2024. Március 28. - 21:54:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 430363 alkalommal)

Trepi és 6 vendég van a témában

2021. Április 10. - 21:28:44
Válasz #1740
Nem elérhető

Gyuf


Na. Azért kérdezzük meg mindig, de inkább saját névben beszélek csak, mert kurvára változik a cucc minősége honaprol honapra, gyartas, sorozatszam, egy honapja x termék még lehet jó volt, utána jön egy fos széria érdemes napra készen állni, semmiből se tart leírni akinek gond ne írjon ennyi. Látod maaterből is ki lehetett vesézni van aki szerint x gyártás rossz y meg jó
ez sajnos igy igaz, és teljesen jó, hogy megkérdezik az itteni tagok, hogy mi a jó és mi nem.

2021. Április 10. - 21:32:03
Válasz #1741
Nem elérhető

Gyuf


Sziasztok! Melyik metha ami jó most? Szinte bármi elérhető.... köszi
Sziasztok master mass 400 lejárati dátum 2024 mi a vélemény...koszike


Látjátok srácok, teljesen mindegy, hogy 2 bekezdéssel feljebb megírjuk a TAPASZTALATAINKAT a gyártókkal kapcsolatban, eltelik 10 perc és jön a kérdés.

Melyik metha jó?
XY működik -e?

Srácok, olvassatok vissza kb. az utolsó 10 eszmefuttatást és rájöttök. Nem rossz indulatból írom, de sztem titkon azt várjátok, hogy megírjuk, hogy húúú az Omega metha annyira fasza, hogy 30 kg színtiszta izmot hozott nekem 10 nap alatt, és még szebb is lettem tőle, a Master 400 pedig annyira jó, hogy állíttólag azért tiltották be, mert majdnem elnyomta a tápkieg piacról a Biotech -et. Ja és Kiss Virág is Master pharmát tolt és Omega danát 😉

Bemásolom a MAI bejegyzésem egy részletét, nehogy úgy könyveljen el engem itt mindenki, hogy egy büdös paraszt okoskodó vagyok....

Tehát ha nem bízol a dílerben, és nincs körülötted olyan ember akinek tudsz adni a szavára, akkor:

Vigyázat, kurva bonyolult lesz 😂

Beszerzek 3 db X és 3 db Y gyártó ugyanazon termékét.
Ellövöm először az X, majd utánna az Y gyártót. Kb nálam ennyiben kimerül.
Ha valamelyiket nagyon jónak tartom, abból megpróbálok kicsit bespájzolni.
Ha érzem, hogy hanyatlik a gyártó, rendelek megintcsak 3 db Z gyártót, és így tovább....
Meg persze közben súgnak, hogy kb. mi működik....
Szemeseket meg sztem nem érdemes erőltetni annyira, de mindenkinek a maga dolga, én is tolom csak éppen kiinduló alapnak és kis dózisban.

Gyártókból, csak hogy örüljön a jónép, ha Testo akkor szigorúan Master😉, a többi meg változó volt eddig nálam. De az Omega nagyon adja sztem!
"Beszerzek 3 db X és 3 db Y gyártó ugyanazon termékét.
Ellövöm először az X, majd utánna az Y gyártót. Kb nálam ennyiben kimerül."
Ez mind szép és jó, csak lehet az X gyártó tök jó az Y meg full 0, mert mondjuk nem kérdezted meg, amit itt lehet valaki már tudott volna mondani, hogy töki, ne vedd meg mert xy-nak üres volt, vagy épp gyullad"
Te meg megveszed , ergo kidobott pénz, bár ha van miből részemről oké.
Én úgy vagyok vele, megkérdezem, ingyen van semmiből nem tart feltenni 1 kérdést, és max várni 1 választ 1 hét múlva akár.


2021. Április 10. - 21:38:25
Válasz #1742
Nem elérhető

Gyuf


Na. Azért kérdezzük meg mindig, de inkább saját névben beszélek csak, mert kurvára változik a cucc minősége honaprol honapra, gyartas, sorozatszam, egy honapja x termék még lehet jó volt, utána jön egy fos széria érdemes napra készen állni, semmiből se tart leírni akinek gond ne írjon ennyi. Látod maaterből is ki lehetett vesézni van aki szerint x gyártás rossz y meg jó
Na ez a baj,hogy nem tudod ki válaszol...

Józsi szerint jó volt,Gazsi szerint szart sem ért... akkor most jó vagy nem?

Lehet,hogy Józsinak érdeke,hogy jó színben tüntessen fel akármit,mert bizonyos mennyiségű reklámért kap ingyen szteroidot.
Gazsi eddíg csak egyszer használt szteroidot,akkor érezte vminek a hatását,megmondani nem tudja ugyan minek a hatását érezte mert az volt az első találkozása teljesítményfokozó szerrel.

Józsi és Gazsi is válaszol az itt feltett kérdésre,miszerint ez vagy az hatásos-e.

El tudod dönteni ezek alapján,hogy amit otthon fogsz a kezedben ampulla hatásos-e? Természetesen nem.
Ezekután elhiszed azt amit egy fórumon egy számodra vadidegen ember meg nem állapítható tapasztalattal állít? Valószínüleg igen,mert kapaszkodnod kell valamibe...

"Lehet,hogy Józsinak érdeke,hogy jó színben tüntessen fel akármit,mert bizonyos mennyiségű reklámért kap ingyen szteroidot."
Hidd el ezek nem igy mennek, ha igy mennének, már milliomos lehetne a szomszédom macskája..

2021. Április 10. - 21:44:48
Válasz #1743
Nem elérhető

Sznk


Sziasztok! 22. Napja megy Omega-meds Stomba 10mg (73 szemnél tartok). 1-2 hét 30mg, 3. Hét 40mg, 4. Hét második napján vagyok jelenleg is 40mg-al, de még mindig nincs erőnövekedés. Elmúlt 4 évben natúrban edzettem, utoljára 2017-ben ment az akkori jó fajta Gene stana, de ha jól emlékszem akkor már a 3. Héten volt érezhető hatása. Kuka ez a cucc, vagy csak türelem kell még egy kicsi?
látatlanba, azt mondanám hogy kuka, várható volt hogy előbb utóbb ez a gyártó is lutri lesz.
A metája elvileg még müködik ezt tudom.
Szerintem válts egy másikra próbaképpen.


Sziasztok!

Ne haragudjatok már de nektek minden kuka....
Szerintem tanuljatok már meg edzeni, meg kajálni, meg pihenni!!
Egyfolytában a szterókat szidjátok, meg a különféle gyártókat.

Komolyan mondom vannak itt olyan felhasználók akik szerintem teljesen feleslegesen basszák ki a pénzt az ablakon, magukba nyomnak minden szart, de semmi... és persze jön:
-nekem szar a genetikám
-szar a cucc

Srácok!
A Master pharma Testói kb. 3 éve NO 1.
Az Omega deca, NPP, Metha jelenleg is NO1.

Heti 2 ml T.ena, és 1 ml Deca, napi 30 mg dana egy hónap alatt hozott 5-6 kg plusszt, úgy hogy kockás maradt a hasam, erőben kb. 20-30 % dobott.
És pl. a karom eresedik, mint a barom.

74kg ról indultam, most 80+ vagyok. (Havonta egyszer mérem magam, én a tükörnek hiszek)

Pl. Cucc előtt 100 kg ba gugoltam annyit, mint most 150 -be.
80 kg fekvenyomtam, most ugyanannyit 100 -al.
Részleges felhúzás 240 kg ba 6 ot belebaszok.

Ez nem mérvadó, nem vagyok erőemelő ezek csak példák, csak a kurva kemény edzések hozzák az erőt és izmot.
Meg edzeni kell magas ismétléssel is havonta legalább egy héten keresztül 50-100 ismétlés! Próbáltad már?!?
De ha sűrű, kemény izmot akarsz akkor ne hanyagold az alapgyakorlatokat, hanem ÉVEK alatt sajátítsd el, úgy hogy ne legyen sérülés, ne fájjon semmid. Hidd el, türelem kell csak hozzá.
Ha meg szar napod van vagy fáradt vagy, inkább maradj otthon! Többet érsz vele, mint egy szar edzéssel.

Bassz oda a testednek!

Tavaly nyáron az Olimp stanájánál jobbat még életemben nem használtam!

Full profi kaja, heti 4 edzés, napi 6-8 óra alvás.

Nincs titok! Nyomni kell az edzést és szépen étkezni. És ezalatt nem a szaros csirkerizst értem, hanem a minőséget!
Tökéletes emésztést és felszivódást kell biztosítani a szervezetnek.
Aki napi 4 szer eszik, az inkább hagyja a faszba a cuccozást!
Ne basszátok már át magatokat.

Az edzést pedig pár havonta változtatni kell. De nagyon! Ne ragaszkodjatok mindig ugyanahhoz!


Ja és nekem kurvára nincs jó genetikám.
Viszont kurva sok melót belerakok.

Amúgy csak magába Stana, nem tudom.....
Nyilván hoznia kell valamennyit, de csodát ne várj.

Inkább akkor a helyedben használnék heti 3* 1, vagy 0,5 ml propit.

Senki ne sértődjön meg, de működnek a cuccok! Nem ott lesz a hiba.
És Berecki Krisztián sem azért akkora, mert mindenből 5 grammot tol, hanem mert van edzésmúltja, profi étrend és REGENERÁCIÓ.

Nyilván nem kell mindent elhinni, de a munka azért ott van!

Akiknek nem működik semmi, töltsenek már fel egy videót az egész heti kajájukról meg esetleg egy-két olyan gyakorlatról amibe 5-10 ismétléseket nyomnak, úgy hogy a végén beszarnak, de SZABÁLYOSAN!

Köszi!

És mégegyszer jelzem, nem sértésnek szántam ezt az írást! Én is szeretek kiváncsiskodni (mint multkor az inzulinos kerdésem).

Szia!Neharagudj meg amit írni fogok, nem degradálásnak szánom!Irod hogy a munka,edzés kaja stb sokaknál nincs meg,és hogy cuccra fogják ha nem fejlődnek,ami alapvetően igaz is!Te mindenbe maxot teszel ami szép is jó is,elismerésre méltó!Viszont én meg egy 80kg os fekvenyomásra,és 74kg os testsúlyra nem biztos hogy koxolnék!Szóba hoztad Bereczkit hogy az évek stb..Nem gondolnám h Te akkor annyi munkát,vagy évet tettél bele,hogy ezekre az adatokra szteroidokhoz nyúlj!Értem hogy nem vagy erőemelő,(meg genetika se legjobb)de 80kg os nyomás tobb év edzés múltal naturálként is megmosolyogtató!Ezt csak azért írtam le,mert ahogy Neked van véleményed azokról akik mindig cuccban keresik hibát,engem meg az bosszant ha valaki 80kg os nyomásra bekoxol és nyom 100kg ot!Meg 74kg rol felmegy 80ra...Ezeket naturalon is el lehet érni...Igazából jó dolgokat írtál,csak ezekkel a paraméterekkel lehet elengedtem volna a megmondó szerepét!


Őszinte leszek, direkt írtam bele a fekvenyomást is, mert 100% biztos voltam benn, hogy valakinek szemet fog szúrni.
Ez a tipikus “buta bodys” felfogás....
Amúgy a guggi eg a felhúzas maradhat? 😂

Akkor vesézzük ki, bár a számokat csak azért írtam, hogy legyen egy viszonyítási alap. Semmi másert. Írhattam volna azt is, hogy 4 kg os egykezesekkel oldalemelek 60 ismétlést, de most cuccal 6 kg -osokkal csinálom meg a 70 -et. 😉

Havonta kb. egyszer nyomok fekve rúddal. 2 évig nem is nyomtam, mert mint velem együtt sokan, én is azt hittem, hogy attól leszek fasza bodys gyerek, ha 100 kg ba nyomok fekve. Aha, buta voltam, erőltettem, szétbasztam a vállam. Naturálon 100 kg -ba ment is kb. 3-4 ismétlés MINDIG, akkor még kb. 60 kg-osan. 50 kg -osan kezdtem edzeni kb 6 éve, alkohol, drog, cigi stb....
( Megjegyzés: 4 év után nyúltam először cucchoz, eddig 2 kúrám volt életemben. Egy 3 hónapos diéta, előtte pedig egy 4-5 hónapos tömegelés. )

Majd pihentettem a rudas fekvenyomást kb. 2 évre a vállam miatt (abszolút nem nyomtam fekve rúddal), és most, hogy szépen szabályosan edzek, 4 hónap teljes edzés kihagyás után (covid miatt) naturálon kb. 74 kg os testsúllyal nyomtam 80 kg -ba 12-15 ismétlést. Most ugyanezt nyomom 100 kg -ba. KÖRÜLBELÜL!! úgy, hogy kb. 80 kg vagyok.

Akkor kérdem én:
Te, aki mondjuk 110 kg vagy (csak tipp, mert te jössz itt a testsúllyal meg a fekvenyomással), mivel az én fekvenyomásom ratyi, és a fasznak koxolok, valószínűleg ( mivel jobb vagy benne mint én, mert különben nem írtad volna ) ezekszerint a számok törvénye alapján (ami egyébként röhej szerintem ) 140 - 150 kg ba nyomsz szabályosan 10-15 ismétléseket.

Félre ne érts, ha így van, le a kalappal és minden elismerésem!
DE! Szerintem kurvára nem ez dönti el, hogy koxoljunk-e vagy ne. Szerintem!

Amúgy Kökény Béla az egyik videójába 140 kg ba belerakott 20 ismétlést.
Akkor nekem a 80 kg testsúlyommal ezt 100 kg ba kéne belerakni. Mert Béci kb. 125 kg.
Úgyhogy annyira nem is vagyok szar 😂😂😂

Ez az egész egy faszság! Nálunk a Cutlerba bejön a 100 kg os vizes gyerek belenyom a 160 kg ba 3 -at, majd látod rajt hogy majd beszarik úgy fáj mindene.... na szép! Igazi bodys 😂

74 kg-osan ne koxoljunk. Mondod te. Véleményem, történetem:
Nyáron lediétáztam cuccal kb 78 kg ra. Kurva száraz eres forma (nem nyomtam trent). Ha jól emlékszem 88 kg -ról indultam. (Annyival amúgy már lehet koxolni? 🙂)
Aztán jött a vírus és a bűvös 4 hónapos kihagyás. Kicsit összeestem, de a kajára akkor is figyeltem (ha hiszed ha nem imádom a vertical diétát, semmi pénzért nem ennék máshogy!) de ezt nem muszály elhinni természetesen. Szived joga.

Tehát leeresztettem kb. 70 kg -ra.
Valaki ilyenkor behízik mint a disznó, mert beleszarik. Nincs ezzel gond, de én nem.
Két hónap alatt visszaszedtem 4 kg -ot naturálon, majd egy hónap alatt cuccal amit írtam fentebb.

És a forma kurva jó, AHHOZ KÉPEST! Véleményem szerint.
Nyilván sosem leszek elégedett 😅

És mint írtam ez viszonyítási alap, magasról lefosom, hogy hány kg vagyok. Kurva magasról. Engem a közérzetem, és a forma érdekel, ezért kb. havonta egyszer mérem a súlyom. Én a tükörnek hiszek.
Direkt olyan tükrök vettem, amibe +10 kg nak látszok 😂😂

KÉREK SZÉPEN MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓT, HOGY ÍRJA MÁR LE, HOGY HÁNY KG (mert van egy mérce, ami alatt hülyeség koxolni) ÉS HOGY MENNYIVEL NYOM FEKVE, MENNYIVEL GUGGOL!
Aki 100 kg felett van, küldjön egy képet a hasáról vagy a válláról/karjáról, hogy mennyire vizes, zsíros. 🙂

Bereckit azért hoztam fel, mert pár napja őa téma. Figyu, Berecki egy versenyző, aki kb 15 éve edzz és 15 éve koxol (gondolom én).
Szerintem ő kibaszott sok munkát beletett, és ha ugyanazt a cucc mennyiséget benyomná mondjuk GYUF (bocsi GYUF) nem bizti, hogy akár 20 év alatt is így tudna kinézni.

Én egy családapa, hobbista vagyok aki imádja ezt az életformát normális kereteken belül. Közöm nincs Bereckihez, meg nem is csipem.
Meg az egyik írásában G tök jól leírta, hogy nem kell mindent elhinni amit ő elmond, hogy miből mennyit....

Én mindig grammozom a kajámat tömegeléskor is, mert nekem így jó. IMÁDOM, és nem hogy nem megterhelő, ellenkezőleg! Tudom zombi vagyok, már sokan mondták 🤤 de hát na, imádok enni.

Én annyi munkát és évet tettem bele, amennyit jónak láttam/látok. Nem vagyok versenyző, és nem is vagyok etalon, csupán leírtam, hogy plíííz ne nyikorogjatok már hogy nem működik ez , meg az.... rakjatok bele több melót, változtassatok étkezési szokást stb.... próbálkozni nem csak a kutyák szoktak.

Nem akartam tipikus megmondónak tűnni, de ha visszapörgetsz, kb minden második kérdés az, hogy a MASTER, OMEGA, BALKÁN, MAGNUS, ... mi megy még? Ja igen: STERLING kuka vagy nem kuka?

Basszus! Nem baj ha érdeklődünk, én is szoktam, és ezert van a fórum, de hányszor kell leírni ugyanazt? Tényleg ugyanazt.

Szegény srác írja, hogy 78 szem Stana után nem erez semmit! Baszki, egyik haverom betolt 100 stanát, soha többet nem tett ilyet tesztó nélkül! Egy életre megbánta 😂
Ennek a srácnak meg ez a második stana kúrája.

Figyu,

Amúgy egy kicsit erősre sikerült az írásom. Tényleg bocs, nem akarom itt a feszültséget növelni. Jó ez a kis csapat, De engedjük már el a számisztikát szerintem!

Köszönöm!




Sajnálom ha beleléptem a lelkivilágodba!Szó sincs számmisztikáról,meg hogy az szamít ki mennyit nyom fekve!SEMMIT nem számít!Én meg azt gondoltam h ki kell irnom guggit,meg felhúzást is,mert tudtam h ki lesz élezve nyomásra...pedig csak lusta voltam annyit gépelni!Na mindegy,a lényeg hogy van egy szint aminél nekem számít hogy egy ember koxol vagy nem...Egyszerűen nemtudtam elképzelni hogy egy 74kg os emberen milyen sűrű,tömör lehet az az izom,ha 80 al nyom.Figyelj én a Molnár Petivel vagyok azonos súlyú,mégis 3x akkora mint én.Tehát nem a súly számit,engem is tükör érdekel meg h milyen a forma.Nemtudtam h te 50kg-val kezdted az edzést,szép eredményt értél el,gratulálok hozzá!Csak most szimplán terembe járó kezdő 74kg os,80kg val edző embert gondoltam,aki már koxol!Én arra értettem hogy nen koxolnék!Nyilván 74kg san is lehet vki "nagy"!Lénárd Lajosnak 70kg versenysúlya volt,vagy akár a Földi Zoli,aki Eb-t nyert ekkora testsúllyal!Vagy a Lantos Jani aki 81kg san lett ifbb abszolut eb győztes!Vagy most Molnár peti 87kg san nyert profi versenyt.És nem azért írtam mert jobb vagyok fekve nyomásba,csak magamból indultam ki hogy 16 evesen 70kg san 117.5 et nyomtam 1x!És ahhoz néztem most amit írtál!De az elején írtam h nem degradálás mégis nagyon felvetted!De hát nyilván kiálltál magadért,nincs ezzel gond!És még1x gratulálok hogy a sportot,meg ha úgy van akkor a koxolást választottad a pia meg a drog helyett!



Sznk!

Amúgy teljesen jól látod, tényleg van egy szint naturálon amit illene elérni mindenkinek, DE mindenkinek a saját szintjéhez képest kell azt elérni, nem pedig máséhoz.
Valaki 150 kg os túlsúllyal kezdi el az edzést, valaki 50 kg -os testsúllyal stb....
Nem vagyunk egyformák.

De tök igazad van (és most általánosítani fogok) lejön a srác a terembe és tényleg meg akarja kerülni a munkát cuccal. Ismerek olyat is sajnos, aki nem is szeret edzeni, inkább telebassza magát, lejön majomkodni stb..... de az ő élete, mindenki azt csinál amit akar...

Egyébként valóban nem vagyok vastag, kurva sok hús kéne rám, jelenleg ezen “dolgozok”.
Nekem inkább a formám fasza, meg esztétikusan vagyok izmos, relative vastag comb (kurva szar vádli) PEDIG IMÁDOK LÁBAZNI!! kerek váll, viszont a karjaim megint csak szarok, a hátam a sok evezéstől és felhúzástól “vastag”. 😅

A lényeg, hogy visszakanyarodva kicsit, az első irományom annyiról szólt volna, hogy hiába kérdezitek meg minden nap, hogy melyik gyártó működik, mert ez kb. olyan, hogy melyik bcaa vagy glutamin a fasza? A ...... vagy a Biotech, esetleg Olimp?
Vagy, hogy kinek melyik edzéselőtti jön be....
(Amúgy én egyiket sem használom 🙂)

Meg az is látszik, hogy képben vagy, örülök, hogy kicsit “félreismertelek” az írásod alapján.

És még azt is hozzáteszem, hogy engem véglis nem zavar, ha valaki koxol, sőt, ha lenne elég pénzem, megmondom őszintén egy nagyon laza növi / inzulint kipróbálnék.
De ehhez egyenlőre se pénzem, se tapasztalatom/tudásom sincs.
Nem vagyok kox ellenes, én is szoktam, de tudom hol a határ és nem rakom magam rottyra, és véleményem szerint, mint hobbista igenis belerakom a “munkát” élvezetből.


Ha már témánál vagyunk megint, itt egy tipp, hogy én mit szoktam csinálni, ha kíváncsi vagyok egy gyártóra:
Vigyázat, kurva bonyolult lesz 😂

Beszerzek 3 db X és 3 db Y gyártó ugyanazon termékét.
Ellövöm először az X, majd utánna az Y gyártót. Kb nálam ennyiben kimerül.
Ha valamelyiket nagyon jónak tartom, abból megpróbálok kicsit bespájzolni.
Ha érzem, hogy hanyatlik a gyártó, rendelek megintcsak 3 db Z gyártót, és így tovább....
Meg persze közben súgnak, hogy kb. mi működik....
Szemeseket meg sztem nem érdemes erőltetni annyira, de mindenkinek a maga dolga, én is tolom csak éppen kiinduló alapnak és kis dózisban.

Mivel valóban a sok MINŐSÉGI hús felszedése a cél így most életem 3. kúráját és egyben a leghosszabbat kezdtem el terveim szerint.
Test ena (a szusztába én nem hiszek), vagy propit, vagy enát tolok, nekem ezek váltak be.
Mellé megy most deka, amit fél év után váltok majd boldira.
Így a kúrát egy évesre tervezem, utánna pihi, és ha jó lesz minden akkor diéta, ha nem akkor tömegelés továbbra....
Kis dózisokkal!

Persze itt variálom folyamatosan az edzéssel a kaja mennyiséggel, stb....
Kurvára meg tudom bonyolítani, de nem a kúra részét! 😂

Amúgy személy szerint nekem diétában a nagy kedvencem az NPP. Nekem az nagyon adja! Persze további kiegekkel.
De nem Trenezek és nem is fogok még egy darabig.

Gyártókból, csak hogy örüljön a jónép, ha Testo akkor szigorúan Master😉, a többi meg változó volt eddig nálam. De az Omega nagyon adja sztem!

Sznk! Ha már így összebarátkoztunk, te milyen gyártókat tartassz jónak😉?

És tényleg bocsi ám az erős írásért, jó arcok vagytok! 😎

Szerintem omega,swiss jók!Régen mastert használtam az is jó volt!Tavaly omega tökéletesen működött,be is táraztam vele már akkor idénre!Tavaly test.mix,npp,propi,meg kevés tri tren ment váltogatva!Meg ha jöttek a versenyek,előtte szemesek pár hétig!Idén swiss szusztával es swiss decaval kezdtem!Tesztot nagyon éreztem libidóban már az elején.Decabol 10db fogyott el,de mivel ez az swiss vonal külföldön megbukott,ezért omegával folytattam.3 ment be eddig de ez nekem nagyon szar,mert gyullad,kemény,csomos,1 hétig fáj,de csomó az marad is.Tavaly se mix,se npp,se propi,se tri tren nem okozott ilyet.Van még 6 swiss szusztám,utana omega megy.És szerintem nem kínlódok tovabb decaval,és npp-re váltok!
És ha már így összebarátkoztunk, amúgy tényleg szeretek fekvenyomni.😁Eb,vb ről van pár érmem!😄De esküszöm nem ezért írtam amit írtam!😃

2021. Április 10. - 23:30:33
Válasz #1744
Nem elérhető

MLO


Srácok! Nekem minden gyulladt, de vettem 7 ezerért masszírozó gépet és azóta rendbe jött a dolog...
Akció után 10perc masszír és rendbe jött!
Volt olyan, hogy lábazni nem tudtam, de ez már a múlt...

2021. Április 11. - 06:40:42
Válasz #1745
Nem elérhető

Gábor77


A fekvenyomáshoz visszakanyarodva annyit hozzáfűznék, hogy sokan emlegetik a váll fájást, aminek van is alapja, a “badis” nyomasnal foleg, amiota bontogatom kicsit a szarnyaim fekvenyomasban olvasok, videokat nezek rengeteget a temaban leginkabb a konyoktartas az ami altalaban a ludas szokott lenni es attol faj az ember valla.

1 éve heti 2x nyomok fekve eleg sokat, egyszer sem fajt a vallam amiota jobban figyelek a konyoktartas, lapocka helyzete stb dolgokra.
Mielott “nem nyomok fekve, mert faj benne a vallam” en javaslom, hogy inkabb a technikara figyeljetek oda kicsit, es nyomjatok fekve :D
Nekem a mellem nem csak sokkal erosebb, de teltebb, nagyobb is lett joval, mint amikor elotte 4-5 gyakorlatokat csinaltam ra 1 edzesen.

Nekem baleset miatt fájnak a vállaim. Rosszul estem.

2021. Április 11. - 07:41:15
Válasz #1746
Nem elérhető

Kamagraking



Azért ne általánosíts!
Ez amit írtál nem hinném hogy így van sőt biztos nem! Én saját tapasztalatból írok ide és várom is ezt el vissza felé is! Volt hogy kérdeztem én is nagyon sokat X és Y termékekről és igen mindig jó választ kaptam hogy melyik jó és melyiket hanyagoljam.
De ahogy ez a topik létre jött azért hogy tudjuk hogy az adott időszakban mit érdemes venni! Itt nem mindenki teheti meg hogy be vizsgálja a sustat vagy trent stb! Ha Te megteheted és tudod hogy akkor abban a hónapban melyik nem lutri akkor írd le és ne hirdesd a bevizsgálást ami eléggé drága és hát na...
[/quote]

Látom nem ment át a mondanivalóm lényege:még mindíg nem tudod ki válaszol milyen tapasztalattal és érdekből.

"Ha Te megteheted és tudod hogy akkor abban a hónapban melyik nem lutri akkor írd le és ne hirdesd a bevizsgálást ami eléggé drága és hát na..."

Szeretem ezt a fajta hozzáállást,hogy aki megteheti az finanszírozza a köz javára,te meg majd csak leszeded a gyömölcsöt ha már megérett.
Az esetleg nem jutott eszedbe,hogy összedobhatnánk pl 10-en az árát?
Vagy ennyire mindegy mit szúrsz magadba,amire azt mondták vadidegen fórumozók,hogy hat az mehet?

Gondolom a mondatod vége azt akarja jelenteni,hogy nem hiteles a vizsgálati eredmény,de itt most ezzel zátonyra futottál mert full hivatalos az egész.
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2021. Április 11. - 07:42:39
Válasz #1747
Nem elérhető

Kamagraking




"Lehet,hogy Józsinak érdeke,hogy jó színben tüntessen fel akármit,mert bizonyos mennyiségű reklámért kap ingyen szteroidot."
Hidd el ezek nem igy mennek, ha igy mennének, már milliomos lehetne a szomszédom macskája..
[/quote]

Hát persze,hogy nem így megy,és tündérmesék igenis léteznek!
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2021. Április 11. - 10:37:16
Válasz #1748
Nem elérhető

guzzi


Átt jött, átt jött hidd el!!
Szerintem neked nem ment átt az én mondani valóm!
Azzal hogy én mire gondolok és hogy zátonyra futottam mert ful hivatalos minden! Örülök! De nem arra gondoltam NEM, ami a Te fejedben meg fordult!
De hogy meg értsd Te is ne csak én!
Arra értettem azt a "ha Te megteheted" hogy ha már tudod mert vizsgálattal be X vagy Y gyereknek és tudod mibe mennyi van akkor miért nem osztod itt meg ezt?
Jahh hogy akkor nem tudnál pénzt keresni, hát igen.
Vad idegen fórumozók? Igen! És? Én is az vagyok. De írtam hogy kaptam én már innen jó infót ami hasznos volt és erre alapozok. Miért kell rögtön arra gondolni hogy aki válaszol az rossz szándékból vagy érdekből válaszol!? De látom ez a hátsó szándék csak a Te fejedben fordult itt meg mert más nem igazán írt e fajtát. Viszont részemről ez a téma lezárva!
Ha kérdeznek és tudok tapasztalatból válaszolni ezeket után is fogok minden hátsó szándék vagy érdek nélkül!

2021. Április 11. - 13:27:25
Válasz #1749
Nem elérhető

Kamagraking


Átt jött, átt jött hidd el!!               Azt a szót,hogy "át" egy t-vel írjuk.
Szerintem neked nem ment átt az én mondani valóm!
Azzal hogy én mire gondolok és hogy zátonyra futottam mert ful hivatalos minden! Örülök! De nem arra gondoltam NEM, ami a Te fejedben meg fordult!
De hogy meg értsd Te is ne csak én!
Arra értettem azt a "ha Te megteheted" hogy ha már tudod mert vizsgálattal be X vagy Y gyereknek és tudod mibe mennyi van akkor miért nem osztod itt meg ezt?
Jahh hogy akkor nem tudnál pénzt keresni, hát igen.
Vad idegen fórumozók? Igen! És? Én is az vagyok. De írtam hogy kaptam én már innen jó infót ami hasznos volt és erre alapozok. Miért kell rögtön arra gondolni hogy aki válaszol az rossz szándékból vagy érdekből válaszol!? De látom ez a hátsó szándék csak a Te fejedben fordult itt meg mert más nem igazán írt e fajtát. Viszont részemről ez a téma lezárva!
Ha kérdeznek és tudok tapasztalatból válaszolni ezeket után is fogok minden hátsó szándék vagy érdek nélkül!

"Arra értettem azt a "ha Te megteheted" hogy ha már tudod mert vizsgálattal be X vagy Y gyereknek és tudod mibe mennyi van akkor miért nem osztod itt meg ezt?"
Az,hogy segítettem ebben valakinek az nem azt jelenti,hogy a jóváhagyása nélkül automatikusan posztolhatom ide vagy oda.Az ő pénzéből lett finanszírozva a vizsgálat,ő dönti el mit akar vele kezdeni.

"Jahh hogy akkor nem tudnál pénzt keresni, hát igen."
 Ezzel megint árnyékra mentél,ugyanis én egy fillért nem keresek ezeken a vizsgálatokon,csupán a tisztánlátás végett szeretnék segíteni.Ha nem hiszed megadom az elérhetőséget,te is intézheted,bármikor,cirka 15 szavas angol szókinccsel már megrendelhető a vizsgálat.Ki fogják találni mit szeretnél.

Tudod amikor ilyen és ehhez hasonló vizsgálatok már hozzáférhetőek bárki számára vannak akik még.....mindegy....
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2021. Április 11. - 13:32:04
Válasz #1750
Nem elérhető

Kamagraking


Cseh,Szlovák,Török,Román bukta

Hamis bayer
Érdemes végignézni alul a képeket,köztük van a "famous" Sterling Knight.
Felirmer még valaki másgyártó termékét?

https://www.policie.cz/docDetail.aspx?docid=22603885&docType=ART
Anabolika bevizsgálás-->írj privit

2021. Április 11. - 13:58:13
Válasz #1751
Nem elérhető

Sznk


Cseh,Szlovák,Török,Román bukta

Hamis bayer
Érdemes végignézni alul a képeket,köztük van a "famous" Sterling Knight.
Felirmer még valaki másgyártó termékét?

https://www.policie.cz/docDetail.aspx?docid=22603885&docType=ART

Swiss healtcare is ott van.De ez már több hete tudva levo dolog,hogy swiss ezert nem lesz.Pedig metaja,szusztaja hibatlan volt!Decabol csak 10db ot vettem,utanpotlas ugye meg mar nem volt,ugyhogy az meg keves  hogy barmilyen tapasztalatot mondjak.

2021. Április 11. - 15:30:37
Válasz #1752
Nem elérhető

Gábor77


Már megint belebonyolódtok a hülyeségbe. Ez az egész olyan mint az autó vezetés. Bizalmi elvre épül. Nincs más lehetőség sajnos. A bevizsgálással az a gondom, hogy még ki is adnék mondjuk 100 eurot egy vizsgálatért, csak éppen semmi garancia arra, hogy a következő ampullába is az van mint a bevizsgáltba. Ezért mondtam hogy nem igazán életszerű ez a bevizsgálás ebben az esetben. Marad a magyar népmesék sorozat , ami terjed szájról szájra. Ha itt a fórumon 6-7 ember dícsér vagy lehúz  egy cuccot az már jelenthet valamit. Támpontot adhat. Nyílván nem a legjobb és közelsem a leg megbízhatóbb dolog de legalább felhasználói tapasztalat (arra az adott egységre) Aki érdek nélkül van itt ,az segíteni is fogja fórumtársait legjobb tudása szerint.

2021. Április 11. - 16:30:45
Válasz #1753
Elérhető

frankzane



2021. Április 11. - 17:54:16
Válasz #1754
Nem elérhető

Küklopsz


Ezért kell 10 féle cuccot nyomni egyszerre abból már biztos hat valami