2024. Április 29. - 15:20:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gaspari Full Brutál Tömeg Teszt by shp  (Megtekintve 22564 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Március 01. - 22:00:20
Válasz #45
Nem elérhető

shp


Sok minden nem történt, ez a hét vége a pihenésé. Hétfőtől útjára indul a 4. hét és azt keményen kell majd indítani.   :-/-  =/+'

2008. Március 06. - 21:54:56
Válasz #46
Nem elérhető

shp


Ez a hét egy kicsit mozgalmasabb volt mint a megszokott, ezért elmaradtam a beszámolókkal.

Röviden összefoglalva, rendben megy minden a maga útján.  =/+' Egyetlen negatívum, hogy nem tudom kipihenni rendesen magam, elég rosszul alszom. ( ez egyébként nem jellemző rám )
Péntek után kedden jutottam le terembe. Jót tett a 3 nap kihagyás. A vállam is alakul, "fel(le)épült" a 3 nap kényszerpihenő alatt. Mell-tricepsz csekély emelés súlyokon, de intenzív koncentrált, sorozatok. Halkan jegyzem meg, hogy a Plasmajet sem csodaszer, így előfordul, hogy nem maximális a hatása. ( pl. kevés ch stb..) A Superpump nagyon megbízható. Engem már a másfél adag már erősen stimulál, az egy kanál meg Plasma mellé még sok is. A Sizeon kellemes, bár ezt a szőlő ízt már eléggé unom. Hosszútávon a citromos lehet a nyerő nálam. 

2008. Március 10. - 22:16:26
Válasz #47
Nem elérhető

shp


3 nap pihenés után mindig üdítő egy jól sikerült edzésnap. Csúcsot nem döntögettem, de fájdalmasan bedurrant a mell-bicepsz edzésen. Ami számomra nagyon meglepő, hogy maximálisan pörgetett edzés után sem vagyok fáradt. Nem "nullázódok" le.  @-o
Korábban már írta valaki az agy-izomérzet kapcsolatot gyakorlatok során. Ezt maximálisan alá tudom támasztani. Koncentráltan végezhető sorozatok az adott izomcsoportra...stb. Ezt nem tudom egyetlen kiegészítő számlájára írni, de nagyon hatásos az biztos. Nálam ez főként hátedzésen jelentkezik. Szerintem ez az izomcsoport amit kellő koncentrácóval lehet megfelelően izolálni  ;D
A Superpump ismét "elküldött edzeni". 1,5 kanalas adagolásnál már jelentkezett ez a hatás. Nem akarom túldimenzionálni tekintve, hogy plazma is ment mellé, de ajánlott kategória.  :-):-)::
 

2008. Március 10. - 22:27:06
Válasz #48
Nem elérhető

shp


A Novedex Xt-re nagyon kiváncsi vagyok és meg is emelem a fehérje bevitelemet. Ugyan turmixból fogom növelni, mivel elég zűrösek a napjaim, de ez nem befolyásolja a tesztemet, edzek, eszem és talán pihenek is.  ;D ( nyaralásról álmodom néhanapján, ahol edzés után csirkemellet szolgálnak fel a Gaspari kiegészítők mellet  8)  )

Hétvégén öltöny próbáltam a májusi esküvőmre  8-) , ahol kedvesen jelezték, hogy nem vagyok konfekcó méret.  8-) ÁÁÁÁÁÁ...
Vállban és karban, kis túlzással, repedtek a több tízezres zakók.... Ja, lehet gratulálni. Talán egy light-os diéta is belefér májusig, és top formában köthetik be a fejemet  >:D  ( nem indul véletlenül cutting teszt nősülő elvetemülteknek?  ˝=/  )
Jól vagyok, és ez a teszt Full Brutál  8-)

2008. Március 16. - 07:43:35
Válasz #49
Nem elérhető

shp


Ezen a héten újabb kiegészítőket állítottam csatasorba: szebkendő, orrcsepp, 5 gr c vitamin/nap, ACC...stb.

Megfázásra gondolok, de az is lehet, hogy elkaptam valami kórságot. Tehát orvosi rendelvényre pár nap pihi volt a napokban. Holnap megújult erővel térek vissza a ringbe...

Jó egészséget!  ;-oo-;

2008. Március 18. - 21:31:45
Válasz #50
Nem elérhető

shp


Felépűltem és két durva edzést tudhatok a hátam mögött. Nagyon hiányzott ez már nekem. A vállam már alig zavar, jót tett neki a kényszerpihenő. De nekem is!  :-!

Tegnap a szokásomtól eltérően hát-mell volt, ma kar volt soron. Intenzív edzések, maximális bedurranással. Amit nagyon bírok, hogy kevésbé fáradok el. Többen megjegyezték az ismerettségi körömben, hogy fejlődtem. Ennél jobb biztosíték nem kell nekem, hogy jó úton járok.


 (:-)

2008. Március 27. - 21:03:24
Válasz #51
Nem elérhető

shp


Azt hiszem tartozom még az összefoglalással. És mégegyszer köszönöm az érintetteknek a, hogy ismét tesztelhettem.

A termékekről a személyes tapasztalataim:


Superpump250

Ebből a termékből biztosan fogok még venni, és ajánlom diétához, tömegnöveléshez egyaránt. Bedurrant, vérbőséget okoz ahogy kell, és a fókusz megvan az edzés alatt. Nehéz abbahagyni az edzést... Már a szimpla adag nagyon hatásos, de növelhető. Dupla adag, koffeinnel kombinálva már brutális hatású. Egy doboz sokáig kitart, gazdaságos, minőségi edzés elötti kiegészítő. Sőt, nekem az eddigi legkellemesebb is egyben. ( ugye teszteltem hasonló terméket korábban is ) Kimagasló ár-érték arány!    @:-) 



Sizeon

Edzés közben iszogattam és szőlő íz volt a választott. A gyomromat nem terhelte le, könnyen emészthető, kivétel akkor, mikor néhány alkalommal reggel edzettem és "éhgyomorra" ment a Superpump, majd rá kb. egy óra múlva Sizeon. Ilyenkor fordult elő egy kis hányinger, de ez elsődlegesen nem a termék számlájára írható.  Jól oldódik, kellemes "Gaspari ízvilág", kicsit savannykás és ez pont jó,  és ezt annak ellenére írom, hogy a szőlőt kevésbé favorizálom.



Halodrol

Csendben a háttérben dolgozik, de jó hatásfokkal. A "Full Brutál Tömeg" a Halodrol viszonylatában a zsírmentes izomtömeget jelenti. És ezt teljesíti is. A zsír csökken az izomtömeg nő. Ez a kulcs ennél a terméknél. Nem a mennyiség ( töme=-zsír ), hanem a minőség (izom ) számít. Annak csalódást fog okozni aki ettől vár hatalmas növekedést. Szolid vízhajtóhatása van, de extrém erőnövekedést én nem tapasztaltam. Néhány gyulladt pattanás azért jelentkezett...  !+"%



Plasmajet

Erről nem is írnék sokat. Kiszabott jó termék. Már a csomagolás, meg a tíz kapszula is extrém. Dugiba "fogyasztottam" a melóhelyen, mert nem kezdtem volna neki magyarázkodni. ( tekintve , hogy a turmixok is halálos szereknek számítanak a köztudatban, de minimum a májad rámegy..  ;D  ) 3-4 órával edzés elött be kell nyelni és várni. Na nem a sült galambra, de a bedurranás könyörtelenül beköszön. És marad is másnapig. 10 pontos termék, szintén kimagasló ár-érték arány.



Novedex XT

Klinikailag tesztelt.... Ha nem is, de korábban már orvosilag is bizonyított. A tesztoszteron jótékony hatását most a második héten már érzem.



Intrapro

A felsőkategóriás fehérje, intenzív íz, annyira, hogy nem kell spórolni a vízzel. Örülök, hogy a vaníliást kipróbálhattam. Nagyon jó keverni a már bevállt fehérjével. Pl az ON Rocky Road ízén iszonyat nagyot dobott.  Nekem kicsit drága, de a minőséget meg kell fizetni.




Személyes fejlődésemről késöbb írok ( volt az is, nem csak fogyasztottam a tesztelt termékeket )

2008. Március 27. - 23:13:02
Válasz #52
Nem elérhető

Yanou


Isten bizony nem olvastam bele az értékelésedbe, de marha hasonlóan fogalmaztunk meg egy-két dolgot...ez valszeg azt jelenti, hogy igen szépen el lehet különíteni a cumók hatását, valamint, hogy tényleg használnak, mivel Te is ugyanazokat érezted, mint én jónéhány esetben! Łł=

2008. Március 31. - 18:09:30
Válasz #53
Nem elérhető

shp


A múlt hét közepén feljegyzett eredmények. Szigorúan hidegen mértem mint a teszt elején.

Súly: 81 kg                             80,5  kg            -0,5 kg       
Mell: 111 cm                          113,5 cm            +3 cm
Kar: 42/42,5 cm                 42,5/43 cm              +0,5/+0,5 cm
Alkar: 30 cm                           31 cm                +1 cm
Has: 92 cm                             90 cm               -2 cm
Comb: 59 cm                           60,5 cm            +1,5 cm
Vádli:  -                                  38 cm              ...


Nagy örömömre a saját edzés és kaja "szisztémámmal" sikerült úgy szárazizomtömeget növelni, hogy nem kis mennyiségű zsír is ment le. Nekem ez az igazán nagy dolog, mert nem szívesen hízok be azért a néhány deka/kg plusz izomért. ( ezt el kell fogadnom így 30 felé közeledve ). És ebben nagyon ott van ez a Gaspari Stack. Aki vállalja a plusz kilókat a többlet ch bevitellel már drámaibb eredményt érhet el, és ezt a többi tesztelő is igazolta. Meg is ragadom az alkalmat, hogy nekik is megköszönjem az élvezetes és rendszeresen vezetett tesztnaplókat! :-)!

A teszt 6 ( inkább 7-8) hete alatt volt minden, kis sérülés, kis lebetegedés, túledzés közeli állapot, de a legfontosabbak a kőkemény, motivált edzések.

A Novedex Xt még megy és közben áttértem egy szolidabb diétás étrendre. Mostani mérés szerint már beköszöntem 80 kg alá. Ennek ellenére teltek kerekek az izmaim, messze az eddigi legjobb formát hozom és ezt többen visszaigazolták.

Még egyszer megköszönnöm a lehetőséget és azt, hogy időnként benéztetek ide!







2008. Március 31. - 18:41:11
Válasz #54
Nem elérhető

Cressler


The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Március 31. - 20:01:43
Válasz #55
Nem elérhető

moszad


Akinek van humorérzéke az mindent tud,
akinek nincs az mindenre képes.

2008. Március 31. - 22:39:46
Válasz #56
Nem elérhető

dragonslayer


HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD!

2008. Április 01. - 18:20:07
Válasz #57
Nem elérhető

shp