2024. Május 10. - 19:52:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Milyen volt a 2009-s évem

Rossz

Szerző Téma: Viszlát 2009  (Megtekintve 16715 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. December 29. - 16:00:40
Válasz #15
Nem elérhető

Kicsibors


"Kezeket a paplanfölé,éjjenek a csajok!!!!"  ;)


Sosem értettem ezt a mondást... Én speciel szeretem a takaró alatt ügyködő kezeket...  :-} ... ... ...  ****:))) ***))) >:D

2009. December 29. - 16:01:20
Válasz #16
Nem elérhető

fastor


"Kezeket a paplanfölé,éjjenek a csajok!!!!"  ;)


Sosem értettem ezt a mondást... Én speciel szeretem a takaró alatt ügyködő kezeket...  :-} ... ... ...  ****:))) ***))) >:D
ezt csak egy fiu értheti ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. December 29. - 16:02:49
Válasz #17
Nem elérhető

Kicsibors


"Kezeket a paplanfölé,éjjenek a csajok!!!!"  ;)


Sosem értettem ezt a mondást... Én speciel szeretem a takaró alatt ügyködő kezeket...  :-} ... ... ...  ****:))) ***))) >:D
ezt csak egy fiu értheti ;D

Áh, asszem értem a célzást! De valamit valamiért...  ;D

2009. December 29. - 16:31:02
Válasz #18
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
2009-ben helyere raktam egy deszkat...




1999-ben meglattam a tavolban egy felhokarcolot, sot eloszor csak egy kepen lattam. Az lett az almom, hogy feljussak a tetejere. Folyamatosan ezt lattam magam elott.



Egyszer csak eljutottam a bejarathoz es lattam, hogy egy csigalepcso visz fel a tetejere. Elkezdtem felfele menni.



Aki volt mar a Minaretnel Egerben az tudja milyen erzes egy ilyen csigalepcson felfele menni. Eleinte erdekes, de aztan olyan erzesed tamad mintha soha nem ernel mar fel a tetjere. Faraszto, unalmas, kilatastalan tud lenni es akar el is szedulhetsz tole... De az jar az eszedben, hogy majdcsak felersz mar a tetjere... Fent pedig meglatod, hogy megerte es mar nem is latod olyan nagy dolognak a felfele vezeto utat.



1999-ben en is elkezdtem felfele menni egy ilyen lepcson. Sokszor volt monoton, unalmas, sokszor nagyon fajt mar a labam es nem kaptam mar levegot. Ekozben redszeresen felkiabaltak utanam nehanyan, hogy inkabb forduljak vissza, adjam fel, nem eri meg... De sokan biztattak is.



2009-ben kb. az egyharmadanal tartottam, mikor kiderult, hogy nincs tovabb lepcso...csak tomor fal...



Vannak akik ezt meg sem probalva eleve kotellel, letraval probaltak meg kivulrol felmenni, de volt olyan aki helikopterrel jott. Nekem maradt a lepcso.



Es iden kiderult, hogy csak vesovel menne tovabb...annyi idom meg nincs es nem is erne meg.



Lejottem. Biztos sokan nevettek, de en meg sem hallottam es azzal a ledulettel amivel lejottem elindultam egyre tavolabb a toronytol. Azt hihettek feladom. De en kerestem egy deszkat es addig kuszkodtem, meg ezt a tavolbol ra nem helyeztem a torony tetejere.



Lehetetlennek hangzik? Ilyen csak a mesekben van? Meglehet. De en hiszek a mesekben, lehetetlen meg nem letezik!



Es a deszka 2009 vegere a helyere kerult. Meg rogzitenem kell, ha nem akarok kesobb leesni.



Van egy buddhista mondas, miszerint ha a megfelelo iranyba allunk akkor mar nincs mas dolgunk mint menni elore egyenesen. Ez igaz is de (most elterve a tornyos hasonlatomtol) azt nem emliti a mondas, hogy mikozben mesz elore johet minden... To, drotkerites, oroszlanok, -50 fok, hegyek, fal, tenger, szakadek, +50 fok...MINDEN!



A lenyeg, hogy megyek tovabb elore es felfele! Igaz nem fuggolegesen, de meg mindig elorebb vagyok mintha a szurokba martott, madartollakba dorgolt karjaimmal csapkodnek a torony elott allva.



Nekem 2009 a deszka eve. 3-4 evvel ezelott kellett volna lennie a deszka evenek. De jobb kesobb mint soha.



2009 - Soha rosszabb evet!


Az mar tul szar lenne...  :D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. December 30. - 08:57:52
Válasz #19
Nem elérhető

Marica


 ****)    Łł=    :-){    ;)

2009. December 30. - 17:56:02
Válasz #20
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Aki követte a blogomat az sztem tudhatja, hogy életem legszarabb éve volt ez. De felsorolom és azt hiszem színt is vallok a következőre is:

- Januárban abba kellett hagyni a felkészülésemet mert nem tudtam kijönni egy elég meredek megfázásból.
- Februárban le kellett állnom a tömegezésemmel, 103kg felé jártam és ennyi még soha nem volt a súlyom. S edzés közben egyfolytában hányingerem volt és a hányinger megkoronáza egy elég komoly köhögési roham lett, s ez egy edzés alatt kb 5-10-szer játszódott le, ami miatt nem tudtam nagy súlyt sem használni.-
- Áprilistól szenvedtem azon, hogy megtudjam mi is a bajom, a rekeszizom sérv és a reflux között ingadozott ami csak novemberre derült ki, hogy az első van, ami magában nem lenne rossz, de annyit mondtak róla, hogy ha megműtik nem lehet utána nehéz súlyos munkát végezni, mert újra kiboltozódhat azaz prolabbálhat a nyelőcsőbe ami a fulladást okozhatja, azonban meg lehet segíteni egy spirállal, ám ha ez kiszakad akkor a nyelőcsövemet avagy a gyomromat szétvágja. Juhéjjj
- Mivel a melóm megszünt így a cég felajánlotta, hogy egy másik cégnél folytathatnám a melót, azonban a sulim miatt nem adnak át a B jelű céghez, hanem csak "kölcsön" adnak, Ez iszonyatosan jól indúlt és jól is hangzik, azonban 1,5 hónap után nem fizettek ki és minden szart rám akartak fogni. Ergo vissza a régi céghez majd kivetették a kötelező szabimat, aminek a megkoronázása november elején volt, mert hétfői nappal mentem be dolgozni, s közölték, hogy előző pénteki nappal ki vagyok rugva. Pedig még szabi alatt fel is hívtam őket, hogy nézzek avagy keressek-e melót, de csak biztatóan megveregették a válam, s azt mondták, hogy itt a sulim és így nem rugnak ki, meg senkinek nincs a cégnél semmi neheztelése és baja velem. (ez így elég jó combó nem?)
- Évközben rá kellett jönnöm, hogy a versenyfelkészülést az apadó lové és egészségügyi gondok miatt le kell mondanom. S azt hiszem a testépítésben való előehaladásom is necces így.
- Augusztus 29.-én betörtek a lakásomba és elvittek cuccokat majd 3 milla értékben.
- Júniusban összetörték a motoromat álló helyzetben, mivel egy nő nem látta, hogy a ház előtt parkol egy 650cm-es motor, a hatalmas Toyota Yarisából.
- Na jó az pozitív, hogy kifizették a javítását.
- Március elején a melós autómat elvették gazdasági vállságra hivatkozva, így maradt a bkv, amire bérlet fizetése nem állt módjában a cégnek.
- Lelkileg így az egész évben a padlón voltam s akiknek kellett volna segítenie azok elfelejtették, hogy ő nekik ki segített.
- Mit köntörfalazzak? Így a kapcsolatom sem éppen volt fényes egész évben, nem értettük meg egymást és vitatkozásk vitatkozásokkal teltek el.
- Év végén szereztem egy macskát az Évinek, ami 1 hónap múlva olyan beteg lett, hogy 2 hét alatt a súlya harmadára fogyott.
- Vaterom csődben van, s épp az eljárások váltakoznak ellene egyfolytában.

S most mindenki azt hizsem azt kérdezhetné, hogy miben is láttam meg azt, ami mg előre visz? Azt hiszem a legkissebb pozitív dolgok meglátása és nagyítása a szemem előtt, az emberi kapcsolatok megtartása avagy szerzése.

- Év elején megismertem Johnnyt, és nem csak versenyző társak , avagy csapattársak lettünk, hanem minden edzés egy nagyon komoly avagy éppen teljesen barom beszélgetésbe fulladt. Ja és nem járunk!!!

- Azt hiszem Balut is ebben az évben, avagy a tavalyi karácsonyi buli alkalmából ismertem meg közelebbről, és ez sem lett szerelmi kapcsolat!  !+"%

- Megtudtam, hogy azok kaik kiálltak mellettem a legszarabb helyzetemben is ott vannak mellettem.

- Gyorsan elköltöttem a végkielégítésemet, azaz szerintem 2 hét alatt, de értelmes dolgokra költöttem.

- Megtudtam megint, hogy a jég hátán is meg tudok élni.

- Évfolyam első lettem megint az előző félévben a suliban. (ami most elég meredek lesz azt hiszem  :-\ )

- - Újra megtanúltam örülni a legkissebb dolgoknak is.

- Alpival tök sokszor találkoztam, mert mostanában ha mennem kell Pécsre nála alszom, mert nincs lóvém a Hotelre, így még többet tudtam meg róla mint eddig.

- Csák Istivel is jobban összespannoltam. Ja meg megtudtam, hogy alapból nem normális! ;D

Milyen volt az évem, szar!!! Milyen lesz a 2010-es csak jó, mert tudom mi az ami boldogít és mik azok a lépések, amik előrevisznek. A lelkemben csend és nyugalom honol, új mnkahelyem van, mai még egyáltalán nem biztos, de lépegetek előre. EZ bizonyítja, hogy minden nap reggel fél hattól este 8-10-ig melózom. Szóval Heads up, and just Walking. Ja és kella nyelvizsga is!  ;D ;D ;D

2009. December 30. - 18:02:02
Válasz #21
Nem elérhető

Maszat


Ezt még olvasni is szörnyű volt.

rekeszizom sérv????Atya ééég :o

Minden jót a 2010es évre!
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. December 30. - 19:16:40
Válasz #22
Nem elérhető

God Vazzeg


Respect Dani  :-){

2009. December 31. - 11:36:27
Válasz #23
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mindenkinek Boldog Új Évet!!!


2009. December 31. - 16:04:47
Válasz #24
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Egy nagyon sikeres és boldog új évet kívánok mindenkinek itt 2010-re!  :violinplay3:
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. December 31. - 19:34:47
Válasz #25
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Egy megtört test... Egy üres burok... Mi hát az ember elme nélkül? Emlékek nélkül?
Kísértet? Lelkét kereső húsdarab? Ha nincs iránytű, mi utat mutat, honnan
tudhatnánk, hogy a jót kell keresnünk, vagy épp a fülünkbe suttogó
démonoknak engedelmeskedjünk? A szürke palatábla várja vésődő vágyaink.
A test erős marad, ha a szív küldetést kapott. by Heroes


Boldog ujjévet kívánok mindenkinek! Zsolt voltam egy föld nevű bolygóról

2009. December 31. - 19:38:45
Válasz #26
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek megteremtenie az életében azt, amit szeretne. Legyen ez akár magánélet, munka, edzés vagy az élet bármely területén.

Boldog Új Évet Mindenkinek!

2009. December 31. - 19:44:58
Válasz #27
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel


Nyitom a sixpacket, aki tudja az tudja.Boldog új évet. ;D
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. December 31. - 20:09:03
Válasz #28
Nem elérhető

Jordan


Nyitom a sixpacket, aki tudja az tudja.Boldog új évet. ;D

Ma is megettem eddig 13 snickerst, az edzes nem hianyzik most egyalltalan, kimerult vagyok es fajnak az izuleteim. Mindjart indulok dolgozni   :-):-)::
Boldog uj evet mindenkinek  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. December 31. - 20:10:39
Válasz #29
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Nyitom a sixpacket, aki tudja az tudja.Boldog új évet. ;D

Ma is megettem eddig 13 snickerst, az edzes nem hianyzik most egyalltalan, kimerult vagyok es fajnak az izuleteim. Mindjart indulok dolgozni   :-):-)::
Boldog uj evet mindenkinek  ;D

13 snickers...az nem gyenge...és hol van még a nap vége.  ;D