2024. Május 13. - 23:48:42
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Anabolic Xtreme: Hyperdol+Retain+MassFX  (Megtekintve 4772 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Augusztus 24. - 12:09:53
Megtekintve 4772 alkalommal
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Nem megszokott tőlem, hogy az Anabolic Xtreme termékeit fogyasztom, s amikor a boltba ajánlották, kicsit rossz szájízzel vittem el őket! ??? Azt mondták, hogy verseny után igen jó Stack a tömegezés elkezdéséhez, s nagyon jó dolgokat mondatk róla. Nekem az volt a célom, hogy izömtömeget tartsak meg, mind amellett, hogy nagyjából megmarad a szeparációm. :-!
A kaját tartottam (bevallom, hogy csak nagyjából, kb napi 2 kaja volt a félreevésem), a vízmennyiségre figyeltem, de az a rohadt kardió így tömeg közben soha nem akar menni, így féltem, hogy elveszítem a némi izmomat, s be is fogok nagyon vizesedni. De nem így lett! :-oD @:-)   Ami a jó hír, hogy most vagyok a 4. hétnél és az tonizitásom megmaradt, az erő szintem nőt, de ami a legfontosabb, hogy a koncentrálás, az edzésre való figyelmemet és érdeklődésemet fenntartotta. (mert versenyek után, egy kicsit kiégek, s mindig kell valami ami segít) Így akár-mikor mentem edzeni, vagy akár-mikor csak az edzésre gondoltam hatalmas vágyat éreztem a súlyokra!!! :-):-)::
Szerintem minden az agyban dől el!! A súlyommat megtartottam, nem száltam el sem zsírban, sem vízben s az erőszintem 5-10 kg-val nőt. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek! Minden haladó testépítőnek, minden kezdőnek aki komolyan is gondolja! Az ára azt hiszem stack-ben elég barátságos és megfizethető. Szóval irány a bolt hölgyeim és uraim!!!! 0o0o0 Łł= Łł= Łł=

Sportbaráti tisztelettel: A Varga Dániel

2007. Augusztus 25. - 19:12:56
Válasz #1
Nem elérhető

ViCtor


Tavasszal én is lenyomtam ezt a formációt, de nem nagyon mertem róla írni. Az írásoddal egyetértek, hasonlóak voltak az én tapasztalataim is. De hozzátenném,h önmagában a Hyperdrol "verte" a másik kettőt. Oks, persze e 3 cucc nem ugyan az, de úgy tapasztaltam,h nem hozza a hozzáfűzött eredméneket, amiket írtak róluk.
Itt se tessék félreérteni engem. Azt akarom mondani,hogy a Hyperdrol önmagában is ütős, nem kell hozzá retain és vagy mass fx. A hyperdrol elfogyása után a retain még ott volt eléggé. Korti' blockolóként érezhető volt az elvárható anabolizmus,de mondom, a Hyperdrol egy másik, felsőbb kategória. A Mass Fx-ben csalódtam. Nem láttam számottevő hatást, bár hozzáteszem,egy dobozzal nyomtam csak, hyperdrollal párosítva. Hyperdrolt meg önmagában kezdtem el az első héten, később csatlakozott a mass fx, de nem éreztem többett. Retain ment mass fx-el a végén.. semmi extra, csak érezhetően hiányzott a hyperdrol "tudása".
Nos, a hyperdrolt megkedveltem,de ez anno az első széria volt. Kezdőknek bőven elég. Bőven bőven. A mass fx valószínűleg ,hogy a keményebb arcoknál hozzhat pluszt. Nekem ez a véleményem.
Még annyit, hogy a hyperdrol hihetetlen éhségvágyat okozott egész kúra alatt, ez nyomta fel a legjobban a sexuális vágyat is, teszto hatása egyedülálló. Kb a kipróbált Axis-Nitrix párois közelíti meg a hyperdroll e funkcióját. És a hypernek van több "funckiója is". Hehe. Tényleg pro!
Hogy ne haljak meg hülyén, november óta szeretnék a jungel közelébe kerülni,de még nem volt szerencsém.Vagyis, annak is érdekel a hatása.
Egy jó tömegnövelőt hozzárakva iszonyat eredményeket hozzhat.
helo
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. Augusztus 28. - 20:27:34
Válasz #2
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Victornak igaza van ;-oo-;, de nekem sokat jelentett a mass fx, és a retain is. Nekem ezek kellettek, így verseny után a tömegezés elkezdéséhez. Nem titkolom, hogy súlyban nem jelentettek annyit, hogy látható legyen, de megtartottam a tömegemet. Ha ezt a formációt kezdők szeretnék alkalmazni, akkor jelentős növekedésben lesz részük. Victornak teljesen igaza van, s itt is lehet látni, hogy mindenkinek máshogy fejti ki a hatását! Nekem kellettek a kiegészítők is, valakinek nem jön , még azt is el tudom képzelni, hogy valaki csalódik a hatásában (bár szerintem ILYEN NEM LESZ (:-)) Szóval mindenkinek hajrá és ha valaki elkezdi, vagy már túl van rajta, osszátok meg velünk is! O0

Varga Dániel