2024. Április 28. - 22:48:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra  (Megtekintve 106399 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. Augusztus 29. - 21:01:46
Megtekintve 106399 alkalommal
Nem elérhető

Bubee


Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kismalac. Ez a kismalac úgy döntött hogy nagyobb malacka szeretne lenni, mivel úgy gondolta hogy az jó dolog. Ezért elkezdett edzeni hogy izmai acélossá váljanak valamint erősebb és persze nagyobb legyen, így a nagy kanmalackák nem mernek majd vele ujjat húzni. Namegpersze azért is jó edzeni mert hát az egészséges is.

Szóval malackánk kitartóan elkezdett speciálisan összeállított (Jó Magyar Gazdászok Szövetsége által jóváhagyott), tudományos kísérletek által tesztelt moslékkal táplálkozni, valamint egyre nagyobb kukoricacsöveket emelgetni. Sok-sok idő eltelt mire malackánk eljutott egy olyan szintre ami már számára elfogadható volt és helyt tudott állni a nagyvilágban. Azonban a hosszú és fárasztó tortúra során nem csak száraz izomszövetekkel tudta gyarapítani testét, hanem a csúnya zsírsejtek is elszaporodtak tökéletes vonalain, így elfedve és elcsúfítva azt. Kismalac nagyon elszontyolodott saját testét látván, de az évek során sokat gyarapodott idegsejt állománya is, ezen felül pedig a sok-sok edzés acélossá tette elméjét is, növelve ezzel akaraterejét, amivel immár képes volt megküzdeni a rettegett ZSÍRRAL.

Így hát Kismalac kivárta azt a pillanatot amikor végre eljöhetett az ő ideje és szembeszállhatott a Gonosszal. Álljon hát itt ez a történet az ő küzdelmeiről, szenvedéseiről.

Komolyra fordítva a szót...


Üdvözlet mindenkinek!

Ismét jelentkezem egy újabb eseménnyel illetve teszttel. Először is szeretnék Androban-nak (aka Efitmaster) nagyon nagy köszönetet mondani amiért bizalmával kitüntetett engem, ismét. Amikor nyáron kimaradtam az általa akkor is felajánlott Musclebuilding tesztből (mivel úgy volt hogy nem tudok tömegelni), ezért „fájdalomdíjként” felajánlott egy stacket a diétámhoz, aminek akkor még bizonytalan volt az indulása (mármint hogy mikor tudom elkezdeni). Aztán amikor biztos voltam a dolgomban, olyan ajánlatot kaptam tőle, ami „minden bádis álma”  ;D Hogy miről van szó, alább megírom. Szóval szeretném ezúton is kifejezni hálámat a bizalomért és a lehetőségért! Remélem diétámmal segítségül fogok szolgálni azok számára akik ugyanezen termékekkel akarnak majd hasonlóképpen cselekedni. Konklúzióim részrehajlás nélkül nyújtanak kritikát a termékekről, magyarul én nem reklámozok feleslegesen, hanem ha valami szar akkor azt megmondom. Szeretném leszögezni hogy mivel termékkombinációkról van szó ezért nem fogom tudni megmondani hogy melyik termék mire képes, hanem minden esetben az adott termékek együttes eredményét fogom kommentálni.

Magamról, diétás szemszögből:


Mivel magamról már írtam korábban, ezért csak a speciálisan ide tartozó tényeket írnám le. Annyit kell tudni, hogy sosem voltam szikár testalkat, mindig fedett voltam, azonban sose kövér. Most már lassan 3 éve tömegelek, és ez alatt az idő alatt jött rám zsír, de a gyerekkorom óta rajtam lévő zsírt is magamon cipelem. E kettő együttes eredménye egy körülbelül 20-25% közötti testzsír % (erősen saccolva). Mivel az izomtömegem elért már egy olyan szintet amire azt mondom hogy érdemes lefaragni, és az anyagi háttér is megengedi, ezért úgy döntöttem hogy belekezdek életem első diétájába. Annyit még tudni kell hogy a mostani nyáron elég jól megcsappant a tömegem, mivel a táplálkozásom nem volt túl kielégítő. Topformámban úgy 103-105 kiló körül mozogtam (@163 cm). Mostanában 88 kiló környékén vagyok. Éppen ezért – mivel szeptembertől ismét oda tudok figyelni mindenre – a diétám első hónapja a formába rázódásról fog szólni – remélhetőleg. Mivel nincsen időm halasztani – mivel december végéig mindenképp szeretnék végezni – azzal hogy visszatérek a komoly táplálkozásomhoz és azzal kb. 1 hónap alatt visszahozom magam, ezért kénytelen vagyok elkezdeni már most használni a stack első részét. Ennek lehet egy olyan hátránya hogy nem fogja megmutatni igazán hogy mire lenne képes egy topforma esetén. Mondjuk az is igaz hogy azért mindennek kell legalább egy hét hogy elkezdjen működni – kivéve a metiltesztót  ;D -, így az első hetet tekinthetjük „üres” állapotnak.

Terveim:

Nos, a tervem az hogy az elkövetkezendő 16-18 hét alatt minél több zsírtól megszabaduljak. Mivel ez az első diétám és tapasztalatlan vagyok, ezért nem valószínű hogy a legtöbbtől meg tudok szabadulni. Már egy 10%-al is elégedett leszek. Az igazi célom az lenne hogy eres legyek amennyire lehet, de ennek most kicsi az esélye. Lehet hogy lehetne a diétát tovább is csinálni, de én nem akarom. Ennyi elég lesz ahhoz hogy újból tömegelhessek, immár egy sokkal jobb formával és új stratégiával.

Táplálkozási tervem:

Ez a táblázat a diéta első hónapjára lesz jellemző. Megjegyezném hogy a táblázatban nincs tejsavó alkalmazás aminek meg van az oka (csak most az első pár hétben tervezem használni az ingyen felajánlott Gaspari – IntraPro fehérjét). Ez már az új stratégiám része, amiben teljesen a húsra és a tojásfehérjére alapozom a fehérjebevitelt. Biztos lesznek akik ezzel nem értenek egyet, de én ezt most kipróbálom. Ha nem jön be akkor változtatok rajta. Továbbá megjegyezném hogy az edzés utáni kaja turmixolt állapotban értendő. Azt tudni kell hogy ezalatt a 2-3 év alatt annyit már kitapasztaltam magamon, hogy nagyon jól emésztek mindenféle húst és rizst. Éppen ezért tudom jól hogy egy csirke-rizs összeállítás turmixolt formában közel olyan gyorsan fog emésztődni mint egy tejsavó alapú turmix. Utána a szokásos 30-50 percen belül már jön a következő szilárd táplálék. A tojásfehérje lé helyett előfordulhat hogy Alpa túrót fogok enni lefekvés előtt – a diéta első szakaszában -, de ezekről még korai értekezni.

Íme tehát az étrend alapvázlata:

Étkezések   Összetétel
   
1.              250 ml tojásfehérjelé + 8 szelet pufirizs
2.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
3.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
4.              150 gramm hús + 50 gramm rizs
5.                300 gramm hús + 80 gramm rizs + 10 gramm glutamin (edzés után)
6.              250 gramm hús + 50 gramm rizs
7.              250 ml tojásfehérjelé + 5 gramm BCAA

Fehérjebevitelem ezzel úgy 270 gramm körül lesz, amibe bele van számolva a glutamin és a BCAA is. A szénhidrát bevitelben pedig mindig az utolsó étkezésben lesz változás, tehát ha beáll a stagnálás, akkor fogom az utolsó étkezésből levonni a ch-t.

Zsírbevitelem körülbelül 28 gramm lesz, ami összetevődik 3 kanál lenmag vagy tökmagolajból és 1 kanál napraforgó vagy olívaolajból, ami a hús elkészítéséhez lesz felhasználva.

A bekövetkező változásokról mindig be fogok számolni.

Táplálékkiegészítő illetve gyógyszerhasználat:

Amit erről tudni kell, hogy a diéta 16-18 hete tökéletesen le lesz fedve. Ebben a kiegészítők (teszt stackek) és tesztoszteron-enantát lesz felhasználva. Eredetileg stanozolol is lett volna benne, de Andro felajálotta a hatásában hasonló és elvileg azt felülmúló Gaspari – Orastan-A nevű termékét tesztelésre, nagyon kedvezményes áron. Nade lássuk hogy hogyan is épül fel a terv:

Hetek száma   Gyógyszer / táplálékkiegészítő neve
   
1                Halodrol + Orastan-A
2                Halodrol + Orastan-A
3                Halodrol + Orastan-A
4                Halodrol + Orastan-A
5                PCT
6                PCT
7                Enantát 250 mg + Xpand
8                Enantát 250 mg+ Xpand
9                Enantát 500 mg+ Xpand
10               Enantát 500 mg+ Xpand
11               Enantát 250-500 mg
12               Enantát 250 mg
13               Enantát 250 mg
14                  Enantát 250 mg + Pro-Anabol
15               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC
16               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC + PCT
17               Pro-Anabol + Leukic + Hydroxycut HC + PCT
18               Hydrazid

Gyengébbek kedvéért a termékek pontos márkája és neve:

Halodrol = Gaspari Nutrition Halodrol Liquigels
Orastan-A = Gaspari Nutrition Orastan-A
PCT = Anabolic Xtreme PCT
Xpand = Dymatize Xpand
Pro-Anabol = ALRI Pro-Anabol
Leukic = Muscletech Leukic
Hydroxycut HC = Muscletech Hydroxy Hardcore
Hydrazid = Muscletech Hydrazid

(Utóbbi 3 az úgynevezett Shredded stack része a Muscletech-től)

Aerob:


Az első hónapban nem tervezem bevetését, mert nem akarok plusz mozgást beiktatni amíg vissza nem tér a régi formám, valamint addig amíg nélküle fogyni fogok. Ha mégis lesz akkor valószínüleg reggel lesz egy kiadós séta.

Nos, úgy gondolom ez már megfelelő információhalmaz ahhoz, hogy átlássátok az egész diétám menetrendjét. Képeket a diéta legvégén fogok berakni (before-after). Most idetenném azt a képet ahonnan az egész történet indult, kb. 60 kilósan (ez a mindenkori  before képem), valamint azt amelyiken nagyjából már csúcsformában voltam.

A kezdetek:



Az elért csúcsforma:



Hát nagyjából ennyi lenne. Még annyit szeretnék leírni hogy a topikot ugyan most hoztam létre, de a diéta előreláthatólag 1 maximum 2 hét múlva fog kezdődni. Remélem előbbi lesz. Ha valamit kihagytam volna akkor majd pótolom.

*A topik címének megvalósításában közreműködött BÁ Nutrition és Uzsidoboz júzer a Prohardver fórumról akiknek ezúton is köszönet ezért: (némi változtatás történt a címben  ;D )



 ;D ;D ;D  :-){ ;-oo-;  :-oD  --)

So, stay tuned folks. Somethin' big is gonna come soon!  ;D =/+'


Még annyit hogy:

A változtatás jogát fenntartom! 8-)  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Augusztus 29. - 21:23:40
Válasz #1
Nem elérhető

parrre


Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.

2007. Augusztus 29. - 21:32:01
Válasz #2
Nem elérhető

Bubee


Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.

Köszönöm szépen!  :-){ Igyekszem nem túl unalmas naplót vezetni amit élvezet olvasni  ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Augusztus 30. - 01:36:41
Válasz #3
Nem elérhető

Richie


Hey Boss!!That was just FKin good man!! :-O @:-) :-)!

Sok sikert és kitartást a diétához!

Aztán ha a kocák kergetésében nem is.... @:-),azért az edzésekben majd tudok segíteni. ;-oo-;

...so just keep up the good work...  =/+'
If you say the things you say, you gotta mean it
and when you do the things you do, it's gotta come from the heart

2007. Augusztus 30. - 01:36:41
Válasz #4
Nem elérhető

Thomaster


Hehehe ...

Hát ez k.vajó volt ! Egy megtapsolás jár érte.  Łł=
Nem kicsit vagy idióta ....  ;D ;D ;D ;D Mármint nemúgy hanem amúgy.

Köszönöm szépen!  :-){ Igyekszem nem túl unalmas naplót vezetni amit élvezet olvasni  ;D

Sok sikert a naplódhoz Törpördög! ;)
Kiváncsi vagyok mennyit tudsz majd lefaragni...de az biztos hogy látványos lesz...

Csigusz ;D

2007. Augusztus 30. - 01:36:41
Válasz #5
Nem elérhető

BodyX


HAHA, izgalmas kis felvezető Łł=
Ezt a diétát Te találtad ki magadnak, vagy segítettek? Nem akarok okoskodni de szerintem másképp kéne csinálnod! mármint nem a kaját hanem a kiegészítők, gyógyszerek szedését....
Minek akarsz Te 16 hetes diétát ha csak egy általános jó forma cél és nem a versenyszálka? Szerintem bőven elég lenne 7-8 hét, azalatt le tudsz menni 10-12%-ra simán! gondolom a 78-80 kg lenne a cél.
4hétig diétázol szeded a halodrol+orasten a-t utána meg a pct alatt is diétázni akarsz???????????????? aztán megint egy kúra megint PCT???? A PCT alatt mi fogja meg az izmot a kemény diéta alatt?
Az utolsó hetekben mivel alacsonyabb a testzsírod, sokkal könyebben vesztesz izmot. a Pro Anabol, Leukic jó kis kiegészítők de valszeg kevés lesz így az utolsó hetekre ! Szóval szerintem össze kéne dobni a kiegészítőket egy kosárba(az összeset amit írtál egyszerre szedni 7-8 hétig) és a PCT alatt már ne diétázz! szerintem.... Nekem így logikus. de azért várd meg hátha Steve Namat vagy Efitmester is hozzászólnak.

2007. Augusztus 30. - 09:17:40
Válasz #6
Nem elérhető

Skorpió



2007. Augusztus 30. - 09:21:47
Válasz #7
Nem elérhető

tomi


Nem tudom mennyire jó szálkásítás alatt az enantát meg a pro ANABOL. Ezektől inkább vizesedik az ember.
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 30. - 11:09:42
Válasz #8
Nem elérhető

Bubee


Nah látom folynak az események szeretett kis topikomban  :o  ;D

1. Az enantát valóban nem tipikus diétakox, de most ez lesz és kész. Tudom h vizesít blablabla, de nekem nagyon bejött, mellesleg az a 250 max 500 mg meg aztán rohadt sok  !+"%  ;D Egyébként Tomi, ha jól emlékszem erről már beszéltünk és elmondtam miért ena lesz. Felesleges volt beírni ide azt amit írtát...

2. A terv azért terv mert változhat. Androval történtek tárgyalások ezügyben. A PCT mellé fog még menni valószínöleg clenbuterol így lesz mellette más is.

3. BodyX, honnan tudhatod pont te h én 7-8 hét alatt képes leszek lemenni arra a szintre? Mi vagy te? Látnok? Hidd el h van rajtam elég zsír ahhoz h 7-8 hét lófasz legyen. Ráadásul ha értenél hozzá akkor tudhatnád h az első hetekben zsír jóformán nem is fog lemenni csak a víz meg némi glikogén fog kiürülni. Ennyit erről. Szerinted életem első diétájában 7-8 hét alatt képes lennék majd 15%-nyi tzs-t ledobni? Hát én ezt erősen kétlem. Már csak azért is mert ennek vannak olyan fortélyai amit csak rutinnal lehet megszerezni. Ja és még annyit h az enantát a kúra befejezése után még legalább 2 hétig hatni fog, ami azt jelenti h majdnem lefedi teljesen az utolsó heteket is, amire még rájön a többi kiegészítő hatása... De mind ennek ellenére köszönöm a kritikát. Egyelőre marad így. A Halodrol + Orastan-os kezdésenk is megvan a maga oka.

Ja és mindenki másnak köszönet  ;-oo-; Igyekszem sok hústurmixot iszogatni meg szétedzeni izmocskáimat Richie tesó segítségével  /:-) ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Augusztus 30. - 12:42:28
Válasz #9
Nem elérhető

tomi


Csakhogy kedves Bubi az enantát felszívódási ideje 3-4 hét, ami azt jelenti a te esetedben, hogy a 10-11. hét körül kezd majd el hatni. Ezt követően 4 hétig lesz fenntartva az elért szint, majd ismét ürülési fázisba lépsz. Ez azt is jelenti, hogy a 7-től a 11. hétig csak xpandot fogsz használni.
A másik, hogy hullámvölgyben vagy (88kg) és előbb szeretnél felmenni és utána szálkázni. A kúra alapján a csúcsra kb a végére fogsz eljutni, mert akkor lesz benned a legtöbb vízvisszatartó szer, így hiába keresed majd a kockákat.
Ha az orastan-A-nak olyasmi a hatása mint a wini-nek, akkor miért nem a kúra végére teszed és az elejére az anabolt. Mert ha az elején nyomnád az enantátot és az anabolt, akkor elérhetnéd a régi szinted (103kg) (bár sztem ennyi idő alatt kissé abszurd 16kg-ot felszedni) és utána kezdhetnéd a pucolás Halodrol + Orastan-A, Leukic + Hydroxycut HC PCT, Hydrazid szerekkel.

Ha hagyod az összeállítasodat, akkor az inkább minőségi tömegelés lesz, mintsem szálkásítás, de a minőségi tömegnek is annyi lesz ha az ena, anabol, pct felvizesít a végére.

A másik dolog az aerob! Én nem irtóznék tőle ennyire a helyedben, ugyanis attól, hogy mozogsz nem vesztessz izmot, ha elegendő fehérjét viszel be, sőt gyorsulna az anyagcseréd, ezzel megnövekedne a tápanyagfelvételed és annak hasznosulása.

A kaja amúgy nagyon jónak tűnik, én biztos nem bírnék ennyit enni.

Sok sikert kívánok, de még annyit, hogy ne csak passzív önmegtartóztatástól (kevés ch) és vízhajtó szerektől várd a kockákat, hanem mozogj is értük.
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 30. - 13:14:23
Válasz #10
Nem elérhető

fLeSs


Azt, hogy a Pro-Anabol vizesít, hol hallottad?
Amúgy tudtommal Bubi nem akar sehova felmenni, hanem ez egy sima szálkásítás lenne.

2007. Augusztus 30. - 13:18:41
Válasz #11
Nem elérhető

Bubee


Kedves Tomi!

1. Az az enantát amihez szerencsém volt NÁLAM 1 hét alatt kifejtette a hatását. Ne kérdezd miért és hogyan, de így van. Ez azt is jelenti h nem csak Xpandot fogok használni.

2. Nem tudom honnan veszed h a ProAnabol vizesít. Ezt majd Andro vagy megerősíti vagy cáfolja, mindenesetre ezeknek az új kiegeknek pont h közük sincs a vízvisszatartáshoz, hanem ellenkezlőleg, lásd Hyperdrol és tsai. Nem tudom miért rettegsz annyira a vizesedéstől. Használtad már ezeket az anyagokat - enát kivéve - h ilyen jó rálátásod van arra h mi vizesít és mi nem? Sztem manapság már alapkövetelmény az új generációs anyagoknál a vízhajtó hatás.

3. Kedves Tomi, ha azt gondolod h én a kiegektől várok minden eredményt akkor eléggé tévedésben élsz. Nem tudom h gondolod, de én úgy h azért már elértem valamit ezalatt a 2-3 év alatt minimális ráfordításokkal, aminek igen nagy része hétköznapi kajából állt és minimális része tápkieg. Nem én vagyok az aki havi 100k-t költ koxra meg kiegekre, aztán felmutatni semmit nem tud. Komolyan nem értem miért írtad a legvégére azt amit. Ez kb olyan mintha ma kezdtem volna az egészet és te kioktatsz h nem a csodaszerektől kell várni az eredményt...

4. Az aerobról még megváltozhat a véleményem, ezen én is gondolkodtam. Meglátjuk.

5. Az Orastannal kapcsolatban igazad van, azonban ha jól emlékszem arra amit Androval tárgyaltunk akkor szeretné ha még most letesztelném. Így eképpen cselekszem. De várjuk meg h ő mit mond erre az egészre.

Fless:

Csak a régi formát akarom visszanyerni, erre gondolt. És mondjuk ez közel se biztos h 103 kilót jelentene. Erről még az a véleményem h 1 hónap alatt egyáltalán nem lenne meglepő ha visszajutnék a súlyomra. Ez már egyszer megvolt és így hamarabb vissza lehet térni rá. Főleg úgy h nem telt el 10 év azóta. De mind1. Nem okoskodom.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. Augusztus 30. - 13:44:36
Válasz #12
Nem elérhető

tomi


Én enantátot és anabolt próbáltam. Gondolom a pro anabol, az anabolhoz szeretne hasonlítani, és az vizesít. Amúgy meg nem kell felkapni a vizet. Ha te magad egy olyan srácnak tartod, aki megmondja a frankót, akkor fogadd el azt is, hogy mások is megmondják és ne haragudj ezért rájuk.
Up the dose, lift the most!

2007. Augusztus 30. - 13:54:02
Válasz #13
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Csakhogy kedves Bubi az enantát felszívódási ideje 3-4 hét, ami azt jelenti a te esetedben, hogy a 10-11. hét körül kezd majd el hatni. Ezt követően 4 hétig lesz fenntartva az elért szint, majd ismét ürülési fázisba lépsz. ....

Hajrá Bubee, nagyon jó az indítás ;D !!! Még persze szerintem is kell néhol csiszolni ezen a stack-en, de kicsit később leírom, hogy hol lenne szerintem érdemes változtatni...

Először is, a tesztoszteron elsősorban egy tömegnövelő cucc, ezt Bubee is tudta mikor bevette ebbe szálkásításnak induló kúrába...Nem olyan nagy gond egyébként.

Tomi,

szerintem te valamit félreértettél, amikor azt tanultad a tesztoszteron enantátról, hogy 4 hét a felszívódási ideje és ezért miután bevitted az elsőt, azután majd csak 4 hét múlva hat, vagy valami ilyesmit írsz. Ez nem így van! (de lehet, hogy én értettelek félre)

A tesztoszteron enantát egy hosszan ható(long-acting) tesztoszteron készítmény a tesztoszteronhoz kapcsolt egyszerű-észter miatt, ami annyit jelent, hogy "extrémen" elnyújtott hatása van.(3-4 hét)(ugyanígy a tesztoszteron cipionát is). Tehát, miután abbahagyod, azután még 3-4 hétig dolgozni fog a szervezetedben. De ez nem azt jelenti, hogy az első 3-4 hétben nem dolgozik!!! Dolgozik az első pillanattól!

A többiről majd később.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2007. Augusztus 30. - 14:05:25
Válasz #14
Nem elérhető

tomi


Jól értetted andro, amit mondtam, ezek szerint lehet, hogy tévedésben vagyok. De nekem többen mondták már ezt (olyanok, akiknek lehet adni a szavára) és a saját immunredszeremen is tapasztaltam. Én kitartok annál, hogy nálam az 5. hét elején kezd el hatni a cucc, de lehet, hogy ez az én szervezetem sajátossága. Majd jobban utánanézek a dolognak...
Csak akkor azt nem értem hogy egy testosteron enantát-primobolan/nandrolon-phenylprpionate kúránál, miért alkalmaznak az első 3-4 hétben propionate-ot, ill. anabol-t. Nos szerintem azért mert nem akarják, hogy az anabolikák (amik jelen esetben gyorsabb felszívódásúak az enantátnál) tönkre tegyék az immunrendszert, amíg nem támogatja azt az enantát (amíg nem szívódik fel).
u.i.: Értelmes vitának szánaom, amit írtam nem veszekedésnek!  0o0o0
Up the dose, lift the most!