2024. Május 17. - 09:17:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Nitrix+No-Xplode+Cellmass+Syntha-6  (Megtekintve 13113 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Június 22. - 15:58:41
Megtekintve 13113 alkalommal
Nem elérhető

Kuen


Sziasztok!

Jópár éve pumpálom a vasakat hobbiszinten, táplálékkiegészítőnek eddig Animal Pak-ot, és Tejsavóprotein koncentrátumot használtam állandó jelleggel, és persze mindig kipróbáltam ezt-azt, változó sikerrel. Úgy alakult, hogy lesz egy teljes hónapom, amikor semmi más dolgom nem lesz, mint délelőtt a strandon napozni, délután pedig edzeni... :-)

Szóval, gondoltam, lássuk, milyen az, ha tisztességes kaja, sok pihenés és kevés stressz, valamint csúcsminőségű kiegészítők mellett csak és kizárólag a gyúrásra koncentrálok, semmi mással nem foglalkozom.

Beruháztam a BSN mass stack-ra, mellé a Syntha-6-re esett a választásom, mindegyiket előírásszerűen, megfelelő időzítéssel és mennyiségben fogom használni, rizs+csirkemell+zöldség, és sok ásványvíz mellett.

A edzésre 3 nap edzés, 1 nap pihenő formában kerül sor, 8 ciklust tudok elvégezni a rendelkezésre álló idő alatt.

Gondolom, aki profi szinten űzi a Testépítést, annak újdonsággal nem szolgálok, de remélem, hozzám hasonló "hobbi" gyúrósoknak esetleg segíthetek eldönteni, hogy megéri-e alkalmanként ennyi időt, és 50E+ forintot áldozni  egy ilyesfajkta "kalandra".

Június 30.-án indul a dolog, beszámolok majd alkalmanként, és természetesen a hónap végén is.

2007. Június 22. - 20:59:31
Válasz #1
Nem elérhető

tomi


Up the dose, lift the most!

2007. Június 22. - 21:53:24
Válasz #2
Nem elérhető

Eddie


Egyél hangyusznövit!

2007. Június 22. - 22:23:19
Válasz #3
Nem elérhető

szv



2007. Június 30. - 22:13:44
Válasz #4
Nem elérhető

Kuen


Megkezdődött a 35 napos móka...

Napközben 3x csirkemell-rizs, vagy 4 liter ásványvíz, reggel, délben NITRIX, (az esti még hátra van), délelőtt laza úszás, délután két óra alvás, majd késő délután edzés. előtte 40 percel 1.5 adag NO XPLODE.

Ahogy behörpintettem a limonádé ízű anyagot, már erősebbnek éreztem magam, na ez volt a placebó hatás :-) Suhantam a terembe, ahol is egy kevés bemelegítés után bekapcsoltam az mp3-at, Clawfinger volt a mai műsor..

Nem kellett húsz perc, és már csodálkoztam... Előzetes várakozásommal ellentétben nem durrantam jobban, mint máskor ( sőt, annyira sem), bár ez az eddigi 8 szem NITRIX-től nem is várható, ahogy olvastam, kell négy-öt nap a hatásához.

Node... Csak pakoltam a tárcsákat, én fekve általában 90-el szériázom, néha társsal 100-al, ma ez, bár egyedül voltam, 110-re, majd az utolsó sorozatban 120-ra módosult... A ferdepadon, tolodzkodás közben, tárogatásnál, majd a vállazásnál is hasonlókat tapasztaltam. Mindeközben szakadt rólam a víz, vedeltem , mint egy állat, és abszolút nem éreztem kimerültséget. Jó 75 percet edzettem, elég intenzíven, és a végén úgy éreztem,előről tudnám kezdeni ( persze, kis túlzással).

Közvetlen edzés végén jött az adag CELLMASS, meglepően finom a szőlő ízű. Alaposan lezuhanyoztam, és kb fél óra múlva már remegett a mellkasom és a karom, alig bírtam hazfelé vezetni. Útközben jól esett a két adag Syntha-6, az új, krémes süti ízű hideg vízzel is fenomenális.

Egyszóval, fantasztikusat edzettem, kíváncsi vagyok, ha pár napon belül érezhető lesz a NITRIX és a CELLMASS hatása, ez az érzés fokozódik-e, ha igen, imáimba foglalom a BSN nevét. ( És több lottószelvényt veszek, mert azért kipihenve kicsit más az edzés, mint a napi munka után...)

Lefekvés előtt egy adag Dessert protein, aztán várom a holnapot, remélem, kellemes izomlázzal ébredek.

2007. Június 30. - 22:17:20
Válasz #5
Nem elérhető

szv


Szerintem egyböl ne várj csodát.. idő kell mindenhez ;D a gyerek sem aznap születik meg hanem 9hónap után jobbik esetben:P De azért hajrá.. és számolj be alaposan!

2007. Július 03. - 21:13:05
Válasz #6
Nem elérhető

szv


Na mi történik ? Ennyi volt a nagy "ternék teszt" ? ??? ;D

2007. Július 04. - 07:44:15
Válasz #7
Nem elérhető

Kuen


Dehogy. Sajna a strandon nincs net :-)

Szóval, megvolt az első három napos adag, és mi tagadás, alig vártam a pihenőnapot, mert úgy éreztem, teljesen szét voltam szakadva. Mindenem fájt, de azzal a jóeső izomfájdalommal, ami jelzi, hogy beindult valami ! :-)

A NO XPLODE abszolút bejön, szuper, hihetetlen, mennyit dob az edzésteljesítményemen, kedv, összpontosítás, kitartás, mindent hoz, maximálisan megéri a nem éppen lacsony árát.

A CELLMASS és a SYNTHA-6 is  rendben van, különösen ez utóbbi tetszik, íz, állag, oldhatóság, és "érzés" alapján is nagyon jó proteinnek találom. Eddig a Twinlab Whey Fuel volt a kedvencem, de ez átvette a vezető helyet. Van egy kis plusz kalória benne, de ennyi belefér, szerintem.

A NITRIX hatását még egyáltalán nem érzem... Persze, lehet, hogy türelmetlen vagyok, egyes visszajelzésekben már olyat is olvastam, hogy esetleg csak több, mint 7-8 nap folymaatos szedés után jelentkezik a hatása, én ma szedem 5. napja, tehát várok még (nemsok) türelemmel.

Ma ismét mell-váll, nagyon kíváncsi vagyok, hogy így rápihenve hogyan megy majd, mert azért a legutóbbi során még igencsak közrejátszott a meló utáni fáradtság is.

Gondolom, az anyagok együttes hatása, és a tényleg korrekt pihenés az oka, de hihetelenül gyorsan regenerálódok. Olyan izomlázam volt , mint már nagyon régen, de két nap alatt szinte teljesen elmúlt, és igencsak várom már az estét, az edzést!

2007. Július 04. - 17:16:50
Válasz #8
Nem elérhető

szv


nem rossz  ;) csak így tovább... és további beszámolot várok/unk  ;D hajrá(f)

2007. Július 04. - 19:32:47
Válasz #9
Nem elérhető

fLeSs


Nem akarok beleszólni, de a No-xplode-nak és a Nitrixnek eléggé hasonló a hatása. Szóval valszeg egyszerre a kettőtől érzed "bejön, szuper, hihetetlen, mennyit dob az edzésteljesítményemen, kedv, összpontosítás, kitartás". + a Nitrixtől még erezettnek kéne lenned ha nem vagy egy dagatt állat.  ;D (vagyis a zsír nem olyan sok rajtad, hogy nem látni rajtad egy ért sem).

2007. Július 10. - 06:58:42
Válasz #10
Nem elérhető

Kuen


Nos, 10 napja folytatom a tervek szerint, egyedül a napozással vannak gondok mostanába, de sebaj, itthon is jókat alszom.

Mindent összevetve, sokkal elégedettebb vagyok, mint azt remélni mertem. Nem tudom pontosan elkülöníteni a sok pihenés, a tényleg tisztességes minőségű és mennyiségű kaja , valamint a kiegészítők szerepét, de SOHA életemben nem ment még így az edzés.  Intenzíven tolom végig, és erősödöm folymatosan. A testsúlyom picit csökkent, a testzsírszázalékommal együtt, az izmocskák meg nőnek, érzésre, és látványra is bőven észrevehető mértékben :-)

Az eddigi tapasztalataim:

A NO XPLODE maga a csúcs. Ezt ki merem jelenteni, 40-50 perccel a másfél mérőkanálnyi adag után úgy pörgök, mint a gép, és bőven kitart az edzés ideje alatt, de még utána is az érzés.

A NITRIX és a CELLMASS nyilván teszik a dolgukat, de azok hatását ílyen egyértelműen, elkülönülve nem érzem.

A Syntha-6... Tényleg extra minőségű fehérje. Ezt innám továbbra is, csak hát az ára... Nem olcsó, de lehet, úgy én nem vagyok elég jó anyagi helyzetben ;-) Szóval, a teszt idejére kitart, de azt követően az ON Whely Protein Gold Stadard lesz a következő tesztalany !

2007. Július 10. - 10:19:10
Válasz #11
Nem elérhető

parrre


Nos, 10 napja folytatom a tervek szerint, egyedül a napozással vannak gondok

Jaaaa, ha NAPO-t is szedsz, ne csodálkozz hogy nősz !  ;D ;D ;D

Bocs, nem lehetett kihagyni.

2007. Július 12. - 22:37:22
Válasz #12
Nem elérhető

szv


Veled meg mi történik ? :D Nem vagy tul aktiv ! ;D BESZÁMOLOT!!! :D

2007. Július 13. - 07:57:29
Válasz #13
Nem elérhető

Kuen


Halad a dolog, ahogyan kell. :-) Sőt..

Teljesen elégedett vagyok, csak remélni mertem, hogy ennyire jó egy hónapja lesz ez az életemnek. Sohasem éreztem így magam a teremben.. Remélem, amikor visszatér az életem a rendes kerékvágásba ( meló, hivatali munkaidőben, meg néha azon túl... :-( ), meg tudom tartani ezt a formáját az edzésnek.

Elégedett vagyok a kiegészítőkkel, de főként az a nagyszerű, hogy az, hogy ennyi cuccot megengedtem magamnak, olyan motivációt adott az edzéshez, amit sohasem tapasztaltam, és ennek folyományaként viszont az edzés olyan területei tárultak fel előttem, ami sokkal "elhivatottabbá" tett, úgy érzem. Lehet, kicsit körülményes vagyok, de talán érthető a dolog...

Konkrétan a címben szereplő temékekre : csak ismételni tudom magam. A NO XPLODE-ot itthon iszom meg, kb. fél óra az út a teremig autóval, ez idő alatt már kialakult szokás szerint Public Enemy üvölt, meg néha én is.. Komolyan ilyenkor úgy érzem magam, mint egy állat, aki szét akarja tépni a gépeket ! A teremben aztán az edzésnapnak megfelelő zene a fülbe ( pl.: mell - Pro-pain, hát- clawfinger... ragaszkodom a bevált dolgokhoz.. :-) ), és másfél óra élvezet. Korábban általában max. 70 percet edzettem, de ez most nem elég, akárhogyan nyomom, úgy érzem, ennyi a minimum, ami után úgy érzem, kész, vége, nem megy már tovább.

Ezdés után dupla adag SYNTHA-6, megy le, amúgy napközben még két mérőkanálnyi, illetőleg pár napja már ha éjszaka felébredek, akkor is vár a hűtőben az előre bekevetr plusz adag, mert egyszerűen érzem, hogy kell a testemnek bőven.

CELLMASS és a NITRIX napi adagban, ahogy kell.

Az eltervezett egy hónap harmadát léptem túl picivel, és remélem, a maradék időben is ugyanilyen jól alakulnak a dolgok..

2007. Július 13. - 21:48:50
Válasz #14
Nem elérhető

szv


köszi a beszámolot :-* és csak így tovább!! 8)