2024. Május 07. - 00:30:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kezdő kúra  (Megtekintve 2498805 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

2012. Március 24. - 11:35:40
Válasz #5835

Mars

Vendég
Üdv!
Több helyre is elküldtem szóval csak másolok :D

4. éve edzek rendszeresen 23 vagyok! Kaja rendben, mindent mérek 3 óránként eszek stb.., az edzéseim kivitelével, minőségével, rendszerességével se lehet gond. Tavaly nyáron volt egy kúrám, az első, egész szépen fejlődtem bár lehet, hogy nem eleget. Szeptember vége fele ért véget levezetéssel mindennel. Azóta továbbra is minden hónapban kb 100.000 Ft költök tápkiegekre és rendes kajára. Használok tömegnövelőt (........ez itt senkit nem érdekel  8)  ) vitamin (.........) akkor bcaa, glutamin, fehérje zabpehellyel keverve általában, most volt egy kreatin kúrám, izületvédő most hirtelen ezek jutnak eszembe, persze mindez egyszerre + a csirke + rizs zöldség, ilyen dolgok és ezek mind nem kevés pénz... :S dolgozni kb azért dolgozok hogy ezeket megvehessem nem is nagyon költök másra, jah és no alkohol stb..., cukros üdítő is csak ritkán. Na most az a gondom, hogy eltelt 7 hónap heti 5 nap edzéssel abból 1 láb és semmi változás sőt, igazából úgy tudnám jellemezni magam, hogy egy helyben hullámzok 44 - 45- 45,5 így ingadozik pl. a karom (azt szoktam mérni), mikor 45,5 úgy érzem végre történik valami de nem megy feljebb aztán megint jön egy hullám völgy aztán már csak 44 :S. És még a karom "fejlettebb" bár nagyon nem panaszkodom kivéve mell, kb 2 szer ekkora kéne már most. Szóval úgy döntöttem nem szórakozok tovább, sose növök így meg, nem fejlődtem semmit és nem kevés pénz munkát áldoztam pedig magamra...tudom hogy évek munkája, és nem is várok csodát, de hogy fél év alatt ne nőjek semmit, úgyhogy havi 100at megeszek, ilyen nincs... Kb ez volt a helyzetem a tavalyi kúrám előtt is kb 1 évig stagnáltam, kúra alatt sikerült előrébb lépnem akkor ugrott fel a karom 43 ról 45,5 -re azóta ezt tartom több kevesebb sikerrel.

A kúra amit akkor csináltam:

1-12 hét proviron 25 mg/ nap
1-12 hét sustanon 250 pakistani 500 mg /hét
1-12 hét deca (kék-fehér dobozos 2ml-s) 400 mg/hét
5-10 hét winstrol depot 150mg/hét
15. hét tamoxifen 40mg/nap
16-17 hét tamoxifen 20 mg/nap
15 hét 5000 ui hc 5 naponta/ 4 darab

A forrásom elég " megbízható" volt de nem vagyok biztos a szerek 100% hatásában, igazából mikor már a winstrol is ment akkor történtek komolyabb változások és az az egy viszont másik helyről származott :S , erő az jött belém mondjuk plusz, súlyra nem igazán gyarapodtam inkább kevesebb lettem, de izmosabb zsírból  le ment rólam szinte minden, szóval formásodtam határozottabb komolyabb izmaim lettek, meg kis fejlődés- elmozdulás azért volt pozitív irányba. Most újabb kúrán gondolkodom de a legjobbat kéne kihozni a dologból, nőni akarok már :D és hát nem tudom érdemes lenne e a dolgok ismeretében ugyanezt megcsinálni biztosabb forrásról beszerezve? Esetleg valami mást használni mert ahogy nézem pl: nem lehet kapni eredeti decát??. X-filest olvastam de kérdések vannak így is mint látszik :D. Igazából ebbe kérném segítséget, hogy te mit használnál? A cél igazából az hogy nőjek, nem várok eget rengető csodát, de szeretném jól csinálni a kúrát, eredményes kúrát, ésszerű használat és dózisok mellet de gondolom ez egyértelmű. A végcél él és egyben példakép egy Schwarzeneggert megközelítő forma lenne jó sok év múlva, de már egy 48 körüli karnak örülnék :D

köszönök minden építő választ :D :)


Decát alapból felejtsd el. jót nem kapsz sajnos.
Pakisztáni susta kb 2010ig volt jó kapható ami hozott is. utána nemtom milyen vonal jött a fekete piacra de eredmények sehol viszont nőni nemsokan nőttek tőle. Hát tudomásom szerint most ami jó vétel tesztók közül : Kék színű Galenikás Testo Depot. de nézd meg mennyire folyós ami az ampullában van. nehogy átbasszanak. ami nagyon hamar lepereg az üvegről az szar. jó olajosnak kell lennie.Aztán van a Balkános Sustamed. ezt csak módjával mert én nyomtam ezt a vonalat engem megdobott nagyon de viszont gecire mód gyullad(habár vállba is belehet adni ****:))) ).gondolom picit érdekes az oldószer....Aztán ami nálam a Best!!!! volt az a Diamond Pharma Susta350 volt. 10ml,s üvegcsében. Na ezt csakúgy önmagában toltam. heti 1et !!! és annyira megdobott mint akármelyikböl a  tripla vagy dupla adag!
Kb ennyi :) amit tudok ajánlani.
Szúrj mellé Boldenont ha van 200as akkor heti kettő mehet.De tudom Ajánlani szintén Diamond os ból a Tren 200at Heti 2 abbol is.
Szemesből még gondolkozok mit ajánlanék. mert abba mostanába úgynézki csak fos van. Habár most eszegetek a Genesis es Meta ból napi 4et és nemrossz... :) Amugy az X-files helyett van jobb Anabolics ... angolul van meg dobsz egy mailt és szívesen küldöm :)  @:-)
mindenki azt szúr/szed, amit be tud szerezni, meg amire pénze van. ezt a netes tanácsadósdit ideje lenne befejezni, mert fasz se tudja mi van az ampullában amit a másik magába nyom. galenikás enanthatebol legalább 8 félét eléd tudnék tenni ami jelenleg!! piacon van. másrészt minden szervezet más roidokra reagál jól, ill kevésbé jól.  "aki kurvának áll, az ne nyafogjon, hanem bírja ha basszák"
Az enantát téma az elég gázos.Az utóbbi 1,5 évben patikából hozottak közül is vt legalább 4 féle a kezembe.Érthetetlen hogy egy gyártó mért váltogatja szinte havonta a feliratok szinét stb.Egy valami azonban tuti támpont az eredeti rohadt sűrű olajat tartalmaz.Az új verzióból volt már nálam gagyi ami nem patikából jött és ugyanúgy nézett ki mint az új "kék pöttyös" verzió de az olaj rohadt híg volt benne.Sorszáma 1938 na ez szerintem kerülendő.
A legújjabb amit hoztak megint a régi feliratú nincs rajta pötty, nyakán fehér csík,   lilás színű betűk.

2012. Március 24. - 11:35:59
Válasz #5836
Nem elérhető

Lifter


Valaki találkozott már vele? Vélemény?


Mifelénk szeretik :))
Ha nem küzdesz meg magaddal nem győzhetsz!
és ami a legfontosabb,Ha nem hiszel magadban akkor egy büdös buzi vagy!

2012. Március 24. - 11:39:19
Válasz #5837

Mars

Vendég
Valaki találkozott már vele? Vélemény?

Ez a cucc nálam a valami van benne kategória.Hatni hat de nem biztos h stana.Van akinek nem sokat hoz de egy két havernek többet hozott sztem mint ami a stanától elvárható lenne(súlyba).

2012. Március 24. - 13:58:17
Válasz #5838
Nem elérhető

Arnold1111


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)

2012. Március 24. - 15:54:42
Válasz #5839
Nem elérhető

kemi


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)

magyar patikában veszi a holland decat? :D szerintem menj be valami nagy patikába és kérdezd meg van -e holland nandrolonejuk
szerintem tesztó lehet benne, ha ilyen erős a spanod, de ha jól néz ki, akkor vedd meg ugyanazt a kombót ugyanattól, mint ő és használj ugyanannyit

2012. Március 24. - 16:44:01
Válasz #5840
Nem elérhető

try2bebig


Üdv!
Több helyre is elküldtem szóval csak másolok :D

4. éve edzek rendszeresen 23 vagyok! Kaja rendben, mindent mérek 3 óránként eszek stb.., az edzéseim kivitelével, minőségével, rendszerességével se lehet gond. Tavaly nyáron volt egy kúrám, az első, egész szépen fejlődtem bár lehet, hogy nem eleget. Szeptember vége fele ért véget levezetéssel mindennel. Azóta továbbra is minden hónapban kb 100.000 Ft költök tápkiegekre és rendes kajára. Használok tömegnövelőt (........ez itt senkit nem érdekel  8)  ) vitamin (.........) akkor bcaa, glutamin, fehérje zabpehellyel keverve általában, most volt egy kreatin kúrám, izületvédő most hirtelen ezek jutnak eszembe, persze mindez egyszerre + a csirke + rizs zöldség, ilyen dolgok és ezek mind nem kevés pénz... :S dolgozni kb azért dolgozok hogy ezeket megvehessem nem is nagyon költök másra, jah és no alkohol stb..., cukros üdítő is csak ritkán. Na most az a gondom, hogy eltelt 7 hónap heti 5 nap edzéssel abból 1 láb és semmi változás sőt, igazából úgy tudnám jellemezni magam, hogy egy helyben hullámzok 44 - 45- 45,5 így ingadozik pl. a karom (azt szoktam mérni), mikor 45,5 úgy érzem végre történik valami de nem megy feljebb aztán megint jön egy hullám völgy aztán már csak 44 :S. És még a karom "fejlettebb" bár nagyon nem panaszkodom kivéve mell, kb 2 szer ekkora kéne már most. Szóval úgy döntöttem nem szórakozok tovább, sose növök így meg, nem fejlődtem semmit és nem kevés pénz munkát áldoztam pedig magamra...tudom hogy évek munkája, és nem is várok csodát, de hogy fél év alatt ne nőjek semmit, úgyhogy havi 100at megeszek, ilyen nincs... Kb ez volt a helyzetem a tavalyi kúrám előtt is kb 1 évig stagnáltam, kúra alatt sikerült előrébb lépnem akkor ugrott fel a karom 43 ról 45,5 -re azóta ezt tartom több kevesebb sikerrel.

A kúra amit akkor csináltam:

1-12 hét proviron 25 mg/ nap
1-12 hét sustanon 250 pakistani 500 mg /hét
1-12 hét deca (kék-fehér dobozos 2ml-s) 400 mg/hét
5-10 hét winstrol depot 150mg/hét
15. hét tamoxifen 40mg/nap
16-17 hét tamoxifen 20 mg/nap
15 hét 5000 ui hc 5 naponta/ 4 darab

A forrásom elég " megbízható" volt de nem vagyok biztos a szerek 100% hatásában, igazából mikor már a winstrol is ment akkor történtek komolyabb változások és az az egy viszont másik helyről származott :S , erő az jött belém mondjuk plusz, súlyra nem igazán gyarapodtam inkább kevesebb lettem, de izmosabb zsírból  le ment rólam szinte minden, szóval formásodtam határozottabb komolyabb izmaim lettek, meg kis fejlődés- elmozdulás azért volt pozitív irányba. Most újabb kúrán gondolkodom de a legjobbat kéne kihozni a dologból, nőni akarok már :D és hát nem tudom érdemes lenne e a dolgok ismeretében ugyanezt megcsinálni biztosabb forrásról beszerezve? Esetleg valami mást használni mert ahogy nézem pl: nem lehet kapni eredeti decát??. X-filest olvastam de kérdések vannak így is mint látszik :D. Igazából ebbe kérném segítséget, hogy te mit használnál? A cél igazából az hogy nőjek, nem várok eget rengető csodát, de szeretném jól csinálni a kúrát, eredményes kúrát, ésszerű használat és dózisok mellet de gondolom ez egyértelmű. A végcél él és egyben példakép egy Schwarzeneggert megközelítő forma lenne jó sok év múlva, de már egy 48 körüli karnak örülnék :D

köszönök minden építő választ :D :)


Decát alapból felejtsd el. jót nem kapsz sajnos.
Pakisztáni susta kb 2010ig volt jó kapható ami hozott is. utána nemtom milyen vonal jött a fekete piacra de eredmények sehol viszont nőni nemsokan nőttek tőle. Hát tudomásom szerint most ami jó vétel tesztók közül : Kék színű Galenikás Testo Depot. de nézd meg mennyire folyós ami az ampullában van. nehogy átbasszanak. ami nagyon hamar lepereg az üvegről az szar. jó olajosnak kell lennie.Aztán van a Balkános Sustamed. ezt csak módjával mert én nyomtam ezt a vonalat engem megdobott nagyon de viszont gecire mód gyullad(habár vállba is belehet adni ****:))) ).gondolom picit érdekes az oldószer....Aztán ami nálam a Best!!!! volt az a Diamond Pharma Susta350 volt. 10ml,s üvegcsében. Na ezt csakúgy önmagában toltam. heti 1et !!! és annyira megdobott mint akármelyikböl a  tripla vagy dupla adag!
Kb ennyi :) amit tudok ajánlani.
Szúrj mellé Boldenont ha van 200as akkor heti kettő mehet.De tudom Ajánlani szintén Diamond os ból a Tren 200at Heti 2 abbol is.
Szemesből még gondolkozok mit ajánlanék. mert abba mostanába úgynézki csak fos van. Habár most eszegetek a Genesis es Meta ból napi 4et és nemrossz... :) Amugy az X-files helyett van jobb Anabolics ... angolul van meg dobsz egy mailt és szívesen küldöm :)  @:-)
mindenki azt szúr/szed, amit be tud szerezni, meg amire pénze van. ezt a netes tanácsadósdit ideje lenne befejezni, mert fasz se tudja mi van az ampullában amit a másik magába nyom. galenikás enanthatebol legalább 8 félét eléd tudnék tenni ami jelenleg!! piacon van. másrészt minden szervezet más roidokra reagál jól, ill kevésbé jól.  "aki kurvának áll, az ne nyafogjon, hanem bírja ha basszák"
Az enantát téma az elég gázos.Az utóbbi 1,5 évben patikából hozottak közül is vt legalább 4 féle a kezembe.Érthetetlen hogy egy gyártó mért váltogatja szinte havonta a feliratok szinét stb.Egy valami azonban tuti támpont az eredeti rohadt sűrű olajat tartalmaz.Az új verzióból volt már nálam gagyi ami nem patikából jött és ugyanúgy nézett ki mint az új "kék pöttyös" verzió de az olaj rohadt híg volt benne.Sorszáma 1938 na ez szerintem kerülendő.
A legújjabb amit hoztak megint a régi feliratú nincs rajta pötty, nyakán fehér csík,   lilás színű betűk.

Enantát még mindig a legbiztosabb vétel... persze lehet kapni kamut, de propiból, sustából sokkal több van ami full kajszli.

2012. Március 24. - 17:37:48
Válasz #5841
Nem elérhető

dino


Üdv!
Több helyre is elküldtem szóval csak másolok :D

4. éve edzek rendszeresen 23 vagyok! Kaja rendben, mindent mérek 3 óránként eszek stb.., az edzéseim kivitelével, minőségével, rendszerességével se lehet gond. Tavaly nyáron volt egy kúrám, az első, egész szépen fejlődtem bár lehet, hogy nem eleget. Szeptember vége fele ért véget levezetéssel mindennel. Azóta továbbra is minden hónapban kb 100.000 Ft költök tápkiegekre és rendes kajára. Használok tömegnövelőt (........ez itt senkit nem érdekel  8)  ) vitamin (.........) akkor bcaa, glutamin, fehérje zabpehellyel keverve általában, most volt egy kreatin kúrám, izületvédő most hirtelen ezek jutnak eszembe, persze mindez egyszerre + a csirke + rizs zöldség, ilyen dolgok és ezek mind nem kevés pénz... :S dolgozni kb azért dolgozok hogy ezeket megvehessem nem is nagyon költök másra, jah és no alkohol stb..., cukros üdítő is csak ritkán. Na most az a gondom, hogy eltelt 7 hónap heti 5 nap edzéssel abból 1 láb és semmi változás sőt, igazából úgy tudnám jellemezni magam, hogy egy helyben hullámzok 44 - 45- 45,5 így ingadozik pl. a karom (azt szoktam mérni), mikor 45,5 úgy érzem végre történik valami de nem megy feljebb aztán megint jön egy hullám völgy aztán már csak 44 :S. És még a karom "fejlettebb" bár nagyon nem panaszkodom kivéve mell, kb 2 szer ekkora kéne már most. Szóval úgy döntöttem nem szórakozok tovább, sose növök így meg, nem fejlődtem semmit és nem kevés pénz munkát áldoztam pedig magamra...tudom hogy évek munkája, és nem is várok csodát, de hogy fél év alatt ne nőjek semmit, úgyhogy havi 100at megeszek, ilyen nincs... Kb ez volt a helyzetem a tavalyi kúrám előtt is kb 1 évig stagnáltam, kúra alatt sikerült előrébb lépnem akkor ugrott fel a karom 43 ról 45,5 -re azóta ezt tartom több kevesebb sikerrel.

A kúra amit akkor csináltam:

1-12 hét proviron 25 mg/ nap
1-12 hét sustanon 250 pakistani 500 mg /hét
1-12 hét deca (kék-fehér dobozos 2ml-s) 400 mg/hét
5-10 hét winstrol depot 150mg/hét
15. hét tamoxifen 40mg/nap
16-17 hét tamoxifen 20 mg/nap
15 hét 5000 ui hc 5 naponta/ 4 darab

A forrásom elég " megbízható" volt de nem vagyok biztos a szerek 100% hatásában, igazából mikor már a winstrol is ment akkor történtek komolyabb változások és az az egy viszont másik helyről származott :S , erő az jött belém mondjuk plusz, súlyra nem igazán gyarapodtam inkább kevesebb lettem, de izmosabb zsírból  le ment rólam szinte minden, szóval formásodtam határozottabb komolyabb izmaim lettek, meg kis fejlődés- elmozdulás azért volt pozitív irányba. Most újabb kúrán gondolkodom de a legjobbat kéne kihozni a dologból, nőni akarok már :D és hát nem tudom érdemes lenne e a dolgok ismeretében ugyanezt megcsinálni biztosabb forrásról beszerezve? Esetleg valami mást használni mert ahogy nézem pl: nem lehet kapni eredeti decát??. X-filest olvastam de kérdések vannak így is mint látszik :D. Igazából ebbe kérném segítséget, hogy te mit használnál? A cél igazából az hogy nőjek, nem várok eget rengető csodát, de szeretném jól csinálni a kúrát, eredményes kúrát, ésszerű használat és dózisok mellet de gondolom ez egyértelmű. A végcél él és egyben példakép egy Schwarzeneggert megközelítő forma lenne jó sok év múlva, de már egy 48 körüli karnak örülnék :D

köszönök minden építő választ :D :)


Decát alapból felejtsd el. jót nem kapsz sajnos.
Pakisztáni susta kb 2010ig volt jó kapható ami hozott is. utána nemtom milyen vonal jött a fekete piacra de eredmények sehol viszont nőni nemsokan nőttek tőle. Hát tudomásom szerint most ami jó vétel tesztók közül : Kék színű Galenikás Testo Depot. de nézd meg mennyire folyós ami az ampullában van. nehogy átbasszanak. ami nagyon hamar lepereg az üvegről az szar. jó olajosnak kell lennie.Aztán van a Balkános Sustamed. ezt csak módjával mert én nyomtam ezt a vonalat engem megdobott nagyon de viszont gecire mód gyullad(habár vállba is belehet adni ****:))) ).gondolom picit érdekes az oldószer....Aztán ami nálam a Best!!!! volt az a Diamond Pharma Susta350 volt. 10ml,s üvegcsében. Na ezt csakúgy önmagában toltam. heti 1et !!! és annyira megdobott mint akármelyikböl a  tripla vagy dupla adag!
Kb ennyi :) amit tudok ajánlani.
Szúrj mellé Boldenont ha van 200as akkor heti kettő mehet.De tudom Ajánlani szintén Diamond os ból a Tren 200at Heti 2 abbol is.
Szemesből még gondolkozok mit ajánlanék. mert abba mostanába úgynézki csak fos van. Habár most eszegetek a Genesis es Meta ból napi 4et és nemrossz... :) Amugy az X-files helyett van jobb Anabolics ... angolul van meg dobsz egy mailt és szívesen küldöm :)  @:-)
mindenki azt szúr/szed, amit be tud szerezni, meg amire pénze van. ezt a netes tanácsadósdit ideje lenne befejezni, mert fasz se tudja mi van az ampullában amit a másik magába nyom. galenikás enanthatebol legalább 8 félét eléd tudnék tenni ami jelenleg!! piacon van. másrészt minden szervezet más roidokra reagál jól, ill kevésbé jól.  "aki kurvának áll, az ne nyafogjon, hanem bírja ha basszák"

annak adok tanácsot akinek gondolom szemüveg :) 8félét ? hát szurj egy képet hátha tudok segíteni. amugy az utolsó idézetet magadnak írtad. most se én sírok hanem Te :) lehet eddig nemirogattam de versenyzöi tapasztalattal írok ide. ugyhogy inkább ülj le  :--:
ésszel a stílussal, én sem ezt a hangnemet engedtem meg magamnak. nem kell a segítséged köszi, nem foglalkozom a piacon kapható "szokásos" termékekkel. nekem nem sír a szám, valahogy sosem sikerült "szart" beszereznem. a susi-winnis embernek ment a célzás. versenyzői tapasztalat.. wow ettől a szememben még nem leszel nagyobb, ha hangoztatod. de az írásod szerint te tudod ki vagyok, fedd már fel kilétedet Te is :))) másrészt nem a hozzáértésed kérdőjeleztem meg, mert alapjában véve nem hülyeséget írogatsz. a probléma azzal van, hogy ha a delikvens a saját dílerétől vásárol, és nem az van az ampullában aminek lennie kellene. más emberek egészségével játszani, netes tanácsadással nem tréfa dolog..
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2012. Március 24. - 17:38:58
Válasz #5842
Nem elérhető

dino


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)
te az ilyen embereket tartod barátaidnak???? holland deca régebb óta nincs mint görög!
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2012. Március 24. - 19:08:10
Válasz #5843
Nem elérhető

Jordan


Látom ma mindenki érzékeny  ;D Ne sértegessük legalább egymást itt naaa  ;D ;-oo-;
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2012. Március 24. - 20:54:10
Válasz #5844
Nem elérhető

Arnold1111


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)

magyar patikában veszi a holland decat? :D szerintem menj be valami nagy patikába és kérdezd meg van -e holland nandrolonejuk
szerintem tesztó lehet benne, ha ilyen erős a spanod, de ha jól néz ki, akkor vedd meg ugyanazt a kombót ugyanattól, mint ő és használj ugyanannyit


külföldi patikából hozza akitől veszi, barátom nem használ testot, szóval ő ahoz nem tud hozzászólni, jó a genetikája nagyon, és a kevés anyag is nagyon jól megdobja, ő úgy van vele hogy ne hozzon sokat de ami feljön rá az minőségi és tartós legyen, szóval azt nem használ mert nem akar vizesedni kicsit se, abba nem tud segíteni azért kérném annak a segítségét aki használt propionateot mikor mennyi belőle? annyit meg nem nyom be a többiből, hogy kelljen mellé testo, piszok szerencsés, fél évig edzettem vele mikor még egy helyen laktunk, pár deka már komoly változásokat hoz neki

2012. Március 24. - 20:54:11
Válasz #5845
Nem elérhető

originall


nem azért modnom mert , fáj hogy kérdezel akármit is , csak furcsa h jóbarátodtól hogyhogy nem kaptál instrukciókat , hogy mikorholmennyithányméterre?!

2012. Március 24. - 20:54:11
Válasz #5846
Nem elérhető

Arnold1111


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)
te az ilyen embereket tartod barátaidnak???? holland deca régebb óta nincs mint görög!

Hát a barátom csak azt mondta hogy ő azt vett és, hogy neki használ, ne vegyek mástól, attól hogy ő is szart nyom arról nem tehet :D. Még mindig jobb a netes tanácsadás mint a semmilyen, falun élek :D Te miket ajánlanál akkor ezek helyet ami most nagy valószínűséggel jó is és kb. ezekkel a tulajdonságokkal bírnak mint a felsoroltak?? Esetleg akkor abba tud segíteni valaki hogy hol lehetne beszerezni normális holmit?? Most ez tuti hülye kérdés de néma gyereknek az anyja se érti a szavát :D patikai cucc, hogy lehet hamis???  Kösziiii

2012. Március 24. - 20:54:11
Válasz #5847
Nem elérhető

ralf21


Valaki találkozott már vele? Vélemény?


igen személyesen láttam a szomszéd kutyája tolta...bejött neki...

2012. Március 24. - 20:54:11
Válasz #5848
Nem elérhető

Lifter


Beszéltem egy nagyon jó barátommal, akitől ő veszi az gyógyszertárból hozza a cuccokat.
Most vett tőle holland decát, azt mondja én is ezt vegyek nagyon hatásos, 3. hétnél van de már most brutális, 140 ből nyom 8 akat és 85 kg, a hasán meg sakkozni kell. winyot tol mellé azt is veszek a kúra közepére. Meg azt mondta ha akarok tesztot vegyek mellé propionate-ot susta helyett. Ezt viszont nem is merem hogy kell adagolni???? Provi is kell mellé gondolom ha igen mennyi???

Valami ilyesmi lenne az elképzelés:

1-10. hét deca  400mg/hét
1-12  hét propionate ??????
1-12 hét provi  ???????
4-9 hét winstrol 150mg/hét

végére nolva meg hcg.....

sustánál kellet a 12 hét azért írtam propionatot is annyira de ha kevesebb vagy több hétig érdemes, aki tud ebbe is segítsen.
köszi :)
te az ilyen embereket tartod barátaidnak???? holland deca régebb óta nincs mint görög!

Igazad van! ****:)))))) Holland? :-} :violinplay3: ami itthon található patikában az a Retabolil   :-/] http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/RETABOLIL_50_mg_ml_oldatos_injekcio/1418 ...
de ezt is hamisítják :/ mifelénk a feketepiaci ára 1000fttól 1600ig van. attol függ melyik dillertöl veszed. de mint azt elöttem leírták teszto van a többségben.ahhoz hogy tutit kapj. legyél nagyonjóban egy urologusal :) mivel tudtommal ők foglalkoznak az ilyenek receptre való írásával.
Propiból milyenhez tudsz hozzáférni?
Ha nem küzdesz meg magaddal nem győzhetsz!
és ami a legfontosabb,Ha nem hiszel magadban akkor egy büdös buzi vagy!

2012. Március 24. - 20:54:11
Válasz #5849
Nem elérhető

Arnold1111


ilyenje van haveromnak
????