2024. Április 29. - 01:54:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Zsír LEADÁS avagy "ég a zsír"  (Megtekintve 6501 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Április 12. - 11:01:14
Megtekintve 6501 alkalommal
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
In Medias Res:


Iszonyatosan sokat gondolkodtam, hogy mi is legyen a zsírvesztés (vagy sokan használják: zsírleadás) kellékei a táplálkozásomban. Mikor január elején beszélgettem Berkes Lacival és Németh Istivel majdnem ugyanazt ajánlották, de azért még nyitvahagytam egy-két opciót!
S hogy mik is voltak azok?

HydroxyCut Hardcore + Thermogenic Thyrotabs + Iso 100
HydroxyCut Hardcore + Lipo6 + Stimulant X (természetesen nem azonnal mindegyikkel belépve, hanem szépen lépcsőzetesen) Ja és fehérje: On Whey azaz 100% Whey Protein
Majd ezeknek az elegye... Vagyis sorolhatnám amik hirtelen felötlöttek az agyalapi mirigyek falán...

Mi lett a kiválasztott? Duncan McCloed......Na jó... A fehérje az így nézett ki:

6 hétig: Syntha 6    aztán 4 hétig: On Whey   aztán utsó 4 hétben: Iso 100
Tápkieg: HydroxyCut Hardcore az utolsó 10 hétben s legvégén bekapcsolódva a Thermogenic Thyrotabs-sal ami 4 hetet ölelt fel magában. A Hydroxyt azért tartottam meg majdnem 10 hétig, mert elég erősnek ítéltem, s szépen lassan vittem fel az adagokat tablettánként, míg a végén el nem értem az 5 szemet. Thermogenic-ből pedig szépen sétáltam fel a 3 szemig.

A súly:  Az elején nem úgy jött össze a súlyom ahogy szerettem volna, mert hosszas betegeskedések hatására olyan 92kg-ról indúltam, s a diéta elején azonnal (2 hét alatt) elveszítettem 7 kilót. Így a súlyom a 2. hétben már 85-ön standált, mikor is úgy láttam, kell játszanom a CH mennyiséggel, hogy versenyig meg tudjam tartani ezt a súlyt. Immel Ámmal össze is jött, olyan 2-4 kg-os intervallumban.

Most 83,4 kg vagyok, s az első verseny elöttem toporog úgy 3 héttel. Milyen a formám? A "saját Cikkek" rovatban végig tdjátok kísérni miből mi is lett!

Végösszegzés: Mindenkinek ajánlom ezt a kis ütős kollektív zsírégető "pack"-ot a megfelelő táplálkozás mellett. Soha nem hittem, hogy sikerűl úgy beszáradnom, hogy közben a súlyom, az eredeti állapotában marad meg. SOHA! De Berkes Laci, Németh Isti, és Lantos Johhny segítségével és ajánlásaival azt hiszem most összejött. Nem leszek tökéletesen elégedett a formámmal, mert hiányzik az elején elveszített 7 kg, s a betegségek álltal elveszített másik 7 kg, de egy dolgot őszintén ajánlani tudok, s ezek a profi termékek amiket az extremfitt boltban tudsz vásárolni! Kérd az eladók segítségét, mert értenek hozzá, s a saját bőrükön tapasztalták már az összes tápkieg hatását!

Szóval soha ne csüggedj, mert van remény!