2024. Április 28. - 00:59:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Helyi hülye hírek  (Megtekintve 322311 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. December 09. - 17:29:48
Megtekintve 322311 alkalommal

Izomenő

Vendég
Lady javasolta, hogy nyithatnék 1 hírek topikot ahol a testépítéshez nem kapcsolódó,de vitákra, témázgatásra,esetleg csak 1más szórakoztatására bedobunk meghökkentő, sokkoló, szomorú vagy vidám, felháborító, stb híreket, remélem ez a topik nem lesz úgy bemoderálva mint egy s más...  ::)  ::)  **:))))*  8-}  ;D  ;D
Kezdek is valami bizarr hírrel amire kb ennyi jut eszembe: no comment!  ????...  ????...
"Nyolc év börtönre ítéltek Nagy-Britanniában egy férfit, amiért autóvezetés közben maszturbált és nagyrészt emiatt halálos balesetet okozott.
A 32 éves illető nem józanul karambolozott, vérében kétszer magasabb volt az alkoholszint a vezetéshez megengedettnél. A férfi óránként 190 kilométeres tempóval száguldott, amikor belerohant egy másik kocsiba. A balesetben életét vesztette egy 47 éves férfi és 16 éves fia.     
A vétkes autós a 8 év börtönön túl 15 évig nem vezethet."
Peace

2008. December 10. - 14:55:28
Válasz #1
Nem elérhető

tomi


nem hiszem hogy a faszverést értékelte a bíróság. Szerintem a büntetés arányos.
Up the dose, lift the most!

2008. December 10. - 15:13:25
Válasz #2
Nem elérhető

zotja


8 év két ember haláláért?  :-\ sztem kevés  :-/-

2008. December 10. - 16:24:10
Válasz #3
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. December 10. - 19:55:38
Válasz #4
Nem elérhető

JFlame


nem hiszem hogy a faszverést értékelte a bíróság. Szerintem a büntetés arányos.

ketten meghaltak!!!! szerinted ez arányos???? mert valmi köcsögre épp rájött??!!!
lekéne lőni az ilyet vagy szólni pár kanos fekának és hozni pár feszítővasat...

2008. December 10. - 20:01:09
Válasz #5
Nem elérhető

FirstLady


"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. December 10. - 20:58:55
Válasz #6
Nem elérhető

FirstLady


Calico az angol szlengben fegyvert is jelent... ha értitek mire gondolok...  8-)  ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. December 10. - 21:02:45
Válasz #7
Nem elérhető

Boresz


Angol.....
Nemhiába szigetország,a végén még mindenütt elterjednének.Így legalább korlátozva vannak....valamennyire.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. December 11. - 01:29:13
Válasz #8
Nem elérhető

JFlame


Angol.....
Nemhiába szigetország,a végén még mindenütt elterjednének.Így legalább korlátozva vannak....valamennyire.

nah kellett nekem ide jönni ?:-/
anglián kívűl nincsenek hülye hírek??? @-o

2008. December 11. - 09:06:00
Válasz #9
Nem elérhető

madinorbi


Belterjes nyomi az összes, csodálom, hogy kibírtam majdnem 2 évet ezekkel a nyomikkal.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 12:21:54
Válasz #10
Nem elérhető

madinorbi


Milyen témák férnek be ebbe a topikba, BÁRMI, AKÁRMIT, bemásolhatok?
 ::)
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 12:23:25
Válasz #11

Torony

Vendég
cigányozás vagy zsidózás lesz?  :P

2008. December 11. - 12:24:44
Válasz #12
Nem elérhető

madinorbi


cigányozás vagy zsidózás lesz?  :P
Sure bro ;)
That's certain !
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 12:29:48
Válasz #13
Nem elérhető

madinorbi


Sokkoló, brutális helyi hír de nem hülye
A MAGYAR KÖZBIZTONSÁG:


Püspökladány: eltűnt egy 15 éves lány

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság eltűnése miatt keresi Mező Leonetta 15 éves nagyrábéi lakost, aki 2008. szeptember 5-én Berettyóújfaluból ismeretlen helyre távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki nevezett tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, értesítse a Kapitányságot vagy a legközelebbi rendőri szervet.

Bejelentéseiket a következő számokon tehetik meg: (54) 517-000 vagy 107-es 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számokon.

Mindehhez kommentár nélkül lehozunk egy olvasói írást. Természetesen nem azt sulykoljuk, hogy Leonetta esetében garantáltan (is) ez történt, de, természetesen, nem lehet kizárni a lehetőségét.

Az eredeti írás Nóri kapcsán született. Az azóta napvilágra került infók valamennyire valószínűtlenítik (lásd azért ezzel kapcsolatban az utolsó bekezdést), hogy Nórit el akarták volna rabolni; ahhoz egyszerűen nem voltak elég profik a tettesek. Ha azok lettek volna, nagyon keményen bedrogozzák és fokozatosan megtörik. Ettől függetlenül érdemes elolvasni az anyagot – elképesztő történeteket mesél el arról, hogy hogy is megy bűnözőcigány-berkekben az emberrablás, hogy aztán kurtizánkodásra kényszerítsék, futtassák a lányokat. (Kicsit finomítanunk kellett az eredeti cikk nyelvezetén – sokkal-sokkal drasztikusabb volt.)

"Most, a kiskunlacházi, megerőszakolt és meggyilkolt Nóri ügyében, azért van a nagy kuss a média/politika részéről, mert a felső tízezer, a politikai elit sara került elő.

Az elkövetés nem kéjgyilkosság, hanem munka. Prostitúcióra kényszerítés áll ugyanis a háttérben, áttételesen a Szávák és famulusaik. Ezért is avatkozott bele közvetlenül az ügybe maga a maffiózó Száva.

Közismert, hogy a nyolcvanas évekbeli striciket, akik bugyival-ruhával, minden este rendesen odatett szerszámmal, biztos orgazmussal kényszerítették strichelni az egy, maximum két lánykájukat (akik, mikor tudomást szereztek egymásról, nem ritkán hagyták faképnél a strigót), leváltották a cigány stricik, akik egyrészt falkában futtattak lányokat, másrészt, a kegyetlen betörési módszerüknek köszönhetően, képesek voltak iparszerű méretben beállítani új "húst".

Ez pedig abból állt, hogy elrobolták a kiszemelt áldozatot és a csapatba tartozók - tömegesen - mind megerőszakolták, megverték, análisan közösültek vele, ürülékkel szennyezett hímvesszejüket a lány szájába helyezték, és ha ellenkezett a lány, a szemgolyóra helyezett hüvelykujjat kicsit beljebb tolták.

Ez így ment több órán keresztül. Ha a lány elhányta magát lemosatták, váltva orális szexeltették egész addig, míg magától nem volt hajlandó végigcsinálni egy "menetet".

Másnap már finomabbak voltak, ha nem tanúsított ellenkezést az áldozat. Bárki, az adott körbe tartozó beszállhatott egy közösülésre vagy orális szexre, sőt a végén a magát teljesen megadó áldozatot, a jó rendőr rossz rendőr elv alapján, meg is jutalmazták egy rendes jó szexxel, talán élete első orgazmusával, napok, hetek után. Ezek a lányok így már némi távfelügyelettel kiállíthatók voltak a főútra, kamionparkolóba, vagy éppen eladhatók voltak jó pénzért külföldre.

A lány nem mert hazaszökni, hisz elrablói, megerőszakolói a lelki terrort azzal fokozták, hogy rendőrségi vallomás esetén megölik apját-anyját, megerőszakolják kishúgát. Beígérték neki, hogy ország világ előtt kikiabálják, miként közösültek vele tucatnyian, miképp "dolgozott" orálisan ugyanabban a pólóban láthatóan különböző "szerszámokon". A felvételek természetesen abban a fázisban készülnek, amikor életéért küzdve, némileg összeszedve magát, megtörve, már önként tette mindezt.

A meggyilkolt kislány erőteljesebb akaratú volt úgy látszik, nagyon nem akart megtörni, vagy a stricik voltak a cigányok új generációjához hasonlóan még kegyetlenebbek, de a lényeg, hogy kavics került a gépezetbe.

Ami botránymentesen tucatnyi lánnyal történik évente, most a felszínre került.

Természetesen csak a nagyközönség nem ismeri a kurtizáncsinálás Száva-féle módját, hisz a titkoszolgálat dokumentál mindent, hogy a politikusok is rendelkezzenek zsarolási potenciállal.

Az eset kapcsán a legnagyobb politikai félelem abból táplálkozik, hogy a profi bűnöző cigányok jellemzően "magyar" lányokat újítanak, elsősorban azért, mert a cigánylányok szülei-hozzátartozói rosszabbul vennék a dolgot (értsd. hajlamosabbak a bosszúállásra). Másrészt az országút mellett a rendőröknek legfeljebb annyit szólnak, hogy "ne nézzen már kiskorúnak", márpedig a putrikban 11-13 éves korban szexre fogott cigánylányok a szükséges kor elérésére gyerek után lévén elvesztik húsuk feszességét, valamint soha nem rendelkeznek azzal az intelligenciából fakadó tartással, mozgással, beszéddel, ami kell ahhoz, hogy a szerencsétlen a család számára a legtöbb pénzt csinálja.

Nem nehéz megtalálni a párhuzamot, Nóra a maga nemében egy Solymosi Eszter, vagy legalább is az lehet, ha itt minden kiderül a téma körül.

Alátámasztani semmi nem támasztja alá ezt a Nóri-párhuzamot, viszont az eset számomra inkább megengedi, hogy bűnözői szemlélettel elkövetett brutalitással állunk szemben (ahol akár csak egy elkövető erőteljes személyiség, de ez irányba instruálta a történést). A cigány néplélek megnyilvánulásaként tapasztalhatjuk, hogy amint spontán előtört a Száváknál a prostitúcióra kényszerítés eszközeként, ugyanígy tör elő teljesen spontán módon egy másik helyszínen, más időfaktorban jelentős élettapasztalattal nem rendelkező alig felserdültek között.

Nem mellékesen a bűnözői vonalat a képileg dokumentált, Sztojka-féle strici-fekete újszerű autó némileg hangsúlyozza, amire semmi magyarázat nincs az önkormányzati segélyen élő család esetében. (Kuruc.info: ebben szerintem téved az olvasó: a segílyesek nem elhanyagolható részének is jó autója van.)

Ennek ellenére elfogadom, hogy állhat spontán brutalitás a háttérben és lehet, hogy tényleg csak a helyszínen esett meg néhány, pár perces, a sértettre megalázó aktus, de van egy olyan érzésem, hogy jóval durvább a megoldás.

A felvillantott módszer pedig már csak Száva Vince személye miatt is érdekes, aki a cigány családok részéről exponálta magát. A testvérei hetente követték el ugyanezt a brutális nemi erőszakot betörendő lányokon, nem kizárhatóan családtagként Vince úr is részt vett bennük, ha másért nem is, akkor azért, mert a biztonságot szem előtt tartva nem szoktak ugyanis olyat hagyni, aki helyzete miatt információval rendelkezik, de nem érintett a tettével zsarolhatóan a törvénytelenségben.

(Szemközt röhögöm azt, aki szerint semmi köze a testvérei közelmúltjához, és nevetségesen pofátlannak tartom, hogy ugyanaz a generáció, aki a legszemetebb bűnözőként rettegésben tartott embereket, kiállítson egy politikai szinten érdekelt figurát. A felvetéshez hasonlatos közismert bűnözést folytató családok politikába beépülése sehol sem történt a jóízlést ennyire nyilvánvalóan sértve. Nálunk sem fog menni. Mert azért az erőszakos nehézbűnöző Szávák testvére nem egészen ugyanaz, mint egy alkoholcsempészetet nagyban űző politikailag és társadalmilag beágyazott ember fia.)

Végül még valamit arról, hogy hány fehér és hány cigány szajhát állítanak ki a mokka stricik. Kevesebb a cigányszajha, mint azt sokan gondolják. Aki van, azt is a falusi unokatesó állítja ki esetleg valamelyik szabolcsi út mellé, amíg nem számolják fel az illegális bizniszt. Legfeljebb kisvárosi környezetben, helyi igényeket kielégítő lányok maradnak a placon.

A cigánylányok több különböző ok miatt nincsenek túlreprezentálva, első ok az, hogy a kuncsaftok között nem keresettek. Az elhanyagolt cigánygyerek nem alkalmas arra, hogy a fizetőképes keresletet kielégítse, az ugyanis többnyire középosztály, vagy attól felfelé és bizony kell néha megszólalni, kell kicsit rúdon mozogni, kell viselkedni. Vannak körök, ahol az eltartott ujjal fogott pezsgőspohártól is lelohad a gerjedelem, márpedig ezeket kell elsősorban kiszolgálni a kuplerájban, ide bizony némi viselkedéskultúra alappal rendelkezők kellenek.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy cigány lányokat nem törnek be. Sokszor őket is. Hadd írjak egy-két példát arra, hogy hogyan szokás ezt. Például nyakig a homokba ásni, és úgy hagyni. Vagy, egy asztalra fektetni, egy-két ujj köré nagy szögeket hajlítani, azzal leszögezni. Majd napokon keresztül felváltva, erőszakosan közösülni vele, néha etetni, úgy mint a kutyákat, egy tányér a szája elé és ennyi. Olyan két nap után a nagy többség betörik, és kurtizánnak áll.

Végezetül még egy magyarázat arra, hogy Nórit esetleg tényleg stricik vagy stricipalánták rabolták el: Nóri elrablása, megerőszakolása és meggyilkolása szimplán lehetett "üzemi baleset" is, felnőtt (strici) kiképzők részvétele nélkül. Vagyis ez most nem kiképzés volt, hanem a kadétok (fiatal stricijelöltek) egyéni akciója, csak elrontották, mert rosszul választottak áldozatot. Esetleg talán ezért is gyilkolták meg a lányt, mert menet közben ráeszméltek tévedésükre.

A témával kapcsolatosan érdeklődésre tarthat számot az a pont ma (dec. 5.) reggeli stúdióbeszélgetés, melyben Dr. Zacher Gábor toxikológus, egy rendőr, és egy ügyvéd beszélgetett a kábítószerrel való visszaélésekről. Jellemző "elhurcolási" módszer az, hogy a szórakozóhelyen olyan szert csöpögtetnek - feltűnés nélkül - az áldozat italába, amitől 20 perc múlva K.O. lesz. Akkor feltűnnek a "kedves ismerősök", hogy majd ők hazaviszik. Persze ehelyett a félreeső helyen lévő lakásba/házba viszik, ahol folyamatosan ellátják megfelelő mértékű és összetételű szerrel (pl. ételében-italában), amitől egy akaratnélküli báb lesz belőle, így könnyen rá lehet ereszteni a kuncsaftokat. Mindez a TV-ben hangzott el..."


szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 12:31:13
Válasz #14
Nem elérhető

madinorbi


A hal a tortán helyett, és a szándékosan vagyok autista szemlélet ellen.
szekönd editör mentes felhasználó