Bodybuilding.hu Fórumok

Fórum => Termékáttekintések - segítség => A témát indította: parrre - 2007. Június 26. - 19:59:50

Cím: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. Június 26. - 19:59:50
Hi

Arra gondoltam, lehetne egy topic, melyben ki lehetne vesézni ki milyen stacket akar/fog használni, miért olyat, milyen célra, stb., illetve aki tud érdemben hozzászólni a dologhoz, segíteni, tanácsot adni az megteheti. Mivel úgy tűnik nagyon sokan (egyre többen) használnak valamilyen komplett stacket, szerintem jó ötlet ha minden info egy helyen megtalálható. ::)

Kezdeném is egy "csemegével"  ;)

Gaspari Maximus Stack (6 hetes kúra)

Hozzávalók :

1 doboz Halodrol Liquigels
1 doboz Orastan-A
1 doboz Novadex XT

Infok :

http://www.zupplements.com/store/product_info.php?cPath=52&products_id=239 (http://www.zupplements.com/store/product_info.php?cPath=52&products_id=239)


Több külföldi oldalon azt írják hogy iszonyú durva, szteroid szerű eredményt produkál, nálunk viszont nem nagyon találtam infót róla.
Valaki esetleg próbálta már? Vagy mondjuk az alkatrészek közül valamelyiket ?

Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: fLeSs - 2007. Június 26. - 20:32:45
A Halodrolról én is szépeket olvastam, de az még az eredeti Halodrolra, a prohormonra vonatkozott. A gélkapszulás hatása jóval gyengébb az eredetinél.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. Július 19. - 22:17:36

Stack ügyileg lenne kérdésem.

Van a Bad Ass Mass Cutting stack. Ha értesüléseim helytállóak, (illetve angoltudásom) a cutting itt zsírégetést jelent.
Namost. Ha A B.A.M komponensei egyenként is általában száraz izomtömeget építenek, ez így rendbe is van.
A kérdésem , hogyha cutting stack-ként nyomom a cuccot, hogyan kell kajálni  /7% ??

Nyilván a 4-5 g ch /kg itt nem megy mert abból nem nagyon lesz "cutting" . A 2-3 g meg félő hogy nem elég az "izomépítő" szereknek.

Segicsetek má me ojjan depi vok hogy mingyá öngyi leszek . :-/- o:)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Augusztus 11. - 21:17:19
Sziasztok sztekkelők!  @:-)

Alri PRIMED & REG-X. Az egyik legjobb és legolcsóbb páros, amit be tudsz szerezni. Én többször tettem, nem bántam meg!
Akinek az a gondja, hogy nem tudja, mi a legjobb, milyen párost szerezzen be ebben a kategóriában, nem szeretne csalódni, annak bátran ajánlom ezt a kombót!
Hozzáteszem, h eddig azért voltak leárazva, mert nemzetközileg gondok voltak a doboz állagával. Levegővel érintkezve úgymond "megkövültek". A Cég hírdette,h a terméküknek semmi baja, hatásilag ua.
Nekem sem okozott csalódás. Háromszor egymás után is erre voksoltam. Sőt még élveztem is, h kicsit bajlódhatok a cuccal. Vízben pedig így is azonnal és kiválóan oldódik. Viszont extrém íze van mindkettőnek. Nekem bejött.
tapasztalat: támogatja az intenzív, megterhelő edzéseket, több pump, energia szint növekedés, erezettség nem volt számottevő, primed kis adagja annyit tudott, mint másik termék dupla adagja. kitartás a második órában is..ha van.
A többi kategóriával ellentétben a primednek korrekt profilja van. 22g-os adagja alá nem csak felsorolva vannak a cuccok(és te dönts el,miből ,mennyi van benne csökkenő sorrendben) ,mint az sp250-ben vagy a vapornál, hanem minden mátrixát számadatokkal látott el. Hatásos, tényleg! Vannak ennél zsírabb kombók is a kategóriában,de ár/érték arányban verhetetlen. De vannak ennél drágábbak is, amik fele ennyit sem tudnak.
Apropó, az már csak hab lehet a tortán,ha emellé még jungel meg venomot is nyomat valaki vagy restorét... uhhh
Most nem jut eszembe több. Csak az, h újra beszerezném:)
ui. Megjegyzem, h a boltban szóltak előre az állagáról, ami dícséretes. Thx!  ;D


Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Augusztus 19. - 11:54:06
Sztekkelők szevasztok!  ;D

Újabb bevált kombóról szeretnék egy rövidet írni nektek, csak úgy...  ;D Nem más, mint a Hydroxycut Hardcore és a Leukic párosról.
Másodjára van szerencsém a Muszklitek' H-H-hoz és harmadszor a Leu-hoz. De együtt még sosem volt dolgom velük, mindezidáig. Rájöttem, h e két cucc csak együtt a leghatásosabb, és sztem sehogy máshogy. Legalábbis, h érthető legyen, így a legszuperebb. Nem gondoltam volna, h később, ódákat fogok zengeni a H-H-ról, de így lett.

Ami jellemzi: Látványosabb alakváltozás úgy, hogy a súlyod stagnál. Ergo, az izom nem tűnik el.* Elég hamar látszik az eredmény, főleg alacsonyabb testzsírszázaléknál. Ezért jobban ajánlom a végfelhasználóknak ezt a sztekket, mint 10+ kiló felesleget cipelőknek. Okay! Nyílván ott is hasznára válhat az embernek, de oda több idő kell.

A dózis protokolt érdemes betartani, mert a kezdeti 1 szemek is rendesen hozzák az eredményt az elején! Ez komoly! Nem kell mindjárt ezer szemet bevenni, mert nagyfiúnak érzed magad.
H-H:
1: első 3 nap 2x1 kapszula /nap
2: köv. 3 nap 2x2
3: köv 14 nap 2x3
Első adag mindig reggel 30-60 percel reggeli előtt.
Második adag ugyan így edzés előtt ennyivel. Pihinapon koradélután vedd be. (Fontos, hogy a második adagot,f őleg edzésnapon, szobahőmérsékletű vízzel nyeld be)  8)

Leu:
Edzésnapon azonnal pont edzés előtt 1 adagot ,azaz 6 szem tablettát. Pihinapon meg az első dolgod legyen ez reggel. Akinek sok pénze van,az meg napi 2 adagot szedjen be.

Na, nekem tetszik e páros ereje. Eredményt evvel lehet elérni,tuti. Sokat próbáltam sokféleképpen, ez ütős! Nagyon ott van.
Egy kis anabolikusság fogyás alatt. Finoman fogalmazva. Ez a H-H & Leu páros! Nem kell bonyolítani, csak használni.  ;D

ui.: Természetesen, kaja, pihi, és more intensity edzés szükségeltetik. Legalább a fogyasztásodnak (étel) 70%át tegye ki értelmes kaja&pia, vagyis fehérhús és sima víz stb. (LEGALÁBB). A többi lehet cukros eredetű vagy egyéb, de ha felborúl az arány, akkor ne szerezd be ezt a kombót, mert szart sem ér majd. Ez a minimum.

ciao, shock sikert! /:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Augusztus 24. - 11:37:49
Hey Stack-arcok!

Nem azért írok ide állandóan, hogy a sorokat töltsek ki unalmamban, hanem azért, mert vannak olyan kombók, amikről érdemes írni.
Méghozzá a kihagyhatatlan Axis-HT és Nitrix páros.

-határozottan állítom, h az egyik legjobb erőnövelő stack
-tömegelésnél és pucolásnál is hihetetlen energiát és erőt "okoz"
-hozza az eredményeket
-iszonyú kemény edzéseket lehet vele csinálni, és ez nem csak duma.
-Steve-Milos -féle brutál edzésnél is végig megmarad az erő, ---> mi az hogy' (rövis pihenőkkel,sok ismétlés, akár nagyobb súlyokkal) Bőven az ilyen edzések támogatására is alkalmas.

És mégvalami. Itt nem csak a Nitrix erejéről van szó, mint sokan hiszik. Hogy az Axis csak pár százalékban egészíti ki. Ezt meg kell cáfolnom. Az Axis igen is nagyon erős és,ha nem a legjobb  teszto a piacon. Úgyhogy, én a mutatót az Axis felé húznám, bőven.

Természetesen az alapdolgoknak meg kell lenni, ezek nem fő táplálékok. A napi protein bevitelnek meg kell lenni, a ch-nak is, de pucolásnál nem számottevő. Ha értitek,mit mondok.

Egyenlőre ez a páros rajta van az én álom-stack listámon. Tudom,miről beszélek,hisz sokakat probáltam már. Higgyétek el,ez egy brutál választás. Többre leszel képes vele. Ha majd akárjátok, lekarcolhatom valahová majd az én stackem, ami persze nem arról szólna,h mindenféle szar dolgok összevisszasága lenne,hanem olyan cuccok együttese,ami tényleg kombóba téve brutalizál. (..létezik ilyen szó?  ;) hm) Szóval, minden szart össze lehet önteni-keverni a hatás érdekében, de felesleges, ha létezik racionálisabb választás. Ebben tudok segíteni.

csocsi All!






Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. Augusztus 24. - 13:00:19
Victor:
Ha mar ennyi stacket letoltal, akkor igazan mutathatnal magadrol egy kepet, hogy milyen izmos vagy : @:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Augusztus 24. - 15:14:17
Heh,  ;D egy-egy stacket letoltam, folymatosan kipróbálva, nem vagyok én olyan izmos,h mutogassam magam.  ;D ;D
majd ,ha kötelező lesz, és vagyha sokan akarják,akkor mutathatok.
Ha annyi nem elég, hogy leírom, mi, mit tud,akkor nagyon sajnálom.  ;)
Hosszabb kúrákat még nem csináltam végig.. Írtam,h ha kialakúl nálam egy racionális stck csomag, akkor azt fogom használni legalább egy fél évig. Nálam az lesz mérvadó. Anno még azt is leírtam, h 2 évig ~kb, ki fogok próbálni hónapról-hónapra dolgokat. Lassan,mindenbe már belenyúltam, természetesen, nem össze vissza. Ha tudni akarod, áltlában tudom ,miért megyek be az extremefitbe,de mégis szinte egy órát eltöltök ott, és mégtöbbett,ha szóbaállok az eladókkal.
Gondolhatod. Szerintem ez nem hülyeség. Akárki-akármit mond. Mai napig nem bánom ezt az egészet.
Ha vki azt kérdi, "nekem ,mit ajánlasz"... azt mondom, nem tudom. Próbálgasd ki a dolgokat és meglátod, neked ,mi jön be. Itt mindengyik termék jó és használ, de én azt tapasztalom,h mi tartósabb, mi gyorsabb és mi éri meg az árát. Erre vok kíváncsi, h mit mivel lehet a legeslegjobban összetenni, h a lehető legjobban működjön szinergiában. És a lehető legszuperebb eredményeket hozza.
Sajnos, stck-et össze lehet tenni nagyon szarúl is. Nem is mindengy,h fázisokban mit használsz, pl tömegelésnél, pucolásnál, stb, kinek milyen alakja van stb. Itt egy példa erre: BSN-MHP-MT híres top-end-es tömegnövelői. Mindhárom rohadt jó, de nem mindegy, melyik kúrádban, melyiket teszed bele. Vagyis, sokat nem rontasz, csak...van különbség...  a végén.

-provokációra meg csak annyit mondhatok ,hogy, ha nem elég ,h írok, akkor mutatom magam ezerrel  :D, ha az sem elég, akkor sok-sok ingyen cuccot kapsz, hogy hátha.... és ,ha kielégűltél, akkor boldogak leszünk.

Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. Augusztus 24. - 15:53:06
Egyaltalan nem provokacionak szantam :)
Csak szerettem volna latni egy kepet olyan fickorol aki foleg ilyen extremfittes stackekkel epit izmokat, mindossze ennyi : )
egyebkent meg majd hozzad fordulok akkor privibe a majd hamarosan (1.5honap mulva) indulo tomeglesemmel kapcsolatosan..
egyebkent meg mikor lesz m-drol ,p-lex a shopba? vagy nem is lesz soha?:(
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 24. - 15:57:53
zen,

Victor csak egy az extremefit-es vásárlók közül. Rajta kívül több ezren vannak mára csak Magyarországon.(törzsvásárlók!!!). Nagyon sok versenyző is, sőt van véletlenül egy IFBB pro fogyasztónk is.(és nem kamu, mint sok helyen máshol, mivel ő tényleg csak extremefit-es cuccokat szed+pár más apróságot @:-) már 2 éve) O0 itt csekkold le a kisgyereket, ha kép kell ;D. (http://www.bodybuilding.hu/supersite/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=865)

A világon pedig TÉNYLEG több százezren fogyasztják az extremefit-ben is kapható termékeket.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 24. - 16:08:35
Victornak pedig köszönöm, hogy folyamatosan és részletesen megosztja tapasztalatait a termékekről, amiket kipróbált, olyan módon, ahogy ő akarja. Senki nem kérte rá, mégis megteszi, csak azért, hogy másoknak segítsen választani...

...A véleményeiből pedig mindenki levonja a saját következtetéseit, ami egy jó dolog.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tomi - 2007. Augusztus 24. - 16:19:03
Szerintem Viktornál nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem, hogy rengeteg tapasztalata van a termékkel kapcsolatban, mert nagyon sokat kipróbált. Máskor is voltak már kétségek a személyiségére vonatkozó szimpátiát illetően, de én kitartok amellett, hogy egy rendes srác, akinek lehet adni a véleményére. Aki ennyi terméket kipróbált, az csak jó referencia lehet a tápkieg. kérdések kapcsán, teljesen függetlenül attól, hogy hogy néz ki.  /:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. Augusztus 24. - 17:53:13
Efitmaster :)
ertem en.. mar reggel fele elolvastam a cikket.. minden reggel ugy kezdodiK: zabpelyhes turmix eves kozbe , Steve Namat  irasait olvasom..(verseny felkeszules)  :D ez gondolom sokat elarul mennyire faszas elmenybeszamolot ir..

Mas: szoval akkor Efitmaster te mond meg, hogy varhato e m-drol es p-plex a kozeljovobe?: )

Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 24. - 19:03:50
Efitmaster :)
ertem en.. mar reggel fele elolvastam a cikket.. minden reggel ugy kezdodiK: zabpelyhes turmix eves kozbe , Steve Namat  irasait olvasom..(verseny felkeszules)  :D ez gondolom sokat elarul mennyire faszas elmenybeszamolot ir..

Mas: szoval akkor Efitmaster te mond meg, hogy varhato e m-drol es p-plex a kozeljovobe?: )



zen,

a competitive edge labs m-drol-jára és p-plex-ére gondolsz? abszolut nem ismerem ezt a két gyártót és nem is hiszem el, hogy az eredeti superdrol és pheraplex hatóanyag van a dobozukban. Ha valóban az lenne, akkor az FDA már kinn lenne náluk és bezárná a bazárt. És ha továbbra is szabadna ezt a két hatóanyagot forgalmazni amerikában, akkor pedig szerinted az AnabolicXtreme(aki bemutatta először ezt a két terméket a piacon) miért nem forgalmazza tovább? Majdnem napi kapcsolatban vagyok az Anabolic Xtreme 2 tulajával és a legutolsó info az eredeti Superdrol-ról és a PheraPlex-ről annyi, hogy csak FDA engedéllyel lehet gyártani és csakis amerikán kívülre, és csak olyan országba, ahol bizonyítottan legális a két termék.(az EU nem az a hely).

Szóval, nem lesz az extremefit-nél se m-drol, se p-plex, mert valószinüleg két kamuról van szó.

Lesz viszont SUPERDROL NG(Next Generation), ami új és ütős termék lesz az Anabolic Xtremetől. Pár napja jött ki amerikában és csak most kerül az üzletekbe. Na, az egy jó cucc lesz!!!

Egyébként, ha nagyon sietsz, talán van még egy doboz a híres ALRI-ErgoMax LMG-ből az üzletben.(ezen a héten mind elfogyott, ami jött) és ez a termék szinte egy az egyben PheraPlex.(legalábbis a bátyja a PheraPlex-nek) ;)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 24. - 19:07:49
Hmm... Jól néz ki a doboza  ;D Reméljük tud is valamit  ;D
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 24. - 19:13:35
Tudni fog valamit! ;)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. Augusztus 24. - 19:31:38
doboza tenyleg nagyon fasza : ) ezt tuti beprobaljuk!
mocskos FDA...
akkor meg az amerikai oldalok kaphatjak be, hogy azt irjak ugyanaz a hatoanyag...  &#×
de lehet ennek ellenere beprobalom,ozt beszamolok itt rola..
es prostanzonolt is betiltottak?:(
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2007. Augusztus 24. - 19:38:46
A prostanazolt sem lehet legálisan forgalmazni az USA-ban már.(nem tiltották be, csak felszólították a gyártókat, hogy fejezzék be a ...)

Viszont az Orastan-A a Gasparitól van és jobb mint a Prostanazol volt!!

Az m-drol-t pedig szerintem felejtsd el, ha nem akarod kidobni a pénzed az ablakon és nem akarsz érdekes mellékhatásokat, amit utána "nem győzöl kitalálni, hogy mi a fasz az és mitől pontosan..."

Kérdezd meg Bubee-t. Azt hiszem nála volt, mikor a másik kamu superdrolt nyomta annak idején(amit úgy hívtak hogy methyl masterdrol(vagy valami ilyesmi) és valami észkombájn kitalálta, hogy az az olcsóbb superdrol) és nem győzte leírni a mellékhatásait. Egy kalap szar volt...Az emberek pár dollár vagy pár ezer forint spórolásért még a szart is megeszik sajnos...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Bubee - 2007. Augusztus 24. - 20:37:09
A prostanazolt sem lehet legálisan forgalmazni az USA-ban már.(nem tiltották be, csak felszólították a gyártókat, hogy fejezzék be a ...)

Viszont az Orastan-A a Gasparitól van és jobb mint a Prostanazol volt!!

Az m-drol-t pedig szerintem felejtsd el, ha nem akarod kidobni a pénzed az ablakon és nem akarsz érdekes mellékhatásokat, amit utána "nem győzöl kitalálni, hogy mi a fasz az és mitől pontosan..."

Kérdezd meg Bubee-t. Azt hiszem nála volt, mikor a másik kamu superdrolt nyomta annak idején(amit úgy hívtak hogy methyl masterdrol(vagy valami ilyesmi) és valami észkombájn kitalálta, hogy az az olcsóbb superdrol) és nem győzte leírni a mellékhatásait. Egy kalap szar volt...Az emberek pár dollár vagy pár ezer forint spórolásért még a szart is megeszik sajnos...

Hát, elég ütős volt mind hatásában mind mellékhatásaiban. Visszatekintve a nálam jelentkező mellékhatásai miatt enyhén szólva se érte meg, igaz erős voltam meg nőttem is tőle, de menni alig bírtam, dőlt az orroból a vér hacsak picit is megfújtam, depresszió szerű hatásai is voltak a vége felé. Lehet h lehetett volna csökkenteni ezeket taurinnal meg egyéb szirszarokkal, de nem hiszem h túl sokat segített volna a problémákon. Másoknál nem jelentkeztek ilyen és ennyire erős mellékhatások, nálam viszont minden jött.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Augusztus 25. - 00:18:08
Hello!

Köszi a a kedves szavakat! Én annak örülnék a legjobban, ha egyre többen és többen írnának a tapasztalataikról, miket próbáltak, mik jöttek be, mire érdemes befektetni, mire nem. Ez lenne a legjobb. Én sem próbáltam még mindent és ne csak én írjak.  :D
Nálam úgy működik, h havonta kb egyszer lenézek a store-ba, azt kész. És, ami a legjobban bejött, arról írok. Persze , ez azért nem ennyire komolytalan. Szóval, havonta pár dolog mindig sorra kerűl. Kb. így kell elképzelni.

A Gaspari-féle Orastan-A-ról pedig én is iszonyat jókat hallottam, de még nem volt szerencsém hozzá. Ezért is érdekel Linda cikke erről.
Szemezek evvel, félek, nem lesz sokáig a piacon.


Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. Augusztus 25. - 11:43:36

A Gaspari-féle Orastan-A-ról .... félek, nem lesz sokáig a piacon.



Nananana ! Nem vészmadárkodni itten !  :-/--    ;D
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. Augusztus 26. - 12:53:03

Sztekk zsírégetésre.

Gaspari Thermogenic Thyrotabs + 3rd degree burn. Ilyet már próbált valaki ?
Illetőleg olyasmin is filóztam hogy Thermogenic Thyrotabs + Hydroxycut  ::)
Merugyanis .... mindkét cuccról aszongyák hogy eszement jó. Akkor ezekszerint ez a kombó duplaeszement.  @-o

 ?:-/ :-)->
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Október 21. - 16:11:01
Abszolút erőbajnok stack: (NanoX9, Gakic) Axis-HT, Nitrix, Aplodan
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Kola - 2007. Október 21. - 20:11:22
Vic
az én erőbajnok stackem:Aplodan,Gakic,naNOx9...
 @:-)
aki teheti az próbálja ksi sztem sejtitek hoyg milyen edzés lesz tőle... @-o
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: ViCtor - 2007. Október 21. - 20:14:14
...alapjában a legjobb az Axis-Nitrix páros. Ha ezt megtoldjuk Aplodannal, akkor jobb nem is létezhet. (közel sem)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. Október 23. - 22:50:03
Na most hétvégén kipróbáltam  egy tömegnövelő stack-et. Nagyon ütős. A következő :

Reggeli : szalonnás tojásrántotta (10 tojásból) + paprika, paradicsom, 3 zsömi
Ebéd : Törkölypálesz + Marhahúsleves + Marhapörkölt + nokedli + Cseresznyepaprika, + gesztenyetorta + almatorta + kávé + villányi kékoportó
Uzsi : lásd ebéd
Vacsi : lásd uzsi  8-)

3 nap, + 4 kiló !!

Odabasz 10000-el.

De a 16. hét diéta után minden kaja egy fél orgazmus volt. Márcsak ezért is szeretek diétázni.  ;D
Holnaptól diéta back in action.  ˝=/
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. Október 23. - 23:03:10
Na most hétvégén kipróbáltam  egy tömegnövelő stack-et. Nagyon ütős. A következő :

Reggeli : szalonnás tojásrántotta (10 tojásból) + paprika, paradicsom, 3 zsömi
Ebéd : Törkölypálesz + Marhahúsleves + Marhapörkölt + nokedli + Cseresznyepaprika, + gesztenyetorta + almatorta + kávé + villányi kékoportó
Uzsi : lásd ebéd
Vacsi : lásd uzsi  8-)

3 nap, + 4 kiló !!

Odabasz 10000-el.

De a 16. hét diéta után minden kaja egy fél orgazmus volt. Márcsak ezért is szeretek diétázni.  ;D
Holnaptól diéta back in action.  ˝=/

Az igazság nálad van...
A hosszú pihenő alatt én is odatettem magam egy kicsit.Bár nekem csak 2,5 kiló jött vissza a diéta terményéből,de ez is megérte!
Holnaptól én is vissztérek a diétás koszthoz.
Az elmaradt képek is felkerülnek a VPX blogomba és azzal együt le is zárom azt.
Holnaptól elindul egy Ergolean-Hydroxycut Carb Block diétás 1-1,5 hónap.Amint megjön a Novedex,onnantól beszálla ringbe ő is.
Megvan a naNO Vapor és az edzés utáni motyóm is,de azok majd csak az utolsó diétás ciklus után következnek.
Toljad tovább Parrre ezerrel!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 11. - 14:02:27
Tud valaki valami kézzelfoghatót az Anadrox-ról???
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Nutzilla - 2007. December 11. - 14:10:43
A vendégemnek hoztam Anadroxot de a Hidroxycut egyértelműbben viszi a prímet. Jelzem nem én próbáltam...de az edzés jobban ment tőle neki.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 11. - 14:15:51
De az A.-nak van NO fokozó része is nem csak pörgető/zsírégető-ha jól emlékszem...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: shp - 2007. December 11. - 16:00:31


Hasonló cipőben járok én is.   Januártól már kökemény zsírégetés lesz. :-/--  Ráadásul, ha így haladok, mint a teszt első hetében, lesz mit leégetni.
Anadrox-szal én is szemeztem egy időben, de kevés tapasztalatot olvastam róla...

Úgy néz ki, hogy két doboz Lipo6x fogja várni a bevetést, de egyelőre még nem tudom, mivel egészítsem ki, mire váltsak majd.  ?:-/

(lehet, hogy átmászok a zsírégetés topicba  ::) )
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 11. - 16:12:16
Én a tesztre ráhúzok egyből 2 adagnyi Musclebuilding Stack-et és majd csak utána jöhet egy diétás fázis újra.
Egyelőre negem is megdobott a teszt első hete.Sztem a másodikban akkora változást nem fogunk tapasztalni:
-kevesebb Cell Tech(kevesebb CH)
-már elvileg be van mindenki töltődve :-oD
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. December 11. - 18:13:09
Anadrox nekem bejött. Valahol már irtam róla de nem tudom hol.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: rajcipeti - 2007. December 11. - 18:22:17
Nekem is.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 11. - 18:44:35
Anadrox nekem bejött. Valahol már irtam róla de nem tudom hol.
Keresd meg! @-o
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Lobo Marunga - 2007. December 15. - 16:07:16
 
Sziasztok!
 
Februárban lesz hogy 2 éve edzek, soha nem fogyasztottam eddig stack-et, ebben kérnék tőletek segítséget. Bár most diétán vagyok, gondolva a jövőre, kihasználtam a Gaspari 35%-os engedményét és beszereztem egy Halodrol Liquigels-t. Február 1-től gondoltam, hogy egy komoly izomépítésbe kezdenék, ennek az első pillére lenne a Halodrol. Mit lenne érdemes beszereznem mellé, ami tényleg dobna rajtam izomban?  ?:-/
Néhány adatot beírok magamról. Habár a számok csalókák...
171 cm magasság. Tömegelés idén szeptember elejéig: 65 kg -> 83.5 kg
Kar: 31 cm -> 38.5 cm
A combom 64 cm volt tömegelés végén.
Zsír %: 10.5 % -> 25%

Most diétán:
Kar: 36 cm 
Comb: 62 cm.
Zsír %: 18.3%
Súly: 74.1 kg.
 
A kezdők bénázásához híven elrontottam a tömegelés elejét (túlzott zsírosodás nem megfelelő kaja miatt) és a diéta elejét. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a nehezen fejlődők közé sorolom magam (különösen a karomat).
Őszinte leszek, én egy kisebb csodát várnék a stack-től...  @-o
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. December 18. - 12:44:29

Sziasztok!
 
Februárban lesz hogy 2 éve edzek, soha nem fogyasztottam eddig stack-et, ebben kérnék tőletek segítséget. Bár most diétán vagyok, gondolva a jövőre, kihasználtam a Gaspari 35%-os engedményét és beszereztem egy Halodrol Liquigels-t. Február 1-től gondoltam, hogy egy komoly izomépítésbe kezdenék, ennek az első pillére lenne a Halodrol. Mit lenne érdemes beszereznem mellé, ami tényleg dobna rajtam izomban?  ?:-/
Néhány adatot beírok magamról. Habár a számok csalókák...
171 cm magasság. Tömegelés idén szeptember elejéig: 65 kg -> 83.5 kg
Kar: 31 cm -> 38.5 cm
A combom 64 cm volt tömegelés végén.
Zsír %: 10.5 % -> 25%

Most diétán:
Kar: 36 cm 
Comb: 62 cm.
Zsír %: 18.3%
Súly: 74.1 kg.
 
A kezdők bénázásához híven elrontottam a tömegelés elejét (túlzott zsírosodás nem megfelelő kaja miatt) és a diéta elejét. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a nehezen fejlődők közé sorolom magam (különösen a karomat).
Őszinte leszek, én egy kisebb csodát várnék a stack-től...  @-o

A Gaspari Maximus stack-et nézted ? Az egy elég ütős kombó. Halodrol + Orastan + Novedex mellé egy jó fehérje aztán .. @:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 18. - 12:48:10
Parre!

Te hogy állsz a diétáddal?
Megy még,vagy abbamaradt?
Üdv

Tamás ;-oo-;
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. December 20. - 09:08:14
Parre!

Te hogy állsz a diétáddal?
Megy még,vagy abbamaradt?
Üdv

Tamás ;-oo-;

Hátőőőő papíron még megy, de a zsírégetés topicban leírtak most egy kicsit bekevertek.
(Meg mellesleg mivel idén még nem akarok versenyt nyerni  8-) valszeg a karácsonyi malacsültből erőteljesen ki fogom venni a részem  /7% )
Január végéig van egyébként betervezve a diéta, januárt jó durván meg akarom nyomni, (olyan 95-97 kg -ig) aztán 2 hónap száraz izom felfelé történő pakolása majd 3 hónap ismételt lefelé történő szálkásítás fog következni .  8-} 8-) @:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: hopika - 2007. December 20. - 16:07:25
Hellyel-közzel hasonló a cípő...csak én most szárazizmozok...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. December 21. - 18:22:12
Ha mar Stackek ugy altalaba a topik nev, akkor itt a jovohet keddtol indulo stackem alapja:


Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: parrre - 2007. December 21. - 19:38:13
Ha mar Stackek ugy altalaba a topik nev, akkor itt a jovohet keddtol indulo stackem alapja:




Ezt így milyen vezérelv mentén válogattad össze ha szabad kérdezni ?  ::)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. December 21. - 20:08:34
fokent m-drol kore szedtem ossze a tobbi dolgot.
M-DROL Efit altal ellenzet szer,(mar Bubee egyik sd cloneos tesztjebe kiderult, hogy az ilyen eros szereknel, komoly mellekhatasok lephetnek fel..foleg ilyen cloneoknal... viszont kulfoldi szajtokon agyondicserik ezt a termeket, majd most kiderul) ami a superdrol cloneja, ami annyira vonz mar evekota, hogy kikell probalnom... e szer kore csoportositottam a tobbi anyagot, ha kura menete erdekel, szivesen leirom!

respect
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Bubee - 2007. December 21. - 21:32:22
Ha mar Stackek ugy altalaba a topik nev, akkor itt a jovohet keddtol indulo stackem alapja:


Jó a laptop-od  :-O ;D Nekem is ilyen volt  :-)!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Kola - 2007. December 22. - 12:59:41
zen!
honnan rendelted az m-drolt???és mennyi volt a szállítási költség???pls  ?:-/
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: zen - 2007. December 22. - 13:03:02
boltbol, de ez nem a reklam helye!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Kola - 2007. December 22. - 13:51:36
de melyik külföldi site-ról rendeltél???
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: sany80 - 2007. December 22. - 16:12:55
Anadrox nekem bejött. Valahol már irtam róla de nem tudom hol.

Nekem szuksegem lenne egy kis Androx Pump& Burn.Szedeserol minden nap kell szedni vagy csak edzes napokon?Menyi idovel edzes elot?Mert errol nem talaltam infot.Vlamint a hatasarol jo zsiregeto vagy nem?Mert a reklamja nagyon jo!Elore is kossz!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: axell - 2008. Január 04. - 13:44:06
Hello Efitmaster!
Szeretnék útbaigazítást kérni Stack terén!

A következőre gondoltam:(az anabolic xtreme alpha male stack-je kicsit másként)
1-4.hét :
 - Mass FX -4 caps
 - HyperdrolX2 - 4 caps (eredetileg itt  a SuperDrol NG  szerepelt....)
 - ErgoPharm 11-OXO(mivel a 3-AD nincs még meg) az ajánlott adagolás 225 mg/nap
 - Trisogbagen - 4 caps
5-8.hét :
 - aPCT  - 3 caps
 - Retain2 - 3 caps
 -Trisorbagen  - 4 caps
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: darknight - 2008. Január 04. - 18:24:42

Hát igen, az Anabolic Xtreme ezekkel a cuccokkal újra "bekeményít" >:D!!!

Mr. Efit, mikorra várható az alábbi stack-ekben szereplő új termékek (Mass FX Maximum Strenght, 3-AD) megjelenése?

Magam is erősen gondolkodom Anabolic Xtreme termékek kipróbálásán :-)->, "sima" Hyperdrol X2/Mass FX/Retain2-kombó menne Trisorbagen-nel kiegészítve, vagy a "hardcore" verzióban a Hyperdrol X2-őt kicserélném SuperDrol NG-re, plusz valószínűleg bejönne még a Trisorbagen mellé az Advenced PCT is.

Kb. márciustól indulna egy ilyen kúra, előreláthatólag képbe kerülnek akkora (értsd: kijönnek az USA-ban és Magyarországon is megvásárolhatóvá válnak-e) ezek a termékek? Induljon a kúra a meglévő cucokkal (Hyperdol X2, SuperDrol NG, Trisorbagen, ha ez utóbbi 2 kapható már, valamint Mass FX, Retain2, Advenced PCT) vagy megérné várni a legújabb fejlesztésekre?

Még az idei évre lehetséges alternatívaként szerepel a Gaspari Maximus-stack is (Halodrol Liquigels, Orastan-A, Novedex XT, és esetleg Plasmajet, ha addig megjelenik). Emellett menne majd a nyár előtt kb. 2 hónapig Aplodan, valami jófajta tesztónövelővel, miegyebekkel. És lehet, hogy betöltésként újra tolnék egy rövidebb BSN Mass Stack-et, esetleg az Aplodan-nal karöltve, gondolom egy kis Nitrix, Axis-Ht, CellMass megtámogatná az Aplodan-t.

Látható, hogy kicsit még csapongok az alternatívák között, jelenleg ez a tanulás miatt nem is igazán aktuális, de az információkat ugye időben el kell kezdeni beszerezni... O0
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2008. Január 21. - 11:36:06
Hello Efitmaster!
Szeretnék útbaigazítást kérni Stack terén!

A következőre gondoltam:(az anabolic xtreme alpha male stack-je kicsit másként)
1-4.hét :
 - Mass FX -4 caps
 - HyperdrolX2 - 4 caps (eredetileg itt  a SuperDrol NG  szerepelt....)
 - ErgoPharm 11-OXO(mivel a 3-AD nincs még meg) az ajánlott adagolás 225 mg/nap
 - Trisogbagen - 4 caps
5-8.hét :
 - aPCT  - 3 caps
 - Retain2 - 3 caps
 -Trisorbagen  - 4 caps


Ezt az üzenetet sem vettem észre jó sokáig. Nem baj, jobb későn, mint soha.

Axell, igen ez egy kurva jó stack!!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Lobo Marunga - 2008. Február 03. - 15:00:11
Lassan elkezdeném a Gaspari maximus stack-et, de a fórumot olvasgatva elbizonytalanodtam...
Most tulajdonképpen milyen étrendet követve kellene használni? ????...
(Ha jól emlékszem Bubee például diéta alatt használta.)

Szerény anyagi lehetőségeimet figyelembe véve az alábbi kiegészítőket választanám mellé:

Vitamin: Dymatize Super Multi (kb. 1 hónapja ezt szedem)
Fehérje: ON whey Gold Standard (eddig még nem próbáltam)

Éjszakára cink+Mg+c-vitamin, 250g túró.

Szerintetek érdemes lenne még valamit beválasztani a stack mellé?
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: gmatyi - 2008. Július 02. - 16:12:55
Nekem a Stack -em kb így néz ki!    Anaboly Whey+ Trans X Professional+ Gkick+Nr Peak+Glutamin+San Tribu War+No Xplode!  Ettől én nagyon gyorsan bevastagodtam !  :-){   Elég ütős kis kombó! De ez persze csak az én véleményem! Üdv  ;-oo-;
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Yeti - 2009. Január 13. - 14:41:58
Hűha!
Úgy látom már rég nem írt ide senki. Pedig a téma frankó. Pont indítottam volna vmi hasonló topicot, de utánanéztem, s láttam már van egy ilyen.
Szóval stackek.
Jelenleg ez megy nálam:
MT - Nitro-Tech HC
MAP - N.O.Plasmacore
MAP - Anabolic O.D.
Dym. - Glutamine
mellé pedig egy kis Glucozamine 500 (napi 3 caps)

A Nitro-Tech a fehérje piac Top3 - jában van nálam(csak az íze ne lenne íly pocsék). Már többször használtam különböző stack variációkkal. Ha van rá igény szívesen megosztom azokat is.
Szóval ebből a fehérje(mátrix) - ból napi 3x2 kanállal fogyasztok. Ébredés után, edzés után fél órával, lefekvés előtt.

N.O.Plasmacore: Most próbálom először(hozza a kellő durranást!), s egyből megvettem az edzés utáni tesókáját is. Meglátjuk mit hoz. 8 - 12 hétig tervezem ezt a kombót. Max a fehérje fog változni.

Dym. Glutamine - egy egyszerű glutamin termék, amit minden egyes fehérjeturmixba adalékként lökök(10g minden turmixhoz = napi 30g)

a Glucozamin 500 - at meg nem reklámozom, mert nem Extremefit - es termék. Csak szedem, mert a nagy súlyok és az amerikai foci megöli a vállam és a többi izületem.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Johnnyx - 2009. Január 13. - 16:59:19
Hűha!
Úgy látom már rég nem írt ide senki. Pedig a téma frankó. Pont indítottam volna vmi hasonló topicot, de utánanéztem, s láttam már van egy ilyen.
Szóval stackek.
Jelenleg ez megy nálam:
MT - Nitro-Tech HC
MAP - N.O.Plasmacore
MAP - Anabolic O.D.
Dym. - Glutamine
mellé pedig egy kis Glucozamine 500 (napi 3 caps)

A Nitro-Tech a fehérje piac Top3 - jában van nálam(csak az íze ne lenne íly pocsék). Már többször használtam különböző stack variációkkal. Ha van rá igény szívesen megosztom azokat is.
Szóval ebből a fehérje(mátrix) - ból napi 3x2 kanállal fogyasztok. Ébredés után, edzés után fél órával, lefekvés előtt.

N.O.Plasmacore: Most próbálom először(hozza a kellő durranást!), s egyből megvettem az edzés utáni tesókáját is. Meglátjuk mit hoz. 8 - 12 hétig tervezem ezt a kombót. Max a fehérje fog változni.

Dym. Glutamine - egy egyszerű glutamin termék, amit minden egyes fehérjeturmixba adalékként lökök(10g minden turmixhoz = napi 30g)

a Glucozamin 500 - at meg nem reklámozom, mert nem Extremefit - es termék. Csak szedem, mert a nagy súlyok és az amerikai foci megöli a vállam és a többi izületem.
Nem zavar az elalvásban (az NO komponensben lévő ginzeng és egyéb cuccok miatt)?
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Yeti - 2009. Január 13. - 20:10:16
Nem, nem érzek semmit. Talán már hozzászoktam. A 6. dobozom fogyasztom belőle, persze közben váltottam már párszor; Dym. - Elite Whey & Elite 12h, SAN - Platinum Whey, BSN - Syntha-6, ON - 100% Whey Gold Standard
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Gabe - 2009. Február 14. - 21:57:00
Mivel szeretnék a satnya testemre némi izmot is felpakolni a nyári időszak előtt, ezért kérdem a stacker izomembereket, hogy mondjatok véleményt, mi az, amit leginkább érdemes kipróbálni.

Bad ass Mass stack
Mass FX 3AD
Superdrol Mass FX
Hyperdrol Mass FX

akármi...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: XA - 2009. Február 15. - 10:19:27
Mivel szeretnék a satnya testemre némi izmot is felpakolni a nyári időszak előtt, ezért kérdem a stacker izomembereket, hogy mondjatok véleményt, mi az, amit leginkább érdemes kipróbálni.

Bad ass Mass stack
Mass FX 3AD
Superdrol Mass FX
Hyperdrol Mass FX

akármi...
Múlkor kaptam visszajelzést egy vásárlótól,hogy a Mass FX-3AD kombó nagyon jól működött nála.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: XA - 2009. Február 15. - 10:23:25
A Superdrol a 3AD-vel és a MAss FX-el is remek választás @:-).
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Gabe - 2009. Február 15. - 11:12:48
én pont a Superdrol-ról hallottam, hogy van akinek semmi hatása nem volt.
A bad ass mass stackben meg leginkább csak a jungle-t dicsérik!  ????...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: XA - 2009. Február 15. - 12:12:42
Superdrolt használtam,így nehéz elhinni,hogy semmi hatása nincs.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tyson - 2009. Február 15. - 12:24:14
Hali!

A Bad ass mass stackból nálam is csak a jungle ütött de nagyot!
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2009. Február 15. - 12:45:01
Ja ez az utóbbi Superdrol NG is azért lett ismét betiltva amerikában már megint mert semmi hatása nincs.  :D Of course...
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: bandus - 2009. Február 15. - 13:09:04
Hali!

A Bad ass mass stackból nálam is csak a jungle ütött de nagyot!

csak kíváncsiságból, de ha szedsz egyszerre 3 cuccot, honnan tudod, hogy pont a jungle ütött nagyot? :-}
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: efitmaster - 2009. Február 15. - 13:13:05
Ebben az ALRI stack-ben éppen egymás után szeded a kiegeket és nem együtt egyszerre, tehát külön külön is érzed, melyik az ami igazán hatást is okoz számodra...

1 jungle
2 bad ass mass
3 pro anabol
4 restore

ez a szedési sorrend.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tyson - 2009. Február 15. - 13:35:43
Köszönöm Efit, hogy segítettél a válaszadásban! /:-)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Gabe - 2009. Február 15. - 14:13:18
Ja ez az utóbbi Superdrol NG is azért lett ismét betiltva amerikában már megint mert semmi hatása nincs.  :D Of course...
Én csak azt írom le, amit azok tapasztaltak (részben), akik szedték.
Akkor ez a Superdrol valami más összetételű, mint a régi?
Hasonlóan a PCT-hez? Bár ott megoszlanak a vélemények, hogy változott-e valamiben az összetétel.
Te melyiket ajánlod Efit? (költői kérdés-mindegyiket)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Geronimo - 2009. Február 15. - 15:31:54
én pont a Superdrol-ról hallottam, hogy van akinek semmi hatása nem volt.
... én is ezt olvastam itt a fórumon,hogy volt akinek nem jött be a superdrol,ha jól emlékszem úgy fogalmazott,hogy a superdrol-nak "nagyobb a füstje mint a lángja",mások pedig a magas koffein tartalmára panaszkodtak. Én próbáltam a 3-Ad-t  Anabol 5-el kombinálva, ami jobb definíciót,sűrűbb izomzatot jobb kidolgozottságot hozott-ezért én inkább "strandszezonban  !+"%" használom majd újra. A Hyperdroll viszont nagyon bejött tömegelésnél jobban mint a Jungle-Restore kombináció.Egyébként a Restore számomra felesleges volt  az árából inkább  még egy junglet vagy True-mass-t kellet volna vennem.Ami még nagyon bejött az a PCT ami a következő stackemben is részt fog venni...3Ad,T-bomb2 és(vagy Mass-Fx),Pct  lesz.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Geronimo - 2009. Február 15. - 15:31:58
Valaki megtudná mondani mért nem jelenek meg a postjaim????
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Linda Varga Namat - 2009. Február 15. - 15:33:09
Valaki megtudná mondani mért nem jelenek meg a postjaim????

mert moderált vagy  ****)
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tyson - 2009. Február 15. - 15:44:22
Hali!

Nemrég fejeztem be a tbomb2 és pct kúrát.Erőben dobott tömegben nem nagyon, de azért elégedett vagyok vele.
Szerintem ez is minden tápkieg mindenkinél máshogy fejti ki jótékony hatását.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Gabe - 2009. Február 15. - 15:51:11
Az eddigiek alapján nem igazán tudok választani!  :D
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: bandus - 2009. Február 15. - 16:10:53
Ebben az ALRI stack-ben éppen egymás után szeded a kiegeket és nem együtt egyszerre, tehát külön külön is érzed, melyik az ami igazán hatást is okoz számodra...

1 jungle
2 bad ass mass
3 pro anabol
4 restore

ez a szedési sorrend.
köszi a felvilágosítást. ezzel nem voltam tisztában.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: God Vazzeg - 2009. Február 15. - 16:18:17
A jungle nagyon jó lehet, csak pozitívat hallottam eddig róla  0o0o0
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tyson - 2009. Február 15. - 17:00:03
Arsont vagy egyéb zsírégető stacket nyomott már valaki?
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: Geronimo - 2009. Február 15. - 18:10:29
Valaki megtudná mondani mért nem jelenek meg a postjaim????

mert moderált vagy  ****)
Igen tudom hogy moderált vagyok pedig ,ha jól emlékszem már van 1.5  éve vagy több, hogy regisztráltam ...sőt még a régi extrémfitt-es forumon is regisztrált voltam.
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tamas21 - 2009. Október 14. - 17:08:47
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, hogy mikor érdemes elkezdeni a pct szedni jungle warefare után?
Cím: Re: Stack-ek. Úgy általában.
Írta: tamas21 - 2009. November 21. - 14:56:53
Sziasztok!

Egy Nolvedex Xt-kúrát szeretnék kipróbálni csak nem tudom mivel kellene, lehetne jól kombinálni, pl: valami tribulussal vagy AX PCT-vel? Tudna nekem valaki ötleteket adni?
Cím: Re:Stack-ek. Úgy általában.
Írta: smoky - 2011. Január 30. - 14:20:17
Sziasztok!

Jelenleg egy stack-et próbálok összerakni és ebben kérném a segítségeteket. 19 éves 176cm/82kg vagyok szárazabb testtípusú (nem hardgainer) konkrétan egy tömegnövelős steck et szeretnék (mert jelenleg vastagítok). Alapok megvannak (vitamin,fehérje,glutamin,kreatin,omega-3) táplálkozásom rendben van 280g fehérje 400g ch 50-80g zsír, ezt most nem részletezném . Nem használtam túlzottan sok kiegészítőt az alapokon kívül superpump250, sizeon,no-explode,hmb és itt ki is fújt, tehát eléggé elvagyok veszve a tápkiegekben. Amire gondolotam az a Jungle Warfare és kiegészíteni még valamivel. Aki otthon van a témában kérem segítsen előre is köszönöm.