Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termékáttekintések - segítség => A témát indította: Bubee - 2008. Január 23. - 15:19:03

Cím: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bubee - 2008. Január 23. - 15:19:03
Tisztelt Fórumtársak!

Ezt a témát azzal a szándékkal szeretném megnyitni h ide írjátok pályafutásotok alatt az eddig felhasznált termékekkel kapcsolatos EGYÉNI tapasztalataitokat, valamint amit a jövőben tapasztaltok. Legyen ez a hely egy könnyen megtalálható és áttekinthető összefoglalója a termékek hatásosságának illetve hatástalanságának!

CSAK EGYÉNI tapasztalatokat és véleményeket írjatok, őszintén, mindenféle reklámjelleg nélkül - ha egy termék szar akkor szar alapon! A "szerintem" jellegű hozzászólásokat ne erőltessétek, ha lehet egy kérésem, nameg a "haverom, kisöcsém, anyukám aszonta" típusúak se kellenek ofkorz. Hangsúlyozom: CSAK EGYÉNI!

Ja és azt is tudom h a fórumon sok helyen vannak már vélemények, DE én ezeket szeretném egy halomba gyűjtetni h ne kelljen keresgélni utánuk. Egy kalap alatt mindenkinek jobb szvsz  ::)

Szeretném megkérni valamelyik BOSS-t h majd emelje is ki, ha nincs az egész hóbelebanc ellen kifogása!

Tovább megkérném majd a szerzőket h a hozzászólás formáját úgy alakítsák h könnyen áttekinthető legyen, ízléses, kultúrált! Én ide is teszem az én legutóbbi "kritikámat", ami egy jó kiindulópont lehet a formai jelleghez.

Íme tehát:

1. Gaspari Halodrol Liquigels + Gaspari Orastan A:

A diétám első 4 hetében használtam, lényegében azzal a céllal h amíg viszonylag magas a ch bevitel, a nyáron elveszített izomból vissza tudjak hozni valamit, mielőtt még nagyon lemennék ch ügyileg. Vagyis tekinthetjük úgy h az első hónap még akár egy gyenge tömegelésnek is mondható, azzal a különbséggel h az étrend tiszta volt, teljesen. Elég nagy csalódást okozott, meg kell mondjam, azért ennél többet vártam volna, de ugyanakkor nem ringattam magam ábrándokba. Csak annyi volt az elvárásom h minimális mértékben erődjek kicsit, vagyis egy pici izomtömeget hozzon vissza. Hát ez nem jött össze. Az egyedüli dolog amit észrevettem az az izomkeménység volt, de semmi több.

Konklúzió: nekem nem jött be, talán másnak nagyobb sikere lesz vele. Mindenesetre TALÁN adnék neki még egy esélyt, bár ha az árát nézzük a két terméknek összesen és azt amit nyújtott... Elgondolkodtató.

2. Dymatize - Xpand:

Ez ugye egy edzés előtti bedurrantó + regenerálódást elősegítő termék. Az edzés előtti, vagyis bedurranás elősegítő tulajdonságából nem éreztem túl sok mindent. Ezt a terméket önmagában használtam, viszont azt tudni kell h akkor kezdtem el használni amikor az enantátot is. Mivel az első hetekben még nem mutatkozik a tesztoszteron hatása, ezért tisztán érezhettem a hatását. Egy biztos, az izomkeménység nem múlt el az előző stack használata után se. A termék felét már edzés közbeni italnak használtam, 2 adaggal, majd edzés után 1 adagot nyomtam.

Konklúzió: vérbőség fokozónak van jobb választás is (NO-Xplode, NanoVapor), ezt inkább regenerálódás céljára használnám, edzés közben + glutamin + bcaa kiegészítéssel és lefekvés előtt (lásd Cellmass).

3. ALRI Pro-Anabol + Muscletech - Shredded stack (Leukic, Hydroxycut Hardcore, Hydrazide) + AX - PCT


Nagyon meg voltam elégedve! Ez a kombó az utókúrám részét képezte és sikeresen, mondhatni zökkenőmentesen segítettek lejönni a tesztoszteronról. Semmi megzuhanás, se erőben, se másban. Egyszer előfordult valami olyasmi mintha gyengébb lenne a libidóm, de 1-2 nap éreztem csak, és azóta se. Izomkeménység kipipálva, vérbőség kipipálva, erő kipipálva. Tartottam tőle h kicsit azért meg fogok zuhanni, de nem történt ilyesmi. Vagy csak nem vettem észre  Huh?  Grin Egyébként azt tudni kell h a kúra alatt folyamatosan használtam PCT-t és az utókúra során is, szóval ez a termék is kivette a részét a sikerből.

A másik dolog, ugye a HC. Súlyméréssel bizonyítható h +50-60%-ot hozzátett a fogyáshoz a használata során. Nagyon meglepődtem és nagyon meg vagyok elégedve vele. Pörgető hatása számomra nem volt, valószínüleg azért mert már nem reagálok jól a koffeinre, de ennek a terméknek nem is ez lenne a fő produktuma, hanem a fogyás gyorsítása, elősegítése. Hát ezt megtette!

A Hydrazide-ot nem használtam még, mivel felesleges lenne. Akkor szeretném kipróbálni amikor azért már a testzsírom alacsonyabb.

Ja, és ehhez a stack-hez hozzátartozik az is, h ez már tényleg alacsony ch szint mellett történt, ami már önmagában elég "jó" körülmény ahhoz h felfedjük a termékek tudását.

Konklúzió: magáért beszél a tapasztalat.
(Skála: 1-5)
- Zsírégetés (5) (úgy h nincs más tapasztalatom ilyen téren, csak hallomásból)
- Antikatabolizmus (5)
- Izomkeménység fenntartás (5)
- Tesztoszteronszint optimalizálás kúra után (5)
- Vízhajtás (?)
- Erezettség fokozása (?) (nincs meg a megfelelő testzsír hozzá)

Valami ilyesmire gondoltam. Felesleges rizsa ne legyen, csak a tények. Ha kombinációt használtatok akkor ne nagyon próbáljátok különszedni a hatásokat, mert véleményem szerint lehetetlenség megmondani h mi mit "csinált". Kivétel ezalól mondjuk egy NO fokozó és egyéb pörgető.

Na, ha nincs kifogása ellene senkinek akkor kezdődjék a móka!  ;) Ha pedig mégis akkor törölhető természetesen  --)

És még valami: ha lehet itt kerüljük az OFF-ot!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bubee - 2008. Január 24. - 13:12:41
Szteroid utókúra másképpen

Anabolic Xtreme - Hyperdrol X2 + Mass FX + BSN - Cellmass

Konklúzió:

Csak jót írhatok. Úgy gondolom h most bizonyítottak igazán a legális izomépítők. Egy lightos szteroid kúrát követően ki merem jelenteni h 100% feletti a teljesítmény. És h miért írom ezt? Azért mert az utókúra csúcsán további erősödést tapasztaltam. Olyannyira h fekvenyomásban életem legjobbját nem a kúra alatt hanem az utókúra során teljesítettem. És akkor már nem volt bennem semmi, a jó öreg izomláz is visszatért, ami a kúra alatt teljesen eltűnt, köszönhetően a marha gyors regenerálódásnak. 

Mindenképpen érdemes beruházni a Mass-FX + Hyperdrol X2 párosra és az kiegészíteni még a Cellmass-el, vagy hozzá hasonló edzés után regenerálódást elősegítő termékkel (mindenképpen kreatinos legyen). Aki nem akar se erőt se izmot veszíteni, de még erősödni is akar, annak ez egy jó lehetőség. Egyébként a kettőt együtt érdemes használni, külön én nem ajánlom, főleg szteroid kúra után. A kombinációt ki lehet még egészíteni jópár dologgal, de ez ugye pénztárcafüggő.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Kovács Zsolt - 2008. Január 26. - 18:35:12
Jó kezdeményezés,

Én a BSN N.O. Explode -ról és a Nitrixről írok,

mivel sokan kérdik mi a külonbség a kettő között és nekem jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban,
ami már nagyon kikivánkozik belőlem és szedtem őket külön és együtt is.
A nitrix egy fantasztikus dolog. Egy-két hét szedegetés után kezd el kijönni a hatása, onéttól kezdve azonban brutális.
Folyamatosan napról napra nőt az erőnlétem és hétről hétre amikor a tükörbe néztem mindig egyre definiáltabbak és nagyobbak lettek az izmaim.
De ezt olyan szinten produkálta, hogy egyszerüen nem hittem a szememnek. Folyamatosan egész nap teltnek éreztem az izmaimat és nagyon kemények voltak a bedurranások az edzésen illetve ezt folyamatosan éreztem napközben is. Én úgy vettem észre jelentősen pucolja a zsírt is.
Az Explode-nak hasonló a hatása, azonban messze nem ilyen brutális mértékben, viszont ez edzést rendkívüli mértékben segítí.
koncentráció, bedurranás, kitartás.
A kettőt együtt használva jól kiegészítik egymást, mert erősítik egymás hatását, tehát az Explode dolgai mégjobban jönnek ha az ember nitrixet is eszik és fordítva is igaz.
Fantasztikus páros.
Én a Cellmassal kiegészítve használom amit kíváló edzés utáni regenerálónak tartok.



Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: tyson - 2008. Január 26. - 21:01:19
Hali!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az általam használt kiegészítőkről.
Mass Fx erőben hozott minimálisat egyebet sajna nem.
Hypedrol a 2 héttől dolgozott szépen igaz erőt nem nagyon hozott,de kissé lepucolt és definiáltabbak lettek az izmaim.
Superpump 250(Gaspari)Elég ütős volt.Már az első alkalommal meglökött mint állat.Egy héttel az első adag után nagyon sokat erősődtem pl. fekvenyomásban  +25kg megéri az árát.
Természetesen ezek csak rám vonatkoznak mert mindenkire máshogy hatnak ezek a kiegészítők.

Szeretném majd én is kipróbálni a Superdrólt.Valamint a bioteches testabolicról is jókat hallottam aztán majd írom mi történt.
Jó gyúrást.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bubee - 2008. Január 30. - 16:10:04
Jó kezdeményezés,

Én a BSN N.O. Explode -ról és a Nitrixről írok,
.................................

NO OFF.. Direkt kértem  ::)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Kola - 2008. Január 30. - 16:27:59
Anator P70: kipróbáltam ezt a terméket és mit is mondjak hihetetlen volt az az illat amikor bekevertem turmixnak @-o
hatásilag kellemesen csalódtam benne mert iszonyatosan felpörgeti a fehérjeszintézist edzés után és remekül regenerál.
én ajánlanám valami jó kis NO-fokozó mellé(pl.:Nitrix) mert az még plussz dobj rajta 1 kcisit mivel így gyorsabban kerül a véráramba. én tömegnövelővel(UYM),fehérjével(Elite Whey) és kreatinnal(Cell-tech HC) szedtem. 1 hónap alatt rentgeteget erősödtem és fejlődtem!

ui.: ahoyg Bubeee mondaná:FOKOZOTTAN AJÁNLOTT  8-}
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: shp - 2008. Január 30. - 19:43:17
Anabolic Extreme Rampage  - ha fáradt vagy és szolid pörgésre vágysz akkor  tudom ajánlani. Jó árban van, én szívesen használom, ráadásul belépő szintű zsírégető.

Lipo 6X - az elmúlt egy hónap tapasztalata alapján azt kell mondanom, hogy működik a dolog. Kb. 5 kilót pucoltam le magamról a segítségével. Már maga a kapszula is high-tech -kapszulában folyadék, folyadékban kis kapszula, abban pedig kis golyócskák, és ezt párosával, naponta kétszer kapkodom be,  @-o A technológia révén nem áraszt el koffeinnel és egyéb segédanyagokkal, hanem folyamatosan oldódik fel. Így nem vág nyakon és múlik el a hatása, hanem hosszabb ideig dolgozik a háttérben. A thermogenikus hatás érezhető, edzés alatt, -5 fokban izzadás egyaránt. Nálam bizonyított és még minimum 1 hónapig hű társam lesz.....ha addig el nem fogyok.

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Kris - 2008. Január 30. - 22:27:58
Na ezert lehet ,hogy kapni fogok!

Kiprobaltam a Bsn No-Explode-ot. Nekem nem jott be ,de valoszinuleg ,sot biztos ,hogy a szervezetem nem toleralja annyira.
Hozza kell tennem ,hogy alapban eleg alacsony a vernyomasom.
4. probalkozas utan is edzes utan iszonyatosan levert voltam fel oraig meg remegett a kezem.
Edzes kozben is a gyakorlatok kozott szinte a rosszullet kerulgetett.


Viszont a Bsn - Endorush szamomra tokeletes. Mind izben ,mind hatasban nalam iszonyatosan bejon.
Maximalis koncentracio edzes kozben es kivanom mar a kovetkezo gyakorlatot.
Egy szoval nalam diszkretebben fejti ki a hatasat ,viszont segit az edzesben es tenyleg atlendit a holtpontokon.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: sany80 - 2008. Február 02. - 19:51:24
Sziasztok en nem vagyok profi nem regota edzek de probalgatom a termekeket!

Androx Pump&Burn!

Wow!Ez nekem nagyon bejot az elso parnap semi de kb 4 nap es erezni rengeteg energiat es erot ad.Edzes ellot bevetem felora rengeteg energia edzes allt joval nagyob sulyokal tudtam dolgozni mint ellote valamint iszotyatosa bedurantam tole feszult a boron.Na es a zsiregeto resze eszmeletlen jo nagyon nagyon jol egeti a zsirt edzes alat patagokba folyik rolad a viz rengetek zsir lement rolam.

Szoval csak ajanlani tudom  mindenkinek!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bubee - 2008. Február 03. - 14:41:30
Muscletech - Hydroxycut Hardcore vs. Nutrex - Lipo6 Liquigels

Mivel tegnap elfogyott a Lipo6-om ezért megírnám a tapasztalataimat, összehasonlítva a nagy ellenféllel. A Hydroxycut-ról már korábban írtam, nagyon jó véleménnyel voltam róla.

Meg kell mondjam őszintén, nem estem hasra a Lipo6-tól. Ugyan nyomonkövetni nem tudtam a súlyfogyást, mivel a Lipo6 használattal egy időben kezdtem el a ciklizálást, ezért hol többet hol kevesebbet mutatott a mérleg, de ennek ellenére én úgy érzem hozzátett a fogyáshoz. Az első napokban éreztem némi termogenikus hatást, ami aztán vagy megszűnt vagy pedig "hozzászoktam" így nem érzékeltem. Pörgető hatása abszolút semmi, viszont egy pici élénkítést azért éreztem, ami nem 1-2 óráig tartott, hanem hosszabb ideig. A történethez még az is hozzátartozik h a Lipo6-ot extra adagolással használtam vagyis 2x3 kapszulával.

Összehasonlítva a két terméket, azt kell mondjam h számomra a Hydroxycut Hardcore vált be jobban. Ahogy már korábban írtam, hetente 0,5 de volt amikor 0,6 kilóval fogytam többet. És ez biztos a terméktől volt, mivel használata után ismét heti 1 kilogramm volt a fogyás mértéke.

Így az értékelésem:


Hydroxycut Hardcore:
5
Lipo6: 3,5-4
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: dave18 - 2008. Február 05. - 09:35:07
Cellmass: Kiváló cucc a legjobb kreatin amit szedtem, edzés után és lefekvés előtt ittam, elképesztő jó a regeneráló hatása és  olyan jókat aludtam tőle hogy nagyon @-o és az íze is tökéletes ami nem egy utolsó szempont @:-) főleg mióta fruit punch-os celltech-et ittam   :----


N.O. Xplode: Hát hogy is mondhatnám... Nálam ez viszi a prímet, elképesztő mikre képes, ha nem vagy ráhangolódva az edzésre és olyan vagy mint a mosott szar, akkor is úgy felpörget hogy olyan leszel mint egy tornádó @-o Edzés elött 30 percel vetem be és mire leértem a terembe olyan tudatmódosult állapotban voltam hogyha lábonlőnek  :-/- akkor is lementem volna lábazni @:-) ööö izé... csak halkan megsúgom h szex előtt beszedve is kiváló, komoly bedurrantó hatása van nagyon 8-)

Nitrix:Hát ez egy  nagyon jó kis cucc télleg produkálja azt amit írnak róla. Amit negatívumként fölhoznék h nagyon sokat kell beszedni belőle mert kb nekem a 3. héten kezdett el úgy istenigatából hatni amikor megvolt az egész napos bedurantság erezettség és érezhető volt a fokozott tápanyagfelvétel, de sajnos elis fogyott eddigre. Ugyhogy sztem a legjobb hatását akkor éri  el ha 8-10 hétig szedve van. De am kiváló cucc nekem nagyon bejött ez is @:-)

Bad ass mass: Ez egy nagyon jó kis cucc elképesztően megnöveli a saját teszto termelést én kúra után 1 hónappal kezdtem el szedni és magában szal nem kombináltam más alri cuccokkal, és még ígyis érezhetően megdobott, gondoltam h jó lesz de h ennyire azt nem, 1 hónapig szedtem és az abbahagyása után sem volt semmi visszaesés sem tömegben, sem erőben, sem libidóban @:-) Ajánlom mindenkinek!

Secretagouge one: ezis egy jó kiss cucc, a libidóra nagyon jó hatással van @:-) és kiválóan alszok tőle mondjuk inkább úgy h olyan mintha fejbevágnának és elájulsz, és mkor fölébredsz ugyanabban a pozicíóban vagy mint amikor kiütöttek @:-) szal ha valaki alvási gondokkal küzd annak ajánlom ez a terméket. nálam ezeket a hatásokat produkálta mást nem nagyon éreztem de sztem már ezért megéri.


Amit még ide írnék h a bsn syntha 6 és a cytosport musclemilk a legjob fehérjék a világon én mostmár csak ezeket a fehérjéket iszom nagyon bejött ízre is meg hatásra is  :-):-)::
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Steve Namat - 2008. Február 08. - 12:24:50
Pont az a topic lett szétszabva, aminek nem szabadott volna  :-!    >:D

Na mindegy, folytassuk beszámolókkal ( esetleg törléssel is, ha a felek begyógyszerezték magukat, belegyeznek és kibékülnek  <3!)
Óóó, nos ha mindenki elolvasta, felfogta és elraktározta magában ezeket a hasznos hozzászólásokat...én máris törlök kérem alássan!

 /:-)

 ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: ViCtor - 2008. Február 26. - 14:18:33
Superdrol-NG + Muscle Milk + Advanced PCT  Szuper a következő generációs drol, lehetne viccelődve becézgetni, és így is van.  Meglepően hatásos cucc. Én próbáltam már szinte mindent pl. - az első generációs Hyper-Retain-MassFx-et -, de ez kicsivel ütősebb termék. Nem azt mondom, hogy egymagában, mert PCT-vel mégjobb  ;) (amit Efit-ék nem ajánlanak, csak Lindáék  8) ) Az Advanced PCT jobban megnyomja a tesztó hatást, még kitartóbb, és még erősebb leszel, ennyi, amit tud hozzáadni. Valóban jobb ez a kombó vegyítve. Sup 4x1 + PCT 3x1. Mellékhatása (nekem)  :D nem volt, de kezdőknek nem ajánlom elsőre. Ez egy rövid ciklusú lórúgás és mindenképpen megéri. Főleg a teskompozíció javulás a fő ismérve. Vagyis erős vízhajtás jellemzi és komoly zsírégetés isss és ami a legfontosabb; írtó kemény izmok a ciklus alatt végig. Erőben, voltak már más kombók is, amik sokkal jobbak voltak ennél, igazából hamar bedurransz és utána nehéz új erőre kapnod, kevés ismétlés is elég... Én szebben néztem ki utána, és örülök, hogy belenyúltam megint a jóba. Aki szálkásodni, zsírtégetni, ugyanakkor izmosodni szeretne, ne válasszon zsírégetőt, csak ezt. Ez a Viktoros véleményem; ha fontos az eddigi tapasztalataim.

Számomra kétségkívűl az egyik legjobb termék, amivel valaha is találkoztam. Ugye tudjátok, hogy egy-két termék még megdobogtatta a szívemet (nem úúgy ::)) , de ennél "hamarabb látod a tükörben magad izmosabbnak", nem tudtam hülyébben megfogalmazni. Úgyhogy ajánlom azoknak, akik most még félnek kipróbálni ezt, és kevés a büdzséjük - nem akarnak  30-40 ezret ugyanerre a hatásra költeni más termékekből - mert tizen akárhányért még megéri. Pont ez az, amit akarhatsz. Izmosabb, szálkásabb, keményebb test. Ajánlom, hogy próbáld ki.

Muscle Milk, ööööö vagy őőőőőő... van nála jobb... jelen esetben a Syntha6 vagy a Probolic vagy a Dessert (tényleg szegény Dessertet senki sem népszerűsíti, véleményem, ha gazdag lennék  ;) csak azt szerezném be. No, vissza a 'tejhez'. Fain profilja van, nem is igazából protein és nem is igazából tömegnövelő, valahol a kettő között van, Ch+Protein adagban. Pénzt megéri, ez már tuti. Hogy mit tud? Én az előző kombóhoz használtam, és nem híztam el, ugyanakkor tök normálisan feltöltött. Igazából egy proteinről túl sokat nem lehet írni, mert egy komolyabb testépítőnek (nem én  :-X) szinte mindegy, mit használ. Kezdőknek meg ínyenceknek már nem mindegy. Több mint 20 ízben van vagy több... én kipróbáltam 4 félét; Pineapple Banana, Barackos Banán , Root Beer Float (ami nagyon finom vanniliás alapú menthás ízű), Egg Nog (tojáslikőr, finom vanniliás alapú). Ezeket próbáltam, néha vegyítettem is. Ezek közűl egyet ajándékba is kaptam személyesen Efittől, amit köszi szépen még1x myman! Érdekesség, h egyes ízek más-más hozzárakott anyagokat is tartalmaz, mint kreatin vagy teszto fokozó. Olvassátok el, mi van a dobozra írva, vannak meglepetések. Én tejjel ittam, pedig nem szokásom proteint evvel inni, de ennél szükséges volt, mert vizzel jóval rosszabb. Jobb volt ch adag szempontjából, mint egy protein, főleg a Superdrol ciklushoz. Szerintem kiálta a próbát.

Efit köztes könyörgésére a PCT-t abbahagytam egy hétre és csak a Superdrol-NG ment. Így sem volt tré... de volt különbség. 1 hétre rá újból hozzáraktam a napi 3 adag PCT-t és fantasztikus hatást ért el nálam. Úgy ,mint azelőtt az edzőteremben és az ágyban is o:)
Így tényleg Advanced!


   

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kunigunda - 2008. Február 26. - 20:29:21
Én analfabéta vagyok szerintetek, vagy csak nem tudok olvasni?
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: dave18 - 2008. Február 26. - 20:34:42
 Łł= Łł= Łł=Jó kérdés. De a válasz egyértelmű:
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bubee - 2008. Február 26. - 20:46:43
..............

OMFG OMFG OMFG OMFG

 :-}  :-}  :-}   --)

 >:D

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Cressler - 2008. Február 26. - 20:53:25
Nitro-tech hardcoreról mi a véleményetek?megéri az árát vagy inkább maradjak a .... wheynél?
a Nitro-techről olvashatsz a nagy karácsonyi muscletech teszteknél ,de  egyébként választék van bőven  8-}
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: George - 2008. Február 26. - 21:02:33
Nitro-tech hardcoreról mi a véleményetek?megéri az árát vagy inkább maradjak a ..........wheynél?

OMFG OMFG OMFG OMFG

 :-}  :-}  :-}   --)

 >:D


Lefordítom neked...Hát nem megmondtam, hogy hülyeséggel ne ba*d szét a topikomat????
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: miki_nrg - 2008. Február 28. - 10:05:03
A BSN NO EXPLODE-ot már dícsérték elegen!
De én is leírom a véleményem!
Október óta folyamatosan nyomtam edzések elött 1, 1.5, nagy ritkán 2 kanállal! Így kitartott februárig (igaz decemberbe nem használtam)
Nagyon megnyomta az edzéseimet és be is durrantam tőle rendesen. elég jól hozzá is szoktam a nagyobb intenzitású edzéseknek és ezt leginkább akkor vettem észre mikor tegnap lementem edzeni már NO Explode nélkül és egyszerüen az edzés felénél már kész voltam, legszívesebben haza mentem volna  {-)
Ugyhogy már várom is a köv flakon NO fokozót!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: lebowsky - 2008. Április 03. - 14:44:26
BSN - No-xplode : minden pozitiv dolgot produkált nálam is, amit az előttem szólók már részleteztek (felpörgetett, bedurrantott stb.), viszont volt egy igen kellemetlen mellékhatása 3-4 hét után (pedig nem az előirtnál kisebb adagokban is szedtem), szóval reggelre baromira elzsibbadt tőle a karom. Először azt hittem, csak elfeküdtem, de mikor ébredés után mindkét karom úgy zsibbadt, hogy a fogkefét nem tudtam megfogni, kicsit megijedtem. Ehhez jött még, hogy nap közben is nagyon hamar elkezdett zsibbadni, például egérkezelés közben. Miután leálltam vele, két nap múlva elmúlt. Utána álltam át a SuperPump250-re, ami ugyanúgy felpörget és bedurrant, viszont nem zsibbadok tőle.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: fastor - 2008. Április 04. - 21:27:40
Na ezert lehet ,hogy kapni fogok!

Kiprobaltam a Bsn No-Explode-ot. Nekem nem jott be ,de valoszinuleg ,sot biztos ,hogy a szervezetem nem toleralja annyira.
Hozza kell tennem ,hogy alapban eleg alacsony a vernyomasom.
4. probalkozas utan is edzes utan iszonyatosan levert voltam fel oraig meg remegett a kezem.
Edzes kozben is a gyakorlatok kozott szinte a rosszullet kerulgetett.


Viszont a Bsn - Endorush szamomra tokeletes. Mind izben ,mind hatasban nalam iszonyatosan bejon.
Maximalis koncentracio edzes kozben es kivanom mar a kovetkezo gyakorlatot.
Egy szoval nalam diszkretebben fejti ki a hatasat ,viszont segit az edzesben es tenyleg atlendit a holtpontokon.
túl sokat vettél be egyszerre próbáld fele ennyivel
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: NaturalBoy - 2008. Április 04. - 22:12:52
Na ezert lehet ,hogy kapni fogok!

Kiprobaltam a Bsn No-Explode-ot. Nekem nem jott be ,de valoszinuleg ,sot biztos ,hogy a szervezetem nem toleralja annyira.
Hozza kell tennem ,hogy alapban eleg alacsony a vernyomasom.
4. probalkozas utan is edzes utan iszonyatosan levert voltam fel oraig meg remegett a kezem.
Edzes kozben is a gyakorlatok kozott szinte a rosszullet kerulgetett.


Viszont a Bsn - Endorush szamomra tokeletes. Mind izben ,mind hatasban nalam iszonyatosan bejon.
Maximalis koncentracio edzes kozben es kivanom mar a kovetkezo gyakorlatot.
Egy szoval nalam diszkretebben fejti ki a hatasat ,viszont segit az edzesben es tenyleg atlendit a holtpontokon.

Nem lehet,hogy nem bírod a koffeint?
Nálunk a konditeremben is van egy srác ugyan ez volt a baja mint neked és kiderült h érzékeny a koffeinre.Neki is az endorush jött be de azt is csak úgy bírja,hogyha a negyedét issza meg egyszerre.Mert ha jól tudom az van a palackon hogy négy adag.Ha egy edzésen itta meg az egész üveggel akkor azt se bírta.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Kris - 2008. Április 05. - 08:12:59
Na ezert lehet ,hogy kapni fogok!

Kiprobaltam a Bsn No-Explode-ot. Nekem nem jott be ,de valoszinuleg ,sot biztos ,hogy a szervezetem nem toleralja annyira.
Hozza kell tennem ,hogy alapban eleg alacsony a vernyomasom.
4. probalkozas utan is edzes utan iszonyatosan levert voltam fel oraig meg remegett a kezem.
Edzes kozben is a gyakorlatok kozott szinte a rosszullet kerulgetett.


Viszont a Bsn - Endorush szamomra tokeletes. Mind izben ,mind hatasban nalam iszonyatosan bejon.
Maximalis koncentracio edzes kozben es kivanom mar a kovetkezo gyakorlatot.
Egy szoval nalam diszkretebben fejti ki a hatasat ,viszont segit az edzesben es tenyleg atlendit a holtpontokon.

Nem lehet,hogy nem bírod a koffeint?
Nálunk a konditeremben is van egy srác ugyan ez volt a baja mint neked és kiderült h érzékeny a koffeinre.Neki is az endorush jött be de azt is csak úgy bírja,hogyha a negyedét issza meg egyszerre.Mert ha jól tudom az van a palackon hogy négy adag.Ha egy edzésen itta meg az egész üveggel akkor azt se bírta.


Konnyen lehet! Eletemben nem ittam meg kavet sem.
Mindegy mar vettem Plasmajet-et , kiprobalom.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: God Vazzeg - 2008. Április 05. - 09:50:00
Sziasztok

Elite Whey Toffefe ízét próbáljátok ki  /7%  :-oD  @:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2008. Április 05. - 15:23:53
Igen a tofi az tényleg nyerő az Elite Wheyben.....s ha megnézitek a Dymatize nagyon okosan mindenhová emésztőenzimeket rak.  @:-)

Kijelenthetem hogy a Dymatize termékek képviselik ma Magyarországon a legjobb ár/minőség arányt!  (:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Cressler - 2008. Április 05. - 16:02:43
Igen a tofi az tényleg nyerő az Elite Wheyben.....s ha megnézitek a Dymatize nagyon okosan mindenhová emésztőenzimeket rak.  @:-)

Kijelenthetem hogy a Dymatize termékek képviselik ma Magyarországon a legjobb ár/minőség arányt!  (:-)
  Akkor a következő tofi lesz ha finom elmondom, hogy a pina colada a kedvencem eddig, ha nem ízlik akkor nem mondom el  :D
a zytrix emésztőenzim mátrix  tényleg nagyon jó 
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: God Vazzeg - 2008. Április 05. - 18:04:54
Igen a tofi az tényleg nyerő az Elite Wheyben.....s ha megnézitek a Dymatize nagyon okosan mindenhová emésztőenzimeket rak.  @:-)

Kijelenthetem hogy a Dymatize termékek képviselik ma Magyarországon a legjobb ár/minőség arányt!  (:-)

Vettem Joint repairt is, remélem kicsit rendbe hozza a vállam  =/+'
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2008. Április 11. - 20:08:45
Érdemes lenne valami ráérős embernek lefordítani.  ;D  Egy kis arachidonik sav cikk (Halodrol)

Nekem tetszik.  ;)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: endre66 - 2008. Április 11. - 20:24:30
Molekuláris biológiáról ír...A lényeg: ha ezt beszeded, izmos leszöl!    !+"%

Nem kell megköszönni  @-o
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: madinorbi - 2008. Április 11. - 21:36:04
Igen eztet az x factor t nézegettem ki kell próbálnom a prolléma az az hogy 2 doboz kell egybe 8 hét szedés 4-5 héten kezd el hatni jókat írtak róla az usa ban !!!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: parrre - 2008. Április 16. - 10:49:49
Nos. Egy kicsit szeretném én is bővíteni a topicot. Pár dolog ami nekem bejött (amellett hogy nagyon sok mindennek nem, vagy csak minimális hatását éreztem). Nem rangsor szerint, de egyelőre nálam ezek az etalonok :

Muscletech Hydroxycut Hardcore : Kétségtelenül a legjobb zsírégető amit próbáltam. Már a napi 2x2 szem is érezteti a hatását, de a 2x3 od@b@sz.
A zsír folyamatosan és már 1-2 hét után is szemmel láthatóan megy lefele. A testsúlyt lassan de folyamatosan csökkenti, (gondolom az izomtömeg maximális megtartása mellet) de a centi mindent megmutat. A kapszula bevétele után kb. fél órával már érezhetően megemeli a testhőmérsékletet, és minimális pörgető és energizáló hatása is van. A rendes adagolásnál eleinte alvászavaraim voltak, de aztán hozzászoktam a koffeinhez és utána nem okozott gondot.

MHP Anadrox Pump&Burn : Másik nagy kedvencem. Szolidan de folyamatosan hozza mindkét, nevében megemlített tulajdonságát. Pumpál, és valszeg éget is. Az edzések sokkal energikusabbak tőle, szinte követeli a több ismétlés végrehajtását. Nagyon hamar bedurrant, folyamatosan keményen tartja az izmokat. Az izomérzet nagyon jó, sokat segít koncentrálni az adott izomcsoportra. Eddig diétánál használtam csak, de tervezem mejd egyszer tömegelés alatt is mint energizáló. Az erezettséget is jelentősen növeli, még egy olyan viszonylag fedett embernél is mint én.

Muscletech Anator P70 : Ezt most próbáltam először a Superdrol+Massfx alatt, tehát erősen "megtámogatott" anabolikus állapotban. A BSN True Mass után következett mint tömegnövelő. Nos ég és föld volt a különbség. Asszem abban egyetértünk hogy az Alpha Male cycle + True mass elég jó kombó a fejlődéshez, de amit az Anator dobott rajta az megdöbbentett. Leginkább olyan érzetem volt edzés után, mintha purhabot nyomtam volna az izmaimba. Teljesen úgy éreztem magam mint a michelin gumiemberke. Érezhetően töltötte fel az izmokat, hosszantartó nagyon kemény bedurrant állapotot előidézve.
Az íze förtelmesen szar, de ennek ellenére tömegnövelőnek ezentúl csak ez...

Alri Jungle Warfare : Határozottan hozza a marketingszövegben leírtakat. Nálam iszonyatosan megnyomta az erőszintet, folyamatos energiát, motiváltságot hozott, biztosította az ideális feltételeket az edzésekhez. Kúrák felvezető szakaszában, vagy holtponton lévő és demotiváltságtól szenvedő gyúrósoknak kifejezetten ajánlott.

AX Superdrol NG : Kicsit nagyobb volt a füstje mint a lángja, de hozott tömeget az kétségtelen, a motiváltságot érezhetően növelte, az erőt nem befolyásolta. Nem rossz, de legközelebb nem erre alapozom a tömegelést.

Egyelőre ennyi. Ezeket a cuccokat bátran tudom ajánlani bárkinek. Amiket még tervezek kipróbálni : Alri e-max lmg (már megvan, következő kúra erre épül) , Gaspari Halodrol liquigels, Plasmajet, és Novedex XT , valamint MHP T-BOMB2 . A zsírégetésben pedig az Arson-nak adok egy esélyt. 
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Timot - 2008. Április 20. - 14:46:28
Szia Perre!
Ez nagyon hasznos összefoglaló @:-)
Köszi az ismertetöket.ilyen jöhet még @-o
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Yeti - 2008. Július 16. - 12:43:47

Muscletech Anator P70 :
...
Az íze förtelmesen szar, de ennek ellenére tömegnövelőnek ezentúl csak ez...


Gondolom ez a narancsos volt. Annak lenyelhetetlenül "jó"  :P íze van. Ajánlom, hogy próbáld ki a Berry Fruit Punch ízesítést. Számomra leginkább a málnás vattacukorra emlékeztet. Fincsiii!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: dma - 2008. Augusztus 18. - 19:59:20
Klassz!  :)
Én is szeretném majd az Anadrox-ot kiprobálni  :)
Most még csak az alapok,vitamin,és fehérje amit használok! :-oD
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: efitmaster - 2008. Augusztus 18. - 20:05:44
Igen eztet az x factor t nézegettem ki kell próbálnom a prolléma az az hogy 2 doboz kell egybe 8 hét szedés 4-5 héten kezd el hatni jókat írtak róla az usa ban !!!

Sokkal jobb a Gaspari Halodrol Liqui és az "X-factor" is benne van, sok más mellett!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Yeti - 2008. Augusztus 21. - 18:05:10
Azt hallottam, hogy az Animal Test - ben is ugyanaz a hatóanyag van, mint a Halodrol Liquigel - ben, csak valamivel nagyobb mennyiségben. Nem toom így van???
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: XA - 2008. Augusztus 23. - 15:17:21
Azt hallottam, hogy az Animal Test - ben is ugyanaz a hatóanyag van, mint a Halodrol Liquigel - ben, csak valamivel nagyobb mennyiségben. Nem toom így van???

Részben hasonló az Animal Test a Halodrol Liquigel-hez,az arachidon sav mindkettőben szerepel összetevőként.
Melyik a hatékonyabb?Ki kell próbálni,de óriási különbség nem lehet köztük,szerintem a Halodrol jobb,legalábbis arra szavaznék.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Yeti - 2008. Október 28. - 20:14:09
Köszi!!!

Hallottam már több oldalról, hogy a Halodrol működik. Azt méginkább, hogy a régi az qrva jó volt(be is lett tiltva).
Az biztos, hogy igazad van és ki kill próbálni.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 16. - 00:16:48
ez tema halott, de lenne egy par kerdesem
ha valaki probalta a tight hardcoret irhatna rola, engem nagyon furan erintett
nagyon jo termek, baromira sokat izzadtam tole, de lehet kicsit tul sok, ezert most arra gondoltam lecserelem
korabban probaltam a hydrot de en semmit sem ereztem tole a teljes adagtol sem...
lipot nem probaltam, gondoltam a anadroxra

volt valakinek mellekhatasa tole? en ugy nez ki jelentosen asztmas lettem es nyaron raadasul mellhartya guszim is lett, amivel azertnem mento vitt el mert nem volt idom kihivni a taxi gyorsabb volt...
szval mostanaban ovatosabb lennek

masreszt anavar noknel valo tapasztalata erdekelne meg, mellekhatasok, tudom nem sokat er, de gondolkodtam rajta
koszi

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: AtisFace - 2009. Január 16. - 07:54:06
ez tema halott, de lenne egy par kerdesem
ha valaki probalta a tight hardcoret irhatna rola, engem nagyon furan erintett
nagyon jo termek, baromira sokat izzadtam tole, de lehet kicsit tul sok, ezert most arra gondoltam lecserelem
korabban probaltam a hydrot de en semmit sem ereztem tole a teljes adagtol sem...
lipot nem probaltam, gondoltam a anadroxra

volt valakinek mellekhatasa tole? en ugy nez ki jelentosen asztmas lettem es nyaron raadasul mellhartya guszim is lett, amivel azertnem mento vitt el mert nem volt idom kihivni a taxi gyorsabb volt...
szval mostanaban ovatosabb lennek

masreszt anavar noknel valo tapasztalata erdekelne meg, mellekhatasok, tudom nem sokat er, de gondolkodtam rajta
koszi


Szia!
Én szedtem az Anadroxot, és meg voltam vele elégedve, bár inkáb az No fokozó hatása miatt. Én is asztmás vagyok, és semilyen negatívumot nem tapasztaltam. Azért azt hozzátenném, hogy elég sok mindenre allergiás is vagyok, viszont még extremefit-ben vásárolt kiegtől sose jött ki se allergiás(ekcéma), se asztmás tünetem.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 16. - 10:14:55
koszi
ez nagyon sokat segitett, tk mindenki meg volt eddig elegedve az anadrox szal, a legutobbi nyari asztmas rohamom ota meg a mellhartya gyuszi miatt mar elore fosok mit veszek be, a tigh is baromi jo, de asszem az en kialvatlan es szetesett szemelyisegemnek es faradt testemnek tul sok :D:D:D
megrendelem asszem es megirom mi a velemenyem majd, tudom hogy jo alacsony ch dietaban es jol bedurrant es eresit, es mind szuperul hangzik :D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: miki_nrg - 2009. Január 16. - 13:52:58
ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 16. - 22:10:36
ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 16. - 22:14:27
ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 17. - 00:38:11
ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D

melyik?  (:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 17. - 07:43:54
igazából mnidegy csak üssön. ***)))) ***))
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Kris - 2009. Január 17. - 08:07:50
ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D


Szerintem az Arson! Pedig nagy zabagep vagyok de egyszeruen nem kivanom az etelt. Mar tul kevest eszem!
melyik?  (:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 17. - 21:05:01

ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D


Szerintem az Arson! Pedig nagy zabagep vagyok de egyszeruen nem kivanom az etelt. Mar tul kevest eszem!

:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 17. - 22:19:56

ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D


Szerintem az Arson! Pedig nagy zabagep vagyok de egyszeruen nem kivanom az etelt. Mar tul kevest eszem!

:D


Szandi nem tom mik a parametereid, de vannak zsiregetok amik veszelyesek vagy van aki nem birja oket, szval csak ovatosan :D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 17. - 22:25:39

ha már szóba hoztátok a zsírégetőket akkor abban segítsetek hogy szerintetek melyik az amelyik legjobban gátolja az étvágyat?

Efi? khm khm:D:D
a tigh harcore benne de sztem elegge porget
az kell nekem.:D


Szerintem az Arson! Pedig nagy zabagep vagyok de egyszeruen nem kivanom az etelt. Mar tul kevest eszem!

:D


Szandi nem tom mik a parametereid, de vannak zsiregetok amik veszelyesek vagy van aki nem birja oket, szval csak ovatosan :D
Öööö,akkor ez a  veszélyes? milyen paraméterre veszélyes?:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 17. - 22:36:02
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 17. - 22:50:38
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: kaza - 2009. Január 17. - 22:57:15
akkor hajra, biztos megtalalod a neked legjobb zsiregetot:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Január 18. - 19:30:53
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!

Toljad a Hidroxycutot vagy az Anadroxot.  ;)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 18. - 21:12:54
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!

Toljad a Hidroxycutot vagy az Anadroxot.  ;)
Hydroxycut az megy.:)
Csak kell majd most szünet,mert kezdek hozzászokni.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: nyunyuka2 - 2009. Január 18. - 21:39:06
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!

Toljad a Hidroxycutot vagy az Anadroxot.  ;)
Hydroxycut az megy.:)
Csak kell majd most szünet,mert kezdek hozzászokni.

Akkor most anadroxot egyél. Én is így csináltam, s nagyon jó volt a hidroxycut után!  ****:))))))
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: atwood fan - 2009. Január 20. - 21:30:30
Leukicel próbálkozott már valaki??  =/+'
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: atwood fan - 2009. Január 20. - 21:59:59
Leukicel próbálkozott már valaki?  leukic+ sp250+halodrol ra gondoltam! Szerintetek?  =/+'
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 20. - 22:42:26
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!

Toljad a Hidroxycutot vagy az Anadroxot.  ;)
Hydroxycut az megy.:)
Csak kell majd most szünet,mert kezdek hozzászokni.

Akkor most anadroxot egyél. Én is így csináltam, s nagyon jó volt a hidroxycut után!  ****:))))))
Köszi.:)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: nyunyuka2 - 2009. Január 21. - 10:27:14
csak azt akartam kihangsulyozni hogy vannak olyan zsiregetok amik eleg brutalisak is tudnak lenni!
szval olvass utana ha teheted mielott kiprobalod oket
sok embernek van magas vernyomasa, ebben az esetben nem art elkerulni az olyanokat amik nem ajalottak magas vernyomas eseten, mert siman kinyuvadhatnak :D
Utánanéztem.
Alacsony a vérnyomásom, tehát pörgethet.:D Eddigi csúcsom: 78/52. :-!

Toljad a Hidroxycutot vagy az Anadroxot.  ;)
Hydroxycut az megy.:)
Csak kell majd most szünet,mert kezdek hozzászokni.

Akkor most anadroxot egyél. Én is így csináltam, s nagyon jó volt a hidroxycut után!  ****:))))))
Köszi.:)

Szívesen!  :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 25. - 19:25:16
StimulantX lett a vége.:)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Január 25. - 19:29:49
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 25. - 19:33:21
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Január 25. - 19:37:46
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)

Jövőhéttől a nicked Speedy Gonzales. Arrribá,ribá,ribá.... @-o ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: nyunyuka2 - 2009. Január 25. - 19:39:32
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)

Jövőhéttől a nicked Speedy Gonzales. Arrribá,ribá,ribá.... @-o ;D

...ja Gonzy, mi??  ****:))) ****:))) :-)->
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 25. - 19:48:19
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)

Jövőhéttől a nicked Speedy Gonzales. Arrribá,ribá,ribá.... @-o ;D
Majd beszámolok, ha le tudok ülni.:D És nem kell folyton rohannom. ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 26. - 22:59:58
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)

Jövőhéttől a nicked Speedy Gonzales. Arrribá,ribá,ribá.... @-o ;D
Majd beszámolok, ha le tudok ülni.:D És nem kell folyton rohannom. ;D

Első nap után...
7-kor megettem (szép rózsaszín.:D)
Fél 8-ra felpörgetett, de nem akartam kirohanni a világból.
Azért egy elég jó kis 100 perces edzést alkottam, némiképp több ismétléssel a szokásosnál, valamint kardió is jobb volt az átlagnál.
Aztán 11 és 3 között majdnem bealudtam, igaz ez több dolognak is betudható: 1. baromira unatkoztam a boltban, 2. hetek óta 6 órákat alszom (több nem megy, este nem tudok elaludni,reggel meg muszáj felkelni)
Utána meg újra friss voltam.
Az éhségcsökkentő hatása korrekt. 5/5
Hangulatjavító hatása: 5/5
Egy nap után nem bánom,hogy beruháztam rá. Köszönöm,aki épp a Westendben lévő üzletben időt szánt rám ezzel kapcsolatban. :-){ :-){

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Balu - 2009. Január 27. - 06:48:51
StimulantX lett a vége.:)

Semlicemente perfetto!  ****:))))))
Remélem az lesz.
Alig várom a reggelt, hogy kipróbáljam. =/+' ***)) :)

Jövőhéttől a nicked Speedy Gonzales. Arrribá,ribá,ribá.... @-o ;D
Majd beszámolok, ha le tudok ülni.:D És nem kell folyton rohannom. ;D

Első nap után...
7-kor megettem (szép rózsaszín.:D)
Fél 8-ra felpörgetett, de nem akartam kirohanni a világból.
Azért egy elég jó kis 100 perces edzést alkottam, némiképp több ismétléssel a szokásosnál, valamint kardió is jobb volt az átlagnál.
Aztán 11 és 3 között majdnem bealudtam, igaz ez több dolognak is betudható: 1. baromira unatkoztam a boltban, 2. hetek óta 6 órákat alszom (több nem megy, este nem tudok elaludni,reggel meg muszáj felkelni)
Utána meg újra friss voltam.
Az éhségcsökkentő hatása korrekt. 5/5
Hangulatjavító hatása: 5/5
Egy nap után nem bánom,hogy beruháztam rá. Köszönöm,aki épp a Westendben lévő üzletben időt szánt rám ezzel kapcsolatban. :-){ :-){



Örülök, hogy bevállt! Amúgy nincs mit köszönni, ez a dolgunk!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 27. - 21:57:42


Örülök, hogy bevállt! Amúgy nincs mit köszönni, ez a dolgunk!
Én már csak ilyen vagyok,mindent megköszönök. :)
2.nap... Sokkal jobb vollt.:)  A két edzést lazán... A kaját meg elfelejtettem. ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Balu - 2009. Január 27. - 21:59:01


Örülök, hogy bevállt! Amúgy nincs mit köszönni, ez a dolgunk!
2.nap... Sokkal jobb vollt.:)  A két edzést lazán... A kaját meg elfelejtettem. ;D

Ha ez volt a cél, akkor örülök!  ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Szandi - 2009. Január 27. - 22:01:17


Örülök, hogy bevállt! Amúgy nincs mit köszönni, ez a dolgunk!
2.nap... Sokkal jobb vollt.:)  A két edzést lazán... A kaját meg elfelejtettem. ;D

Ha ez volt a cél, akkor örülök!  ;D
A célom megvan, ezzel menni fog.:)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Balu - 2009. Január 27. - 22:03:15


Örülök, hogy bevállt! Amúgy nincs mit köszönni, ez a dolgunk!
2.nap... Sokkal jobb vollt.:)  A két edzést lazán... A kaját meg elfelejtettem. ;D

Ha ez volt a cél, akkor örülök!  ;D
A célom megvan, ezzel menni fog.:)

 ****:))))))
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Bandi - 2009. Január 29. - 13:57:15
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: XA - 2009. Január 29. - 17:59:23
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Jordan - 2009. Január 29. - 18:36:30
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.


ON 100% Gold Standard Rocky Road!  @:-)
A csokist en sem szeretem, de a Rocky Road allat!  @-o
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Gabe - 2009. Január 29. - 19:12:20
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.

Há' mer' van benne emésztőenzim!  ****:))))))
Most látom, hogy már kapható az Elite 12hour is, a csokis nagyon finom, próbáljátok i!  ;)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: nyunyuka2 - 2009. Január 29. - 19:23:13
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.


ON 100% Gold Standard Rocky Road!  @:-)
A csokist en sem szeretem, de a Rocky Road allat!  @-o

 ****:)))))) ...így igaz, a Rocky Road isteni finom!!   :-oD :-oD :-oD
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Cressler - 2009. Január 29. - 19:53:15
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
a dymatize 12. a bodybuilding.com eladási listáján szerintem mexikói bevándorlókkal nehéz ilyen szintre jutni :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: miki_nrg - 2009. Január 29. - 22:46:02
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.

Há' mer' van benne emésztőenzim!  ****:))))))
Most látom, hogy már kapható az Elite 12hour is, a csokis nagyon finom, próbáljátok i!  ;)

Jó ám! nekem az áfonyás és a banános is nagyon bejön csak sajna az extremefit elég drágán méri
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Gabe - 2009. Január 29. - 22:51:18
Jó ám! nekem az áfonyás és a banános is nagyon bejön csak sajna az extremefit elég drágán méri
Az igaz!  :-\
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: madinorbi - 2009. Január 30. - 08:10:02
Általában csokis elit whey-t iszom,néha váltok csokis ON-ra.
Az ON sokkal könnyebb/hígabb,ízetlenebb,most egy zsák után megint elitet vettem,és sokkal sűrűbb,nehezebben is megy le.
Mi ennek az oka?Az elitben nincs cukor pl,de sokkal édesebb. :-/-(-:
Valaki felhomályosítana ezzel kapcsolatban?A BSF-ben is volt egy rész ahol tápkieget csinálnak.Remélem az elite nem az a vonal.. **:))))*
Egy biztos az Elite Whey minőségi cucc,sokan mégis inkább az ON 100% Gold Standardot keresik(persze az is kiváló fehérje),pedig szerintem az Elite finomabb,de nem csak jó az íze,a felszívódáas is az lehet,mert sohasem puffadtam tőle.Érdemes kipróbálni és felváltva használni az ON 100% Gold Standardal :-oD.

Há' mer' van benne emésztőenzim!  ****:))))))
Most látom, hogy már kapható az Elite 12hour is, a csokis nagyon finom, próbáljátok i!  ;)

Jó ám! nekem az áfonyás és a banános is nagyon bejön csak sajna az extremefit elég drágán méri
50% az húzós
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Yeti - 2009. Január 30. - 09:32:42
Én a 12 órásból a banános mogyorósat toltam. Az egész jó volt. Az illata banán, az íze meg mogyoró. ***))))
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: tompika75 - 2009. Január 30. - 10:36:00
Mélyen tisztelt Sporttársak! Mint kezdő topikosnak nézéttek el ha valamit nem jól fabrikálok össze,de minden kezdet nehéz! ;) Már elég rég gyűröm a vasat,de csak amatör szinten! =/+' De most van 1 táplálékkiegészítő ami megérdemel 1 pár mondatot!Ez pedig MHP ANADROX pump&burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ****:))))))Az életvitelem megköveteli hogy kiegészítőkkel turbózzam magam!De ez mindent visz! /:-) Lök olyat az emberen,hogy a fal adja a másikat!Igaz nem használtam még efajta kieget,csak zsírégetőt!De az biztos hogy a Lipo6 és a Hydroxy csak jelenthet!És az a bedurranásérzés feledteti a mindennapok gondjait! Łł= Arról nem is beszélve hogy az erőszintetet hihetetlenül megnyomja!Bocsi hogy ennyit áradozok róla ,de valóban ezt érzem tőle!Ígyhát javallom minden vasakaratú társamnak! Kitartás mindenkinek! :-){
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: bender - 2009. Február 02. - 21:23:05
Leukidrol SR-rel kapcsolatban kérdeznék, hogy valaki használta -e?Tényleg olyan jó, mint ahogy a MHP állítja?
Ugyanez lenne a kérdésem a LEUKIC-kel kapcsolatban is!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: bender - 2009. Február 04. - 19:08:21
Leukidrol SR-rel kapcsolatban kérdeznék, hogy valaki használta -e?Tényleg olyan jó, mint ahogy a MHP állítja?
Ugyanez lenne a kérdésem a LEUKIC-kel kapcsolatban is!


Senkitöbbetharmadszor????????????
[/size][/size][/font][/color]
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: valakivagyok - 2009. Február 12. - 18:34:22
Szisztok.
Ezekre gondoltam szerintetek melyik lenne legjobb árérték alapján?
...... :100% wpp ez ment most de másra gondoltam.
Universal: nem tudom hogy milyen fehérje de attól leírhatjátok mi lenen ebből a márkából.
Ultimate: Whey supreme és Prostar.Inkább ws venném alacsonyabb ára miatt.
Talán tudnék még ON-t rendelni de annak már magasabb az ára. 100% Whey Protein?

Köszi a válaszokat.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Steve Namat - 2009. Február 12. - 19:20:20
Szisztok.
Ezekre gondoltam szerintetek melyik lenne legjobb árérték alapján?
...... :100% wpp ez ment most de másra gondoltam.
Universal: nem tudom hogy milyen fehérje de attól leírhatjátok mi lenen ebből a márkából.
Ultimate: Whey supreme és Prostar.Inkább ws venném alacsonyabb ára miatt.
Talán tudnék még ON-t rendelni de annak már magasabb az ára. 100% Whey Protein?

Köszi a válaszokat.
::)

Többször írtuk már, hogy ez nem egy független fórum, ez a Bodybuilding.hu (Extremefit) fóruma. A következő cégek termékeit forgalmazzuk és kaphatsz róluk információkat:

Alri   
Anabolic Xtreme     
BSN   
Chef Jay's   
ConAgra Foods     
Cytosport   
DreamTan   
Dymatize   
Ergopharm   
Gaspari Nutrition   
Interactive   
Iovate Health   
ISS   
Labrada   
MHP   
MuscleAsylumProject   
MuscleTech   
Nature's Best     
Nutrex   
Optimum Nutrition   
Pro Tan   
Prolab   
Revolutions   
Six Star   
Twinlab   


De Te mindenképpen 3 másik cégről szeretnél infókat kapni... OK-OK lehet csevegni, de miért mi reklámozzuk őket akár negatívan, akár pozitívan?  ::)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: valakivagyok - 2009. Február 25. - 01:20:25
Akkor jo. :)
Van fehérjém DYM elite whey "rich csoki"
Mehet úgy,hogy reggelire 2 adag? Vagy nem sokk az a 48 gramm fehérje? 3 óra mulva eszek csirkerizset.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Jordan - 2009. Február 25. - 04:45:46
Akkor jo. :)
Van fehérjém DYM elite whey "rich csoki"
Mehet úgy,hogy reggelire 2 adag? Vagy nem sokk az a 48 gramm fehérje? 3 óra mulva eszek csirkerizset.


Inkabb tobb legyen mint keves. Amugy, szerintem nem sok.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: L - 2009. Április 05. - 09:55:40
Kétféle fehérjét próbálgatok mostanában:

M.A.P.-Muscle Whey-Chocolate Milk Shake: A régebbi csokis freak fixhez tudom hasonlítani. Állagra ugyanaz, sűrű és ez bejön. Az oldódása nem a legjobb, turmixgépben érdemes elkészíteni. Ízre sokkal jobban bejön mint a régebbi verzió, nagyon kellemes. Kicsit magas a ch tartalma, tömegeléshez használom. Összességében nagyon jó cucc!

Dym.-Elite Whey - Narancs: Nekem az íze nem annyira jön be. Kicsit híg, kevés vízzel érdemes feloldani.Barom jól oldódik! Engem egy üdítő italra emlékeztet nem fehérje shakere. De nem ezekért a tulajdonságokért vettem, hanem mert izolátumhoz képest nagyon jó árban van. Ki fogok próbálni más ízeket is.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: God Vazzeg - 2009. Április 06. - 15:34:48
Simply whey vanilia+kakaó=  :-oD  :-oD  :-oD  @:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: jrk - 2009. Május 21. - 16:05:29


Én az AX Mass FX Maximum Strenght-ről írnék pár mondatot. Hozzátenném, hogy decemberben kezdtem újból edzeni 1 év kihagyás után, 1.5 hónapig átmozgattam, aztán ráálltam a régebben megszokott osztott programomra. Szinte az újrakezdésem elejétől a megfelelő étrendre váltottam, de valahogy csak nem volt fokozatosság a fejlődésemben, hol elkezdtem visszajönni, hol hetekig csak szenvedtem. Egyszóval nem volt az igazi. Lenyomtam egy laza kreatin kúrát, ami gyakorlatilag semmi pluszt nem jelentett. Ne kérdezzétek, melyik cég termékei voltak :) Alapvetően egyébként semmi bajom nincs velük, azon kívül, hogy a tesztjük "reprodukálása" full pénzkidobás volt, nulla eredménnyel. Mindegy is, ez nem igazán tartozik ide... csak annyiban, hogy baromi jól szemlélteti, hogy feleannyi pénzért, tizedannyi kényelmetlenséggel (napi +3 liter kreatinos szar elkortyolgatása a szokásos 4-5 liter víz mellett vs. 4 kapszula beszedése úgy, hogy még mindig nem koxról beszélünk, bár mindez igazán mellékes) ugyanolyan étrend mellett a Mass FX végül hozta a várt eredményeket.

No, de nem menjünk ennyire előre :) A fentieket követően tehát beruháztam egy Mass FX-re. Csak magában szedtem, nem kombináltam semmivel, csak a szokásos alapdolgok mentek, mint protein, multivitamin+ásványi anyagok, és ennyi.

Ekkor voltam 101-102kg, és napi 4 kapszulát szedtem 2-2-re elosztva/nap. Az első 2 kapszulát rögtön felkelés után, teljesen éhgyomorra, a reggeli zab+fehérje előtt kb. 15-20 perccel vettem be, a másik kettőt átlagosan 5-6 órával később, 2 kajálás között. Edzésnapokon a második 2 kapszulás adagot mindig edzés előtt kb. fél órával vettem be.

Amit tapasztaltam: kb. a második naptól kicsit bekeményedtem, de nem volt jelentős. Olyan enyhe bedurrantságszerű érzés volt. Alpha Male feelinget egyáltalán nem nem tapasztaltam :), de a közérzetemre is volt azért hatása, általánosságban egy nyugodtabb, lazább alaphangulatban voltam, és esténként nagyon könnyen álomba zuhantam, illetve nagyon mélyen aludtam. Az erőm kb. 1 hét elteltével kezdett jönni, de nem drámain, egy kis plussz itt-ott... ez a része egyébként nem volt olyan ütős. Legalábbis a kúra alatt :) Kicsit megtolta az erőmet, szépen, fokozatosan, de nem drámaian. A kúra végefelé szépen betöltötte az izmaimat, nem lettem igazából nagyobb, de összességébben az izmaim teltebbek, kerekebbek lettek.

Az igazi meglepetés csak a kúra után ért: a Mass FX elhagyása után nem, hogy nem kezdtem el gyengülni, de még 2-3 héttel a kúra után is elkezdett jönni az erőm, mint a barom! Főleg az első 2 hét volt ütős, edzésről edzésre erősödtem, és nem pitiáner módon. Pl. tricepszezés végén szoktam egykezessel fej felett tricepsznyomást csinálni, ezt általában olyan 15kg-val, 10-12 ismétléssel levezetésképpen 3 szériában... és a Mass FX elhagyása után 2 héttel ez olyan picsakönnyű volt (hangsúlyozom, edzés végén!), hogy rögtön 20kg-val csinálgattam 10-12 ismétlést. :) Izomfáradtságot pedig egyszerűen nem éreztem. Ez az egész "őrület" tartott bő egy hónapig, aztán elmúlt. :)

Súlyra is változtam egy kicsit, a kezdeti 101-102kg-ról 105-re mentem fel, de ez rögtön az első 2 hétben történt. Karra 1-1  plusz centit mértem.
Az AX fórumain az én súlyomhoz akár 5-6 kapszulát is ajánlanak, de erre sajna nem volt keret. Így is nagyon elégedett voltam a termékkel, de egyszer még szívesen kipróbálnám a fenti adagolással, egy hosszabb kúrában.

Összességében engem nagyon meggyőzött ez a cucc, és a használatában szerintem van egy csomó lehetőség: egy naturál gyúrósnak hatalmas lökést adhat önmagában is, de sziklaszilárd meggyőződésem, hogy egy szteroidkúra utókúrjában is megállná a helyét, legkivált az erőszint visszazuhanásának a redukálása terén (megfelelő utókúra mellett). Mivel teljesen száraz tömeget hoz, diéta alatt is hasznos lehet amolyan antikatabolikus kiegészítő gyanánt, bár erre ott van pl. a Lean FX :)


Mostanában éppen koxolok, az utókúrámban pedig helyett kapott az Advanced PCT és a Lean FX. Legkivált a Lean FX tett kíváncsivá, hiszen az elsőgenerációs elődjét, a Retain-t már próbáltam még annak idején, ami antikatabolizmus terén igencsak meggyőző volt (masszív fizikai munka az edzésen felül, kimaradt kajálások és minimális alvás mellett is kemény voltam, mint a beton, és folyamatosan erősödtem, nőttem), viszont egy gondom volt vele: baromi depressziós/elmebeteg/zavarodott voltam a szedése alatt.

Remélem, bő 1 hónap múlva az aPCT-LeanFX kombóról is hasonlóan jókat írhatok, mint a MassFX-ről. :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: vinagi - 2009. Június 04. - 11:14:24
Az Acid Killer-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: valakivagyok - 2009. Június 17. - 11:55:11
Sziasztok.
Creatine Monohydrate-ból mindegy milyen márkát választok ugye?

Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Boresz - 2009. Június 21. - 15:28:41
Nutrex - Lipo 6

Napi 4 szemet bevéve,használat után 10-20 perccel éreztem hogy sok a gyomorsavam. Személy szerint voltak már gyomor gondjaim,lehet ezért jött elő ez is. De működik a dolog, 3. hét végén centivel mérhető és a tükör is mutatja a hatást.

Pár hét múlva Dymaburn-ről írok pár sort.  ::)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: God Vazzeg - 2009. Június 21. - 16:01:44
Nutrex - Lipo 6

Napi 4 szemet bevéve,használat után 10-20 perccel éreztem hogy sok a gyomorsavam. Személy szerint voltak már gyomor gondjaim,lehet ezért jött elő ez is. De működik a dolog, 3. hét végén centivel mérhető és a tükör is mutatja a hatást.

Pár hét múlva Dymaburn-ről írok pár sort.  ::)

Akkor egy kis előjáték:

Dymatize - Dymaburn xtreme: alapvetően hozza amit vártam tőle, napi 2 szem megy, reggel reggeli után 1, és valamikor kora du a 2. szem. Az edzésekhez mást használok (NO fokozó), de alapvetően nagyon jól elnyomja az étvágyat, de ennek ellenére energikus maradtam tőle. Heti 1kg megy le vele, nagyon lájtos diétával, és egyelőre nem kardiózok MÉG!  ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: hrcak - 2009. Augusztus 06. - 12:54:35
A VITARGO CGL nem igen van propagálva, pedig azt olvastam nem rossz. Használta valaki?
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: B1ll4 - 2009. Augusztus 06. - 12:55:04
A VITARGO CGL nem igen van propagálva, pedig azt olvastam nem rossz. Használta valaki?

Akkor már Volu-Gro !  :violinplay3:
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: hrcak - 2009. Augusztus 06. - 13:06:20
az elve hasonló, csak azért érdekel mert nem cukros transzport
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Október 24. - 22:21:49
Sziasztok.
Creatine Monohydrate-ból mindegy milyen márkát választok ugye?



Részben igen,részben nem. Ha jó transzportrendszert szeretnél akkor szerintem Gaspari Size On ha "sima" kreatint akkor MHP Glutamin Sr.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: darknight - 2009. Október 24. - 22:23:22
Sziasztok.
Creatine Monohydrate-ból mindegy milyen márkát választok ugye?



Részben igen,részben nem. Ha jó transzportrendszert szeretnél akkor szerintem Gaspari Size On ha "sima" kreatint akkor MHP Glutamin Sr.

 :-O **:))))* ***))))

  >:D >:D >:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Október 24. - 22:25:09
Sziasztok.
Creatine Monohydrate-ból mindegy milyen márkát választok ugye?



Részben igen,részben nem. Ha jó transzportrendszert szeretnél akkor szerintem Gaspari Size On ha "sima" kreatint akkor ...nemtom :D.

 :-O **:))))* ***))))

  >:D >:D >:D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Nutzilla - 2009. Október 24. - 22:27:17
....este van meg sima kreatint nemhasználok mert a széklet állagom a szokásos háromnegyedes keménységi állagról egészen folyadékjellegűvé válik. Kevés kreatin állta ki eddig a próbát.

...ésnálam a glutamin is kreatin hogy nekem legyen igazam.  ))=/ ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: balic - 2009. November 27. - 18:08:27
Oda az első "vödör" Myofusion és azt hiszem az eddigi legjobb fehérje, amit használtam. Az epres íze nagyon finom, könnyen oldódik, könnyen emészthető és, ami a lényeg volt nálam, hogy nem pattanásosodtam tőle. Egyébként ez nagy dolog nálam mert az eddig fehérjéknél hajlamos voltam rá. Szóval ajánlom mindenkinek!  ****:)))))) :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: XA - 2009. December 05. - 09:19:48
Az Acid Killer-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Béta-alanin+L-hisztidin
Erre a kérdésre egy másik fórumon tudnának válaszolni.... ::)
Egyébként sok edzés előtti tápkiegbe szokták belerakni, nem egy haszontalan dolog, de azért nem is csodaszer.
Az alapok legyenek meg + kreatin, utána jöhet sorrendben.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Cressler - 2009. December 05. - 13:46:08
Az Acid Killer-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Béta-alanin+L-hisztidin
Erre a kérdésre egy másik fórumon tudnának válaszolni.... ::)
Egyébként sok edzés előtti tápkiegbe szokták belerakni, nem egy haszontalan dolog, de azért nem is csodaszer.
Az alapok legyenek meg + kreatin, utána jöhet sorrendben.

szegénynek jó sokat kellett várnia erre a válaszra  ;D ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Balu - 2009. December 05. - 21:18:16
Az Acid Killer-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Béta-alanin+L-hisztidin
Erre a kérdésre egy másik fórumon tudnának válaszolni.... ::)
Egyébként sok edzés előtti tápkiegbe szokták belerakni, nem egy haszontalan dolog, de azért nem is csodaszer.
Az alapok legyenek meg + kreatin, utána jöhet sorrendben.

szegénynek jó sokat kellett várnia erre a válaszra  ;D ;D

Jobb később, mint soha.  ;D
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: XA - 2009. December 07. - 08:22:53
Az Acid Killer-rel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Béta-alanin+L-hisztidin
Erre a kérdésre egy másik fórumon tudnának válaszolni.... ::)
Egyébként sok edzés előtti tápkiegbe szokták belerakni, nem egy haszontalan dolog, de azért nem is csodaszer.
Az alapok legyenek meg + kreatin, utána jöhet sorrendben.

szegénynek jó sokat kellett várnia erre a válaszra  ;D ;D

Jobb később, mint soha.  ;D
Csak gondoltam több embert is érdekelhet, hogy hol foglal helyet a fontossági sorrendben ;D ;D.
Meg aztán nem valami pörgős ez a topic mostanában...
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: meghalokhogyharámnézel - 2009. December 23. - 21:38:00
Hát, köszönöm  GAspari NUtrition nek hogy lett ez a myofusion. @:-)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Gabe - 2009. December 23. - 21:49:50
Jó ötlet volt, az biztos! Nem egy prémium árkategóriás fehérjekészítmény, mint az Intrapro!
Mégis nagyon jó minőség!
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Cressler - 2009. December 23. - 22:28:50
Jó ötlet volt, az biztos! Nem egy prémium árkategóriás fehérjekészítmény, mint az Intrapro!
Mégis nagyon jó minőség!
lkipróbáltam a csokis+vanilliás recepted csodálatosan fincsi :)
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: Gabe - 2009. December 23. - 22:38:07
Jó ötlet volt, az biztos! Nem egy prémium árkategóriás fehérjekészítmény, mint az Intrapro!
Mégis nagyon jó minőség!
lkipróbáltam a csokis+vanilliás recepted csodálatosan fincsi :)
Mondtam én! Ízorgia!  ;-oo-;
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: meghalokhogyharámnézel - 2009. December 23. - 22:57:06
Ár-érték arányban nálam mindent vitt idén, és az ízek is kitűnőek. Azt kell mondjam, hoyg TELITALÁLAT volt , hogy kijöttek evvel a proteinnel.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: arsenalduba - 2010. Február 05. - 15:14:31
Üdv!

Lenne egy érdekes kérdésem, felvetésem:

Az egyik haverom nemrég, érdekes dolgott mondott, mondván hogy ő többet nem fog "pénzt kidobni" semmiféle fehérjeporra, hanem az élelmiszerboltokban kapható (nyílván sokkal olcsóbb) sovány tejpor elnevezéső "valamit" fog inni edzések után :-oD, mert szerint ez is van olyan jó. Én erre sokmindent nem tudtam neki mondani  ****) ****:)))

De most tőletek megkérdezem, hogy ennek lehet valami valóságalapja, vagy lehet hasonló eerdményt elérni azzal a "valamivel" :) ?

Üdv
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: doncicco - 2010. Február 09. - 11:46:22
Üdv!

Lenne egy érdekes kérdésem, felvetésem:

Az egyik haverom nemrég, érdekes dolgott mondott, mondván hogy ő többet nem fog "pénzt kidobni" semmiféle fehérjeporra, hanem az élelmiszerboltokban kapható (nyílván sokkal olcsóbb) sovány tejpor elnevezéső "valamit" fog inni edzések után :-oD, mert szerint ez is van olyan jó. Én erre sokmindent nem tudtam neki mondani  ****) ****:)))

De most tőletek megkérdezem, hogy ennek lehet valami valóságalapja, vagy lehet hasonló eerdményt elérni azzal a "valamivel" :) ?

Üdv

Kazein biztosan van benne, remélhetőleg laktóz nincs.. 20 éve nem nagyon volt más és mégis nagyon jól néztek ki a bodysok.
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: haven - 2010. Február 22. - 16:10:20
20 éve a csodálatos Sport Robi nevű "fehérje" készítményt ettük :----
Cím: Re: Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja
Írta: lucy01 - 2010. Augusztus 27. - 11:20:47
20 éve a csodálatos Sport Robi nevű "fehérje" készítményt ettük :----

valahol olvastam már róla és milyen volt?