2024. Április 27. - 15:18:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Infók, tények, fogyasztói vélemények a Mass XXplosion-ról  (Megtekintve 24128 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Március 25. - 13:51:10
Válasz #45

B1ll4

Vendég
Tegnap mell-váll edzésem volt , arra tekintettel , hogy hétvégén más lesz terítéken !  ;)

Egész nap tanultam , elvoltam havazva így nem olyan sok ch volt bennem és valami rohadt fáradt voltam , de az edzés ilyenkor ugye valami iszonyat jól esik és nagyon telerak az XXplosion , hihetetlen jó kis cucc . Mondom ő már az enyém és mindig velem lesz !

Ma egy hátat nyomunk le vele ! Az íze meg tökéletes , én nagyon megszerettem !  :-)!

2009. Március 26. - 11:01:36
Válasz #46
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Hi!

Ma én is próbálgatós kedvemben voltam, mint múltkor István...csak én az adagolással játszottam picit. Mivel ma láb edzésem volt, úgy gondoltam, mi bajom lehet, ha 2 adagot fogyasztok edzés közben!?  ;D Jó volt igy is!  ;) Kicsit talán mégjobban kitolta a fáradtság küszöböt, pedig a napokban nagyon dög vagyok, pár órákat alszom csak, de igy is lement a láb elég jól. Folyamatos teltségérzet volt a lábaimban egész edzés alatt és talán a pihenőidők is rövidebbre sikerültek kicsit.
Ez egy jó kis termék na!  ****:))))))

2009. Március 29. - 20:19:13
Válasz #47

B1ll4

Vendég
Hétvégén ismét bizonyított a Mass XXplosion .

Johnny-t idézve : Jó ez a Mass XXplosion !  8-) 8)


2009. Április 07. - 20:58:22
Válasz #48

B1ll4

Vendég
Elérkezett az a fájó pillanat , hogy én is végeztem a Mass XXplosionnal . Edzések intenzitása sokkal jobb mint volt , súlyhasználat is és az én készletemben már itt foglalja helyét további 3 doboz  8-) .

Ugye nem kell mondanom miért ?

Nekem ez bevált , próbáljátok ki . Ízét is nagyon megszerettem . Napközben a sima víz szinte ehhez képest rosszul esik .

Köszönöm a lehetőséget az Extemefitnek, szerintem ennél jobb szénhidrátforrás edzés közbenre nem igazán van most a piacon , persze lehetne még össze-vissza kombinálni mindennel , de ami így egyben kapható komplex cucc , az a Nutrex - Mass XXplosion .

A súlyom ugyan 91-92 között maradt , de már tavaly is ennyi voltam , a minőség pedig ég és föld , reméljük ennél csak jobb lesz és ő egy tökéletes eszköz eme célok eléréséhez ! Tényleg próbáljátok ki !  :-!