2024. Április 28. - 00:07:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Helyi hülye hírek  (Megtekintve 322309 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. December 11. - 12:40:39
Válasz #15
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekem ez sok volt.  :-/--

2008. December 11. - 12:42:08
Válasz #16
Nem elérhető

madinorbi


Nekem ez sok volt.  :-/--
Kinek nem az, pláne ha szülő is az ember.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 13:48:59
Válasz #17
Nem elérhető

Rencsi


Nekem ez sok volt.  :-/--
Kinek nem az, pláne ha szülő is az ember.
Na meg ha lány az ember...ezen nagyon ledöbbentem, hogy így csinálják. Esélyük sincs szerencsétleneknek. :-Đ :-/-
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2008. December 11. - 14:48:41
Válasz #18

nyunyuka2

Vendég
Ettől rosszul vagyok, ez katasztrófa... :-/- :-/-

2008. December 11. - 15:31:09
Válasz #19
Nem elérhető

Gabe


a tisztelt média meg hallgat róla...   JA -SZERINTEM!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 11. - 15:32:42
Válasz #20
Nem elérhető

AtisFace


Na neee.....
Ez bőven sok szerintem bármilyen normális lelkületű embernek. Ezekre a cselekedetekre nincs semmi a földön, ami méltó büntetés lenne az ilyeneknek! :-/- :-/-
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2008. December 11. - 15:35:18
Válasz #21
Nem elérhető

madinorbi


a tisztelt média meg hallgat róla...   JA -SZERINTEM!
Figyelj van sok minden amit inkább nem írok ide, de az tény és valami joggal szorosabb kapcsolatban lévő személy is elmondhatja, hogy ilyen ügyek elhallgatása alkotmány ellenes
"Az tudniillik egyértelműen közérdekű adat: kik gyilkolták meg november 27-én Kiskunlacházán Horák Nórát. Innentől kezdve senkinek – az államelnöknek, az Alkotmánybíróság elnökének vagy másnak – sincs joga ahhoz, hogy mérlegelje: nyilvánosságra hozható-e a tény. Ilyen joga utoljára a Magyar Szocialista Munkáspárt – mint az államfő nemrég a Legfelsőbb Bíróság elnökének meg nem választása kapcsán üde nyelvbotlásként megnevezte: MSZMP – Központi Bizottságának volt. Ám eme párt megszűnése, és a demokrácia kitörése óta senkinek nincs joga ahhoz, hogy a széles közösségtől megtagadja a közérdekű adatokhoz való hozzáférést."

Ez több fórumon is fenn van.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 11. - 15:38:28
Válasz #22
Nem elérhető

Gabe


én is sok mindent letudnék írni, csak még összeesküvés-elmélettel vádolnának itt meg.  :D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 11. - 15:44:44
Válasz #23
Nem elérhető

fastor


bassza meg
nagymamám lakik abban a faluban, és a rokonaim nagyrésze annak közelében 0o0o0


az ideg rángat, hogy ezt elolvastam :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/-- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 11. - 17:15:53
Válasz #24
Nem elérhető

God Vazzeg


én is sok mindent letudnék írni, csak még összeesküvés-elmélettel vádolnának itt meg.  :D

Én is tudnék írni, de inkább mégse..  :-/--

2008. December 11. - 17:39:22
Válasz #25

Torony

Vendég
namost akkor tényleg szaporodnak az ilyen esetek, vagy csak a publicitás nagyobb? (így vagy úgy, csákányt az ilyen fejébe... vagy "nemesebb" szervébe)

"Megerőszakoltak egy amerikai lányt a Ferencvárosban

Az amerikai lány az éjszakai fürdőzésről tartott hazafelé barátaival december 6-án. A IX. kerületi Bakáts téren elvált tőlük, onnan egyedül ment tovább. A támadók ekkor estek neki, bántalmazták, majd megerőszakolták. A történtek után a meztelen diáklányt egy taxis vitte be a IX. kerületi kapitányságra.

A hvg.hu úgy tudja, a lányt a saját barátai is alig ismerték fel, kihallgatni pedig nem tudták a nyomozók. Az amerikai nagykövetség kérte, hogy az áldozat adatai bizalmasan kezeljék, a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik a bűncselekményről, csak annyit mondtak, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, tart az adatok begyűjtése és a lány ismeretségi körének a feltérképezése." (hvg.hu)

2008. December 15. - 22:28:31
Válasz #26
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. December 16. - 09:15:35
Válasz #27
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
„Réka bugyiban” 800 millióra perli a lapot Norbi
A dehonesztáló cikk miatt visszalépett egy üzleti partnere, állítja a fitneszguru, és bíróságra viszi ügyét.

Az ATV Esti Frizbi című műsorában Csisztu Zsuzsa, Schobert Norbert és Mester Csaba ügyvéd beszéltek a sajtóperekről. Csisztu elmondta, 8 pert indított különböző lapok ellen, és 8-szor nyert. A perek tárgya rágalmazás, becsületsértés és személyiségi jogok megsértése volt.

Schobert Norbi arról beszélt, hogy néhány héttel ezelőtt rendezett könyvbemutatójáról a Bors című napilap azt írta, felesége, Rubint Réka bugyiban vett részt az eseményen. Norbi azt mondja, a lejárató cikk nyomán egyik üzleti partnere visszalépett az együttműködéstől, ami hosszútávon súlyos százmilliókban mérhető veszteséget jelent számára. Ezért perli a lapot, méghozzá 800 millió forintra. Ha megítélnek 200 milliót, már elégedett lesz – tette hozzá Norbi.

Videó is van: http://atv.hu/hircentrum/2008_dec__reka_bugyiban__800_milliora_perli_a_lapot_norbi___video.html

Kell a zsé?

2008. December 16. - 11:21:49
Válasz #28
Nem elérhető

madinorbi


Súlyos koponyasérüléseket szenvedett, s a bántalmazás miatt már egy műtéten is átesett Szabó Attila gárdista, akit hétfőn hajnalban vertek össze, miután négy ember betört vecsési házába - írta meg a keddi Magyar Hírlap és Magyar Nemzet. Az egyik elkövetőt, aki egy 38 éves fővárosi férfi, már el is fogták.

A Magyar Hírlap ugyanakkor azt írta: "az áldozat és felesége egybehangzó véleménye szerint az elkövetők romák voltak", s arra is kitért, hogy a feleség szavai szerint amíg a támadók viperával és feszítővassal ütötték-verték a férjét, azt kiabálták, hogy "most magyarkodjál".

A Magyar Nemzet megszólaltatja Vecsés polgármesterét, "Szabó Csabát", aki szerint - mint írják - "nem zárható ki", hogy nemcsak egyszerű rablás, hanem politikai indíttatású támadás is történt. (Az interneten megtalálható információk szerint Vecsés polgármesterét Szlahó Csabának hívják.)

„Most magyarkodj te rohadék!” - üvöltötték a földön fekvő Sz. Attilának. Az áldozat felesége a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a hajnali órákban zajra lettek figyelmesek, de arra sem volt idejük, hogy emeleti hálószobájukból a földszintre lemenjenek.

„Az elkövetők olyan erővel törték ránk a hálószoba ajtaját, hogy az kettértört, a férjem pedig azonnal a földre zuhant. A támadók sállal fedték el az arcukat, de biztos vagyok benne, hogy romák voltak.” Sz. Attilát - aki az elsőként felavatott 56 gárdista egyike - mintegy négy percen keresztül viperával, és feszítővassal ütötték, verték, és közben azt kiabálták, hogy „most magyarkodjál - idézi fel az esetet az asszony.

Az elkövetőknél két lőfegyver is volt, egyiket rá, másikat férjére fogták. A szörnyű jeleneteket végignézte öt éves kislányuk is, a férfi nyolcvanhat éves nagymamáját pedig felvonszolták az emeletre. Az ütlegelés után pénzt követeltek az elkövetők, százötvenezer forintot átadtak nekik, ezután azt mondták, hogy „tudjuk, hogy örököltetek, mi azért jöttünk.” Miután a megtámadott család közölte, hogy senki nem halt meg, aki után örököltek volna az édesanya arany nyakláncát, és karkötőit leszakították.

A támadók az öt éves kislány kivételével mindenkit összekötöztek, a szájukat is leragasztották. A vecsési rendőrök az egyik férfit hamar elfogták, aki azt mondta, hogy ő csak sofőr, nem volt bent a házban. Ezzel szemben a megvert férfi felismerte benne az egyik támadóját, aki pisztolyt fogott rájuk. Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak elmondta, hogy rablás miatt indult eljárás. Az őrizetbe vett 38 éves gyanúsított korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak, és emberölési kísérlet miatt volt büntetve. Sz. Attilát súlyos koponyasérlüsékkel megműtötték a fővárosi Merényi kórházban.

A Magyar Nemzet az áldozat, Sz. Attila nevét közölve megjegyzi: a vecsési Jobbik és a Magyar Gárda egyik vezető személyiségéről van szó, aki a helyi MIÉP-ben is tevékenykedett, s tagja volt a városi nemzetőr szövetségnek. Szervezésével Vecsésen adományokból felállítottak egy honfoglaló vitézt ábrázoló bronzszobrot, adventi keresztet helyeztek a polgármesteri hivatal elé, a rászorulóknak pedig karácsonyra adományokat gyűjtöttek - sorolta a lap.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy rablás miatt indítottak eljárást, az őrizetbe vett 38 éves gyanúsítottról pedig azt közölte, hogy korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak és emberölés kísérlete miatt volt már büntetve.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 16. - 11:24:59
Válasz #29
Nem elérhető

madinorbi


Itt lehet valamit hozzátenni, ill. próbálkozni a közbiztonság javításával.

A Btk. szigorításáért gyűjt aláírást Sátoraljaújhely polgármestere - segítse Ön is az ügyet!
2008-12-16. 10:47

Az országban lévő tűrhetetlen állapot késztette a sátoraljaújhelyi önkormányzatot arra, hogy kezdeményezze: a törvény tegyen rendet az országban. Ehhez pedig módosítani kell a Btk.-t, szigorítani a büntetéseket, hogy ne legyen utcai erőszak. Mint Amerikában, ahol azonnali börtön várna a tanárverőkre! Egyszóval egy pár évig GARANTÁLTAN nem jönnének ki a börtönből azok, akik 8 napon túl gyógyuló testi sértést okoznak - írja a figyelmünket a kezdeményezésre felhívó olvasónk.



Az íveket nem csak sátoraljaújhelyiek tölthetik ki, hanem minden magyar állampolgár. Bővebben itt.

A lapokat el kell juttatni postán IDE:

Polgármesteri Hivatal
3980 Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.
Telefon: 06-47/525-100
Fax: 06-47/525-115
E-mail: ujhelpmh@t-online.hu

szekönd editör mentes felhasználó