Általános Témák > MAGYAR TESTÉPÍTŐ ÉS FITNESS VERSENYZŐK

RolandFi versenyfelkészülése 2008

(1/27) > >>

RolandFi:
Üdv. mindenkinek,úgy gondoltam én is csatlakoznék ide is,bár már biztos hallottatok rólam az edzés naplók rovatban illetve a Johnny segít rovatában.Pont két héttel vagyok az SB elött............................!!!!!!!!!!!

RolandFi:
Eddig a szokásos ch hintázás ment 3 nap 150gr-1 nap 300gr.Bár tegnap megemeltem 50gr-al a magas ch napon és igen csak kikerekedtem.1 hete elkezdtem leépíteni a fehérjeturmixokat,tegnapig még ment a napi kettő,reggel a kardió után és edzés után volt még.Mától már csak napi 1 adag van,vagy reggel a kardió után vagy edzés után fogom legurítani.Persze ezt a fehérjemennyiséget pótoltam húsival ;).Mától elhagytam a zabpelyhet is,ami a fehérjeturmixokhoz volt időzítve és lehet,hogy helyette kipróbálom a pufirizst,persze csak néhány szelettel és persze sómenteset.Mivel mától már a nátriumra is odafigyelünk,szépen lassan elhagyjuk ****:)))))).
Képeket egyenkőre csak az alább sorolt helyeken találtok,de azért fogok közölni az éppen aktuális formámról.Éppen most néztem meg magam a tükörben és igencsak elámultam magamon :-O!!!A tricepszem kezd keresztszálkásodni,a vállam már az..........és még hol van a víztelenítés!Igaz ma csak kb.80gr ch-on vagyok!
Üdv. mindenkinek majd jelentkezem,amint tudok!!!

Lantos Johnny:
Nagy hiba ha már most leépíted a sót **:))))* **:))))*

RolandFi:

--- Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Október 11. - 16:19:21 ---Nagy hiba ha már most leépíted a sót **:))))* **:))))*

--- Idézet vége ---
Üdv. Mester!!!! :-){
Akkor mikor kezdejem majd el?????

RolandFi:

--- Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Október 11. - 16:19:21 ---Nagy hiba ha már most leépíted a sót **:))))* **:))))*

--- Idézet vége ---
A többivel egyetértesz?????

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése