2024. Május 28. - 11:23:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Hyperdrol X2 + Mass-FX + BSN Cellmass avagy szteroid utókúra másképpen  (Megtekintve 23385 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Június 26. - 16:46:02
Válasz #30
Nem elérhető

Bubee


Na újra itt!
A múlt hetem a katabolizmus jegyében telt. Országjáráson voltunk, ami alatt azt kell érteni h bejártuk a fél országot és megnéztünk minden fos gazdaságot, így láthattunk kurvasok tehenet, desznyót stbstb. Mindezt kb 2 millió fokban, a nagy semmi közepén, Ikarus busszal és még sorolhatnám a kedvességeket. A napi fehérjebevitelem kb 0-50 között volt valahol, de lehet a felső határ erős túlzás  ;D Ennek köszönhetően lepattant a karomról kb 1,5 centi aminek felettéb örülök. Arról már nem is beszélve h kb úgy érzem magam mint aki sose edzett. Olyanok az izmaim mint a fos  ;D Ez van sajna. Mivel az utókúrámnak vége van, ezért írnom kell egy konklúziót is. Íme:

Konklúzió:

Csak jót írhatok. Úgy gondolom h most bizonyítottak igazán a slágerkoxok  ;D Egy lightos szteroid kúrát követően ki merem jelenteni h 100% feletti a teljesítmény. És h miért írom ezt? Azért mert az utókúra csúcsán további erősödést tapasztaltam. Olyannyira h fekvenyomásban életem legjobbját nem a kúra alatt hanem az utókúra során teljesítettem. És akkor már nem volt bennem semmi, a jó öreg izomláz is visszatért, ami a kúra alatt teljesen eltűnt, köszönhetően a marha gyors regenerálódásnak. Sajna az utókúra vége eléggé szétcsúszott köszönthetőn a szájbavert vizsgaidőszaknak és ennek a fos Országjárásnak, aminek sok értelme nem volt.

Az egyedüli hátrányt én abban látom h maga a kúra olcsóbban kijön mint az utókúra. Örömmel látom h azért egyre több árcsökkenés van, így ha bizonyos szint alá esik az ára ezeknek a cuccoknak, mindenképpen érdemes beruházni a Mass-FX + Hyperdrol X2 párosra. Aki nem akar se erőt se izmot veszíteni, de még erősödni is akar, annak ez egy jó lehetőség. Egyébként a kettőt együtt érdemes használni, külön én nem ajánlom, főleg szteroid kúra után.

Summa summarum, a véleményem: KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 26. - 18:59:20
Válasz #31
Nem elérhető

tomi


hehe, tetszik ez az országjárásos sztori :D Jó felejtést hozzá.
Up the dose, lift the most!

2007. Június 26. - 20:44:11
Válasz #32
Nem elérhető

Bubee


hehe, tetszik ez az országjárásos sztori :D Jó felejtést hozzá.

Köcce Thomasz mester!  ;D

Most nemrég jöttem edzésből... 2 dolgot tapasztaltam: a mellem olyan lett mint egy nagy fos, a vállam pedig elnyűhetetlen  ;D Fekvenyomásban a 80 kilóba remegett a karom  :) 100ig mentem fel de ölég is vót  :o ;D Ja és a súlyom 96-97 kiló  :o ;D Mind1... egyelőre bizonytalan időszakot élek, de ebben az életformában előferdülnek az ilyenek és hasonlóak.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 26. - 23:37:37
Válasz #33
Nem elérhető

God Vazzeg


Köszönjük Bubee Mester  ;) Oda se neki, gyorsan visszajönnek a méretek, meg amúgy is diétába kezdesz, ahol a méret nem lényeg (ezzel nyugtatom magam, mert nekem is olvadnak a méretek :)) Az árakkal tényleg gond van, sajnos én nem is tudom finanszírozni magamnak ezt a fajta levezetést, pedig érdekes lenne november-decemberben szerintem :D Így maradok a jó öreg HCG+Clostyl+tamoxifen kombónál :D

2007. Június 27. - 09:17:17
Válasz #34
Nem elérhető

tomi


God Vazzeg, mit nyomsz most, ha nem vagyok tolakodó?
Up the dose, lift the most!

2007. Június 27. - 10:03:09
Válasz #35
Nem elérhető

Bubee


God Vazzeg, mit nyomsz most, ha nem vagyok tolakodó?

Ezt nem itt kéne Tomasz  ;D Vagy privi vagy kox rovat  ;D Ez a topik "le van zárva"  :o 8) ;)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Június 27. - 15:55:22
Válasz #36
Nem elérhető

tomi


Up the dose, lift the most!