Fórum > Termékáttekintések - segítség

Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos egyéni tapasztalatok összefoglaló topikja

(1/24) > >>

Bubee:
Tisztelt Fórumtársak!

Ezt a témát azzal a szándékkal szeretném megnyitni h ide írjátok pályafutásotok alatt az eddig felhasznált termékekkel kapcsolatos EGYÉNI tapasztalataitokat, valamint amit a jövőben tapasztaltok. Legyen ez a hely egy könnyen megtalálható és áttekinthető összefoglalója a termékek hatásosságának illetve hatástalanságának!

CSAK EGYÉNI tapasztalatokat és véleményeket írjatok, őszintén, mindenféle reklámjelleg nélkül - ha egy termék szar akkor szar alapon! A "szerintem" jellegű hozzászólásokat ne erőltessétek, ha lehet egy kérésem, nameg a "haverom, kisöcsém, anyukám aszonta" típusúak se kellenek ofkorz. Hangsúlyozom: CSAK EGYÉNI!

Ja és azt is tudom h a fórumon sok helyen vannak már vélemények, DE én ezeket szeretném egy halomba gyűjtetni h ne kelljen keresgélni utánuk. Egy kalap alatt mindenkinek jobb szvsz  ::)

Szeretném megkérni valamelyik BOSS-t h majd emelje is ki, ha nincs az egész hóbelebanc ellen kifogása!

Tovább megkérném majd a szerzőket h a hozzászólás formáját úgy alakítsák h könnyen áttekinthető legyen, ízléses, kultúrált! Én ide is teszem az én legutóbbi "kritikámat", ami egy jó kiindulópont lehet a formai jelleghez.

Íme tehát:

1. Gaspari Halodrol Liquigels + Gaspari Orastan A:

A diétám első 4 hetében használtam, lényegében azzal a céllal h amíg viszonylag magas a ch bevitel, a nyáron elveszített izomból vissza tudjak hozni valamit, mielőtt még nagyon lemennék ch ügyileg. Vagyis tekinthetjük úgy h az első hónap még akár egy gyenge tömegelésnek is mondható, azzal a különbséggel h az étrend tiszta volt, teljesen. Elég nagy csalódást okozott, meg kell mondjam, azért ennél többet vártam volna, de ugyanakkor nem ringattam magam ábrándokba. Csak annyi volt az elvárásom h minimális mértékben erődjek kicsit, vagyis egy pici izomtömeget hozzon vissza. Hát ez nem jött össze. Az egyedüli dolog amit észrevettem az az izomkeménység volt, de semmi több.

Konklúzió: nekem nem jött be, talán másnak nagyobb sikere lesz vele. Mindenesetre TALÁN adnék neki még egy esélyt, bár ha az árát nézzük a két terméknek összesen és azt amit nyújtott... Elgondolkodtató.

2. Dymatize - Xpand:

Ez ugye egy edzés előtti bedurrantó + regenerálódást elősegítő termék. Az edzés előtti, vagyis bedurranás elősegítő tulajdonságából nem éreztem túl sok mindent. Ezt a terméket önmagában használtam, viszont azt tudni kell h akkor kezdtem el használni amikor az enantátot is. Mivel az első hetekben még nem mutatkozik a tesztoszteron hatása, ezért tisztán érezhettem a hatását. Egy biztos, az izomkeménység nem múlt el az előző stack használata után se. A termék felét már edzés közbeni italnak használtam, 2 adaggal, majd edzés után 1 adagot nyomtam.

Konklúzió: vérbőség fokozónak van jobb választás is (NO-Xplode, NanoVapor), ezt inkább regenerálódás céljára használnám, edzés közben + glutamin + bcaa kiegészítéssel és lefekvés előtt (lásd Cellmass).

3. ALRI Pro-Anabol + Muscletech - Shredded stack (Leukic, Hydroxycut Hardcore, Hydrazide) + AX - PCT

Nagyon meg voltam elégedve! Ez a kombó az utókúrám részét képezte és sikeresen, mondhatni zökkenőmentesen segítettek lejönni a tesztoszteronról. Semmi megzuhanás, se erőben, se másban. Egyszer előfordult valami olyasmi mintha gyengébb lenne a libidóm, de 1-2 nap éreztem csak, és azóta se. Izomkeménység kipipálva, vérbőség kipipálva, erő kipipálva. Tartottam tőle h kicsit azért meg fogok zuhanni, de nem történt ilyesmi. Vagy csak nem vettem észre  Huh?  Grin Egyébként azt tudni kell h a kúra alatt folyamatosan használtam PCT-t és az utókúra során is, szóval ez a termék is kivette a részét a sikerből.

A másik dolog, ugye a HC. Súlyméréssel bizonyítható h +50-60%-ot hozzátett a fogyáshoz a használata során. Nagyon meglepődtem és nagyon meg vagyok elégedve vele. Pörgető hatása számomra nem volt, valószínüleg azért mert már nem reagálok jól a koffeinre, de ennek a terméknek nem is ez lenne a fő produktuma, hanem a fogyás gyorsítása, elősegítése. Hát ezt megtette!

A Hydrazide-ot nem használtam még, mivel felesleges lenne. Akkor szeretném kipróbálni amikor azért már a testzsírom alacsonyabb.

Ja, és ehhez a stack-hez hozzátartozik az is, h ez már tényleg alacsony ch szint mellett történt, ami már önmagában elég "jó" körülmény ahhoz h felfedjük a termékek tudását.

Konklúzió: magáért beszél a tapasztalat.
(Skála: 1-5)
- Zsírégetés (5) (úgy h nincs más tapasztalatom ilyen téren, csak hallomásból)
- Antikatabolizmus (5)
- Izomkeménység fenntartás (5)
- Tesztoszteronszint optimalizálás kúra után (5)
- Vízhajtás (?)
- Erezettség fokozása (?) (nincs meg a megfelelő testzsír hozzá)

Valami ilyesmire gondoltam. Felesleges rizsa ne legyen, csak a tények. Ha kombinációt használtatok akkor ne nagyon próbáljátok különszedni a hatásokat, mert véleményem szerint lehetetlenség megmondani h mi mit "csinált". Kivétel ezalól mondjuk egy NO fokozó és egyéb pörgető.

Na, ha nincs kifogása ellene senkinek akkor kezdődjék a móka!  ;) Ha pedig mégis akkor törölhető természetesen  --)

És még valami: ha lehet itt kerüljük az OFF-ot!

Bubee:
Szteroid utókúra másképpen

Anabolic Xtreme - Hyperdrol X2 + Mass FX + BSN - Cellmass

Konklúzió:

Csak jót írhatok. Úgy gondolom h most bizonyítottak igazán a legális izomépítők. Egy lightos szteroid kúrát követően ki merem jelenteni h 100% feletti a teljesítmény. És h miért írom ezt? Azért mert az utókúra csúcsán további erősödést tapasztaltam. Olyannyira h fekvenyomásban életem legjobbját nem a kúra alatt hanem az utókúra során teljesítettem. És akkor már nem volt bennem semmi, a jó öreg izomláz is visszatért, ami a kúra alatt teljesen eltűnt, köszönhetően a marha gyors regenerálódásnak. 

Mindenképpen érdemes beruházni a Mass-FX + Hyperdrol X2 párosra és az kiegészíteni még a Cellmass-el, vagy hozzá hasonló edzés után regenerálódást elősegítő termékkel (mindenképpen kreatinos legyen). Aki nem akar se erőt se izmot veszíteni, de még erősödni is akar, annak ez egy jó lehetőség. Egyébként a kettőt együtt érdemes használni, külön én nem ajánlom, főleg szteroid kúra után. A kombinációt ki lehet még egészíteni jópár dologgal, de ez ugye pénztárcafüggő.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!

Kovács Zsolt:
Jó kezdeményezés,

Én a BSN N.O. Explode -ról és a Nitrixről írok,

mivel sokan kérdik mi a külonbség a kettő között és nekem jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban,
ami már nagyon kikivánkozik belőlem és szedtem őket külön és együtt is.
A nitrix egy fantasztikus dolog. Egy-két hét szedegetés után kezd el kijönni a hatása, onéttól kezdve azonban brutális.
Folyamatosan napról napra nőt az erőnlétem és hétről hétre amikor a tükörbe néztem mindig egyre definiáltabbak és nagyobbak lettek az izmaim.
De ezt olyan szinten produkálta, hogy egyszerüen nem hittem a szememnek. Folyamatosan egész nap teltnek éreztem az izmaimat és nagyon kemények voltak a bedurranások az edzésen illetve ezt folyamatosan éreztem napközben is. Én úgy vettem észre jelentősen pucolja a zsírt is.
Az Explode-nak hasonló a hatása, azonban messze nem ilyen brutális mértékben, viszont ez edzést rendkívüli mértékben segítí.
koncentráció, bedurranás, kitartás.
A kettőt együtt használva jól kiegészítik egymást, mert erősítik egymás hatását, tehát az Explode dolgai mégjobban jönnek ha az ember nitrixet is eszik és fordítva is igaz.
Fantasztikus páros.
Én a Cellmassal kiegészítve használom amit kíváló edzés utáni regenerálónak tartok.



tyson:
Hali!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az általam használt kiegészítőkről.
Mass Fx erőben hozott minimálisat egyebet sajna nem.
Hypedrol a 2 héttől dolgozott szépen igaz erőt nem nagyon hozott,de kissé lepucolt és definiáltabbak lettek az izmaim.
Superpump 250(Gaspari)Elég ütős volt.Már az első alkalommal meglökött mint állat.Egy héttel az első adag után nagyon sokat erősődtem pl. fekvenyomásban  +25kg megéri az árát.
Természetesen ezek csak rám vonatkoznak mert mindenkire máshogy hatnak ezek a kiegészítők.

Szeretném majd én is kipróbálni a Superdrólt.Valamint a bioteches testabolicról is jókat hallottam aztán majd írom mi történt.
Jó gyúrást.

Bubee:

--- Idézetet írta: bandus - 2008. Január 30. - 15:39:42 ---
--- Idézetet írta: Kovács Zsolt - 2008. Január 26. - 18:35:12 ---Jó kezdeményezés,

Én a BSN N.O. Explode -ról és a Nitrixről írok,

--- Idézet vége ---
.................................

--- Idézet vége ---

NO OFF.. Direkt kértem  ::)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése