Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termék Tesztek => GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!! => A témát indította: efitmaster - 2008. Február 04. - 22:18:06

Cím: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 04. - 22:18:06
 O0

Persze néhányan már filózgattak napok óta, mi lesz itt és nem is voltak túl távol az igazságtól.

Na srácok, akkor eljött az idő, hogy bejelentsem a legújabb tesztet itt a bodybuilding.hu fórumon, amit hamarosan indítunk is. Azt hiszem, aki ezen részt vesz, olyan élményben lesz része az izomtömegnövelésnél, amit még eddig nem igazán tapasztalhatott ebben az életében.(nem vicc, még a legkeményebb anyagokat használó sportolók is meglepődnének ezen az élményen!) Remélem a naplók ezeket a szavakat igazolják majd,  de lássuk a medvét több héten át. ;D Reklámszöveg? Kiderítjük!

Tehát a teszt:
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D

Na, csak vicceltem. ;D Én most egy komolyabb tesztre gondoltam és nem ingyenes termékminta osztogatásra. Mi nem egy csokigyár vagyunk, vagy valami ilyesmi... Gondolom, ti is valami komolyabb dologra számítottatok. :D Olyan tesztre, ami tényleg megmutatja, hogy mit tudnak a sport táplálék-kiegészítők. Csak azért, mert mi tudjuk, hogy a mi kiegészítőink tényleg tesznek is valamit az izmokkal kapcsolatban és azt szeretnénk, hogy rajtunk kívül még tudják ezt páran.

Tehát akkor vágjunk bele a közepébe:

Mit jelent az, hogy "Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt"?

Azt jelenti, hogy Rich Gaspari -t, a Gaspari Nutrition alapító tulajdonosát, most leteszteljük és kiderítjük itt a bodybuilding.hu fórumon, hogy tényleg a nevéhez méltó testépítő kiegészítőket kínál-e vagy csak bébitápszert akar eladni testépítőknek szépen csomagolva.

Melyik termékeket teszteljük le?

Itt van a lista:

SuperPump(edzés előtti szuper üzemanyag)
SizeOn(edzés-utáni újrafeltöltő, izomnövekedés-serkentő cucc)
Halodrol(Ami az izomnövekedési sebességet többszörözi?)
PlasmaJet(Amitol még Johnny karja is bedurrant egy lábedzés után.  ;D)
Novedex( A tesztoszteron Királya!)
IntraPro(A tiszta szuper protein)

Egy teljes kombinációban, hogy tényleg teljes legyen a kép.  #:-)

Teljesen ingyenes?

Nem. Ahhoz, hogy valaki a teszben részt vehessen, meg kell vásárolnia egy doboz Gaspari - Halodrol -t és a többit ingyen megkapja most promóciós termékként.

Hányan vehetnek részt a tesztben?

Összesen 8 embert választunk ki a jelentkezők közül.

Milyen edzési naplókat kell vezetni, mit kell tenni?

Mivel az itt fórumozók kiváncsiak rá, hogy a különböző táplálék-kiegészítők hogyan működnek, ezért a tesztben résztvevők edzési naplót írnak, amelyben megosztják az itt fórumozókkal a tapasztalataikat 2-3 napi rendszerességgel. A naplókban leírják, hogy honnan indulnak, testrész-méretekkel, edzéstervvel, étkezési tervvel és akár fényképekkel is. Továbbá megosztják személyes benyomásaikat a napjaikkal kapcsolatban a teszt közben és leírják a hetente elért eredményeiket, érzéseiket és bármit, ami érdekessé teszi a naplójukat az olvasók számára. 6 héten át követhetjük majd az edzési naplókat a Gaspari Nutrition kombinációval megspékelve.

Kik lesznek, kik lehetnek a tesztelők és milyen fontos feltételei vannak a részvételnek?

Fontos figyelmeztetések!

Ezek a táplálék-kiegészítők sportolóknak készült kiegészítők, melyek erős fiziológiás hatást válthatnak ki! Beteg emberek, orvosi kezelés alatt lévők(bármilyen betegséggel) nem vehetnek részt a tesztben. Az edzés mellé használt kiegészítők használata előtt és erre a nyílvános fogyasztói tesztre jelentkezés előtt, a jelentkező olvasson el minden fontos figyelmeztetést és információt a termékekről!

Mindenekelőtt leírnám, mint ahogy korábban is, hogy ez nem egy tudományos teszt és semmiképpen nem emberkisérlet vagy ilyesmi rettentő ;D komoly dolgok. Még mielőtt valaki valami teljesen agyament dologra gondolna itt.(sajnos van néhány agyament ember ezen a bolygón és ráadásul ezen a területen is.) A Gaspari Nutrition táplálék-kiegészítői forgalomban vannak szinte az egész világon, több ezer szakáruházban, boltban megvásárolhatóak(Az Egyesült Államok összes államában, az EU szinte összes országában, Ausztráliában és Afrikában is) és bárki szabadon fogyaszthatja őket, aki úgy érzi, hogy segíti a céljait a sportban és tisztában van vele, hogy mik a termék összetevői és azok kb. milyen hatást váltanak ki és milyen célra lettek létrehozva. Természetesen a Gaspari Nutrition sportolóknak készít csúcs táplálék-kiegészítőket, mellyel javíthatják sport-teljesítményüket és a szükséges tápanyagellátást és a szervezetük regenerációját.

Tehát ez a fogyasztói információs teszt szigorúan azt vizsgálja, hogy megállja-e a helyét a kiegészítő a valódi életben és a Gaspari reklámjai igazak-e. Tehát, mi mint táplálék-kiegészítőket fogyasztók teszteljük ezeket a kiegészítőket és semmilyen más célja nincs, mint az, hogy nyilvánosan megmondjuk a kiegészítőről a véleményünket, mi mint felhasználók.(No bullshit! Nincs félrebeszélés!) A nyilvános naplóvezetés és termék-teszt fogyasztók kérésére indul, a bodybuilding.hu támogatásával; és az ilyen termékek iránt érdeklődő emberek információ szerzését segíti csak a kiegészítő piacon kapható termékekről.

Tehát a tesztre olyan felnőtt, felelősségük teljes tudatában lévő(18 év feletti) emberek jelentkezését várjuk, akik, ha ez a teszt nem lenne, akkor is használnák ezt a kiegészítőt és/vagy hasonló kiegészítőket, tehát gyakorlott kiegészítő felhasználók. Olyan emberek jelentkezzenek és vehetnek részt kizárólag a tesztben, akik legalább 2 éve folyamatosan edzenek és használnak különböző táplálék-kiegészítőket. Olyan emberek is jelentkezzenek, akik versenyzők, testépítők vagy erőemelők; és van tapasztalatuk "komolyabb" kiegészítőkkel is. Csak tömegnövelésben lévő tesztelőket választunk ki és tömegnövelési naplókat szeretnénk kapni. Olyan sportolók, akik doppingtesztre számíthatnak a következő 3 hónapban, ne vegyenek részt a tesztben, mivel a stack egy része olyan erőteljes változásokat idézhet elő a szervezetükben, amely hamis doppingtesztet is eredményezhet! Olyan emberek jelentkezzenek, akik 100% önálló, felnőtt emberek és ők saját maguk döntenek arról, hogy milyen táplálék-kiegészítőket fogyasztanak, vagy nem fogyasztanak. (tehát akinek a nagymama beleszól az étkezési szokásaiba, az ne jelentkezzen, hanem hagyja el a fórumnak ezt a részét, most! ;D  A tesztre jelentekzők megértik, hogy ez itt egy testépítő fórum, tehát az embereket az izomméret növekedés, a test formálódása és a teljesítmény növelése érdekli. Tehát a jelentkezők azzal is tisztában vannak, hogy ez nem gyógyító célú akció és nem beteg embereknek készültek a táplálék-kiegészítők. Továbbá a kiegészítők akár erős fizológiás változást okozhatnak, aminek akár a normál körülményekhez képest nemkívánt hatásai is lehetnek a használatuk közben. A jelentkezők csak a termékek javasolt felhasználási utasításának megfelelően használják a termékeket. A jelentkezők a teszt ideje alatt nem fogyasztanak gyógyszereket. Olyan emberek vehetnek részt a tesztben, akik gondosan elolvasták és megértették a fent leírtakat, 100%-ig elfogadják az összes részletét és azt, hogy teljes mértékben saját felelősségükre használják a kiegészítőket és teljes mértékben saját döntésükre vesznek részt ebben az akcióban. Mielőtt a tesztre jelentkeznének a legkörültekintőbben informálódnak, több forrásból a használt termékekről és 100%-ig saját maguk döntenek a termékek használatáról. Azzal, hogy jelentkeznek rá a fent leírtakat teljes mértékben elfogadottnak tekintik. A termékeket személyesen ők maguk veszik át Budapesten a Lurdy-Házban az Extremefit Áruházban.

Ez a teszt jó, nőni fog tőle az izom?

A legkirályabb teszt, amit valaha láthattál, intelligens, és az edzés és testépítés iránt elkötelezett sportolókkal! Ez nem a többezer csokievő tesztje lesz, hanem a Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt 2008! Sokan jelentkeznek, de csak néhányan lesznek meghívva!

Hát barátaim, ennyit akkor bevezetőnek. A további infók ebben a topikban lesznek folyamatosan és itt is lehet jelentkezni, továbbá a  steve@stevenamat.com email címen egyenesen Mr. Steve "the full mass champion" Namat -nál!

(na aki ezt képes végigolvasni és nem alszik el közben, az gyanakodhat, hogy túl van az első alkalmasságin a teszthez és akár elküldheti a jelentkezését is. ;D)

 :-oD
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 04. - 22:20:12
Ez nagyon kemény, kíváncsian várom az első eredményeket!  (:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bubee - 2008. Február 04. - 22:26:34
Sok sikert a tesztelőknek!  /:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: parrre - 2008. Február 04. - 22:27:30
 :-O :-O :-O

Váááááááááááááázzzzz    @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 04. - 22:28:51
megkérdezem anyut hogy nem káros e ez a fehérje ::)

 :-)(-:
nah jó csak vicc:P
elöre soksiket a tsztelökenk!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Tasman - 2008. Február 04. - 22:29:17
Ez már komoly stack lesz!  8-)

Én is sok sikert kívánok minden résztvevőnek!  =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: bandus - 2008. Február 04. - 22:43:57
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 04. - 22:58:30
Nah akkor énis jelentkeznék a tesztre elég brutálnak hangzik @-o nemrég kezdtem tömegelni úgyis ugyhogy pont jó lennék ::) minden tekintetben 8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 04. - 22:59:58
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o

Hajrá Bandus, mert megérdemled!  :-)!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: darknight - 2008. Február 04. - 23:01:50
Jó estét >:D!

Tekintettel arra, hogy a felnőttkorúságot már a Föld valamennyi államának jogrendszere szerint elértem, és jelenleg (még) nem állok cselekvőképességet korlátozó vagy kizáró gondnokság, illetőleg büntetőeljárás hatálya alatt, így ezúton (is) jelentkeznék eme nagyszerű tesztre.

Csak Anyukám meg ne tudja... :-<
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 04. - 23:06:20
Jó estét >:D!

Tekintettel arra, hogy a felnőttkorúságot már a Föld valamennyi államának jogrendszere szerint elértem, és jelenleg (még) nem állok cselekvőképességet korlátozó vagy kizáró gondnokság, illetőleg büntetőeljárás hatálya alatt, így ezúton (is) jelentkeznék eme nagyszerű tesztre.

Csak Anyukám meg ne tudja... :-<

ez a kép beszarás, Darknight!  ;D  :D Ilyen nagymamával előnyt élvezel... :D Vagy ez az anyuka?  :D Mindegy, már túl van mindenen...
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 04. - 23:09:39
mail ment Pisti  :-oD
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 04. - 23:09:48
Csak Anyukám meg ne tudja... :-<
;D ;D ;D


Ööö...ez elég jó stack-nek tűnik...én is jelentkezhetek...?  --) ::) :)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 04. - 23:13:11
mail ment Pisti  :-oD
OK!  8-)

Majd holnap nézem meg és majd beírok nektek a blogomba (jah...nincs is még blogom... ˝=/ ;D), hogy tippeljétek meg hány jelentkező email érkezett!   :-O :D

Aki a legjobban tippel kap egy marék Muscle Milk-et!  @:-) :-*
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: bandus - 2008. Február 04. - 23:14:39
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o

Hajrá Bandus, mert megérdemled!  :-)!
köszi a bíztatást :) :-){
úgyis eldöntöttem, hogy egy jó-darabig elfelejtek inkább minden diétát, és a tömegre koncentrálok, még legalább másfél évig. ez ideális indulás lenne :-OO
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Jordan - 2008. Február 04. - 23:45:57
Aki a legjobban tippel kap egy marék Muscle Milk-et!

 !+"% Łł= ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: The Rock - 2008. Február 04. - 23:53:28
Én jelenleg a diéta 4.hetében tartok és egy fél napos vesegörcs után vagyok, tehát csak sok szerencsét tudok kívánni a tesztelőknek!!!  @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 05. - 00:39:25
Ezt nekem találták ki!  O0 Mail ment....  :-):-)::
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 05. - 01:17:01
Én jelenleg a diéta 4.hetében tartok és egy fél napos vesegörcs után vagyok, tehát csak sok szerencsét tudok kívánni a tesztelőknek!!!  @:-)

Milyen a vesegörcs? Asszem nekem is volt gyerekkoromban  :o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 05. - 01:20:13
1950 embernek 2 és fél napra való adagokat osztunk most szét... >:D ;D ez odabaszott :)

nagyon érdekes teszt lesz, meglehetősen nagyvonalú támogatással :-){
a superpumpot és a sizeon-t amugy is ki szeretném próbálni előbb-utóbb, és a többiről is csak jót hallottam, szóval én jelentkeznék is. az utóbbi időben úgyis elég szerencsésnek mondhatom magam, hátha most is bejön. @-o

Hajrá Bandus, mert megérdemled!  :-)!
köszi a bíztatást :) :-){
úgyis eldöntöttem, hogy egy jó-darabig elfelejtek inkább minden diétát, és a tömegre koncentrálok, még legalább másfél évig. ez ideális indulás lenne :-OO

Remélem összejön, rádférne "némi" tömeg  :-/-(-:   8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 05. - 02:07:56
Jelentkezek itt is, hátha duplázódnak az esélyeim  ;D ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 05. - 02:19:47
((És persze én is a tömegre hajtok őszre, meg egész véletlenül remélem minden kritériumnakmegfelek, és blogot is szeretek írni, mint tudjátok  o:) o:) )
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Beda - 2008. Február 05. - 08:28:10
Na ez lesz ám a teszt!Sok sikert(kilót) minden indulónak! =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: The Rock - 2008. Február 05. - 09:27:18
Én jelenleg a diéta 4.hetében tartok és egy fél napos vesegörcs után vagyok, tehát csak sok szerencsét tudok kívánni a tesztelőknek!!!  @:-)

Milyen a vesegörcs? Asszem nekem is volt gyerekkoromban  :o

Leírhatatlan, szünni nem akaró fájdalom! Csak az tudja milyen, akinek volt  :-\
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: hopika - 2008. Február 05. - 09:36:22
Sok sikert a tesztelőknek:Rock-hoz hasonlóan én is elkezdtem  formázásomat-így nem jelentkezhetek a tesztre...sajnos!
Aki benne lesz tegyen oda rendesen,mert nem semmi cuccokat fog tolni! @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Kovács Zsolt - 2008. Február 05. - 09:45:38
Bizonyosan remek termékek ezek és már gondokoztam a kipróbálásukon, külön-külön is valószínüleg elég erősek, de együtt brutál lehet.
Azonban visszatartott eddig, hogy ezen termékek legérdekesebbjeinek leírásában szerepel a hormon szó és én ettől nyagyon félek. Figyelemmel követem a fórumon leírtakat és ezekből az világlik ki, hogy nem kell tartani ezen készítmények káros hatásaitól.
Örülnék neki, ha valaki megnyugtatna, hogy igen biztosan nem érnek káros mellékhatások és a kúra után mindenféle hormontermelésem visszaáll a normális szintre.
A tesztre nem jelentkezem, mivel már résztvetem a MT teszten ahol sokmindent kaptam ingyen kipróbálásra és most nem szeretném elvenni ezt a lehetőséget másoktól, de valószínüleg szívesen vásárolnék hasonló stack-et.


Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 05. - 10:03:16
ÁÁÁÁÁÁÁÁ    @-o @-o @-o

Erről nem szeretnék lemaradni.  Nagyon Jól hangzik!!
Szeretném tesztelni!!!

Még mindig vékony kis hülyegyerek vagyok..... ˝=/
Szeretnék vastagabb ........ gyerek lenni   ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 05. - 10:25:48
Bizonyosan remek termékek ezek és már gondokoztam a kipróbálásukon, külön-külön is valószínüleg elég erősek, de együtt brutál lehet.
Azonban visszatartott eddig, hogy ezen termékek legérdekesebbjeinek leírásában szerepel a hormon szó és én ettől nyagyon félek. Figyelemmel követem a fórumon leírtakat és ezekből az világlik ki, hogy nem kell tartani ezen készítmények káros hatásaitól.
Örülnék neki, ha valaki megnyugtatna, hogy igen biztosan nem érnek káros mellékhatások és a kúra után mindenféle hormontermelésem visszaáll a normális szintre.
A tesztre nem jelentkezem, mivel már résztvetem a MT teszten ahol sokmindent kaptam ingyen kipróbálásra és most nem szeretném elvenni ezt a lehetőséget másoktól, de valószínüleg szívesen vásárolnék hasonló stack-et.



+
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 05. - 10:59:03
Bizonyosan remek termékek ezek és már gondokoztam a kipróbálásukon, külön-külön is valószínüleg elég erősek, de együtt brutál lehet.
Azonban visszatartott eddig, hogy ezen termékek legérdekesebbjeinek leírásában szerepel a hormon szó és én ettől nyagyon félek. Figyelemmel követem a fórumon leírtakat és ezekből az világlik ki, hogy nem kell tartani ezen készítmények káros hatásaitól.
Örülnék neki, ha valaki megnyugtatna, hogy igen biztosan nem érnek káros mellékhatások és a kúra után mindenféle hormontermelésem visszaáll a normális szintre.
A tesztre nem jelentkezem, mivel már résztvetem a MT teszten ahol sokmindent kaptam ingyen kipróbálásra és most nem szeretném elvenni ezt a lehetőséget másoktól, de valószínüleg szívesen vásárolnék hasonló stack-et.




Zsolt,

Azért mert valamiben szerepel a hormon szó, még nem biztos egyáltalán, hogy veszélyes. Szörnyű butaságra és demagógiára vallana így gondolkozni.

Ebben a pillanatban és minden pillanatban a testedben a hormonok harca folyik és folyamatosan változik a szintjük, anélkül, hogy tudnál róla pontosan, hogy mi folyik a szervezetedben. A következő órában teljesen máshogy állnak a hormon szintek a testedben mint most.
Ha azt írja valaki, hogy 3 teáskanál cukor megnöveli az inzulinhormon-szintedet(a leganabolikusabb hormon egyébként) 30-40%-al, akkor a cukor már rettentő veszélyes anyagnak hangzik és nem használsz cukrot semmihez. Egy demagóg ember számára, lehet, hogy így van, de csak azért mert képzetlen, amin lehetne változtatni.

Tudtad te például azt, hogy a D vitamin technikailag egy szteroid hormon, pontosabban a szteroid hormonok egyik alcsoportjába tartozik?
Valószínüleg nem sokan tudják. de ezért, mert ezt most elolvasták, már nem szednek majd multivitamint, amiben D vitamin van, mert az egyik alkotó eleme egy szteroid hormon?

A legveszélyesebb dolog a földön, az emberi butaság és ignorancia.

Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Ren - 2008. Február 05. - 10:59:26
Szia Zsolt, én csak nyugtatni tudlak, bár még én se próbáltam együtt, viszont superpump-ot, sizeon-t és plasma jet-et igen!Nekem hatott és nem lett bajom tőle ;)!!De majd biztos ír más is!! :D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 05. - 11:01:19
A teszt leírásának végén van egy nagyon fontos rész. A Gaspari Nutrition termékei intelligens sportolók számára készültek! Nem véletlenül írtam le... d:)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 05. - 11:09:03
A teszt leírásának végén van egy nagynon fontos rész. A Gaspari Nutrition termékei intelligens sportolók számára készültek! Nem véletlenül írtam le... d:)
húúúú még jó a MR STeve NAmatnak küldött mailemhez csatoltam a képek mellett iq tesztet is  ;D @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: lawes - 2008. Február 05. - 11:09:53
Nem semmi teszt lesz! Sok sikert mindenkinek, kívnáncsian várom a naplókat!  @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Kovács Zsolt - 2008. Február 05. - 11:24:12
Bizonyosan remek termékek ezek és már gondokoztam a kipróbálásukon, külön-külön is valószínüleg elég erősek, de együtt brutál lehet.
Azonban visszatartott eddig, hogy ezen termékek legérdekesebbjeinek leírásában szerepel a hormon szó és én ettől nyagyon félek. Figyelemmel követem a fórumon leírtakat és ezekből az világlik ki, hogy nem kell tartani ezen készítmények káros hatásaitól.
Örülnék neki, ha valaki megnyugtatna, hogy igen biztosan nem érnek káros mellékhatások és a kúra után mindenféle hormontermelésem visszaáll a normális szintre.
A tesztre nem jelentkezem, mivel már résztvetem a MT teszten ahol sokmindent kaptam ingyen kipróbálásra és most nem szeretném elvenni ezt a lehetőséget másoktól, de valószínüleg szívesen vásárolnék hasonló stack-et.




Zsolt,

Azért mert valamiben szerepel a hormon szó, még nem biztos egyáltalán, hogy veszélyes. Szörnyű butaságra és demagógiára vallana így gondolkozni.

Ebben a pillanatban és minden pillanatban a testedben a hormonok harca folyik és folyamatosan változik a szintjük, anélkül, hogy tudnál róla pontosan, hogy mi folyik a szervezetedben. A következő órában teljesen máshogy állnak a hormon szintek a testedben mint most.
Ha azt írja valaki, hogy 3 teáskanál cukor megnöveli az inzulinhormon-szintedet(a leganabolikusabb hormon egyébként) 30-40%-al, akkor a cukor már rettentő veszélyes anyagnak hangzik és nem használsz cukrot semmihez. Egy demagóg ember számára, lehet, hogy így van, de csak azért mert képzetlen, amin lehetne változtatni.

Tudtad te például azt, hogy a D vitamin technikailag egy szteroid hormon, pontosabban a szteroid hormonok egyik alcsoportjába tartozik?
Valószínüleg nem sokan tudják. de ezért, mert ezt most elolvasták, már nem szednek majd multivitamint, amiben D vitamin van, mert az egyik alkotó eleme egy szteroid hormon?

A legveszélyesebb dolog a földön, az emberi butaság és ignorancia.



Kedves Efit

Folyamatosan olvasom a fórumot, de így még azt hiszem nem írta le senki és ezzel egy kicsit más megvilágításba kerültek nálam ezek a dolgok.
Igyekszem tájékozottságot szerezni a termékek müködésével kapcsolatban itt a fórumon ezért mindig örülök, ha tudásod megosztod itt velem és az olvasókkal.


Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Athosz - 2008. Február 05. - 13:36:48
A teszt leírásának végén van egy nagyon fontos rész. A Gaspari Nutrition termékei intelligens sportolók számára készültek! Nem véletlenül írtam le... d:)


Szerencsére nekem negatív lett az IQ-tesztem.  @-o Úgyhogy ezennel jelentkeznék.  :-):-)::
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 05. - 13:47:40
Érkeznek szépen sorjában a jelentkezések. Majd lassan elkezdünk szelektálni.  >:D

Jah csak annyit még, hogy mindenkit kérek hogy email-ben jelentkezzen (steve@stevenamat.com), ne kelljen mindig az egész topikot átbogarászni a jelentkezésekért, valamint aki így jelentkezik (mindjárt az első tesztjére) "Szia Steve! Jelentkeznék a tesztre! Üdv!"...az felejtse el a dolgot!  :-*


 :-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Nutzilla - 2008. Február 05. - 13:53:28
 :-< Kő cucc! Van? Mé nincs?

...így mingyá másabb nem?  ;D


Gaspari titok! Fajin cég a sárkányölő cége! Ez bizony jó teszt! Intrapro finom és működik...novedex isten hormonfokozó...superpump a legjobb bedurrantásfokozó! Kenterbevágja a muscletech durrantókat is!  ;)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Kola - 2008. Február 05. - 14:06:43
Sok sikert a tesztelőknek !! Hatalmas RESPEKT Efitnek ezért a stackért :-):-)::
jövőre már én is benne leszek... ;) ))=/
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: tothrichard - 2008. Február 05. - 15:58:39
Sziasztok!
Hello Steve!
Tóth Richárd vagyok az e-mail címedre már elküldtem egy e-mail-t, amiben jelentkeztem tesztelőnek.
Úgy döntöttem, hogy a fórumon megerősítem a jelentkezésemet!
Jelentkezni szeretnék erre a tesztre, az adataimat az előző e-mail-ben elküldtem!
Üdv. Ricsi
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: izomboy - 2008. Február 05. - 16:16:26
Érkeznek szépen sorjában a jelentkezések. Majd lassan elkezdünk szelektálni.  >:D

Jah csak annyit még, hogy mindenkit kérek hogy email-ben jelentkezzen (steve@stevenamat.com), ne kelljen mindig az egész topikot átbogarászni a jelentkezésekért, valamint aki így jelentkezik (mindjárt az első tesztjére) "Szia Steve! Jelentkeznék a tesztre! Üdv!"...az felejtse el a dolgot!  :-*


 :-}

A "helló István" az jobb?
Azt hiszem én így kezdtem, de bővebben folytattam. :)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 05. - 16:19:40
Érkeznek szépen sorjában a jelentkezések. Majd lassan elkezdünk szelektálni.  >:D

Jah csak annyit még, hogy mindenkit kérek hogy email-ben jelentkezzen (steve@stevenamat.com), ne kelljen mindig az egész topikot átbogarászni a jelentkezésekért, valamint aki így jelentkezik (mindjárt az első tesztjére) "Szia Steve! Jelentkeznék a tesztre! Üdv!"...az felejtse el a dolgot!  :-*


 :-}

ŐŐŐŐ   nekem be kellett volna ,mutatkoznom  >:D ;D
Akkor most mi lesz?  (Bubee ezt írná: kijazaLalika85)  ))=/

Nincsen amúgy egyszerű nevem.  Zsán Klucsó Alajos  8-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: izomboy - 2008. Február 05. - 16:43:23
Ezt tökjó név ez legalább szemet szúr mint a HUan Carlo Gomes.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: The Rock - 2008. Február 05. - 17:34:45
:-< Kő cucc! Van? Mé nincs?

...így mingyá másabb nem?  ;D



...superpump a legjobb bedurrantásfokozó! Kenterbevágja a muscletech durrantókat is!  ;)

Még jó, hogy a bsn-t nem  8) ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 05. - 17:49:13
Érkeznek szépen sorjában a jelentkezések. Majd lassan elkezdünk szelektálni.  >:D

Jah csak annyit még, hogy mindenkit kérek hogy email-ben jelentkezzen (steve@stevenamat.com), ne kelljen mindig az egész topikot átbogarászni a jelentkezésekért, valamint aki így jelentkezik (mindjárt az első tesztjére) "Szia Steve! Jelentkeznék a tesztre! Üdv!"...az felejtse el a dolgot!  :-*


 :-}

hát én írtam vagy 3 sort, de szerintem Pisti azon kívül, hogy bárányos bögréből iszom a teát, a fontosabb dolgokat már mind tudja rólam (...testépítő szempontból  ;D) pl. hogy milyen "érdeksen" pózolok, és milyen lámpalázas vagyok egy kamerától... és hogy nem ártana az a fránya tömeg  :P :P
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 05. - 18:11:53
Hát én se írtam vmi sokat de ha fölvesztek tesztelni cserébe megígérem h a barátnőmet nem engedem többet be a boltba  ::) ;D Jó üzlet??? 8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 05. - 18:20:42
Érkeznek szépen sorjában a jelentkezések. Majd lassan elkezdünk szelektálni.  >:D

Jah csak annyit még, hogy mindenkit kérek hogy email-ben jelentkezzen (steve@stevenamat.com), ne kelljen mindig az egész topikot átbogarászni a jelentkezésekért, valamint aki így jelentkezik (mindjárt az első tesztjére) "Szia Steve! Jelentkeznék a tesztre! Üdv!"...az felejtse el a dolgot!  :-*


 :-}
én anno így tettem izgalmamban :-[
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 05. - 20:58:04
jelentkeztem a GÁspári tesztre ;D
remélem bekerülök ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Jordan - 2008. Február 05. - 21:05:56
jelentkeztem a GÁspári tesztre ;D
remélem bekerülök ;D

Helyes!!!  @:-)
Rád is fér!!!  :-oD
Ezt jó értelemben szántam!  >:D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 05. - 22:42:24
Én is beneveztem @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: blade - 2008. Február 05. - 22:42:24
Énis jelentkeztem a tesztre és itt most megerősítem emailben elküldtem az adatokat!! =/+' :-/-
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Béla - 2008. Február 05. - 23:29:32
Szerintem ez lesz minden idők legkirályabb tesztje a felsorolt termékek figyelembevételével.    Łł=

Egyenként is minden termék ütős, így összeségben  "stackben" pedig felér egy komoly szteroidos kúrával, annak mellékhatásai nélkül.  Ennél komolyabb stacket, ami minden oldalról támogatja az erő és izomnövekedést, nem is igazán lehet összeállítani.
Számomra a Superpump 250 az etalon  az edzés előtti N.O. és energizáló készítmények között. (:-)

Kiváncsian várom, hogy a tesztben részvevők milyen eredményeket fognak elérni.   =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 06. - 00:16:36
Csuriban van a kezem lassan két napja...  O0
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 06. - 00:28:59
Rich üzeni:
RAJTATOK VAN A SZEMEM!

 ;D ;D ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 06. - 01:20:29
24 órán belül kihirdetjük, hogy kik kerülnek be a tesztbe...elvileg 8+1 ember vesz majd részt.


 :-)->
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 02:17:26
... Mik derűlnek ki  Łł=
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 06:34:37
24 órán belül kihirdetjük, hogy kik kerülnek be a tesztbe...elvileg 8+1 ember vesz majd részt.


 :-)->
?:-/ ?:-/ --)
izgulokkkkk @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 06. - 07:25:11
Én is jelentkeztem, hátha újra veletek együtt...
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 06. - 09:42:22
fúú de izgiiii!!! Mikor lesz már holnap??? @-o @-o @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 06. - 09:51:08
A Stevenek elküldött emailemet aláírtam,de a nicknevemet nem írtam oda.Gáz? !+"%
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: parrre - 2008. Február 06. - 09:52:53
A Stevenek elküldött emailemet aláírtam,de a nicknevemet nem írtam oda.Gáz? !+"%

Szerintem a képedről bisssztoss kitalálja.
Svarcenegger András.  :-}
 ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: X fuell - 2008. Február 06. - 10:00:32
izgalmas várakozásnak nézünk elibe......... ????...
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 10:10:10
A hangulat a tetőfokon.... >:D
Mindenki várja az eredményt,mint a jézuskát kiskorában  ;D

Aki ebbe bekerül,az biztosan óriásit fog fejlődni!!!
A kiváncsiság megőrít  ;)  ezért el is megyek mindjárt edzeni  =/+'  nem bírom a stresszt  ))=/

Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 06. - 13:19:31
A Stevenek elküldött emailemet aláírtam,de a nicknevemet nem írtam oda.Gáz? !+"%

Szerintem a képedről bisssztoss kitalálja.
Svarcenegger András.  :-}
 ;D

Bár úgy lenne,sajnos csak a keresztnév stimmel Łł=
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 06. - 16:30:03
Hello Bandi
Csak nem az a Bandi vagy aki 35 kg-ot fejlődött fekvenyomásban pár hónap alatt....??
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 06. - 17:03:33
Hello Bandi
Csak nem az a Bandi vagy aki 35 kg-ot fejlődött fekvenyomásban pár hónap alatt....??

Sajnos nem,én már jópár éve ugyan azzal a súllyal nyomok.+/-10kg :angry:
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Kővári Tamás - 2008. Február 06. - 17:15:41
lehet sajnos nincs okom izgulni  :-[   de mégis kiváncsi vagyok hogy ki lehet benne ebbe a jókis stack tesztelésében...  :-):-)::
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 06. - 17:43:58
Steve legutóbbi jelenésétől számítva T-0740, and counting...
Reggel fél tíztől idáig már beégett a retinámba a fórum kezdőlapja, lesem az összes piros logót, valamint a "frissítés" gomb helyén kezd fakulni a monitorom képe, annyit mozgott arrafelé az egérmutatóm! Még jó, hogy internetkávézóban dolgozom. Áááá, nem izgulok ám, áá nem... !+"% :-)(-:
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 17:46:33
Steve legutóbbi jelenésétől számítva T-0740, and counting...
Reggel fél tíztől idáig már beégett a retinámba a fórum kezdőlapja, lesem az összes piros logót, valamint a "frissítés" gomb helyén kezd fakulni a monitorom képe, annyit mozgott arrafelé az egérmutatóm! Még jó, hogy internetkávézóban dolgozom. Áááá, nem izgulok ám, áá nem... !+"% :-)(-:
örülök hogynem csak én vagyok ezzel így ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 06. - 17:50:59
hajnali 3-kor mikor csörgött az óra a turmix miatt,én sem tudtam visszaaludni a nagy izgalom miatt :)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 17:51:15
Legalább zajlik az élet!!!
Én csak edzeni mentem el  ;)

Hamarosan megtudjuk......
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 06. - 17:53:30
 /7%
Vagyunk egy páran szerintem akik, miután kihírdetésre került ez a teszt, el kezdtek tervezgetni.....  =/+'

Lassan minden kiderül   :-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 06. - 18:03:16
ááááááááááá @-o @-o én már kivagyok idegileg @-o @-o

Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: bandus - 2008. Február 06. - 18:06:14
ááááááááááá @-o @-o én már kivagyok idegileg @-o @-o


;D
én most megedződtem, amikor a matekvizsga eredményét két és fél órás késéssel tudtam meg. na akkor közel voltam a szívrohamhoz, meg az idegbajhoz @-o (ponthatáron éppen kettes lett @:-))
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 06. - 18:10:28
nah akkor helyesbítek: kivagyunk idegileg @-o @-o
 ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 18:19:12
Még van 5 óra hátra a Steve által kihirdetett 24 órán belüli válaszra....
Addig imádkozzunk  >:D ;D
Komoly teszt lesz  =/+' =/+' =/+'

Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 06. - 18:20:06
i cross my fingers  ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 18:21:42
Még van 5 óra hátra a Steve által kihirdetett 24 órán belüli válaszra....
Addig imádkozzunk  >:D ;D
Komoly teszt lesz  =/+' =/+' =/+'


nem megyek gyógytesire, csak ide koncentrálok ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: dave18 - 2008. Február 06. - 18:24:06
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogod szépen magad és a kis kezecskéd, ráteszed az egérre, és óvatosan ráhelyezed a jobb kezed mutató ujját (ha bal kezes vagy akkor bal kezed mutató ujját) az egér bal klikk-jére és ráírányítodd kontrollált mozgással az egér mutatót az általad kiválasztott smyle-ra. Na figyelj most jön a neheze megnyomod a jobb kezed(ha bal kezes vagy akkor bal) kezed mutató ujjával az eggér bal klikk-jét és lám már ottis van beszúrva.Már csak egy végső simítás van hátra:megintcsak kontrollált mozgással, odairányítod az egér mutatóját a hozzászólás gombra és megnyomod a jobb (ha bal kezes vagy akkor bal)kezed mutatóujjával az egér bal klikk-jét.

Jó gyakorlást kívánunk @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 18:24:36
IDEGLELÉS 2008 !  /7%
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 06. - 18:27:33
Ezért korhatáros a teszt.... @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 06. - 18:51:53
Ikon teszt:  :-!!!  :) ;) :D ;D :( :o 8) ????... ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D
:-O

 :-)! ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: blade - 2008. Február 06. - 20:40:26
Már csak öt óra és kiderül ????...Szerintem aludni sem fogok tudni.
 :-O
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 06. - 21:11:22
Hajrá Bandus!  8)  :-*  :-X
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 21:16:18
Márcsak 3-4 óra maximum  /:-) /:-) /:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 21:16:58
Márcsak 4 óra  /:-) /:-) /:-)
nemár:S
akor csak holnap reggel kapok szívrohamot? ????...
jót vagy roszat @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 06. - 21:21:15
5.........4..........3...............2...........1..........
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 21:21:35
 :--:
na megvan az első 16 versenyző,akik bejutottak a döntőbe. Én már tudom a névsort.  :P
vannak meglepetések  :-} de még legyetek türelemmel  =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 21:29:26
,,?????  te honnan tudod??   :-Đ
Csak ők tudják :)
Te csak élvezkedsz,azon hogy izgulunk..... De ezzel nincsen semmi baj... ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 21:30:04
:--:
na megvan az első 16 versenyző,akik bejutottak a döntőbe. Én már tudom a névsort.  :P
vannak meglepetések  :-} de még legyetek türelemmel  =/+'
ez egyre rosszabb :o
reményekdem ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 21:34:18
ühüm, legyetek türelemmel Holnap este már mindenki tudni fogja az eredményt. Addig is kellemes napot! :-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 21:53:31
Tulajdonképpen, Stevie-nek nehéz egy kézzel, azon belűl egy ujjal pötyörésznije a névsoros dizájnt (ugyanis szegény be van durranva) , ez vesz el nála kisebb időt, néha heteket. De ő egy félisten:) Most biztos!  :)

Én, nyolcszor jelentkeztem plussz egyszer, több esély a nagy kalapból.  :-!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 21:57:54
Azért komoly lehet,válogatni az emberek közül. Biztosan vagy 100-an jelentkeztek legalább....Jobbnál jobb tesztelők.
Akárhogy is lesz,a legjobb döntés lesz.
Az extremefit kinevel egy új testépítő nemzedéket!!!
 :-){

Ez mindenkinek jó!!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 22:01:37
Azért komoly lehet,válogatni az emberek közül. Biztosan vagy 100-an jelentkeztek legalább....Jobbnál jobb tesztelők.
Akárhogy is lesz,a legjobb döntés lesz.
Az extremefit kinevel egy új testépítő nemzedéket!!!
 :-){

Ez mindenkinek jó!!
:-):-):: Łł= :-){
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 06. - 22:03:30
Az extremefit kinevel egy új testépítő nemzedéket!!!
 :-){

Ez mindenkinek jó!!

Úgy legyen  /:-)  :-)->
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 22:05:42
Fastor, te ennyire gebe volnál? ááhh, nem úgy tűnik, sportolsz valamit? Fastor neked jót tenne egy kis tömegnövelés, érdekelne, nálad milyen egy 6 hetes Gáspár-i.
Ne köszönd.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 22:06:59
Fastor, te ennyire gebe volnál? ááhh, nem úgy tűnik, sportolsz valamit? Fastor neked jót tenne egy kis tömegnövelés, érdekelne, nálad milyen egy 6 hetes Gáspár-i.
Ne köszönd.
életemben elöször vagyok bizakodó a gebe szó hallatán ::)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 22:09:58
Gondolom azért jókat mosolyognak a hozzászólásainkon   ;D

Olyanok vagyunk,mint a rossz gyerekek. ))=/

Én biztos jókat röhöök néha.....
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 22:11:14
Gondolom azért jókat mosolyognak a hozzászólásainkon   ;D

Olyanok vagyunk,mint a rossz gyerekek. ))=/

Én biztos jókat röhöök néha.....
az tuti ;D
nembaj ha van humorérzékük akkor jót röhögnek rajtunk és könnyebb lessz dönteni ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: B1ll4 - 2008. Február 06. - 22:25:36
Kíváncsian várom én is az eredményt  !

Sok szerencsét mindenkinek ! Nem sok idő már... le is gyártom addig holnapra a kaját :)

 /7% o:)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 06. - 22:25:36
Most elteszem magam holnapra,és remélem hogy szép napra ébredek. {-)
Szívesen ünnepelném a 10 éves "évfordulómat" egy ilyen lehetőséggel!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 06. - 22:48:06
Öööööö........... {-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 06. - 22:48:44
Öööööö........... {-)

áááááááááá :-O


 ;D ;D ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 06. - 23:04:30
Öööööö........... {-)

áááááááááá :-O


 ;D ;D ;D
STEVE szeret húzni minket :-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 06. - 23:26:46
Tehát....a Gaspari tesztelők névsora:




Yanou

Bandi

Seth

Cressler

shp

Sly

ati 75

Richie



És van +1 tesztelőnk, mégpedig Anita H, aki egy kicsit módosított stacket fog használni...nem lesz benne Novedex. Biztos ami biztos... ;D


Mondanom sem kell, hogy igen nehéz volt választani.  @-o

Utólag is elnézést kérek azoktól akik választ vártak email-ben (mert voltak jópáran akik visszaírtak, hogy miért nem válaszoltam...). SENKINEK SEM VÁLASZOLTAM EMAIL-BEN. Megírtuk, hogy itt lesz kihirdetve a tesztelők névsora.



Mit vettem figyelembe:

-a levél stílusa, hossza, mennyire informatív

-semmiképpen sem akartam 20 év alatti embert választani...nem hiszem, hogy szükségük van ilyen komolyságú tesztre...aztán végül Cressler lett a legfiatalabb (20), hogy azért ilyen életkorú tesztelő is legyen.

-Richie és Yanou meg is feleltek + már az előző tesztből is kimaradtak

-kellettek korábbi megbízható tesztelők is...most pl. ati 75, shp és Seth

-Bandi 10 éves edzésmúlttal szerintem jó választás

-Sly 42 éves igazi sportember

-Anita H pedig az egyetlen női tesztelő és mellesleg fitness versenyző is



A tesztet és a topikok megnyitását jövő héten kell kezdeni, tehát a termékeket a héten át kell venni (és a Halodrol-t megvenni) az Extremefit Áruházban (Budapest, Lurdy Ház).



További információk hamarosan!  :-)(-:













És még valami:


Fastor, ígérem benne leszel majd egy tesztben, de ez most tényleg (még) nem Neked való...  :-*



 8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 06. - 23:32:00
Jupijj! Köszönet!  @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 06. - 23:33:19
 :-)!

Igazán köszönöm!  (:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 06. - 23:45:10
congrat!

húú, nekem is jelentkeznem kellett volna, na mindegy  :P :P ))=/    (Sp250ből ajánlom a narancsosat) :P
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 06. - 23:46:22
nagyon szépen köszönöm a lehetőséget
igérem beleadok mindent
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 06. - 23:47:32
Köszönöm Steve, hogy részt vehetek egy prémium minőségű tápkiegcsomag  =/+' d:)tesztelésében!!!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 06. - 23:49:06
Jana!
Eddig is részletesen irtam az általam tapasztaltakról, ígérem hogy most is így teszek majd d:).
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: The Rock - 2008. Február 06. - 23:49:30
Gratula Srácok!!!  @:-) @:-) :-)!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: God Vazzeg - 2008. Február 07. - 00:03:25
Sok sikert mindenkinek, ez nem hétköznapi teszt lesz, már most izgulok  @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Beda - 2008. Február 07. - 00:32:39
Gratula srácok,sok sikert! :-){Vasat széttépni,kilókat felszedni! @:-) =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 07. - 00:40:42
Gratulálok fiúk!!!  Vigyázzatok,mert mindenki figyelni fog titeket  ))=/

Tépjétek szét a vasakat.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: AnitaH - 2008. Február 07. - 07:57:12
Köszönöm a bizalmat! :-){
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: hopika - 2008. Február 07. - 08:12:27
Jó helyre mentek a cuccok,úgy látom.
Végre újra szemmel követhetem 2 egykori teszttársam újabb tesztjét.
Gratulálok mindenkinek és legfőképp köszöntöm az első női tesztelőt a körünkben!
Zúzzatok!!! @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: blade - 2008. Február 07. - 08:18:40
Gratula mindenkinek! Mindent bele!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 07. - 08:28:00
Nos, gratulálok mindenkinek én is, aki bejutott ebbe a Gaspari szuper tesztbe és külön köszönet mindenkinek, aki jelentkezett. Még jó hogy ilyen gyorsan zajlanak itt a dolgok és nem nyújtjuk, mint a rétestésztát. Egyébként is van még a varázsládánkban pár nagyszerű teszt  :D, úgyhogy, aki erről lemaradt, az előbb utóbb bejut a következőbe!

Időközben összeállítottam egy stack tervet(kiindulási alapnak), amit most csatolok és ez mutatja mindenkinek a kb. használati tervet. Remélem nagyon hasznos és érdekes naplókat olvashatunk a következő hetekben. Sok sikert kívánok minden tesztelőnek!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Prod - 2008. Február 07. - 08:47:22
Tehát....a Gaspari tesztelők névsora:

Yanou

Bandi

Seth

Cressler

shp

Sly

ati 75

Richie

A szerencsés tesztelő, szintén bekerül a Gyurma magazin adásába!  @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: X fuell - 2008. Február 07. - 09:47:26
gratula a bekerült tesztelőknek :-):-)::
 =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 07. - 10:11:48
Hohóóó! Łł=
Köszönöm a bizalmat, széjjelizgultam magam, de megérte!
A legszebb az egészben, hogy este 22:00-ig voltam otthon tegnap, utána mentem barátnőmékhez, mer "ottalvós" napot tartottunk.  ::) Na az első pár óra még elég könnyen telt, de az este nem sokat sikerült aludnom, pedig megpróbáltam lefárasztani magam rendesen... :-)- o:)

A lényeg, hogy most értem be melózni, betámadtam egy gépet, majd nem tudták az emberek, hogy mitől ér körbe a szám a fejemen... !+"%

Mégegyszer köszönöm, ígérem mindent kihozok magamból a teszt folyamán! :-OO
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 07. - 10:30:11
És szép napra ébredtem!!!!!!!!!!!!!!!!! @-o @-o @:-)

Köszönöm a lehetőséget,ígérem nem fogtok csalódni!
Még soha nem nyertem sehol semmit,és ráadásul hétfőn töltöm a 26-ot,ez egy igazán szép ajándék tőletek!

Mikor lehet menni átvenni a termékeket? :) :)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: csudri - 2008. Február 07. - 10:30:11
Hűha, nagyon gratula a tesztelőknek, nem semmi 6 hétnek néznek elébe! Hajoljanak azok a rudak!

És külön öröm, hogy női tesztelő is lesz a csapatban, mindenképp vegyétek valahogy bele a Gyurmába, ilyen dekoratív versenyzők csak jó reklámot jelenthetnek ennek a sportnak!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: bandus - 2008. Február 07. - 11:01:36
Gratulálok mindenkinek :-){
persze sajnálom, hogy nem kerültem be, de talán most még tényleg túl brutális lenne egy ilyen kúra :)
sok sikert kívánok, és hozzátok ki a maximumot magatokból, és ebből a sok termékből :-):-)::
kíváncsian várom az eredményt :)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: AnitaH - 2008. Február 07. - 11:53:25
Tehát....a Gaspari tesztelők névsora:

Yanou

Bandi

Seth

Cressler

shp

Sly

ati 75

Richie

A szerencsés tesztelő, szintén bekerül a Gyurma magazin adásába!  @:-)
hmmhmmm..... 8-} ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Jordan - 2008. Február 07. - 11:57:54
Tehát....a Gaspari tesztelők névsora:

Yanou

Bandi

Seth

Cressler

shp

Sly

ati 75

Richie

A szerencsés tesztelő, szintén bekerül a Gyurma magazin adásába!  @:-)
hmmhmmm..... 8-} ;D

Aha!  ;) ;D
Én is erre gondoltam, csak nem akartam írni semmit!  :-\
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 07. - 12:02:15
Valóban AnitaH-t szerintem csak véletlenül kihagyta a felsorolásból...
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 07. - 12:11:28
( Vagy alapértelmezettként bekerül a Gyurmába   :P )

Hét végén tudok bemenni az üzletbe. Van meghatározott időpont, vagy nyitvatartási időben is jó,  amikor ráérek.

 :-)->

Azt a nehéz döntést hoztam meg, hogy hétfőig regenerálódok, semmi edzés ( utolsó kedden volt ), legfeljebb egy kis könnyü kardió, és így talán kipihentebb idegrendszerrel kezdhetek bele a tesztbe. ( ugyanis az utóbbi pár hónapban nem pihentettem magam )

 :-}
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Kola - 2008. Február 07. - 15:24:56
gratulálok a tesztelőknek sok sikert kívánok nektek!!! :-):-)::

de azért mégis csak ott van az az irígység 8-} @-o !+"% Łł=

mindent bele !!! ;-oo-;
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 07. - 16:52:01
Efit és Steve!

Köszönöm a lehetőség a tesztelésre, kérdésem hogy holnap délután átvehetem-e a csomagot mert szombaton pár napra külföldre utazom, és jővő hét második felében már kezdeném is tesztet.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 07. - 16:55:00
Sziasztok!
Én is holnap délután mennék a Lurdyba ha az jó időpont. De mehetek hétvégén is akár.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 07. - 17:34:26
Efit és Steve!

Köszönöm a lehetőség a tesztelésre, kérdésem hogy holnap délután átvehetem-e a csomagot mert szombaton pár napra külföldre utazom, és jővő hét második felében már kezdeném is tesztet.
Jah, küldtél email-t is... !+"%

Persze jöhetsz holnap is!!!


Mindenkinek:

Az üzlet pénteken 10-20 óráig, hétvégén 10-18 óráig lesz nyitva!


 :-oD

Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 07. - 17:40:57
Köszi, holnap délután ott vagyok! =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 07. - 19:17:46
GRatula a tesztelöknek ;D
nagyon várom az eredményeket ;D
Viktor, lehet nem láccik, de sportolok...kételkedsz a teljesítményben? :-[
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ViCtor - 2008. Február 07. - 23:42:38
Nem kételkedek senkiben sem. Örülök, hogy itt vagy és jó, hogy sportolsz. Ennyi.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 08. - 00:28:10
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a tesztelésre!
Igazán megtisztelő, hogy bekerülhettem.
Alig várom, hogy elkezdjem. :-oD
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 08. - 00:28:10
Steve!
Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy bekerülhettem a tesztelők közé!
Igazán megtisztelő!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 08. - 11:07:44
Holnap 12 magasságában ott vagyok az üzletben!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 08. - 11:32:37
Nos, gratulálok mindenkinek én is, aki bejutott ebbe a Gaspari szuper tesztbe és külön köszönet mindenkinek, aki jelentkezett. Még jó hogy ilyen gyorsan zajlanak itt a dolgok és nem nyújtjuk, mint a rétestésztát. Egyébként is van még a varázsládánkban pár nagyszerű teszt  :D, úgyhogy, aki erről lemaradt, az előbb utóbb bejut a következőbe!

Időközben összeállítottam egy stack tervet(kiindulási alapnak), amit most csatolok és ez mutatja mindenkinek a kb. használati tervet. Remélem nagyon hasznos és érdekes naplókat olvashatunk a következő hetekben. Sok sikert kívánok minden tesztelőnek!

Szia Efit!

Köszi a tervet, nagy segítség.  <:-) Gondolom azért tudjuk pontosítani a stack-et.
Akkor nézzük is. A SuperPump, SizeOn 6 hétig edzésenként egy adag, ok. A Novedex XT bekapcsalódik az 5 héttől a moderált 2 kapszulás adaggal ( így megmarad kb. fél doboz ), ok. A Plasma Jet a heti 3 adaggal inább 5 hétig tart ki, mint táblázatban szereplő 4 hét. A Halodrol ugye 60 szemes. A táblázat szerint másfél dobozra lenne szükség, mert a tervezett 4 hét helyett már a 3. hét közepén el fog fogyni az első doboz.
A 3. heti adagokat felezzük le 1X2-re és így 3 hetes legyen, vagy 2 dobozzal kapunk  ;D, vagy a tesztelők felezzenek egy-egy + dobozt? ;-oo-;

Üdv
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 08. - 12:59:54
Nos, gratulálok mindenkinek én is, aki bejutott ebbe a Gaspari szuper tesztbe és külön köszönet mindenkinek, aki jelentkezett. Még jó hogy ilyen gyorsan zajlanak itt a dolgok és nem nyújtjuk, mint a rétestésztát. Egyébként is van még a varázsládánkban pár nagyszerű teszt  :D, úgyhogy, aki erről lemaradt, az előbb utóbb bejut a következőbe!

Időközben összeállítottam egy stack tervet(kiindulási alapnak), amit most csatolok és ez mutatja mindenkinek a kb. használati tervet. Remélem nagyon hasznos és érdekes naplókat olvashatunk a következő hetekben. Sok sikert kívánok minden tesztelőnek!

Szia Efit!

Köszi a tervet, nagy segítség.  <:-) Gondolom azért tudjuk pontosítani a stack-et.
Akkor nézzük is. A SuperPump, SizeOn 6 hétig edzésenként egy adag, ok. A Novedex XT bekapcsalódik az 5 héttől a moderált 2 kapszulás adaggal ( így megmarad kb. fél doboz ), ok. A Plasma Jet a heti 3 adaggal inább 5 hétig tart ki, mint táblázatban szereplő 4 hét. A Halodrol ugye 60 szemes. A táblázat szerint másfél dobozra lenne szükség, mert a tervezett 4 hét helyett már a 3. hét közepén el fog fogyni az első doboz.
A 3. heti adagokat felezzük le 1X2-re és így 3 hetes legyen, vagy 2 dobozzal kapunk  ;D, vagy a tesztelők felezzenek egy-egy + dobozt? ;-oo-;

Üdv

Na ezen én is agyaltam már és én is hasonlóan összegeztem magamban a dolgokat...
Én két lehetőséges megoldást látok:
1. Valamelyikőtökkel összefogok (aki vasárnap délelőtt venné át a tesztpakkot) és közösen veszünk még egy Halodrolt, amit elfelezünk és akkor nincs probléma a mennyiséggel, avagy
2. lefelezzük a 3. heti adagot 1X2-re, ahogy Te is mondtad és vagy már akkor ráindítjuk a Novedexet esti 1 kapszulával, majd ha elfogyott a Halodrol, akkor felemeljük az adagot esti 2 kapszulára, vagy pedig ha a 3. heti 1 kapszulás Halodrol elfogy, akkor indítjuk a 4. héttel a Novedexet 1 kapszulával, az 5. és 6. héten pedig 2 kapszulával folytatjuk...

A 3. heti 1 kapsz. Halodrol és 1 kapsz. Novedex verzióval az a baj, hogy akkor elég korán lép be a Novedex... Efit majd jól megmondja, hogy ez robléma e vagy sem! /:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 08. - 21:03:43
Köszi Steve a csomagot, jó volt dumálni az üzletben! Jó felkészülést, jó vastag voltál már most is!! =/+' <:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 08. - 21:29:16
Jelentem én is átvettem a csomagot. Egy igazi élmény volt pár szót váltani Pistivel. És akkor hétfőtől hajrá már alig várom... =/+' =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Prod - 2008. Február 08. - 21:30:55
És milyen élmény lesz a műsorban szerepelni!!!!!!!!!! @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 08. - 22:09:30
Nos, gratulálok mindenkinek én is, aki bejutott ebbe a Gaspari szuper tesztbe és külön köszönet mindenkinek, aki jelentkezett. Még jó hogy ilyen gyorsan zajlanak itt a dolgok és nem nyújtjuk, mint a rétestésztát. Egyébként is van még a varázsládánkban pár nagyszerű teszt  :D, úgyhogy, aki erről lemaradt, az előbb utóbb bejut a következőbe!

Időközben összeállítottam egy stack tervet(kiindulási alapnak), amit most csatolok és ez mutatja mindenkinek a kb. használati tervet. Remélem nagyon hasznos és érdekes naplókat olvashatunk a következő hetekben. Sok sikert kívánok minden tesztelőnek!

Szia Efit!

Köszi a tervet, nagy segítség.  <:-) Gondolom azért tudjuk pontosítani a stack-et.
Akkor nézzük is. A SuperPump, SizeOn 6 hétig edzésenként egy adag, ok. A Novedex XT bekapcsalódik az 5 héttől a moderált 2 kapszulás adaggal ( így megmarad kb. fél doboz ), ok. A Plasma Jet a heti 3 adaggal inább 5 hétig tart ki, mint táblázatban szereplő 4 hét. A Halodrol ugye 60 szemes. A táblázat szerint másfél dobozra lenne szükség, mert a tervezett 4 hét helyett már a 3. hét közepén el fog fogyni az első doboz.
A 3. heti adagokat felezzük le 1X2-re és így 3 hetes legyen, vagy 2 dobozzal kapunk  ;D, vagy a tesztelők felezzenek egy-egy + dobozt? ;-oo-;

Üdv
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 08. - 22:09:30
Sziasztok!
Hát én is számolgattam már, hogy mi mennyi ideig lesz elég... A táblazat szerint tényleg 1,5 doboz halodrol kellene...
A számításai szerint a protein is hamar el fog fogyni, az Intra Pro.
De nem lehetünk elégedetlenek, már ez is nagy segítség amit kapunk és ki tudunk próbálni egy csúcs minőségi stack-et.
Én holnap veszem át a cuccot. Ha valaki felezni akkar Halodrol-t akkor én benne vagyok.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 08. - 23:12:22
A fehérje több mint kostolónak jó lesz.  :-oD  @:-)

Remélem azért elég lesz az egy doboz Halodrol, csak a szedési tervet kéne majd átbeszélni..
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 08. - 23:40:55
Én is átvettem reggel a termékeket, és nagy-nagy puszi a két segítőkész kedves hölgynek ma reggel! :-* jól indult a napom  o:)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: AnitaH - 2008. Február 09. - 00:18:07
Jelentem én is átvettem a csomagot @:-) 8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bandi - 2008. Február 09. - 12:52:54
Most tértem haza a termékekkel :)

Mégegyszer szeretném megköszönni a lehetőséget.
Eddig sem vontam meg a testemtől a kiegészítőket,kombináltam is őket,de ilyet még nem kapott amit most fog >:D

Kész vagyok átírni a genetikámat @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 09. - 15:57:34
Én is átvettem a csomagot. Komoly stack ez nagyon. Igaz én most a BSN stack közepén vagyok, de azt félre teszem és szerdán nekifogok ennek.
Nagyon kiváncsi vagyok milyen külömbséget fogok majd érezni... BSN (Nitrix-Cellmas-NO Explode) és a Gaspari stack között....
Kemény 6 hét lesz az biztos. Addunk majd az élvezetnek!
Szóltam a páromnak, hogy készüljön fel 6 hétig más nem lesz csak edzés!!
Sok sikert a többi tesztelőnek!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 09. - 17:48:35
Holnap nyitásra ott vagyok a cumóért, asszem már csak én nem vettem át! @-o
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 09. - 19:05:53
Holnap nyitásra ott vagyok a cumóért, asszem már csak én nem vettem át! @-o

Nagyon tévedsz  !+"% Én holnap délután fogok tudni bemenni a cuccokért.  ;D 

Hétfőn kezdünk!!!!!!!!!!!!!!    :-oD :-/-  =/+'  @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 10. - 13:25:22
Holnap nyitásra ott vagyok a cumóért, asszem már csak én nem vettem át! @-o

Nagyon tévedsz  !+"% Én holnap délután fogok tudni bemenni a cuccokért.  ;D 

Hétfőn kezdünk!!!!!!!!!!!!!!    :-oD :-/-  =/+'  @:-)

Hazaértem a cumóval! Łł=
Köszönet a pakkért, a kiszolgáló emberke teljesen jófej volt! A biztonság kedvéért megtoldottam a csomagomat még egy mentoloscsokis Muscle Milkkel, nehogymá fehérje nélkül maradjak véletlen... !+"%
Egy dolgot sajnálok, mégpedig, hogy nem tudtam lekezelni Pistivel, vagy Efittel, de hátha majd a későbbiek során ezt is be tudom pótolni...
Holnaptól szigorúan növés van tervbevéve!

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget! :-){
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: danybuilding - 2008. Február 10. - 13:30:18
Na én meg most olvasom, hogy van ilyen is! Szóval lemaradtam!!!!  ˝=/ ˝=/ ˝=/

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 10. - 13:40:25
Egy dolgot sajnálok, mégpedig, hogy nem tudtam lekezelni Pistivel, vagy Efittel, de hátha majd a későbbiek során ezt is be tudom pótolni...
Holnaptól szigorúan növés van tervbevéve!

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget! :-){
Csak hétköznaponként vagyok bent...

Sok sikert a teszthez!!!


 =/+' :-oD /7%
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 10. - 19:55:22
Termékek megvásárolva, épségben hazaszállítva, holnapra gondosan előkészítve...

:-):-)::
     
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 10. - 20:05:53
Mindenkinek sok sikert a holnapi kezdéshez!!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Lalika85 - 2008. Február 10. - 20:08:40
Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy mit alakítotok!!!!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Yanou - 2008. Február 10. - 20:16:58
Én már neki is ugrottam a naplómnak, megírtam Wordben a bevezetésemet, de sajna még nincs külön topik létrehozva a tesztnek, így még a winyón pihen doc formátumban! --)
Ha esetleg egy adminbácsi ráér, megalapozhatná a betűinknek a helyet a SDNG teszt alatt... @-o
Minden tesztelőnek sok sikert, egyetek sokat! :-oD <:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 10. - 20:23:25
 Bevallom nem volt könnyű kiállni,hogy ne kóstoljam meg a nagyon szép fényes kék dobozban bújkáló porocskákat  de kibírtam.  ;D
Holnaptól pedig hajrá, sok sikert minden tesztelő társamnak  :-oD =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: shp - 2008. Február 10. - 21:13:33
 :-< Muszáj volt az IntraProt megkóstolnom...  O0   Egyelőre többet nem írhatok... >:D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 11. - 02:14:38
Mától a tesztelők ebben az alfórumban hozhatják létre a saját teszt-topikjaikat (az 'Új Téma' menüpontban)!


Mindent bele!!!


 =/+' @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 11. - 02:57:37
Huhh Efit! Segítessz még nekünk a "hogy alakítsuk a halodrolos részt novedexes" kérdésben? Előre is kösz!  ;-oo-; Holnap nyitok naplót én is, étkezés, edzés már megtervezve...  /:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Sly - 2008. Február 11. - 09:29:11
Sziasztok!
Este meglesz az első edzés... Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz...
Én este küldőm be az első beszámolóm, adattaim és lehet fotókat is...
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: efitmaster - 2008. Február 11. - 10:02:04
Huhh Efit! Segítessz még nekünk a "hogy alakítsuk a halodrolos részt novedexes" kérdésben? Előre is kösz!  ;-oo-; Holnap nyitok naplót én is, étkezés, edzés már megtervezve...  /:-)

A tesztnek valahogy azon a nyomon kellene maradnia, ahogy a pdf fájlban csatoltam a tervet korábban.

1. A Halodrol-t 4 hétig kell nyomni.( Ha elfogy az első doboz, akkor segítünk a másodikkal. Részletek Steve-nél.

2. A Halodrol szedése közben mellőzni kell a "telítetlen zsírsavak" bevitelét.(Nincs halolaj, falxseed oil(lenmag olaj, omega3, ilyen olaj meg olyan olaj stb stb...) mivel csökkentheti a Halodrol egyik fő hatóanyagának hatásfokát.(arachidon-sav). Mivel ez az izmoknál az edzés közben szerzett gyulladást erősíti fel.(ez a fő hatásmechanizmusa egyszerűen fogalmazva) ezáltal a szervezet úgy érzi, hogy többet edzettél és nagyobb mértékű regenerációt indít be. A telítetlen zsírsavak csökkentik a gyulladást, pont ellenkezőleg, mint az arachidon-sav, és ezáltal ellentétesen hatnak. Szóval, a lehető legkevesebb telítetlen zsírsav a 4 hét alatt, please.
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bubee - 2008. Február 11. - 12:06:57
Huhh Efit! Segítessz még nekünk a "hogy alakítsuk a halodrolos részt novedexes" kérdésben? Előre is kösz!  ;-oo-; Holnap nyitok naplót én is, étkezés, edzés már megtervezve...  /:-)
2. A Halodrol szedése közben mellőzni kell a "telítetlen zsírsavak" bevitelét.(Nincs halolaj, flaxseed oil, omega3 stb stb...) mivel csökkentheti a Halodrol egyik fő hatóanyagának hatásfokát.(arachidon-sav). Mivel ez az izmoknál az edzés közben szerzett gyulladást erősíti fel.(ez a fő hatásmechanizmusa egyszerűen fogalmazva) ezáltal a szervezet úgy érzi, hogy többet edzettél és nagyobb mértékű regenerációt indít be. A telítetlen zsírsavak csökkentik a gyulladást, pont ellenkezőleg, mint az arachidon-sav, és ezáltal ellentétesen hatnak. Szóval, a lehető legkevesebb telítetlen zsírsav a 4 hét alatt, please.

Jókor tudom meg  :-O  :'( Mert én abban az időben amikor használtam, nyomattam a lenmagolajat rendesen  ˝=/

Na mind1... Utána kellett volna néznem  ::)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Seth - 2008. Február 11. - 12:25:50
Kösz Efit!  8-)  Akkor nincs is más hátra csak 6 hétig valami Kevin Levrone-s átalakulást összedobni  ;D ;D  ;)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 11. - 13:43:36
Huhh Efit! Segítessz még nekünk a "hogy alakítsuk a halodrolos részt novedexes" kérdésben? Előre is kösz!  ;-oo-; Holnap nyitok naplót én is, étkezés, edzés már megtervezve...  /:-)

A tesztnek valahogy azon a nyomon kellene maradnia, ahogy a pdf fájlban csatoltam a tervet korábban.

1. A Halodrol-t 4 hétig kell nyomni.( Ha elfogy az első doboz, akkor segítünk a másodikkal. Részletek Steve-nél.

2. A Halodrol szedése közben mellőzni kell a "telítetlen zsírsavak" bevitelét.(Nincs halolaj, falxseed oil(lenmag olaj, omega3, ilyen olaj meg olyan olaj stb stb...) mivel csökkentheti a Halodrol egyik fő hatóanyagának hatásfokát.(arachidon-sav). Mivel ez az izmoknál az edzés közben szerzett gyulladást erősíti fel.(ez a fő hatásmechanizmusa egyszerűen fogalmazva) ezáltal a szervezet úgy érzi, hogy többet edzettél és nagyobb mértékű regenerációt indít be. A telítetlen zsírsavak csökkentik a gyulladást, pont ellenkezőleg, mint az arachidon-sav, és ezáltal ellentétesen hatnak. Szóval, a lehető legkevesebb telítetlen zsírsav a 4 hét alatt, please.
ok
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Február 11. - 14:06:42
Akkor úgy fogom a HAlodrolt szedni ,hogy mind a két adag aznapi edzés előtt legyen.  Eddig reggel-este leosztásban gondolkodtam köszi az infót Efit  ;-oo-;
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Ren - 2008. Február 11. - 18:11:56
Nagyon kíváncsi vagyok a végkifejlettre!!
Gondolom mindenki!?
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 15. - 17:17:50
Ööö...hol van Richie és ati75?

 ?:-) ????... ::)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Bubee - 2008. Február 15. - 18:06:39
Ööö...hol van Richie és ati75?

 ?:-) ????... ::)

Ki kell h javítsalak, de gondolom nem baj, mert múltkor is Richie-t írtál holott Ricsi-ről van szó. Ez tuti!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 15. - 18:18:48
Ööö...hol van Richie és ati75?

 ?:-) ????... ::)

Ki kell h javítsalak, de gondolom nem baj, mert múltkor is Richie-t írtál holott Ricsi-ről van szó. Ez tuti!
Úgy tűnik igazad van mert én Tóth Richárdot keresem... :-\

Ő az egyik tesztelő...csak lehet, hogy ő még nem is tudja.... !+"% ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Gabore - 2008. Február 15. - 18:31:33
Ööö...hol van Richie és ati75?

 ?:-) ????... ::)

Ki kell h javítsalak, de gondolom nem baj, mert múltkor is Richie-t írtál holott Ricsi-ről van szó. Ez tuti!
Úgy tűnik igazad van mert én Tóth Richárdot keresem... :-\

Ő az egyik tesztelő...csak lehet, hogy ő még nem is tudja.... !+"% ;D

Szivesen átveszem a helyét! >:D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: ati75 - 2008. Február 15. - 21:26:01
Szia Steve

Itt vagyok, mint ahogy írtam pár napot külföldön voltam, de már kezdem is a tesztet... =/+'
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: fastor - 2008. Február 15. - 21:27:14
Ööö...hol van Richie és ati75?

 ?:-) ????... ::)

Ki kell h javítsalak, de gondolom nem baj, mert múltkor is Richie-t írtál holott Ricsi-ről van szó. Ez tuti!
Úgy tűnik igazad van mert én Tóth Richárdot keresem... :-\

Ő az egyik tesztelő...csak lehet, hogy ő még nem is tudja.... !+"% ;D

Szivesen átveszem a helyét! >:D
én is <3!
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: tothrichard - 2008. Február 15. - 22:50:22
Sziasztok!
Mivel nem az én nevem volt kiíírva a fórumon, így nem tudtam, hogy a tesztelők között vagyok.
Nem adom át senkinek sem a helyem.
A termékek tesztelését amilyen hamar csak lehet elkezdeném!
 
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 15. - 22:51:12
Szia Steve

Itt vagyok, mint ahogy írtam pár napot külföldön voltam, de már kezdem is a tesztet... =/+'
OK Ati! Mindent bele!!!  @:-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Február 15. - 22:55:26
Sziasztok!
Mivel nem az én nevem volt kiíírva a fórumon, így nem tudtam, hogy a tesztelők között vagyok.
Nem adom át senkinek sem a helyem.
A termékek tesztelését amilyen hamar csak lehet elkezdeném!
 
Szia!

Bocsi, kissé elkeveredtél. Az email-ed alapján Téged választottalak ki csak nem írtál becenevet (azt meg nem gondoltam, hogy egyezik a valós neveddel  ;D)...így végül Richie lett belőled, de ráadásul van egy Ricsi nevű fórumozónk is (őrá meg Bubee beírása után gondoltam).  !+"% :D

De minden OK, amint lehet kezdheted a tesztet...küldök privátot!  8-)
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Ren - 2008. Február 15. - 23:34:58
Sziasztok!
Mivel nem az én nevem volt kiíírva a fórumon, így nem tudtam, hogy a tesztelők között vagyok.
Nem adom át senkinek sem a helyem.
A termékek tesztelését amilyen hamar csak lehet elkezdeném!
 

A Szabolcs-Szatmár-Beregi rém elő került!!! #:-) ;D
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Cressler - 2008. Április 14. - 23:14:49
Nyyya így a teszt után, hogy jópáran megírták az összegzést igencsak észrevehető, hogy GASPARI úr nem gyenge termékekkel van jelen a piacon tudjátok "The name you trust, the brand that works"

Kicsit számolgattam osztottam szoroztam és a saját illetve azon tesztkollégáim (Seth, Bandi, SHP) akik írtak méreteket adatait felhasználva kamatoztattam hatalmas statisztikai és matematikai képzettségem és számolgattam kicsit.

Szóval 4-ünk adatai alapján: az átlagos testsúlyváltozás: +3,5Kg
                                                Mellkörméret v.       : +4,5cm
                                                   Kar                    : + 0,875 cm
                                                Comb                    : + 2,3cm

6 hét alatt  :-O
Cím: Re: GASPARI FULL BRUTÁL TÖMEG TESZT 2008!!!
Írta: Steve Namat - 2008. Április 14. - 23:22:56
Nyyya így a teszt után, hogy jópáran megírták az összegzést igencsak észrevehető, hogy GASPARI úr nem gyenge termékekkel van jelen a piacon tudjátok "The name you trust, the brand that works"

Kicsit számolgattam osztottam szoroztam és a saját illetve azon tesztkollégáim (Seth, Bandi, SHP) akik írtak méreteket adatait felhasználva kamatoztattam hatalmas statisztikai és matematikai képzettségem és számolgattam kicsit.

Szóval 4-ünk adatai alapján: az átlagos testsúlyváltozás: +3,5Kg
                                                Mellkörméret v.       : +4,5cm
                                                   Kar                    : + 0,875 cm
                                                Comb                    : + 2,3cm

6 hét alatt  :-O
Ez már valami!!!

 :-)!