2024. Április 29. - 01:02:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Eszteró "Sztereó" Zsolt naplója Muscletech és MHP tesztek  (Megtekintve 20911 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Szeptember 05. - 16:08:34
Megtekintve 20911 alkalommal
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sziasztok!

Először is köszönet Efitmasternek hogy bevett a csapatba.  :-){ ;D

Aki valamelyest végigkövette a pályafutásomat az tudja hogy elég szélsőségesek a táplálkozási nézeteim. Nagyon szeretem ezt a fajta folyékony táplálkozást. A fehérjebevitelem nagy része tejsavóra és halra épül már évek óta. A diéta alatt pedig a csirkét szinte alig bírom megemészteni.Szinte belémköt. Emiatt jön be a képbe a tőkehalfilé (alaszkai) és a jóöreg tojásfehérje.Könnyen emészhető és nagyobb mennyiséget is könnyebben bevisz belőle az ember. A rizst ha nyomom inkább puffasztott formában és a szénhidrátforrásom emelett a durumtészta és a zöldségköret.


Általában 2-3 óránként iszok egy turmixot a nap folyamán. Nekem ez vált be az évek folyamán és a versenyzőim is bizonyíthatják hogy működik.

Rengeteg táplálékkiegészítőt kipróbáltam a 17 év alatt. Kezdve a sportrobitól...a delta fehérjén és a masterpron keresztül egész a legújabb tápkieg cégek termékéig.

Olyan lendületet kaptam hogy úgy döntöttem a tavaszi szezonra bekészülök (ha a jóisten is úgy akarja) és mindent megnyerek. Természetesen a BSN Grand Prixt is.  @:-) :-oD @-o ;D

Előzmények: A nyár számomra az az időszak amikor pihenek...(más ekkor készíti a strandfazont,én ekkor pukkanok le.  ;D. Lassan nekikell kezdenem egy alapozó edzésnek és ehhez a következő termékeket használom a holnapi naptól:

NITRO TECH ( Ebből napi 3 adag lesz )
N-LARGE ( ez hamarosan cserélve lesz Mass Tech-re  Ebből is napi 3 adag lesz )
MHP Glutamin (edzés után és lefekvés előtt egy púpos teáskanál. Ebbemár most beleettem...ezt képes vagyok csak úgy szárazon betörölni az arcba.És versenyzők figyelem aki fél a szénhidráttöltéstől verseny előtt az próbálja ki glutaminnal.Nagggyon jó!!!! Az MHP-s Glutamin meg még édeskésen finom is.  /7% !+"% @-o
APLODAN ( erre aztán már igazán kíváncsi leszek...mert már túl sok jó visszajelzés volt.  ;D )
LEUKIC
GAKIC
CREAKIC
Alapban nem jól reagálok a kreatinra de így stackben ilyen jellegű kiegészítőkkel még nem használtam együtt.
MHP ACTIVITE ( alap vitamin...nem vagyok a megadózisok híve...szerintem felesleges.Ebből marad az alap 4 tabletta)


Menet közben bárkinek bármilyen jellegű kérdése van szívesen segítek.De akár versenyeken is gyertek oda hozzám és szívesen beszélgetek bárkivel. Egy nagyon kellemes,jókedélyű ember vagyok.  ;D

Szerencsére könnyen tudok hízni és fogyni is...
A csatolt kép már önmagában egy komplett Muscletech reklám.  :-oD :P ;D

2007. Szeptember 05. - 16:42:41
Válasz #1
Nem elérhető

tomi


Na ezek faszárnyos kiegek, várjuk a beszámolókat, és sok sikert.
Up the dose, lift the most!

2007. Szeptember 05. - 17:52:45
Válasz #2
Nem elérhető

God Vazzeg



2007. Szeptember 06. - 12:42:53
Válasz #3
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
....na az első reakciók:

...az APLODAN-ból már az este folyamán nyomtam be. Reggelre teltnek éreztem magam...mint aki egy jól végzett edzés után van.Incredible...... :-)!
...ma egy kar nap volt...edzés előtt egy komplett kajával felért a GAKIC,LEUKIC,APLODAN.  ;D
Szerintem a GAKIC volt felelős azért hogy éreztem ahogy a fejembe száll a vér és szinte szétárad a testbe. Olyan mint mikor 100-as viagrát vesz be az ember.  ;D !+"% Łł=
Az edzésemben nem a súlyok nagyságát tudtam növelni hanem maga az edzés intenzitás növekedett meg olyan szinten hogy magam sem akartam elhinni. 3 sorozat bicepszezés után teljesen bedurrantam és akár kész is lehettem volna. Ha százalékos értéket kellene mondanom akkor szerintem egy 20 %-ot biztos javított a programon.
...egyenlőre első körben ennyi.

2007. Szeptember 11. - 12:32:11
Válasz #4
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
..lassan túl vagyok az első héten.

Elemezzük egy kicsit a termékeket:

APLODAN változatlanul azt mondom hogy a reggeli felkelés után abszolút teltnek érzem magam.
GAKIC....rengeteg féle no fokozót kipróbáltam már...ez nem kifejezetten az de hogy milyen pumpáltságot érzek tőle azt el sem tudom mondani.

N-LARGE ...lecserélem...nagy mennyiségben frankó haspuffadást és görcsöket okoz nálam. :-[ :-/]
NITRO TECH...talán a legjobb fehérje amit idáig használtam. Pedig végigpróbáltam sok mindent.
CREAKIC...egy nagyon hatékony kreatin kiegészítő. Tényleg a tökéletes kékfestő műhelyt lehet vele kihozni. Szerintem egyfajta szinergista hatást hoz létre a Leukic-kel és a Gakic-el karöltve.

A súlyom a kezdéskor 90 kiló volt. 2 hét múlva rakok fel képeket a pillanatnyi helyzetről. Sajnos a remek erőnlét azt is magával hozta hogy bevállalósabb lettem így a guggolásban is vissza akartam térni a 200 kilóig.Vesztemre. Becsípődött az ideg. Egy másik alkalommal újabb próbát tettem de csak rosszabb lett a helyzet. Ma megnézték a dolgot és a lenti csigolyáknál nemhogy összeállt az ideg hanem betokosodott és egy babszemnyi csomó jött létre amit talán masszázzsal helyre tudok hozatni,tehát a lábedzés most egyhétig szolídabb lesz.

A kajám változatos de a fehérjebevitel bőven megvan. Sajna szeretek enni olyat is amit nem szabad.
Az edzésem a heti 5 alkalom és minden nap egy izomcsoport.

Hétfő:mell
Kedd:hát
Szerda:váll
Csütörtök:kar
Péntek:láb

A jövőhéten az edzőtársam is visszatér mert pár hónapra kiment a világvégére dolgozni. És akkor aztán beindulunk és kökemények leszünk.

Az edzésem igen furi mivel váltogatom edzésenként a nagy súlyokat és a magas ismétlésszámokat. Ez annyit tesz hogy pl oldalemelésben képes vagyok felmenni 30 kilóig de sokkal nagyobb élvetezett jelent egy 5 -7 kilós kézisúlyzóval 200 ismétlést csinálni. Képes vagyok új és új gyakorlatokat kitalálni. De általában akármelyik teremben edzek mindig vannak követőim. Formabontó reformer vagyok.  Łł= ;D De majd képekkel illusztrálom nektek,és ki lehet próbálni. Aki kipróbálta az csak jót mondott az újításaimról.Pl mellgépen való evezés...meg ilyenek.  @-o

Egyenlőre ennyi és mivel nagy rímfaragó vagyok...a szürke cégnek is volt egy pár ötletem annak idejénPl az egyiknél fel is használták az "EgySHAKEben az erőt!"

Most csak annyit mondok: Legyünk együtt formabontók!  :-):-)::




2007. Szeptember 11. - 13:15:02
Válasz #5
Nem elérhető

tomi


Sztereó, mondtad, hogy sok fehérjét próbáltál már. Minőségre nálad mi a top 5, illetve ízre mi a top 5?
Up the dose, lift the most!

2007. Szeptember 11. - 13:35:54
Válasz #6
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A ......  anabolicot használtam. Ebből is tonnányit ettem.Nagyon sokat bezabáltam a Natures Best Isopure termékéből is. Nincs top 5. Mindig funkcionális dolog nálm ez a protein téma! Ha használ nyomom!Faszás volt még annak idején a Biotest cég Advanced Whey terméke. Ezek voltak többen...persze kipróbálás szintjén becsúszott Labrada...Ultimate...vagy amikor 12 évvel ezelőtt csináltuk itt szegeden a tápkieg boltunkat akkor annak idején kizárólagos mlo forgalamzóként minden létező terméküket végigpróbáltam.

Remélhetőleg lesz ismét "boltoskodásra" lehetőség...mert ezeka Muscletech és ON  cuccok nagyon bejönnek.

Most nagyon bejön a Nitrotech. Meg lehet belőle sokat inni! Bírja a gyomor is.  ;-oo-;

De majd mesélek az első rendelésimről is amikor megrendeltem a 90-es évek elején a (magyar) flex magazínból a weider termékeket. Sosem felejtem el összespóroltam egy 50 % Muscle Building proteinre (400 gramm) a pénzt. Egy hónapig ettem.Úgy vigyáztam rá mint a hímestojásra mint az usa első ilyen betörésének bizonyítékára. Tojást is raktam bele mindig...de egyszer véletlen becsúszott egy záp is. Szerinted kidobtam?  :-Đ :-oD  @-o

...és hogy mosolyogjunk is...itt már tudatosan készültem...a falon nem látszik de a weider enciklopédia anatómia poszterei vannak. A használt kiegészítő ekkor a MILDIBÉ gyógytápszer volt. Ez komoly!  Łł=

A póz Labradától való.  (:-) ;D

2007. Szeptember 16. - 18:48:57
Válasz #7
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ismét pár nap eltelt...ami termék egyértelműen viszi a primmet:

NITRO TECH!!!!! :-!    Ennek a napi adagolását szerintem meg is fogom emelni. Nem lesz mellette tömegnövelő...mert kezd nem túl előnyös hasfalam lenni.  ;D

Tehát aki fehérjét vesz ne vacilláljon: Nitro Tech

A másik szimpi az APLODAN! Erre érdemes szerintem egy 2-3 hónapot ráfeküdni.
A Gakic-Creakic-Leukic egy olyan hármas amelyben én a Gakic-nak tulajdonítottam domináns szerepet. Ez biztos mindenkinél másképp csapódik le.

A GAKIC meggyőződésem hogy önmagában is az egyik leghatékonyabb edzés előtti "edzésintenzitásfokozó" termék.
A CREAKIC egy számomra is jól tolerálható kreatinkészítménynek bizonyul.

2007. Szeptember 16. - 21:46:15
Válasz #8
Nem elérhető

ViCtor


Kíváló a Stackid! A véleményem nekem is hasonló és jók ezek így együtt. Nem próbálod ki majd a NaNoX9-et? Egy kicsit Gakic és egy kicsit NO-is hasonló mennyiségben. Én nem próbáltam, de jó lenne betenni ide a véleménylistádba ezek után.
SZEREZZZZD BEEEEE!!!!  ;D @-o :D
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Szeptember 17. - 11:56:30
Válasz #9
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igazából nem szoktam no fokozókat használni. Annak idején a versenyek előtti 2-3 hétben nyomtam az universal nox-át...az akkor nagyon bejött...azóta egyet kettőt próbáltam de nem sok vizet zavartak. Nekem a Gakic ilyen szempontból hasznos...de hosszabb távon megvagyok nélküle is.

Most már valami változás is kezd rajtam látszani...asszem mélyebb lett a hangom.  !+"% ;D
Az MHP-s glutamint viszont mindenkinek ajánlani fogom,sőt lehet verseny előtt körbeviszem a versenyzők között...hogy megmutassam hogy tényleg fasza a töltésre. Már aki bevállalja.Elbaszni nem tudja magát,csak nyerhet vele.  ;-oo-;

2007. Szeptember 17. - 13:04:09
Válasz #10
Nem elérhető

ViCtor


yo, azért a NaNOx9 valahogy úgy kezdődik,h gakic alapanyag és még valami, és e kettő kombinációja alkot valami rendkívűlit. Nem hiszem,h szimpla creatinos NO-ról van szó. ezért írtam neked, nézz utána esetleg.
MHP gluta, meg tényleg cool. Libidódról írhatnál, mennyire szólnak bele a készítmények. Nálam az Aplodan+Glutamin csodákra volt képes libidó szempontjából.
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Szeptember 17. - 13:25:26
Válasz #11
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...libidó?  :-)(-: ...bár nem tudom hogy ez melyikre vezehető vissza.Én ezt is a Gakicra fognám. De itt sem a libidóról van szó hanem a munkabírásról.....bááááár legendásan jóhírem van ezen a területen is.  ˝=/ !+"% @-o ;D

2007. Szeptember 17. - 14:57:43
Válasz #12
Nem elérhető

tomi


Up the dose, lift the most!

2007. Szeptember 17. - 20:29:11
Válasz #13
Nem elérhető

parrre


Sztereó !

Kérdeznék egy részben ide illőt. Írtad hogy a kajálásod szélsőséges, diétakor inkább a folyékony fehérjebevitelt preferálod. (hajóltévedek)
Meg azt is hogy ezt már páran próbálták, és általában bejött.
Kérdésem az lenne hogy a szénhidrátbeviteled hogy alakul ? A sárga oldalon levő naturál felkészülésed leírásában mintha azt láttam volna hogy minimális ch-t viszel be diéta végén. Megmondom miért kérdem. A multkori diétámkor beleestem abba a hibába hogy nagyon hirtelen csökkentettem a ch-t és eléggé összezuhantam . Viszont kénytelen vagyok most is azt csinálni mert a heti 4 edzés és 4 aerob ellenére sem megy lejjebb a zsír. 110 kiló vagyok 4 hete megy a diéta, 5 kiló ment le, de már 120g ch-nál járok. Félek hogy megint összeesés lesz a vége. Gyengeség, összeszakadtság.
Ha esetleg lenne erre valami tuti tipped ami sokaknál bevált, plíz ne tartsd magadban.  ?:-/
Köszi

2007. Szeptember 17. - 20:44:31
Válasz #14
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...ahan azért ne hasonlítsd össze a két felkészülkést. Egyrészt nekem az aerob az akrobatikát jelenti..azaz csak nagyon ritkán mentem fel gyalogolni a gépre. A szénhidrátbevitelem nem folymatosan csökkentettem hanem szinte beálltam egy szintre amivel egy kicsit manipuláltam. A szénhidrátbevitel 2 zacskó pufirizs,zöldségköret,minimális gyümölcs.Nekem így állt be. Az hogy mi miatt nem indul meg így távlaban nem tudom megmondani. Nálam is vannak pár napos,hetes megtorpanások amikről azt gondolhatnánk hogy végleges. Aztán a test újra erőre kap és ismét dolgozni kezd. A 110 kilód nem tudom milyen minőségű. De így utólag belegondolva írod hogy 4 hete megy a diéta.Az még nem sok...ne legyél türelmetlen. Azt szoktam mondani hogy az első tíz napban szinte semmi nem történik. Tehát innen számolva akkor csak 20 napja diétázol. Az meg egy ekkora embernek semmi!  ;D