2024. Április 19. - 13:18:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Edzőtermi felszerelések  (Megtekintve 36093 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Július 19. - 13:15:55
Válasz #45
Nem elérhető

Cressler


Könyökbandázs témában tudom ajánalni az Inzert, ha tud szerezni akinek kell :D Nincs jobb....ennyi. Fog mindent - izületet, izmot, keringést !+"% Kétemberes felhúzni. Könyökfájás nulla.
Súlyokhoz >:D csak annyit tennék hozzá, hogy ÉRZÉSRE megy minden. Nekem van olyan, hogy már 3. szériában az első gyakorltanál teljesen bedurran a mell, van úgy, hogy csak az edzés végén teljes az érzés. Sokmindentől függ, sajnos a fókusz nem mindig teljes, és ez néha meglátszik az edzésen ::) Nekem nem jön be a kis súlyokkal pantomimozás >:D , mindig próbáltam nagyobb súlyokra törekedni. Kinek a pap, kinek a papné ::) Mellesleg nincs szánalmasabb látvány,mint  amikor egy eléggé kigyúrt fazon 100 kg körüli súlyt görget végig magán >:D ****:)))
Geroge te vagy az én emberem....  ;-oo-; mennyivel nyomsz fekve, és mekkora a karod.... and Nothing Else Matters  ***)))  :D

tudnátok nekem ajánlani valami aránylag olcsó, de mégis jó bandázst, amit tudnék tekerni könyökre és térdre is? szval ne "belebújós" legyen  ::) aki tud, esetleg dobhatna priviben linket is, előre is köszönöm  :-){
Sajnos nem túl nagy a bandázsválaszték kishazánkban, a szabvány térdbandázsok 2m v 2,5m hosszúak amiből mi 2m-eset tesszük néha könyökre is de nehezebb jól feltekerni mint térdre, van valami mad max bandázs is ami 1,5 m-es az térdre tutti, hogy kevés.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 02. - 10:45:30
Válasz #46

Akezdetfia

Vendég
Ha már itt tartunk, én meg arra lennék kíváncsi, hogy pl egy egyszerűbb lábtolót, illetve ülővádli gépet mennyiből lehetne kihozni árban?!...
Én kértem egyszer kíváncsiságból árajánlatot egy sráctól az általa készített lábtolóra (nem lapsúlyos), de ilyen 100.000-et írt...
Ilyen erővel tényleg vehet az ember használtan is, szóval Tomasz, ha tudod mennyiből jönne ki ilyesmi anyagárban, akkor áruld el nekem légyszi, hogy tudjam mi a pálya! Előre is köszönöm!

Hali, ha olcsón akarod akkor keress egy olyan embert aki tud hegeszteni, meg azért valamennyire ért is az ilyen dologhoz, meg mondja neked hogy milyen anyagok kellenek hozzá, utánna bemész egy méhtelepre beszélsz az ott lévő emberrel aki átveszi az anyagot: megmondod neki hogy kell pár vascső meg ilyenek, utánna kiválogatod ami neked kell aztán kész, 3-4 ezer körül meg van az anyag, valakinek megmondod hogy frankón hegessze össze, utánna egy festés  aztán kész is van  ;)   szerintem ez lenne a legolcsóbb megoldás  ****:))))))

2010. Március 27. - 16:15:19
Válasz #47
Nem elérhető

balic


Övek terén tudnátok nekem ajánlani valamit? Eddig mertem játszadozni a derekammal, most már úgy érzem szükség van egy övre. Mindenképp bőrt szeretnék és jó volna egy középkategóriabeli ár. Szóval akinek, van tapasztalata e téren megköszönném, ha adna pár tippet!  :-){

2010. Március 27. - 16:26:33
Válasz #48
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Övek terén tudnátok nekem ajánlani valamit? Eddig mertem játszadozni a derekammal, most már úgy érzem szükség van egy övre. Mindenképp bőrt szeretnék és jó volna egy középkategóriabeli ár. Szóval akinek, van tapasztalata e téren megköszönném, ha adna pár tippet!  :-){

Én ilyen MadMax-et használok...jó pár éve nyüstölöm, és semmi baja.
4.000Ft körüli áron van...nem egy nagy tétel egy övért szerintem.

2010. Március 28. - 17:03:11
Válasz #49
Nem elérhető

balic


Ez a Sandwich vagy a Full Leather típus? Egyébként én is egy ilyesmit néztem vagy van még egy Sureshot, amit tetszik hasonlóan jó árban.

2010. Március 28. - 17:04:19
Válasz #50
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Ez a Sandwich vagy a Full Leather típus? Egyébként én is egy ilyesmit néztem vagy van még egy Sureshot, amit tetszik hasonlóan jó árban.

Sandwich.

2010. Március 28. - 17:07:01
Válasz #51
Nem elérhető

balic


Okés, kössz a tippet!  ;-oo-;

2013. Október 25. - 12:21:39
Válasz #52
Nem elérhető

jamf


Sziasztok.
Én készítek erőkereteket. 130-300 kg teherbírással, vagy felette is. A boltiak nagy része felejtős.. a délelőtt folyamán kíváncsiságból nézegettem mik vannak piacon.
Kialakításukon látszik, hogy a könnyebb legyárthatóság érdekében olyan megoldásokat alkalmaznak, illetve hogy "lapra szerelhető legyen" ami jócskán visszavesz a stabilitásból, erősségből... nem beszélve, hogy a képeiken is látszik - itt egy lakatos jobban tudja miről beszélek.. a zártszelvények rádiuszának milyensége megmutatja, mennyire vastag a fala a zártszelvénynek. Magyarul. Minél szögletesebb az anyag, annál vékonyabb falú.. na ezeknek az éleivel szinte vágni lehetne... szóval alkalmaznak egy kicsivel nagyobb profilt, hogy el lehessen adni hűdeerőskeret kategóriában... és még kb 2 oldalt tudnék írni a negatívumokról... Egy jó tanács: időigényes elkészíteni, és megtervezni, de ha ügyes vagy, értesz hozzá, és jól hegesztesz (nem régi trafó + rutilos pálca, felejtsd el.. ) akkor érdemes nekiállni.
Ha van az anyagra pénzed! Igen.. ha normális anyagból készíted, akkor húzós ára van. Olvastam.. valaki ki volt akadva a 100.000-es lábtolón.. ha normálisan el van készítve, és az anyag is benne van... akkor még olcsón számolt. nem írok anyagárakat, de tisztában vagyok vele.. és nem 2 óra megcsinálni egy ilyen cuccot.. és akkor még a hegesztési hozaganyag, áram, festék, kárpit hadd ne soroljam... Csinálj, vagy csináltasd meg. Body solid és egyéb hasonló kategória felejtős..
Tervrajzot aki összehozta kemény munkával.. felejtős, nem fog adni senki. Ha sportoltál, van tapasztalatod mire kell figyelni edzés kényelem, opció .. tekintetében, és van mellé lakatos ismereted, jó úton jársz :)

Sok sikert mindenkinek.. sziasztok.

2020. Január 17. - 13:58:10
Válasz #53
Nem elérhető

hokih


Újraindult az IronBender a pólómánián: https://ironbender.polomania.hu
Ruházat body-s témájú mintákkal. Ha a haverod nem szereti a lábedzést, akkor a "Train your legs" vagy a "Leg Day" feliratú pólót ajánlom.  =/+'