Általános Témák > Szex

Testépítő nők és a pornó

(1/56) > >>

Steve Namat:
Az USA-ban már "elfogadottnak" számít, hogy amatőr és profi testépítő nők pornó fotózásokkal illetve filmezésekkel próbálnak több bevételhez jutni. Mivel a női testépítés még amerikában sem túl jövedelmező és modellként sem tudnak érvényesülni, mert oda meg már túl izmosak. A pornóiparban viszont hatalmas kereslet van az izmos nőkre.

Kinek mi a véleménye erről a témáról?

Egy kis ízelítő...

Egy videó trailer Denise Masino-val (http://www.musclememory.com/show.php?a=Masino,+Denise&g=1), aki veterán IFBB profi, sokszoros Ms. Olympia induló és az egyik legnagyobb női bodys sztár a tengerentúlon.


mms://64.234.218.100/denisemasino/RAW.wmv  (Másold be a címsorba!)

Eddie:
Eeeeeööööö....No comment  ;D

Riper:
Érdekes, nekem nincs ezzel semmi bajom, szerintem nincs kivetnivaló a csajjal. Szokatlan, mert izmos, de jó. A pornóipar is lát benne fantáziát.
Nehezen összerférhető a sport szellemével, ez lehet inkább a baj.
motto: ne ítélj, mert megítéltetsz

Eddie:
Nekem sincs vele bajom, láttam hogy Steve éppen írja a bevezetést és gondoltam megnézem mit alkotott.Megnéztem, de inkább nem kommentálom mert nem tudok ezzel kapcsolatban semmi okosat mondani....De a véleményeket figyelemmel fogom kísérni mert azért kíváncsi vagyok ki mit gondol.  8)

God Vazzeg:
Ugyanannyi joga van pornózni egy testépítőnek, mint egy átlagos felépítésű embernek, szerintem. Nem tudom miért megbotránkoztató ez..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése