2024. Május 08. - 17:39:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Az én edzésnaplóm - saját ösztönzésre  (Megtekintve 25027 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 05. - 07:50:03
Válasz #75
Nem elérhető

amatőr


Az a vicc, hogy fejlődni pedig fejlődik rendesen, szóval érzem rajta a fejlődést. Lehet hogy valójában megdolgozom rendesen, csak azért nem érzem akkor konkrétan, mert már a hát-csuklya után kivan a karom is, és kevésbé sokkol hirtelen a bicepsz edzése. A fejlődés ugyanis megfelel az elvárásaimnak. Ez az, amit nem értek.

2009. Február 05. - 12:22:07
Válasz #76
Nem elérhető

George


Akkor még nem alakult ki az izomérzet, agy-izom kapcsolat a bicepszednél :-}

2009. Február 05. - 16:11:03
Válasz #77
Nem elérhető

amatőr


Igyekszem fejleszteni :)

Amúgy megcsináltam a csirkét, most szombatig van elég. Viszont az elkészítésénél egy kicsit (jóval) több olajat sikerült elhasználni, mint szerettem volna. Olivaolaj természetesen. Eloszlik sok felé a mennyiség, meg minden. Ennek ellenére ez gondot jelent? Persze, tudom hogy jó vele vigyázni, és általában minimális olajat használok, de most így sikerült. Lehetnek komolyabb következményei, ha négy napig picit olajosabb a hús mint kéne?

2009. Február 05. - 16:26:26
Válasz #78
Nem elérhető

tyson


Szerintem semmi legfeljebb jobban eláll.Én mindig lepácolok egy kilót és úgy csipegetem mert nincsen időn naponta fűszerezni meg pácolni.
Egyébként sokkal jobb ha a húst olajozod mint amikor abban sütöd.
Mindkét oldalát nagy lángon kapasd meg, hogy lezárja a pólusokat így benne marad az ízletes húslé és nem tud magába szívni sok zsiradékot!
Nekem ez vált be!
Ha szép nem vagy hülye ne legyél!

2009. Február 05. - 18:44:41
Válasz #79
Nem elérhető

amatőr


Igen, én is általában egy kilót csinálok meg, és pár napig elvagyok vele. Hát, most olajban sütöttem, serpenyőben. Ezért lett több, de ezt is ki akartam próbálni. Finomnak nagyon finom, csak olajos. Jó kis hagymával az igazi:)

2009. Február 05. - 19:46:08
Válasz #80
Nem elérhető

amatőr


Most jövök a mai edzésről. Holnap ugyanis, egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz időm edzeni, ezért ma edzettem a holnapi helyett. Tekintettel arra, hogy a combomban még mindig erős izomláz van, a lábedzés elmaradt, így a láb-váll napból csak a váll maradt. Ennek köszönhetően jobban oda tudtam figyelni a vállra, ami meg is hozta az eredményét. Időben viszonylag gyors edzés volt, gyakran fél percnél is kevesebb pihenőidővel a sorozatok közt. A következőt alakítottam ma:

VÁLL

3 sorozat nyak mögött nyomás rúddal
3 sorozat oldalemelés állva
3 sorozat oldalamelés ülve, előre dőlve
3 sorozat állig húzás

 Természetesen minden gyakorlat előtt bemelegítés emelkedő súlyokkal. Az oldalemeléseket és az állig húzást úgy csináltam, hogy az utolsó sorozat után az előre odakészített kisebb súlyzókkal (vagy rúd esetében másik üres rúddal) folytattam a gyakorlatot izombukásig, utána pedig szabad kézzel, szintén izombukásig. Hatásos volt az edzés, legalábbis erősen érzem a vállamat. Igyekeztem a csuklyát kímélni, a tegnapi megterhelés óta izomlázam van, szerencsére. Ma már majdnem minden kaját megettem, ami erre a napra volt szánva, mégis olyan étvágyam van, mintha még semmit sem ettem volna ma. Lehet, hogy a Secretagogue-one-tól? Valakinek hasonló előfordult?

2009. Február 22. - 18:09:05
Válasz #81
Nem elérhető

amatőr


Na, nem írtam egy ideje, ugyanis dolgozni kezdtem, és nem nagyon jutott időm nem hogy írni, de edzeni sem. Azért másfél hét kihagyás után tegnap újra edzettem, és remélhetőleg holnaptól újra rendszeresen tudok edzeni. Na meg kajálni, mert az elmúlt másfél hét kajálását ezúton hivatalosan is felejtősnek minősítem. Tegnap mell-bicepsz volt, lehet hogy áttérek erre a párosításra, és a hátat a tricepsszel együtt edzem majd, még meglátom. Az edzés jó volt, nincs erőm leírni a gyakorlatokat egyesével. Szép napot mindenkinek, remélem, a jövő héttől több időm lesz majd nem csak edzeni, de ide írni is.

2009. Február 25. - 01:20:25
Válasz #82
Nem elérhető

amatőr


Sziasztok. Ma hosszas tanakodás után végülis volt edzés. Pusztán hátat edzettem, a többi tagom még izomlázban szenved. Lehúzás, ülve evezés, rudas evezés, majd vállvonogatás, ez volt a sorrend, több sorozat, a lehető legnagyobb súlyokra igyekeztem rámenni. Úgy érzem, hatásos volt.
Kezd elfogyni a BCAA-m, egyelőre nincs pénzem újabb pakkra. Ha lesz, lehet hogy bepróbálom azt a marhamáj tablettát, vagypedig valami por formátumút veszek, hogy ugyanúgy, ahogy eddig, reggel bele tudjam keverni a glutaminnal együtt a boleros vizembe az üvegembe, és munkában szürcsölgethessem. Az UYM-em elfogyott, sajnos egyelőre nincs pénzem további adagra, úgyhogy kajából igyekszem megoldani a tömegelést. Egyelőre sikertelenül, zsírosodás van, de nem érdekel, mert látom hogy alatta jön az izom is. Ma viszont sikerült úgy végeznem a melóban, hogy még nyitva volt a vásárcsarnok, így tudtam csirkét venni, holnap megcsinálom, és innentől a kajám gyakorlatilat újra szinte teljesen rendben lesz. Majd írom a további fejleményeket, elméletileg egyszer talán majd kép is kerül fel, bár csak nevetség tárgya lenne valószínűleg :)

2009. Február 27. - 01:20:21
Válasz #83
Nem elérhető

amatőr


Ma ismét egy mell-bicepsz napot tartottam, fekvenyomás, fekvenyomás egykezes súlyzókkal, tárogatás volt mellre, majd bicepszre melegítésnek kétkezes csigás karhajlítás, utána hardcore franciarudas állva, egyekzes bicepsz ülve, és kalapácsos bicepsz állva. A jobb karomra csináltam egyel több sorozatot mindenből, mert a jobb karom el van maradva, szeretném ezt behozni. Eddig jól alakul a tömegelés, bár azért jött zsír is, de nagyrészt elégedett vagyok, leszámítva a munkábaállás körüli másfél-két hetet, az szar volt mind kajálás, mind edzés szempontjából. Mostmár beállt a normális kerékvágásba a dolog. Ha minden jól megy, holnap veszek UP YOUR MASS-t, és boldog leszek újra, nagyon finom. A tömegelés pedig kb addig tart, amíg az az UYM tart majd :)

Sziasztok

2009. Február 27. - 18:19:13
Válasz #84
Nem elérhető

amatőr


Na, ma megvettem a következő adag UYM-t, addig tart a tömegelés, amíg ez a doboz. Ezenkíbül bepróbálom a Gaba által javasolt Uni-Liver-t, szintén vettem belőle egy dobozzal, remélem, jó szolgálatot teljesít majd, a BCAA-m elfogy a hétvégén, ez lép be helyette a tömeghajszába. Ha minden sikerül, este edzek egyet, és majd írok róla pár szót.

2009. Február 28. - 17:37:59
Válasz #85
Nem elérhető

amatőr


A tegnapi edzés elmaradt, ma pótoltam. Egy váll-has edzés volt, méghozzá állig emelés, oldalamelés, oldalemelés ülve előrehajolva, ez volt a váll, ezt követően harangozás, lábemelés függeszkedve, majd egyszerű hasprések sorozatai követték egymást. Kellemesen kimerítő edzés volt, időben elég gyors volt ,kb 50 perc. Mindjárt tolom az UYM-t :)

2009. Március 08. - 00:45:37
Válasz #86
Nem elérhető

amatőr


Na, hát a héten hétfőn, szerdán és csütörtökön sikerült még edzeni, hétfőn mell, szerdán egy kemény hátnap volt, a szokásos gyakorlatokkal, csütörtökön pedig tricepsz-bicepsz. Az edzések jól sikerültek, a kajám is rendben van, emeltem a CH-n is, de főleg a fehérjén. az utóbbi másfél hónap eredmény +10kg, majd a diéta során derül ki, mennyi ebből az izom:) Azt hiszem, legalább a fele, ami nekem jó aránynak tűnik, magamhoz képest. Még három egész hét a tömegelésből, és aztán indul a diéta, kíváncsian várom. A hétvégére hazajöttem Pozsonyba, holnap megyek vissza, hétfőtől meló újra. Ebből kifolyólag a hétvégén lazább a kaja, de a fehérjét igyekszem tartani 200g körül. Apropó, ha minden igaz, ez az utolsó moderated posztom :)

2009. Március 08. - 23:32:57
Válasz #87
Nem elérhető

amatőr


Újra Pesten, holnaptól indul a mókuskerék újra, remélem, este sikerül edzeni.

2009. Március 10. - 00:42:16
Válasz #88
Nem elérhető

amatőr


Ma sikerült egy mell-edzést produkálni, ezenkívül még utána egy gyakorlat hátsó vállra. Fekvenyomás, fekvenyomás egykezesekkel, tárogatás, oldalemelés ülve-előrehajolva, ez volt a program. Jó edzés volt, több széria, magas súlyok, megdolgoztam érezhetően mindent, amit akartam. Holnap hát-elülső váll. Jóéjt