2024. Április 29. - 14:08:15
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt By Yanou  (Megtekintve 35800 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Február 13. - 22:56:21
Válasz #15
Nem elérhető

Yanou


A második éjszakám jóval nyugodtabb volt, mint az első. Mélyen aludtam, nem zavart meg semmi. Kipihentnek éreztem magam, mikor felkeltett az a barom állat, aki reggel hét körül üveghangon, csikorgó kerekekkel sumaherkedett a lakótelep közepén… Persze most, hogy tovább alhattam volna, már nem tudtam visszakönyörögni álommanót a szemem tájékára, hogy ugyan egy fél marék álomport hajintson má’ a szemem sarkába, így inkább nem szenvedtem tovább az ágyban. Felkeltem és helyrekaptam magam egy jó hidegvizes mosakodással.

Szokásos reggeli, kajabepakolás (tegnapi 100%-os lemásolása), majd irány a meló. Reggeli után 1órával az első Halodrol, majd a szokásos menetrendszerinti tápanyagbevitel szinte perc pontosságú betartása. Plazmajet-es nap lévén 4 órával edzés elé időzítve, két kaja közé félútra elhelyezve az üres levél a kukában kötött ki, a tartalma pedig a legjobb helyen, ahova kerülhetett.
A tegnapi hátedzés hatása a mellhez hasonlóan újfent jóval korábban jelentkezett a szokásosnál, de ez csak jót jelent, hagy fájjon csak, a mazohista is ezt mondta!
Edzés előtt ¾ órával jött a mai második szem „mogyoró”, majd negyed óra múlva hazaérve a Superpump.
Szokás szerint összeszedtem a pakkomat, bektárazva a kellékanyagokat és hajrá…

A garázshoz gyalogolva agyban felkészültem a karnapomra… Gyaloglás közben azon kaptam magam, hogy mindenféle olyan dolgon is elmorfondírozok, amin normális ember nem biztos, hogy fennakadna. Elméláztam a közvilágítás kőpóznái tetején éppen éledező fényforrásokon, egy érdekesen parkoló autó gazdáján, hogy ugyan milyen megfontolásból tette olyan hülyén le a kocsiját az út szélére, ahogy, valamint a garázsszövetkezet „kedves és okos” vezetőin és alkalmazottain, hogy milyen megfontolásból raknak egy 100m hosszú és 10 oszlopból álló garázssorra összesen kb. 10db 15W-os villanykörtét közvilágítás gyanánt… Remélem, hogy a felelős emberke valamelyik nap úgy éjféltájt beletöri a kulcsát a saját garázsa ajtajának zárába a megfelelő fényviszonyoknak köszönhetően.
Szóval agyban marha aktív vagyok nagy valószínűség szerint a Superpump teszi a dolgát, nagyon meg vagyok elégedve a tudományával.

Feel with my ujjbegy módszerrel megtalálom a garázs feltárulkozásához szükséges részt az ajtón, belépek, oltanám a villanyt…csak a kapcsoló csattan, a fény elmarad.
- Hehe, vettem ám pótkörtét, most nem tudsz megijeszteni! – mondtam csak úgy bele a sötétbe, hátha a tegnapi kihagyott nap után a régi ismerős jött megint pár jótanáccsal, de nem. A válasz elmarad… Marhajó, akkor ez most magától égett ki, de nem téma, majd ha lesz rá időm később kicserélem. Kocsiba be, irány horány!
Kanyarodok ki a sorról, épp a hülyén parkoló – természetesen, mint kiderült női nemiszervvel megáldott – emberünk küzdelmeit kísértem figyelemmel magamban el-el somolyodva, amint a megültetett Fálkszvágen akármivel próbált a 25centis padkáról az úttestre evickélni több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel, mikoris a hátam mögül:
- Ma lábazunk!
Aqurvaéletbe! Hirtelen azt se tudtam melyik pedálra lépjek, de asszem valami kuplung+gáz kombináció jött össze, amire az utcán sétáló hetvenpár éves mamillás valszeg hasonló szívrohamot kapott, mint én a kocsiban a két hátam mögül jövő szó hallatán.
- Mit ijesztgeted itt szegény Irmanénit?
- Te beszélsz ijesztgetésről, szólhattál volna a garázsban is hogy itt vagy! Akkor mégiscsak miattad ment ki a vill…
Szt’ má repült is a tockos a nyakamba.
- Nnna…szóval lábazunk! Röhej, ahogy kinéz, úgyhogy nem úszod meg! Tudom, hogy utálod edzeni, meg hogy azzal ámítod magad, hogy a „régebben sokat bicigliztem”, meg a „negyediken lakunk”, valamint a „melóhelyen megmászom az emeletet egy nap ötvenszer” dumával kihúzhatod magad alóla, de ez nagy baromság. Ettől sose lesz nagyobb, sose lesz formásabb és igen, a két piszkafád néz ki a legszarabbul rajtad, úgyhogy ezen most változtatni kell!
- Jó, jó, de tudod…nem csak ez a baj a lábedzéssel…
- Úgyse tudsz olyan indokot mondani, amivel megúsznád, de azért mondd!
- Hát…nemesfém…sárga…meg a folyó, még mikor kicsi…
- Aranyered van egyetlenem? Ó, kis cuncimókuskája, jajjj de sajnálom, ejjejj… Szarok rá bázzeg! Kisebb súlyokat kapsz így kezdetnek, de jövőhéten keményítünk! Szokj hozzá, ez nem hozzáállás! Fokozatosságot kell tartani, de nem szabad kihagyni a lábedzést! Nehéz, akár meg is okádtat, de gondolj bele milyen, mikor előtted áll egy kigyúrt felsőtestű vadállat két fogpiszkálón egyensúlyozva! Engem a röhögőgörcs kerülget, ha ilyeneket látok és nem engedem, hogy belőled is ilyen félember legyen!

Ezzel otthagyott...
Beértem a terembe…a lelkesedésem kicsit alábbhagyott, mivel az utóbbi kb. 4-5 alkalommal, mikor lábra edzettem, a következő 4 napban egyrészt menni alig bírtam az izomláztól, ami még a kisebb gond lett volna, viszont a 4-5 alkalmat követően legalább 3-szor még a WC gondolatától is görcsbe rándult mind a két öklöm.
Mindegy, ez van, meg lett mondva, ami meg lett mondva, nem futamodok meg! SizeOn-os flakonomba belekortyolva belekezdtem: Lábazás mérsékelt súlyokkal…

Guggolás keretben: 5X10 70kg
Lábtoló: 4X10 160kg
Lábnyújtás ülve: 4X10 45kg
Combfeszítő hason fekve: 4X10 40kg
Vádli lábtolón váltott lábbal: 2X4X12 74kg

Már a guggolás befejeztével annyira berobbantak a lábaim, hogy kinyújtva kellett odébbpakolásznom őket, hogy eljussak a terem egyik végéből a másikba. Ez csak fokozódott a lábtoló használata közben, tetszett is a dolog, röhögtem magamon, hogy úgy közlekedek, mintha egy marionettfigura és egy pantomimművész mozgáskultúráját összekombinálták volna.
Igencsak fáradtan és jajgatva ültem neki az edzés végeztével a szokásos Intrapro-s turmixom megivásának, tartottam a két lábam találkozásának félútján majdan előtörő fájdalomtól, így a turmix elfogyasztása után vegyes érzelmekkel indultam haza.

Abban a tekintetben nyugodt voltam, hogy valszeg nem kapok lecseszést az „öregtől” az edzés intenzitását megkérdőjelezendő, viszont a holnap reggeli trónolást illetően vannak félelmeim…majd meglátjuk…
Hazaérés, fürdés, vacsora, elalvás előtt egy jóéjt fehérjeadag folyékony formában, a többi holnap kiderül!

2008. Február 14. - 22:32:26
Válasz #16
Nem elérhető

Yanou


Intermezzo No. 2.:
A mai naplót holnap írom meg (Valentin nap rulez!), de rendben lezajlott a bicepsz/tricepsz edzésem, holnap lesz az a nap, hogy valszeg a vállamon és a hasamon kívül mindenhol izomlázam lesz...igaz a mellemben már minimális, de még érzem.
Lenne egy kérésem felétek! Mégpedig, hogy valamilyen szintű visszajelzéssel legyetek az itt vezetett tesztnaplómmal kapcsolatosan, mert
1 Sosem csináltam még hasonlót, de szeretnék megfelelni nektek
2 Az előző tesztek naplóit végigkövetve még ilyen stílusban nem írt senki, én úgy döntöttem bevállalom, de visszajelzések nélkül nem tudom, hogy jól tettem e
3 Reagálások nélkül sajnos nem tudom, hogy miből szeretnétek többet látni (adatok, képek, kajálás kirészletezése, stb.), avagy megfelel e a mostani állapot

Előre is köszönettel!

Én

2008. Február 15. - 13:36:48
Válasz #17
Nem elérhető

God Vazzeg


Szia

Nekem speciel a benyomások fontosak, tehát hogy érzel-e valamit, illetve miben más a cumókkal edzés, mint nélküle. Bocs ha hülyén fogalmaztam  :-){

2008. Február 15. - 17:47:11
Válasz #18
Nem elérhető

Yanou


Szia

Nekem speciel a benyomások fontosak, tehát hogy érzel-e valamit, illetve miben más a cumókkal edzés, mint nélküle. Bocs ha hülyén fogalmaztam  :-){

Hali!

Nem fogalmaztál hülyén, értem mit akarsz mondani, heti rendszerességgel (vasárnaponként) terveztem egy heti összefoglalót írni a kiegekről egyesével kielemezve az edzésre gyakorolt hatásukat!
Köszönöm az észrevételt!

2008. Február 15. - 21:59:33
Válasz #19
Nem elérhető

Yanou


Negyedik nap…ki kellene lépni az ágyból, de nem nagyon akaródzik. Még fekve lecsekkolom a combjaimat, fáj, fáj, de kibírható. Ahogy magamat ismerem lesz ez még rosszabb is.
Idsanyám tekintetén kezd nem őszinte lenni a mosoly a reggelim alkotóelemét illetően, ugyanis elég szépen megcsappantottam az otthoni tojáskészletet. Nem gáz, a délután folyamán intéztem 100db-ot magamnak, így remélhetőleg nem lesz belőle vita. Kajásszatyrommal karöltve kiléptem a lépcsőházba és elkezdtem lefelé szedni a lépcsőfokokat…ahan…fasza….ha most mondaná valaki, hogy kapok egy millát, ha 1 percen belül leérek a negyedikről a földszintig, akkor inkább a kézenállást választanám a leggyorsabb lejutási módszernek.

Lenyomtam a melót, valamint a reggelivel együtt az 5 kajálást, a napi két Halodrol is bennem volt, hazaérve elég fáradtnak éreztem magam. Nem sok kedvem volt az aznapra tervezett bicepsz/tricepsz edzéshez, de úgy voltam vele, hogy evés közben jön meg az étvágy, bevágtam a SP250-et, összekészítettem az edzéscuccot, lesz ami lesz, 20 perc múlva már úton is voltam.

Leérve a terembe hál isten akadt edzőpartnerem, így mivel neki is karnapja volt közösen vittük végig az ágyúdurrantást. Ahhoz képest, hogy otthon még semmi kedvem nem volt az egészhez, a bemelegítő sorozatok utáni első munkasorozat úgy bedurrantotta a bicepszem, hogy a tükörben való megkukkantása után eltűnt minden rossz szájízem az edzéssel kapcsolatban. Tűzbe jöttem, és mivel volt partner, így tudtuk húzni egymást.
Annyira jól sikerült, hogy szinte minden gyakorlatnál tudtam emelni a használt súlyokon valamicskét az előző karedzésemhez képest.

Francia rudas bicepszhajlítás állva: 2 bemelegítő sorozat után 2X10+2X8 43,5kg
Scott pados bicepszhajlítás egykezes súllyal: Karonként 4X6 18kg
Koncentrált bicepsz ülve egykezes súlyzóval pihenés nélkül váltott karokkal: 12/10/7/5/3 14kg
Kalapács bicepsz állva: 3X10 17kg

Csigás lehúzás kötéllel: 4X10 22kg
Tolódzkodás tricepszre: 17/13/10
Lórúgás: 3X10 10kg

Rég volt ilyen jól sikerült karedzésem, valszeg a segítőmnek is köszönhető. Kezdek eresedni rendesen, jónéhány zöldeskék színű folyócska az eddigi négy napnak köszönhetően kezdett kikandikálni a bőröm alól, az eddig meglévők pedig szépen dudorodásnak indultak. Még be sem fejeződött az első hét, de már látható eredményeket produkálnak a segítőkkel elvégzett edzések! A mai edzés a Superpump-nak is köszönhetően lett olyan, amilyen, egy fárasztó nap után is képes lelket verni az emberbe! Felér két atyai pofonnal, visszahoz az életbe, a lestrapált hangulat ellenére is kirángat a gödörből. A Size-On-t a csütörtöki nappal bezárólag csak egyfajta töltelékkiegészítőnek gondoltam. Finom, itatja magát edzés közben, de semmi extrát nem tapasztaltam, az edzés közbeni energiát inkább a SP-nak tulajdonítom. A mai (pénteki) nap viszont ezt meghazudtolta, majd a következő postomban meg is indoklom miért!

Nem kellett altatni, barátosném meg is jegyezte, hogy a Valentin nap vége nem nagyon csapkodta a késői órákat, elég hamar kiütöttek a történések, úgy látszik a rossz alvás az első egy-két nap jellemzője volt csak.

2008. Február 16. - 19:19:27
Válasz #20
Nem elérhető

Yanou


Ötödik nap…
Reggel a tükörbe nézve elég elszomorító látvány fogadott. Nem, nem 26 év után ismertem fel, hogy nem vagyok egy matyóhímzés, hanem az arcom bal oldala késztetett elszomorodásra. Sajna eléggé le volt rongyolódva. Eddig is szenvedtem a pattanások miatt, de az utóbbi években már elviselhető szintre mérséklődtek a gondok a tekintetükben. Ennek ellenére most olyan volt a bal pofám, mint amit átlőttek sörétespuskával. Nagyon rég nem fordult elő a patik ilyen durva módon való előjövetele, eléggé be volt gyulladva, ami látványra sem volt pozitív élmény…elképzelhető, hogy a Halodrol egy kisebbfajta mellékhatása lehet ez az egész (már nem maga a pattanásosodás, hanem az ilyen mértékű begyulladásuk)???
Mindenesetre azért lekezeltem magam barátnőm féle aloe verás tonik szerű mittoménmiazanyámmal, ami úgy tűnik használ…

Mint ahogy sejtettem, a lábbal történő helyváltoztatás nehézségei a mai napon fokozódtak, mondhatnám úgy is, hogy majd beszarok minden egyes lépésnél. Melóhelyen mondták is, hogy nem valószínű, hogy megkapom a Villám Vilmos becenevet a héten, dehát benyalhatnak…

Még mindig nagyon figyelek a kajálásomra, ebből nem is fogok engedni egy fikarcnyit se, mivel ha ez nincs rendben, akkor az egészet cseszhetem.
A mai váll és has edzésbe nagy elánnal vágtam bele, mentálisan teljesen a toppon voltam, az eddig használt súlyokon próbáltam emelni valamelyest, ami sikerült is szinte minden gyakorlatnál.
Ez volt az a nap,mikor konstatáltam magamban a SizeOn képességeit. Mint már írtam, eleddig nem éreztem semmi különösebb hatását, de az edzés előtti önméricskéléskor feltűnt, hogy az összes izmom fel van töltődve, bármelyik izmot nyomogattam meg magamon, mindegyik sokat keményedett!
Valószínűleg teszi Ő a dolgát, csak sunyi módon kicsit késleltetett hatása van a többi használt szerhez képest. Ennek fényében, már nem csak a jó íze volt ami megfogott edzés közben, hanem a kézzel fogható eredményei is, így a szervezetbe való beküldése a szimpla „jóleső és finom” érzésről lépett egy szintet felfelé!

Bemelegítés után nagyot kortyolva az előbb említett elegyből nekiugrottam az első vállgyakorlatnak, lássuk milyen lesz a mai edzés…

Nyakból nyomás ülve rúddal guggolókeretben: 2X10+2X8 54kg 1X15 38kg
Döntött törzsű oldalemelés karonként (függőlegeshez képest kb 30fokban előredőlve): 4X10 20kg
Állig húzás rúddal: 4X10 50kg
Oldalemelés állva: 12,5/7,5/5/2,5kg bukásig

Na itt jött volna a hasazás, csak az volt a probléma, hogy akaratlanul annyira megpörgettem a vállazást, hogy elég szép hányingerem lett! Soha nem volt még ilyen velem, de egyrészt örültem, mert így biztos voltam benne, hogy az intenzitással nem volt semmi probléma, viszont a has így egy elég felszínesre sikerült feladatot kapott 2X25 ferdepados hasprés formájában, de megígértem magamnak, hogy hétfőn pótolom a hiányosságot és a mell után kellőképpen megdolgoztatom!

Trutymix be, irány haza, vacsora, alvás…

2008. Február 17. - 14:12:13
Válasz #21
Nem elérhető

Yanou


Összegzés az első hét után…

Nagy általánosságban az eddigi változások az egy héttel ez előtti állapothoz képest:
- Az izmaim fel vannak töltődve, alap állapotban is sokat keményedtek
- Eresedés ezerrel! A vállamról elindult erecske egyre bentebb kúszik a mellem felső része felé, a karomon lévők pedig egyre inkább türemkednek kifelé, edzés alatt pedig már kipúposodásnak indulnak.
- A fizikai fáradtságérzet szinte eltűnt! Agyban a melóból adódóan eléggé le tudnak fárasztani az ügyfelek, de a kiegészítőknek köszönhetően hamar visszajön a fókuszom. Edzés alatt minden sorozatot teljes erőbedobással tudok végezni, tele vagyok energiával, nincs a gyakorlatok végén jelentkező kiégettségérzet.
- Rövidülnek az edzéseim… Azon kaptam magam sorozatosan, hogy közben egyáltalán nem figyelem az órát, hogy hol járok épp, teljesen ki tudom zárni a környezetet, csak magamra tudok figyelni, a mentális fókusz 10pontos. Szinte minden edzést átlag negyed órával hamarabb fejeztem be, mint szoktam. Ebből ugye arra lehet következtetni, hogy nőtt az intenzitás, viszont ennek ellenére a használt súlyok nagysága is!
- Általános közérzetem javult (ami valószínű nagyrészt az eredményeknek köszönhető), viszont az első pár napban volt némi alvásproblémám. Kipihenni ki tudtam magam, csak az alvás minőségével volt némi gond. Sokszor fel-fel riadtam, forgolódtam, de ez a probléma az első 2-3 nap után kezd egyre inkább visszahúzódni.
- A libidóról nem tudok változást írni, maradt olyan, mint eddig, átlagos, nem panaszkodom. Ez talán megváltozik a Novedex stackbe való belépésekor…


A segítők számlájára írható hatások:

Halodrol:
Hamarabb jön az izomláz! Nálam kell általában 22-24 óra a jelentkezéséhez, de a szedése óta ez az idő a felére csökkent, tehát 10-12 óra múlva már igencsak érzem az előző napi edzés hatását az adott izomcsoporton. Az egyetlen (teszem hozzá teljesen elviselhető) negatív hatást a stack eddigi egy hete alatt viszont neki tulajdonítom, ami ugye a pattanások szokásosnál nagyobb mértékű gyulladásba jövetele. Viszont némi kezeléssel ez is tökéletesen kordában tartható, inkább csak kismértékben bosszantó dolog.

Plasmajet:
Nem próbáltam előtte semmiféle NO fokozót, de asszem nem is fogok. Ez lett az etalon! 4 órával edzés előttre időzítve veszem be az egy levelet, két óra múlva már érzékelhető hatása van, ki akarja pukkasztani a ruhát az emberen. Az edzéseken elég egy sorozatot végigcsinálni egy gyakorlatból, már az úgy be tudja durrantani az adott izmot, mintha az edzés közepe-vége felé járna az ember. Előhozza az ereket, marha kemény vérbőséget okoz az izomban. Odabaszós!

Superpump 250:
Bedurranásfokozásban a Plasmajet segítője, még egy lapáttal rádob a NO szintre. Nagy segítség a pihenő „mester” számára, segítségével nagyon jól áthidalhatóak a PJ nélküli napok.
Nekem mégsem ez a tulajdonsága a leginkább szembeötlő. Agyban annyira odatesz, hogy a súlyokon kívül más nem számít arra az egy-másfél órára. Minden mást ki tud zárni az ember, oda tud figyelni, ahova kell, eszméletlen koncentráltságot okoz az edzés előtt fél órával bevéve. Narancs ízt választottam Victor tanácsára, amit nem bántam meg, nagyon finom, nincs se mű, sem pedig (a gyógyszereknél előforduló rossz, kesernyés) mellékíze! Egy dologra kell odafigyelni, mégpedig hogy kellő mennyiségű időt kell neki adni a feloldódásra! 4-4,5dl vízzel oldva a fehér/halványsárga szín a rázás során fokozatosan sötétedik, addig kell rázni, míg a víz sötétnaracs színűvé válik és eltűnnek belőle a fehér darabkák. Az egész procedúra kb. 2-3 percet vesz igénybe, de addig az intenzív rázogatás elengedhetetlen. Simán kevergetve nekem nem sikerült normálisan feloldanom, a shaker oldotta meg ezt az „óriási” problémát.

SizeOn:
Ő az aki kelleti magát egy kicsit az elején. Kell neki 4-5 nap, mire megmutat magából valamit, de utána már folyamatosan érezhető a segítsége szinte az egész nap folyamán. A kezdeti feltöltő ciklus után érezhetően keményebbé váltam, benyomta az izomsejtekbe a benyomni valót, olyan, mintha a belső nyomásszabályzóm egy magasabb határponton kezdett volna dolgozni. Valamivel több, mint 1 liter vízben oldom fel, dobok hozzá 50g dextózt, és az edzés kezdetétől a háromnegyedéig bezárólag iszom meg az utolsó kortyot, a fennmaradó időben szénsavmentes ásványvizet nyomok. Nem volt különösebb gondom az oldódásával, valószínűleg az előírtnál nagyobb vízmennyiség az oka, de ebben a formában is intenzív marad az íze, itatja magát, jó választás volt a szőlő íz!

IntraPro:
Eddig vagy szerencsém volt az ízválasztásaimmal fehérje terén, vagy a nevesebb gyártók már mind marha sokat költenek a proteinjeik élvezeti értékére is, de most sem nyúltam mellé. Kicsit furcsálltam, hogy csak három féle ízben fellelhető ez a termék, így az eladóemberke tanácsára hagyatkozva az eprest választottam. Na ha a csokis és a vaníliás verzió is ilyen finom, mint az általam választott epres, akkor nincs is igazán szükség több íz kifejlesztésére. Egy kis kényelmetlenség, hogy a szervezetem által termelt színtelen, szúrós szagú gázok mennyisége elég szépen megnövekedett… Ezt más fehérjénél eddig még nem ilyen szembetűnően tapasztaltam, dehát ez legyen a legnagyobb baj.

Egyelőre ennyit összegzésképp, jövőhéttől annyi a változás, hogy a napi 2X1szem Halodrol 2X2szemre növekszik.

2008. Február 17. - 14:15:55
Válasz #22
Nem elérhető

God Vazzeg


Összegzés az első hét után…

Nagy általánosságban az eddigi változások az egy héttel ez előtti állapothoz képest:
- Az izmaim fel vannak töltődve, alap állapotban is sokat keményedtek
- Eresedés ezerrel! A vállamról elindult erecske egyre bentebb kúszik a mellem felső része felé, a karomon lévők pedig egyre inkább türemkednek kifelé, edzés alatt pedig már kipúposodásnak indulnak.
- A fizikai fáradtságérzet szinte eltűnt! Agyban a melóból adódóan eléggé le tudnak fárasztani az ügyfelek, de a kiegészítőknek köszönhetően hamar visszajön a fókuszom. Edzés alatt minden sorozatot teljes erőbedobással tudok végezni, tele vagyok energiával, nincs a gyakorlatok végén jelentkező kiégettségérzet.
- Rövidülnek az edzéseim… Azon kaptam magam sorozatosan, hogy közben egyáltalán nem figyelem az órát, hogy hol járok épp, teljesen ki tudom zárni a környezetet, csak magamra tudok figyelni, a mentális fókusz 10pontos. Szinte minden edzést átlag negyed órával hamarabb fejeztem be, mint szoktam. Ebből ugye arra lehet következtetni, hogy nőtt az intenzitás, viszont ennek ellenére a használt súlyok nagysága is!
- Általános közérzetem javult (ami valószínű nagyrészt az eredményeknek köszönhető), viszont az első pár napban volt némi alvásproblémám. Kipihenni ki tudtam magam, csak az alvás minőségével volt némi gond. Sokszor fel-fel riadtam, forgolódtam, de ez a probléma az első 2-3 nap után kezd egyre inkább visszahúzódni.
- A libidóról nem tudok változást írni, maradt olyan, mint eddig, átlagos, nem panaszkodom. Ez talán megváltozik a Novedex stackbe való belépésekor…


A segítők számlájára írható hatások:

Halodrol:
Hamarabb jön az izomláz! Nálam kell általában 22-24 óra a jelentkezéséhez, de a szedése óta ez az idő a felére csökkent, tehát 10-12 óra múlva már igencsak érzem az előző napi edzés hatását az adott izomcsoporton. Az egyetlen (teszem hozzá teljesen elviselhető) negatív hatást a stack eddigi egy hete alatt viszont neki tulajdonítom, ami ugye a pattanások szokásosnál nagyobb mértékű gyulladásba jövetele. Viszont némi kezeléssel ez is tökéletesen kordában tartható, inkább csak kismértékben bosszantó dolog.

Plasmajet:
Nem próbáltam előtte semmiféle NO fokozót, de asszem nem is fogok. Ez lett az etalon! 4 órával edzés előttre időzítve veszem be az egy levelet, két óra múlva már érzékelhető hatása van, ki akarja pukkasztani a ruhát az emberen. Az edzéseken elég egy sorozatot végigcsinálni egy gyakorlatból, már az úgy be tudja durrantani az adott izmot, mintha az edzés közepe-vége felé járna az ember. Előhozza az ereket, marha kemény vérbőséget okoz az izomban. Odabaszós!

Superpump 250:
Bedurranásfokozásban a Plasmajet segítője, még egy lapáttal rádob a NO szintre. Nagy segítség a pihenő „mester” számára, segítségével nagyon jól áthidalhatóak a PJ nélküli napok.
Nekem mégsem ez a tulajdonsága a leginkább szembeötlő. Agyban annyira odatesz, hogy a súlyokon kívül más nem számít arra az egy-másfél órára. Minden mást ki tud zárni az ember, oda tud figyelni, ahova kell, eszméletlen koncentráltságot okoz az edzés előtt fél órával bevéve. Narancs ízt választottam Victor tanácsára, amit nem bántam meg, nagyon finom, nincs se mű, sem pedig (a gyógyszereknél előforduló rossz, kesernyés) mellékíze! Egy dologra kell odafigyelni, mégpedig hogy kellő mennyiségű időt kell neki adni a feloldódásra! 4-4,5dl vízzel oldva a fehér/halványsárga szín a rázás során fokozatosan sötétedik, addig kell rázni, míg a víz sötétnaracs színűvé válik és eltűnnek belőle a fehér darabkák. Az egész procedúra kb. 2-3 percet vesz igénybe, de addig az intenzív rázogatás elengedhetetlen. Simán kevergetve nekem nem sikerült normálisan feloldanom, a shaker oldotta meg ezt az „óriási” problémát.

SizeOn:
Ő az aki kelleti magát egy kicsit az elején. Kell neki 4-5 nap, mire megmutat magából valamit, de utána már folyamatosan érezhető a segítsége szinte az egész nap folyamán. A kezdeti feltöltő ciklus után érezhetően keményebbé váltam, benyomta az izomsejtekbe a benyomni valót, olyan, mintha a belső nyomásszabályzóm egy magasabb határponton kezdett volna dolgozni. Valamivel több, mint 1 liter vízben oldom fel, dobok hozzá 50g dextózt, és az edzés kezdetétől a háromnegyedéig bezárólag iszom meg az utolsó kortyot, a fennmaradó időben szénsavmentes ásványvizet nyomok. Nem volt különösebb gondom az oldódásával, valószínűleg az előírtnál nagyobb vízmennyiség az oka, de ebben a formában is intenzív marad az íze, itatja magát, jó választás volt a szőlő íz!

IntraPro:
Eddig vagy szerencsém volt az ízválasztásaimmal fehérje terén, vagy a nevesebb gyártók már mind marha sokat költenek a proteinjeik élvezeti értékére is, de most sem nyúltam mellé. Kicsit furcsálltam, hogy csak három féle ízben fellelhető ez a termék, így az eladóemberke tanácsára hagyatkozva az eprest választottam. Na ha a csokis és a vaníliás verzió is ilyen finom, mint az általam választott epres, akkor nincs is igazán szükség több íz kifejlesztésére. Egy kis kényelmetlenség, hogy a szervezetem által termelt színtelen, szúrós szagú gázok mennyisége elég szépen megnövekedett… Ezt más fehérjénél eddig még nem ilyen szembetűnően tapasztaltam, dehát ez legyen a legnagyobb baj.

Egyelőre ennyit összegzésképp, jövőhéttől annyi a változás, hogy a napi 2X1szem Halodrol 2X2szemre növekszik.

Egy levéllel kell bevenni egyszerre? Mennyi van egy csomagban? Plasmajetre gondolok..

2008. Február 17. - 14:30:36
Válasz #23
Nem elérhető

Yanou


Igen, egy adag = 1 levél, ami 10db kapszulát jelent. Egy doboz 16 levelet tartalmaz, ami a kétnaponta ajánlott szedést betartva 1 havi adagnak felel meg. A teszt szedési utasítása szerint szedve pont kitart 6 hétre.

2008. Február 17. - 17:13:40
Válasz #24
Nem elérhető

God Vazzeg


Igen, egy adag = 1 levél, ami 10db kapszulát jelent. Egy doboz 16 levelet tartalmaz, ami a kétnaponta ajánlott szedést betartva 1 havi adagnak felel meg. A teszt szedési utasítása szerint szedve pont kitart 6 hétre.

Köszi a választ, közben utána néztem már én is.. Ennyire érezhető hatása van? Elég hihetetlen, kicsit szkeptikus vagyok, de azt hiszem ez lesz a következő dolog amit kipróbálok, érdekes lehet, és már annyi embertől ahllottam hogy Isten a cucc, hogy akkor azt nekem találták ki  ;D

További jó tesztelést Uram  :-oD  @:-)

2008. Február 18. - 22:33:56
Válasz #25
Nem elérhető

Yanou


Megint hétfő…
Felriadok…mennyi az idő? Hajnal négyet mutat a telefon, dobok egy sárgát, ha meg már így alakult adjunk egy kicsit a nitrogénegyensúlynak! Hónom alatt az IntraPro-val kislattyogtam a konyhába, hajintottam egy adagolókanálnyi cuccot a shakerbe, meglöttyintettem tejjel, pár rázás és be a szervezetbe.
Visszatapogatóztam az ágyamig, beleestem, majd háton fekve próbáltam elaludni. Fura mód tök csend volt, idsapám se horkolt, az utcán se volt egy hang se, egy lakótelepen ez ritka jelenség még így a hajnali órákban is. Már most a hétfő esti melledzés járt a fejemben, végignéztem az asztalom alatt pihenő dobozok körvonalain, sóhajtottam egy nagyot, befordultam a fal felé és már aludtam is…

Megszólalt a telefonom ébresztője…nézdmá’, még működik ez a funkciója? Rég volt rá szükség, általában még a csörgés előtt fel szoktam kelni, de most úgy tűnik mélyen aludtam. Kikászálódtam az ágyból, kipihenten vágtam bele a napba.
A reggeli 5 tojásomon kicsit variáltam, már kezdett egyhangúvá válni, minimális napraforgóolajon pirítottam alá annyi csemegekukoricát, hogy az egész serpenyő alját elfedje, majd erre ütöttem rá az 5 tojást, majd ez elkészülés után megszórtam majorannával meg vegetával. Annyira bejött, hogy a héten minden nap ezzel fogok kezdeni, ha meg megunom, akkor a jövőhéten megint kitalálok valamit az egyhangúság megtörésére.
Bedobtam a kajáscuccomba az immár 4 szem mára szánt Halodrol kapszulát, a mai adag Plasmajetet és indulás robotolni.

A szokásos 4 órával edzés elé időzítve lecsúszott a 10 piros kapszula, a hatása pedig már kopogtatott belülről 2 órával a bevétel után. Hülye, de jóleső érzés, aki nem tapasztalta eddig, az elsőre lehet észre sem venné. Megnő az izomérzet, elárasztja az izmokat vérrel, ez az a cumó, aminek a leírása megszűnik bugyuta reklámszövegnek lenni, minden leírt mondatát nyugodtan el lehet hinni, mert a kipróbálás bizonyítja az igazukat!

A napi 8 órát letudva hazaértem, hajigáltam lefele magamról a ruhát, még alsónadrágban beküldtem a Superpumpot, felvettem az edzőruhát, összepakoltam és elhatároztam, hogy ma fossádurrantom a melleimet!

Bemelegítés közben elhatároztam, hogy emelek a fekvenyomás súlyán, immár 89kg alá feküdtem be, kíváncsi voltam, hogy mi sül ki belőle… (MHK=Múlt Hetihez Képest)

Fekvenyomás rúddal: 1 bemelegítő sorozat+2X8+1X7+1X6 89kg (MHK +4kg)
Fekvenyomás 35fokos padon kétkezes súlyzókkal: 2X10+2X8 26kg (MHK +1kg)
Tárogatás 35fokos padon kétkezes súlyzókkal: 4X10 20kg (MHK +0kg)
Tárogatás csigás mellgépen: 4X12 74kg (MHK -8kg, a bedurranást próbáltam mégjobban növelni, ezért visszavettem a súlyból, viszont az ismétlésszámon növeltem minden sorozatnál +2-t)

Ezt levezetendő még belepumpáltam 18 ismétlést fekpadon 50kg-ba és elmondhatom, hogy az egyik legeslegjobban sikerült melledzésemen voltam túl!! Sikerült marha mód bedurrantanom a melleimet, és ugye megígértem, hogy a pénteken elmismásolt hasedzést pótlom…mindennek ellenére annyi energiám maradt, hogy a 3X25 ferdepados hasprést, valamint a 2X25 lábemelést simán legyűrtem és eldöntöttem, hogy innentől fogva minden másnap hasazok, úgyis ráfér!

Izzadva, lihegve, de nagyon nagy pozitív élménylökettel ültem neki az edzés utáni turmixom megivásának.

Edzés után egy órával még vacsiztam is pár darab főttojást, héjában sült kruplival és sült vöröshagymával megtámogatva, lefekvés előttre pedig kipróbáltam egy kis sovány túróval elkövetett turpisságot:
A kb. 200g túróhoz dobtam egy adagolókanál epres IntraPro-t, kettévágtam egy jól megtermett mandarint, a levét pedig belecsavartam harmadik alkotóelemnek. Aki utálja a túrót, ebben a formában biztosan le tudja gyűrni!

2008. Február 19. - 23:24:52
Válasz #26
Nem elérhető

Yanou


A hétfő éjszakám elég szar volt, fent voltam egy csomószor, ebből legalább kétszer wc menet, szóval elég szarul aludtam…mindennek a tetejére valami állat felhívott hajnalok hajnalán, természetesen rejtett számról, amit még természetesebben kinyomtam a f*szba…
Elég kómásan indult a reggelem, arra se nagyon emlékszem hogy mosakodtam meg, a tojások serpenyőbe ütésekor tértem kb. magamhoz, addig vakon voltam.
Amilyen szarul indult a nap (itt most azt kéne írni, hogy „olyan jól folytatódott”, de nem), olyan szarul is folytatódott. A koleganőm a mai nap volt bent utoljára melózni, sajna a bolt átalakítása miatt el kellett küldeni, amit sajnálok, mert tök normális volt, szerettem vele dolgozni…ezen kívül csomó agytépő hülyeség várt megoldásra, a főnököm is nagyjából leszarta a munkaidőm végét, nem ért vissza időre, így a szokásos 18:30 helyett csak valamivel később jutottam le a terembe a betervezett hátedzésemet végrehajtani.
Ami viszont jó, hogy ha megérzem azt a bizonyos érdekes illatot a teremben, akkor minden a nap folyamán történt szarság megszűnik létezni, az edzés előtti SP250 ebben a tekintetben verhetetlen segítséget tud nyújtani!
Tehát hát:

Húzódzkodás: 3X bukásig 20-15-10 (MHK +1ism)
Széles fogású evezés/lehúzás saját fejlesztésben a csigás géphez lábbal betámasztva 5X10 62kg (MHK +2kg)
Kacsázás: 4X10 22kg
Mellhez húzás hason fekve ferde padon rúddal vállszélességű fogással: 4X10 62kg (MHK +2kg)

A kacsázásnál valamiért fáj a felkarom és az alkarom hajlatának felső része…valszeg a csontoknak kéne erősödni, hogy bírják a kiképzést, ami viszont elég hosszú folyamat lesz előreláthatólag. Súlyban tudnék emelni szerintem 2-3 kilót, de akkor már annyira fáj, hogy a megoldás szerintem a kisebb súly-több ismétlés lesz, amíg a csontok hozzá nem szoknak a terheléshez.
Azért csináltam még pár hasprést is a hasam zsírtalanításának, valamint az ígéretem megtartása érdekében, úgyhogy most megint kellemes mennyiségű fáradtsággal láttam el magam.

A hétvége regenerációs időszakát magam mögött hagyva volt bennem egy olyan feeling, mintha megindult volna valami…hazaérve edzés után kíváncsiságból ráálltam a mérlegre:
95,3kg!!! Ok, hogy edzés után voltam, ok, hogy felpumpálva, meg bent figyelt a turmix is, de azért ez mégis +2kg növekedés 8 és fél nap alatt…még ha leszámoljuk a gyomortartalmamat akkor is legalább másfél kiló! Nem akarok becslésekbe bonyolódni, de hat hétre levetítve nem lesz ez rossz…

Holnap megint kénytelen vagyok pár napra járóképtelenné tenni magam, nehogy megint kapjam a lebaszást a mestertől…

2008. Február 20. - 11:45:45
Válasz #27
Nem elérhető

God Vazzeg


Ha jól értem a bicepsz alsó része fáj? Megoldás lehet a fordított fogású kétkezes bicepsz gyaki, eredetileg alkarra megy, de erősíti azt a részt is, szerintem. Próbáld ki mondjuk karedzésen, hátha hozzáedződik. Nemtom mi az a kacsázás, ezt leírhatnád  :-[  ????...

2008. Február 20. - 12:29:08
Válasz #28
Nem elérhető

Yanou


Ha jól értem a bicepsz alsó része fáj? Megoldás lehet a fordított fogású kétkezes bicepsz gyaki, eredetileg alkarra megy, de erősíti azt a részt is, szerintem. Próbáld ki mondjuk karedzésen, hátha hozzáedződik. Nemtom mi az a kacsázás, ezt leírhatnád  :-[  ????...

Nem a bicepsz lesz ez... Úgy tudnám lekönnyebben behatárolni, hogy tenyérrel lefelé kinyújtott bal karnál a kézfej közepénél elkezdesz egyenesen felfelé haladni a jobb kezed mutatóujjával és mikor elérsz a könyékhajlat vonaláig, akkor pont a fájó izomra mutat az ujjad. Nemtom mennyire érthető ez...a tenyérrel lefelé néző alkar felső izmának könyékhajlatnál kezdődő része. Basszus...jó bonya. !+"% Viszont a tanácsod valszeg ide is helytálló, a fordított fogású bicepszet beveszem a repertoárba! Köszönöm az észrevételt!

A kacsázást Steve mutatta a Gyurma egyik adásában, onnan lestem. Szembe állsz a csigával, egyenes rúd, minimális terpesz, kicsit a lábfejeid egymás felé befordítod (ezért hívják kacsázásnak), kicsit berogyasztod a térdeid, előre dőlsz kb. 20fokot és az egyenes rudat nyújtott karral letolod a térdedig.

2008. Február 20. - 12:35:41
Válasz #29
Nem elérhető

God Vazzeg


Ha jól értem a bicepsz alsó része fáj? Megoldás lehet a fordított fogású kétkezes bicepsz gyaki, eredetileg alkarra megy, de erősíti azt a részt is, szerintem. Próbáld ki mondjuk karedzésen, hátha hozzáedződik. Nemtom mi az a kacsázás, ezt leírhatnád  :-[  ????...

Nem a bicepsz lesz ez... Úgy tudnám lekönnyebben behatárolni, hogy tenyérrel lefelé kinyújtott bal karnál a kézfej közepénél elkezdesz egyenesen felfelé haladni a jobb kezed mutatóujjával és mikor elérsz a könyékhajlat vonaláig, akkor pont a fájó izomra mutat az ujjad. Nemtom mennyire érthető ez...a tenyérrel lefelé néző alkar felső izmának könyékhajlatnál kezdődő része. Basszus...jó bonya. !+"% Viszont a tanácsod valszeg ide is helytálló, a fordított fogású bicepszet beveszem a repertoárba! Köszönöm az észrevételt!

A kacsázást Steve mutatta a Gyurma egyik adásában, onnan lestem. Szembe állsz a csigával, egyenes rúd, minimális terpesz, kicsit a lábfejeid egymás felé befordítod (ezért hívják kacsázásnak), kicsit berogyasztod a térdeid, előre dőlsz kb. 20fokot és az egyenes rudat nyújtott karral letolod a térdedig.

Akkor az meg vagy az alkarod felső izma, ami fáj, erre is jó lehet az a gyakszi amit írtam, vagy ínhüvelygyulladás, de ez meg olyan érzés, mintha a csont fájna belül, illetve akkor szokott jelentkezni, mikor el kell engedni a rudat..

Ezt nem értem, majd megnézem azt a részt: "az egyenes rudat nyújtott karral letolod a térdedig."  @:-)