Fórum > Termék Tesztek

MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore

(1/10) > >>

danybuilding:
Mivel eddig még nem láttam, hogy valaki felvetette volna, azt hiszem most kellene, hogy jöjjön azoknak a "felhsználóknak" a véleménye aki próbálta már a MUSCLELOGIC új termékét a 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore.
Nekem most hogy megjött csokis ízben is, azonnal be is vásároltam 2 dobozzal, hiszen akcióban 12900 jó magyar búznyákért magunkévá is tehetjük. Még nem bontottam fel, de este már az ágy mellett figyelt. Szóval nekem lesznek biztosan véleményeim, de kíváncsi lenne a BODYBUILDING.HU csapata is, a többiek véleményére!

De csak egy gyors leírás, hogy mi is lehet ez:

Leírás amit a dobozon is találhatsz:

MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore
       
 
    Mennyiség adagonként   Napi bevitel %-a
    
Összes kalória       116   
Összes Zsír               1g
Koleszterin               2mg
Nátrium               55mg
Összes Szénhidrát    2,8g
Cukrok               1,5g   
Fehérje               23g   
Kálcium           20%
Vas                  2%

S egy gyors ismertető amit a honlapon találni lehet:

Fontosabb mint a SZTEROIDOK!
 
Amikor lemész a terembe, úgy látod, hogy mindenki tudja már, mi az a „"szuszta" meg a "deka". Viszont ha egy kicsivel több időt eltöltöttél már a vasak között, kezdesz rájönni, hogy vannak fontosabb pontok is a testépítésben, mint a szteroidok beceneveinek reppelése. Az izomépítésben vannak fontosabb dolgok, mint a "napó", amit a terem furán néző, zömök szörnyei is inkább már csak a kutyájuknak adnának oda. De ha nincs kutya, akkor eladják neked a cuccot. Legalább keresnek némi extra pénzt az olyan újoncokon, mint Te. Rosszabb szívatás ez, mint ami régen a laktanyákban volt, és jobb, ha tudsz erről, még mielőtt Te leszel az a "kopasz újonc", akin mindenki röhög a teremben.
 
Mi az amiről tudnod kellene?
 
Mégis mi az, amit fontosabb lenne mindenkinek jobban megismernie az első napon, ahogy belép az edzőterembe? Nos, nem az 50 kilós súlyzó és nem is a napozim. Akkor mégis mi az? Nos, ez a mágikus dolog a Protein! Mii...i...tein???
 
Mi az a Protein?
 
Az, ami a legfontosabb!...és tényleg a legfontosabb?
 
Lássuk. Ha megismered jobban, akkor tudni fogod, hogy valóban ez a legfontosabb, és onnantól az életed részévé válik, sokkal jobban, mint azelőtt valaha.
A protein (fehérje) szó a görög "proteios" szóból ered, ami annyit jelent, hogy "a legfontosabb", "elsődleges fontosságú" vagy a "vezető". Nem véletlenül nevezték el így.
 
Ahhoz, hogy a tested izmot építsen, és ne egy zsírtömeget cipelj a kemény edzések után, a szervezetednek szüksége van proteinre, jobban, mint bármi másra. Ahhoz, hogy egyáltalán legyen tested, szükséged van megfelelő mennyiségű proteinre nap mint nap. Semmi nem fontosabb az izomépítés szempontjából, mint a protein!
Arnold és a többiek jobban tudták a 70-es években ezt a tananyagot, mint az egyszeregyet. Akkoriban rettenetes ízű protein keverékekkel küzdöttek meg az edzéseik után, de meg kellett küzdeniük minden nap, éveken át. Nem is az edzésen akartak túl lenni, hanem a kezdetleges protein italokon, de minél előbb. Undorítóbbnál undorítóbb ízű protein porok készültek a múltban. Nem az edzés viselte meg Arnoldot és társait, hanem az, hogy hogyan vigyenek be elég proteint a szervezetükbe naponta anélkül, hogy ki ne hánynák. Csak álmodtak azokról a napokról, amik számodra már itt vannak 2009-ben - az ő idejük most már tényleg egy valódi rémálom lenne ehhez képest. Te abban a szerencsés helyzetben vagy ma már, hogy használhatod a világ legfejlettebb protein kiegészítőit az edzéseid mellé, hogy tényleg elérd a célod az izmaid növekedésében.
Eljött az a nap, amikor a MUSCLELOGIC - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore megszületett számodra, biztosítva a különleges minőségű proteint a testednek és az izmaidnak minden nap; reggel, edzés előtt – után, és este, lefekvés előtt is. Ha tudod, miért híres a belga csoki, akkor tudni fogod azt is, hogy miért lesz híres a MuscleWhey Pro 3 Hardcore íze is és miért fogod annyira szeretni - mivel a legjobb belga ízesítőházak dolgoztak rajta!
 
Ma, Arnoldékkal ellentétben, te már alig fogod várni, hogy túl legyél az edzéseken majd ahhoz, hogy megkapd a következő hihetetlenül finom protein turmixodat, amit a 100% MuscleWhey Pro3 Hardcore-al készítesz el; és ami biztosítja az izmaidhoz szükséges 100% értékű Proteint, különlegesen gyors és kettős fázisú beáramlással az izmaid összes sejtjébe.
 
Próbáld ki most! A legfejlettebb technológiával készült különlegesen tiszta protein kiegészítő mostantól elérhető az üzletekben. Ne alkudj meg olcsó és alacsony minőséggel, mivel a legfontosabb dologról van szó, ahol nincs helye az alkudozásnak, mert a verejtékes edzésed és a munkád vész kárba! Ne vesztegesd az időd és a pénzed olcsó rossz minőségű porokra! Használd a MUSCLELOGIC - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcore-t!
 


Ja és a fontos ami nem sok cégnél van:




Spórold meg az utánajárást és a keresgélést. Hívd fel a 061 4561262 -es számot és akár holnapra nálad lesz egy dobozzal, bárhol az országban, vagy rendeld meg az interneten a legnépszerűbb testépítő oldalakon! www.bodybuilding.hu és www.extremefit.hu, Ha több időd van, látogass el a Lurdy-Házba vagy a Westend City Centerbe és keresd az Extremefit és Bodybuilding.hu boltokat, ahol profik segítenek neked az év minden napján.
 
Keresd a MUSCLELOGIC többi termékét is! Hamarosan az üzletekben és a webáruházakban is!
www.musclelogic.eu, www.musclelogic.hu
 
Rendelj ingyenes mintacsomagot az info@musclelogic.hu e-mail címen!
 

A 100% MuscleWhey Pro Hardcore előnyei:
 
Több izom gyorsabban
Tudományosan bizonyított izomépítő összetevők
Anabolikus összetevőkkel lát el
Maximális potenciálú protein forrás
Több hidrolizált tejsavó frakció a felépüléshez
Aszpartam mentes
Nagyon alacsony laktóz tartalom

hopika:
Én szívesen bepróbálom,ha eljutok odáig.Jelenleg van 2 fajta fehérje és mostanában szűkös a keret kissé.Ha az egyik legalább elfogy,akkor úgyis vennem kell-így kipróbáljuk mint kutyultak Zoliék a boszorkányműhelyben... @:-)

Johnnyx:
Én múlt héten vettem epres ízben. Röviden: oldódása és íze kiváló, emésztésre sincs panasz. Ha hasonlítani kell valamihez, akkor a Nitro-Tech-hez áll legközelebb, de nincs meg az a néha kissé zavaró utóíze. Mivel én eddig Nitro-Tech fan voltam, viszont azt az ára miatta nem mindig tudtam megvenni, a jövőben az MWP3H-t fogom használni.  :-oD

danybuilding:
Akkor egy plussz a MuscleLogic - 100% Muscle Whey Pro3 Hardcorenak! 1:0  ;D ;D ****:))))))

Balu:
Írtam már róla, amikor elkezdtem használni...de leírom itt is a véleményem. Bár ugye én lehetek elfogult, így vagy elhiszitek, vagy nem.  :D Tudom George...NEM!  ;D
Szóval...
Epresről tudok nyilatkozni, a csokist én még nem próbáltam, mert be vagyok tárazva most nagyon fehérjéből, de lehet így is beruházok egybe nemsokára, mert úgy izgulok.  ;D
Állaga krémes, jól oldódó. Íz szerintem baromi finom. Kevés ilyen finom eprest ittam, talán ami ezt az élményt váltotta ki nálam, az a Myofusion és a Syntha volt. A Nitro eper íze elmehet a sunyiba ez mellett.  ;)
És annyiban hasonlítanám én is a Nitro-hoz, hogy érzem, hogy vittem be tápanyagot, nem olyan, mintha legurítottam volna egy pohár vízet...
De nálam jobban hajaz a Myofusion-re.

 :-oD

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése