Fórum > NAGY KARÁCSONYI MUSCLETECH TESZT!!!

Az én kedvenc MUSCLETECH tesztemberem...

(1/4) > >>

Steve Namat:
A tesztek alatt majd szavazz a kedvenc tesztemberedre!


16 nap múlva lezárom a szavazást, a legtöbb szavazatot elért tesztelő nyereménye:


-1 doboz MAP Altered State

-1 doboz MAP Arson

-szereplés a Gyurma Magazin egyik adásában

 :-O :--: =/+' :-oD /7% @-o @:-)

Steve Namat:
Még 3 nap... :-}

efitmaster:
A teszt hamarosan lezárul és annyit rövid összegzésül, hogy nem volt hosszú teszt, de követve a sokszínű naplókat, az egyik legjobb teszt volt eddig, amit csináltunk, hála a kitünő tesztelőknek, akik által sok megközelítésből láthattuk a termékeket a való életben, és hozzájárultak ehhez a sikeres akcióhoz.

Annyi biztos, hogy sokan kvalifikálták magukat további tesztekre is, amelyek indulnak a közeljövőben! Figyeljétek Steve "Santa Clause" Namat következő felhívását, mert bármelyik pillanatban indulhat a következő!  8-)

Nagy köszönet minen résztvevőnek!!!

Üdv,
efit  O0

tomi:
Mi köszönjük!  /:-) :-)!

Seth:
Köszönjük a lehetőséget efit, Namat & Muscletech! Húha, most nézem... köszi a szavazatokat, nem is tudok mit mondani... (Mondjuk annyit: reméltem kicsit nem én leszek az első, mert be vagyok szarva mi van, ha nem poénból írták, és tényleg benne leszek a Gyurmában pl. Németh Pisti mellett... mintha sosem fogtam volna súlyzót a kezembe...  :-O ) Remélem fekete hosszúujjúban lesz, pl. valami szabadtéri helyszínen éjjel, kivilágítatlanul... 3 év múlva...  és talán nem látszik hogy majd 25 kilóval könnyebb vagyok... 8-) ) Viszont a MAP termékeket szívesen górcső alá venném  o:) o:) Na meglássuk nem iszunk előre a megve bőrére...  ;-oo-;

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése