelmes vitának szánaom, amit írtam nem veszekedésnek!  0o0o0
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: bbb - 2007. Augusztus 30. - 14:08:02
En csak annyit fuznek hozza,hogy : Hajra!
(mer ugye gyogyszer es egyeb ugyben sem vagyok kompetens )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 30. - 14:20:12
Jól értetted andro, amit mondtam, ezek szerint lehet, hogy tévedésben vagyok. De nekem többen mondták már ezt (olyanok, akiknek lehet adni a szavára) és a saját immunredszeremen is tapasztaltam. Én kitartok annál, hogy nálam az 5. hét elején kezd el hatni a cucc, de lehet, hogy ez az én szervezetem sajátossága. Majd jobban utánanézek a dolognak...
Csak akkor azt nem értem hogy egy testosteron enantát-primobolan/nandrolon-phenylprpionate kúránál, miért alkalmaznak az első 3-4 hétben propionate-ot, ill. anabol-t. Nos szerintem azért mert nem akarják, hogy az anabolikák (amik jelen esetben gyorsabb felszívódásúak az enantátnál) tönkre tegyék az immunrendszert, amíg nem támogatja azt az enantát (amíg nem szívódik fel).
u.i.: Értelmes vitának szánaom, amit írtam nem veszekedésnek!  0o0o0

Nem, ez nem vita, csak tisztázzuk legalább itt ezt a témát, mert túl sok "megbízhatónak tűnő" szakember terjeszt teljes tévedéseket ezekről a dolgokról. Legalább így az itt olvasók tanulnak valamit és helyesebben használják a dolgokat, ha már használják, mert úgy is használják. :) ;D Na ez egy szép mondat volt. 8-)

A tesztoszteronhoz kapcsolt észter a tesztoszteron felezési idejét hivatott elnyújtani, ami annyit jelent, hogy a "nagymennyiségű" bevitt tesztoszteron tovább van "nagymennyiségben" jelen a vérben. Ennyi. Azt hiszem jól emlékszem, ha azt mondom, hogy a "tiszta tesztoszteron" felezési ideje mondjuk észter nélkül kb.15 perc lenne. Ez elég gáz lenne, nem? 15 percenként kellene bevinned... ;D

...Abban igazad van, hogy pár hét kell, mire látványos, látható eredményeid vannak a tesztoszteronnal, de ez nem azt jelenti, hogy nem hat az első pillanattól kezdve.

...A második dolog a tesztoszteron enantáttal vagy cypionáttal, hogy kényelmes, mivel hetente csak egyszer kell beadni a hosszú felezési idő miatt. Hátránya viszont, hogy nem tudsz csak úgy egyszerűen leállni vele, ha beüt egy kis krakk, mellékhatás, mivel hiába állsz le vele, 3-4 hétig még működik a szervezetzedben. Tehát csak komolyabb felhasználóknak ajánlott enantát vagy cypionáttal nyomulni.

A fenti stack-elést, amit propionáttal kezdenek, egyáltalán nem az immunrendszer védelme miatt csinálják úgy. (azt is mondhatnám, hogy a szakértelem hiánya és a dealeren rászáradó propionát gyorsabb eladása miatt csinálják úgy a kúrát, ahogy leírtad... ;D  :P  ;)


 
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 30. - 14:38:51
Tomi,

Még a félreértések elkerülése végett a tesztoszteron enantáttal és a propionáttal kapcsolatban. Közben rájöttem, mit akartál mondani a felszívódással kapcsolatban, csak a túl hosszú idő volt téves a hatás elérésében, amit leírtál. A különböző észterek miatt az enantát tényleg sokkal lassabban kerül a véráramba, mint a propionát, ez igaz. A propionát 24-36 óra alatt eléri a csúcspontját, az enantát kb. a 10-15. napon éri el ugyanazt, és esik vissza folyamatosan mindkettőnél a vérben lévő mennyiség.

...de csak emiatt egyébként teljesen felesleges propionátot használni...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 18:44:03
Efitmaster, köszi a választ.
De én tovább erőltetem a témát: :D Ha a vérbe csak 10-15 nappal később jut be, akkor a sejtekbe is, mert azok a vérből veszik fel a tápanyagokat.. Szóval az a hatás is 10-15 nap múlva fog jelentkezni, ami minden szteroid előnye: A sejtben található magasabb számú szteroidreceptor, nagyobb mennyiségű aminosavakat lesz képes lekötni. Így lesz képes az izomsejt fokozott növekedésre (tágulásra)   De fenntartom, hogy lehet, hogy nincs igazam.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 30. - 19:37:07
Efitmaster, köszi a választ.
De én tovább erőltetem a témát: :D Ha a vérbe csak 10-15 nappal később jut be, akkor a sejtekbe is, mert azok a vérből veszik fel a tápanyagokat.. Szóval az a hatás is 10-15 nap múlva fog jelentkezni, ami minden szteroid előnye: A sejtben található magasabb számú szteroidreceptor, nagyobb mennyiségű aminosavakat lesz képes lekötni. Így lesz képes az izomsejt fokozott növekedésre (tágulásra)   De fenntartom, hogy lehet, hogy nincs igazam.

Hát, kár, hogy Bubee új és nagyszerű topikját offoljuk egy kicsit ezzel, de lagalább lehet ebből is tanulni.(Kicsit később szétválasszuk ezeket a beírásokat valószinüleg innen)

Szóval, Tomi, tényleg van egy félreértésed, amit megpróbálok most tisztázni.

Nem azt írtam, hogy a 15. napon jut be a vérbe a testosteron, ha enantátot használsz, hanem azt, hogy kb. a 10-15. napon csúcsosodik a vérben lévő tesztoszteronszint! Nagy különbség és olvass figyelmesebben. (Valószínüleg a tanácsadóid sem értették meg ezt rendesen sajnos, legalábbis úgy tűnik)

Miután beadtál 250mg testosteron enantátot, azután a szérum tesztoszteron-szint a vérben ÉLESEN emelkedik a következő néhány napban és visszaesik a 2. héten(kb. a 12-14.napon) és a 3. hétre nagyon alacsony lesz a tesztoszteron szint!(persze, ha nem adsz be újabb adagot)

A tesztoszteron enantát a beadás után folyamatosan szabadítja a tesztoszteron-t a véráramba, tehát, már az első pár napban jelentősen növekszik a tesztoszteronszint és folyamatosan tovább a 10-15. napig, miután elég gyorsan csökken.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Augusztus 30. - 20:39:30
Értem, teljesen igazad van Andro. Ezek szerint az sem teljesen igaz, hogy 2 hét után hat és az sem, hogy már az első perctől. Hanem fokozatosan nő a hatás... Köszönöm, hogy tisztáztuk, mostmár ezt is tudom. Bubinak bocs az offért, szerintem is át lehet tenni ezeket a hozzászólásokat. (mondjuk t. propionate rovatban, de törölhetjük is.)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 31. - 18:45:13
Közben ki lett kicsit tisztítva ez a topik és a sallang hozzászólások, amik követhetetlenné tehetik ezt a naplót, átkerültek ide. (http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=233.0)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2007. Szeptember 01. - 02:21:05

(http://tajgetosztravel.uw.hu/konyv/bub.jpg)

 ;D ;D ;D  :-){ ;-oo-;  :-oD  --)

So, stay tuned folks. Somethin' big is gonna come soon!  ;D =/+'


Még annyit hogy:

A változtatás jogát fenntartom! 8-)  ;D


Na, akkor most itt az ideje a sok fontos dolog után, hogy ránézzünk jobban Bubee speciális szálkásító programjára. Kiemelve mindenekelőtt, hogy gyerekek és terhes vagy szoptatós anyák nehogy megcsinálják ezt a programot. Szigoruan 21 éven felüli értelmes embereknek való ez a program és szigorúan csak minimum a 2. vagy 3. diétánál! ;D

Szóval, cél:

Bubee le szeretne dobni magáról vagy 10 kiló zsírt 4 és fél hónap alatt és közben szeretné, ha maradna rajta egy kis izom.(legalábbis több maradjon rajta, mint Norbin maradt. Ez a célja.) Az ideális álom pedig az lenne, ha egyáltalán nem vesztene izmot. (ez sem lenne lehetetlen egyébként, de ne álmodjunk.)

Étrend:
Ha megnézzük, akkor Bubee napi fehérjebevitele a leírása szerint 270gr lesz, szénhidrátbevitele ennyi rizzsel 250gr körül lesz, és zsírok 28gr..

A jó hír ebben az, hogy 7 étkezésre van osztva, a rossz hír, hogy még mindig túl sok a szénhidrát benne, ha Bubee fogyni akar. (és ha legalább barna rízs lenne a fele és nem fehér, akkor még előnyösebb lenne.)


Kiegészítők:

A kiegészítő programja eléggé egyedülálló, mivel olyan kiegészítőket is fog használni, amiket a világon is alig ismernek sportolók rendesen. Tehát érdemes megnézni jobban.
Bubee egyébként nem egy kezdő kiegészítő használó. Tehát az előző évek alatt használt már egyet s mást.

Eredetileg és elvileg "szálkásításnál"(a régimódi tanítások szerint, amit egyébként is mindenki követ  ;D) a tesztoszteronnak kellene elsőként jönni, aztán a Halodrolnak és az Orastannak és közben/aztán a PCT-nek és a ProAnabolnak és a MuscleTech-Shredded Stacknek. Mivel az Orastan nagyon hasonlóan működik, mint a jó öreg, még a Duran Duran idejéből ránkmaradt winstrol.
De mivel Bubee nem az idei Mr.Olympiára készül ezért megengedhetjük neki, hogy más sorrendet használjon és legalább a nagy menet legálisan kapható kiegészítőkkel kezdődjön és végződjön. Ha már ez a rettenetesen csűnya Bubee eldöntötte, hogy még ráadásul kiegészítőket is használ és velem is meg tudta beszélni, hogy tesztelésre biztosítsak neki pár kiegészítőt.

Szóval, nézzük a tesztoszteron enantátot először a programban. Az adagolása elég visszafogott 250mg=hét az elején és aztán a 3. héttől felmegy 500mg/hétre 2 héten át.

A kérdés: Miért kell változtatni az adagoláson?
Válasz: mert Bubee valószinüleg így szokta meg.

Más dolog: Ha valaki tömegnövelésnél használ tesztoszteront, akkor elfogadható, hogy az első pár hétben nem használ anti-ösztrogént és vizesedik, puffad az első hetekben, de mivel Bubee szálkásításhoz használja, ezért az első pillanattól kezdve jól jön a tesztoszteron mellé az anti-ösztrogén, mint az AnabolicExtreme-PCT. A másik fontos ok a PCT használatra a teljes időben a tesztoszteron mellett pedig az lenne, hogy a HPTA(saját tesztoszteron termelés) leállást kicsit visszafogná a PCT, tehát az utókúra nem kellene, hogy olyan durva legyen. Ezt érdemes lesz kijavítani a tervben.

Halodrol: A Gaspari egyik új gyöngyszeme, amivel a kúra indul. Mit csinál ez? 1. növeli a saját tesztoszteron termelést és csökkenti az ösztrogént. 2. Növeli az áramló szabad tesztoszteron szintet.(megköti az SHBG-t) 3. egy speciális ecdysterone kivonattal növeli a nitrogén egyensúlyt. 4. pozitívan módosítja a növekedési hormon, inzulin és IGF1 hatását az izomsejteknél az arachidon savval. Nem vizesít. A termék használata mellett nem javasolt telítetlen zsírsavak(omega 3 stb..) túlzott fogyasztása, mivel az csökkentheti a hatásosságot.

Orastan A A Gaspari másik gyöngyszeme. Mit csinál ez? Ha valaki halott már Ben Johnsonról, akkor tudja, mit csinál.(Nos, majdnem azt) ;D Az Orastan-A nem metilezett, tehát nem bántja a májat. Izomkeménységet és erezettséget biztosít, amit Bubee-n nem fogunk látni sajnos itt az elején. Erőnövekedést okoz, amit viszont reméljük, hogy tényleg tapasztalni fogunk és diétánál ez nem egy negatív dolog.

Aztán jön az Xpand: A Dymatize nevű cégtől. A 2. legnépszerűbb terméke amerikában. Edzésintezítás, fókuszálás, bedurranás, Argininnel, kreatin etil észterrel és glutaminnal. és persze citrulinnal(amit úgy is hívnak, hogy aerob kreatin), és BCAA-val. Ez egy jó kis edzés előtti és utáni ital.

ALRI - Pro Anabol. Ennek nem sok köze van az anabolhoz, inkább csak a nevében, mivel teljesen természetes anyagokból készült, de ettől függetlenül, nagyon is potens növényi kivonatokból. Azt várhatjuk el tőle, ami a leírásában van. Az ALRI nem szokott sokat túlozni.

Megnövekedett izomtömeg(diétánál inkább megmaradt izomtömeg)
Lecsökkent zsírtömeg
Gyorsabb regenerálódás
Megnövekedett erő
Megnövekedett libidó

És nincs vízvisszatartás.

És végül a MuscleTech Shredded Stack, ami az utolsó a kiegészítő programban. A két fő kieg ebben a híres MuscleTech LEUKIC és a HYDROXYCUT. és az utolső 3 napra a HYDRAZIDE, ami egy vízhajtó. Erre nem sok szüksége lesz Bubeenak szerintem, de mivel ingyen kapta a teljes stack-et ezért nem fogja a kukába dobni. Így pár napig vizelni fog a végén és kész.  :-/]  :-!

Ha már ilyen szépen átnéztük a kiegészítőket, akkor ide a végére leírnám, hogy mindez egy jó étrenddel és edzésprogrammal nagyon pozitív eredményeket képes összehozni, ami sokkal több, mintha valaki csak amino kapszullákat kapkodna be ezerrel és imádkozna az izmaiért. Ez a stack egyébként egy minimál stack, ha azt vesszük, hogy 4 és fél hónap lesz.

A legfontosabb változtatás az eredeti tervhez képest a PCT folyamatos használata lenne a tesztoszteron mellett.(Most itt nem beszélek provironról, Nolvadex-ről, vagy HCG-ről, ami nem árt ha az ágy alatt van. ;D, miközben valaki ilyesmi csúnya anyagokat használ).

Szóval, hajrá Bubee, mindent bele!!!

Innen folytatjuk...

A Gaspari IntraPro protein-t kihagytam, amivel szintén érdemes foglalkozni kicsit. Majd holnap...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 02. - 21:01:31
Kedves Naplóm!  :o ;D

Holnap megkezdem diétás programom. Néhány változtatás mellett döntöttem, amik a következőek lesznek:

1. Jövő héttől (holnaptól) heti 3 alkalommal beiktatok aerob edzés. Kezdetnek ~40 perc séta lesz. Reggel 6-kor fogom véghez vinni. Után csirkerizs téma lesz, valszeg turmixolt állapotban. Előtte pedig lásd 2. pont. Az aerob után 100 gramm rizs lesz asszem.

2. Amíg a Gaspari - IntraPro protein kitart addig reggelente és lefekvés előtt abból fogok 1-1 adagot használni. Reggel aerob előtt 1 kanál lenmagolajjal.

3. Amíg nem kapom meg a fizetést addig a glutamin és a BCAA várat magára. Tehát ez most nem lesz benne, de most nincs is rá szükség amúgy se.

4. A jövő héten még nem tervezem elkezdeni az első stacket, mivel szeretnék 1 hetet várni (2 hete nem edzettem és a kajálásom is olyan szar volt amilyen még soha, ennek következtében a méreteim a béka segge alá süllyedtek).

Andro:

Kezdetnek annyi ch pont hogy elég hiszen tömegelésnél 400-500 között voltam. Ha most nagyon megcsípem akkor összeszakadhatok, tápkieg ide vagy oda + az első hónapban szeretnék egy kicsit visszarázódni, amihez kell a ch is. A barna rizs számomra felejtős. Fehér rizs tökéletes lesz.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 04. - 17:35:38
2007.09.03

1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj   6:00
Aerob 10+40 perec ;D
1 kanál tejsavó + 7 szelet pufirizs   7:15
150 gramm hús + 50 gramm rizs           10:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs           12:00
150 gramm hús + 100 gramm rizs           14:00
300 gramm hús + 100 gramm rizs           18:00
150 gramm hús + 60 gramm rizs           18:40
150 gramm hús + 1 kanál lenmagolaj   21:00
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj   22:30

Edzés: LÁB

1. Guggolás (teljes mélységben, alul kicsit megállva/ülve)

2x60x15
2x80x10-12
2x60x10-15

2. Fordított Hack + lábnyújtás "szuperszett"

3 sorozat (4 és 6 lapsúllyal) x 20 + 10 lábnyújtás nevetséges súllyal ;D





Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 04. - 21:46:01
2007.09.04

1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely   8:15
150 gramm hús + 100 gramm rizs          10:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs           13:00
300 gramm hús + 100 gramm rizs          17:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs           18:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs           19:40
100 gramm hús + 1 kanál lenmagolaj     21:40
1 kanál tejsavó + 2 kanál lenmagolaj     23:00

Edzés: KAR

1. Állva, váltott karral hajlítás

10-12-15-17-20-17 x 10-12 ism/kar

2. Kétkezes Scott:

1x32,5x15
2x37,5x15

3. Koncentrált bicó ülve:

3x12x10 + 2x8x5 (rádurrantó)

4. Kötél csigán

4 sorozatban 10-20 ismétléssel

5. Tolódzkodás:

3x10-15

6. Egykezes koponyatöréses, szerintem:

2x15x10
1x20x8

7. Nyújtás fej mögött:

3x12x12
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 06. - 12:29:50
2007. 09. 05

1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely + 1 pufirizs      9:00
150 gramm hús + 100 gramm rizs                             11:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                               13:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                               15:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                               17:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                               18:10
200 gramm hús + 50 gramm rizs                               20:10
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj                         22:30

Edzés: PIHENŐNAP
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 06. - 18:18:09
2007.09.06

1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj + 200 mg koffein   6:30
Aerob 40 perc   
1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely                        7:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                10:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                12:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                14:00
5 tojásfehérje                                                        15:30
200 gramm hús + 100 gramm rizs                               18:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                19:00
100 gramm hús + ~200 gramm uborka                        21:00
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj                          22:30

Edzés: CSÖCS + VÁLL + HAS

1. Fekvenyomás:

2x20x20
2x50x15
2x80x10
1x90x10

2. Ferdepad rúddal

1x20x10
1x50x10
1x70x10
1x80x6

3. Nyomás 1kezesekkel

3x25/kar x 10

4. Előreemelés

10-12-15-17 x 12-15 / kar

5. Oldalemelés

8-10-12 x 10-15

6. Eddie Abbew-féle kissúlyos vállszétcsapás  ;D

5 kilóval 3 sorozatban ami megy

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nos feleim, néhány változtatás lesz már most, illetve jövő héttől. A következőek fognak változni:

1. Minden áldott nap lesz 40 perc séta (az esőben  :-Đ )
2. 1 kanál lenmagolajjal kevesebb zsír lesz (1 kanál napraforgó a húshoz + 1 kanál lenmag aerob előtt + 1 lefekvés előtt)
3. Jövő héten elveszek egy kevés ch-t, hogy mennyit nem tudom, de talán egy 50 gramm rizsnyit.

Ennyike  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 06. - 22:33:34
Nagyon precíz vagy, csak így tovább!  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 06. - 22:39:09
Nagyon precíz vagy, csak így tovább!  /:-)

Hát ennél csak precízebben lehetne csinálni, de ez van. Remélem azért ennek is meg lesz a látszatja  ;D  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 10:29:31
Ma az aerob edzés kimarad sajna mert szakad az eső... Ebben már nem vállalom el az edzést mert szarrá ázok  :-Đ

Viszont egy fincsi hátazással begyújtom majd a kazánt  =/+' ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 15:16:26
Kis érdekességként:

http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4xim&m=1 (http://kepfeltolto.hu/index.php?img=4xim&m=1)

Így készül el a hús  /7%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 07. - 15:31:40
Arra figyelj, hogy jól átsüljön a hús, tudod, egyik közös ismerősünk ezért volt kórházban  :-/]  :-)-
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 15:32:54
Arra figyelj, hogy jól átsüljön a hús, tudod, egyik közös ismerősünk ezért volt kórházban  :-/]  :-)-

Igenis Apu  /:-)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 07. - 15:34:27
Gyors vagy, ezt má szeretem  :-p
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 18:51:50
2007.09.07

1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely + 1 kanál lenmagolaj       9:15
200 gramm hús + 5 szelet pufirizs                                         11:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                           13:30
5 tojásfehérje                                                                   16:00
200 gramm hús + 100 gramm rizs                                          18:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                            19:00
150 gramm hús + 250 parajpüré                                            21:00
150 gramm hús + fél kanál lenmagolaj                                    22:30
1 kanál tejsavó + fél kanál lenmagolaj                                    23:00

Edzés: HÁT + HAS + VÁDLI + LÁJT BICEPSZ

1. Húzódzkodás:

3 sorozat 10-15 ismétlés

2. Lehúzás tarkóhoz:

4 sorozat, 2 széles és 2 szűk fogással

3. Evezés rúddal madár és fordított fogással (3-2 sorozat)

1x60x20 1x80x15 1x90x10 2x60x12

4. Lehúzás mellhez szűk fogással:


3 sorozat

5. Könnyű súlyos pullover

2x20x15

Bicepszre 3-2 sorozat koncentrált és Scott-pados gyakorlatot csináltam, könnyű súllyal, maximálisan koncentrálva az összehúzódásra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

A súlyom a héten stabilan 91.2 kiló volt (vizes ruhában cipő nélkül -> mindig edzés után mérem magam), ami azt jelent hogy olyan 90 kiló környékén lehetek. A méreteim közül a karom és a combom valamint a vádlim nézegetem. Egyelőre 0,5-1 centik jöttek vissza. A mellkasom pedig úgy 115-120 körül van. Ami még változás lehet (de lehet már régebb óta így van) az a derékbőségem, amely estig se megy 100 fölé, reggel pedig úgy 95 körül van (mindig reggel fogom mérni). Korábban 107 is volt már, asszem az volt a maximum. Egyébként úgy érzem h a hasam laposabb, de ez még tuti nem zsír hanem valószínüleg annyi h nem vagyok felpüffedve a sok ch miatt meg lehet egy kis víz is. Egyelőre ennyit vettem észre.

Úgy döntöttem h a Gaspari stack-et vagy még ma vagy a hétvégén elindítom, hogy hétfőre már beleivódjon a testembe ahogy kell  ;D  /7%  :-)->

Zárásként pedig a következő képpel búcsúzom, mely az edzés utáni kajámat személteti  :----  ;D Rizseshús koktél a neve, "mérete" pedig közel 1,5 liter, szóval nem könnyű legyőzni eme fenevadat  :-O ;D

http://kepfeltolto.hu/?p=&img=4xoc (http://kepfeltolto.hu/?p=&img=4xoc)

Isten áldja a tisztes ipart!  /:-)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 19:31:48
Ezt itten javítanom kell:

150 gramm hús + 250 parajpüré    21:00

Pontosan a következőre:

150 gramm hús + 50 gramm rizs

Ezután lesz egy hús + paraj (250 gramm ) + lenmag kombó, majd utána tejsavó + lenmag.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Szeptember 07. - 23:05:38
Bele Történő Pofázás (BTP) #1  :-< :

Lenmag téma. Most láttam valami hiper szuper fasza tudóst (tényleg eléggé ott volt) aki aszonta, hogy mindenki a szőlőmag meg a lenmag olajra esküszik, mondván milyen fasza. Deviszont (tudom ilyen szó nincs)  azt kevesen tudják hogy a legeslegeslegfaszább olaj a repce. Sokkal jobb a zsírprofilja mint a másik kettőnek, nem beszélve arról hogy sokkal olcsóbb is. --- Aztán hozzátette, hogy nem véletlen hogy a boltokból eltünt a korábban vödörszámra, fillérekért kapható natúr repceolaj, mert a nagy bio gyártók felvásárolják a készletet.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: zotja - 2007. Szeptember 07. - 23:11:38
bubee előtte utána kép éesz rólad? nem ártana sokan kiváncsiak lennének az eredményre :)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 07. - 23:21:12
Na üdv mind2töknek a házamban  ;D

Parre:

Köszönöm az információt, de én kétlem h jobb lenne. Most gyorsan utánanéztem és megbízható forrásból való azon információ h a repceolaj valóban előnyös zsírsav profillal rendelkezik, de az olívánál nem jobb. A lenmagolaj tudtommal pedig veri mind2t, de nem vagyok benne biztos. Mellesleg ezt már igen régóta használják ezzel a céllal és úgy néz ki bevált sok ezer embernek. Nem azon fog múlni a siker h 1-2% jobb -e vagy rosszabb a zsírsav összetétel  :)

Zotja:

Ha eljön az idő és egy megfelelő forma akkor szeretnék mindenképpen egy összehasonlító képet, hiszen így kerek a dolog. Igaz nem szeretem magam viszontlátni, de ez kelleni fog majd.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 08. - 23:05:13
2007.09.08

1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj          7:30
+ 200 mg kofi         
Aerob
1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely        8:30
200 gramm hús + 80 gramm rizs                11:30
200 gramm hús + 50 gramm rizs                13:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                16:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                19:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                 21:00
150 gramm hús + fél kanál lenmagolaj         22:30
1 kanál tejsavó + fél kanál lenmagolaj         23:15

Tegnap este megkezdtem a Gaspari stack-et!  --)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lantos Johnny - 2007. Szeptember 09. - 05:41:32
az olajokat az egészséges táplálkozásnál nem a zsírmolekula összetétel miatt szokták összeválogatni..A bioboltokban a lenmagolaj,ill.az olivaolajak hidegen sajtolt eljárással készülnek,a boltokban kapható repceolaj pedig fos eljárással.Az előbbiek megőrzik a telítetlenségüket,míg az utóbbi már csak haszontalan telített zsír.Ha a boltokban kapható repce is hidegen sajtolt eljárással készülne 10szer drágább lenne és majdhogynem mindegy lenne hogy melyiket használjuk a diéta során..
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 10. - 22:45:00
2007. 09.09

1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj + 200 mg koffein     7:30
Aerob
1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely                          8:45
150 gramm hús + 5 szelet pufirizs                                11:00
150 gramm hús + 100 gramm rizs                                 13:00
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                  15:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                  17:30
150 gramm hús + 200 gramm uborka                            19:30
150 gramm hús + 200 gramm uborka                            22:00
100 gramm hús + 1 kanál lenmagolaj                            22:30

Edzés: PIHENŐNAP
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 10. - 22:49:12
2007.09.10

1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj + 200 mg koffein      6:30
1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely                           7:30
150 gramm hús + 100 gramm rizs                                  9:15
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                   11:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                                   13:30
150 gramm hús + 40 gramm rizs                                   14:30
200 gramm hús + 50 gramm rizs                                   18:30
150 gramm hús + 200 gramm uborka                             20:00
150 gramm hús + 200 gramm uborka                             22:30
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj                             23:30

Edzés: LÁB + HAS + VÁDLI

1. Guggolás:

1x20 1x50 1x60 1x70 1x80 1x90 1x100 (Mélyreguggolás, ismétlések: 10-15)

2. Hack-guggolás: fordított és standard (2-2 szett), szűk és szélesebb terpeszben

15-ös ismétlés 4 lapsúly

3. Lábhajlítás gépen:

Minimális súly, maximális koncentrálció. 15-20 ismétlés
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Szeptember 11. - 11:37:06
BTP #2


Mostmás mindent tudunk, kivéve a legfontosabbat. Eltelt egy hét. Súlyod moccant valamerre ? ::) 
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 11. - 13:36:17
BTP #2


Mostmás mindent tudunk, kivéve a legfontosabbat. Eltelt egy hét. Súlyod moccant valamerre ? ::) 

Igen, méghozzá felfelé. 92 kg-t mértem tegnap. Viszont úgy érzem h beindult a fogyás. Még 100%-ra nem vok benne biztos, de mintha a combomról és a karomról kezdene fogyni. Az alkaromon, ahol egyébként elég vékony a bőr és még dagadtan is látszanak az erek - ki nem dudorodnak csak látszanak -, egy nagyon pici érdarab már kiemelkedik ha olyanja van  ;D

Mellesleg nagyon pöpecül bekeményedtek az izmaim. És ez azóta van mióta megy a stack. Ez tuti attól van.

És még valami: Parre, egy kicsit úgy érzem az írásodban, mintha azt akarnád mondani h felesleges mindennap beírnom az aznapi étkezéseim. Ha így van, ha nem, azért leírom: ezt nagyobb részt magamért csinálom, h dokumentálvan legyen és ha netán nem menne úgy a dolog ahogy kéne akkor vissza tudjam nézni hol lehetett a gond, illetve másokat meg tudok kérni h nézzék át. Ha érdemleges változás van akkor azt közlöm úgyis.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Szeptember 11. - 14:10:28
A szart !  Semmi ilyen felhangja nem akart lenni. Én is írtam annó, én is magamért.

Csak kíváncsi voltam milyen változások indultak el. (ezt is önzésből  @:-)) mivel én is diétázok, és mindenhonnan real-life
experience-eket gyűjtök. Nekem megy a heti 1-1.5 kiló lefele, de a te módszereid (és a kiegészítőid) azért máshogy működnek...

 ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 11. - 14:14:25
Akkor erre inni kell!  ;D  :-oD  ;-oo-;  8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. Szeptember 11. - 16:49:39
Én sajna most megáltam a diéta közben a csökkenéssel,de ez betudható annak is,hogy nem tudtam egy 5-6 napig sem edzeni,sem kardiózni,sem normálisan enni-mivel egy 2 napos fesztivál szervezésében/lebonyolításában kellett résztvennem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 11. - 16:57:22
Váltóműszakban toljuk Bubee kolléga, mert most kezdem a tömegelés HC részét, kíváncsi leszek, fogok-e akkora tömeget építeni mint neked volt  :-)->  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 11. - 18:25:37
Váltóműszakban toljuk Bubee kolléga, mert most kezdem a tömegelés HC részét, kíváncsi leszek, fogok-e akkora tömeget építeni mint neked volt  :-)->  @:-)

Neked simán van/volt akkora tömeged csak te nem voltál olyan disznaj mint én vagyok  ::) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 11. - 23:16:20
2007.09.11  :o Oh my fckin Lord! It's the day of 911, 9/11  :o  ;D  !+"% Łł=

1 kanál tejsavó + 50 gramm zabpehely                 7:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                          9:15
150 gramm hús + 50 gramm rizs                         10:30
150 gramm hús + 50 gramm rizs                         13:15
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj                   15:30
200 gramm hús + 90 gramm rizs                         18:30
200 gramm hús + 200 gramm uborka                   20:30
150 gramm hús + valamennyi savanyú káposzta    22:30
1 kanál tejsavó + 1 kanál lenmagolaj                   23:30-00:00

Edzés: KAR + HAS + VÁDLI

1. Karhajlítás egykezesekkel ferdepadon:

4x15/kar x 10

2. Scott-pad (2kéz)

42,5 x 3 x 15-18

3. Karhajlítás kétkezes rúddal, madásfogással:

1x20x15, 1x30x15, 1x35x15

4. Koncentrált bic. ülve

3x12x10

5. Tolódzkodás:

4 sorozat, saját testsúly

6. Kinyomás csigán, fej fölött:


4 sorozat, 25 kilóval, 10 ismétlés felett

7. Fejtörő egykezesekkel:


15-20-17/kar x 8-12

8. Nyújtás nyakmögül:


2x12x12

That's all for today!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kuen - 2007. Szeptember 18. - 07:53:42
Hahó ! Hogy halad a projekt ?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 18. - 20:21:19
Megvannak-e már a kockák kedves Bubey?  :-}
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2007. Szeptember 18. - 21:51:16
Üdv mindenkinek!

Bubee üzenetét közölném mely szerint előreláthatólag még egy hétig nem lesz internet hozzáférése. ˝=/

Amúgy a diétát és az edzést is precízen csinálja. =/+'

That's all..
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Szeptember 18. - 22:08:43
Ricsi, veled mi a pálya? Régen írtál már magadról.. Megvagy, minden ok? Hogy nézel most ki, tartottad a formád?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2007. Szeptember 19. - 12:22:06
Üdv Tomi!

Köszönöm kérdésed megvagyok.

A nyarat végülis együtt húztam le Bubeeval az OÉTI-ben annyi különbséggel ,hogy én nem tudtam annyit ezdeni,így persze azér ugrott le rólam is izom  jócskán, most pedig ahelyett hogy teljes erővel arra koncentrálhatnék hogy elérjem a régi formát egy vállsérüléssel kell bajlódnom, ami igencsak megkeserití a napjaimat.A poén az egészbe az hogy az orvos szerint nincs semmi baja borogassam azt kész. !+"%.

Na mind1 ha a vállam rendbejön,akkor teljes erőmmel azon leszek hogy kiaknázzam az "izom-memórai" előnyeit és minnél hamarabb elérjem a volt formát,aztán avval a formával szeretnék 2 esetleg 3hónap erejéig ismét átlépni kicsit a "darkside"-ra,hogy aztán majd lessz e utókúra stack beszámolóval az még a jövő dolga.

Untill guys  just keep up the good works!! :-oD @:-) ;-oo-;

Bubeenak meg sorry a kicsi off-ért. /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Szeptember 19. - 13:44:14
Jobbulást Richie, örülök, hogy írtál. 8-}
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 19. - 22:06:11
Hey evribodri!  :o ;D

Elnézést h eddig nem írtam de nem volt netem és nem tudom h a közeljövőben h fog alakulni, mindenesetre most van. És ha már van akkor beírnék egy kis összefoglalót h mi történt ezidáig.

Szal történtek változások, méghozzá szemmel láthatóan. Úgy érzem h elég jó ütemben megy le rólam a zsír, annak ellenére h még csak 3 hete diétázom. Ez sok örömmel és motivációval tölt el! A legtöbb változás eddig a hasam elülső felületén történt, úgy néz ki h innen elég jó ütemben fogy a háj. Az úszógumik már kissé makacsak  :-Đ ;D Ezen kívül érdekes, de már most látni változást az alkaromon és a combomon is. Ezek olyan apró változások amik nem szembetűnőek - én is kételkedtem benne h valóban fogyás -e - de én látom h történik ott vmi. A fogyás mi sem bizonyítja jobban h még múlt hétvégén felpróbáltam egy addig kihízott nadrágot és örömmel konstatáltam h jó rám ismét  :o Łł= Ja és a valagamból is fogytam  Łł= @:-)

Nagyjából ennyi. A táplálkozásom néha változott úgy h aerob után rántottát ettem pufirizzsel. Valszeg további változások lesznek, még ki kell gondolnom h legyen.

A stackről annyit tudok mondani h eddig az izomkeménységen kívül mást nem nagyon tapasztaltam. Talán valamilyen szinten pozitívum h a méreteim nem változtak, bár a hétvégén mérek újra és meglátjuk h csökkentek -e vagy maradtak. Ha maradtak akkor az tekinthező pozitív tulajdonságnak.

Hát akkor dijóhéjában ennyit  ;) I just keep up the good work, that's all  :-oD --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 19. - 22:56:47
Méretekre kíváncsi leszek, bár optikailag ugyebár nagyobbnak néz ki a zsírmentes izom, de azért a méret az qrva fontos  !+"% Nekem  8-)  :-)->
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 19. - 23:02:05
Méretekre kíváncsi leszek, bár optikailag ugyebár nagyobbnak néz ki a zsírmentes izom, de azért a méret az qrva fontos  !+"% Nekem  8-)  :-)->

Én ezzel úgy vagyok h jó öreg tömeg már a múltté, mármint az életem legjobbja, de ennek ellenére mégsem érzem annyira azt h most kurva fos lennék - holott valamennyire igaz sajnos, mert a vállam az úgy leépült h sírhatnékom lesz ha ránézek. Most tényleg csak az érdekel h minél zsírmentesebb legyek. A következő tömegelés úgyis brutális lesz - remélhetőleg - és akkor majd úgyis visszavastagodok valamennyire.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 19. - 23:16:03
Ja, én is a vége felé éreztem/láttam hogy kezdek etióp lenni, mondjuk kaptam az előrejelzést dögivel másoktól  :-/-(-: Csajoknak tetszett azért  :-)o-:
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: izomboy - 2007. Szeptember 21. - 08:32:55
Én  is a vállamon  és a karomon kezdek laposodni diéta idején de ez csak a ch és a víz hiány.
Aztán mikor megszabadúltam a zsírtol és alapvető szabályokat betartva emelek a kalórián szintentartásig, szépen betőltődöm(2-3 kiló víz) és egy telt de még mindíg tiszta fórmám lessz, szerintem diéta után nézek kia legjobban:)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 21. - 08:36:43
Én  is a vállamon  és a karomon kezdek laposodni diéta idején de ez csak a ch és a víz hiány.
Aztán mikor megszabadúltam a zsírtol és alapvető szabályokat betartva emelek a kalórián szintentartásig, szépen betőltődöm(2-3 kiló víz) és egy telt de még mindíg tiszta fórmám lessz, szerintem diéta után nézek kia legjobban:)

Nekem nem a diéta miatt ment le, hanem augusztus végén a se kaja + se edzés hatására. Mondjuk 4 zsömlétől túl sokat nem lehet várni napi szinten  ˝=/ ;D Mindenesetre a legnagyobb erősségemnek búcsút mondhattam sajnos  :-Đ ?:-/ ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: izomboy - 2007. Szeptember 21. - 09:21:57
ajjaj, nem a 4 db -bal van a baj, hanem a zsömlével, hogy kerűl az étrendbe, és az edzés hogy kerűl ki ?

Valamiért egy dolgot nem tudok elképtzelni...... hogy bármi megakadályozza hogy a nehéz munkával ,áldozattal megszerzett kincsem  megtartsam, s  ne etessem  fel a testemmel.

Neked hogy jött össze.?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 24. - 10:03:03
ajjaj, nem a 4 db -bal van a baj, hanem a zsömlével, hogy kerűl az étrendbe, és az edzés hogy kerűl ki ?

Valamiért egy dolgot nem tudok elképtzelni...... hogy bármi megakadályozza hogy a nehéz munkával ,áldozattal megszerzett kincsem  megtartsam, s  ne etessem  fel a testemmel.

Neked hogy jött össze.?


Nem is láttam h írtál, de most reagálok: nem mindenkinek adatik meg h az év 365 napján képes legyen ugyanolyan színvonalon élni. Ez a nyár se arról szólt h tudtam volna 100%-osan tartani mindent. Van olyan h fontosabb a jövőt egyengetni, ami azzal jár h a sportot és minden hozzá tartozó tevékenységet vissza kell vennem, mert máshogy nem megy. Általában a nyár nálam sose az építésről szól és sokszor azt is nehéz h fenntartam amit építettem. Igen sokat költözködöm manapság, ami azzal jár h újra ki kell építeni a jól megszokott dolgokat és ez sose zökkenőmentes. Amíg nem lesz igazán saját életem (önálló kereset stb stb) addig ez lesz. Tudom, így nem lehet előrelépni, de ezt én elfogadom és minden tőlem telhetőt megteszek azért h ameddig lehet elérjek és tartsam magam.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 24. - 10:11:17
Na és akkor üdv újra!

A méreteim a következőek - zárójelben a csúcsforma méretei - (rohadtul siralmas, de nincs túlzott csökkenés eddig):

Kar: 44,2 cm (47)
Alkar: 35,2 cm (37)
Comb: 68 cm (74)
Vádli: 44 cm (46)
Mell: ~108-110 cm (~115)
Derék: üresen mérve, kelés után 95 (Érdekes, de volt már 93 is...) (105-107)


Jövő héten kezdődik a következő kombináció:

Enantát 500 mg / hét
Clenbuterol 40-80-120 mcg (ciklizálva lesz természetesen)
Dymatize Xpand: napi két adag

Az étkezésemben lesznek változások:

- csirke helyett tőkehalfilé
- valószínüleg a tojáslét megemelem napi 1 literre (100 gramm fehérje/nap)
- ch változatlanul 250en lesz még egyelőre

Hát nagyjából ennyi. A héten nem vettem észre semmi pozitív változást, sőt inkább úgy érzem mintha híztam volna vissza  ??? De lehet csak mentálisan van ez... Ma megmérem a súlyom, kiváncsi leszek rá.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Szeptember 24. - 10:20:25

A méreteim a következőek - zárójelben a csúcsforma méretei - (rohadtul siralmas, de nincs túlzott csökkenés eddig):

Kar: 44,2 cm (47)
Alkar: 35,2 cm (37)
Comb: 68 cm (74)
Vádli: 44 cm (46)
Mell: ~108-110 cm (~115)
Derék: üresen mérve, kelés után 95 (Érdekes, de volt már 93 is...) (105-107)

Na most ezt nem értem. Ez azért elég jelentős csökkenés nem ? Vagy hogy érted ?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 24. - 10:23:21
Ezt úgy kell érteni h a csúcsforma a nyár előtt volt, 103-105 kilósan. A nyári nagy összecsúszásnak lett az ereménye ami még most is van. Mindig a csúcsformámmal fogom összehasonlítani a méreteket a diéta alatt, meg amúgy is. Remélem érted kedves Parre koma  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Szeptember 24. - 10:29:20
 Ahha. Igy má világos.

/:-)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 25. - 23:14:14
Üdv!

Ma voltam túl a hét második edzésén és eddig nagyon meglepő módon erősödést tapasztaltam. Érdekes. Jó érzés volt h volt bennem erő, nem éreztem azt a fajta gyengeséget ami eddig jellemző volt.

Holnaptól elkezdem felvezetni a clenbuterolt, ami mellé vettem Ginkgo Biloba-t és tirozint a biztonság kedvéért. Ma a súlyom ismét 90 kiló alatt volt (89,6). Az aerob időtartamát kb. 50 percre emeltem és természetesen mindennap, ha csak tehetem.

Csak röviden:

Hétfő: Láb

Elölguggolás - 5-6 széria
Hack-guggolás - 4 széria (sima/fordított, variált szélességű terpeszben)
Lábhajlítás - 4 széria

Kedd: Kar

Váltva forgatott hajlítás
Hajlítás ferdepadon egykezesekkel beforgatás nélkül
Fordított fogású karhajlítás rúddal
Koncentrált bicepsz

Nyomás csigán fej felett + sima
Egykezes homlokraengedés
Nyújtás nyak mögül
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 27. - 20:46:11
Szevasztok!

Helyzetjelentés következik:

Úgy néz ki h minden izomcsoportom erősödött, de h mitől azt nem tudom, mert minden olyan mint eddig. Lehet most fejtené ki a hatását a stack? Erősen kétlem. De ha mégis így van akkor elég ratyi h az utolsó szemeknél jön meg a "kedve". Ma a súlyom 89,0 kiló volt kereken, tehát úgy néz ki fogytam 1-2 dekát. Lassan vége a negyedik hétnek, most már azért érzem a szemét kaja hiányát, és most többször előfordul h jól be tudnék lakmározni valami pörköltszerűségből vagy más szemétből  ;D De ettől függetlenül a csalás messze áll tőlem, tudom magam tartani mentálisan.

A clenbuterol tegnap igen keményen kiütött, azt hittem h nem élem túl a napot. Barátnőm szavaival élve, olyan voltam mint a döglött pisztráng, akinek iszonyatos fejfájása van. Hát mit mondjak... Furcsán éreztem magam  ;D Ma viszont már nem fájt a fejem és a közérzetem is jobb volt. Azt mondjuk tudni kell h most le is vagyok gyengülve, vagyis náthás vagyok, tehát még az is rátett egy lapáttal. Most kezdek kilábalni belőle. Sokan mondták h láthatóan fogytam, fej, nyak és egyéb helyeken is, tehát valószínüleg a kevés súlycsökkenés ellenére történt fogyás (nyilván víz is), és jött vissza valamennyi izom is. Hát kb ez a stáció.

Táplálkozásom változni fog, amíg nem tudom megoldani a tojáslé beszerzését. Addig hússal pótlom a fehérjét, ami azt jelenti h közel 1,5 kiló hús fog fogyni. A ch ahogy írtam még marad ennyin és talán 2-3 hét múlva elveszek belőle 30-50 grammot, attól függően h fogyok -e tovább vagy se. Körülbelül ennyi lenne a mondanivalóm most.

Ja és a mai edzés:

CSÖCS

1. Fekvenyomás: 20-50-80-100-110-50 x 3-25
2. Ferdepad: 50-70-80 x 6-15
3. Egykezes nyomás: 25-25 x 12-13
4. Tárogatás: 12 x 10

VÁLL:

1. Előreemelés:
15-17-20 x 10 karonként
2. Oldalemelés: 10-12-15-17 x 7-12
3. Eddie Abbew féle gyilok: 5 kilósokkal 7-10
4. Döntött törzsű oldalemelés: 15-17-15-15 x 15
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Szeptember 27. - 22:27:46
Fejfájásra nálam a tirozin jött be, napi sok gramm, legjobb, ha a spiróval együtt veszed be. Görcsölésre meg a kálium. Lefekvés előtt 400 mg. De akár ez is mehet a spiró mellé közvetlenül. Sztem.
Ja igen, én észrevettem, hogy gyengíti az immunrendszert. Amíg szedtem, a fogínygyulladásom/megfázásom/torokgyulladásom nem tudott begyógyulni, hiába nyomtam egy csomó vitamint. Vége lett a kúrának (3 különböző alkalom volt), és 1-2 nap alatt rendbejöttem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 27. - 22:28:04
Clenbinél figyelj rá, hogy bevétel után pár órával kis koncentráció zavar felléphet, nálam legalábbis előjött.. Főleg az első pár szemnél van ez.. Görcsölés is előfordulhat, ajánlom délelőtt az egész napi beszedését, anno nekem is ezt tanácsolták, elég hosszú a felezési ideje, szal ez nem gond  /:-) Ha már tapasztalt vagy ezzel a cuccal, akkor nem szóltam  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Szeptember 27. - 22:43:39
Nálam ilyen koncentrációzavar sosem volt.  :D Viszont az első napokban elég sokat pislantok, azt olvastam, hogy ez annak köszönhető, hogy a clen csökkenti a glikogénvisszatartást (érdekes, hogy ennek ellenére erősödés van, és jobb a bedurranás is)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 27. - 22:55:41
Nálam ilyen koncentrációzavar sosem volt.  :D Viszont az első napokban elég sokat pislantok, azt olvastam, hogy ez annak köszönhető, hogy a clen csökkenti a glikogénvisszatartást (érdekes, hogy ennek ellenére erősödés van, és jobb a bedurranás is)

Bevallom, nem szoktam figyelni a pislogásom számát, a glikogén témában lehet valami, mintha "belaposodnék" mikor szedem, már én is megfigyeltem  :-} A bedurranás viszont tényleg nagyon komoly  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Szeptember 27. - 23:03:13
Mint írtam korábban, vettem Ginkgo Biloba-t és tirozint is és nyomatom, őket ahogy kell. A megemelkedett testhőn kívül mást nem vettem észre eddig. Igaz még csak napi 1 szem megy, de az 40 mcg-s.

Ja és a felezési ideje 36 óra. Tehát majd reggel nyomatom be az egészet, aerob előtt. Jó kis aerob lesz  ;D Kb ilyen  @-o  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Szeptember 28. - 07:41:05
Pislogás alatt pisálást értettem, csak így nem volt annyira alpári a stílus.  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Szeptember 28. - 07:45:24
Pislogás alatt pisálást értettem, csak így nem volt annyira alpári a stílus.  ;D

 !+"%  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 02. - 22:18:03
Na legyetek üdvözölve ismét!

Immáron az ötödik hetemet taposom a diétában. Ezen a héten indult útjára a tesztó depot + az Xpand és duplájára emeltem a clenbit is. A tegnapi edzésem valami iszonyat brutális volt. Ugye fincsi futómű beállítást végeztem, de olyan szinten bedurrant a combom h komolyan már fájt. Hogy mitől, azt nem tudom, lehet az Xpandtól, lehet a 80 mcg clenbitől. Mindenesetre nagyon komoly volt és már rég nem volt ilyen. A mai nap kar volt a program, de ma elmaradt ez az iszonyatos vérbőség. Viszont amit meg kell jegyeznem h ismét erősödtem. Már tegnap a lábazás is igen jól ment, hiszen 120-ig mentem fel, de majd be is xartam tőle  ;D  :----  A mai karozás is nagyon jól ment. Végre újra érzem amit régen. Az ERŐT!  =/+'  Jó érzés volt így edzeni. Ki is rázott a hideg  =/+' ;D Vagy ahogy a Vörös Zoli mondaná: megjöttek a srácok  :o ;D

A táplálkozásomon annyit változtatok mostantól, hogy egy picit kevesebb, kb 15 gramm ch-val kevesebbet fogok fogyasztani. Majd kb. 2-3 hét múlva csökkentek egy nagyobb adagot valszeg. Ja és ami a legfontosabb: félve ugyan, de hétfő reggel megmértem a derekamat, amit már jó ideje nem tettem, és nagyon kellemes meglepetés ért. A centi 91-92 centinél állt meg, ami annyit tesz h kb 3-4 centit fogyott  :-oD  ;D That's so fuckin good  ;-oo-;  ;D

Futómű edzés:

1. Guggolás:

20-20-60-80-100-120-100-60 x 6-15

2. Hack-guggsika: (szokásos váltogatással, de ezt már nem írom többet mert mindig így lesz)

5-8-10-12 lapsúly (20 a max egyébként) x 12-15

3. Lábhajlítás:

4 sorozat

Virgács edzés:

1. Állva, kétkezes hajlítás:

20-30-40-50-40 x 10-15

2. Ülve, ferdepadon, hajlítás egykezesekkel, forgatás nélkül:


17-15-15 x 10

3. Madárfogású kétkezes hajlítás:

30-35-30 x 10

4. Koncentrált bicó ülve:

15-15-12 x 8 + 10-8 kilóval rádurrantás (+3-4 ismétlés)

6. Lenyomás csigán + fej felett nyomás:

17,5-17,5-25-25-25 x  10 + 10

7. Skulltörő egykezesekkel:


15-17-20-17-17 x 10

8. Nyújtás fej fölé egykezesekkel:

12-15-15-15 x 8 + 12 majd 8 kilóval pár ismétlés
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lalika85 - 2007. Október 03. - 02:02:00
Közben a reggeli séták még mennek???
Érdekes,hogy mennyi mindent szedsz.
Mi a bajod a barna rízzsel?
további sok sikert és ne add fel!!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 03. - 07:35:03
Közben a reggeli séták még mennek???
Érdekes,hogy mennyi mindent szedsz.
Mi a bajod a barna rízzsel?
további sok sikert és ne add fel!!

Persze h mennek. A rizst én alapból utálom mint a szart, de szükséges, így együtt kell élnem vele  :'( ;D A barna rizs meg okádék szar.

Köszönöm a jókívánságot, feladni nem fogom, max a pénz miatt  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 04. - 22:03:53
Helló Halló Elektor kalandor!

Ma mögedzettem a csöcsömet és képzeljétek a vállaimat is sikerül szétcsapnom  :-O :-O :-O Hát nem hihetetlen?  :-O ;D
Ja, szóval így történt a dolog. Amiről be tudok nektek ma számolni, kedves híveim, hogy erőm máma nagyobbnak tűnt mint ama múlt héten  :-O  ;D Felháborító h mik meg nem történnek  :'( ;D

A mai edzéske a következőképpen valósult meg, kedves híveim  ;D

1. Fekvenyomás ama sima padon:

20-20-50-90-110-80 x 25-7

2. Ferdepados nyomás:

50-70-80-50 x 15-6-7

3. Nyomás 1 db kezesekkel:

3 x 25 x 12-10

4. Oldalemelés kétkezes:

10-12-15-12-10 x 12-10 + minden fősorozat után + pár ismétlés kisebb súllyal

5. Eddie Ebjú féle válltrancsírozás:

5 kilóval 4 széria, ami megy alapon

6. Döntött törzsű oldalemelés:

10-15 kilóval ami megy

A ch bevitelem mostantól 230 gramm lesz. A súlyom ma megmértem, 89 kilót mutatott. Természetesen most a súlyom abszolút nem lesz mérvadó, több okból is, de a fogyást úgyis érzem. Sztem eddig egész jól haladok. Lassan de biztosan.

A mai nap üzenete következik búcsúzásképpen:

Legyetek kőkemények, mint Parre testvérünk!  :-O  :-/--  ;D

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 05. - 11:46:47
Tegnap elfelejtettem írni h a héten megkaptam a csomagot ami tartalmazta az alábbiakat:

- AX PCT
- MT Shredded stack

A PCT-t már most nyomom, napi 1 kapszulával majd 2-3 hét múlva megemelem 2 szemre és azzal megy végig és a kúra után napi 3 szem lesz a dózidzs  ;D

A Shredded stack igen jó megjelenésű, ízléses. Ezt mindig is kedveltem az MT termékekbe, h nagyon stílusos a megjelenés illetve a körítés. És általában azért el lehet mondani h azok a cégek amelyek adnak a megjelenésre, azok általában a beltartalommal is hasonlóan cselekednek. Nyilván nem minden gyártó minden termékére igaz, de azért lehet párhuzamot vonni. A MT-nél viszont a túlzott marketing sose tetszett, lehetne egy kicsit visszafogottabb is, de persze valahogy el kell adni a terméket  ::) Na mind1, erről ennyi elég volt, csupán 1 db magánvéleményt hallottak  /:-)  ;D

Egyébiránt a stack tehát a következőket tartalmazza:

- 1 doboz Leukic (90 tabi)
- 1 doboz Hydroxycut HC (120 tabi)
- 1 doboz Hydrazide (14 tabi)
- 1 SS "kézikönyv"

A kézikönyvben részletesen le van írva minden a termékekről, az ajánlott felhasználásról. Ezen kívül 1 edzésprogram illetve 1 étrend is helyett kapott benne. Az étrend finoman is szólva baromság, nekem ez a véleményem. Ja meg van benne egy táblázat h adott testsúly esetén milyen legyen a makronutriensek bevitelének aránya és mennyi kalóriát egyen az illető. Hát itt is vannak baromságok. Az én testsúlyomra simán 130 körüli ch bevitelt ír, ami igaz is lenne ha már a 4dik hónapot taposnám kb. De a táblázat értelmezése utána azt a következtetést vontam le h ennyivel kéne végigdiétázni ami egy vicc. Igaz az van ráírva h körülbelüli érték, de akkor is ordenáré baromság... Mindenesetre aki ért a témához az nem kezd bele  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: szidol - 2007. Október 05. - 14:02:04
szevasz Bubee! #:-)
a guggolásnál írtad a 120 kgot.abba mennyit guggolsz bele?és meddig mész le?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 05. - 14:31:25
szevasz Bubee! #:-)
a guggolásnál írtad a 120 kgot.abba mennyit guggolsz bele?és meddig mész le?

Üdv!

Amilyen mélyre csak tudok, addig guggolok vele. Rendszerint vízszintes alá elvileg. És nagyon kontrolláltan végzem, ezért is akar a végén szétszakadni a combom  ;D

Legutóbb 120ba asszem 6-7 ismétlés vót. Szép lassan talán visszaerősödöm...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: szidol - 2007. Október 05. - 15:28:00
told neki 1000-rel.én most kezdtem újra edzeni hétfőn lesz 5 hete, hogy várj csak kb 1.5 év kihagyás után újra súlyzót fogtam .de én nem végzek ennyi gyakorlatot kivéve a hát eddzést.a guggolás a kedvencem csak azért kérdeztem meg.én úgy guggolok, hogy 40 kg mal melegítek és sorozatonként emelem a súlyt 10 kg-val és minden sorozatban csak 7 ismétlést végzek.5. hét után már szerdán próbálkoztam hol a vége, 140 be ment a három de még nem állt rá a szervezetem(derekam) a "nagy" súlyra ezért nem nagyon reckírozom.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 05. - 22:09:37
told neki 1000-rel.én most kezdtem újra edzeni hétfőn lesz 5 hete, hogy várj csak kb 1.5 év kihagyás után újra súlyzót fogtam .de én nem végzek ennyi gyakorlatot kivéve a hát eddzést.a guggolás a kedvencem csak azért kérdeztem meg.én úgy guggolok, hogy 40 kg mal melegítek és sorozatonként emelem a súlyt 10 kg-val és minden sorozatban csak 7 ismétlést végzek.5. hét után már szerdán próbálkoztam hol a vége, 140 be ment a három de még nem állt rá a szervezetem(derekam) a "nagy" súlyra ezért nem nagyon reckírozom.

Én bizonyos gyakorlatokat kivéve már lemondtam a nagy súlyok használatáról. A lábedzésem most változott meg, mert az MD-ben elolvastam Desmond Miller-ről írt cikket és teljesen megfogott, tökéletesen egyet értek vele. Guggolás, de az faszán, más nem is kell. Régen én felmentem nagy súlyokra guggolásban, de nem látom értelmét annak h tönkretegyem a térdem meg a derekam. Nekem életem legjobbja 200 volt (max) valamint 180ba 4-5. Ja és akkor még naturál voltam. Most úgy döntöttem h nem megyek nagyon le ismétlés téren, viszont amit csinálok az tökéletes lesz. Tavaly nyár elején próbáltam ilyen 20as ismétléseket és azt kell mondanom h sokkal jobban odabasz mint a 4-7-es. Lehet az lesz h egyik héten magas a rá következő héten pedig közepes ism számokkal fogok edzeni lábra. Csak guggolás + Hack illetve guggolás + lábtoló. Lábtolón is elég szép teljesítményt értem el anno, abba már 400 felett jártam. Jó is volt az az időszak. De már máshogy látom a dolgokat.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 05. - 22:14:26
Ismét jelentkezem a mai adag edzéssel ami a következő vót:

HÁT:

1. Húzódzkodás:

4 x 10-12 ismétlés (széles és szűk fogás)

2. Lehúzás nyak mögé:


4 sorozat, 8-15 ismétlés

3. Evezés:

50-80-100 x 15-10

4. Fordított fogású evezés:


70-50 kilóval x 15-20 ismétlés

5. Evezés 1kezesekkel:


25ösökkel 1 x 10 ismétlés
30asokkal 1 x 10 ismétlés

6. Lehúzás szűk fogással:

3 sorozat, 10 ismétlés

7. Hiperhajlítás + pulóver  ;D

3-3 sorozat 15 ismétlés
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Október 05. - 23:29:00

Én bizonyos gyakorlatokat kivéve már lemondtam a nagy súlyok használatáról. A lábedzésem most változott meg, mert az MD-ben elolvastam Desmond Miller-ről írt cikket és teljesen megfogott, tökéletesen egyet értek vele. Guggolás, de az faszán, más nem is kell. Régen én felmentem nagy súlyokra guggolásban, de nem látom értelmét annak h tönkretegyem a térdem meg a derekam. Nekem életem legjobbja 200 volt (max) valamint 180ba 4-5. Ja és akkor még naturál voltam. Most úgy döntöttem h nem megyek nagyon le ismétlés téren, viszont amit csinálok az tökéletes lesz. Tavaly nyár elején próbáltam ilyen 20as ismétléseket és azt kell mondanom h sokkal jobban odabasz mint a 4-7-es. Lehet az lesz h egyik héten magas a rá következő héten pedig közepes ism számokkal fogok edzeni lábra. Csak guggolás + Hack illetve guggolás + lábtoló. Lábtolón is elég szép teljesítményt értem el anno, abba már 400 felett jártam. Jó is volt az az időszak. De már máshogy látom a dolgokat.

Hi Tesó!

Ez így baromi jó amit mondasz, én is mostanában kezdtem el így edzeni (20-22-es ismétlések) és nagyon odabaszós. Lábnál a a lábnyújtás be , illetve ki fordított lábfejjel, akkora súllyal amivel 20 ismétlés megy, szépen lassan , felső holtponton 1000-el megfeszítve, kurva jo tud lenni. Pláne guggolás után.
Másik, a hydroxycut. Érdekesség képpen. 2 hete szedem, az adag növelésénél mindíg iszonyat hasmenést okozott, ami 2-3 nap után elmult. Viszont 1 hét után ( 3 hét változatlan testsúly után, ugyanazon kaja + edzés mellett) 2.5 kilót vitt le. Úgytűnik működik a dolog . @:-) Kiváncsi vagyok nálad mit hoz.

Na ennyi. Nyomjad 1000-el . =/+' 
Dwarves forever !   8-)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 06. - 16:13:34

Én bizonyos gyakorlatokat kivéve már lemondtam a nagy súlyok használatáról. A lábedzésem most változott meg, mert az MD-ben elolvastam Desmond Miller-ről írt cikket és teljesen megfogott, tökéletesen egyet értek vele. Guggolás, de az faszán, más nem is kell. Régen én felmentem nagy súlyokra guggolásban, de nem látom értelmét annak h tönkretegyem a térdem meg a derekam. Nekem életem legjobbja 200 volt (max) valamint 180ba 4-5. Ja és akkor még naturál voltam. Most úgy döntöttem h nem megyek nagyon le ismétlés téren, viszont amit csinálok az tökéletes lesz. Tavaly nyár elején próbáltam ilyen 20as ismétléseket és azt kell mondanom h sokkal jobban odabasz mint a 4-7-es. Lehet az lesz h egyik héten magas a rá következő héten pedig közepes ism számokkal fogok edzeni lábra. Csak guggolás + Hack illetve guggolás + lábtoló. Lábtolón is elég szép teljesítményt értem el anno, abba már 400 felett jártam. Jó is volt az az időszak. De már máshogy látom a dolgokat.

Hi Tesó!

Ez így baromi jó amit mondasz, én is mostanában kezdtem el így edzeni (20-22-es ismétlések) és nagyon odabaszós. Lábnál a a lábnyújtás be , illetve ki fordított lábfejjel, akkora súllyal amivel 20 ismétlés megy, szépen lassan , felső holtponton 1000-el megfeszítve, kurva jo tud lenni. Pláne guggolás után.
Másik, a hydroxycut. Érdekesség képpen. 2 hete szedem, az adag növelésénél mindíg iszonyat hasmenést okozott, ami 2-3 nap után elmult. Viszont 1 hét után ( 3 hét változatlan testsúly után, ugyanazon kaja + edzés mellett) 2.5 kilót vitt le. Úgytűnik működik a dolog . @:-) Kiváncsi vagyok nálad mit hoz.

Na ennyi. Nyomjad 1000-el . =/+' 
Dwarves forever !   8-)  ;D

Csumi Parrre baby  :-*  :o  ;D

A lábra csak 1 jó módszer van: hányásig szétküldeni  ;D A Pistibácsi is megmondja neked  ;D

Én is kiváncsi leszek a HC-ra, igaz még nem mostanában fogom elsütni, hanem majd csak olyan 6 hét múlva, amikor már alacsonyabb lesz a tzsm. Kicsit sokallom benne a koffeint. Ha felér az ember vele a maxra akkor már napi 600 mg-ot betol, ami annyira nem túl szerencsés, főleg mondjuk 1 clenbuterol mellett ami amúgy is megküldi a vérnyomást. Majd meglátjuk h bírom. Muscetech termékhez még nem volt szerencsém, de szimpatikus cég, leszámítva túlzott futtatást. Egy Cell-Tech-et szívesen kipróbálnék még...

Ja és szeretném átadni neked, a Griffmadarak Országos Szövetsége képviselőjének a törpök üdvözletét!  /:-) Találkozunk a harcmezőn, fantázia országban  :-O  /:-)  !+"%  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 06. - 18:13:34
Clen mellé sztem ne használj koffein tartalmú kieget. Pláne ha még a szuristól is nő a vérnyomásod.
Amúgy én már nyomtam napokig 800 mg koffeint is, nem történt semmi. Akkor volt para, amikor abbahagytam. Fájt a fejem mint állat, hányinger, hidegrázás, stb. Szóval le kellett vezetnem. Naponta csökkentettem 100-150 mg-mal, és így levezettem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 06. - 18:22:31
Clen mellé sztem ne használj koffein tartalmú kieget. Pláne ha még a szuristól is nő a vérnyomásod.
Amúgy én már nyomtam napokig 800 mg koffeint is, nem történt semmi. Akkor volt para, amikor abbahagytam. Fájt a fejem mint állat, hányinger, hidegrázás, stb. Szóval le kellett vezetnem. Naponta csökkentettem 100-150 mg-mal, és így levezettem.

Most is használok koffeint, de nem sokat. Magas a vérnyomásom, de nem vészes szinten. Egyébként amikor a HC használata elkezdődik akkor valszeg nem lesz clenbi.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 06. - 19:28:28
Nekem 120/60 a vérnyomásom még clen szedése mellett is, szal nálad problémásabb lehet a dolog. Be careful. ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 09. - 11:57:57
Csumi!

Tegnap ismét futómű beállításra került a sor. Hát mit mondjak... Nem volt az igazi. Erőm az volt nagyjából mint múltkor, vagyis nem voltam gyengébb, de erősebb se. Ami nagyon szar volt, az az h durranás szinte = 0. A combom még úgy ahogy, de vádli az iszonyat szar. Tulképpen kb úgy érezttem mintha feleslegesen emelgetném a sarkam. Izomérzet volt, mert jó volt az összehúzódás a felső holtponton, de az istennek se akart bedurranni  :-Đ Van ilyen is... A súlyom tegnap 89 kiló volt, ami ugye most nem mérvadó. Akkor nincs baj ha a súlyom nem változik de a látvány igen, vagyis olvad rólam a zsír.

Szal a tegnapi edzésről: most magas ismétlésszámmal dolgoztam azaz 10 felett, közepes súllyal.

1. Guggolás:


20-20-60-80-80-70-60

2. Hack bácsi:

Uaz a szitu mint múltkor

3. Lábnyújtás:

2 sorozat, 20 ismétlés

4. Lábhajlítás:

4 sorozat 10-20 ismétlés

Ma a kedvenc edzésem lesz, vagyis KAR! I'm lovin' it  :-O ;D  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Október 10. - 10:54:11
Engem a hc úgy szétcsapott, hogy inkább elpaszoltam, rohadt erős, de lehet belőle 1-3 szemet is szedni naponta. Én 6tól már a temetőben feküdnék. Bubi, képek kénének má'! o:)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 10. - 11:57:38
Engem a hc úgy szétcsapott, hogy inkább elpaszoltam, rohadt erős, de lehet belőle 1-3 szemet is szedni naponta. Én 6tól már a temetőben feküdnék. Bubi, képek kénének má'! o:)

Majd kiderül ha beborul  :o ;D

3 képet készítettem. Nem nagy eresztés, kurva zsíros vok még mindig, de akkor legyenek ezek a before képeim. Igazából eddig a képeken nem látható változások azért történtek, de élőben se látszik annyira, pláne nem szar fényképen. Még csak most kezdődik a dolog igazán  :-\ ;D

A vádlis képe nagyon csalóka mert nem fedi a valóságot, a legnagyobb problémám pedig az h a bal látványosan kisebb h rohadna szét  :-Đ


Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. Október 10. - 12:06:17
Engem a hc úgy szétcsapott, hogy inkább elpaszoltam, rohadt erős, de lehet belőle 1-3 szemet is szedni naponta. Én 6tól már a temetőben feküdnék. Bubi, képek kénének má'! o:)
Vazze!
Szólhattál volna nekem is...átvettem volna.
A szervezetem csak az extra cuccokat tolerálja rendesen... @-o
Jelenleg 5 Redline+5 Hydroxycut+3-4 kávé a napi adagom...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. Október 10. - 12:23:35


3 képet készítettem. Nem nagy eresztés, kurva zsíros vok még mindig, de akkor legyenek ezek a before képeim. Igazából eddig a képeken nem látható változások azért történtek, de élőben se látszik annyira, pláne nem szar fényképen. Még csak most kezdődik a dolog igazán  :-\ ;D


Hülye kérdés:

Alapból vagy szőrtelen,vagy leszedted már a fotók miatt?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: tomi - 2007. Október 10. - 13:25:10
Köszi szépen Bubee, így már azért jobb, hogy van mihez viszonyítani. Lesz még munka, de szorgalmas ember vagy, szal sztem eredmény is. Az izmok felett már nincs olyan sok zsír, csak a derék a gáz, ahhoz meg idő kell. Kitartás, és sok sikert kívánok. ;-oo-;
Hopika te meg egy állat vagy!  :-O /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. Október 10. - 13:36:23

Hopika te meg egy állat vagy!  :-O /:-)

Köszönöm a megtisztelést! ;-oo-;
Meg is tapsoltalak gyorsan... /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Október 10. - 15:13:05
 8-) :-)!

Azé a felszin alatt láccik ám a cucc ...  ;)

Hajrá
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Október 10. - 17:01:13
Vazze Bubej, látszik ám azért hogy miújság van ott  ;-oo-; Ezt lepucolod, nagyon szép eredmény lesz, tuti  :-){ Hajrá, hajrá!  :-<
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 10. - 18:37:52


3 képet készítettem. Nem nagy eresztés, kurva zsíros vok még mindig, de akkor legyenek ezek a before képeim. Igazából eddig a képeken nem látható változások azért történtek, de élőben se látszik annyira, pláne nem szar fényképen. Még csak most kezdődik a dolog igazán  :-\ ;D


Hülye kérdés:

Alapból vagy szőrtelen,vagy leszedted már a fotók miatt?

Nem alapból vok szőrtelen. Vasárnap gyalultam le a lábam, nem volt egyszerű. Majd' másfél órámba került  :-O ˝=/  ;D A karomat borotváltam eddig rendszeresen, a lábamat nem. Azért is gyalultam le h jobban látszódjanak a dolgok, meg kiváncsisából is. A barátnőm egyáltalán nem örül neki, úgyh vissza kell növesztenem (megértem h gond az h szúrja a bőrét mint az állat mert valóban erős szőr), vagy találok megoldást arra ami mind2 fél számára megfelelő  ;D Nekem így speciel jobban tetszik a dolog, viszont be kell látnom h előnytelen mások számára  :)

Parre, God, Tomi:

Köszönöm a pozitív véleményt. Remélem megélem azt a napot amikor locsolócsövekkel a testemen ébredek majd  :-O  ;D De az még kurva messze van  :'(  ;D Ja és Tomi: még kurva sok zsír van az izmokon, hidd el  ;D Azért annyira nem jó a helyzet mint írtad  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 12. - 20:09:22
Üdv tezsvíreim!

Most egy villámbeszámoló következik az utóbbi 3 edzésről.

Nos, vegyes érzelmekkel zárom a hetet, mint edzés, mint maga a diéta szempontjából. Edzés ügyben annyit mondhatok h kissé labilis volt a teljesítmény, karban egy pici, mellben pedig annál kicsit több erővesztést tapasztaltam. Igaz a csütörtöki melledzésem máskor történt mint szokott illetve előtte csupán 100 gramm ch-t ettem ami lehet szokatlan volt és ezért történt a gyengülés. A bedurranás tekintetében a kar és a mell átlagos volt, a vádli az valami iszonyat szar. Komolyan mondom majdhogynem fölösleges lenne edzenem mert SEMMI bedurranás nincs, holott elég jól megdolgozom. Ilyenkor legszívesebben lecsapnám egy baltával a francba  :-Đ  ;D A mai hátedzés nagyon fasza volt. Durranás volt faszán, az erő is helyén volt, igaz most nem mentem nagy súlyokra, de ennek ellenére nagyon jól átdolgoztam 7 gyakorlattal. Jól esett.

Őszintén szólva az utóbbi pár napban a fehérjebevitelem nem volt kielégítő, most nem részletezem miért, de a lényeg h csak pár napról van szó. Ma csak kiváncsiságból lemértem a bicepszem és meglepődtem: 0,5 cm-el nagyobb. Ez jó jel.

A legnagyobb problémám az most, h nem érzem és nem is látom h fogytam volna a héten, ami kissé elszomorít. Lehet h csak mentálisan kéne összekapnom magam, de az is lehet h gond van a táplálkozásban. Lehet h csak bestagnáltam és türelem kellene hozzá. Mindenesetre jövő héten csökkentek a ch-n, úgyis itt van az ideje. Csak nem értem h még csak most tudtam le a 6 hetet és máris lassan 200-on vagyok. Túl gyorsnak érzem, de lehet h nekem így kell lennie. Azt se tudom h igazából 6 hét után mennyit kellett volna fogynom (ugye kb. 6 kilót), de egyelőre van egy olyan érzésem h nem történt annyi változás amennyinek kellett volna. Lehet hiba van a rendszerben. Egyébként a súlyom 89,2 volt ma. De erre nem akarok alapozni. Mármint arra h nem ennyinek kellene lennie.

Na mind1. A lényeg h jövő héten újabb csökkentés lesz és meglátjuk a reakciót.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 15. - 19:47:27
Hali!

Megkezdtem a diéta hetedik hetét. A múlt héten semmi fogyás nem volt, éppen ezért már tegnap óta 200 ch-n vagyok. Tegnap kicsit kevesebb is volt, de pihenőnap volt, így nem gond. Szóval a héten már csak 200-on leszek, és remélhetőleg megindul a fogyás. Hogy miért torpantam meg azt nem tudom. Egy-két hét múlva kiderül h megindul -e a dolog. Ha nem, akkor vagy tovább csökkentem a ch-t, és megnézem h mi történik vagy nem tudom. Elvileg a kajám rendben van. Ha az alacsony ch ellenére se fogyok akkor valószínüleg a zsírral lesz gond, bár komolyan nem hinném h baj lenne.

Ma a ch-t 50 gramm babból, 60 gramm zabból és 190 gramm rizsből fedeztem, ami ~200 gramm. Reggel 8 tojás, 2 sárgájával és egy pici (teáskanál) olíva + napraforgóolaj volt. Ezután pedig a tegnap főzött pulyka felsőcombból készült lecsós hús + rizs volt. 1 hónapig ettem halat, mivel a csirke és pulykamell errefele nagyon drága, de kicsit elegem lett belőle. Nem is csak az íze miatt, hanem amiatt is mert a szálkákkal kellett pöcsölnöm. Néhányszor felment bennem a pumpa. Szinte felüdülés volt valami mást enni, ami végre ehetek és nem bogarászhatok. Felmerülhet a kérdés h nem túl zsíros -e a hús. Szerintem nem. Elvileg 5% alatt van, szóval nem oszt nem szoroz. Ma pedig pulyka szárnytőből készült darálthús lesz, ami hasonlóan nem gáz.

Egyébként az enantát csak 6 hétig fog menni, ami bőven elég is lesz. Tehát még 4 hét. A clenbuterolt valószínüleg elhagyom mert túl sok értelmét nem látom. Eddig csak a mellékhatásait éreztem, hatását nem, holott már most 3 szemen voltam ami 120 mcg. Most amúgy is jönne 2 hét szünet, ezalatt meglátom milyen nélküle. Ha szarabb akkor folytatom, ha nem akkor inkább nem, mert nem éri meg nekem h olyan legyek mint a mosott szar, egész nap. Ennél sokkal többet ér a Retain.

A mai napon szokáshoz híven lábazást végeztem. Úgy döntöttem h az eddigi 4 nap helyett 5 nap fogok edzeni. Kicsit széthúzom a dolgokat, valamint a vállam 2szer fogom edzeni (oldalsó és hátsó delta). A lábat szétszedtem, tehát ma már csak feszítő volt. A hajlítót még meglátom mihez teszem hozzá.

Tehát ma ez volt:

1. Guggolás:


20-20-60-80-100-100-100-60 (80ba 13, 100ba pedig mind3 sorozatban 10et tettem)

2. Hack:

Szokásos felállás

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 15. - 20:38:38
A clennel kapcsolatban nekem már volt többféle véleményem.  ;D Azt vettem észre, hogy akkor nem működött, amikor a diéta (kaja mennyisége) sem volt megfelelő. Amikor a kaja jól be volt lőve, a clen is segített, főleg azzal, hogy javított a bedurranáson és hogy a szedés elején én mindig erősödök tőle egy kicsit.
A Retainről hasonló a véleményem. Kipróbáltam a diétám elején, és akkor nem ért semmit. Viszont kipróbáltam a diétám végefelé is, amikor problémáim voltak (magánéleti és melóhelyi), és elég szépen hatott. A derekam körüli vizet kapásból kihajtotta, és az alig 2 hét alatt amíg szedtem szépen újraindult a fogyás is. Igaz ekkor a kajálásban is változtattam, szal az egész valszeg a kettő együttes hatása volt.
GL!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 15. - 20:58:40
A clennel kapcsolatban nekem már volt többféle véleményem.  ;D Azt vettem észre, hogy akkor nem működött, amikor a diéta (kaja mennyisége) sem volt megfelelő. Amikor a kaja jól be volt lőve, a clen is segített, főleg azzal, hogy javított a bedurranáson és hogy a szedés elején én mindig erősödök tőle egy kicsit.
A Retainről hasonló a véleményem. Kipróbáltam a diétám elején, és akkor nem ért semmit. Viszont kipróbáltam a diétám végefelé is, amikor problémáim voltak (magánéleti és melóhelyi), és elég szépen hatott. A derekam körüli vizet kapásból kihajtotta, és az alig 2 hét alatt amíg szedtem szépen újraindult a fogyás is. Igaz ekkor a kajálásban is változtattam, szal az egész valszeg a kettő együttes hatása volt.
GL!

A bedurranás dolgot aláírom. Ma is szinte fájdalomig durrant, ami még most is megvan. Kurván fáj.

Szted akkor maradjon? Ha nem muszáj akkor hagynám inkább.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 15. - 21:31:32
Sztem ciklizálva jó. Mellé rengeteg tirozint és káliumot szedtem a fejfájás és a görcsölés ellen. Ami engem zavar az a gyors szívverés.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 15. - 21:59:31
Sztem ciklizálva jó. Mellé rengeteg tirozint és káliumot szedtem a fejfájás és a görcsölés ellen. Ami engem zavar az a gyors szívverés.

Se a ginkgo se a tirozin szart se ér sztem. Nálam a koffein válik be ha fejfájásról van szó, de nem csak clen alatt, hanem bármikor. Nálam görcsnek se híre se hamva. A kezem remeg kicsit, ennyi.

Meglátom a hosszú szünet alatt milyen lesz, aztán eldöntöm.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 15. - 22:15:35
Sztem ciklizálva jó. Mellé rengeteg tirozint és káliumot szedtem a fejfájás és a görcsölés ellen. Ami engem zavar az a gyors szívverés.

Se a ginkgo se a tirozin szart se ér sztem. Nálam a koffein válik be ha fejfájásról van szó, de nem csak clen alatt, hanem bármikor. Nálam görcsnek se híre se hamva. A kezem remeg kicsit, ennyi.

Meglátom a hosszú szünet alatt milyen lesz, aztán eldöntöm.
Különbözőek vagyunk.  ;D A ginkgo nálam se ért semmit. A koffeint fejfájásra használod? Az szép. Tudod mit csinál a koffein? Felpörgeti a szívet, megnő a vérnyomás, több vér jut az agyadba. ezáltal több oxigén is. Viszont utána ha jóltom az agyi hajszálerek összeszűkülnek. Nálam a koffein más szerepet játszik, nem fejfájáscsillapítót.  ::) :o ;D
A görcs lehet a máj csökkent taurinkészletétől vagy a ca+mg-hez képest alacsony káliumszinttől, a kálium nálam bevált. Nekem begörcsöltek az ujjaim, nevetés közben az oldalam, de az qrvaszar, a hátam, a lábujjaim csak úgy spontán pl. edzés közben.  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 15. - 22:19:54
Sztem ciklizálva jó. Mellé rengeteg tirozint és káliumot szedtem a fejfájás és a görcsölés ellen. Ami engem zavar az a gyors szívverés.

Se a ginkgo se a tirozin szart se ér sztem. Nálam a koffein válik be ha fejfájásról van szó, de nem csak clen alatt, hanem bármikor. Nálam görcsnek se híre se hamva. A kezem remeg kicsit, ennyi.

Meglátom a hosszú szünet alatt milyen lesz, aztán eldöntöm.
Különbözőek vagyunk.  ;D A ginkgo nálam se ért semmit. A koffeint fejfájásra használod? Az szép. Tudod mit csinál a koffein? Felpörgeti a szívet, megnő a vérnyomás, több vér jut az agyadba. ezáltal több oxigén is. Viszont utána ha jóltom az agyi hajszálerek összeszűkülnek. Nálam a koffein más szerepet játszik, nem fejfájáscsillapítót.  ::) :o ;D
A görcs lehet a máj csökkent taurinkészletétől vagy a ca+mg-hez képest alacsony káliumszinttől, a kálium nálam bevált. Nekem begörcsöltek az ujjaim, nevetés közben az oldalam, de az qrvaszar, a hátam, a lábujjaim csak úgy spontán pl. edzés közben.  ;D

Nálam CSAK a koffein képes elmúlasztani a fejfájást. Utána nincs visszaesés, illetve nem számottevő. Egyébként sem használok nagy adagot. Nincs semmi bajom vele. A vérnyomást megnyomja az igaz, de nem durván. A clenbi ebben jobb  ::) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 15. - 22:22:28
Clen mellett 120/60 a vérnyomásom.  ;D Na de többet már nem offolok, szal kussolok.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Október 15. - 23:27:29
Tirozin nálam se ért lófaxt se, taurin se.. Görcs ellen nekem a magneB6 vált be, a gyógyszertári..  8-} Én azt vettem észre (elvileg baromság) de nálam hosszabb idő után jött ki a spiro fogyasztó hatása, ugyanazon kaja mellett is fogytam 3-4 hét után.. 2 nap on/2 nap off sémában ment napi 4 szem  :-}
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 17. - 21:40:26
Na csumi!

Túl vagyunk két napon ismét. Átalakítottam kicsit az edzéstervet, ami így néz most ki:

H: combfeszítő
K: bicepsz + oldalsó + hátsó delta
SZ: tricepsz
CS: hát + lábbicepsz
P: mell + oldalsó + hátsó delta

Ma megmértem a súlyom: 90,2 kilót mutatott. Aztán megnéztem magam az ablakban (nincs tükör, csak egy nagy erkélyablak amin este látom a körvonalaimat  ;D ) és úgy vettem észre h a vállaim mintha gyarapodtak volna és a kisebb derekamnak köszönhetően már most javult a kép előlről. Ennek örülök. Azt is észrevettem h a vállam mintha kezdene elkülönülni a felkaromtól, magyarul a parizerkar változóban van. De lehet h csak a fényviszonyok miatt volt ilyen...

A táplálkozásommal kapcsolatban: most egyelőre még változó h mit és hogyan eszem, de úgy néz ki h talán be tudok állni egy állandó étrendre. Ez a következő lesz:

- 800 gramm csirkemell
- fél vagy 1 doboz tojáslé
- 8 db tojás + 2 sárgája
- 190 gramm rizs (egyelőre)
- 50-60 gramm bab
- 50-60 gramm zabpehely

Ez a terv. Volt aki megkérdőjelezte a babot, azaz h miért eszem, ha más nem teszi (diétában). Nekem erről az a véleményem h a bab jó ch forrás, zöldség. Nem tudom miért ne lenne jó. Ha valaki tudja akkor megmondhatja. Én nem értem. Reggel aerob után, zabbal kiváló, hiszen sok a rost és a lassú ch, ami ideális, ahogy a Pisti is javasolta.

A keddi edzésről:

1. Bicepsz állva rúddal:

Bemelegítés után: 40-50-50-30 x 10-15

2. Bicepsz, ferdepadon ülve beforgatás nélkül:

3 x 15/kar x 8-10

3. Madárfogású karhajlítás:

30-35-30 x 10-12

4. Egykezes Scott:

3 x 15 x 8-10

A mai edzés:

1. Lenyomás csigán + fejfölötti nyújtás:


10-10 ismétlés (egymás után), ez 4szer

2. Egykezes koponyatrancsír:

15-17-17 x 8-10

3. Koponyatörő, franciarúddal:

~32 kg x 8 x 2

4. Nyújtás fejfölé:

12 + 8 kilóval ami megy


That's all folks!

See ya around!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kola - 2007. Október 18. - 12:48:08
bibee a tojás fehérjelét hol szerzed be ?és mennyiért?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 18. - 12:53:51
sztem is jó a bab.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kola - 2007. Október 18. - 13:13:37
akarom mondani bubee(bocsi elnyomtam)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 18. - 14:38:52
bibee a tojás fehérjelét hol szerzed be ?és mennyiért?


Capriovus Kft. Bővebb információ a honlapon/email-ben. Az aktuális árat nem tudom, de én nyáron 384-ért vettem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. Október 18. - 14:42:16
Bibee  :D  Łł=  o:)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 18. - 14:43:34
Bibee  :D  Łł=  o:)

Csitt  :angry:  :-Đ  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 24. - 20:18:24
Csumika!

Ismét itten. Először 1 kis beszámoló a múlt hét végéről:

Az edzéseim átlagosak voltak. Az ünnepi átszervezkedések miatt a hátam szombaton került edzés alá és azon a napon is mentem haza. Viszonylag jól ment minden, bár a mellezés koránt sem volt olyan libabőrös, mint szokott, kicsit mintha gyengébb is lettem volna. Mivel egymás után 3 nap telt el edzés nélkül, ezért úgy döntöttem h kicsit visszaveszek a ch-ból, így napi 180 grammot ettem. Nem volt rossz döntés, mert gyengülni nem gyengültem, viszont ma mértem a súlyom és 88.8 kg-ot mutatott.

A mai edzésem valami iszonyat durva volt. Mivel csonka hét van, ezért úgy döntöttem ma mell-váll-bicepsz, holnap láb és pénteken pedig hát-tricepsz lesz. Mivel a jövő hét is feles lesz ezért hasonló lesz akkor is.

Szal ma megvolt ez a három izmos edzés és igen jól ment. Sőt! Kurva jól. Csodálkoztam is elég rendesen. Mellnél ferdepadon kezdtem, majd utána nyomtam 1kezesekkel majd utána 2 sorozat tárogatás volt. Elég is lett belőle, mert jól esett és be is durrantam. Vállra két gyaksi vót oldalsóra és 1 hátsó deltára. A bicepszet hamar lezavartam 3 gyaksival és ez durrant be a legdurvábban. Csak pislogtam mint egy hülyegyerek  ;D

Dióhéjban ennyi. A ch-t visszaemeltem 200ra egyébként. Pihenőnapokon mindig kevesebbet fogok enni.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 26. - 21:28:41
Halihó!

Ma megkaptam a csomagomat a rencertől, így már a tulajdonomban van a mostani utókúra első számú versenyzője, a Pro-Anabol. Gondolkodtam rajta h inkább mást veszek helyette, mert más helyeken nem voltak róla túlzottan jó véleménnyel, azonban annyira nem lehet rossz h ne próbáljam ki. Mellé vettem végre Glutamine-SR-t. Ezt már régóta szerettem volna venni, hát most itt van mellettem és már van belőle bennem is  :-O ;D

Ezek mellé kaptam 1 MT NanoVapor termékmintát, amit a mai napon be is fogtam a munkába h leteszteljem. Szal edzés előtt 1 adagot benyomtam 5 gramm SR kíséretében, ezen felül a lassan elfogyó Xpanot iszogattam szintén 5 gramm SR jelenlétében, edzés alatt, majd edzés után ismét 1 adag Xpand volt + 10 gramm SR.

Nos, ma hátat edzettem amire egy tricepszezéssel készültem fel. A Vapor elfogyaszását követően kb 30 percre jutottam le a terembe, ahol kezdtem érezni némi ráhangolódást agyilag. Kissé "kába" voltam délután, de a teremben éreztem egy kis feltöltődést. Lehet a cucctól van, lehet nem. Mindenesetre azt el kell mondjam h iszonyat jó edzésem volt. A bedurranásom most tényleg kiváló volt, sokkal jobb mint azelőtt (pedig már a tesztótól is jobb mint előtte). Hátra, a húzódzkodás első sorozata után már iszonyat jó vérbőség volt, csak úgy áramlott bele a vér. Utána csak fokozódott. Hozzáteszem, a tricepszem is majd kidurrant, ami aztán tényleg nem volt meg mostanában. Ezen felül nagyon jó kedvem volt és tényleg rá voltam hangolódva a súlyokra elég rendesen. Nagyon jól tudtam fókuszálni arra amit éppen csinálok. Ennek köszönhetően + 1-2-3 ismétlést rá is tudtam tenni itt-ott.

Egyszóval nagyon meg vagyok elégedve az első benyomással, de remélem ez nem placebó hatás volt. Még van ~2 adag, így ha a következő két alkalommal is ezt produkálja akkor adok neki egy "Recommended" jelzőt. És ahogy az össztétele alapján néztem, a piac legösszetettebb terméke, hihetetlen mennyi mindent belesuvasztottak. Az ára sem vészes szerintem, legalábbis a mostani.

Sokan mondják h egy bedurrantóért nem adnak ki ennyi pénzt. Ez igaz is lenne, de én úgy gondolom h azért itt több dolog van mint csupán "egy bedurrantószer". Nyilván a többi hasznos élettani hatását nem érzi úgy mint a vérbőséget, de én hiszem azt h pl az erekre gyakorolt pozitív hatása és a megnövekedett tápanyaszállítási tulajdonságai hosszútávon fejtik ki hatásukat. Nem lenne egy utolsó dolog, egy fejlett edzés előtti vérbőség-fokozó kombinálása némi glutaminnal és aminosavval megtámogatva! Edzés előtt és közben - ahogy a Pisti is fejtegette más topikokban - nagyon hasznos dolog lenne elérni azt h a vér ne "üresen" áramoljon, hanem a sérült izomszövetet folyamatosan lássa el tápanyagokkal. Én a jövőben azt hiszem ezt fogom tenni, ha engedik az anyagiak. Ez egy olyan plusz lenne, ami elősegíteni a fejlődést azzal h szinte azonnal kap az izomsejt tápanyagot.

A tegnapi lábazás alkalmával úgy döntöttem kipróbálom a triszettezést. Ez guggolás + hack + sissy guggolás kombinációjából állt és azt kell mondjam a jövőben is alkalmazni fogom. Mondjuk 2-3 hetente. Nagyon durva, de megéri néha így szétszedni a combot.

Hát röviden ennyi.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 29. - 21:12:13
Szevasztok!

Ma ismét egy nagyon állat edzésem volt, pedig hosszú nap volt a mai, be is fáradtam a végére. Megint próbára tettem a Nano-Vapor-t és azt kell mondjam h ugyanazt tapasztaltam amit a múltkor. Nagyon jó vérbőséget sikerült elérnem mindenhol (mell-váll-bicepsz), ráadásul még a bicepszezésem is intenzív volt, pedig azt hittem h szar lesz, hiszen előtte már 2 izmot leedzettem nem kis hajrával és jó erőben. A két sorozat közötti, sőt a két izom közötti pihenőidő leredukálódott azáltal h hamarabb kifújtam magam és újra neki tudtam menni a vasnak anélkül h kevesebb sorozatot tudnék csinálni. Eddig meggyőzőtt, pedig még most is csak 1 adagot toltam be.

A bicepszezés elég jól megy már 2 hete. 55 kilóval csinálom a kétkezes hajlítást, holott a tömegelésben a ch mennyiséget leszámítva dettó ugyanilyen körülmények voltak (szteroid). Érdekes. A vállam is erős magamhoz képest, a mellem viszont nem annyira. A fekvenyomásom mindig is gyenge volt és pont ez a gyakorlat az amelyik - ha visszaesés van - azonnal "megérzi" változást, magyarul ebben gyengülök a leghamarabb. De nem gond végülis. Nem a súly a lényeg.

Úgy érzem h fogytam. A derekamat holnap megmérem, de érzésem szerint ment le belőle. Az alkarom és a combom is változóban van. Előbbinél az erek egyre jobban látszanak, utóbbinál pedig lassacskán azért már látni lehet a könnycseppet  :) Máshol nem vettem észre változást, de egy már biztos: a mellem és a has alsó része makacs lesz. A mellemből ezidáig semmi nem ment le, pedig már jó lenne, de még sok idő mire talán megindul. Egyébként kicsit szar, mert nem tudom eldönteni h jó ütemben fogyok vagy nem. Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D

Na mind1. Holnap lábazok, de még ki kell találnom h miként hajtsam végre  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. Október 29. - 22:54:41
Megnézném, hogy a nano-vapor mit csinál amikor épp nem egy kúra közepén vagy.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 29. - 22:57:58
Megnézném, hogy a nano-vapor mit csinál amikor épp nem egy kúra közepén vagy.

Én is. De mivel tudom h milyen vapor nélkül, kúra alatt, tömegelésben, ezért van mihez viszonyítanom. Nem feltétlenül kell mindenben kételkedni...

Sőt, arra is van rálátásom h milyen naturálon, tömegelés alatt egy hasonló készítménnyel...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Október 29. - 22:58:06
Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D

Ennyire hát. Én most másfél hónap alatt 7 kilót dobtam le, a hydroxycut meg az anadrox miatt nem annyira szakadtam össze mint multkor, de én már egy hónapja 80 g ch-n vagyok. 107 kilóval. Jóformán 250-el kezdtem. Úgyhogy nyugi, a szenvedés még csak most jön ;)  @:-)
Egyébként meg ahogy a Pisti is mondta, nem kell törődni se a tükörrel, se a mérleggel.  /7%  =/+'  {-) oszt úgy.

(ja meg néha egy kis  :-)(-: csakhogy a tesztoszteronszint ne tengjen túl  ;D)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 29. - 23:00:20
Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D

Ennyire hát. Én most másfél hónap alatt 7 kilót dobtam le, a hydroxycut meg az anadrox miatt nem annyira szakadtam össze mint multkor, de én már egy hónapja 80 g ch-n vagyok. 107 kilóval. Jóformán 250-el kezdtem. Úgyhogy nyugi, a szenvedés még csak most jön ;)  @:-)
Egyébként meg ahogy a Pisti is mondta, nem kell törődni se a tükörrel, se a mérleggel.  /7%  =/+'  {-) oszt úgy.

(ja meg néha egy kis  :-)(-: csakhogy a tesztoszteronszint ne tengjen túl  ;D)

 ;D Kösz az infót Parrepapa  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Október 29. - 23:02:10
Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D

Ennyire hát. Én most másfél hónap alatt 7 kilót dobtam le, a hydroxycut meg az anadrox miatt nem annyira szakadtam össze mint multkor, de én már egy hónapja 80 g ch-n vagyok. 107 kilóval. Jóformán 250-el kezdtem. Úgyhogy nyugi, a szenvedés még csak most jön ;)  @:-)
Egyébként meg ahogy a Pisti is mondta, nem kell törődni se a tükörrel, se a mérleggel.  /7%  =/+'  {-) oszt úgy.

(ja meg néha egy kis  :-)(-: csakhogy a tesztoszteronszint ne tengjen túl  ;D)

 ;D Kösz az infót Parrepapa  :-){

Ugyan ... :-}

 ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 29. - 23:04:04
 ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Steve Namat - 2007. Október 30. - 00:00:00
Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D
Egyébként meg ahogy a Pisti is mondta, nem kell törődni se a tükörrel, se a mérleggel.  /7%  =/+'  {-) oszt úgy.
A tükörrel azért nem árt foglalkozni... ::)

 ;)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. Október 30. - 09:51:11
Nincs mihez viszonyítanom és ez zavar, mert nem tudok korrigálni. 2 hónap telt már el ami kb 8 kilót kéne h jelentsen, de nem érzem úgy h ennyi lement volna. A másik dolog amit nem értek magamon, h miért van az h más ilyenkor még vígan elvan 250 gramm ch-n, nekem meg már jó ideje 200on kell lennem, sőt, lassan ismét csökkentek kicsit. Érezni nem érzem még h kevés lenne, elvagyok vele, de azért érdekes a dolog. Ennyire különbözőek vagyunk?  ??? ;D
Egyébként meg ahogy a Pisti is mondta, nem kell törődni se a tükörrel, se a mérleggel.  /7%  =/+'  {-) oszt úgy.
A tükörrel azért nem árt foglalkozni... ::)

 ;)

Uhh.. igen elbasztam, keverem a centit meg a tükröt. Elnézést kívánok.

Tehát figyu törperős , helyesen :

"Szoval az ora tokmindegy...ahogy  a merleg es a meroszalag is. Ha jol nezel ki, akkor JOL NEZEL KI! Tokmindegy mekkora az...  "

 :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. Október 30. - 09:54:33
Tehát figyu törperős , helyesen :

"Szoval az ora tokmindegy...ahogy  a merleg es a meroszalag is. Ha jol nezel ki, akkor JOL NEZEL KI! Tokmindegy mekkora az...  "

 :-){
[/quote]

Osztom a nézetet: a súly és a centi csalóka lehet sokszor.
Én például egy hete nem fogytam szinte semmit a mérleg szerint,viszont sokkal keményebb és teltebb a mellem és eresedik lassan az alkarom is.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 30. - 10:22:19
Tehát figyu törperős , helyesen :

"Szoval az ora tokmindegy...ahogy  a merleg es a meroszalag is. Ha jol nezel ki, akkor JOL NEZEL KI! Tokmindegy mekkora az...  "

 :-){
Idézet
Osztom a nézetet: a súly és a centi csalóka lehet sokszor.
Én például egy hete nem fogytam szinte semmit a mérleg szerint,viszont sokkal keményebb és teltebb a mellem és eresedik lassan az alkarom is.

Ja, valami ilyesmi lehet nálam is mert a derekam a centi szerint nem fogyott, viszon mégis fogytam. A súlyomra kiváncsi leszek, ma megnézem ha minden igaz...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. Október 31. - 19:43:08
Halihó!

Nah, végeztem a héttel. Felcseréltem a hátazást és a lábazást, vagyis ma voltam lábazni nem tegnap. A hátazás nagyon jól ment, erő is volt meg vérbőség is ahogy kell. A mai lábazás meg... Az erővel nem volt igazából gond, de mentálisan nem voltam ráhangolódva (ma már nem volt nanovapor), kicsit furcsa volt. A vérbőségre egy erős közepest adnék ez esetben. Volt is meg nem is... De ennek ellenére elvégeztem mindent tisztességesen. Ma egyébként guggoltam, 90ig mentem fel amiből kétszer mentem neki a 90-nek és mind a kétszer 12-t csináltam. Jó volt. Utána lábtoló + nyújtás szuperszett volt, amivel megpumpáltam egy kicsit. Hajlítóra a szokásos gépezés volt + úgy döntöttem megpróbálok újra merevlábasozni mert ha valami, akkor a hajlítóm olyan mint 1 kalap kaki. Valami változatosság és + munka kell neki h fejlődjön. Igaz ennek nem most van itt az ideje, de sebaj. Ártani nem árt, csak hasnyál  :-O ;D Egyébként érdekes mert simán csak rúddal (20kg) érzem az izmot, 30 kilónál meg már nem... Szal egy darabig maradok egy gép + felhúzás szuperszettnél amiben a felhúzás csak rúddal fog történni...

Úgy döntöttem h a hét hátralévő részében 150-re veszem vissza a ch-t, hiszen off napok lesznek. Meg gondolkodom azon is h 2x aerobozok, majd meglátom h mi lesz.

Röviden ennyit. Mindenkinek jó hosszúhétvégét!  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 01. - 09:15:46
 --)

A derekam - reggeli üres állapotban mérve - ~88 cm  :-O

Első számú részcél teljesítve  /:-)

 --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2007. November 01. - 17:52:43
 ::) ;) ;D.....just keep up....... =/+' ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 01. - 18:43:07
Yep!  :-){  ;-oo-;

Good ooooooool' chicken  /7%  =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. November 01. - 18:56:22
Nekem megakadt a súlyom most rendesen...sőt...104-103 között ingadozok már egy hete.
A fogyás nem állt le azért,mert nekem folyamatosan jobban tetszik a látvány.
Max. a 2. ciklusban betervezett 96 kg körüli tervem nem fog összejönni-viszont az agyban elképzelt 96 kg-nak megfelelő teskompozíció kialakul olyan 99 kg környékén...még jobban is járnék... @-o
Kitartás Neked is B. ;-oo-;!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Nagy Péter-2 - 2007. November 02. - 11:00:22
88 centivel már nagyon jól kéne kinézned. Én 93-ról mentem le 83-ra 6 hét alatt. De az a 93 is olyan volt hogy senki nem értette miért fogyozók, mert nem látszott. A 6 hétből az első két héten a mérleg nem mutatott semmit, a szénhidrát miatt, folyamatosan csökkentettem a barna rizsát, végül bele kellett törődnöm nekem szénhidráttal nem megy a fogyás.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 02. - 12:02:04
88 centivel már nagyon jól kéne kinézned. Én 93-ról mentem le 83-ra 6 hét alatt. De az a 93 is olyan volt hogy senki nem értette miért fogyozók, mert nem látszott. A 6 hétből az első két héten a mérleg nem mutatott semmit, a szénhidrát miatt, folyamatosan csökkentettem a barna rizsát, végül bele kellett törődnöm nekem szénhidráttal nem megy a fogyás.

Miért kéne 88 centis derékkal jól kinéznem? Azért azt vedd figyelembe h a magasságom 163 centi. Egy 175 centis embernél már valóban nem tűnik olyan vészesnek, de nekem igen. Egyébként pedig a 88 centi CSAK felkelés után annyi. Az első étkezés után már pár centivel több. Tehát napközben nem annyi. Csupán mindig felkelés után mérem és így követem figyelemmel a változást.

Ma csináltam képeket. Hát nem tudom... Sok változást nem tapasztaltam, pedig azért változott a helyzet, de valahogy a képek nem adják vissza. A másik dolog meg az h mivel nagyon magas a testzsírom ezért lassan fogom elérni azt a szintet ahol már valóban látszik komoly változás. Ezért is vagyok "meglőve" sajnos, dehát ez van. Valahol el kell kezdeni.

A képekhez annyit fűznék h másak a fényviszonyok, tehát csalóka lehet, valamint egy kicsit változtattam rajtuk mert elég ratyi minőségűre sikeredtek, így viszont már tűrhetőek. A zsír % ezzel nem lesz kevesebb meg semmi más, szal no para  ;D

Az utolsó kép olyan amilyen még nem volt, vagyis nincs összhasonlítási alap, viszont annyit elmondanék h a hátulsó delta-tricepsz-alkar környékén bizony van változás. A tricepszem alakja ennyire se látszott azelőtt.

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. November 02. - 12:27:48
Alakul az ember-no para!
Toljad és meglesz az eredménye.
Én anno sosem hittem,hogy valaha is meg fogom tudni csinálni a Six-pack-ot és mégis sikerült.
Igaz kellett hozzá kellően extrém kaja-edzés párosítás,de összejött.
Kitartás!

Aztán majd kiadunk egy dvd-t a végén:Fogyjunk együtt Bubee-val,Parre-val és Hopikával---avagy hogyan húzzák egymást a cél felé a BB fórum lakói... ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. November 02. - 12:32:43
Láááccccikaz bizony !

A hátadon is meg a lábadon is.  :-)!  Łł=
Csakígytovább
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 02. - 12:34:25
Ha ti mondjátok...  ;D

Más azért jobban el tudja dönteni h mi a helyzet. Ja és egyébként kevesebb mint 1 hónap van a képek között. 3 hét asszem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. November 02. - 12:39:20
A képeket pedig én sem értem teljesen(mármint magamnál).
Sokkal jobban látszik élőben már a fogyásőm/átalakulásom,mint a fotókon.
A képeken nem lehet egy fikarcnyi eret sem látni rajtam-élőben meg a mellkasom tetejétől a karomon keresztül az alkaromig végig látom...ez van... =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 02. - 12:42:01
A képeket pedig én sem értem teljesen(mármint magamnál).
Sokkal jobban látszik élőben már a fogyásőm/átalakulásom,mint a fotókon.
A képeken nem lehet egy fikarcnyi eret sem látni rajtam-élőben meg a mellkasom tetejétől a karomon keresztül az alkaromig végig látom...ez van... =/+'

A fényképek nagyon kisimítják az embert sajnos, főleg az ilyen nagyonamatőr képek. Ezért is utálok képet csinálni...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2007. November 02. - 13:47:15
Alakul a molekula Łł= !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 02. - 14:07:39
Alakul a molekula Łł= !+"%
!+"%  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: fLeSs - 2007. November 04. - 08:29:03
hascompare ménincs?  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 04. - 09:00:30
hascompare ménincs?  ;D

Azt inkább nem erőltetném ha nem gond..  ;D ESETLEG majd a legvégén  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 05. - 19:21:02
Aggy'isten!  ;D

Hát... Hát, hát, hát  ;D Mi is mondhatnék most?  ::) Talán azt h OLYAT EDZETTEM MA, AMILYET MÁR RÉG NEM  :-O :-O :-O Esküszöm h még tömegelésben is ritkán fordult elő ilyesmi  :-O Szavakkal nem lehet leírni. Amikor vállaztam végig futkosott rajtam a libabőr, de úgy mintha áram csapkodott volna  :o Se nanovapor se bedurrantó és mentális serkentőszer nem volt bennem, csak egy dolog: M.O.T.I.V.Á.C.Ó!!!  =/+' Nagyon jól esett minden mozdulat. Kijött ma belőlem a 4 "kényszerpihenőnap" alatt felgyülemlett energia, amit egyrészt maga az edzéshiány, másrészt a lezajlott versenyek beszámolója és képei okoztak. Nameg az h úgy látom megindultam lefele a lejtőn, amint lejjebb vettem a CH-t megindult a dolog. A héten még maradok ennyin, hétvégétől pedig elveszek egy kisebb mennyiséget, úgy 10-20 grammot. Úgy érzem mehetek lejjebb kicsit még. Ez lesz a 10. hét a diétából, még a neheze hátravan, de ma úgy láttam a tükörbe h a parizerkar búcsút integet. Meg is kértem valakit h nézzen meg közvetlenül, majd utána tükörben h az amit én látok az valóban úgy van, vagy csak a tükör nagyít. Ugyanis egész jó látvány volt, tetszett h végre látom elkülönülni a vállat, tricpeszet. Persze még igen fedett, de ha felülről jön a fény akkor már lehet látni h közelebb vannak az izmok a felszínhez  :)

Huh.. Szóval nagyon jó volt és úgy érzem h a motiváció végigkísér most sokáig, talán annak ellenére h lesznek még nehéz napjaim, de ha látom magamon azt h van eredmény akkor a szar nap se tehet keresztbe!  =/+'

Ma mell-váll volt. Ferdenyomással kezdtem mint már 2-3 hete - és így is fogok tenni továbbra is -, és jól ment, nagyon. 80ig mentem fel, abba nyomtam 2x 12-13-at, majd 2x vettem vissza ezután a súlyt, le 70-re majd 50-re. Az 50-es széria után aszittem h a sportcsoki becsúszik a gatyába  :-O  :-/]  ;D És ezt éreztem minden egyes sorozatban, simapadon egykezesekkel, ami most gyengébben ment mint múltkor de nagyon koncentráltam a formára és meg is lett az eredménye. Ezt követően még tárogattam 3 sorozatban levezetésnek, megnyújtásnak.

A váll a szokásos formában történt: 2 gyaksi oldalra, 1 hátra. Az elülső deltát most elhanyagolom mert meglátásom szerint túlsúlyban van a többi testrészhez. Szóval ők most kényszerpihenőn lesznek. Az oldalemelések valami iszonyat brutálisak voltak, amiatt amit feljebb írtam... Libabőr, hidegrázás (jófajta)! Minden sorozatban!  =/+' Egy kosaras gyerek mondott is valamit, valami olyasmit h te nem vagy normális, vagy te egy állat vagy... Nem tom már, de végignézte ahogy megcsinálom a vetkőző sorozatokat egymás után megállás nélkül  ;D Ilyenkor a fejem lévő grimaszokat már átérzi a másik ember is, és elszörnyülködik h mit élhetek át  ;D Kúúúl  8-)  ;D Imádom a hárdkór edzést  =/+'

Na, nem fosom inkább a szavakat, holnap jelentkezem!  =/+'

Csoookiiii!  :-*  8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: ViCtor - 2007. November 05. - 20:20:30
Nájsz dzsáb! hehe

nemsokára mikulás... piros zacsi..benne sok csoki.... mmhh, lehetne benne sok sok táplálószelet:) endorush-al:)
kellemes ünnepeket!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 06. - 10:52:30
Csöcs!

Asszem kicsit túl intenzívre sikerült a tegnapi edzés, ugyanis már tegnap este elkezdett fájni a hasfalam egy ponton. Még most is fáj, de nem hinném h sérvgyanús lenne.

Csak azt nem értem mitől, ugyanis 1: edzés közben semmi se fájt 2: nem edzettem nagy súlyokkal 3: nem olyan gyakorlatokat végeztem ami sérv"veszélyes" lenne...

Mindenesetre ma asszem kihagyom az edzést, meglátom h holnapra javul -e a helyzet... Ha nem akkor orvos  :'(
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. November 06. - 11:00:39
Nehogy lesérülj itt nekünk!
Mit kezdenénk egy sérült kertitörpével??? @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 06. - 11:03:31
Nehogy lesérülj itt nekünk!
Mit kezdenénk egy sérült kertitörpével??? @-o

 ;D

Hát a sérült kertitörpe semmire se jó, valóban  :'( Ki szokták dobni a kukába  :'( (http://prohardver.hu/dl/s/ol.gif)

 ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 11. - 21:53:00
Hola!

A héten nem írtam, rossz kisfijú vótam  :'(  --) Mostan szeretnék egy rövid összefoglalót írni h mi történt velem  /:-)

A sérülés úgy néz ki h elmúlt és valószínüleg a hasam húzódott meg. Az ominózus nap után azért le mentem karozni, MER MUSZÁJ vót  ;D Óvatosan edzettem, figyeltem h ne fájjon a hasam, valamint övet is használtam. Az edzés után már nem is éreztem annyira a fájdalmat, ami érdekes mert reggel még úgy keltem fel h kurván fáj  ????... Mindenesetre örültem neki h múlik. A rákövetkező napon hátaztam, szintén óvatosan, közepes súlyokkal. Minden rendben volt és egyébként mind2 napon igen jól átdolgoztam az izmokat, jól be is durrantam. A lábazást viszont nem vállaltam be, szóval az elmaradt. Nem gond, a héten újra indul a buli!   =/+'

Péntektől 130 grammon vagyok és maradok is ezen 2 hétig, majd ismét csökkentek rajta, valszeg 100-ra. Holnap kapolm az utolsó szurit  :'(  ;D majd utána 2 hétig csak PCT megy magában és azután indítom a Pro-Anabol + Shredded stack-et. Már nagyon várom, mert régóta ki akartam próbálni a Hydroxycut Hardcore-t. Addigra talán meg is csappanok zsírtani szempontból, szóval erősen relatív értelemben viszonylag alacsony zsír%-on (magamhoz képest) mutathatja meg mit tud. Bízom benne h lefarag rólam valami látható mennyiséget.

Egyébként ismét érzékelek némi fogyást a combomon és a karomon. Ma felpróbáltam egy olyan nadrágot amit igen régóta nem tudok hordani és láss csodát, belefértem. Még egy picit szűk, de már tudom hordani. Az öltönyömet is újra fogom tudni használni az idei vizsgaidőszakban. Szal heppi vok  /:-)  ;D

Röviden ennyi. Holnap elvileg jelentkezem!  /:-)

 :-* mindenkinek  o--O
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 12. - 20:05:56
Holárijééhollárijóóó!  ;D

No, ma megvót ama csöcs + váll tréning. Jó vót, szép vót, jól esött  ::) ;D

Szal tényleg jól ment. A mai tréning kicsit más volt mind eddig, ugyanis ma izoláló gyakorlattal, vagyis tárogatással kezdtem. Más gép illetve lehetőség nincs sajna. Természetesen nem full hideg állapotban kezdtem a tárogatást hanem kicsit átmozgattam előtte a cickót. Ezután nyomtam ferdepadon, majd sima padon 1kezesekkel. Ugyanazokkal a súlyokkal edzettem, uolyan ismétlésszámmal mint eddig. Vagyis nem gyengültem.

A vállazás ismét jó volt, és mostanában vetkőző sorozatokat alkalmazok oldalemelésnél és döntött törzsű oldalemelésnél is. Ezzel jól szét lehet szedni a zizmot, még diétában is. 12-10-8 kilóval küldöm meg, ~8-6-5 ismétléssekkel. Nagyon jól bedurran tőle a váll, ajánlom próbáljátok ki. Sztem jobb mint csak oldalemelni azonos súllyal, piramisban.

Holnap valszeg láb lesz, majd kiderül.

Stay tuned!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 16. - 21:33:27
Csákó!

A hét egész jól telt edzés szempontjából, már ami a mell-vállon kívül volt. Minden alkalommal egész jó erőben voltam, vérbőség megvolt ahogy annak lennie kell. Kedden bicepszeztem, szerdán tricó volt, tegnap láb és ma pedig hát. Nem tudom miért, de ma igen fáj a derekam, valszeg a tegnap lábedzés tett neki oda, de h melyik része azt nem tudom. Mindenesetre lementem hátazni, ami ennek ellenére is jól sikerült, vigyáztam a derekamra. Használtam övet és itt vettem észre h mennyi is hiányzik a derekamból. Régen az utolsó előtti lyukba tudtam csak beakasztani, ma pedig 1 híján a legelsőbe  :-O  ;D Ez 5-6 lyuknyi különbség! Mérni most nem akarom, majd pár hét múlva. Akkor képeket is fogok berakni újra.

Amúgy "alakul a molekula". A súlyom ennek ellenére tartom. A legalacsonyabb mért súlyom 87 kiló volt, amit nem értek máig se, de ez csak jó. Tzs% csökken, ez a lényeg. Igaz azt még mindig nem tudom h jó ütemben -e, de mivel megy, ezért nem panaszkodom. Zsír még sok van, bőven van mit faragni.

A hétvégére 100 gramm ch-t tervezek bevinni és lehet rá is állok erre a jövő hét folyamán. Ha esetlegesen túlzottan megcsappanna az erő akkor adok hozzá 10-15 grammot, vagy viszek be + zsírt.

Hát ennyi lenne!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Thommyy - 2007. November 17. - 14:31:26
Nah itt vagyok! Végig olvastalak, megvannak a képek is. Szóval jó lesz az, csak igy tovább...!!   :-)!
Azért van különbség az én 105 Kg-om@190magasságom és a Te méreteid között...!
Üdv.: Boci a Ph-ról
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 23. - 14:44:23
Aggyisten!

A hetem egész jól telt. A erőm egészen a mai napig helyén volt, azonban ma valamiért elég szar voltam. Lehet azért mert nem sikerült egy vizsgám, ezáltal a tudat nem volt a helyén. Az edzési séma ugyanaz volt: mell+váll, bicepsz, tricepsz, láb, hát.

Az ismétlésszámok bizonyos gyakorlatokat kivéve mindig 10 és afelettiek. Amúgy azt vettem észre, most h lecsökkentem 100 grammra, hogy pl. ferde padon először 80ba mondjuk nyomok 10-et, viszont a következőben már csak 6-7 megy. Most már egyre nehezebben durranok be igazán. Van vérbőség de már nem az igazi... Mondjuk 100 gramm ch-tól sokat nem lehet várni.

A héten mértem a súlyom és végre megmozdult: 86 voltam. A derekam körméretére nagyon kiváncsi leszek, mert ma egy olyan gatyát vettem fel ami a tömegelés legvégén volt rám jellemző és a 105ös derekamra. Hát mit mondjak: jó pár centire ki tudtam húzni. Csak a valagam tartotta fenn  ;D

Azonban már 2 hete nem aerobozok, mert kinn már nem érdemes erőlködnöm, mert nehéz felmelegednem annyira h jó körülmények legyenek a zsírégetéshez. Ráadásul ha jön csapadék akkor meg pláne ki van zárva. Valahogy meg kell oldanom a benti aerobot. Ha sikerül is, akkor se lesz mindennap, max 3 alkalom / hét.

Nagyjából ennyi lenne a történet.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. November 26. - 18:58:36
Csumicsalamádé!

Túl vagyok a mai szokásos mell-váll edzésen. Nagyon jól ment, minden fasza volt! Az erőm nem csökkent, pedig azt hittem fogok gyengülni. Hál' égnek nem. És ami a legjobb h megindult a súlyom lefele végre. Ma -1 kg-ot könyvelhettem el, vagyis 85 voltam. Ez ugye ruhástól értendő, így a valódi súlyomhoz le kell vonni 1-2 kilogrammot. A súlyban való fogyással együtt a tükör is mutat változást. Úgy érzem h mostanáig sikerült leadni azt a mennyiségű zsírt ami miatt kurvára disznó voltam, és most kezdődik majd a mennyiségi fogyással együtt a minőségi is. Azaz szerintem most fog majd egyre jobban látszódni ahogy az izmok előbújnak. Ma "tapogattam" a vállam miután bedurrant és nagyon jól elkülönül a felkaromtól, illetve a kulcscsonti résznél is látszik már a hely ahonnan ered. Igazándiból nem látszik annyira h a kép visszaadja mivel a fedettség ezt még nem teszi lehetővé, de biztos vagyok a dologban. Az úszógumim igen szépen megcsappant, azt kell mondjam. Ennek nagyon örülök, mert emiatt volt nagyon elbaszott alakom (körte alak), viszont most már lassan teljesen egyenes lesz a törzsem. Ez sokat dob az összképen, még ha fedett vagyok akkor is. Erről amúgy megosztok veletek egy képet. A felét kitakartam, mert az még nem "publikus", de a lényeg ott van.

A másik dolog: a hétvégén eltűnődtem h meddig diétázzak és egyelőre annyiban maradok h január vége lesz a kitűzött cél. Véleményem szerint addig olyan formába tudom magam hozni, amit már elfogadhatónak tartok. De minden útközben dől el, szóval ez nem szentírás, csak egy terv. Én úgy látom h december végefelé már talán előbújnak a kockák a hasamon, vagy legalábbis látszódni fog a körvonal.

A kép nyilván nem nagy szám, nem is azért rakom be, de ahhoz képest nagy változás, ahonnan indult. Vagyis 100 körüli derékbőségről.

És még 2 kép... Csak érdekességképpen, hogy a kézfejemen és az alkaromon egyre jobban jönnek elő az erek...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 01. - 14:06:56
Szegasztok!

Ismét túl vagyok egy héten. Ez is kiegyensúlyozott hét volt. Az erő megfelelő, hangulatban sincs változás, bár kissé azért fáradékonyabb vagyok. Eddig is nehéz volt végigülni a fasz előadásokat, de mostanában nehezebb lett. Ma megkezdtem a diétám csúcspontját, vagyis elkezdtem az utókúrát. Ez tehát jelent: 2 szem Pro-Anabol, 6 szem Leukic, és majd 6 szem Hydroxycut Hardcore, amikor elérem azt a pontot. Erre vagyok a legkíváncsibb. Eddig ugye semmi zsírégetőt nem használtam, se karnitin se semmi, max. koffeinről beszélhetünk, de az meg nem zsírégető. A Shredded stack vízhajtóját most nem fogom felhasználni, hanem akkor amikor lesz értelme. A stack 3 hétig fog menni, míg a Pro-Anabol 4 hétig. Közben persze megy a PCT is tovább.

Tegnap sikerült bepótolnom a múlt hét kurvaszar hátedzését. Valami iszonyat jó volt és evezésben felmentem 100 kilóig, amibe húztam vagy 10-et, 12-t  :-O  ;D Ennek örülök nagyon. Minden nagyon jól ment. A ch-t egyelőre nem kívánom lejjebb vinni, mert 100-on is fogyok és összeszakadni nem akarok feltétlenül, bár továbbra is úgy érzem h mehetnék akár alább is, bírnám. Szóval marad ennyin.

Ma reggel voltam aerobozni újra h megsasoljam tudok -e úgy menni h nem fázok. Nem fáztam, igaz most egy picit enyhébb volt a hőmérséklet mint az elmúlt napokban. Ha száraz idő lesz akkor menni fogok.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 03. - 19:26:00
Hahóka!

Teljesítettem a mai evangéliumot, ami szokáshoz híven mell-váll volt. Jól ment nagyon. Nagyon bejön ez az új stratégia h minden héten máshogy csinálom a mellet. És az is bejön ahogy a vállamat edzem most. Ez a vetkőző sorozatos dolog igen komolyan bedurrantja a vállat, igen jó érzés. Mindenkinek ajánlom.

Mivel hét eleje van, ezért méreckedtem és 84 kilót mutatott a mérleg. Ez egyébként nem 84 hanem 84,4 és csak az egyszerűség kedvéért írok 84-et. Hozzáteszem amikor 85öt írok akkor az 85,4. Szal megint egy kilóval kevesebb, ez a lényeg. És az is lényeges h 100x jobb az összkép mint volt, annak ellenére h a derék-csipő-mell tájék még nagyon makacs h rohadna meg. Ennek ellenére igen sok lejött a seggemről és a derekamról. Kb 3 hét múlva ígérek képet és méretet. Kiváncsi vagyok mennyit tud faragni a Hydroxycut Hardcore.

Egyelőre nem nagyon érzek semmi "pörgető" hatást a Hydroxycut-tól. Ma mintha egy kicsit többet izzadtam volna. Igaz még csak napi 2 szemen vagyok. Holnaptól 4/nap.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 04. - 21:44:45
Csöcs!

Nem akarok nagy hülyeséget írni, de én azt hiszem h kezdem érezni a Hydroxycut hatásait. Egyértelműen érzem a termogén hatást ami hőhullámszerűség formájában önt el. Ezen kívül az étvágyam csökkent, aminek nem kifejezetten örülök. De ugye a zsírégetők egyik funckiója... Nekem nincs rá szükségem egyelőre, nem szeretem tuszkolni a kaját. Pörgető hatása továbbra sincs, valószínüleg azért mert nem ismeretlen a koffein szervezetem számára. Használtam mostanában elég gyakran. Abban nem vagyok biztos h felgyorsult a zsírvesztés, de mintha... Meglátjuk a későbbiekben.

A mai napon csak bicepszeztem ahogy szoktam. Számomra nagyon furcsa h a legtöbb gyakorlat esetén majdnem ugyanakkora súlyokkal dolgozom mint anno tömegeléskor. A hangulatom és erőszintem nem csappant még mindig meg. Ezt én sem értem, de így van. Jól érzem magam, egyre jobban és az edzések (se az aerob se a súlyzós) nem esnek nehezemre, hanem kellenek továbbra is (értsd kívánom  ;D ). Mától 10 gramm rizst elveszek az étrendből, vagyok 7,5 gramm ch-t. Egy hét múlva újabb 7,5 grammot.

A PCT + Pro-Anabol igen komoly libidónövekedést okozott, 2-3 napja kissé "megijedtem" mert furcsán éreztem magam. Mintha nem lett volna az igazi a szexuális vágy. Asszem tudnak valamit ezek a cuccok. A múlt héten egyébként felnyomtam 4 szem/nap-ra a PCT adagját és ugye pár napja megy a Pro-Anabol is. Elég ütős ebből a szempontból.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 09. - 17:33:18
Üdvözlegyetek!  :)

Újabb hét van a hátam megett  :-O  ;D Vegyes érzelmekkel hagyom magam mögött, hiszen a hét eleje jól ment, viszont szerda és csütörtök nem telt az "erő" jegyében. Már szerdán a tricepszezés eléggé szarul ment. Nem is tudom h igazából miért, de valahogy iszonyatosan égett az izom, már fájdalmasan, és ezért vissza kellett vennem a súlyból és az ismétlésből is. Nagyon szar érzés volt és nem értem miért. Csütörtökön lábaztam, de akkor is gyengécske voltam. Lehet egyrészt mentálisan is le voltam amortizálva, és az is közrejátszott. Mindenesetre elvégeztem a munkát, kivéve pénteken, mert akkor nem volt időm edzeni így a hátazás kimaradt  :'(

Úgy érzem h a Hydroxycut beindult és végzi a dolgát, méghozzá elég jól. 1 hét alatt több változást érzékeltem mint amúgy szoktam. Kiváncsi vagyok a holnapi mérlegelésre. Meg arra is h gyenge leszek -e vagy se. Remélem nem kezdek neki gyengülni, mert nem lenne jó, bár lassan törvényszerű, hiszen a napi ch adag lassan elérkezik a 80 grammhoz.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 10. - 19:39:38
Csumi!

Csoda, de ismét egy újabb hét kezdődött el  :-O  ;D Ma ugye a mérlegelés napja volt. Reméltem h elkönyvelhetek újabb 1 kiló fogyást, de sajnos nem így történt  :'(  :'(  :'( Hogy miért? Csupán azért mer a mérleg 82,8 kilón állt meg. Ez az alábbiakat jelenti/jelentheti:

1. A Muscletech Hydroxycut igen durván begyújtotta a kazánt  :-O ;D
2. A közel 2 kilós (1,6) fogyás fele izomból ment
3. Csaltam a dijétámban és nem a dupláját, de nem is a tripláját adtam le  8-)

Mindenki döntse el maga  /:-) Mivel őszinte ember vok, ezért a 3-as pont kiesik. Mivel nem gyengültem múlt hét óta ezért a 2-es pont is kiesik. Tehát marad a Hydroxycut Hardcore!  :-O  /:-)

Az edzés egyébként igen jó volt. Kitettem magamért! Ma ferdepadon 90-be nyomtam 5-6ot segítséggel, ami azért nem szar ahhoz képest h szeptemberben se nyomtam sokkal többet  ::)  ;D Lehet h ez a stack tud valamit. Még azért kell 2-3 hét h biztosat tudjak mondani, de azért ezek nem rossz jelek  =/+'

Egyébként a bruttó 82,8 azt jelenti h körülbelül a nettó súlyom jelenleg 79 kiló, vagyis elértem azt h 80 kiló alá fogyjak! Szóval most heppi vagyok  :-oD  8-)

Na csókoltatok mindenkit  :-* Stay tuned  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. December 10. - 20:12:33
Hajrá Bubee, szorítok neked  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 10. - 21:16:55
Hajrá Bubee, szorítok neked  ;-oo-;

Dánke sőn  /:-)  ;D

GET LEAN OR DIE TRYIN'  :-O  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. December 10. - 22:02:08
Fasza vagy Bee!
Kiváncsian várom a képeket majd! ;-oo-; @:-) ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 10. - 22:02:54
Fasza vagy Bee!
Kiváncsian várom a képeket majd! ;-oo-; @:-) ;-oo-;

Én is  Łł=  ;D  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2007. December 10. - 22:30:30
Az enyémek sokat nem fognak mutatni...mint ahogy God megírta egy másik topikban:fedett vagyok,mint Hopika... @-o
Na de nem lesz ez mindíg így!Most hogy visszatértem a sportba reszkesssssetek! =/+' =/+' ;-oo-; =/+' @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 10. - 22:40:08
Az enyémek sokat nem fognak mutatni...mint ahogy God megírta egy másik topikban:fedett vagyok,mint Hopika... @-o
Na de nem lesz ez mindíg így!Most hogy visszatértem a sportba reszkesssssetek! =/+' =/+' ;-oo-; =/+' @-o

Most h mondod én is pont olyan fedett vagyok mint Hopika  :-O :-O :-O  ;D ;D ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 11. - 20:02:40
Hola!

Le/meg/ki/be/feledzettem a bicikliket (gyk.: bicó  !+"%  ;D ). Jó volt, fincsi volt /:-) Lassacskán alakul a tzsm ahogy kell. Kezdenek előbújni a tekegolyók amik a felkaromon helyezkednek el  :-O  !+"% ;D Nem ám.. Jó ha golflabdák lesznek  ;D !+"%

Az is lassan kialakul h mi lenne akkor ha csontra befogynék. Ezt csak most lehet látni igazán. Én kb. 60-65 kiló közöttire saccolnám, abból is inkább a 60 felé. Ugye 163 centi vagyok. Saccolva január végéig kb. eljutok 70 kiló környékére, ami azért már egy értékelhető tzs-t fog eredményezni a magasságom mellé. Legalábbis remélem h addigra azért már leszek olyan formában amit el tudok fogadni  ;D

Egyébként ma sem voltam gyengébb mint múlt héten ugyanekkor, sőt, mintha egy picit jobban is ment volna  :o Eddig a stack-el különösen meg vagyok elégedve, mert úgy tűnik h nem csak a Hydroxycut Hardcore bizonyítja h mire képes, hanem a Pro-Anabol és a Leukic se engedi el se az izomkeménységet, se az erőt, holott az hagyján h alacsony ch-n vagyok, de ráadásul még utókúraként is bizonyítaniuk kell. Eddig nálam 5-ös! Reméljük a hátralévő időben is ugyanezt mondhatom majd el.

Vi ses i morgen!  /:-) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 12. - 19:08:30
Üdv!

Tricó kilőve erre a hétre  /:-)

Néhány észrevétel:

A mai edzés nagyon jól ment. Múlt héten ezen a napon, ezen az edzésen kurva szarul teljesítettem. Ma pedig erősebb voltam mint 2 hete  ????... Pedig azóta még a ch-ból is visszavettem. Ez nem lehet véletlen. A másik dolog h az izomkeménység nem hogy megvan hanem kurvajó. Semmi laposság, semmi puhaság. Még mindig el tudok érni igen komoly vérbőséget, kivétel ezalól a vádli, amit nem nagyon tudok életrekelteni, csinálhatok akármit. De minden más nagyon jó.

Azt hiszem lassan le lehet vonni azt a következtetést h a stack tagjai kiválóan teljesítenek! Ez igen  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 13. - 19:39:22
Csumi!

Úgy érzem megkezdődött valami általános gyengülés. Nem feltétlenül úgy értem h most hirtelen kisebb súlyokkal tudok dolgozni, hanem egy ilyen általános fáradtságot érzek. Ezen kívül azt h ma pl "remegtek" a lábaim. Fura érzés. Ettől függetlenül az edzést nem befolyásolta különösebben. 100ig simán fel tudok menni guggolásban, sőt 110-120ba is bele tudnék szólni, de nem megyek fel eddig. Ma pl 90ig gyötörtem magam, abba 10-12-t tettem. Utána kitörés 3 sorozatban. Na ez odatett elég rendesen.

A combhajlítóra már egy ideje szuperszettet alkalmazok, ami lábhajlításból és merevlábas felhúzásból áll és úgy érzem bevált. Szóval ezt tömegelésben is be fogom vezetni, illetve oda is tovább viszem mert nagyon jól érzem és a combhajlítómra ráfér egy kis fejlődés. Nem éppen az erősségem.

A héten nem voltam aerobozni, talán holnap és hétvégén tudok menni.

Hétvégétől kezdődően leviszem a ch bevitelt 70-re majd januártól 50-re. Kb. ez a közeli tervem.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 14. - 20:52:56
Hejhó!

Most már szinte biztosan kijelenthetem h a Muscletech - Hydroxycut Hardcore működik, ugyanis ma szúrópróbaszerűen, kiváncsiságból megmértem a súlyom. Hétfő este óta ismét 1 kilogrammtól szabadultam meg, azaz mindezt 4 nap alatt, aerob nélkül! Ha valakinek ez nem bizonyíték akkor nyugodtan elbújdoshat.

Ma egyébként hátaztam. Az edzéskedvem valahol a 0 körül volt, de természetesen lemásztam és elvégeztem a munkát. Ma kicsit egótréning volt, igaz csak 1 gyakorlat erejéig. Ilyennek is lennie kell néha  ;D Szóval döntött törzsű evezésben belenéztem a 110 kilóba. 10-et húztam bele, büszke voltam magamra, de annyi elég is volt a nagy súlyból  ;D Csak megnéztem h meg van -e még az erőm  ;D  =/+'

Azon gondolkodtam h most csak kb. 10 grammal csökkentem a ch-t. A fogyás úgy néz ki megy, méghozzá jól, és most már azért óvatosan kell lépkednem lefele, mert azért már tényleg érzem h kezdek fáradni.

Legyetek jók! Jövő héten jelentkezem!  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. December 14. - 21:51:56
Hejhó!

Most már szinte biztosan kijelenthetem h a Muscletech - Hydroxycut Hardcore működik, ugyanis ma szúrópróbaszerűen, kiváncsiságból megmértem a súlyom. Hétfő este óta ismét 1 kilogrammtól szabadultam meg, azaz mindezt 4 nap alatt, aerob nélkül! Ha valakinek ez nem bizonyíték akkor nyugodtan elbújdoshat.

Ma egyébként hátaztam. Az edzéskedvem valahol a 0 körül volt, de természetesen lemásztam és elvégeztem a munkát. Ma kicsit egótréning volt, igaz csak 1 gyakorlat erejéig. Ilyennek is lennie kell néha  ;D Szóval döntött törzsű evezésben belenéztem a 110 kilóba. 10-et húztam bele, büszke voltam magamra, de annyi elég is volt a nagy súlyból  ;D Csak megnéztem h meg van -e még az erőm  ;D  =/+'

Azon gondolkodtam h most csak kb. 10 grammal csökkentem a ch-t. A fogyás úgy néz ki megy, méghozzá jól, és most már azért óvatosan kell lépkednem lefele, mert azért már tényleg érzem h kezdek fáradni.

Legyetek jók! Jövő héten jelentkezem!  /:-)

Ha fogysz így is, akkor miért csökkented a CH-t?  :-\
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 14. - 21:56:34
Mer sajt vazze  :-O  ;D  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. December 14. - 21:57:48
Mer sajt vazze  :-O  ;D  --)

Az más, én kérek elnézést!  :-<  =/+'
Amúgy ma olyat melleztem, hogy iszonyat, de nem akartam beírni nehogy elkedvetlenítsen a sikerem :D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 14. - 22:00:13
Mer sajt vazze  :-O  ;D  --)

Az más, én kérek elnézést!  :-<  =/+'
Amúgy ma olyat melleztem, hogy iszonyat, de nem akartam beírni nehogy elkedvetlenítsen a sikerem :D

Miért kedvtelenítene el?  ????... Én örülök más sikerének  :-<  /:-)  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2007. December 14. - 22:13:39
Mer sajt vazze  :-O  ;D  --)

Az más, én kérek elnézést!  :-<  =/+'
Amúgy ma olyat melleztem, hogy iszonyat, de nem akartam beírni nehogy elkedvetlenítsen a sikerem :D

Miért kedvtelenítene el?  ????... Én örülök más sikerének  :-<  /:-)  :-){

Írtad hogy kedvtelenség van, ezért gondoltam, de:  :-!!!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 17. - 21:03:49
Üdvözlet!

Ma kurvaszar edzésem volt. Se kedvem se erőm nem volt. Kezdem érezni már tényleg az alacsony ch-t + erre jön még a tudat alatti stressz is, amit ez a kibaszott vizsgaidőszak okoz/fog okozni. Kicsit félek tőle h meg fogok emiatt zuhanni  :-Đ Ezen igazából nem is nagyon lehet segíteni, mert hiába próbálok nem stresszelni, azért az ott van. A legjobb eset az amikor egy vizsga elhúzódik. Na az rühellem. Azokon a napokon szinte semmit nem eszek mert 1. nem tudok enni 2. meg kisebb bajom is nagyobb annál h az evéssel foglalkozzak. De mese nincs, most valahogy meg kell oldanom a dolgot, mert ha nincs kaja akkor tripla stressz ér, mert ideges is vagyok amiatt h nem eszek eleget. Emlékszem amikor nem diétáztam akkor se volt kellemes, hát most milyen lesz  :-O  :-Đ Fasza... Azért megpróbálom összekapni magam.

Amúgy ma a szokványos mell-váll volt, annyi változással h csak az oldalsó részt küldtem meg. A hátsó rostokat holnap vagy holnap után szakítom szanaszéjjel remélhetőleg  ::)

A súlyomat ma nem tudtam megmérni, szal holnapra halasztódik. Egyébként úgy vettem észre h most kezdenek letisztulni az izmok. A képeket a hónap végére ígérem, 28-30dikára. Addig nem is fogok jelentkezni, csak a héten, péntekig-szombatig aztán megyek haza.

Holnap jelentkezem!  /:-)

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. December 17. - 21:43:57
Hehe. Ez a "fedett kertitörpe" kurvajó !   @:-)
Kitartás tesó  =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 17. - 21:45:22
Hehe. Ez a "fedett kertitörpe" kurvajó !   @:-)
Kitartás tesó  =/+'

Igen, már inkább csak fedett vagyok  ;D

Kösz a bíztatást  ;-oo-; Manapság ritkán látni téged...  :'( Hiányzol  :'(  >:D ;D

 :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2007. December 17. - 21:47:30
Hehe. Ez a "fedett kertitörpe" kurvajó !   @:-)
Kitartás tesó  =/+'

Igen, már inkább csak fedett vagyok  ;D

Kösz a bíztatást  ;-oo-; Manapság ritkán látni téged...  :'( Hiányzol  :'(  >:D ;D

 :-){

Igen sajna nem voltam egy elég szörnyű családi probléma miatt, de mostantól majd igyekszem   ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 17. - 21:51:38
Hehe. Ez a "fedett kertitörpe" kurvajó !   @:-)
Kitartás tesó  =/+'

Igen, már inkább csak fedett vagyok  ;D

Kösz a bíztatást  ;-oo-; Manapság ritkán látni téged...  :'( Hiányzol  :'(  >:D ;D

 :-){
Igen sajna nem voltam egy elég szörnyű családi probléma miatt, de mostantól majd igyekszem   ::)

Privi ment  :-X
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2007. December 17. - 21:55:00
 <3!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 17. - 21:57:32
<3!

 :-O  ?:-/  ;D  o:)

(Nem dúl a láv, nehogy aszidd  :-p  ;D )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2007. December 17. - 22:01:24
Nem rég fejeztem egy AX stack-et ( Hyperdrol-Mass Fx ) + Muscletech stack lassan vége.

Az írásod alapján felkeltette a figyelmem a Pro-Anabol. Érdemes lenne szerinted Retain mellet vagy után kipróbálni? A cél természetesen zsírvesztés. ( ALRI --- Korábban már próbáltam a Jw+BAM-ot, de nem hozta azt amit, az AX-től kaptam )
Megtámogatnám Lipo6X-szel, fehérjével, glutaminnal, vitaminnal és tiszta kajálással.

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Seth - 2007. December 17. - 22:01:37
Bubee! A szénhidrátot azt a keveset miből, és mikor viszed be? vagy linkelj lécci nekem oda ahol leírtad, mer nem találom  ˝=/ Csak mert az egyik téli vizsgaidőszakot én is végigdiétáztam,  akkor még alacsonyabb szénhidráttal, s eltelt egy kis idő, de idővel sikrült rájönni, hogy és milyen szénhidrátot egyek és mikor, hogy a tanulás is menjen, és ne ingadozzon a vércukor szint, mert az tudja sztem megölni, hogy hosszútávon koncentráljon az ember szellemi feladatra is, ha alacsony a kalória. Huhh ez, de hosszú mondat lett...  0o0o0 Na a lényeg, hogy akkor bejött a dolog, és a kecske is jóllakott meg a káposzta is jóljárt  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 17. - 22:04:42
Bubee! A szénhidrátot azt a keveset miből, és mikor viszed be? vagy linkelj lécci nekem oda ahol leírtad, mer nem találom  ˝=/ Csak mert az egyik téli vizsgaidőszakot én is végigdiétáztam,  akkor még alacsonyabb szénhidráttal, s eltelt egy kis idő, de idővel sikrült rájönni, hogy és milyen szénhidrátot egyek és mikor, hogy a tanulás is menjen, és ne ingadozzon a vércukor szint, mert az tudja sztem megölni, hogy hosszútávon koncentráljon az ember szellemi feladatra is, ha alacsony a kalória. Huhh ez, de hosszú mondat lett...  0o0o0 Na a lényeg, hogy akkor bejött a dolog, és a kecske is jóllakott meg a káposzta is jóljárt  @:-)

A szénhidrátot reggel első étkezésnél 50 gramm zabpehely, majd edzés előtt és edzés után 35-35 gramm fehér rizs alkotja. Ennyi.

Érdekelnének a tapasztalataid, mert jól jönnének most :-){

SHP:

Én amit eddig próbáltam, azok közül a Hyperdrol X2 + Mass-FX volt a csúcs! Annál nem jobb a Pro-Anabol sztem. Bár én úgy vagyok vele h mindent meg kell próbálni ésszerű keretek között persze, hiszen mindig ott van az az apró tény h mindenki másképp reagál bizonyos dolgokra, ezért nem feltétlenül lehet kijelenteni egy-egy termékre h über vagy szar. Én stack párti vagyok mellesleg, vagyis ha tehetem akkor nem egy cuccot használok hanem párhuzamosan egy másikat is, ami más jellegű, vagy hasonló így egymást erősítheti. A Retainról nagyon jók a visszajelzések így tuti h jó lesz. És ha itt tartunk MELLÉ próbáld ki a Pro-Anabol-t.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Seth - 2007. December 17. - 22:27:38
No én úgy csináltam, hogy reggel is rizst ettem, mert nem csípem annyira a zabpelyhet, fahéjjal és hozzá 1 db almát picire vágtam és elkevertem benne, az alacsony GI és rostok miatt, belassítja a rizs felszívódását és jobban telít, és mellékesen nagyon szeretem ezt e a keveréket, az extra szénhidrát egy 10 15 dekás almából, mondanom sem kell hogy minimális, illetve ha számít le lehet vonni a rizsből. Van aki szerint tiltólistás a gyümölcs, de sztem csak rossz időben... És el lehet kerülni vele azt, hogy 2 óra múlva leesen a vércukor szint és meg akarjunk halni... Napközben mindenféle zöldet összedaraboltam, de olyan jó min. 1kilót salátát, uborkát egy kis paradicsomot, vörös káposztát, lila hagymát hamár úgyis otthon vagyok, és meg is sóztam, ezzel ettem a csirkét... a víz ilyenkor még úgyse számít, nem szinpadra készül még, és ráadásul segít az izommegtartásában is, és jobban telít ízletesebb... Apropó víz: napi 5-6 liter szépen eloszva, ennek több oka van, de sztem mindenképp kell... Az edzés utáni szénhidrát nálam is rizs volt, (az egyszerű szénhidrátoktól mindíg eszméletlen éhes lettem), tejsavóval leturmixoltam és lehűtöttem olyan lesz mint egy puding... Ezután szénhidrát nálam sem volt, de épp ezért a salátára egy kis lenmagolajat öntöttem, vagy este megleptem magam egy főtt tojással... Viszont én a csirkét teflonban csinálom olaj nélkül, vagy pedig egyszerűen megpárolom íg ott extra zsírral nem kell számolnom, így a zsír is napszakhoz tudom ütemezni. Mégvalami ha éhes voltam párolt csirke és ilyen salátamix bármikor mehetett, olyat még nem láttam  (saját esetemben), hogy ettől mégha lefekvés előtt is ment akármennyit is lehetett volna hízni... A diéta lején tompább egy kicsit az ember (2-3nap náalm), de utána komolyan mondom talán azért is mert kevesebb vér kellett az emésztéshez, sokszor úgy éreztem, hogy nagyon vág az agyam, jobban mint egy tömegelésnél  :-} most hirtelen ezek jutottak eszembe tudom nem sok de ha eszembe jut valami okosabb akkor mondom, de kb u.a. mint a Tied  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Seth - 2007. December 18. - 15:09:12
Ja bazz most adtam össze a szénhidrátodat, nem semmi  :-O Miért nem ciklizálod akkor 2 nap szénhidrát nélkül 3. nap pedig mehetne kicsit több és u.a. lenne az átlag... hm? ha ilyen kevés a szénhidrát a közérzet szempontból jobb lehet teljesen elhagyni, és a 3. nap meg végre elégséges lenne, és nem az van hogy mindig ott van csak túl kevés hogy elég legyen, de túl sok ahhoz hogy utána ne ess "katatón" állapotba  @-o Hm... láttam működés közben is ezt az elvet cirka 2 hónapja... De erről megkérdeznék valaki "nagyobbat" is, viszont ilyen alacsony szénhidrátmennyiségnél én 100%, hogy így csinálnám...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 18. - 20:06:17
Sziasztok!

Megvolt a mai napi evangéliumom, vagyis a bicepsz. Tegnaphoz képes kiváló volt minden. Kedvem is akadt az edzéshez és jó erőben is voltam. Az ismétlésszámot úgy 15 körül tartottam. A körülményekhez képest egész jó vérbőséget tudtam elérni pedig most nem is voltam olyan hc mint szoktam. Jó volt és kész.

Ma megtörtént a mérlegelés: 81,2 kiló, azaz kb. 77 kiló nettóban a jelenlegi súlyom. Az elmúlt egy hét alatt (hétfőtől hétfőig értve) újabb ~1,5 kilóval vagyok könnyebb. Ugye múlt csütörtökön vagy pénteken mértem 81,8-at, azóta újabb 60 deka olvadt le rólam. That's fuckin good  =/+'

Úgy néz ki tehát h a Muscletech - Hydroxycut Hardcore nálam működik méghozzá +50%-ot rádob az eredményre mióta használom. Pörgetést nem érzek tőle, de mint a mellékelt ábra mutatja, titokban tevékenykedik  :-){ Viszont lassan elfogy  :'( :'( :'(

Seth:

Köszönöm az információkat  :-){ Johnnyt már kérdeztem a ciklizálásról, de még nem válaszolt. Arra igen h kellene csak azt nem h mégis hogyan, mennyit stb. De igazából még lehet nem szórakozom vele. Fogyni fogyok, nincs stagnálás és annyira nem érzem vészesnek a helyzetet h változtassak. Lehet januárban megpróbálom, addig standby üzemmódba hagyom ezt az ötletet. Azért kicsit félek attól h elvonjam teljesen a ch-t  :-\ Bár te jobban tudod h működik... Mindenesetre még várnék vele.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 21. - 21:47:30
Csecs!

Végre le tudtam menni edzeni, bár h őszintén megmondjam össze kellett magam szedni hozzá. A héten két vizsgát is bevállaltam és a tanulás miatt kihagytam a szerdát és a tegnapi napot is. A lábazás kiesik a héten, ma a tricepsz-hát-bicepsz-et tudtam le. Ahhoz képes amilyen állapotban és amilyen kedvvel mentem le edzeni egész jó lett. Nem a legjobb, de ahhoz képest h döglött pisztráng voltam + ma vizsgáztam is, egész tűrhetővé alakult. Megfelelőnek mondható vérbőséget értem el mindenhol, az erőm nem csökkent, vagy legalábbis nem vettem észre. Egy dolgon viszont meglepődtem. A súlyom ma 80,6 kiló (nettó ~ 76 kg) volt  :-O  ????... Vagyis -0,6 kilóval vagyok könnyebb. Ne kérdezzétek miért vagy azt h mi lehet, de erősen izomvesztés gyanús. 2 nap alatt 60 deka elég érdekes. Azonban mivel nem gyengültem, max gyengének érzem magam, talán nem izomból fogytam... Viszont ha azt vesszük h volt stressz a héten akkor meg érthető. Hát nem tudom. Lehet ez valamiféle ingazodás csak. Ki tudja...

Az ünnepek alatt nem tudom mi h mi h lesz, remélem nyitva lesz a terem és el tudok menni edzeni.

Nem tudom biztosan, de lehet ez az utolsó bejegyzésem ebben az évben. Ha nem írnék már, akkor minden fórumtársamnak Kellemes Ünnepeket kívánok, és Boldog Újévet is, ha addig nem jelentkeznék.

Legyetek jók!  :-):-)::  =/+'  :-oD  ;-oo-; @:-)

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lalika85 - 2007. December 24. - 15:05:48
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok és boldog újévet !!!
Neked is Bubi!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2007. December 30. - 16:28:58
Üdv mindenkinek ismét!

Megjöttem otthonról. Vegyes érzelmekkel telt az utóbbi 1 hét. Voltam edzeni 3szor a héten és nagyon jó volt. Szeretek a hazai teremben edzeni mert sokkal több és jobb lehetőség van mint itt, de ugyanakkor itt is el tudom végezni a munkát amit kell. Nos, a teremben volt mérleg is, és csütörtökön mértem magam: 79,6 kg. Vagyis ruhástól, mindenestől, délután, telített szervezettel beléptem 80 kiló alá. Vagyis az eddigi kalkulációk alapján jelenleg ~75 kg vagyok. Ez mind szép és jó, hiszen 1 hét 1 kg fogyás történt, azonban nem tudom miért, de úgy éreztem mintha még híztam is volna  ????... Igaz 4, edzés nélküli napon voltam akkor túl és azért agyilag ilyekor megváltozik kicsit az ember hiszen szarabbnak érzi magát stb. Hát nem tudom. A jelek szerint nem hízhattam, szóval valszeg mentálisan voltam magam alatt és ezért éreztem így. Érzésem szerint izomból továbbra se fogytam, viszont törvényszerűen azért 1-2 ismétléssel kevesebbet bírok itt-ott.

Mivel a kinti körülmények már tényleg nem teszik lehetővé, ezért az outdoor aerob edzés felejtős. -5-be kimentem az egyik napon, de úgy érzetem sok értelme nem volt. Ezért úgy döntöttem h az otthoni edzések után fogom elvégezni, hiszen ott van egy kurvajó futógép, ami kb 7-800.000 forint értékű és IMÁDOM. Nagyon szeretem használni és nagyon sajnálom h itt nincs olyan... Dehát ez csak egyetemi terem, ráadásul csóró egyetem terme... Szóval edzés után mentem 45 perceket, még lábazás után is bevállaltam h minél többet mozogjak. Nem tudom miért, de nekem bejön ez a gyaloglós dolog. Szeretem csinálni, még edzés után is, napi 60-70 gramm ch-nál.

Egyébként az edzéseim nagyon jók voltak, vérbőség továbbra is van, nem is szar, erővel nincs olyan nagy gond, szóval meg vagyok elégedve. SŐT! Az otthoni teremben tegnap meg is lettem dícsérve  :-O Nagyon jól esett a dolog, nem túl gyakran hallok ilyet vadidegenektől. Még tanácsadás is volt, mert úgy jöttek oda hozzám h miért csinálom olyan lassan a negatív fázist a gyaksiknál... Aztán szépen belebonyolódtunk, oldalemeléstől kezdve a táplálkozásig. Ráadásul 2 ember is odajött hozzám  :-O ;D Na ilyen dolog még nem történt velem egyszer sem   8-)

Van egy negatív dolog amit az utóbbi 1 hétben észrevettem magamon: majdnem mindennap fáj a fejem és érzem h az agyam kezd elsorvadni mert a reggeli kaja után hihetetlen h mennyire elálmosodom és a nap folyamán se vagyok már toppon. Ez a fejfájós dolog engem nagyon zavar, mert sokféle fájdalmat érzetem már és küzdöttem le, de ez az egy olyan dolog amit képtelen vagyok elviselni. Itt az ideje némi stimuláns bevetésére h bírjam a következő 1-1,5 hónapot... Vizsgaidőszakkal meg mindennel  ˝=/

Január 2-tól ismét a megszokott környezetben fogom széjjelkapni a vasakat. Ahogy írtam 1-1,5 hónapot tűztem még ki magamnak, ami alatt szeretném elérni a 70 kilós formát. Szükség is van rá, mert még mindig szarul festek, aminek a legfőbb oka a csípő környékén és a mellemen lévő zsírréteg, ami eléggé elbaszarintja az összképet. Ha nem ilyen balfaxul oszlana el rajtam a zsír akkor már nem is lenne annyira rossz a helyzet. De amíg ez el nem fogy amennyire szeretném addig asszem nem állok meg a diétában. Marhára tudom remélni a kitűzött idő alatt ezt el tudom érni! Ha minden igaz, akkor ismét bevetek egy zsírégetőt, még meglátom mi lesz, de valószínüleg a világ legjobbjára esik a választásom, vagyis a LIPO-6-ra. Még gondolkodom valami kreatinszerűségen is, majd még eldöntöm. És persze a szokásos glutamin + aminosav, oszt kampó. Ennyi a kiegészítés, de asszem ez bőségesen elég egy magamfajtának.

No, ennyi lettem vóna mára. Holnapra BUJÉK mindenkinek  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 01. - 20:25:48
Háj!

Eszembe jutott h írnom kellene egy tapasztalati gyűjteményt az eddig felhasznált termékekről, hiszen ugye teszteltem. Ezennel akkor írnék egy konklúziót, kezdve kronológiai sorrendben, a legelsőtől a legutolsóig.

Hogy ne kelljen leírnom mindig ezért már most megteszem:

A tesztelt termékek hatása egyénenként változó lehet, ez bele kell számítani, ha esetleg valakinek a tapasztalaim alapján megtetszik és úgy dönt h kipróbálja maga is. A tesztelés sikere függ attól is h milyen körülményeket biztosít egy adott tesztelő a terméknek. Mivel nálam ez optimális volt, ezért ezzel nem kell számolni. Aztán ezen kívül ugye tessék figyelembe venni - ami mondjuk evidens - h ez itt diéta, tehát ilyen szemszögből kell megfigyelni. Más talán nincs...

1. Gaspari Halodrol Liquigels + Gaspari Orastan A:

A diétám első 4 hetében használtam, lényegében azzal a céllal h amíg viszonylag magas a ch bevitel, a nyáron elveszített izomból vissza tudjak hozni valamit, mielőtt még nagyon lemennék ch ügyileg. Vagyis tekinthetjük úgy h az első hónap még akár egy gyenge tömegelésnek is mondható, azzal a különbséggel h az étrend tiszta volt, teljesen. Elég nagy csalódást okozott, meg kell mondjam, azért ennél többet vártam volna, de ugyanakkor nem ringattam magam ábrándokba. Csak annyi volt az elvárásom h minimális mértékben erődjek kicsit, vagyis egy pici izomtömeget hozzon vissza. Hát ez nem jött össze. Az egyedüli dolog amit észrevettem az az izomkeménység volt, de semmi több.

Konklúzió: nekem nem jött be, talán másnak nagyobb sikere lesz vele. Mindenesetre TALÁN adnék neki még egy esélyt, bár ha az árát nézzük a két terméknek összesen és azt amit nyújtott... Elgondolkodtató.

2. Dymatize - Xpand:

Ez ugye egy edzés előtti bedurrantó + regenerálódást elősegítő termék. Az edzés előtti, vagyis bedurranás elősegítő tulajdonságából nem éreztem túl sok mindent. Ezt a terméket önmagában használtam, viszont azt tudni kell h akkor kezdtem el használni amikor az enantátot is. Mivel az első hetekben még nem mutatkozik a tesztoszteron hatása, ezért tisztán érezhettem a hatását. Egy biztos, az izomkeménység nem múlt el az előző stack használata után se. A termék felét már edzés közbeni italnak használtam, 2 adaggal, majd edzés után 1 adagot nyomtam.

Konklúzió: vérbőség fokozónak van jobb választás is (NO-Xplode, NanoVapor), ezt inkább regenerálódás céljára használnám, edzés közben + glutamin + bcaa kiegészítéssel és lefekvés előtt (lásd Cellmass).

3. ALRI Pro-Anabol + Muscletech - Shredded stack (Leukic, Hydroxycut Hardcore, Hydrazide) + AX - PCT

Nagyon meg voltam elégedve! Ez a kombó az utókúrám részét képezte és sikeresen, mondhatni zökkenőmentesen segítettek lejönni a tesztoszteronról. Semmi megzuhanás, se erőben, se másban. Egyszer előfordult valami olyasmi mintha gyengébb lenne a libidóm, de 1-2 nap éreztem csak, és azóta se. Izomkeménység kipipálva, vérbőség kipipálva, erő kipipálva. Tartottam tőle h kicsit azért meg fogok zuhanni, de nem történt ilyesmi. Vagy csak nem vettem észre  ????...  ;D Egyébként azt tudni kell h a kúra alatt folyamatosan használtam PCT-t és az utókúra során is, szóval ez a termék is kivette a részét a sikerből.

A másik dolog, ugye a HC. Súlyméréssel bizonyítható h +50-60%-ot hozzátett a fogyáshoz a használata során. Nagyon meglepődtem és nagyon meg vagyok elégedve vele. Pörgető hatása számomra nem volt, valószínüleg azért mert már nem reagálok jól a koffeinre, de ennek a terméknek nem is ez lenne a fő produktuma, hanem a fogyás gyorsítása, elősegítése. Hát ezt megtette!

A Hydrazide-ot nem használtam még, mivel felesleges lenne. Akkor szeretném kipróbálni amikor azért már a testzsírom alacsonyabb.

Ja, és ehhez a stack-hez hozzátartozik az is, h ez már tényleg alacsony ch szint mellett történt, ami már önmagában elég "jó" körülmény ahhoz h felfedjük a termékek tudását.

Konklúzió: magáért beszél a tapasztalat.
(Skála: 1-5)
- Zsírégetés (5) (úgy h nincs más tapasztalatom ilyen téren, csak hallomásból)
- Antikatabolizmus (5)
- Izomkeménység fenntartás (5)
- Tesztoszteronszint optimalizálás kúra után (5)
- Vízhajtás (?)
- Erezettség fokozása (?) (nincs meg a megfelelő testzsír hozzá)

Hát ennyi. Remélem tudtok/tudtam segíteni az eddigi tapasztalataimmal abban h könnyebb legyen dönteni vásárlások esetén.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 02. - 19:13:02
Üdv!

Villámjelentés következik:

1 nap híján 1 hete mértem a súlyom, amikoris 79,6 kg-on állt meg a mérleg. Ma ugyanennyi volt. Két dolog miatt lehet ez: 1. a két különböző mérleg máshogy mér, vagyis pontatlanság a bűnös. Kettő: nem fogytam semmit. Ez azért érdekes mert úgy látom h apadtam ennek ellenére. Mivel számomra a látványban történő változás az első, ezért gyanítom h az előbbi eset áll fenn. De minden kiderül jövő héten. Ha akkor sincs változás akkor kicsit összekavarjuk az anyagcserét egy ciklizálással, ahogy Dzsonibácsi tanította  :-){ ;D

Az edzés nagyon fincsi volt, bár hiányzott 1-2 gépes dolog amit múlt héten be tudtam illeszteni az edzésbe  :'(

A mellezésemet egyébként már egy ideje megváltoztattam, és mindig mást csinálok. Úgy érzem sokkal jobb mint előtte. Sima padon már nem is nyomtam egy jó ideje, de nem is hiányzik. A gyakorlatok amiket végzek: ferdepad, negatív pad, egykezes sima padon, áthúzás és tárogatás. Utóbbi kettő néha szuperszettként megy. Az ismétlésszámot 10-15 körül tartom ami szintén változás. Tömegelésben se nagyon fogok lemenni, min. 8 lesz. A fogásszélességet variálom sorozatonként, ami szintén egy újítás számomra. Ez így nagyon bevált.

Holnap hát-kar lesz valszeg... Mivel itt hétvégén nincs nyitva a kondi ezért 3 nap kell lerendeznem a melót. Péntekre láb marad és így minden meglesz edzve.

Na majd jelentkezem!  /:-)

(Ja és úgy döntöttem kreatinból monohidrátot fogok venni...)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 04. - 20:09:02
Hola!

Túl vagyok egy frenetikus láb-tricepsz edzésen. Tegnap ugyanis úgy döntöttem h hát és bicepsz után már elég volt, inkább megyek enni  /7% A tegnapi nap király volt. Nagyon jól érzeztem a hátam munka közben, feszült is rendesen. A bicepsz most nem telt meg úgy vérrel, de ettől függetlenül rövid és hatásos edzést adtam neki ajándékba  !+"% Egyre jobban tetszik a látvány (most csak a karra értem). Igaz még fedett, de rendkívül sokat változott (be is baszna ha nem így lenne  ;D ). Igaz h a legutoljára mért mérete sokkal kisebb mint volt, de valóban optikailag ugyanakkora, sőt még jobban is fest. Ezt csak akkor hiszi el az ember ha saját bőrén tapasztalja. Márpedig én most tapasztalom és tetszik a dolog.

A mai edzésem elég érdekes volt. Lábazás után sok kedvem nem volt nekiállni tricepszezni, de meg hát muszáj vót. Guggolni most 5x20-at guggoltam, utána kitörés. Hát a kitörés része elég kellemetlen volt  :----  ;D Ráadásul most picit nagyobb súllyal csináltam mint eddig. De érdekes módon ugyanannyi ment mint kevesebbel. Eléggé kipurcantam a végére, a lábhajlítás + merevlábas felhúzás meg csak rátett 2 lapáttal  :----  ;D

Amit ígértem képeket nem csináltam meg és nem is fogom. Ellenben ha kellően felkészültnek érzem magam rá akkor a diéta végén csinálok valami összehasonlító képsort. Before-after jellegűt. Amíg a makacs és kínos részek nem változnak meg annyira h ne hánnyam el magam  ;D addig nem csinálok képet, így döntöttem. Vagy csinálok, de nem teszem közzé, csak a legvégén. Valszeg így fogok cselekedni. Igaz már nincs sok hátra.

Noh, a hét akkor ennyi volt. Jövő héten jelentkezem  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Január 04. - 22:51:57
Hajrá Sir Bubee  /:-)  :-){  :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 04. - 23:03:25
Hajrá Sir Bubee  /:-)  :-){  :-)!

Igyekszem Isten  :-){  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Január 04. - 23:21:33
Hajrá Sir Bubee  /:-)  :-){  :-)!

Igyekszem Isten  :-){  ;D

 ;D  &5*
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Január 05. - 08:03:08
Már meg is csinltam neked a topikot hozzá, Bubee, a minden másban megtalálod, hajrá  :-OO
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 05. - 10:25:13
Már meg is csinltam neked a topikot hozzá, Bubee, a minden másban megtalálod, hajrá  :-OO

Jah, már csak 1 kép hiányzik és meglesz a sor. A topik első hozzászólásában vannak a before képek  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Január 05. - 10:31:42
Jaja, vágom. De úgy az igazi, ha egymás mellé (alá) tesszük őket, könyebb elemezni  :-!!!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 05. - 10:33:26
Jaja, vágom. De úgy az igazi, ha egymás mellé (alá) tesszük őket, könyebb elemezni  :-!!!

Pontyosan  :-oD
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 11. - 18:46:56
Na hola ismét!

Újabb hét van a hátam mögött. Hétfőn és tegnap is mérlegeltem egyet. Meglepő eredmények "születtek". Hétfőn, amikor elkezdtem a kreatint tölteni 80,6-ra ment fel a bruttó súlyom. Tegnap ismét 1 kilóval könnyebb voltam (79,6), vagyis az 1 héttel ezelőtti állapot volt hajszálpontosan. Ma pedig kiváncsiságból ráálltam ismét: 79 kereken, vagyis -0,6. Annak ellenére h az előző heti súlyomat hoztam a héten, láthatóan és érezhetően fogytam. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Ugyebár azért liftezik a súlyom mert betöltödtek az izmaim kreatinnal és vízzel. A bőröm alatt nem látok különösebb vizesedést hál égnek.

Jó hír h tegnap megérkezett hozzám a Lipo6 (a régi) és el is kezdtem használni. Így most lesz egy jó kis összehasonlító teszt a világ két leghíresebb zsírégetőjével: Muscletech - Hydroxycut Hardcore VS. Nutrex - Lipo6. Nagyon kiváncsi vagyok mit fog nyújtani a Lipo, azok után h a HC-vel meg voltam elégedve.

A másik változás pedig h úgy döntöttem mégse ciklizálok, hanem visszacsípek egy nagyobb adag ch-t. Így most a bevitel ~50 vagy 60 lesz. Ez a következőkből áll most össze: 30 gramm zabpehely + 40 gramm rizs + a Simply Whey-ben található 12 gramm ch. És valószínüleg így is fogom befejezni a diétát, ami előreláthatólag a Lipo6 elfogyásával ér véget, vagy pedig még ráhúzok 2-3 hetet. Majd időközben kiderül.

A héten az edzéseim továbbra is jók voltak. A vérbőség jó, izomérzet jó. A körülményekhez képest az erő is megfelelő. Tegnap és ma egy kis "erőfelmérés" volt. Tegnap gondoltam egyet és felraktam 100-ra a súlyt (guggolás). Tizet csináltam ami azért nem olyan rossz a körülményekhez képest. Ma pedig evezésnél próbálkoztam h lássam milyen erőben vagyok. Itt is 100-ba 10-et húztam, ami szinten nem olyan rossz. Mondjuk a hátacskámmal sose voltak problémáim. Tud fejlődni és azért erős is valamilyen szinten.

Más most nincs, ami említésre méltó. Kiváncsi vagyok h mennyit fogok változni az elkövetkezendő 1 hónapban. Remélem leolvad rólam még pár kiló   8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Január 11. - 22:46:04
Teszel fel mostanában friss képeket? Kíváncsi lennék az aktuális formádra.  ;-oo-;
Lassan változtathatod a neved a "penge kertitörpére" nem? ;D ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 11. - 23:49:03
Teszel fel mostanában friss képeket? Kíváncsi lennék az aktuális formádra.  ;-oo-;
Lassan változtathatod a neved a "penge kertitörpére" nem? ;D ;D

Háj ELL!  !+"%

Csinálni csináltam képet, de egyelőre ódzkodom közzétenni  !+"% Ezért is döntöttem úgy h a végén egy előtte-utána dolog lenne inkább. Addig még talán letudok adni annyit ami egy olyan formába hoz - közel se PENGE  ;D - amit már nem félek megmutatni  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Január 12. - 11:51:48
Teszel fel mostanában friss képeket? Kíváncsi lennék az aktuális formádra.  ;-oo-;
Lassan változtathatod a neved a "penge kertitörpére" nem? ;D ;D

Háj ELL!  !+"%

Csinálni csináltam képet, de egyelőre ódzkodom közzétenni  !+"% Ezért is döntöttem úgy h a végén egy előtte-utána dolog lenne inkább. Addig még talán letudok adni annyit ami egy olyan formába hoz - közel se PENGE  ;D - amit már nem félek megmutatni  ;D

Lesz itt csodálkozás, én érzem  ;-oo-;  (:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 11:59:47
Teszel fel mostanában friss képeket? Kíváncsi lennék az aktuális formádra.  ;-oo-;
Lassan változtathatod a neved a "penge kertitörpére" nem? ;D ;D

Háj ELL!  !+"%

Csinálni csináltam képet, de egyelőre ódzkodom közzétenni  !+"% Ezért is döntöttem úgy h a végén egy előtte-utána dolog lenne inkább. Addig még talán letudok adni annyit ami egy olyan formába hoz - közel se PENGE  ;D - amit már nem félek megmutatni  ;D

Lesz itt csodálkozás, én érzem  ;-oo-;  (:-)

 :-O  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Január 12. - 20:30:32
Kapunk időpontot, hogy elindítsuk a visszaszámlálást?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 20:35:02
Kapunk időpontot, hogy elindítsuk a visszaszámlálást?

Most ezt gúnyolódásnak kell vennem? (Szmájli nélkül annak érzem  ::) )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Január 12. - 20:41:52
Kiváncsi vagyok a Lipo6-ra, hogy mit teljesít nálad. Én a Lipo6X-et szedem pár napja és kia karom késöbb próbálni a Hydroxycut Hardcore-t is. Amit tapasztaltam eddig, hogy szolidan, kellemesen pörget a napi 2X2 tabletta. Mellékhatása nincs egyelőre. Lehet, hogy bírnék többet is belőle, de nem vagyok biztos abban, hogy szerencsés lenne túllépni a megadott adagolást. Úgy érzem csendesen teszi a dolgát.
Korábban próbáltam párszor a San Tight-ot. Ott már egy kapszula is eléggé megcsavart.
Az első generációs Stimulant X-ről meg kifejezetten rossz véleménnyel vagyok. Ha végletes akarok lenni, akkor nálam drogkategória. Első pár alkalom jó, talán túl jó, de túl is pörget rendesen. Aztán ez elmarad, és befordít, blokkolja a beszédközpontot, rossz hangulatot okozott nálam. Majdnem 3/4 év alatt fogyott el az egy doboz. Folyamatosan nem tudnám szedni, még ha olyan szuperhatásos lenne akkor sem. ( ennyi erővel kokózhatna az ember, igaz drágábban )

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Január 12. - 20:43:53
Szmájli ide vagy oda, egyáltalán nem szántam gúnyolódásnak.  !+"% Ne parázz annyit!

A kérdés ettől még áll!  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Január 12. - 20:45:11
Mr. Blade !  8-)

Szabad tudni miért hagyod abba a ciklizálást ? Sztem 50g ch nagyon durva lesz, ha nem töltesz néha. Nekem 70g ch-val, és heti 1 nap töltéssel ( pl. ma marhapörkölt nokedli  :-! ) is elég durva, edzeni pl. péntekenként beszarás.
Kiváncsi vagyok mit hoz a lipo6 , nálam a Hydroxycut Hardcore közelébe se ért.

Hajrá!  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 20:53:32
Kiváncsi vagyok a Lipo6-ra, hogy mit teljesít nálad. Én a Lipo6X-et szedem pár napja és kia karom késöbb próbálni a Hydroxycut Hardcore-t is. Amit tapasztaltam eddig, hogy szolidan, kellemesen pörget a napi 2X2 tabletta. Mellékhatása nincs egyelőre. Lehet, hogy bírnék többet is belőle, de nem vagyok biztos abban, hogy szerencsés lenne túllépni a megadott adagolást. Úgy érzem csendesen teszi a dolgát.
Korábban próbáltam párszor a San Tight-ot. Ott már egy kapszula is eléggé megcsavart.
Az első generációs Stimulant X-ről meg kifejezetten rossz véleménnyel vagyok. Ha végletes akarok lenni, akkor nálam drogkategória. Első pár alkalom jó, talán túl jó, de túl is pörget rendesen. Aztán ez elmarad, és befordít, blokkolja a beszédközpontot, rossz hangulatot okozott nálam. Majdnem 3/4 év alatt fogyott el az egy doboz. Folyamatosan nem tudnám szedni, még ha olyan szuperhatásos lenne akkor sem. ( ennyi erővel kokózhatna az ember, igaz drágábban )

Az eddigi tapasztalatom: állandóan melegem van, szóval a termogenikus hatás már működik. Ezt a HC-nél nem éreztem. És érdekes módon itt érzek némi "kellemes pörgetést" - ahogy írtad - de nem nagy szám ebből a szempontból. De ez engem annyira nem is érdelkel most.

A Stimu-X-ről meg totál egyezik a véleményünk. Nekem volt szerencsém előbbi és utóbbi generációhoz is. Azt kell mondjam h az új verzió jóval szarabb mint az elődje. Az első generációs Stimu nagyon durván túlpörgetett, igaz balga módon 2 szemet küldtem be egyszerre koradélután ha jól emléxem. Hát... Igaz h életem egyik legdurvább hátedzése volt azon a napon (egyszerre rázott a hideg és izzadtam, valamint úgy pörögtem mint egy gép), de ami utána volt az hihetetlen. Hajnali 2-3kor is olyan voltam mint a bagoly, pupillák tágak, semmi fáradtság, részegséghez hasonló kedélyállapot és IMPOTENCIAZAVAR  :-O De olyan szinten h azon a napon semmiféle izgatási módra nem reagált a kukker  ;D Nem kicsit voltam beszarva  ;D Ezt Richie kollega is meg tudja erősíteni, mert ugyanazon a napon próbáltuk ki és ugyanazok a hatások érvényesültek. Az új stimuban ilyesfajta pörgetés nincs. Van valami gyenge pörgetés, de igazából inkább csak lehangol, és azt elég jól. A beszédközpont blokkolásban teljesen egyetértek, mert eleinte olyan volt h bevettem és rá szinte hajszálpontosan 1,5 órára kb képtelen voltam arra h kinyissam a szám és beszéljek. Ha meg beszéltetni akartak akkor kibaszott ideges lettem. A későbbiekben már ezt nem éreztem annyira, sőt... Szinte semmit nem éreztem. És ez 1 szemnek volt a hatása! Szóval nem vennék ilyet az tuti. Viszont az első generációst kipróbálnám ismét, csak alacsonyabb dózisban.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 21:01:33
Mr. Blade !  8-)

Szabad tudni miért hagyod abba a ciklizálást ? Sztem 50g ch nagyon durva lesz, ha nem töltesz néha. Nekem 70g ch-val, és heti 1 nap töltéssel ( pl. ma marhapörkölt nokedli  :-! ) is elég durva, edzeni pl. péntekenként beszarás.
Kiváncsi vagyok mit hoz a lipo6 , nálam a Hydroxycut Hardcore közelébe se ért.

Hajrá!  @:-)

Üdv Griffmadár  !+"%

A gond ott kezdődik h el se kezdtem ciklizálni  !+"% ;D

Én nem tudom h miért de nem érzem azt h változtatnom kellene bármin is. Azt szokták mondani h ami jó azon ne változtass. Érdekes, de hiába vagyok 100 gramm alatt, nincs az a sok ember által érzékelt erőtlenség edzésen. Ne kérdezd miért, de tényleg így van. Jól megy minden edzés. Néha persze én is érzek ezt-azt, de sokszor magam is meglepődöm h nem érzem magam úgy mint a mosott szar, vagy csak ritkán. A motivációm nem csökkent, az edzések jók és intenzívek. Egyedül agyilag vagyok gagyi kicsit, a tanulás most nem igazán megy. Nem rögzülnek az információk túl jól. Ennek ellenére az "összeomlás" veszélye nem fenyeget.

Ha esetleg fellépne valami probléma akkor azt hiszem tényleg elkezdek ciklizálni, habár már nincs sok vissza...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Január 12. - 21:05:48
Mr. Blade !  8-)

Szabad tudni miért hagyod abba a ciklizálást ? Sztem 50g ch nagyon durva lesz, ha nem töltesz néha. Nekem 70g ch-val, és heti 1 nap töltéssel ( pl. ma marhapörkölt nokedli  :-! ) is elég durva, edzeni pl. péntekenként beszarás.
Kiváncsi vagyok mit hoz a lipo6 , nálam a Hydroxycut Hardcore közelébe se ért.

Hajrá!  @:-)

Üdv Griffmadár  !+"%

A gond ott kezdődik h el se kezdtem ciklizálni  !+"% ;D

Én nem tudom h miért de nem érzem azt h változtatnom kellene bármin is. Azt szokták mondani h ami jó azon ne változtass. Érdekes, de hiába vagyok 100 gramm alatt, nincs az a sok ember által érzékelt erőtlenség edzésen. Ne kérdezd miért, de tényleg így van. Jól megy minden edzés. Néha persze én is érzek ezt-azt, de sokszor magam is meglepődöm h nem érzem magam úgy mint a mosott szar, vagy csak ritkán. A motivációm nem csökkent, az edzések jók és intenzívek. Egyedül agyilag vagyok gagyi kicsit, a tanulás most nem igazán megy. Nem rögzülnek az információk túl jól. Ennek ellenére az "összeomlás" veszélye nem fenyeget.

Ha esetleg fellépne valami probléma akkor azt hiszem tényleg elkezdek ciklizálni, habár már nincs sok vissza...

Fura, de ha így van akkor így van. Bennem is az tartja még a lelket hogy 1 hónap van vissza. Hydroxycut Hardcore + 3rd Burn bácsi majd csak eltámogat valahogy.   :-OO ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 21:08:39
Sok sikert Parrepapa  :-){  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Január 12. - 21:17:37
Ilyen az amikor kiragadunk egy szövegrészletet egy hosszabb gondolatból:

"...IMPOTENCIAZAVAR  :-O De olyan szinten h azon a napon semmiféle izgatási módra nem reagált a kukker  ;D Nem kicsit voltam beszarva  ;D Ezt Richie kollega is meg tudja erősíteni..."

Bocs, de magas volt a laszti!

Ez a jelenség nálam szerencsére nem volt, ( húztam is volna le a Wc-n az egészet ) de a harmadik, negyedik napra mindig jöttek a mellékhatások.....

A termogenikus hatást a Lipo-tól én is érzem, meg a munkatársaim is mikor rájuknyitom az ablakot a legnagyobb mínuszban... De hát mi "gyúrósok" kemények vagyunk.  @-o

Na, szóljon most már rólad a topicod....

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 12. - 21:19:25
Ilyen az amikor kiragadunk egy szövegrészletet egy hosszabb gondolatból:

"...IMPOTENCIAZAVAR  :-O De olyan szinten h azon a napon semmiféle izgatási módra nem reagált a kukker  ;D Nem kicsit voltam beszarva  ;D Ezt Richie kollega is meg tudja erősíteni..."

Bocs, de magas volt a laszti!

Jó vicc sose rossz  !+"% !+"% !+"%

(Ja és rossz az aki rosszra gondol  ))=/ )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 14. - 18:49:36
2008.01.14

Súly: 78,4 kg (79 -> január 11.) (~74 kg nettó)

Edzés: mell-váll
Intenzitás: 100%
Erő: 100% (előző edzéshez képest)
Kedv: 100%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Mell -> Fekvenyomás (30 fok, negatív) + egykezes nyomás (vízszint)
Váll -> Oldalemelés (vetkőző sorozatok) + egykezes kábeles oldalemelés + evezés hát mögött

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 15. - 19:08:26
2008.01.15

Edzés: Bicepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:


Karhajlítás ülve, egykezesekkel (beforgatás nélkül) + Kábeles bicepsz csigán + Kalapács + Koncentrált bicepsz ülve

Egyéb megjegyzés:


Úgy döntöttem mégis kipróbálom a ciklizálást. 5 nap alacsony 2 nap magas beosztásban. Vagyis holnap 250 gramm, csütörtökön 150 gramm, majd 5 napig 50 vagy az alatt. Nagyon kiváncsi vagyok h milyen hatása lesz...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 16. - 19:08:12
2008.01.16

Edzés: Tricepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 102%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70-80%

Alkalmazott gyakorlatok:

Letolás csigán + koponyatörő (franciskarúd) + koponyatörő (egykezesekkel) + lórúgás

Egyéb megjegyzés:


Mától ciklizáltan diétázok tehát, azaz 2 nap töltés 5 nap ürítés. A töltés 250 majd 150 gramm lesz az ürítést még nem tudom. Már tolom az arcomba a rizseshúst  /7% Rég láttam már ennyi ch-t egy rakáson  :-O  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 22. - 17:55:18
2008.01.21

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 100%
Erő: 110% (!)
Kedv: 200%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Nyomás egykezesekkel sima padon + fekvenyomás sima padon + áthúzás, tárogatással szuperszettben

Egyéb megjegyzés:

Nagyon jó erőben voltam. Azért is írtam 110%-ot mert legalább 10%-al erősebb voltam  ????... Hogy mitől az jó kérdés, bár lehet most kezd működni a kreatin, vagy pedig a betöltődésből származó erő volt. Mindenesetre nagyon jó volt! Örültem neki.

Ismét nem tudom követni mérleggel a súlyvesztést, ugyanis nem veszítettem a súlyomból. 78,8-79 kilót mutatott. Ez több mint valószínű h a töltöttségből adódik. A tükör megmutatja az igazságot és az nem más mint az h fogytam. 100% biztossággal állítom.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 22. - 18:04:03
2008.01.22

Edzés: Bicepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 105-110%
Kedv: 200%
Vérbőség: 90%

Alkalmazott gyakorlatok:

Kétkezes bicó állva + állva váltva forgatott + koncentrált bicepsz csigán + koncentrál bic ülve egykezessel

Egyéb megjegyzés:


Ismét egy k*rvajó edzés volt és nagyon komolyan bedurrantam! Az erőm nagyon a helyén van ahhoz képest amennyi ch-t eszek. Előbb elfelejtettem írni h a Lipo adagot feltoltam az "extrém zsírvesztés" adagjára ami 2x3 szem. Úgy érzem valami beindult. A jobb karom is elkezdett eredesni. De ez mind lócsöcs, mivel a mellemen és a vesetájékomon lévő zsír még mindig csúfít, főleg az utóbbi mivel hátulról nagyon rossz összképet ad. Elölről annyira nem vészes, de hátulról...  ˝=/

A zsírosságomról annyit h a jobb helyeken kb. 1-1,5 centi vastag a "redő", a rosszabb helyeken (mell, hónalj, vesetájék, alsóhas) 2-4 körül lehet. Szóval van még mit ledolgozni...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 23. - 20:56:52
2008.01.23

Edzés: Tricepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 110%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:


Lásd múltkor

Egyéb megjegyzés:

Itt is tapasztaltam erősödést, főleg csigán volt észrevehető, de ott nagyon. Ma és holnap ismét töltök, bár nincs könnyű dolgom, mert elszoktam ettől a mennyiségű rizstől és eléggé leterhel. Holott ez csak fele annak amit tömegelésben megettem... Hülye dijéta  :-Đ  ;D  !+"%

Úgy vettem észre h az alkarom elég gyorsan kezd "eresedni". A jobb oldalon, ahol eddig semmi nem volt látható, most már elég jól kivehetőek az erek. Sajna még nem annyira 3D  !+"% , de ami késik nem múlik. És mindez pár nap alatt történt.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 24. - 21:07:14
2008.01.24

Edzés: Láb
Intentzitás: 80%
Erő: 90%
Kedv: 80%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Elölgugg + sima gugg (2-2 munkasorozat) + kitörés + lábhajlítás-merevlábas felhúzás szuperszett

Egyéb megjegyzés:

Hát a mai napon nem voltam toppon. A guggolás nem esett valami jól, nem is éreztem, szarul is ment. Azért a kitörés meg a többi jó volt. Legközelebb ha nem kívánom, akkor inkább nem erőltetem a guggolást, mert ez így nem olyan fincsi. Lemértem a súlyom: 79.6 kg. Vagyis közel 1 kilónyit töltődtem. Holnap megint lemérem, mert ugye ma is még töltés volt.

Csináltam egy kémfotót a hasamról, előlről csak a miheztartás végett, h mégis hol tartok... Tudom-tudom, teljes kép kell, de azt még nem vállalom  >:D  ))=/

Mellesleg a komment a képhez: 100-105 centis derékbőségből ennyi maradt egyelőre... Remélem még lejjebb tudom vinni, mert hátulról még mindig vastag, ahogy írtam nemrég... Ja és ez egy "nemfeszít" típusú kép...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Január 24. - 21:16:26
2008.01.24

Edzés: Láb
Intentzitás: 80%
Erő: 90%
Kedv: 80%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Elölgugg + sima gugg (2-2 munkasorozat) + kitörés + lábhajlítás-merevlábas felhúzás szuperszett

Egyéb megjegyzés:

Hát a mai napon nem voltam toppon. A guggolás nem esett valami jól, nem is éreztem, szarul is ment. Azért a kitörés meg a többi jó volt. Legközelebb ha nem kívánom, akkor inkább nem erőltetem a guggolást, mert ez így nem olyan fincsi. Lemértem a súlyom: 79.6 kg. Vagyis közel 1 kilónyit töltődtem. Holnap megint lemérem, mert ugye ma is még töltés volt.

Csináltam egy kémfotót a hasamról, előlről csak a miheztartás végett, h mégis hol tartok... Tudom-tudom, teljes kép kell, de azt még nem vállalom  >:D  ))=/

Mellesleg a komment a képhez: 100-105 centis derékbőségből ennyi maradt egyelőre... Remélem még lejjebb tudom vinni, mert hátulról még mindig vastag, ahogy írtam nemrég... Ja és ez egy "nemfeszít" típusú kép...

F*asza ez kolléga! ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 24. - 21:17:40
Köcsögöm széken kollega  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Január 25. - 07:57:13
Nem hallod néha ezt a mondatot:Kisfiam egyél valamit,már majdnem kilátszik a bordád!  @-o @-o @-o
Azért ez már eléggé odabasz az ez előtti képekhez viszonyítva.
Lassan tényleg schredded kertitörpe leszel! ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 08:53:48
Nem hallod néha ezt a mondatot:Kisfiam egyél valamit,már majdnem kilátszik a bordád!  @-o @-o @-o
Azért ez már eléggé odabasz az ez előtti képekhez viszonyítva.
Lassan tényleg schredded kertitörpe leszel! ;-oo-;

Egy hete kérdeztem anyámat h most is úgy nézek -e ki mint amikor 2 év után hazajöttem Dániából  ;D Aszonta nem, most sokkal jobban nézek ki, nem vagyok összecsoffadva mint anno. Érdekes, mert a fejem akkor kb ilyen lehetett mint most. Eléggé összeaszott  ;D Majd berakok egy before-after-t csak a fejről. Hát elég durva  :-O ;D Amikor meg lefekszem az ágyra és besüllyed a hasam, elég durván kiállnak a bordáim  ;D Ez pár hónapja még csodaszámba ment volna nálam  ::) ;D

Most kicsit bánom h előlről nem csináltam képet anno mert elég komoly lenne, ugyanis a derekam kb = volt a válszélességemmel  ::) Hát mit ne mondjak... Asszem már csak ilyen fedetten is 1000x jobban érzem magam, pedig még mindig zsíros vagyok h rohadna meg.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 09:05:27
Na itt van a fejszerkezet változása :-O  !+"% Łł=
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Január 25. - 09:05:43
Nekeg ugye ez az első igazi pucolásod?
Anno,mikor edzettem nekem is folyamatosan lett csak jobb.
Az elsőnél nem tudtam igazán letolni mindent...a következő már sokkal jobb lett és a 3.odabaszott volna-csak hát azt már sajnos nem értem meg.
Folyamatosan érik az izomzat és formálódik-minnél többször szárítassz be,annál jobb lesz.
Szerintem ez elég korrekten sikerült Neked most is-a kezed alatt látszik azért a makacs úszógumi.
Ha engem kérdezel-bár tőlem sokkal tapasztaltabbak is vannak itt a fórumon-akkor lassan fejezd be a diétát és próbálj ki egy olyan tömegelős időszakot,ahol figyelsz nagyon a kajára és nem engeded elszállni a súlyod-legfőképp a testzsírt.
Majd egy 3-4 hónap múlva újra elkezded a pucolást.
Én ezt tenném.
Üdv
Tamás @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 09:07:30
Nekeg ugye ez az első igazi pucolásod?
Anno,mikor edzettem nekem is folyamatosan lett csak jobb.
Az elsőnél nem tudtam igazán letolni mindent...a következő már sokkal jobb lett és a 3.odabaszott volna-csak hát azt már sajnos nem értem meg.
Folyamatosan érik az izomzat és formálódik-minnél többször szárítassz be,annál jobb lesz.
Szerintem ez elég korrekten sikerült Neked most is-a kezed alatt látszik azért a makacs úszógumi.
Ha engem kérdezel-bár tőlem sokkal tapasztaltabbak is vannak itt a fórumon-akkor lassan fejezd be a diétát és próbálj ki egy olyan tömegelős időszakot,ahol figyelsz nagyon a kajára és nem engeded elszállni a súlyod-legfőképp a testzsírt.
Majd egy 3-4 hónap múlva újra elkezded a pucolást.
Én ezt tenném.
Üdv
Tamás @:-)

Igen, valószínüleg úgy van ahogy mondod, és így is tervezem. Túl sokáig nem akarom húzni, ezt eldöntöttem. Sztem még max. február lesz és indul a móka!  Łł=

Ja és igen, ez életem első rogyasztása  /:-) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: George - 2008. Január 25. - 10:31:59
Analizálni lehetne ezt a fejösszehasonlítós képet ;D Az elsőn egy kiegyensúlyozott ember látható, aki azt eszik amit csak szeretne, akkor, amikor csak akar, és annyit, amennyi csak belefér :-oD A másodiktól meg elvették a kosztpénzt :D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Január 25. - 10:34:08
Analizálni lehetne ezt a fejösszehasonlítós képet ;D Az elsőn egy kiegyensúlyozott ember látható, aki azt eszik amit csak szeretne, akkor, amikor csak akar, és annyit, amennyi csak belefér :-oD A másodiktól meg elvették a kosztpénzt :D
@-o @-o @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 10:35:47
Analizálni lehetne ezt a fejösszehasonlítós képet ;D Az elsőn egy kiegyensúlyozott ember látható, aki azt eszik amit csak szeretne, akkor, amikor csak akar, és annyit, amennyi csak belefér :-oD A másodiktól meg elvették a kosztpénzt :D

Hát ez k*rvajó volt  :-O Łł= !+"% Łł= !+"%  =/+' --)

Ezért (+) jár  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: George - 2008. Január 25. - 10:38:41
Nekem is bedagad a fejem tömegelés közben :D Mikor meg diéta van, akkor állítólag jobb képű vagyok...csak a súlyok nehezebbek, őket nem érdekli >:D !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 10:41:41
Nekem is bedagad a fejem tömegelés közben :D Mikor meg diéta van, akkor állítólag jobb képű vagyok...csak a súlyok nehezebbek, őket nem érdekli >:D !+"%

Naja  ;D A barátnőmnek ez a fejszerkó - meg a hozzá tartozó test is - jobban bejön  ::) ;D (nem is tudom miért  ::)  ;D ) Gondolhatod milyen volt amikor 100 kiló voltam ő meg vagy 40-45  :-O ;D  !+"%  --)

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: George - 2008. Január 25. - 10:44:35
Én meg 120 ő meg 55 >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 10:49:09
Én meg 120 ő meg 55 >:D

 :-O :-O :-O --) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 25. - 19:35:26
2008.01.25

Edzés: Hát + kisbicepsz  8-)
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 70%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Húzódzkodás + lehúzás mellhez csigán (széles) + felhúzás + fordított fogású döntött törzsű evezés + áthúzás
Koncentrál bicepsz ülve + kalapács

Egyéb megjegyzés:

Kedvem nem sok volt edzeni ma se... Nem tom mi van, de most így a hétvégére kicsit mintha megcsappant volna az érdeklődésem az edzés iránt... Hiába, nem lehet mindig kívánni a gyurmázást  ::) ;D !+"% Ettől függetlenül nem volt rossz az edzés, bár a vádli nagyon nyögvenyelős volt  ::) De ugye eleve rühellek vádlizni  :-\ ;D Újra elkezdem kedvenc gyakorlatom alkalmazását: a felhúzást. Fogalmam sincs mikor csináltam utoljára, már hiányzott is. Igazából tömegelésben akartam újra elkezdeni, de inkább már most visszahozom a rendszerbe.

Ja és még valami: ma úgy döntöttem h a diétam FEBRUÁR 29-ével véget ér. Addig amit lehet még ledobok, oszt útjára indítom az új stratégiát. Erről majd később írok...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 29. - 20:38:16
2008.01.29

Edzés: Bicepsz-Tricepsz
Intenzitás: 60%
Erő: 80%
Kedv: 50%
Vérbőség: 50%

Alkalmazott gyakorlatok:


Állva váltva forgatás + koncentrál csigás cumó + koncentrált ülve
Koponyatörő + lenyomás csigán (ráfekvős) + lenyomás csigán + fordított fogású lenyomás

Egyéb megjegyzés:


Nos, a mai nap se nem a tápanyagbevitel, se nem az erő jegyében telt. Ma ugyanis végeztem a vizsgaidőszakkal, és az utolsó vizsgámmal. Éjszaka nem aludtam (tancsiztam inkább), szilárd kaját először délben ettem, azelőtt meg 6kor volt egy fehérjelötty oszt kampó. Tegnap nem volt edzés szinten a tanulás miatt.

De túlvagyok rajta hála égnek... Ma 77.2 kg-ot mutatott a mérleg, vagyis jelen pillanatban 73 kiló lehetek kb. Azonban mivel szinte semmit nem ettem, közrejátszhat ebben... Az viszont hozzá tartozik a történethez h tuti biztos fogytam, látszik a karomon meg általánosságban is. Úgy érzem mintha most kezdene igazán dolgozni a Lipo, igaz h már nem sok van hátra belőle.

Sokat gondolkodom mostanában a vastagításon, tulajdonképpen ez jár a fejemben egész nap. Szeretném már elkezdeni nagyon. Mióta kijelöltem a diéta végpontját, azóta ráadásul erősödött bennem az érzés, és már kurva türelmetlen vagyok. Komoly tömegelés lesz, minimális - remélhetőleg - zsírodosással! Azon is gondolkodom h február utolsó két hetében már elkezdtem emelni a ch-t, hogy márciusban legyen annyi amivel el tudom kezdeni a ciklust. Meglátjuk még mi lesz...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Január 31. - 11:56:07
2008.01.31

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 90%
Erő: 90%
Kedv: 80%
Vérbőség: 50%

Alkalmazott gyakorlatok:

Nyomás ferdepadon + egykezes nyomás (vízszint) + tárogatás
Oldalemelés (vetkőzős sorozatok) + egykezes oldalemelés

Egyéb megjegyzés:

Ma se voltam a helyzet magaslatán. Eléggé elcsúszott a napom, ugyanis az agyam most pótolta be a lemaradást és igen későn keltem fel, ezáltal egyrész nyomott is voltam, másrészt pedig a kajával is csúsztam kicsit. De ennek ellenére megettem amit kellett (töltés). Az edzés eléggé latymatag volt, de azért impulzust kaptak az izmok, h el ne sorvadjanak  ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 12:36:22
2008.01.31 (Előző bejegyzés természetesen 2008.01.30)

Edzés: Láb
Intenzitás: 90%
Erő: 70%
Kedv: 50%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

(Elölgugg + simagugg) + kitörés + (lábhajlítás + merevlábas felhúzás)

Egyéb megjegyzés:

Szar, szar, szar! Kurvaszar!  :-Đ Nem értem mi a f*sz van... Olyan fos voltam h jómagam se hittem el  ????...  ::) Múlt héten marha jó erőben voltam, erősebb voltam mint előtte, ez a hét meg katasztrófa  :-Đ Nem változtattam semmin, mégis mindenbe csak gyenge vok, remegek mint a nyárfalevél babasúlyok alatt  ????... ::)  ˝=/ Őszintén remélem h a következő héten visszatér a "jedi" erő, mert ez így nem állapot. Egyik hétről a másikra így lepattanni... Érdekes... A hétvégén kipihenem magam oszt újult erőlvel vágunk neki az utolsó 4 hétnek, legalábbis nagyon remélem h nem most lesz szenvedés az egész.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lalika85 - 2008. Február 01. - 12:41:50
Menni fog!!  :-}
Komoly az is amit eddig végigcsináltál!!  Łł=

Mindent bele!! 
Én szurkolok....
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 12:52:55
Menni fog!!  :-}
Komoly az is amit eddig végigcsináltál!!  Łł=

Mindent bele!! 
Én szurkolok....

Kösszentyű  :-*  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 01. - 12:54:28
2008.01.31 (Előző bejegyzés természetesen 2008.01.30)

Edzés: Láb
Intenzitás: 90%
Erő: 70%
Kedv: 50%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

(Elölgugg + simagugg) + kitörés + (lábhajlítás + merevlábas felhúzás)

Egyéb megjegyzés:

Szar, szar, szar! Kurvaszar!  :-Đ Nem értem mi a f*sz van... Olyan fos voltam h jómagam se hittem el  ????...  ::) Múlt héten marha jó erőben voltam, erősebb voltam mint előtte, ez a hét meg katasztrófa  :-Đ Nem változtattam semmin, mégis mindenbe csak gyenge vok, remegek mint a nyárfalevél babasúlyok alatt  ????... ::)  ˝=/ Őszintén remélem h a következő héten visszatér a "jedi" erő, mert ez így nem állapot. Egyik hétről a másikra így lepattanni... Érdekes... A hétvégén kipihenem magam oszt újult erőlvel vágunk neki az utolsó 4 hétnek, legalábbis nagyon remélem h nem most lesz szenvedés az egész.

Lehet hogy neked nem való a ciklizálás.. Nem mindenkinek ugyanaz a nyerő, én megpróbálnék visszaállni a folyamatos alacsony ch-ra, vagy a töltést szolidabban végezném  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 12:59:27
2008.01.31 (Előző bejegyzés természetesen 2008.01.30)

Edzés: Láb
Intenzitás: 90%
Erő: 70%
Kedv: 50%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

(Elölgugg + simagugg) + kitörés + (lábhajlítás + merevlábas felhúzás)

Egyéb megjegyzés:

Szar, szar, szar! Kurvaszar!  :-Đ Nem értem mi a f*sz van... Olyan fos voltam h jómagam se hittem el  ????...  ::) Múlt héten marha jó erőben voltam, erősebb voltam mint előtte, ez a hét meg katasztrófa  :-Đ Nem változtattam semmin, mégis mindenbe csak gyenge vok, remegek mint a nyárfalevél babasúlyok alatt  ????... ::)  ˝=/ Őszintén remélem h a következő héten visszatér a "jedi" erő, mert ez így nem állapot. Egyik hétről a másikra így lepattanni... Érdekes... A hétvégén kipihenem magam oszt újult erőlvel vágunk neki az utolsó 4 hétnek, legalábbis nagyon remélem h nem most lesz szenvedés az egész.

Lehet hogy neked nem való a ciklizálás.. Nem mindenkinek ugyanaz a nyerő, én megpróbálnék visszaállni a folyamatos alacsony ch-ra, vagy a töltést szolidabban végezném  /:-)

Eddig semmi baj nem volt... 3 hétből 2 nagyon jó volt (a körülményekhez képest persze)... Én inkább arra tippelek h felborult a rendszer a vizsga miatt és az egész hétre kihatással van. Idegileg is leamortizálódtam. Jövő héten kiderül...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 01. - 13:02:37
2008.01.31 (Előző bejegyzés természetesen 2008.01.30)

Edzés: Láb
Intenzitás: 90%
Erő: 70%
Kedv: 50%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

(Elölgugg + simagugg) + kitörés + (lábhajlítás + merevlábas felhúzás)

Egyéb megjegyzés:

Szar, szar, szar! Kurvaszar!  :-Đ Nem értem mi a f*sz van... Olyan fos voltam h jómagam se hittem el  ????...  ::) Múlt héten marha jó erőben voltam, erősebb voltam mint előtte, ez a hét meg katasztrófa  :-Đ Nem változtattam semmin, mégis mindenbe csak gyenge vok, remegek mint a nyárfalevél babasúlyok alatt  ????... ::)  ˝=/ Őszintén remélem h a következő héten visszatér a "jedi" erő, mert ez így nem állapot. Egyik hétről a másikra így lepattanni... Érdekes... A hétvégén kipihenem magam oszt újult erőlvel vágunk neki az utolsó 4 hétnek, legalábbis nagyon remélem h nem most lesz szenvedés az egész.

Lehet hogy neked nem való a ciklizálás.. Nem mindenkinek ugyanaz a nyerő, én megpróbálnék visszaállni a folyamatos alacsony ch-ra, vagy a töltést szolidabban végezném  /:-)

Eddig semmi baj nem volt... 3 hétből 2 nagyon jó volt (a körülményekhez képest persze)... Én inkább arra tippelek h felborult a rendszer a vizsga miatt és az egész hétre kihatással van. Idegileg is leamortizálódtam. Jövő héten kiderül...

 /:-) :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 13:03:20
 /:-)  :-oD  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Február 01. - 13:17:29
Nem csoda hogy leamortizálódtál, vizsgaidőszakban ciklizálgatni? Nem biztos hogy a legnyerőbb ötlet, de nem tudom hogy neked hogy fog az agyad alacsony vagy 50g alatti ch-val, nekem 300g-mal is csak maszatol az agyam  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 13:21:48
Nem csoda hogy leamortizálódtál, vizsgaidőszakban ciklizálgatni? Nem biztos hogy a legnyerőbb ötlet, de nem tudom hogy neked hogy fog az agyad alacsony vagy 50g alatti ch-val, nekem 300g-mal is csak maszatol az agyam  ;D

Egy 4,2-es átlagot azért sikerült összehoznom  ::) Igaz pénzt ezért lehet nem is fogok kapni, szóval marhára megérte  :-Đ

De mint a képlet mutatja annyira nem amortizálta le a buskimat. Viszont azért éreztem h a memória és a koncentráció valahogy nem az igazi...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Február 01. - 13:31:24
Jól van, nem is számonkérek vagy ilyesmi, csak megítélésem szerint nincs értelme agyon szívatni magad, szerintem úgy lődd be a kaját, hogy azért edzeni tudjál kajakra. De néhány nap formaingadozás mindig előfordul biz. időközönként.
Jah, gratula a 4.2-höz, nekem 4.07 lett...(bár én erősen pizzáztam  ˝=/ )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 13:36:45
Jól van, nem is számonkérek vagy ilyesmi, csak megítélésem szerint nincs értelme agyon szívatni magad, szerintem úgy lődd be a kaját, hogy azért edzeni tudjál kajakra. De néhány nap formaingadozás mindig előfordul biz. időközönként.
Jah, gratula a 4.2-höz, nekem 4.07 lett...(bár én erősen pizzáztam  ˝=/ )

Nem is azért írtam. Csak érdekes és korábban is írtam h az alacsony ch ellenére jól tartom magam agyilag és fizikailag is. H ez a hét miért lett ilyen nem tudom, ha jövő héten is ez lesz akkor valami nincs rendjén. Egyelőre agyi megcsúszásnak fogom fel, mert tényleg nem volt egyszerű az utóbbi időszak. Azért így vagy úgy, de leszívta az aksimat a vizsgázgatás-tanulgatás.

Neked is gratula a 4-eshez  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kris - 2008. Február 01. - 22:01:47
Szia!

Irhatnal ,hogy mikent valtoztak a meretek a dietad kezdete ota.

Eroben mennyit estel vissza?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 01. - 22:14:48
Szia!

Irhatnal ,hogy mikent valtoztak a meretek a dietad kezdete ota.

Eroben mennyit estel vissza?


Üdvözlégy!  :-}

A méreteim változását a diéta végén, vagyis 4 hét múlva írom majd meg.

Erőben h mennyit estem vissza pontosan, nem tudnám megmondani. Valamiben - amiben amúgy is gyenge voltam mindig is és érzékeny is vagyok rá - csökkentek a súlyok értelemszerűen hiszen nincs energia ami biztosítaná a kraftot, viszont van ami meglepően jól megy még most is.

Például evezésben szinte semmit nem gyengültem. A viszonyítási alapom mindig a top formám lesz, vagyis a tavaly tavaszi időszak. Akkor 100ba mondjuk húztam 15-öt talán (már nem emlékszem rá), most pedig volt amikor ment a 10. Fekvenyomás, ferdepados nyomásban elég sokat gyengültem, de sose volt az erősségem egyik se. Mostanában sima padon nem nagyon nyomok, csak ritkán, így a ferdepados nyomást tudom neked említeni: most ha jó napom van akkor 80ig felmegyek, abba úgy kb 8 megy. A maximális erőmben 110be nyomtam 4-5öt, de általában 100ig mentem fel és abba olyan 8at.
Amiben gyengültem még, az a guggolás. Ha jó erőben vagyok, akkor 100ba tudok olyan 8at guggolni. Azelőtt talán ment 120ba talán 20 is. Vagy 150be 10 például...

Ami érdekes, h érzésem szerint nem, vagy csak nagyon minimális izmot veszítettem, hiába vagyok pár dologban gyengébb. Egész jól megmaradtam  ::) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kris - 2008. Február 01. - 23:55:40
Biztos ,hogy jo lessz a vege ez mar nem sok ,tarts ki. =/+'

Ez mar igy is boven tekintelyt parancsolo amit vegignyomtal.


Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 04. - 23:15:52
2008.02.04

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 100%
Erő: 100% (váll: 110%)
Kedv: 150%
Vérbőség: mell -> 70% váll -> 80%

Alkalmazott gyakorlatok:

Nyomás kézisúlyzókkal sima padon + fekvenyomás negatív padon + tárogatás sima padon
Előreemelés + oldalemelés csigán + evezés hát mögött

Egyéb megjegyzés:

Nos, a héttől kedződően 3 hétig újabb felállás van a ch ciklizálásban. Vagyis 2 nap töltést követően (mai napon indult) 3 nap ürítés jön. A töltést változatlan ch mennyiséggel végzem, ellenben az ürítéskor már szinte semmi ch-t nem fogyasztok, csak reggel 30 gramm zabpelyhet és mást nem, maximum ami a fehérjeporban van. Ez volt hétvégén is és meg kell mondjam h ez már ezért engem is megvisel. Nagyon-nagyon éhes voltam, örültem h lefekhettem este mert már gallyon voltam. Viszont ez sztem jobb, mintha ennék még 20-30 grammot. Egyébként sem kell már sokáig bírnom. Hamarosan vége.

A súlyom ma 77,6 kiló volt (3 nap ürítés követően és a mai töltés után). Ez azt jelenti h elértem a 73 kilóhoz. Ha még 3 kilótól megszabadulnék akkor az nem lenne rossz. Épp Richie kollega írta nekem most h "-27 kg" eddig. Nos, igen. Azért így visszagondolva elég durva, annak ellenére h a szárazság még kb 10 kilóval odébb lenne (65 körül). A kezdeti állapothoz képest ég és föld azt kell mondjam. Épp amikor a hát mögötti evezést csináltam, gondolkodtam el azon h régen ezt a nagy pitsám miatt nem tudtam csinálni. Vagyis akkora volt a kuffer mint egy fuvaroslónak és emiatt nem tudtam a hátam mögött evezni... Ennyi jelent. Ja és még valami: a derékbőségem reggel, kissé behúzott hassal 79 cm. Ez pedig - ha az eddig mért legnagyobb méretet veszem alapul - minusz 26 cm, ami szintén érzékelhető. Ellenben sajnos szemből a kép még mindig nem jó. Valószínüleg a széles csípőm miatt, másrészt pedig a továbbra is makacs oldalsó párnák miatt. Kockás ha már nem lesz sajnos, de azt hiszem ez a mértékű fogyás megfelelő eredménynek tekinthető. Legközelebb már sokkal jobb lesz, mivel nem kell ilyen hátrányos helyzetből indulnom...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 05. - 18:36:08
2008.02.05

Edzés: Bicepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Kétkezes bicó állva + állva váltva forgatott + koncentrált bicó ülve + Zottman-féle bic

Egyéb megjegyzés:

A tegnapi nap elfelejtettem említeni h KURVAJÓ volt. A mell annyira nem volt "különleges", de a váll részén úgy éreztem magam mint tömegelésben. Nagyon-nagyon jó erőben voltam és olyan érzésem volt mintha a mennyországban lennék vagymifene  ::) Nagyon jól esett végre edzeni egy kurvajót.

A mai nap sem volt rossz. Minden rendben és helyén volt. Az erőm is, az intenzitás is ott volt ahol lennie kellett. A karom egyre jobban alakulgat, mármint egész jól látszanak az erek - de csak megfelelő fényviszonyok mellett igazán.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Február 05. - 19:07:25
-27 kg..... Gratulálok!! 8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kola - 2008. Február 05. - 19:23:51
nagyin szép eredmény bubeee :-):-):: :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 05. - 19:24:24
-27 kg..... Gratulálok!! 8-)

Köszönöm mindkettőtöknek  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Február 05. - 19:27:54
Minusz huszonhét??? RESPEKT kolléga, ez nem semmi!
 :-):-):: :-):-):: :-):-)::
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 05. - 19:28:50
Minusz huszonhét??? RESPEKT kolléga, ez nem semmi!
 :-):-):: :-):-):: :-):-)::

 :-){

Nademost még nincs ám vége  ::)  --)  ;D Megpróbálom fel (le) kerekíteni 30-ra  ;D  !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 05. - 19:35:10
 Łł= Łł= Łł= :-)!

Gratula tesó !  @:-)


( :-< KÉÉÉÉÉPEEEEET !  ::) )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 05. - 19:36:48
Łł= Łł= Łł= :-)!

Gratula tesó !  @:-)


( :-< KÉÉÉÉÉPEEEEET !  ::) )

Köcce tesó  ;D

Képek: buzievagy?  ::)  >:D  ;D  !+"%

Amúgy már nem kell sokat forgolódnod az ágyban, hamarosan jön, jön, jön a vízipók  !+"%  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 05. - 19:58:46

Amúgy már nem kell sokat forgolódnod az ágyban, hamarosan jön, jön, jön a vízipók  !+"%  ;D

Vizipóók ?  :-O :-O Pókhas + Pálcikalábak és karok ?  :-O   :-< :-< Azonnal hagyd abba a diétát !!!  !+"%  @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 05. - 21:27:17

Amúgy már nem kell sokat forgolódnod az ágyban, hamarosan jön, jön, jön a vízipók  !+"%  ;D

Vizipóók ?  :-O :-O Pókhas + Pálcikalábak és karok ?  :-O   :-< :-< Azonnal hagyd abba a diétát !!!  !+"%  @-o

 !+"% ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 06. - 20:24:29
2008.02.06

Edzés: Tricepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 90%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Lenyomás csigán (ráfekvéses) + lenyomás csigán + egykezes koponyatörő + tricnyújtás fejfölé + egykezes fordított fogású nyújtás csigán

Egyéb megjegyzés:

None
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 07. - 18:33:52
2008.02.07

Edzés: Futómű
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:


Hekkbácsi-féle guggsi + kitörés + egylábas lábtoló + merevlábas felcibálás  !+"%

Egyéb megjegyzés:

Úgy érzem ez a ciklizálás bejön. Főleg a mostani szisztéma. Ugyan az ürítéses napok elég nehezek, abból a szempontból h rendesen meg kell küzdenem az éhséggel és most már az agyammal is kezdenek gondok lenni.

De a lényeg h a tömegelés lebeg a szemem előtt, ez jár a fejemben nap mint nap. A terv már kialakult nagyjából, most már csak a diéta végét várom h teljes erőmmel azon legyek h minél nagyobbra nőljek. Vannak speciális terveim, de azokról most nem beszélek mert nem tudom még pontosan h mi és hogy lesz.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 07. - 19:19:46
2008.02.07

Edzés: Futómű
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:


Hekkbácsi-féle guggsi + kitörés + egylábas lábtoló + merevlábas felcibálás  !+"%

Egyéb megjegyzés:

Úgy érzem ez a ciklizálás bejön. Főleg a mostani szisztéma. Ugyan az ürítéses napok elég nehezek, abból a szempontból h rendesen meg kell küzdenem az éhséggel és most már az agyammal is kezdenek gondok lenni.

De a lényeg h a tömegelés lebeg a szemem előtt, ez jár a fejemben nap mint nap. A terv már kialakult nagyjából, most már csak a diéta végét várom h teljes erőmmel azon legyek h minél nagyobbra nőljek. Vannak speciális terveim, de azokról most nem beszélek mert nem tudom még pontosan h mi és hogy lesz.

Képet kérünk a végén mindenképp, asszem nem vagyok egyedül ezzel az igénnyel  /:-) Szerintem nagyon látványos lesz, de nem akarom elkiabálni  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 07. - 19:23:58
2008.02.07

Edzés: Futómű
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:


Hekkbácsi-féle guggsi + kitörés + egylábas lábtoló + merevlábas felcibálás  !+"%

Egyéb megjegyzés:

Úgy érzem ez a ciklizálás bejön. Főleg a mostani szisztéma. Ugyan az ürítéses napok elég nehezek, abból a szempontból h rendesen meg kell küzdenem az éhséggel és most már az agyammal is kezdenek gondok lenni.

De a lényeg h a tömegelés lebeg a szemem előtt, ez jár a fejemben nap mint nap. A terv már kialakult nagyjából, most már csak a diéta végét várom h teljes erőmmel azon legyek h minél nagyobbra nőljek. Vannak speciális terveim, de azokról most nem beszélek mert nem tudom még pontosan h mi és hogy lesz.

Képet kérünk a végén mindenképp, asszem nem vagyok egyedül ezzel az igénnyel  /:-) Szerintem nagyon látványos lesz, de nem akarom elkiabálni  :-){

Jajamá  ˝=/  ;D Hagyjatok már békén a képekkel Vazze  ::)  ;D Megmondtam h lesz, betartom az ígéretem  ::) Ja és nem lesz nagy változás szvsz  ::)

Te inkább azzal törődjél h romszálka legyél a Gyurmázda tévében, okay?  ::)  >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 07. - 20:14:00
Sose voltam romszálka, még akkor se, amikor romszálka voltam oké?  8-) Éppen tömegelek (te tudod, hogy ez nálam mit jelent  >:D ) úgyhogy a forma az most olyan amilyen: gömbölyű  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 08. - 14:08:49
2008.02.08

Edzés: Hát + kisbicepsz
Intenzitás: 110%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Húzódzkodás + lehúzás csigán mellhez + felhúzás + fordított fogású evezés szuperszettben csigás lehúzásokkal
Koncentrált bicepsz csigán + koncentrált bic ülve + 1 sorozat kalapács

Egyéb megjegyzés:


Készítettem most gyorsan pár paparazzi fotót, mintegy előlegként, h ezek a godvazzeg-féle emberkék tudjanak aludni végre  >:D

Ja és egyébként mivel már csak 21 nap van hátra, ezért ez a tzs már tulajdonképpen tekinthető véglegesnek is. Kétlem h túl sok változás következne be ezalatt a 3 hét alatt...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Február 08. - 14:19:13
Huppalabummm, bang-bang  :-/-

Faszán néz ki az edzőtársad!  !+"%




Aztán majd jöhet a tömegelés, hidd el, jobban fog esni, ha előtte kiéhezteted magad, úgyhogy keep rolling! Mosmá nekem is  illene összekapnom magam.  =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: bandus - 2008. Február 08. - 14:19:57
ehhez cska ennyit fűznék hozzá: :-)! :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 08. - 14:21:46
Huppalabummm, bang-bang  :-/-

Faszán néz ki az edzőtársad!  !+"%

Aztán majd jöhet a tömegelés, hidd el, jobban fog esni, ha előtte kiéhezteted magad, úgyhogy keep rolling! Mosmá nekem is  illene összekapnom magam.  =/+'

Te Endre... Mijazahuppalabummbangband?  ????... ::)  !+"%  >:D

Biztos lehetsz benne h akkorát fogok tömegelni h  :-O  >:D  ;D

 :-){

Bandus bátyó:

Thnx  :-){

MOD:

Azt azért szeretném hozzáfűzni h kicsit csalóka a kép! Azért a fényviszonyok dobnak rajta. Arról nem is beszélek h a hasam, derekam, mellem még mindig kritikán aluli... Azé' remélem 3 hét alatt még csak tudok változtatni rajta  ::)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 08. - 14:39:31
Itt van kompáre is...

Kicsit béna lett a mostani póz, de siettem...
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 08. - 14:50:34
Itt van kompáre is...

Kicsit béna lett a mostani póz, de siettem...

Az első képen emberesebb vagy :D Fene az ízlésem  !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 08. - 14:52:35
Itt van kompáre is...

Kicsit béna lett a mostani póz, de siettem...

Az első képen emberesebb vagy :D Fene az ízlésem  !+"%

 ˝=/  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 08. - 14:59:10
Viccőtem ám, good job =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 08. - 15:09:50

Azt azért szeretném hozzáfűzni h kicsit csalóka a kép! Azért a fényviszonyok dobnak rajta. Arról nem is beszélek h a hasam, derekam, mellem még mindig kritikán aluli... Azé' remélem 3 hét alatt még csak tudok változtatni rajta  ::)  ;D

Fényviszonyok a f@szom !  8-)
Eccrűen király vagy !  :-)!  :-){


Kijazabubi ?  ????...   @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 08. - 15:12:40

Azt azért szeretném hozzáfűzni h kicsit csalóka a kép! Azért a fényviszonyok dobnak rajta. Arról nem is beszélek h a hasam, derekam, mellem még mindig kritikán aluli... Azé' remélem 3 hét alatt még csak tudok változtatni rajta  ::)  ;D

Fényviszonyok a f@szom !  8-)
Eccrűen király vagy !  :-)!  :-){


Kijazabubi ?  ????...   @-o

 :-O :-O :-O  Łł= Łł= Łł=  :-){ :-){ :-){

Köszönöm Parre bácsi  :-){ Magam olyan rendes teccik lenni  ::)  ;D  --)

Nah, mentem haza... Mindenkinek jó hétvégét!  /:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: lawes - 2008. Február 08. - 15:43:10
 :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: azor - 2008. Február 08. - 15:43:10
szép eredmény!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: darknight - 2008. Február 08. - 16:51:39
2008.02.08

Edzés: Hát + kisbicepsz
Intenzitás: 110%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Húzódzkodás + lehúzás csigán mellhez + felhúzás + fordított fogású evezés szuperszettben csigás lehúzásokkal
Koncentrált bicepsz csigán + koncentrált bic ülve + 1 sorozat kalapács

Egyéb megjegyzés:


Készítettem most gyorsan pár paparazzi fotót, mintegy előlegként, h ezek a godvazzeg-féle emberkék tudjanak aludni végre  >:D

Ja és egyébként mivel már csak 21 nap van hátra, ezért ez a tzs már tulajdonképpen tekinthető véglegesnek is. Kétlem h túl sok változás következne be ezalatt a 3 hét alatt...

Respect mr. Bubster:-)! Łł= :-):-):: @:-) ;D!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kris - 2008. Február 08. - 17:05:38
Grat.

Ez erot adott a dietamban ,ezen a heten nem is eszek felre.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: efitmaster - 2008. Február 08. - 18:45:16
Hi bubee,

El kéne küldened a képeidet kukacomone-nak, aki még 2007augusztusban fikázott téged, mikor elkezted ezt a naplót.

Szóljunk be bubeenak...  O0

Majdnem minusz 30 kiló azóta. Gratulálok!!!!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Február 08. - 18:48:27
Itt van kompáre is...

Kicsit béna lett a mostani póz, de siettem...


 >:D Én egyelőre két különbséget találtam: a kép az oszlopon, és a gyerek a háttérben....Mit kapok?  O0


Természetesen gratulálok! Számomra meglepően sok izmot megtartottál a diéta alatt.


Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: endre66 - 2008. Február 08. - 19:02:15
Rengeteg különbség van még: jobboldalt a kék pad, hátul a szőnyeget is odébtette valaki, a rúdtartó villák máshol vannak az új képen, a lábtolón a tárcsák sem stimmelnek, és szerintem a bal oldali dagi fiú megette a zsámolyokat is...

 !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Jordan - 2008. Február 08. - 19:25:18
Rengeteg különbség van még: jobboldalt a kék pad, hátul a szőnyeget is odébtette valaki, a rúdtartó villák máshol vannak az új képen, a lábtolón a tárcsák sem stimmelnek, és szerintem a bal oldali dagi fiú megette a zsámolyokat is...

 !+"%

 :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Beda - 2008. Február 09. - 00:02:10
Itt van kompáre is...

Kicsit béna lett a mostani póz, de siettem...

EZ IGEN!Gratulálok a kitartó "melóhoz",meghozta a gyümölcsét! :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Steve Namat - 2008. Február 09. - 01:23:37
Gratulálok Bubee!!!  :-)!

Nagyon szépen alakulsz!!! Így tovább!

 ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 15:45:50
Csöcs!

Köszönöm szépen mindenkinek a dícséretet  :-){ Igyexem fejlődni ahogy csak bírok. Ez most egy kis minőségi változás volt és hamarosan jön a mennyiségi  >:D

Kris:

Ha ez több erőt ad: én - mostmár az utolsó 3 hetet is beleszámolva - 6 hónap alatt egyszer sem kajáltam félre  ;)

Andro:

Nekem is eszembe jutott az a topik a napokban  ;D  ;)

Még valami: úgy látom bizonyos kétes személyes mostanában túl gyakran használják az általam kifejlesztett "Mijaza"-át  ::) , így sajnálattal kell közölnöm h mától fogva szigorú védelem alatt áll (tm) (r). Használata CSAK Bubi fórumjúzernek - that's me  !+"% - engedélyezett. Minden egyéb esetben ILLEGÁLIS cselekedetnek minősül!  8-}

Megértéseteket köszönöm!  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lalika85 - 2008. Február 10. - 15:53:10
Értettük  ;D ;D ;D

Bubee csak egy van ;)

Gratulálok. Szépen alakulsz! :-)!

(én nem vártam mást tőled. ))=/)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 15:54:26
Értettük  ;D ;D ;D

Bubee csak egy van ;)

Gratulálok. Szépen alakulsz! :-)!

(én nem vártam mást tőled. ))=/)

(http://prohardver.hu/dl/s/ts.gif)  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Nutzilla - 2008. Február 10. - 15:55:34
Rengeteg különbség van még: jobboldalt a kék pad, hátul a szőnyeget is odébtette valaki, a rúdtartó villák máshol vannak az új képen, a lábtolón a tárcsák sem stimmelnek, és szerintem a bal oldali dagi fiú megette a zsámolyokat is...

 !+"%

Neeeeeeeeeeeeeeeeem Endreeeeeeee. Ááááááááááááááá!  ˝=/ !+"% ;D A "miatököm"-öt lehet használni Bubee?  ;D

Mosmá nem vagy dagadt kertitörpe!  :-)! ...Törperős? Hmmm?

Bubb tényleg remekül változol...természetesen a fórumtalin megpózoltatunk!  ;)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 15:58:22
Rengeteg különbség van még: jobboldalt a kék pad, hátul a szőnyeget is odébtette valaki, a rúdtartó villák máshol vannak az új képen, a lábtolón a tárcsák sem stimmelnek, és szerintem a bal oldali dagi fiú megette a zsámolyokat is...

 !+"%

Neeeeeeeeeeeeeeeeem Endreeeeeeee. Ááááááááááááááá!  ˝=/ !+"% ;D A "miatököm"-öt lehet használni Bubee?  ;D

Mosmá nem vagy dagadt kertitörpe!  :-)! ...Törperős? Hmmm?

Bubb tényleg remekül változol...természetesen a fórumtalin megpózoltatunk!  ;)

Hogyacsábanehasználhatnádamiatökömet  !+"%  ;D

Törperős?  ????... Ki van csukva, hiánycikk az erő  :'(  !+"%  ;D Akkor mivagyokén?  ????...  ::)

Pózoltatás: tudod kit pózoltacc te meg... Engem ugyan nem!  --)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 10. - 15:59:35
Bubb tényleg remekül változol...természetesen a fórumtalin megpózoltatunk!  ;)

Ezt optad Bubee :-p  :-*
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Lalika85 - 2008. Február 10. - 16:00:58
Törpördög  ????... ;D

Mikor is lesz a fórum találkozó??

Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Nutzilla - 2008. Február 10. - 16:05:10
Igazad lehet a Törperdős inkább Izomboyra stimmel... ;D....akkor legyél...hmmm....Predátörp?  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Nutzilla - 2008. Február 10. - 16:06:10

Mikor is lesz a fórum találkozó??



Már kiküldtük a vipmeghívókat!  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 16:07:24
Igazad lehet a Törperdős inkább Izomboyra stimmel... ;D....akkor legyél...hmmm....Predátörp?  ;D

Najólvan, de csak egy kicsit  --)  ;D

Csekkold csak a titulus hamar  :-O  ;D

(Ja és köszönöm a minuszt, bárki is adta  ;D Biztos megérdemlem  ;D )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Nutzilla - 2008. Február 10. - 16:11:52
....hey men a tiéd most petárdatörp lett... ;D  Átvegyük az abc-t?  ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 16:13:25
....hey men a tiéd most petárdatörp lett... ;D  Átvegyük az abc-t?  ::)

Mijazaacédébé?  ????... ::) !+"% ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kris - 2008. Február 10. - 16:16:37
Leirnad ,hogy a ch beviteled a dieta soran hany hetente mennyitt valtozott?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 10. - 16:24:34
Leirnad ,hogy a ch beviteled a dieta soran hany hetente mennyitt valtozott?

Nos... 300ról indultam (tömegelésben 400-450 körül volt általában), és ha jól emlékszem akkor az első hónapban nem is csökkentettem (de ha visszaolvasol, az elején még írtam a kaját). Aztán ezután érzés szerint, de nagyjából kéthetente asszem 20 grammokat vettem el, h mégcsak véletlenül se roggyak össze, nameg tudtam h hosszú lesz a diéta tehát azért van időm és nem kell elkapkodni - ez egyébként jót is tett! Szóval belátásom szerint csökkentettem. Nem vártam meg egyszer sem h beálljon a fogyás, hanem inkább kevesebbet vettem el, de gyakrabban.

Aztán ősz végefelé elértem 100hoz majd 100 alá - már decemberben is 70 körül voltam. Januárban kezdtem el ciklizálni és akkor állapodtam meg 50nél, ürítéses napokon. Most pedig olyan 20 gramm van ürítéskor.

A mostani tipikus kajálásom:

800-1000 gramm hús
18-20 db tojás (8 rántotta, a többi főtt)
15 gramm folyékony amino
20-30 gramm glutamin
20 gramm zabpehely
néha kis zöldség

A hús nem változik (mennyiség), se a reggeli rántotta, ellenben az ezen felüli fehérjebevitel gyakran változik, attól függ h mit tudok venni éppen (tejsavó-tojáslé-tojás).
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 11. - 18:32:55
2008.02.11

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 60-70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Nyomás egykezesekkel sima padon + fekvenyomás sima padon
Oldalemelés + oldalemelés csigán + előreemelés + evezés hát mögött

Egyéb megjegyzés:

Semmi külcsi  ::)  !+"%
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 12. - 19:43:38
2008.02.12

Edzés: Bicepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 80%
Vérbőség: 60-70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Állva kétkezes + koncentrált ülve + kalapács + csigás koncentrált (2kezes)

Egyéb megjegyzés:

Mérlegeltem ma. Kicsit érdekes mert 76,8-77-77,2 között ugrált (72,8-73-73,2). Háromszor álltam rá. Ez azt mutatja h fogytam ugyan de nem sokat, amit meg is értek, mert sajna már aerobozni nem tudok, kinn meg még hideg van. Nem eszek semmit ami esetleg pár %-al meggyorsítaná az anyagcserét így nekem az a véleményem h ebben a maradék 17 napban már nem lesz érdemleges fogyás. Azért merem remélni h 1-1,5 kg-ot még le tudok dolgozni. Ha annyi még lemenne akkor elégedett lennék. Persze így se lehetek elégedetlen, mert amit akartam elértem. Ezen most nem fogok agyalni.

A héten handikepesen fogok edzeni mer kerülget valami nyavajakórság és a fejem bal oldala egy kicsit furcsa. Valami nátha féle lehet, de eddig nem győzött le, mindenesetre eléggé szar a közérzetem. A nyálkahártyámat b*ssza meg fájdítja a fejem bal oldalát. Azt hittem a mai edzés emiatt szar lesz, de nem. Kihoztam amit lehetett. Magam is meglepődtem. Most vitamintúladagolást alkalmazok h ne tudjon teljesen leteperni a cucc. Nem is fog, mert nem engedem!  :-/--
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 14. - 19:12:56
Hali!

Se tegnap, se ma nem látogattam meg az edzőtermet, mivel a gedhának sikerült ledöntenie  :'( :-Đ Ha holnap jobban leszek akkor megkísélek egy tricepsz-hát edzést, de nem vennék rá mérget h lesz hozzá erőm. Szóval úgy néz ki h ez a hét így sikerül... Persze, mikor máskor jönne ez a hülyeség mint a diéta végén  ˝=/
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 14. - 20:08:27
Hali!

Se tegnap, se ma nem látogattam meg az edzőtermet, mivel a gedhának sikerült ledöntenie  :'( :-Đ Ha holnap jobban leszek akkor megkísélek egy tricepsz-hát edzést, de nem vennék rá mérget h lesz hozzá erőm. Szóval úgy néz ki h ez a hét így sikerül... Persze, mikor máskor jönne ez a hülyeség mint a diéta végén  ˝=/

 ˝=/
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 15. - 15:16:39
Szevasztok!

Úgy döntöttem h ma sem megyek le edzeni. Úgyse tudnék teljes erőbedobással dolgozni, szal inkább pihenek. Hétfőig remélem ki tudom űzni magamból a fenevadat.

Hétfőn jelentkezem!

Addig is: a PÓVER legyen veletek!  =/+' (Engem sajna elhagyott egy kis időre :'(  ;D )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Beda - 2008. Február 15. - 22:50:22
Szevasztok!

Úgy döntöttem h ma sem megyek le edzeni. Úgyse tudnék teljes erőbedobással dolgozni, szal inkább pihenek. Hétfőig remélem ki tudom űzni magamból a fenevadat.

Hétfőn jelentkezem!

Addig is: a PÓVER legyen veletek!  =/+' (Engem sajna elhagyott egy kis időre :'(  ;D )


Jobbulást!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 18. - 18:08:34
Szevasztok!

Úgy döntöttem h ma sem megyek le edzeni. Úgyse tudnék teljes erőbedobással dolgozni, szal inkább pihenek. Hétfőig remélem ki tudom űzni magamból a fenevadat.

Hétfőn jelentkezem!

Addig is: a PÓVER legyen veletek!  =/+' (Engem sajna elhagyott egy kis időre :'(  ;D )


Jobbulást!

Köszönöm! (Bocs h későn reagálok, de nem láttam a hozzászólást  :-\ )
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 18. - 18:20:00
2008.02.18

Edzés: Bicepsz + tricepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 110%
Kedv: 100%
Vérbőség: bicepsz: 60% tricepsz: 80%

Alkalmazott gyakorlatok:

Állva váltva forgatott + kalapács + csigás koncentrált
Lenyomás csigán + egykezes koponyatörő + koponyatörő

Egyéb megjegyzés:

Mint látható mára rendbejöttem, bár egy icipicit még bennem van a betegség. Elég jól lepusztultam tőle. Szerintem influenza volt, csak nem ütött el annyira mint másokat. Ma viszont nagyon nagyon meglepődtem mert a betegség + alacsony ch ellenére nemhogy gyengébb nem lettem, de erősebb  ????... Persze nem számottevően, de bennem volt az erő. Érdekes. Tényleg nagyon jó edzés volt, a tricepszem igen jó vérbőséget ért el, és ezt főleg annak köszönhetem h nyújtottam. Van egy két jó dolog az új Efit újságban amire felfigyeltem és gondolkodom a bevezetésén. Pl ma megcsináltam az egyik kaját ami a receptoldalakon van  /7% Igen jól sikerült  /7%  :-oD

A súlyom 75,8 kg volt, ami azt jelenti h elértem 72 kg alá, vagyis pontosan 71,8 körül vagyok most. Ma azon gondolkodtam h még ezt a hetet megcsinálom alacsony ch-n ciklizálva, és jövő héten elkezdek készülni a vastagításra. Ez nem jelenti a diéta felborítását, csupán annyi h már az utolsó héten felemelem kicsit a bevitelt, és továbbra is 0 szemét kaja. Ezt azért gondoltam így, mert már nem látom értelmét az izomzatom zsarolásának. Most már - mivel nincs aerob - minimális a változás esélye és jobbnak látom az utolsó hetet az alapozásnak szentelni. Viszont mivel a súlyom csökkent ezért új értelmet adott a folytatásnak. Úgy döntöttem h ha péntekig tovább megy a súlyom akkor az utolsó hetet is ciklizálom ahogy eddig tervben volt. Ha nem, akkor jön a felkészülés. Itt az ideje  ::)  >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 19. - 20:42:35
2008.02.19

T -10 nap  :-oD

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 100%
Erő: ?
Kedv: 100%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Fekvenyomás + (nyomás 1kezesekkel sima padon + tárogatás)
Egykezes oldalemelés súlyzóval + evezés hát mögött + döntött törzsű oldalemelés

Egyéb megjegyzés:

Az erőhöz azért írtam kérdőjelet mert nem tudom eldönteni h gyengébb voltam -e vagy sem. Mindenesetre 90ba nyomtam 4et ami nem tudom h most jó -e vagy se  ;D Én arra tippeltem h így kizsarolt izomzattal is képes lehetek 100ba nyomni 4et, de talán jobb napokon meg tudnám csinálni. Tíz nap van még vissza. Nagyjából már körvonalazódik a vastagítási terv mindenféle szempontból. Ha végeztem akkor leírom a részleteket.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 20. - 20:15:45
2008.02.20

T -9 nap

Edzés: Hát
Intenzitás: 110%
Erő: 110%
Kedv: 100%
Vérbőség: 50% ( :'(  )

Alkalmazott gyakorlatok:

Lehúzás mellhez szűk+fordított fogással + fordított fogású evezés rúddal + evezés 1kezesekkel + áthúzás + fűrészelés

Egyéb megjegyzés:

Nem tudom mi történt, de olyan jó erőben voltam h kész. Pedig azt hittem csak átlagos lesz az edzés, de tényleg irgalmatlanul jól ment. Csak úgy rángattam a súlyokat  :-O Most valahogy nagyon összejöhetett a töltés, igaz nem csináltam máshogy mint eddig. Na mindegy, a lényeg h jó volt. A bedurranás az valahogy elmaradt érdekes módon, amit sajnálok. Volt valamicske ilyesféle érzés, de nem érte el a megfelelő szintet  :'( Egyébként úgy vettem észre mintha a tricepszem kicsit jobban látszana. Ez jó.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Február 20. - 21:57:55
Most olvastam vissza az első hozzászólásod itt...augusztus 29.-én kezdted...embertelen hosszú út volt ez, de már csak 9 nap Bro és vége!

"So, stay tuned folks. Somethin' big is gonna come soon!"  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 20. - 23:18:17
Most olvastam vissza az első hozzászólásod itt...augusztus 29.-én kezdted...embertelen hosszú út volt ez, de már csak 9 nap Bro és vége!

"So, stay tuned folks. Somethin' big is gonna come soon!"  ;-oo-;

 ;D Csumi L  :-){  ;-oo-;

Jah, 6 hónap az 6 hónap  :-O Bár visszagondolva elég hamar lement. Hamarabb mint gondoltam.

És igen! Somethin' VERY BIG is gonna come  :-O :-O :-O  --) --) --)  8-}  ;-oo-;  :-oD
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 21. - 08:21:56
+  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 21. - 11:05:46
+  @:-)

 /:-) (+)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 21. - 11:09:16
Bee!
Túl vagy az 1000-n!!!
Ez azt jelenti,hogy most már general predatörpi rangba léptél!
 @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 21. - 11:10:00
Bee!
Túl vagy az 1000-n!!!
Ez azt jelenti,hogy most már general predatörpi rangba léptél!
 @-o

Oh yeeeaaah!  :-O Erre inni kell bezony  :-oD :-oD :-oD  ;-oo-;  :-):-)::  =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 21. - 11:14:51
Ittam is rá egy Sixstar-MHp whey keverék turmixot! :-oD
 :-):-)::
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 21. - 11:15:19
Ittam is rá egy Sixstar-MHp whey keverék turmixot! :-oD
 :-):-)::

Váljék egészségedre  ;-oo-;  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Február 21. - 17:18:28
Bee!
Túl vagy az 1000-n!!!
Ez azt jelenti,hogy most már general predatörpi rangba léptél!
 @-o

Nem mindegy, hogy Predátörp, vagy Prédatörp! ;D ;D ;D ;D ;D 8-}
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 21. - 19:20:26
2008.02.21

T -8 nap

Edzés: Láb
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 80%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Guggolás + egylábas lábtoló + kitörés + lábhajlító

Egyéb megjegyzés:

2 nappal a töltés után a súlyom 76,6 kg vagyis 72,6 körül van. Ez 1 kilóval több mint amit hétfőn mértem. Holnap el kell döntenem h mit csináljak. Igazándiból sok értelme nem lenne az alacsony ch-nak már, inkább el kellene kezdenem az alapozást h mielőbb teljes erőbedobással neki tudjak kezdeni a vastagításnak. Elég tanácstalan vagyok... Persze a jövő heti kajám továbbra is diétás lenne, csak visszamennék 50 gramm fölé ch-ban. Nem tudom mi legyen  ????... ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 22. - 13:10:16
2008.02.22

T- 7 nap

Edzés: Bicepsz
Intenzitás: 100%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Állva váltvaforgatós + csigás koncentrált + ülve koncentrált

Egyéb megjegyzés:

Nemrég (30 perce kb) úgy döntöttem h folytatom tovább a ciklizálást, de 1 nap töltés 2 nap ürítés formában. Azért döntöttem így mert a súlyom ellenére a mai edzésen egyértelműen látszott a változás, főleg a karomon. Szóval az utolsó héten remélem az új szisztémával még érhetek el valamicske változást. Így egyébként pont úgy jön ki a lépés h péntekre marad a töltés. De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 22. - 13:34:13
De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)

 :-O :-O :-O 

Bele se merek gondolni ......  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 22. - 14:02:01
De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)

 :-O :-O :-O 

Bele se merek gondolni ......  --)

Najó, azért annyira nem durva ::) Így is bűntudatom lesz, nem is kicsi  :-\ Nem szeretném elveszteni azt amiért ennyit dolgoztam  ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 22. - 14:16:56
De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)

 :-O :-O :-O 

Bele se merek gondolni ......  --)

Najó, azért annyira nem durva ::) Így is bűntudatom lesz, nem is kicsi  :-\ Nem szeretném elveszteni azt amiért ennyit dolgoztam  ::)

Feltömegelsz megint, közben gyarapítod az izomtömeged, és mikor legközelebb lediétázol, még jobb formát fogsz viszontlátni. Ez legyen benned, mindig előre nézz  :-/-(-:  ;-oo-;  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 22. - 14:24:31
De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)

 :-O :-O :-O 

Bele se merek gondolni ......  --)

Najó, azért annyira nem durva ::) Így is bűntudatom lesz, nem is kicsi  :-\ Nem szeretném elveszteni azt amiért ennyit dolgoztam  ::)

Feltömegelsz megint, közben gyarapítod az izomtömeged, és mikor legközelebb lediétázol, még jobb formát fogsz viszontlátni. Ez legyen benned, mindig előre nézz  :-/-(-:  ;-oo-;  @:-)

Igazad van. Én azzal tisztában vagyok h zsírmentesen nem lehet tömegelni, DE soha nem fogom elengedni magam annyira h úgy nézzek ki mint diéta elején. Most h leadtam a gyerekkori és a hároméves tömegelésből származó szalonnám nagyrészét, eszem ágában sincs visszaszedni. Miért is lenne? Akkor mire volt jó ez a 6 hónap? Nekem mindig fontos lesz h jól nézzek ki akár tömegelek akár nem. Mivel nem vagyok szénszáraz, ezért ezt a mostani formát úgy érzem h nagyjából fogom tudni tartani, legalábbis remélem. Minden erőmmel azon leszek h ne szálljak el, de megmondom őszintén h nem érzem úgy h ez a veszély fenyegetne... Mármint fejben értem. A következő diétámat így innen tudom folytatni, és így akár 3 hónap alatt is be fogok tudni fogyni, de akkor már közelebb a poros formához. That's da plan, okay?  ::)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 22. - 14:28:17
De az már másféle töltés lesz  >:D  /7%  --)

 :-O :-O :-O 

Bele se merek gondolni ......  --)

Najó, azért annyira nem durva ::) Így is bűntudatom lesz, nem is kicsi  :-\ Nem szeretném elveszteni azt amiért ennyit dolgoztam  ::)

Feltömegelsz megint, közben gyarapítod az izomtömeged, és mikor legközelebb lediétázol, még jobb formát fogsz viszontlátni. Ez legyen benned, mindig előre nézz  :-/-(-:  ;-oo-;  @:-)

Igazad van. Én azzal tisztában vagyok h zsírmentesen nem lehet tömegelni, DE soha nem fogom elengedni magam annyira h úgy nézzek ki mint diéta elején. Most h leadtam a gyerekkori és a hároméves tömegelésből származó szalonnám nagyrészét, eszem ágában sincs visszaszedni. Miért is lenne? Akkor mire volt jó ez a 6 hónap? Nekem mindig fontos lesz h jól nézzek ki akár tömegelek akár nem. Mivel nem vagyok szénszáraz, ezért ezt a mostani formát úgy érzem h nagyjából fogom tudni tartani, legalábbis remélem. Minden erőmmel azon leszek h ne szálljak el, de megmondom őszintén h nem érzem úgy h ez a veszély fenyegetne... Mármint fejben értem. A következő diétámat így innen tudom folytatni, és így akár 3 hónap alatt is be fogok tudni fogyni, de akkor már közelebb a poros formához. That's da plan, okay?  ::)  ;D

És minden bizonnyal egy járható út is lesz. Azért írom ezt így, mert nálam pl ez nem működik valamiért. Ha nem hízok be, akkor nincs izomnövekedés se. Évről évre mindig kicsit magasabb súlyra sikerült úgy lediétázni, hogy "nekem" elfogadható alkatot kapjak (te ezt láttad is), viszont amikor próbáltam nem elengedni a súlyom, az utána következő diétában 4kg-al kevesebbre fogytam be, és még úgy se volt meg az a forma, mint az előtte való évben. Érdekes ez  ::)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: L - 2008. Február 23. - 22:57:26
Csumi Bee!

Nézegetem itt, hogy hány napod is van vissza a diétából és szemet szúrt, hogy jövő hétvégén végzel...nem lehet hogy Te is az AC-ra időzítesz? ????... ;D

Kitartás! ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 24. - 16:22:06
Csumi Bee!

Nézegetem itt, hogy hány napod is van vissza a diétából és szemet szúrt, hogy jövő hétvégén végzel...nem lehet hogy Te is az AC-ra időzítesz? ????... ;D

Kitartás! ;-oo-;

Szeva ELL  ;D

De, eltaláltad! Én is oda időzítek, de ez eddig titok volt  --) Nem aprózom el, első versenyem kapásból az AC lesz, Berkes bácsi oldalán  :-O  --) ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 25. - 22:03:21
2008.02.25

T -4 nap

Edzés: Mell + váll
Intenzitás: 110%
Erő: 100%
Kedv: 100%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyakorlatok:

Fekvenyomi 30 fokon + fekvenyomi negatívon
Vetkőzö sorozatos oldalemelés + egykezes konc. oldalemelés + evezés hát megett

Egyéb megjegyzés:

A súlyom ma ismét 76,4-76,6 volt. Szombaton 300 gramm ch-val töltöttem és holnap is annyival fogok. Sztem ez már mondható végleges súlynak, vagyis nettóban ez ~72,4-72,6 kg. Egész jó erőben voltam ma, remélem a hét hátralévő részében is hasonló lesz a helyzet.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 26. - 21:20:03
2008.02.26

T -3 nap

Edzés: Bicikli
Intenzitás: 110%
Erő: 100%
Kedv: 70%
Vérbőség: 60%

Alkalmazott gyaksikák:

Állva váltva forgat + ülve hajlít + állva kétkezes kakaóscsigás koncentrált  !+"% + ülve koncentrált

Egyéb megjegyzés:

Semmi külcsi a kolcsiban  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 27. - 22:55:52
2008.02.27

T -2 nap

Edzés: Trickó
Intenzitás: 100%
Erő: 110%
Kedv: 100%
Vérbőség: 70%

Alkalmazott gyakorlatok:

Letolás csigán, ráfekvős + letolás simán + koponytörő + fej mögötti nyújtás

Egyéb megjegyzés:

None
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 17:36:21
Sziasztok!

A mai edzés az első diétám utolsója volt. Tulajdonképpen az edzés befejeztével a diéta is véget ért. Holnap remélhetőleg tudok csinálni pár képet és írok egy összefoglalót arról h mi volt és h mi lesz.

Szal holnap jelentkezem!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kola - 2008. Február 28. - 17:56:40
kíváncsian várjuk... :-){ ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 28. - 18:05:27
Sziasztok!

A mai edzés az első diétám utolsója volt. Tulajdonképpen az edzés befejeztével a diéta is véget ért. Holnap remélhetőleg tudok csinálni pár képet és írok egy összefoglalót arról h mi volt és h mi lesz.

Szal holnap jelentkezem!

 @-o  :-/-  @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Richie - 2008. Február 28. - 18:14:23
Yeah Buddy!! :o ;D

It's time to take off the textil!! !+"% ))=/ Łł= @:-) :-):-)::
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 19:16:21
Yeah Buddy!! :o ;D

It's time to take off the textil!! !+"% ))=/ Łł= @:-) :-):-)::

Oh just shut up you fuckin' moron  >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 28. - 20:33:38
Bubibubibubibubibubi !!!!  @:-) @:-) @:-) @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: shp - 2008. Február 28. - 21:13:20
  @:-)   :-){        :-/- :-/- :-/- =/+' =/+'
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 21:17:49
KIJAZABUBI?  ????...  ::)  >:D  --)  @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: bandus - 2008. Február 28. - 21:26:29
respekt és tisztelet :-){
éljen a sültkrumpli :-OO 8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 21:27:24
respekt és tisztelet :-){
éljen a sültkrumpli :-OO 8-)

 :-){

Tök jó h most kaptam 2 minuszt  ;D Yipííí  Łł=  ;D  :-):-)::
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 28. - 22:48:51
Kérsz?  @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 22:54:18
Kérsz?  @-o

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!  @-o  :-){  @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 28. - 22:56:20
Nem vagyok paraszt...meg amúgy is most már a pluszokat kell gyűjtened:mind kilókban,mind karmában!
Megy is egy!
 ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 28. - 22:58:30
Nem vagyok paraszt...meg amúgy is most már a pluszokat kell gyűjtened:mind kilókban,mind karmában!
Megy is egy!
 ;-oo-;

Köcce  ;D Viszonzom eme nemes cselekedetet  @-o  ;-oo-;
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 28. - 23:10:36
Még csak most értem el a tényleges megvalósításig,mert várok egy fontos levelet és a levelezésemen csüngök!
A fotókra én is kiváncsi vagyok! @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 10:56:34
Hol vannak a képek? 8-}  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 11:02:19
Hol vannak a képek? 8-}  --)

El kell h keserítselek, mert lementem a terembe h csináljak, már reggel 7kor, de annyian jöttek h nem vállaltam a levetkőzést. Szóval a koleszkonyhába ejtettem meg párat de olyan szarok lettek h rendesen fel is baxtam magam  :-Đ A konklúzió az h 2 before-after lesz csak, az egyik felsőtest, a másik láb. Ennyi. De ebből is lehet látni a lényeget.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 11:04:20
Hol vannak a képek? 8-}  --)

El kell h keserítselek, mert lementem a terembe h csináljak, már reggel 7kor, de annyian jöttek h nem vállaltam a levetkőzést. Szóval a koleszkonyhába ejtettem meg párat de olyan szarok lettek h rendesen fel is baxtam magam  :-Đ A konklúzió az h 2 before-after lesz csak, az egyik felsőtest, a másik láb. Ennyi. De ebből is lehet látni a lényeget.

Nem keseredek azért el  :-p Én meg ma vettem alsógatyákat, és 2xl a méretem, lehet lesz dolgom diétában?  !+"%  :-/--
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 11:07:10
Hol vannak a képek? 8-}  --)

El kell h keserítselek, mert lementem a terembe h csináljak, már reggel 7kor, de annyian jöttek h nem vállaltam a levetkőzést. Szóval a koleszkonyhába ejtettem meg párat de olyan szarok lettek h rendesen fel is baxtam magam  :-Đ A konklúzió az h 2 before-after lesz csak, az egyik felsőtest, a másik láb. Ennyi. De ebből is lehet látni a lényeget.

Nem keseredek azért el  :-p Én meg ma vettem alsógatyákat, és 2xl a méretem, lehet lesz dolgom diétában?  !+"%  :-/--

Mától te kergetheted a kocákat  >:D  8-}  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 11:09:22
Hol vannak a képek? 8-}  --)

El kell h keserítselek, mert lementem a terembe h csináljak, már reggel 7kor, de annyian jöttek h nem vállaltam a levetkőzést. Szóval a koleszkonyhába ejtettem meg párat de olyan szarok lettek h rendesen fel is baxtam magam  :-Đ A konklúzió az h 2 before-after lesz csak, az egyik felsőtest, a másik láb. Ennyi. De ebből is lehet látni a lényeget.

Nem keseredek azért el  :-p Én meg ma vettem alsógatyákat, és 2xl a méretem, lehet lesz dolgom diétában?  !+"%  :-/--

Mától te kergetheted a kocákat  >:D  8-}  ;D

Nem, csak ezek a kínaiak máshogy számoznak, olyan nyeszlettek szegények  ::)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 11:22:04
Hol vannak a képek? 8-}  --)

El kell h keserítselek, mert lementem a terembe h csináljak, már reggel 7kor, de annyian jöttek h nem vállaltam a levetkőzést. Szóval a koleszkonyhába ejtettem meg párat de olyan szarok lettek h rendesen fel is baxtam magam  :-Đ A konklúzió az h 2 before-after lesz csak, az egyik felsőtest, a másik láb. Ennyi. De ebből is lehet látni a lényeget.

Nem keseredek azért el  :-p Én meg ma vettem alsógatyákat, és 2xl a méretem, lehet lesz dolgom diétában?  !+"%  :-/--

Mától te kergetheted a kocákat  >:D  8-}  ;D

Nem, csak ezek a kínaiak máshogy számoznak, olyan nyeszlettek szegények  ::)  ;D

Ez csak természetes  ::) ;D >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 29. - 11:26:11
Nademégmindígnincsenekittazokaképek! @-o @-o @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 11:31:21
Nademégmindígnincsenekittazokaképek! @-o @-o @-o

Lehet nem is lesz  :-O  --)  :-O  --)  @-o
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 29. - 11:32:50
Na akkor elverlek lánccal!!!Vagy lánccal verlek el???
 @:-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 11:35:13
Na akkor elverlek lánccal!!!Vagy lánccal verlek el???
 @:-)

Választhat: szétverjük vagy össze  >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 11:37:26
Na akkor elverlek lánccal!!!Vagy lánccal verlek el???
 @:-)

Választhat: szétverjük vagy össze  >:D

Össze!!! Kérlekkérlekkérlek  :-){  ;D Így sokkal tömörebb lesz a zizomzaton  :-O  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 11:38:30
Na akkor elverlek lánccal!!!Vagy lánccal verlek el???
 @:-)

Választhat: szétverjük vagy össze  >:D

Össze!!! Kérlekkérlekkérlek  :-){  ;D Így sokkal tömörebb lesz a zizomzaton  :-O  ;D

Milyen izomzatod?  --)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 29. - 11:38:59
MIJAZAZIZOMZAT???
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 29. - 11:40:18
Nagyképűbubi  :-}
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 29. - 11:59:25
Nyugalom Uraim ! Már elindult 2. sz. griff deszant törpe-elfogó és szana szíjjel vagdaló különítménye.  8-)
Fotók nemsokára az ORFK honlapján.  :-}
 ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 29. - 12:02:43
Miért nem az FBI 10 legkeresettebb emberkéjének a fényképes listájára?
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 20:07:14
Csoki!

Asszem ideje valami beszámolót iderittyenteni mielőtt megérkezik a Griff-különítmény  --)  ;D Már egyébként elkezdtem kétszer is, csak nem tudtam fogamzani  ::) ;D

Nah, tehát a mai nappal befejeztem az első diétámat. Nagy szükség volt rá, hiszen borzasztó szarul festettem a 3 éves tömegelésem végére + ugye korábban se voltam szénszáraz legény, szóval csak vastagodott a szalonnaréget. Huszonnégy hét alatt ~28 kilót fogytam, ami derékban és centiméterben is hasonlóan néz ki. A diéta alatt sokan kerestek meg és nagyon sokszor nem voltak képben a dagadtságomat illetően. Senki nem hitte h "annyira" dagi vagyok, pedig az voltam. Mindig próbálom érzékeltetni pusztán a számokkal, főleg a derékmérettel ezt a dolgot naés a magasságommal. Mert nem mindegy h egy 200 centis embernek 100 centis a dereka vagy egy 163 centisnek!

Az ilyen mértékű dagiságot nem lehet csak úgy ledobni. Főleg akkor ha mindezt úgy szeretné elérni az ember h az izomzatára is figyel. Én nagyjából mindig azonos ütemben fogytam, mindig megvolt a heti 1 kiló, pár alkalmat kivéve. Fontos az is h ez volt az első, vagyis tapasztalatlan voltam ezen a téren. Most már pár dologgal többet tudok a diétáról ezáltal a következő már egyrészt hatásosabb lesz, másrészt nem kell ekkora felesleget leadnom ahhoz h igazán látszatja legyen. Merem remélni h következő alkalommal elérem a végső célom, vagyis a romszálkás állapotot  ;D

Ez volt a múlt. És akkor mi a helyzet a jövővel?  ::)

Nos, van egy tervem, ami elég bizonytalan, mert sok tényezőnek kell összejönnie ahhoz h véghez vihessem. Minden az idei nyártól függ. Ha ezen a nyáron tudok megfelelő anyagi keretet biztosítani ahhoz h maximálisan oda tudjam tenni magam az edzésben és étkezésben, akkor a célom az idei őszi szezon egyik versenye. Ez motivál már egy ideje, ugyanis ez lenne életem második kilométerköve. Ez az ami engem nagyon motivál és sokszor jár a fejemben. Meg kell mondjam azt h én ezt kicsit másképpen gondolom mint egyesek. Én szeretnék versenyezni, mert úgy gondolom valahol a sport szerves része, akár hobbi szinten űzi az ember, akár célokkal. Azért gondolom így mert ez a sport építésről szól, egy műalkotásról, amit mi másért csinálna az ember fia, mint azért h megmutassa! Pont ez a lényege az egésznek, megmutatni a többieknek h mi az amit elértél, mi az amit a saját testedből kihoztál! Genetikától, körülményektől függetlenül. Hiszen senki sem születik ronikólmennek vagy flekszvílernek, ahogy én se születtem genetikai csodának. Én ezzel tisztában vagyok, de ez kicsit se keserít el, mert egy rossz genetikai felépítésből is ki lehet komoly dolgokat hozni, csak ne akarjon az ember bajnok lenni, mert azok csak a legjobbakból kerülnek ki, azokból akiknek minden összejött.

Én nem kívánok bajnok lenni, én csak szeretnék kiállni oda és megmutatni h mi az amit én kihoztam magamból. És bár igen nagy anyagi áldozattal jár egy-egy felkészülés, megéri versenyezni én azt mondom. Persze csak akkor ha nincsenek nagy terveid és nem ebből akarsz megélni. A versenyzés segít abban h az évek során ne hagyjon alább a lelkesedés és mindig lesz valami ami motivál, és új szintre emel. Nem feltétlenül kell itt hatalmas izommennyiségben gondolkodni, elég ha valaki egyre jobb formát és tömörebb, jobb minőségű izmozatot fejleszt, az izommassza gyarapítása nélkül. Ennyi.

Szóval én valahogy így látom ezt a dolgot és én csak ezért szeretnék versenyezni és ennyit a távolabbi tervekről. Most térjünk át a "holnapra"...

Jövő héttől indul a 'Tömeglelés 2008' című horror show  :-O  --) Ez egy kb. 4 hónapos akció lesz, aminek a keretében szeretnék minél több hús felépíteni, minimális zsírosodás mellett. Ezt követően pedig - ha a terveimet meg tudom valósítani - elkezdek készülgetni az őszre.

A kajámat a tömegelés alatt nem nagyon fogom megváltoztatni ahhoz képest amit most folytattam. Egyedüli különbség a ch mennyisége természetesen. A fehérjebevitelemet 3-3,5 g/tskg körül fogom tartani, amit húsból, tojásból és tejsavóból tervezet bevinni, ebben a fontossági sorrendben. A szénhidrátot most felemelem 100 grammra, ami 1 hétig fog menni. Ezt követően vagy 50-et vagy 100-at adok hozzá. Útközben fog kiderülni. Most szeretném megtudni mi az a mennyiség ami nem vezet zsírosodáshoz. Ezen kívül több figyelmet szeretnék szentelni a zöldségeknek! Eddig nem igazán foglalkoztam a rostbevitellel, pedig igen-igen fontos. Aztán amit még tervezek változtatni, h hosszabb távon szeretném kipróbálni az enzimkiegészítést is. Sokszor jól jött volna már eddig is, csak mondjuk elég drága és gazdaságtalan a használata. Meglátjuk.

Edzés terén annyi lesz a változás h át fogok állni teljesen az ösztönös jellegű edzésekre. Ritkán, mint például valószínüleg majd most is, kipróbálok valami újat, egy új edzésrendszert, úgy mint a DC vagy a Német Mennyiségi Edzés. Ez az ösztönös edzés azt is jelenti h a gyakorlatok érzés szerinti alkalmazásán kívül az ismétlésszámokat is variálni fogom.

Na, kb ennyit a tervekről és miegyebekről.

A méreteim igencsak megváltoztak  ;D Íme h mennyire: (Előtte = tömegelés toppon)

Mell: ~105-110 cm -> 105 cm  ;D Ne kérdezzétek miért  ;D
Alkar: ~36 cm -> 33 cm
Kar: 47 cm -> 40,5 cm
Comb: 74 cm -> 61 cm
Vádli: 46 cm -> 40,5-41 cm

És akkor a képek:

Sok hozzáfűzni valóm nincs. Az utolsó képet L haveromnak és Richie pajtásnak ajánlanám  ;D Ja és annyi h a lábamat ezúttal nem volt kedvem lehántani, szal szőrös maradt  ::)  ;D

Még annyit szeretnék írni h a 6 hónap alatt egyszer se ettem félre! Erre büszke vagyok!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 20:10:14
 :-O  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: darknight - 2008. Február 29. - 20:35:51

Üdv >:D!

Hát, ritkán szoktam ilyet mondani, de ez pont egy ilyen alkalom...

Maximális elismerésem Bubee :-)! :-! (:-) :-):-):: :-)! :-! (:-) :-):-)::!!!

Sok sikert és kitartást a céljaidhoz, annyi biztos, hogy most már méginkább figyelni fogom az őszi versenyszezont!!!

Sporttársi tisztelettel: darknight >:D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 20:37:02

Üdv >:D!

Hát, ritkán szoktam ilyet mondani, de ez pont egy ilyen alkalom...

Maximális elismerésem Bubee :-)! :-! (:-) :-):-):: :-)! :-! (:-) :-):-)::!!!

Sok sikert és kitartást a céljaidhoz, annyi biztos, hogy most már méginkább figyelni fogom az őszi versenyszezont!!!

Sporttársi tisztelettel: darknight >:D

Köszönöm kedves Setétlovag  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: parrre - 2008. Február 29. - 20:47:51
 :-O :-O :-O


 Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
 :-):-)::
 (:-) :-)!

 :-){   @:-)

Ezt megcsiáltad vázz !

Összeadásjel ment.  8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 20:48:56
:-O :-O :-O


 Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
 :-):-)::
 (:-) :-)!

 :-){   @:-)

Ezt megcsiáltad vázz !

Összeadásjel ment.  8-)

Kösz Papper, viszont. A kommandós egységedet visszahívhatod  --)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Ren - 2008. Február 29. - 21:12:31
Bubee, egy teljesen új ember lettél, felismernek a rokonaid, biztos kérdezik h mi van veled!?
Gratulálok, szép teljesítmény! 8-)
Egyébként a centik semmit sem jelentenek, a tükör a lényeg, egyáltalán nem lehet látni h méretekben mennyivel kissebb lettél, szóval szép volt és még egyszer grat. Łł=
 :-){ :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 21:14:34
Bubee, egy teljesen új ember lettél, felismernek a rokonaid, biztos kérdezik h mi van veled!?
Gratulálok, szép teljesítmény! 8-)
Egyébként a centik semmit sem jelentenek, a tükör a lényeg, egyáltalán nem lehet látni h méretekben mennyivel kissebb lettél, szóval szép volt és még egyszer grat. Łł=
 :-){ :-){

Köszönöm Ren! Igen, sokan észrevették az arcom változását  ;D Asszem eléggé feltűnő  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 21:15:50
Ami lemaradt:

Szeretnék köszönetet mondani Andro-nak, amiért megtámogatta a diétámat két stack-el! Köszönöm 

:-){ :-){ :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Ren - 2008. Február 29. - 21:19:33
Bubee, még annyit kérdezhetek h a derekad mennyit ment le?? ;)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Johnnyx - 2008. Február 29. - 21:34:06
Gratulálok Bubee!  :-):-)::
Sokat tanultam a topikodból. 2-3 hónap múlva nekem is következik az első komolyabb diétám, asszem a nyomdokaidat fogom követni.  :-!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 21:36:29
Bubee, még annyit kérdezhetek h a derekad mennyit ment le?? ;)

Legutóbb 79 centit mértem vagyis 21 centit ment le.

Johnnyx:

Köszönöm és valóban, remélem tudok vagy tudtam segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak.
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: hopika - 2008. Február 29. - 21:37:39
Jaja-beszállok én is a sorba:max.respect!
Összehoztad és ez fasza.A terveidet pedig becsülöm és tedd is meg azt,amit én nem mertem anno bevállalni...
Ja és vigyázz:figyelünk továbbra is!
(+)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 21:38:15
Jaja-beszállok én is a sorba:max.respect!
Összehoztad és ez fasza.A terveidet pedig becsülöm és tedd is meg azt,amit én nem mertem anno bevállalni...
Ja és vigyázz:figyelünk továbbra is!
(+)

Igenis mester  :-){  --)  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Cressler - 2008. Február 29. - 21:42:10
ezt megcsináltad  :-)!  :-OO
 
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Február 29. - 21:42:53
ezt megcsináltad  :-)!  :-OO
 

Meg, de ez még semmi  :-O  ;D

Amúgy kösz  :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Kola - 2008. Március 01. - 12:02:27
ment a + :-){
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: ViCtor - 2008. Március 01. - 12:12:21
 :-< FIGYELEM, HÁROMSZOROS HIPP-HIPP  :-):-):: hURRÁÁÁÁÁÁ  :-OO

 Łł= Łł= :-)! ;D Łł= Łł= @-o Łł= /:-) Łł=  :-Đ:-)! ;-oo-; Łł= Łł= :-* :'( ))=/ Łł= Łł= 8) :D ;) <3! Łł= Łł= @-o :-}

 :-! mEgCsINÁLtAAAAAA  :-):-)::
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Március 01. - 12:12:36
ment a + :-){

Köszönöm, viszont kívánom  ;D
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Március 01. - 12:13:36
:-< FIGYELEM, HÁROMSZOROS HIPP-HIPP  :-):-):: hURRÁÁÁÁÁÁ  :-OO

 Łł= Łł= :-)! ;D Łł= Łł= @-o Łł= /:-) Łł=  :-Đ:-)! ;-oo-; Łł= Łł= :-* :'( ))=/ Łł= Łł= 8) :D ;) <3! Łł= Łł= @-o :-}

 :-! mEgCsINÁLtAAAAAA  :-):-)::

Jéézusnakszentereje  :-O :-O :-O  @-o  !+"% !+"% !+"%  =/+'  :-oD  ;-oo-;  /:-)  8-)
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: ViCtor - 2008. Március 01. - 12:14:21
b-KÖZÉP  is figyelt, bocsi az offért:)  :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Ren - 2008. Március 01. - 12:16:51
Bubee, még annyit kérdezhetek h a derekad mennyit ment le?? ;)

Legutóbb 79 centit mértem vagyis 21 centit ment le.

Johnnyx:

Köszönöm és valóban, remélem tudok vagy tudtam segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak.


Nagyon sok, elismerés! :-)!
Cím: Re: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra
Írta: Bubee - 2008. Március 01. - 12:20:01
Bubee, még annyit kérdezhetek h a derekad mennyit ment le?? ;)

Legutóbb 79 centit mértem vagyis 21 centit ment le.

Johnnyx:

Köszönöm és valóban, remélem tudok vagy tudtam segíteni azoknak akik hasonló cipőben járnak.


Nagyon sok, elismerés! :-)!

 :-){