2024. Május 17. - 16:06:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Próbálkozás a "nem nagyon elhízásra" még mielőtt elkezdeném a tömegelésemet...  (Megtekintve 21670 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. December 20. - 11:44:14
Válasz #30
Nem elérhető

hopika


Közben azért folytassuk a topikot is...a "normál" kerékvágásban...

Tegnap elkövettem egy váll-kar edzést újfent.Ez volt a hét 3. edzése és szerintem egyben az utolsó is a héten.Aerobot nem fogo most legalább 1,5-2 hétig tudni csinálni,valamint a láb edzése is kimarad a fentebb látható dolog miatt...
A másik "zseniális" hír:újra beteg vagyok-azaz megfáztam...mondtam már,hogy qrvára utálom a telet ebből a szempontból???A fxszom kivan,hogy alig gyógyulok meg valaki megint átfertőz!Megy a multi és a C vitamin ezerrel és mégis elkapom...
Igaz a kajálásom sem 100%-os most(sőt...de egy kis pihit megérdemlek szerintem az ezévi "munkámért"),de a mérleg vicceset játszik velem:88 kiló voltam ma reggel.Az biztos,hogy zsírosodtam,vizesedtem a diéta óta,de ez dúrva számomra:ennyi pihi és félrekaja után már legalább 92 körül kellene járnom.A zsírosodás szerencsére nem nagy,inkább a vizesedés.Az tény,hogy a vitaminokon kívül semmilyen kieg nem megy most-hagyok a szervezetnek egy kis időt a regenerálódásra a januári tömegelés előtt.Na mind1-meglátjuk mi lesz a kezdő állapot januárban.Qrva jó lenne,ha hasonló állapotban maradnék,mint most-hisz abból egy egész jó kis dolgot tudnék varázsolni.Addig is vásárolgatom lassan a tömegeléshez a cuccokat.

Ehhez kapcsolódóan egy kérdés az okosoktól:
Szerintetek milyen választás lenne(tudva azt,hogy a CH-ra eléggé érzékenyen reagál a testösszetételem) kizárólag edzés utánra valami tömegnövelő?
Mass Tech,Lean Gainer,Up your Mass,Cytogainer,etc... ?:-/
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 20. - 12:18:19
Válasz #31
Nem elérhető

George



2008. December 20. - 12:57:21
Válasz #32
Nem elérhető

Johnnyx


Bár én nem használok általában tömegnövelőket, én is az Up Your Mass-t választanám a helyedben.
Egyetek zabot!

2008. December 20. - 17:35:30
Válasz #33
Nem elérhető

Seth


Csak vélemény: Nem tömegnövelőt választanék a helyedben az 100%... Én nem vagyok érzékeny a szénhidrátra kicsit sem, mégis jobbnak érzem a minőséget, hogy nincs tömegnövelő... Sokkal inkább kevés egyszerű szénhidrát az inzulinreakcióhoz, nagy adag rizs, fehérje, ...ha lenne, vagy amikor van "cash" közben+utána jó minőségű glut+bcaa-ra esküdnék, min. 15-20 gramm egyenként...

2008. December 20. - 17:56:36
Válasz #34
Nem elérhető

George


Amúgy ebben igaza van Seth-nek, következő tömegelésnél én is így fogom csinálni: fehérje only+extra adag amino/BCAA/glutamin ::) Azt hallom az utóbbi időben(nálam sokkal nagyobb/erősebb/tapasztaltabb emberektől), hogy ez kivétel nélkül mindenkinek bevált úgy, hogy nem lettek zsírmalacok tömegelés közben 8-}

2008. December 20. - 18:02:41
Válasz #35
Nem elérhető

Gabe


"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 20. - 19:26:24
Válasz #36
Nem elérhető

madinorbi


Nálam is ugyanez csak rizs, max banán formában fruktóz,főtt burgonya, zab  + mivel este munka után van a tréning nincsen utánna ch, 30gr izolátum+15-20gr gluta, 20gr bcaa, + ha megérkezik végre rakok hozzá 15 gr glicerol monosztearátot.  ;)
Fölösleges tömegnövelővel visszahízlalni magad.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 20. - 20:25:08
Válasz #37
Nem elérhető

Rob


Sztem edzés után 40-60g ch nem vészes. Mióta figyelek arra,hogy nem sima mezei fehér rizst eszek hanem mondjuk barna vagy basmati rizst talán nem bendősödök annyira. Fehér rizsnek nagyon a GI indexe. Sztem ez se egy utolsó dolog.
" Úgy kell enni,mintha finom lenne" :D

2008. December 21. - 04:24:33
Válasz #38
Nem elérhető

hopika


Na mos jól meggyőztetek...miről is?
Hogy bevinnék egy extra(amúgy nem favorizált-testem által) CH-t,ami elméletileg jó forrásól származik és vele együtt egy adag jó fehérjét(ami természetesen nem tartalmaz 20-20 gr Glautamint és BCAA-t) és ez nem működik...
Kicsit kötekedés,de visszakanyarodnék arra az időre,amikor még nem értettünk a "testépítéshez"...
Jó esetben volt csirkemell(ha volt a hentesnél),ha nem akkor vársz vasárnapig,amikor is a húslevesben megjelent egy,azaz1 darab csirkemell.Volt a hús(megint jó esetben),ami mindegy volt,hogy disznó,hal,szárnyas,vagy marha...a lényeg a húson volt...és voltak a konzervek,felvágottak,aminek semmi köze szinte a húshoz,de legalább illúziót nyújtottak....
És én találkoztam akkor is testépítőkkel...
Én vagyok az egyik legnagyobb híve az új kiegeknek,de nem tudom most száz százalékra állítani azt,hogy a BCAA és Glutamin a csodafegyver.Lehet.Tényleg nem tudom...és a glutamin SR-t tolom is,amióta elhittem a leírást,de biztos,hogy ez kell egy kezdő testépítőnek is?Ez most kérdés.Aki ismer közelebbről,nagyon jól tudja,hogy kiegeken is elélek-akár Eszteró Zsolt barátunk,de nem tudom,hogy nem elég-e az a glutamin és BCAA "tartomány,amit 2,3-akár 5,6 turmixxal bejuttatok a szervezetembe...azért utánaszámolnék...
Na mindegy ez csak úgy ötlet szinten mozog.
Nem leszek zsírdisznó...
Böngészek és döntök-további jó éjt!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 21. - 08:23:23
Válasz #39
Nem elérhető

Kris


Ebben en is igazat adok neked. Szerintem is sokan tulertekelik a taplalekkiegeszitoket.
Kezdo szinten sokan forditanak neki tulontul nagy jelentoseget.

Szerintem jo valasztas az Up Your Mass ,vagy edzes utan jol ledaralt zab+feherje.
Utana meg legyen meg a rendes kaja.

2008. December 21. - 12:16:47
Válasz #40
Nem elérhető

hopika


Na ha a hajnali irományom nem jött volna le teljesen:csak arra vonatkozik,hogy jobban hiszek(maradiság is lehetne akár) egy turmixban,mint néhány gramm összetevőben.Ettől függetlenül meggyőzhető vagyok,sőt alkalmazom is a mindennapjaimban.
Ki is találtam,hogy mi lesz a megoldás és mindenkinek igaza lesz...Alapból 3 részre osztottam a tömegelésemet most:
1.fázisban lesz Up your Mass
2.fázisban lesz Glutamin Sr
3.fázisban lesz Glutamin Sr+BCAA
Természetesen a többi kiegészítő mellett.
A 3. fázisban már a formálásra/tonizálásra koncentrálok.Ez terv szerint 3x6hetet fog felölelni,aztán meglátjuk,hogy tényleg így is lesz-e.
További szép napot-hamarosan életem legszarabb musical-előadására megyek... O0
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 21. - 12:59:20
Válasz #41
Nem elérhető

Seth


Amit írtam sztem nem túlfavaorizálás, azt mondtam, ha van a költségvetésben rá hasznos lehet! Mint írtam épp nekem sincs  ;D, de most se tömegnövelőt eszek, mert mondjuk az költséghatékonyabb. Elárulom az edzés utáni kajámat mostanában és 2-3 hónapja kb. ilyen megy, amikor készültek a képek akkor is, pedig ott viszonylag száraz a forma, ...és jöhetnek a minuszok de nem tudtok adni  ;D :P :P  2 deci kóla, 200 g rizs -40-50g lekvárral, 40 deka csirkemell vízbe főzve, vagy vizes hal, 2 tojás, ezt eszegetem edzés után, héha kicsit variálok napszaktól függően...  :-} (Mod: néha pl. 0 szénhidráttal csak vízben főtt csirkemell 40-50 deka meg egy két tojás..., ha a tükör azt mondja)

2008. December 21. - 13:05:08
Válasz #42
Nem elérhető

hopika


Tudom Seth,hogy nem arra értetted és láttam(sajnos),hogy bármit eszel száraz vagy... :-)!
Én ebből a szempontból szerencsétlenebb vagyok...viszont nem fogok versenyezni és most már magamnak csinálom a sportot.
A "tömegnövelőre" azért gondoltam,mert egyszerűbben be tudom vinni az edzés utáni CH-t,ami tömegelésnél azért muszáj.
A glutamin része az mindig megy,de edzés közben és sajnos pénztárca végett kisebb mennyiségben,olyan 10g edzésenként.Most a fogyasztás végefelé már ment mellé a BCAA is.
Ki fogok találni mindent okosan,aztán úgyis dugába dőlnek a tervek szokás szerint... !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 21. - 13:18:09
Válasz #43
Nem elérhető

George


Hopi amit írtam(zsírdisznó) azt én magamra értettem, mert korábbi tömegeléseknél nálam ez az állapot simán befigyelt. Most, amikor kb. fele annyit fogyasztottam, viszont több lett a sima fehérje, sokkal jobb lett az összkép. De korábban odaírtam, hogy azok közül, amiket felsoroltál szerintem az Up Your Mass lenne a legjobb, ez csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. Semmilyen tápkieg nem csodaszer, ezt nem is mondta senki, de ezt te is tudod. Csak alternatíva, kinek mi jön be. :)

2008. December 21. - 13:23:43
Válasz #44
Nem elérhető

hopika


Hopi amit írtam(zsírdisznó) azt én magamra értettem

Ogre!

Te is félreértetted:én is magamnak írtam,mintegy megerősítve az elhatározásomat abban,hogy amit most elértem egy bő év alatt ne hagyjam kárba veszni!Csak magamat győzködöm,hogy ne legyek megint gömb formátumú...
 @-o

Szerintem amúgy is most fogom tudni a kiegeket egy kicsit tudni letesztelni,mivel a fotózás óta semmi nem megy csak a vitamin.
Pihent a szervezetem,szerintem ha valamilyen NO fokozó is bekerülne a rendszerbe-most biztosan jobban hatna és még sorolhatnám.

Kíváncsi vagyok a jövő évre hogyan alakul,mert muszáj nőnöm!!! @:-) @:-) @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!