Általános Témák > Steve Namat

Eskuvo a Siesta Beach-en

(1/18) > >>

Steve Namat:
Vegre gephez jutottam megint.

Van meg vmi amit meg nem irtam be a forumra, mert kepekkel akartam illusztralni. Lindaval-amint talan mar lathattatok-nem szarozunk, szeretunk hirtelen belevagni uj dolgokba ha eldontunk vmit.

Ugyhogy fogtuk magunkat es osszehazasodtunk a szuletesnapomon...  @:-)

Suru nap volt. Azt tudtuk, hogy majd autot kell keresnunk, de mivel csak a barataink (akiknek mar rengeteg mindent koszonhetunk) segitsegevel tudtunk ezert ugy lattuk jonak ha az eskuvonket is abban a tersegben tartjuk majd. Aztan ugy alakult, hogy a szulinap, az eskuvo es az autovasarlas is egy napra esett.

Delutan 5-re volt kiirva az eskuvo Sarasota-n a Siesta Beach-en. A nagy forgalom miatt csak 5:30 korul ertunk oda St. Pete-bol, raadasul vihar kozeledett. Eppen hogy befejeztuk a ceremoniat nagy vihar tort ki es sajna a beach-en mar nem tudtunk tobb kepet csinalni.

Amig esett az eso, elmentunk megvenni az autot. 1997-es Ford Thunderbird, ez az elso kozos autonk. Meg van egy-ket javitani valo rajta, de sztem nagyon jo vasart csinaltunk, persze majd kesobb kiderul, de ilyen olcson, ilyen autot sehol mashol nem kaptunk volna. Volt egy kis protekcionk a kereskedesben es a dealer legalabb annyit tudott magyarul, hogy "bazmeg!...  :D

Utana elmentunk meg fotokat csinalni a sotetben, nagyjabol jok, de majd egy kesobbi alkalommal csinalunk meg vilagosban is.

Az estet egy mexico-i etteremben zartuk.

Ez volt eletem legszebb szuletesnapja!!!


 Łł=

Balu:
GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 ;-oo-;



SexyB:
Gratulálok én is Nektek!!!

 :-):-)::

Steve Namat:

--- Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 24. - 12:06:16 ---GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 ;-oo-;





--- Idézet vége ---
Koszonom Balu!!!

 ;-oo-;

DODO:
Sok Boldogságot kivánunk neketek!!!! Łł= Edit Timi (jhonnyból) ;-oo-;

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése