2024. Május 09. - 23:23:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2009 Europa Show of Champions  (Megtekintve 17467 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Április 18. - 12:11:08
Válasz #15
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Aki úgyérzi és megy is neki jól az fordítgathat.  ;)

Rnd 1 Pro Men

Troy Alves- USA: Great Color! Hard upper Body, Pecs separated. Arms and Shoulders came up. Side Ham look good. Thighs are a bit down. Back dry, Calves slight, Hams and Glutes are still holding some water. Abs and Thighs look great! Nice showing for Troy!

Francisco Bautista- Spain: Wide and Thick! Blocky but Hard and Vascular! In shape for Paco. Trademark Legs are sick! Too much Oil but condition is ON! Dark Horse to shake up the top spot! Thighs and everything in great condition!!!!!!!!!!!!!!

Raul Carrasco- Spain: Needs more color. Back Bi looks ok but he is considerably smoother than Paco. Good lines, needs more Pec size. Serratus are sliced! Legs holding water from the side. Calves could come up, looks better posing and tightening up with each pose!

Darrem Charles- Trinidad/USA: 41 year IFBB Veteran! ABs sliced and tight! Best Double Bi Shot! Deep dark color. Tri's are sliced. Hams could use some extra Mass, good double back bi! Not very vascular but in great condition, feathers on quads! Very nice, big applause from crowd.

Omar Deckard- USA: Tall 6'1 or 6'2. Good lines, great Abs. Shapely could use extra Mass everywhere to match his height but pleasing to look at1 Back is a bit shallow, good calves! Nice separation in back. confident poser and good job!

Oscar Dexter- Tahiti: Color is off, Taller guy. Hams good. Needs more size everywhere! Upper body harder than lower. Muscular guy.

George Farah- Lebanon/USA: Flat in stomach. Good Arm Shot. Lower back separated. More Back thickness needed. Thigh separation is not as good as I've seen in the past. Color abit orange, better than last year.

Andy Haman- USA: Reminicent of Chris Cook. Solid physique, good Arms. Holding a lot in the Glute and Hams. Lower back holding some water. Upper Body is drier than Lower. Thick Traps, good Pec separation. Having fun onstage.

Milton Holloway Jr.- USA: Smallish Bodybuilder, Right Lat larger than his left. Full Pecs, Needs more mass on calves. Good tri's. & Bi separation. Dry and hard. Needs work on psoing.

Don Long- USA: Needs to control Abs. Bi's are still trademark and BIG! Hard, definitely improved from Ironman. Back is Much improved

Jonathan Rowe- USA: Nice presentation. Thick n Dry! Big Wheels.

Fredric Sauvage- France; 202lbs, Back is Vascular! Hams are soft. Shapely physique, Most Muscular is tight, needs more Thickness.

Daniele Seccarecci- Italy: Tall guy. Wide Lats, needs thigh separatation. Big Upper Body. Tri's are cut. Soft in lower back. Needs Thickness, kinda shallow. Hams and Glutes soft. better from the front

Sergey Shelestov- Russia: B I G!! From the front Hard Back is soft. Great Wheels! Side tri impressive,Thighs are peeled. Traps and Chest are 1st Class!

John Simmons- USA: making a Comeback of sorts after some time away. Big Legs, needs more color. Nasty scar down center of stomach ala George Farah. Back is way off, Hams smooth and watery. Friom the front did the homework. Nice job

Nathan Wonsley- USA: Big Wheeles, not a very good poser. Good Bi shot. Holding some water.

Hidetada Yamagishi- Japan: Great Color! Thighs have "peek a Boo" Feathers on Quads. Side Chest is DRY!!!!!!!!!!! Good calves. Back separated and good Christmas Tree. Good lines.
Legs are his ...... part! Nice job, Cramping while walking off stage

Miguel Filho- Brazil: Dark, BLACK! Robbie Robinson like. Big a bit Blocky. Holding water from the back in Glutes, Hams and Back. Calves are nice. Traps Big.

1st Call Out:


Troy Alves
Darrem Charles
Hidetada Yamagishi
Sergie Schelestov

2st Call Out:

Paco Batisita
Oscar Dexter
George Farah
Johnathan Rowe
Fredric Sauvage
Daniele Seccericci
Miguel Fihlo


Call Out #3

Omar Deckhard
George Farah
Milton Holloway
Don Long
Nathan Wonsley


2009. Április 18. - 12:18:55
Válasz #16
Nem elérhető

bandus


kérek rá egy negyed órát  ;)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Április 18. - 13:22:52
Válasz #17
Nem elérhető

bandus


Troy Alves: Nagyszerű a színe. Kemény felsőtest, szeparált mellizmok. Sikerült felhozni a karjait és a vállakat. A combja oldalról jól néz ki. (Thighs are a bit down - A comb kissé le van maradva. Gondolom atestépítő világban a feszítőre és a hajlítóra használják ezt a két szót, viszont nem tudom melyik-melyik). A háta száraz, de a vádlik vékonyak. A combok és a farizmok még vizesek maradtak kicsit. (A végén az abs nem tudom mit akar jelenteni, de ez és a combok jól néznek ki).  Szép pózolás Troytól. (abs a hasizomzat lesz )

Francisco Bautista: Széles és sűrű. Olyan mint egy nagy tömb, de kemény és eres. Magához képest jó formában van. A védjegyének számító lábak egy kis javításra szorulnának. Túl sok olaj van rajta, de a kondíciója rendben. Ő lehet a sötét ló, aki felkavarja az állóvizet. A combjai, meg a többi is frankó kondícióban vannak.

Raul Carrasco: Több szín kellene neki. A hátsó bicepszpóz rendben, de igencsak laposabb mint Paco. Jók a vonalai, de nagyobb mellizomzat kellene neki. A fűrészizmok igen szeparáltak. Oldalról vizesek a lábai. A vádlik jobban mutatnának, ha meg tudná őket feszíteni rendesen, és jobban megfogná a pózt.

Darrem Charles: 41 éves IFBB veterán. A hasizmai szeparáltak és feszesek. Ővé a legjobb hátsó bicepsz. Szép sötét színe van, a tricepszek is élesek. A combjain elférne még némi massza, nagyon jó a hátsó bicepsz póz. Nem túl eres, de nagyon jó a kondíció. (feathers on quads - tollak a combfeszítőn szó szerint, de ez gondolom valami szakkifejezés lehet. majd Steve pontosít :) ). Nagyon szép, hatalmas tapsot kap.

Omar Deckard: Magas, 186-189 cm. Szép vonalak, nagyszerű hasizmok. Az alkata elbírna még egy kis tömeget mindenhol, hogy elég nagy legyen a magasságához. A hátára jó ránézni, de egy kicsit sekély, a vádlik viszont jók. A hát kidolgozottsága jó. Magabiztos pózoló, szép munkát végzett.

Oscar Dexter: Nincs színe, magas srác. Combok rendben. Nagyobbnak kell lennie, a felsőteste kaményebb, mint deréktól lefelé. Izmos a csávó.

George Farah: Lapos a gyomra. Frankó karok. Alsó hát jól szeparált. A háta még igényel némi vastagítást. A combjai (hajlító?) nem olyan jók, mint régebben voltak. Kicsit narancsos színe van, de jobb mint tavaly.

Andy Haman: (a reminicent számomra, és több szótár számára is ismeretlen kifejezés..., talán valami utód-féleség lehet.) Visszafogott fizikum, a karjai jók. A karjaiban és a farizmokban még sok maradt. Az alsó háta vizes. Felül szárazabb. Vastag trapézizmok, jól szeparált mellek. Élvezi a színpadot.

Milton Holloway Jr.: Alacsony versenyző, a jobb széles hátizomzata nagyobb a balnál. Teljes mellizomzat, vádliban erősödnie kell. A tricepsz és bicepsz szeparáció rendben van. Száraz é kemény. A pózoláson még dolgoznia kell.

Don Long: A hasizmokat kordában kellene tartania. Még mindig a bicepszei számítanak védjegyének, hatalmasak. Kemény a srác, az Ironman óta határozottan fejlődött. A háta is meggyőzőbb.

Jonathan Rowe: Szép előadás, vastag és száraz. A lábai jó nagyok.

Fredric Sauvage:- A háta eres, a combok túl lágyak. Formás fiziku, kemény most muscular póz, még vastakodnia kell.

Daniele Seccarecci:- Magas srác. Széles a háta, a combjai igényelnének még némi szeparációt. Felsőteste nagy. A tricepszek árkosak. Alsó háta gyenge. Szüksége van még vastagságra, így nagyon lapos. Combok és farizmok is gyengék, elölről jobban mutat.

Sergey Shelestov:-ÓRIÁSI!! Elölről gyenge a háta. Király futóművek! Meggyőző az oldalsó tricepsz póz, a combok frankón lepucolva. A csuklyák és a mellkasa első osztályú.

John Simmons: Egy kis távollét után most tért vissza. A lábai nagyok, egy kis szín elkelne még rajta. csúnya vágás van a gyomránál mint George Farah-nak. A háta felejthető, combjai laposak és vizesek. Elölről viszont rendesen megcsinálta a leckét, szép munka.

Nathan Wonsley:- Nagy futóművek, nem valami jó pózoló. Jó bicepsz póz. Egy kis víz még maradt rajta.

Hidetada Yamagishi:-Nagyszerű szín! Thighs have "peek a Boo" Feathers on Quads (szintén nem jöttem rá, a peek a boo, az a játék, amit a kisbabákkal szokás játszani, hogy eltakarod az arcod, aztán meg jöhet a na ki van itt szöveg :) ). SZÁRAZ mellek oldalról, jók a vádlik. Szeparált a háta, a karácsonyfa is ott van a helyén. Jó vonalak. A lábai a legjobbak! Szép munka, Cramping while walking off stage (a crampling valami US spéci szó lehet, még nem találkoztam vele, angol szótárak szintén.)

Miguel Filho: sötét. FEKETE. Akár mint Robbie Robinson. Nagy, egy kicsit tömb-szerű. A farán, combján és hátán még maradt némi víz. Jók a vádlik, a csuklyái elég nagyok.



kicsit tovább tartott mint negyed óra, azt hittem kevesebb :)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Április 18. - 13:45:21
Válasz #18
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2009. Április 18. - 20:07:31
Válasz #19
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Mondtam én, hogy Bandus jó srác!  O0

Igaz, jópár dolgot félreértettél, dehát ilyen ez a bodys szleg...

 ;-oo-;
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Április 18. - 20:57:11
Válasz #20
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
BTW nem tudok sorrendet felállítani...  :-\

 :-}
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Április 18. - 21:13:34
Válasz #21
Nem elérhető

bandus


Mondtam én, hogy Bandus jó srác!  O0

Igaz, jópár dolgot félreértettél, dehát ilyen ez a bodys szleg...

 ;-oo-;

Kijavítanád amit félre fordítottam? :-[ legalább tanulok ma valamit még ezen a kurva matekon kívül :)
 :-){

"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Április 18. - 21:21:19
Válasz #22
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Mondtam én, hogy Bandus jó srác!  O0

Igaz, jópár dolgot félreértettél, dehát ilyen ez a bodys szleg...

 ;-oo-;

Kijavítanád amit félre fordítottam? :-[ legalább tanulok ma valamit még ezen a kurva matekon kívül :)
 :-){


OK, majd visszatérek még erre...  ;)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Április 19. - 02:07:04
Válasz #23
Nem elérhető

pókerarc


Az eredmények:
1.Troy Alves
2.Hidetada Yamagishi
3.Darrem Charles
4.Sergey Shelestov
5.Frederic Sauvage

2009. Április 19. - 06:14:36
Válasz #24
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
 8-)



Férfi testépítés

1. Troy Alves
2. Hidetada Yamagishi
3. Darrem Charles
4. Sergey Shelestov
5. Frederic Sauvage
6. Francisco Bautista
7. George Farah
8. Jonathan Rowe
9. Miguel Filho
10. Daniele Seccarecci
11. Don Long
12. Omar Deckard
13. Andy Haman
14. Oscar Dexter
15. Nathaniel Wonsley
16. Milton Holloway, Jr.
16. Raul Carrasco
16. John Simmons



Forma

1. Nicole Wilkins
2. Heather Mae French
3. Monica Brant
4. Inga Nenerayskaite
5. Erin Stern
6. Candice Keene
6. Valerie Haines
8. Rachel Cammon
9. Laura Sutter
10. Hazal Nelson
11. Jennifer Migliacci
12. Natalie Waples
13. Karen Williams
14. Brandie Gardner
14. Kristin Nunn
16. Shelly Taucher
16. Marcy Porter
16. Nicole Pitcher-Scott
16. Petra Mertl
16. Deanne Brown
16. Natalie Calland
16. Lisbeth Halikka
16. Alana Hernandez
16. Catherine Holland
16. Ines Jimenez
16. Anna Kerr
16. Amy Lee-Martin
16. Aymara Bernardo



Fitness

1. Shannon Meteraud
2. Myriam Capes
3. Mindi OBrien
4. Erin Riley
5. Tina Durkin
6. Melissa Frederick
7. Donna Jones
8. Jessica Beth-Palmer
9. Ryall Graber
10. Siene Silva
11. Maggie Blanchard
12. Liza Hughes
13. Shannon Dey
14. Leslie Rae-Newton
15. Mandy Polk


GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Április 19. - 07:38:51
Válasz #25
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Troy első helye számomra meglepő,de örömmel tölt el,mert a fazon tetszik.  ****:))))))

2009. Április 19. - 07:53:46
Válasz #26
Nem elérhető

Raymond


Végra annyi csalódott év után sikerült Troynak nyerni...gratula    (:-)

2009. Április 19. - 09:38:10
Válasz #27
Nem elérhető

Ms.Figure


8-)



Férfi testépítés

1. Troy Alves
2. Hidetada Yamagishi
3. Darrem Charles
4. Sergey Shelestov
5. Frederic Sauvage
6. Francisco Bautista
7. George Farah
8. Jonathan Rowe
9. Miguel Filho
10. Daniele Seccarecci
11. Don Long
12. Omar Deckard
13. Andy Haman
14. Oscar Dexter
15. Nathaniel Wonsley
16. Milton Holloway, Jr.
16. Raul Carrasco
16. John Simmons



Forma

1. Nicole Wilkins
2. Heather Mae French
3. Monica Brant
4. Inga Nenerayskaite
5. Erin Stern
6. Candice Keene
6. Valerie Haines
8. Rachel Cammon
9. Laura Sutter
10. Hazal Nelson
11. Jennifer Migliacci
12. Natalie Waples
13. Karen Williams
14. Brandie Gardner
14. Kristin Nunn
16. Shelly Taucher
16. Marcy Porter
16. Nicole Pitcher-Scott
16. Petra Mertl
16. Deanne Brown
16. Natalie Calland
16. Lisbeth Halikka
16. Alana Hernandez
16. Catherine Holland
16. Ines Jimenez
16. Anna Kerr
16. Amy Lee-Martin
16. Aymara Bernardo



Fitness

1. Shannon Meteraud
2. Myriam Capes
3. Mindi OBrien
4. Erin Riley
5. Tina Durkin
6. Melissa Frederick
7. Donna Jones
8. Jessica Beth-Palmer
9. Ryall Graber
10. Siene Silva
11. Maggie Blanchard
12. Liza Hughes
13. Shannon Dey
14. Leslie Rae-Newton
15. Mandy Polk




Figure-os csajoknál mindig meglepődök az eredményeken...soha nem értem éppen mi tetszik és miért... ????... ????...

2009. Április 19. - 10:20:41
Válasz #28
Nem elérhető

God Vazzeg


Troy első helye számomra meglepő,de örömmel tölt el,mert a fazon tetszik.  ****:))))))

Én meg is lepődtem, és nem is tetszik. Ez van  ;D Viszont Hide jól összekapta magát, teljesen rendben van a 2. hely, bár szerintem 1. kellett volna hogy legyen. De én nem értek hozzá  ;-oo-;

2009. Április 19. - 10:24:40
Válasz #29

csery

Vendég
Ezt akartam kérdezni szakértőbb szemektől, hogy ki hogy látja, nekem mintha Hide jobbnak tűnt volna, persze közel sem tudom ezeket jól megítélni.Szóval?