2024. Május 18. - 00:48:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Varga Dániel felkészülése 2008-ra...  (Megtekintve 62910 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Augusztus 15. - 12:19:17
Válasz #255
Nem elérhető

God Vazzeg


Üdv Dani!
Hogy haladsz a felkészülésedben illetve milyen szakaszában vagy jelenleg?Milyen versenyekre készülsz fel?stb...
A kiegészítőkről is mondhatnál 1 pár dolgot (adagolás/mennyiségek/időpontok)...
Na és persze KÉPEKET kérünk de jó sokat... 8-)
 ;-oo-;

Csatlakozom, kíváncsiak vagyunk ám  @-o  :-OO

2008. Augusztus 15. - 14:56:14
Válasz #256
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Nagyon örülök annak, hogy nem felejtettetek el s kíváncsiak vagytok mi is a helyzet! :-OO :-OO

Tömegezésnek kell szeptembertől nekiállni, mert eddig szerettem volna egy kis pihenőt a szervezetemnek. Hogy mi fog menni? Az egy elég nagy kérdés lesz, inkább azt részletezném elsőként, hogy eddig mi is volt:

Ahogy írtam eddig Pro-Anabol napi 2 szem, Jungle warfare napi 3 szem, PCT napi 3 szem, Animal Pack napi 2 adag,Animal Flex napi 2 adag, fehérje 200-250g között mozgott, a szénhidrát adagomat pedig olyan 800 környékén tartottam fele minőségből, fele pedig ahogy mondaniszoktamvolt "szarból"! Most jöhetne a kis szösszenet, hogy az vagyok amit megeszem, de nekem ilyenkor ez kell, tudom mások egész évben tisztán esznek, de én nem tartozom közéjük  /7%

Fehérjeként: Syntha-6, On Whey és Dymatize fehérjék mentek, de napi 2 adag volt a maximum. Azért nem vittem "túlzásba" mert szerettem volna egy kis szünetet mindenben tartani, tudom a kiegészítők nem ezt sugalják, de ez nekem éppen fentartás.

Mi lesz szeptembertől? Azt hiszem pár ember véleményét ki fogom kérni, mert pld Nagy Zoltánban megbízom és ő mindig elég jó kis ütős kombókat szokott nekem összeállítani, vagy ha őt nem tudom elérni, akkor szívesen megkérdezem Berkes családot is, mert remélem a fiúknak segíteni fognak. d:) d:)

Elképzelés: BSN az alap a syntha 6-tal, cellmass, no-xplode, Pro anabolt meghagyva, az igazi tömegezés, amikor ezt megdobom az decembertől lesz!! Már alig várom! A verseny ami pedig éllni fog az jövő őszi szezon, vagy még ha minden igaz kilátásban van a július vége is!

Hogy nézek ki most? Na ezt sem tudom igazán elmondani, mert múlt héten korházban voltam és lecsúszott rólam 5 kg, de ezt remélem vissza tudom 1-2 hónap alatt szedni! S ha minden jól fog menni, akkor jöhetnek a nagy tervek és ez álltal feljebb emelni, az extremfitt-et, és azokat az embereket akik bíznak bennem és mellettem fognak állni! Képeket meg majd dobálok! :) ;-oo-;

Remélem valamennyire ki tudtam elégíteni a kíváncsiságot, ha nem akkor bátran kérdezni!

2008. Augusztus 15. - 14:58:39
Válasz #257
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Na ezt sem ebbe a topicba szerettem volna írni, mert akkor kezdhettem volna, hogy: Varga Dániel felkészülése a 2009-es őszi szezonra!

2008. Augusztus 15. - 17:17:41
Válasz #258
Nem elérhető

Kola


akkor elég tetemes mennyiségű húst ehetsz meg ha "csak" 2 proteinturmixot iszol naponta :-oD...(tudom-tudom pihenőfázis)

mindent bele és remélem a színpadon 1 sokkal nagyobb Danit látunk majd ;-oo-; @:-)
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Október 02. - 16:35:01
Válasz #259
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Na ezt a topicot lezárom, mert eléggé idejét vesztette! Köszönöm mindenkinek aki mellettem állt a felkészülés alatt! Lesz még rátok szükségem!!!!!!!!!

Edzeni KÖLLLLLL! Szóval mindenkienk hajrá! :-):-):: :-):-)::