Fórum > Edzés naplók

Trisz harca...a TÖMEGÉRT!

(1/10) > >>

Triszo:
Sziasztok ;-oo-; 16 éves nebuló vagyok, kicsit több mint 1 éve edzek, ebből az elmúlt 6-7 hónap volt normális osztott edzésterv, táplálkozási ismeretek stb. kiséretében, ami előtte volt, csak bohóckodás...:)
Olyan 6Okg 15% tzs-ról indultam,(Nem röhög hangosan!:DD) most 7-8% körül lehetek, bár mérni nincs lehetőségem :DD, és 73 kg voltam a mai lábnap után, dehidratálva. A célom év végéig 1OOkg-s vagy nagyobb 1 ismétléses max fekve, 13O felhúzásban, kb. 3OO kg lábtolón(Ez megy guggolás helyett, mivel az nagyon öli megfelelően nagy súlynál a gerincem) illetve az öröklötten szánalmasan szar vádlimat felhozni némileg.
Na ennyit a rizsáról :) 5 napos bontott edzéssel nyomom, nekem ez jön be a legjobban úgy érzem. Ahol nincs gátló tényező(pl. a derekam) ott igyekszek szabadsúlyos alapgyakorlatokra törekedni, a kajám a mindent ami elémkerül megeszek elvre alapul - a tiszta testépitő kaják közül- általában nem mérem, de a 2g fehérje, 5g ch-t mindig túlhaladom, ha utánaszámolok... Sajnos ez a kákabelü genetikám mellett nem sokra elég, többet nehezen tudok lenyomni, bár most mintha elkaptam volna 1 jó vonalat, még este is tömöm a CH-t, és még nem vagyok zsiros :))
Az izomcsoportokat ált. igy osztom be: Láb, bic tric, váll, pihenő hát mell pihenő, ill ezek variációi, de ált 2 pihenőnap, szigorúan nem egymás után.
A kiegészitők amik most mennek: Tejsavó, "dumbó" pro tömegnövelő :) amino por, glutamin por, HMB-HICA-Leucin tartalmú "szárazizomtömegnövelőaminoszármazéktabletta:DD", kreatin, kreatin nitrát-citrullin malát edzés előtti tabis durrantó, edzés utáni turmixba dextróz.
Illetve 1 "szörny csomag" mega dózis multivitamin, ami nélkül nem is tudom mi lenne velem, amikor ez a tényező megvan, olyankor valahogy érezhetően jobban fejlődök, és sokkal energikusabb is vagyok. No ennyit a körülményeimről, leirom a mai pörgős kis 5O perces láb edzésem, aztán elkussolok :))
5 perc bringa, majd melegitésnek lábnyujtás, combajlitó gép szuperszettbe, közepes súllyal(1OO-12O fontok), és rögtön lábtoló gép felé vettem az irányt, itt 12O-15O-18O-22O kg-ba mentek 15-ök :) a gépet én speciel beleszámolom kb 3O kilónak, mert nem elenyésző súlya van :) ebből ment 5 sorozat, majd még 3 sorozat szuperszett lábnyújtás, hajlitó itt 135-15O fontot használtam, eleinte 15, majd 12, végül 8-9 ismétlésekre :) Erre rápakoltam még 2 sorozat sétálós kitörést, és 2 drop-set ülővádli gépen, nagyon lassú végrehajtással. Remélem nyomonkövetitek majd(vissza)fejlődésem, és örülnék, ha a gondolatokat+tippeket megosztanátok velem!

XA:
Szerintem az év végéig ne akarjál 100kg lenni, mert ha azt vesszük, hogy naturál edzéssel/ módon, jó esetben 3kg szín tiszta izom építhető egy év alatt, akkor a többi csak tömeg lesz, arra meg nincs szükség. Haszontalan tömeg, víz + zsír.

hopika:

--- Idézetet írta: Csikó István - 2012. Május 27. - 04:36:06 ---Szerintem az év végéig ne akarjál 100kg lenni, mert ha azt vesszük, hogy naturál edzéssel/ módon, jó esetben 3kg szín tiszta izom építhető egy év alatt, akkor a többi csak tömeg lesz, arra meg nincs szükség. Haszontalan tömeg, víz + zsír.



--- Idézet vége ---

Pisti!

100kg-t akar fekve nyomni és nem 100 kg lenni...
 @-o

ninja14:
Ahogy olvasom Skytecet nyomat kicsi Trisza ;D

Triszo:

--- Idézetet írta: Csikó István - 2012. Május 27. - 04:36:06 ---Szerintem az év végéig ne akarjál 100kg lenni, mert ha azt vesszük, hogy naturál edzéssel/ módon, jó esetben 3kg szín tiszta izom építhető egy év alatt, akkor a többi csak tömeg lesz, arra meg nincs szükség. Haszontalan tömeg, víz + zsír.



--- Idézet vége ---
Max 80-81 a cél viszonylag szárazon :) 100 kilo haha :-)->

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése