Fórum > Termékáttekintések - segítség

ALRI - PRO ANABOL

(1/3) > >>

efitmaster:
Nyitok egy új témát erről a termékről, egyszerúen csak azért mert megéri nyitni egy új témát róla. ;) Van néhány termék, ami sokkal több figyelmet érdemel, mint csak egy vödör whey protein professional super hardcore anabolic...shit stb....

Ez a termék 2007 május közepén jött ki az USA-ban és kb. 4 napja van Magyaroszágon az extremefit store-ban. Amerikában már sok jó visszajelzés van róla. A Pro-Anabol az ALR Industries Evolution Stack-jének 3. tagja.

A YouTube-on egy tesztelő video naplót készített a Pro-Anabol-al. Itt érheted el.

Itt érheted el a termék teljes leírását - ALRI - Pro Anabol.

Mivel a leírása elég tiszta ezért nem fogok sok mindent hozzátenni, csak még pár apróságot.

K. Mi a Pro-Anabol?
V. A Pro-Anabol az ALRI legutóbbi terméke a Size and Strength sorozatból(Méret és Erő Sorozat). Úgy tervezték, hogy elősegítse az anabolikus növekedést.

K. 18 éves vagyok és 3 éve edzek. Jó a Pro-Anabol nekem?
V. Sajnos, nem. A Pro-Anabol 21 éven felülieknek készült.

K. Használhatom együtt a Pro-Anabol-t a Jungle Warfare-el, Bad Ass Mass-el és a Restore-al?
V. Igen, a Pro-Anabol az utolsó komponense az ALRI Evolution stack-jének.

K. Mégegyszer, mi is az a Pro-Anabol?
V. Nézd meg az első választ és olvasd el a termék leírását is.

A Pro-Anabol használható önmagában és stack részeként is.

Teljes stack-elési útmutató(hamarosan itt):




Bubee:
Remélem lesz még belőle télen  ::) ;D Akkor ha minden jól megy beillesztem utókúrának  --)  :-)-> ;D

ViCtor:
Valószínűleg tökéletes befejezés "negyediknek" a termék. Nemcsak befejezés, hanem levezetés. Majd írok bővebben a beszámolómban még a mai nap. Teljes képem van már róla és úgy gondolom, h több ,mint jó termék, de ezt majd részletesebben. Aki pedig a végére hagyja a kúrájában a proanabolt, annak sikerekben gazdag élményei lesznek. Ez már nem tömegel annyira, nem mozgatsz már vele meg nagy súlyokat, hanem inkább tömöríti a meglévő 'rostjaidat'. Hogy tisztább képet alkoss, ahhoz ki kell próbálnod. Amire pedig tervezték, arra pont jó; pucol, keményít, megtart, levezet. Tehát , szálkásít, libidót megtartja, izmokat bedurrantja, kedvet csinál még az utolsó szakaszra. Ugynakkor fejlődsz is vele, nem mint a retainnal. (ezt én tudom, miért hoztam kapcsolatba. am, jó termék az is)

Durranásban, erezettségben a nitrixet hazavágja simán, főleg ár/érték arányban (is)! Ahhoz képest, h nitrixből mennyi kell bevenni, és ebből..., simán látható, melyik a pro-bb!
Erőfelhozatlaban gyengélkedik a termék, hiú ábránd marad a nagy súllyal való edzés. Vannak ennél sokkal gyengébb termékek, amik jobban hoznak erőben.


A legtöbb termék,ami átment rajtam, mind jó volt, hozzták az eredményeket. De léteznek mindig jobbak. Nem feltétlen a legújabbak. Én arra vagyok kíváncsi, h adott helyzetben, melyik termék überi a másikat. Természetesen mindegyik termék más célt szolgál, de a fejlődés a lényeg. Én erre helyezem a hangsúlyt. ...meg próbálok segíteni, h melyiknek járt le az ideje és melyik az next version ugyannnyi uzsetonért, több tudással. Relatív minden, de az összegzés sokat számít.

miki_nrg:
Efitmaster, úgy fejezted be az első hozzászólást hogy stackelés hamarosan itt!
Úgy tűnik megfeledkeztél róla! Pótolnád azért így utólag? Mert most akarok egy ALRI kúrát csinálni!

miki_nrg:
persze ha az evolution cutting és az evolution bad ass mass stacken kívül van más stackelési lehetőség is

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése