2024. Április 28. - 23:51:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: NAGY KARÁCSONYI MUSCLETECH TESZT by shp  (Megtekintve 16153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 11. - 19:56:30
Válasz #15
Nem elérhető

shp


Direkt raktam be így.  ;) Így legalább kiderült, hogy figyel valaki!
Köszi, hogy szóltál! Elírtam.  8-}  Természetesen +1,5 cm-ről van szó.

2007. December 11. - 20:00:08
Válasz #16
Nem elérhető

hopika


Hát hogy a picsába ne figyelnénk a sorstársainkat?! ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. December 11. - 20:01:30
Válasz #17
Nem elérhető

shp



2007. December 12. - 17:20:58
Válasz #18
Nem elérhető

shp


10. nap ( szerda )

Mai nap híre, hogy a tegnapi lábazás erdményeként alig bírok járni. 1-2 hónapig nem guggoltam és durva izomlázam van. Imádom  >:D   Már várom a következő alkalmat.... :-OO

Mai nap edzés szempontjából pihenőnap.
Holnap mell lesz soron és most a bicepszet rakom mellé. Szeretem a párosításokat elcsúsztatni egymáshoz képest. Így azt az izmot terhelem amelyiket kipihentebbnek érzem. ( vagy kedvem van -hallgatok az ösztönömre is )

Este céges karácsonyi vacsi! Kinézek valami fincsi bélszínszelet rizzsel és zöldségkörettel, ha már tömegelek.  Egészségemre /7%  Böff...

2007. December 12. - 17:27:48
Válasz #19
Nem elérhető

tomi


Bészín, az király, jó étvágyat... Nekem a tegnapi edzés után, nem volt semmi extra, viszont hajnalban arra ébredtem, hogy a tricepszem, úgy ég mint a vadállat, és alig bírtam mozdítani a karom. mondom, ezzzazzzzzz, ittam egy nitro-techet és fejben, már tudtam, hogy jó helyre megy. /:-)
jah és a bélszín köszmétés-macsolás rizzsel a legjobb, ehh :-oD
Up the dose, lift the most!

2007. December 14. - 19:28:21
Válasz #20
Nem elérhető

shp


11. nap ( szerda )

Annyiban módosult a program, hogy munka után elkerülhetetlen karácsonyi vásárlás vette kezdetét. Sikerült beszerezni a tervezett ajándékok 0.32%-át  ˝=/    !+"%

Szerencsére nem bántam a dolgot, mivel fizikailag fáradt voltam, így a "kényszerű pihenés" hasznosabbnak bizonyult.

2007. December 14. - 19:29:30
Válasz #21
Nem elérhető

shp


11. nap az csütörtök nem szerda!  !+"%

2007. December 14. - 19:46:18
Válasz #22
Nem elérhető

shp


12. nap ( péntek )

Iszonyú durva és jó volt a mai mell-bicepsz edzés. Ezért is mertem írni, hogy jó, hogy kihagytam a csütörtököt.

Egyik ok, hogy a legjobb időpont számomra, ha dél körül tudok edzeni, és ma így sikerült.

2 kanál Vapornál többet nem láttam értelmét bekeverni. Ezt már út közben lehúztam. Mire átöltöztem már kellemesen bizseregtem.

Mellet most fekvenyomással kezdtem.

Bemelegítás rúddal, és 50kg-mal. Így mentem fel: 70-80-90-100
Azt tudni kell, hogy a 100 kg-ot még csak kóstolgatom. Most 4-et egész lazán belenyomtam. Segítővel talán még +2 belement volna szerintem. Ez nálam nagy szó. Abszolút erősödés... (:-)

Utána 45 fokos padon egykezesekkel négy sorozat. Végül 3 sorozat tárogatás. Nem is kívántam többet, nem kellet 200 ismétlés, MAjd szétpantattam  @-o

Utána bicepsz. Itt is erősebb voltam. Ismétlésszámokat növeltem. 3 gyakorlat ( egykezes beforgatás, rúddal, koncentrált ) , gyakorlatonként 3 sorozat ( 8-12 ismétlés a súloyakat növelve. +pumpálás kötéllel.

Állat volt. Alig éltem utána  :-OO

Már várom a holnapi napot   @-o

Nyomjátok keményen  :-/- Ti is  :-/-- 

2007. December 14. - 20:19:44
Válasz #23
Nem elérhető

The Rock


Te is, csak így tovább  :-)! Pusztítsuk el magunkat  ;D Hogy hatalmasra nőljünk  @:-)
Whatcha gona do, when The Rock runs wild on you!

2007. December 17. - 20:29:01
Válasz #24
Nem elérhető

shp



2007. December 17. - 20:29:46
Válasz #25
Nem elérhető

shp


Ez volt a trükk:

86,1 kg ---ez a no comment     @-o

2007. December 17. - 20:49:21
Válasz #26
Nem elérhető

shp


15. nap ( hétfő )

Szombat után ma délután volt a következő edzés. Ma csak láb volt soron. A csuklómat meg pihentetnem kell ( alkart akartam még mellé ), mert mikor csavarodik eléggé fáj.

Ismég guggoltam egy jót. Jobban is ment , mint múltkor és látványra a combon erősödött. ( kiváncsi vagyok a mérésre ).
Tudtam összpontosítani, meg volt a kitartás  =/+'

A súlyom még is kommentálom, de erre bövebben majd visszatérek az összegzéskor. Saját magamhoz képest sok, ennyi kg még nem voltam. Ennek ellenére látványra az összhatás nem olyan rossz.

Ma próbaképpen félreraktam a naNO-t és kipróbáltam milyn No-Explode-dal az edzés . Más volt..., nem jobb vagy rosszabb. Messzemenő következtetést nem vonnék le, mert sok ismérves a dolog, de a naNo-val mintha könnyeb lett volna átlendülni a holtpontokon, és itt bizsergetett be igazán. Szubjektív és helyzetfüggő. ( A Fruit punch nem kedvencem, de ebben az ízben a Vapor gyengébb )

Holnap reggel hát-bicepsz, és majd összegzek is késöbb!

Tesztelők holnap mindent bele....



2007. December 18. - 17:04:46
Válasz #27
Nem elérhető

shp


16. nap ( kedd )

A teszt utolsó edzése hát-bicepsz!

 
Reggel indítottam egy két kanalas Mass-el és rá egy órára indítottam egy dupla adag Vaport. Ezt a páros nehezen veszi be e gyomrom. Azt már megfigyeltem, hogy elég időt kell hagyni az emésztésnek a VApor elött.

Becsülettel lenyomtam az edzést. Lehet, hogy a koffein miatt, de az No-Explode-nál jobban pörgetett, bizsergetett a cucc. @-o

A Cell-tech-et dupla adagban most ittam utóljára. Sok nekem ez a cukor mennyiség. Egy óra ( 10 körül ) múlva elszopogattam egy duplakanalas Mass és Nitrotech kombót. Ez egészen megnyugtatta a gyomrom. Finom krémes és hatalmas adag volt. Délig nem is csúszott le semmi más.


Hosszabb összegzésre holnapi napon lesz időm.


 

2007. December 19. - 18:07:38
Válasz #28
Nem elérhető

shp


Vége a tesztnek!

Első körben szeretném megköszönni a szervezőknek a lehetőségeket és a kiváló termékeket, a tesztelőknek és olvasóknak a közreműködést!

Nézzük a termékeket értékelését:

Nitro-Tech ( csoki ):
Kellemes ízű fehérje, ami nagyon jól oldódik. Nincs extrém intenzív íze, ezért nem érdemes túlhigítani. 2 kanál--2,5deci víz by Steve Namat  :-oD
Bármikor megtudtam inni. A turmixokat negyon feltudja dobni ha jeges a víz vagy pár darab jégkocka. A gyomromat nem irritálta, pedig elég érzékeny. Kiemelném ez egyedülálló összetételét amivel kiemelkedi a piacon kapható fehérjék közül.

Mass-Tech ( csoki ):
Finom, kevés vízben krémes massza. Jégkockával az igazi. Nekem ez izelett a legjobban. Tömegnövelőkről eddig azt képzeltem, kis túlzással, hogy emészthetetlen, malterszerű képződmények. Ez nem az. A gyomrot nem terheli meg, nem puffaszt, de kellemesen eltelít.
Adagja 5 kanál a leírás szerint. Itt már nincs kegyelem :-O Ezért is állapodtunk meg a teszt kezdetén 3 kanalas adokban, és így majdnem 17 napig kitart az egy doboz. Nekem még egy kicsit tovább is. Ennek oka, hogy alkalmanként még a 3 kanálnyi adag is soknak tünt. Már a 2-2,5 kanalas adagok is, ha nem is helyettesítenek, de kiegészitík az étkezést.
A súlyom a teszt kezdetétől folyamatosan nőtt. Az étkezési szokásaimon különösebben nem váltaztattam. Talán még jobban is odafigyeltem, mint a tesztet megelőző hónapban. A súlygyarapodásban én komoly jelentőséget tulajdonítok a Mass-Tech-nek..

foly. köv.

2007. December 19. - 19:54:18
Válasz #29
Nem elérhető

shp



Cell-Tech ( lime ):

Ez íz nálam bejött. Frissítő. Jobb nem is lehetne. Üditő volt edzés után inni. Nagyon könnyen oldódik még a 100gr-os adag is.

Több féle creatin terméket próbáltam már. Pár éve a monohidrátnál okozott nehézséget a nagy mennyiségű szőlőcukor amivel ittam. A gyomrom sem bírta, de az egész szervezetemet megviselte. Ezért nem is erőltettem a dolgot.
Itt is hasonló volt  a helyzet. Ha érzékenyebb volt a gyomrom, kissé émelyegtem, de ez elviselhető volt. A durvább inkább a nagy mennyiségű cukor. Lehet, hogy idővel kialakul tolerancia, de valahogy én ez nem bírom. A két kanalas adag simán lecsúszik, a 100 gr-os már sok ( már 75 gr felett zsibogott a fejem ).
Jó terméknek tartom, de én visszafogotabban tudnám használni, mint az alánlás szerinti adagok.

naNOVapor ( fruit punch )

Édes, rágógumi ízü. Jól és gyorsan oldódik, de azért néha összeugrott kicsit ( egyáltalán nem jelent problémát, csak kötekedek ). Hihetlen, milyen finom állagú, szemcsélyű a (naNOVA)por.
 A 2 kanalas adagolás vált be nálam, és még így is 20 edzéshez nyújt kraftot egy doboz. Megéri szerintem az árát, de az adagolás az egyéni toleranciól függ.
Iszonyú bedurranás jellemezte az edzéseimet, és úgy éreztem segített túljutni a holtpontokon. Én fogom még továbbra is, illetve késöbb is hasznáni. Az No-explode mellet, helyett, váltogatva nálam játszik a dolog. Eresedésről sajnos nem tudok beszámólni, de ezért nem tehető felelőssé ;D Kivancsian várom, milyen lesz más ízben.