Fórum > Termék Tesztek

A legextrémebb Extremefit-es táplálékkiegészítők...szerintem...

(1/12) > >>

Steve Namat:
Most nem fogok mélyreható magyarázatokat adni, csupán megosztanám veletek, hogy számomra melyik táplálékkiegészítők okozták a legnagyobb meglepetést pozítív értelemben! Előre bocsájtanám, hogy mivel én "erősebb cuccokat" is szoktam alkalmazni, ezért ha nálam egy kiegészítő extra jó...akkor az tényleg különlegesen jó! Habár nem próbáltam még mindent, mert szeretem a jól bevált dolgokat...


Tehát lássuk a favoritjaimat:



NO-Xplode (BSN)

Számomra ez a legjobb edzés előtti folyékony pörgető és bedurranást fokozó termék!



Endorush (BSN)

Ha pörgető ital kell, akár edzés előtt, akár reggel vagy napközben, vagy ha csak álmos vagyok de talpon kell maradnom, vagy hosszú autóút közben...ez a LEGJOBB CUCC! A Redline (VPX) szerintem közel olyan jó, csak az kisebb kiszerelésű.



Muscle Milk (Cytosport)

Habár az összetételével is tökéletesen elégedett vagyok...de ha gagyibb lenne akkor is tartanék otthon egy dobozzal mert HIHETETLENÜL JÓ ÍZŰ!!! De mivel nem gagyi...ezért több dobozzal is van otthon... Łł= :-oD @-o



Advanced PCT (Anabolic Xtreme)

Én csak gyógyszeres kúrák után próbáltam...de sztem ezzel pont hogy extra teszt elé állítottam! És hihetetlenül jól megállta a helyét! Az izmaim lassan visszakeményedtek, megtartottam majdnem minden erőmet, egyértelmű agresszió növekedés, libidó újra NEMNORMÁLISAN ÉS IRREÁLISAN MAGAS SZINTEN. Sztem az Advanced PCT az egyik legkomolyabb cucc az Extremefit által forgalmazottak közül! 
:-):-):: :-)! :-):-)::

T-Bomb-bal és 11OXO-val kombinálva:  :-O



Axis-HT (BSN)

Az Advanced PCT előtt ezzel próbálkoztam gyógyszeres kúrák után. A libidómat maximalizálta az tény!  ;D Viszont azt a keménységet, erőt, agressziót nem hozta (vissza) mint a PCT. Naturáloknak tökéletes választás lehet!



Plasmajet (Gaspari)

Messze, magasan a legjobb, legkomolyabb nirtogén-oxid fokozó cucc! HIHETETLENÜL JÓ!!! És ez a hosszan tartó hatás...le a kalappal!!! Viszont megint csak a libidónál kötünk ki... ;D De talán mást is ennyire érdekel ez a téma mint engem...  8-)
Bizonyos hormonális gyógyszerek EXTRA mértékben megnövelik az erőt, az izomkeménységet, az agressziót, a vérellátást és a libidót. Ha a használatukat abbahagyod ezek mind csökkeni kezdenek. Majd szépen lassan visszaállnának a normálisra. DE! Ha hetekig, hónapokig sokkal magasabb szinten "érezted/élvezted" ezeket akkor a korábbi normál szint már szarnak fog tünni...persze attól függ milyen beállítottságú vagy. Ha megelégszel a kevesebbel is akkor alig veszed majd észre. Ha buta, frusztrált és gyenge jellemű vagy akkor képtelen leszel kibírni...minél előbb újra kokszolni fogsz. Én egyik csapatba sem tartozom. Szeretek izmos, erős lenni, de nekem ez nem a lételemem. Volt már olyan, hogy 200 helyett csak 130-at tudtam fekvenyomni betegség és magánéletbeli problémák közepette sehogy nem néztem ki és lefogytam 91 kilóra...mégis csak 2 hónappal később kezdtem csak újra gyógyszereket használni, mert így egészségügyileg optimálisabb volt...pedig profi versenyre készültem...mégsem terhelt le lelkileg.
Viszont az irreálisan magas libidóból nem szeretek engedni, mert úgy érzem jól magam!!! És most jön a lényeg.
A már említett tesztoszteron fokozó készítmények használata segíti megörizni a megszerzett izomzat és erő akár 90%-át...viszont ha a Plasmajet-et is beleveszem a stack-be akkor az izomérzet szinte megegyezik a szteroid kúra alattival...ééés ami hihetetlen, a libidó és főleg az erekció simán veri a kúra alattit!!! Ezt soha nem gondoltam volna!!!  @-o  :-)o-: :-)!



Venom Hyperdrive (Alri)

Ha extra pörgésre vagyok, de nem akarok semmilyen plusz löttyöt meginni, akkor ezt használom. 1 kapszula is elég jó, de 2 már ephedrine szerű hatást kelt, de annak mellékhatásai nélkül!!!



Glutamine-SR (MHP)

Ezt tartom a legjobb minőségű glutaminnak. A legjobb minőségű "selymes" por, tökéletes felszívódással!



Liquid Super Amino (Dymatize)

Jelenleg ezt tartom a legjobb minőségű folyékony aminonak mind összetételre, mind állagra, mind ízre, mind árra!!!



Animal Pak (Universal)

A legjobb multivitamin! NO COMMENT! Viszont amit minimum használok mellé az a Nature's Best 2000 mg-os C-vitaminja.



Oh Yeah - Protein Wafel (ISS)

Kimondottan utálom a proteines csokikat, csakis akkor eszek ha már kimondottan vészhelyzetben be kell vinnem némi aminosavat. Így nem különösebben érdekelnek. Viszont ez az egyetlen ilyen csoki ami NAGYON ízlik!!! Szóval csupán az íze miatt (is) megeszek hetene pár darabot. Kurvajó!  ;D



Most egyenlőre ennyi...de ha valami eszembe jut még vagy újat próbálok ki akkor majd írok még!


 
8-)

Bubee:
Advanced PCT + 11OXO + Plasmajet ezek szerint akár teljes körű utókúrának megfelelő Pisti? Tennél még hozzájuk bármit? Vagy ennyi elég?

Kris:
Nekem nagyon alacsony a vernyomasom ,lehet ,hog ezert a No-Explode utan iszonyatosan rosszul voltam.

Ezt nem a a termek lejaratasa miatt irtam ,csak azert ha valakinek szinten alacsony a vernyomasa inkabb

BSN ENDORUSH.

Egesz nap innam.
Ugy erzem diszkretebb ,toleralhatobb hatas.
Beleolem ez hozza ki a maximumhohoz kozeli edzes intenzitast.

Hydroxycut Hc.

Mar azon gondolkoztam ma .hogy nyaron amikor lustabb napom van akkor is beveszek belole.
Negativ hatas: nulla.

Dietam 6. heteben iktattam be.
Reggel edzes elott fel oraval megy az elso adag.
Nagyon motivalt vagyok.
semmi zavaro tenyezo.
A delutani adaggal egesz nap elvagyok ,teljesen fel vagyok toltodve!

Steve Namat:

--- Idézetet írta: Bubee - 2008. Február 17. - 00:33:15 ---Advanced PCT + 11OXO + Plasmajet ezek szerint akár teljes körű utókúrának megfelelő Pisti? Tennél még hozzájuk bármit? Vagy ennyi elég?

--- Idézet vége ---
Végülis elég, de én tettem mellé T-Bomb-ot is... ;D

Steve Namat:
Johnny! És neked milyen tapasztalataid vannak?  ????...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése