2024. Május 14. - 19:46:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: ALR Industries-Evolution Bad Ass Mass Stack  (Megtekintve 30601 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Február 01. - 18:10:51
Válasz #45
Nem elérhető

Tasman


Szeva darknight!

Egy észrevételem lenne az, hogy vállra minek csinálsz mellgyakorlatot?  ::)


Hi Tasman >:D!

Sorry, igazad van, a 2. gyakorlat vállra nem tárogatás, hanem oldalemelés volt, elírtam a drágát ˝=/.


Akkor jó gondoltam én, hogy csak elírás!  ;D

Sok sikert és nyomjad keményen!  ;-oo-;  =/+'

2008. Február 08. - 20:25:49
Válasz #46
Nem elérhető

darknight



Hát akkor jó estét, jó szurkolást >:D!

Utolsó heteit éli ez a teszt, lassan elfogy az utolsó komponens, a Restore is, én pedig rövid időre majd megpihenek, utána az aktuális helyzettől függően folytatom a tömegelést, vagy pedig lezavarok egy rövidebb, kb. 1 hónapos zsírégető diétát. Sajna, úgy tűnik szükség lesz erre, mert a derék körüli részre rakódott némi massza, ami azért zavar már. Lehet, hogy az azért nem lesz majd akkora probléma, mert máshova nem jött fel zsír, és már most is dolgozom a megoldáson.

Máshol már említettem, de újra leírom, hogy edzés előtti intenzitás-növelőnek, NO fokozónak egy ideje a MAP: Altered State-jét használom 4 szemes adagokban. Nem rossz cucc, besegít az edzésbe, ad némi erőt is, de én ennél azért többet vártam tőle. És amit nagyon hiányolok: bedurrantani még csak bedurrantja az izmokat, de az erek rejtve maradnak. OKé, fedettség meg minden, de a N.O.-Xplode és a naNo Vapor is jobb volt ilyen szempontból, emellett jobban is pörgettek. Lehet, hogy az adagon kellene növelni, de eleinte volt egy kis fejfájásom a cucctól, meg zsibbadt az orrom (anno volt eleinte ilyen a Nitrix-nél is), így ezt az adagolást lőttem be magamnak.

Mivel múltkor kaptam egy adagnyi (4 kapszula) MHP: Anadrox-mintát a rendelésemhez, úgy döntöttem, hogy a ma reggeli edzésemen kipróbálom a cuccost. Nos, nem volt rossz, pörgetett, erőben is ott voltam, feszesített, keményített, és némi ér-kezdemény is újra felbukkant a karjaimon. Nem tudom, mennyire igaz ez az NO fokozás melletti zsírégető-funkció dolog, de valószínűleg bizalmat szavazok az Anadrox-nak és berendelek belőle egy 112 szemes dobozzal 2 hétre. A kaját is tisztábbra veszem mostantól, mert azért egy ideje megy a csalás nem kicsit, sajna, ilyen a tanulás.

Most megpróbálom 2-3 hét alatt kicsit rendberakni a dolgokat deréktájon, minimális erő- és izomvesztés mellett, ehhez keresem a megfelelő cuccokat, de ez még nem diéta lenne, hanem egy átsrukturálás, szerencsére azért még viszonylag könnyebben "fogyó"-típus vagyok, pedig a kor lassan már eljár felettem.

Efit-et már kérdeztem erről, ő Aplodan/Leukic/Anator P70 vagy Aplodan/A-Bomb/Leukidrol-Sr kombót javasolt, de most nem akarok ennyi cuccot szedni, mivel nem tudom az edzésben és a kajálásban sem a maximumot nyújtani.

Ha valaki még olvassa ezt a tesztet, és már volt dolga ezekkel a cuccokkal (vagy az Anadrox-al), akkor írhatna róluk pár sort, ajánlhatná valamelyiket a tapasztalatai alapján.

Annyiban leszűkíteném a kört, hogy az Aplodan-t a tömegelésre tartogatom, így ez valószínűleg kiesik, valamint az Anator P70 is, mivel most nem akarok ilyen por alapú, maltodextrines, kreatinos cuccot használni, és elméletileg az A-Bomb valami hasonló, legalábbis arra törekedett az MHP. Úgyhogy az esélyesek a Leukic, Leukidrol-Sr, A-Bomb.

Ez most egy kis kitérő, de a következő tömegelésnél nem akarok tömegnövelőt használni, csak minőségi fehérjét, ebből 2-3 turmixot, max. 60-80 gramm fehérjetartalommal, de menne ezerrel a glutamin, napi 20-30 gramm, edzésnapokon meg emellett még speciális kombó, plusz most már napi szinten tolnám a folyékony aminót. Nem akarom, hogy a zsírosodás elszaladjon, mivel én úgy éreztem, hogy a sok por, tömegnövelő, a magasabb szénhidrátbevitel nem tesz túl jót, most már inkább legyen lassabb a növekedés, de minőségibb. Plusz az eddig megszerzett tömeget is formálni, "érlelni" kell még.

Tehát az eddig meglévő, illetve betervezett összetevők: MuscleTech: Aplodan, BSN: CellMass, Dymatize: Super Liquid Amino 23,000, SciVation: Xtend, MHP: Glutamine-Sr, ......: BCAA Express. Edzés előtti cuccnak pedig erősen gondolkodom egy Gaspari: PlasmaJet beszerzésén. Még kéne valami jó kis tesztófokozó, vagy valami keményvonalasabb cucc is, de egyenlőre eddig kész a terv.

Nos, ha valaki tud abban segíteni, hogy egy ilyen felfokozottabb, odafigyelősebb időszakra mit érdemes az ajánlott cuccok közül (A-Bomb, Anadrox, Leukic, Leukidrol-Sr) szedni, vagy tudna ezek mellett más, megfelelő alternatívát ajánlani, annak a segítségét szívesen fogadnám ?:-/.

Thanks előre is a segítséget!


"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Február 08. - 21:02:59
Válasz #47
Nem elérhető

Kris


Nem tudom ,hogy ez mennyire segit en anno a dietamhoz ettem Anadroxot.

Ha ma probalnam akkor valoszinuleg mar tudnek velemenyt mondani ,hogy ero-bedurranas-ban mennyire segitett ,de akkor fogyasztashoz hasznaltam. Ott remekul teljesitett. A kajalasom oszinten eleg ossze vissza volt 2-3 naponta siman osszezabaltam mindent ,de igy is kardioval 3 honap alatt 12 kilotol megszabaditott meg.

2008. Február 09. - 08:39:48
Válasz #48
Nem elérhető

Kola


hello Darkknight!

egyik ismerősöm használta már az A-Bombot ilyen diétaféleségben és nagyon nejött neki! az izmai tömörek maradtak és közben nagyon szép kidolgozottságra tett szert @:-)

persze közben itta az aminókat orrba szájba és ha jól emlékszem akkor edzés közben 1 kanál Cell-Tech HC-t nyomott ! de ha érdekel a dolog akkor megkérdezem ... ;-oo-;

sok sikert kívánok és csak így tovább!!! (:-)
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Február 09. - 14:51:15
Válasz #49
Nem elérhető

darknight


hello Darkknight!

egyik ismerősöm használta már az A-Bombot ilyen diétaféleségben és nagyon nejött neki! az izmai tömörek maradtak és közben nagyon szép kidolgozottságra tett szert @:-)

persze közben itta az aminókat orrba szájba és ha jól emlékszem akkor edzés közben 1 kanál Cell-Tech HC-t nyomott ! de ha érdekel a dolog akkor megkérdezem ... ;-oo-;

sok sikert kívánok és csak így tovább!!! (:-)

Üdv mindenkinek >:D!

Megköszönném a segítséget, valószínűleg Anadrox/A-Bomb/ Leukidrol-Sr fog menni az MHP-től (még nem próbáltam ettől a cégtől semmit, de bízom a termékeikben), az Anadrox és az A-Bomb teljes adagolással, Leukidrol-Sr 1 hétig napi 1 adaggal, utána hatásfoktól függően 2-vel. Elképzelhető, hogy indítok majd egy kis szösszenetet arról, hogy ezek az MHP-s cuccok hogyan teljesítenek közel sem 100%-os körülmények között. Rendelés legkésőbb holnap este, remélhetőleg a hét közepétől már indulhat a kombó :-)->!!!
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Február 09. - 15:15:54
Válasz #50
Nem elérhető

Kola


az A-bomb-ot ,T-bomb2-vel szedte emelett mentek az aminók meg a Cell-Tech napi 1 kanál illetve fehérje. :-)!

nagyon szépen lehet ettől a kombótól formásodni (sajna nekem még nem volt hozzá szerencsém)
de az A-Bomb-T-bomb 2 stacket nagyon sokan használják jó eredményekkel...
ez valószínűleg azért van mert az Abomb 1 "anabolikus" állapotba vezet a Tbomb2 pedig elég androgenikus... @-o

úristen miket írok bocsi hoygha hülyeségeket írok...

remélem megosztod majd velünk a tapasztalataidat. nagyon kíváncsi vagyok rá(valószínűleg a többi fórumozó is)

sok sikert kívánok !! :-):-)::

csak így tovább @:-) ;-oo-;
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Február 14. - 19:32:56
Válasz #51
Nem elérhető

darknight



Üdv  Mindenkinek>:D!

Tik-tak, tik-tak...Nos, úgy tűnik, valóban ketyeg a visszaszámláló, hiszen az ALRI Industries: Evolution Bad Ass Mass-stack-je a végéhez közelít, utolsó napjait éli. Annyit már leírhatok előre is, hogy elégedett vagyok az elért eredményekkel, lehetett volna jobb is, de ez rajtam, és nem a használt termékeken múlott. 1-2 edzés van már csak hátra, lényeges változás már nem lesz, a végső-értékelő hozzászólást kb. 2 hét múlva fogom megejteni, ha (remélem) szerencsésen túlestem az első szakvizsgámon.

Ha minden rendben lesz, akkor 1-2 napon belül sikerül képeket feltöltenem a jelenlegi formáról.

Az edzésben-építkezésben március közepén tervezem megindítani az újabb rohamot (legyen egyenlőre titok, hogy mi lesz az újabb bevetés, valójában ezt még pontosan magam sem tudom ????...), azonban az addig töltött időt sem szeretném elvesztegetni.

Ezen apropóból a mai nappal elindítottam egy újabb, "lightosabb" tesztet, új kiegészítőkkel, mert ugye az élet nem áll meg...

Tehát az új teszt tagjai:

MuscleTech: Leukic
MHP: A-Bomb
MHP: Anadrox
BSN: Endorush (Lemon-Lime Fix, Orange Fix ízek)

Ezek mellett természetesen menni fog fehérje, vitamin pak, folyékony amino, Flaxseed- és Fish Oil, tehát a szokásos kiegészítők. Ennek a tesztnek/stack-nek a fő célja most nem a tömegnövelés lesz, hanem a megszerzett nyereségek megtartása, tömörítése, definiálása és a felszedett zsír csökkentése.

Remélem az elkövetkező 1 hónap sikeres lesz, és a kitűzött célok megvalósulnak. Ma reggel indítottam a kombót, furcsa volt reggel, álmos fejjel szembenézni a 21 db tablettával (6 szem Leukic, nekem egyáltalán nem okozott a lenyelésük, simán lecsúsztak, 4 szem A-Bomb, 4 szem Anadrox, 1 szem Flaxseed Oil, 1 db Fish Oil, 1 szem Restore, 1 szem Trisorbagen, 3 kapszula kreatin-etil észter), de sikeresen megoldottam a feladatot. Bár néha amikor kipakolom a cuccot, úgy érzem magam, mint egy rossz drogos... ;D

Jelenleg annyit érzek, hogy teltek, feszesek az izmaim, de ez már tegnap óta így van, a reggeli edzés előtt lenyomtam 1,5 púpos kanál naNO Vapor-t, edzés alatt pedig BCAA/glutamin/maltodextrin-dextróz kombót kortyolgattam 1 kanál Vapor hozzáadásával, csak hogy érezzem a feeling-et... O0

Hát mit mondjak, bedurrantam nem kicsit, pörgött az edzés ezerrel.

Remélem ez az izomkeménység, teltség megmarad, és sikerül profitálni ebből az 1 hónapból. Hamarosan új naplót nyitok a tesztnek, talán lesznek olyan tapasztalatok, amiket érdemes megosztani másokkal. Valószínűleg ebbe a topikba már csak egy lezáró, értékelő hozzászólásra fogok visszatérni, méretekkel, tapasztalatokkal és remélhetőleg értékelhető képekkel színesítve.

Addig is =/+' ezerrel (már amennyire tanulás mellett lehet), de a ma éjszaka még a Valentine-Day-é... :-)o-:

 >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Február 21. - 19:33:27
Válasz #52
Nem elérhető

darknight



Vége...

Szomorúan kell közölnöm, Kedves Fórumtársaim, hogy hosszú idő idő után, pontosan múlt hét pénteken, reggel 7 óra 10 perckor a hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel tarkított, maratoni
Applied Lifescience Research Industries: Evolution Bad Ass Mass Stack az utolsó kapszula Restore bevételével befejeződött.

Ígéretemmel ellentétben most még nem a végső értékeléssel jelentkezem, hanem megosztok néhány, talán nem "annyira" elrettentő képet a jelenlegi, pontosabban a múlt heti edzésen kívüli formáról...
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Március 11. - 12:05:11
Válasz #53
Nem elérhető

darknight



Noshátakkor >:D, kicsit megkésve ugyan, de lássuk a végső értékelést:


Jungle Warfare: Tesztindítóként ez adta az első lökést, főként a tömeg növekedésének, ami hirtelen meg is ugrott, majd alábbhagyott a dolog. Az biztos, hogy begyújtotta a rakétákat, erőben is, tömegben pedig egyértelműen ekkor jelentkezett a legnagyobb és legintenzívebb növekedés :-O.

Bad Ass Mass: A tömegnövekedésnél ez a termék már nem lökött akkorát, de segített állandósítani, megőrizni az elért súlyt, valamint támogatta a további erősödést. Amikor a Jungle és a BAM együtt futott, akkor a libidó hanyatlani kezdett a korábbihoz képest, nem tünt el, de érezhetően nem volt az igazi. Lehet, hogy ehhez részben hozzájárult az is, hogy erre az időszakra esett a Nagy Karácsonyi MuscleTech-Teszt is, amikor a testemet edzés terén maximálisan kizsákmányoltam, illetve az év vége, a költözéssel, melóval stb.-vel járó intenzív stressz :-oD.

Pro-Anabol: Ekkor már jelentős testsúlynövekedést nem tapasztaltam, de az erő megmaradt, illetve izomkeményedést, eresedést érzékeltem ebben az időszakban. A libidó is kezdett helyrejönni, amit feltehetően véglegesen a Restore tett helyre :-)o-:.

Restore: Lezárta a tömegnövelést, segített az elért eredmények megtartásában, stabilizálásában, illetve helyrerakta libidó terén azt, amit helyre kellett tennie :-)-.

Azt szeretném leszögezni, mivel a teszt elejét és végét (Jungle Warfare 15 nap és Restore 15 nap) leszámítva  mindig 2-2 termék szedése ment egymással párhuzamosan, ezért az egyes termékek hatásai nehezen elkülöníthetőek, sajna betegség is történt közben, így kihagyásra kényszerültem, illetve már azért pár hét el is telt a teszt vége óta.

Tehát az egyes termékek szerepe az elért eredményben nem igazán szétválasztható, inkább egyben értékelve mondható ki, hogy elégedett vagyok a stack-ben szereplő termékekkel. Ez volt életem első ilyen jellegű "kúrája", pár dolgot már másként csinálnék, de az ember mindig utólag látja hol hibázott.

Az biztos, hogy ebbe a stack-be (akárcsak a többi ilyen jellegű kúrába) igazán akkor érdemes belevágni, amikor edzés, étkezés, regenerálódás stb. terén az ember a maximumot tudja nyújtani.

Az elért súllyal (kb. 92-93 kilogramm) elégedett vagyok, de érzékelhető némi zsírosodás, ez csípőtájékon, a seggemnél és a combomon jelent meg főként, ebből szerencsére a combom és a fenekem már helyre tudtam tenni. Hangsúlyoznám, hogy ez nem a használt ALRI termékeknek, hanem a különböző tömegnövelő poroknak (BSN: True-Mass, MusceTech: Mass-Tech, Ultimate Nutrition: IsoMass Extreme Gainer) tudható be a véleményem szerint. Az erőben elért eredmények úgy tűnik megmaradtak, néhány gyakorlatban történt kisebb visszaesés, de most érzem, hogy ezeknek a visszahozása is rendben lesz.

Annyi biztos, hogy a következő tömegnövelő ciklusomból kihagyom a tömegnövelőket, maradok a fehérjéknél, folyékony aminónál, glutaminnál, BCAA-nál. Úgy tűnik, hogy a tömegnövelők miatti magasabb szénhidrátbevitel nálam ilyen jellegű zsírosodással jár a kritikus helyeken.

Mostantól a minnél nagyobb tömegnövekedés helyett a minőségibb növekedés lesz a kitűzött cél.

Összegezve bátran ajánlom ezt a stack-et bárkinek, aki egy fejlődési platót szeretne átugrani, ha már nem tud fejlődni az alap kiegészítőkkel. Ezek a termékek garantáltan segíteni fognak a fejlődését újra beindítani, a tömegben, erőben biztosan pozitív irányú változást fog tapasztalni :-)!.

Azzal viszont számolni kell, hogy bizony ez nem egy 1 hónapos kreatin-kúra, a maximális eredmények eléréséhez erre rá kell áldozni 75 napot az életedből. Sajnos én nem hoztam ki belőlük a maximumot, de a következő kúrámban, ami valószínűleg az Anabolic Xtreme cuccait célozza be, az ebben a stack-ben elkövetett hibáimat igyekszem korrigálni és a lehető legjobb eredményeket elérni.

Ezennel ezt a tesztet végérvényesen lezártnak nyilvánítom, a kitűzött célok elérése érdekében indított harc folytatódik, de már egy másik irányban...
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Március 11. - 20:02:14
Válasz #54
Nem elérhető

parrre


 Łł= Łł= Łł=

Jó! Jó kis végszó! B.A.M. Stack rulez !
Gratula az eredményekhez !  ;)

2008. Március 11. - 21:31:34
Válasz #55
Nem elérhető

darknight



Köszi Parrre >:D!

És van még valami, amit a végszónál kifelejtettem (utólag is sorry érte):

Még1x köszönöm Efit felajánlását a stack-hez, ami egy üveg Pro-Anabol volt.

Thanks Master O0!!!

 >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Március 12. - 10:15:42
Válasz #56
Nem elérhető

Kola


mi meg köszönjük a remek teszt-naplót példaértékű volt mellesleg megjegyezném hoyg az egyik személyes kedvencem is...(jöhetnek a minuszok)  ;-oo-; :-):-):: :-)!
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Április 04. - 16:19:07
Válasz #57
Nem elérhető

darknight



Üdv mindenkinek >:D >:D >:D!!!

És akkor még egy utolsó visszatérés első termékteszt-topikomba... :-!!!

Néhány új kép, majd 2 hónappal az ALRI-stack után (2008. április 02.-án készültek, 4 napos egri wellness alatt, tehát lényegében non-stop henyélés és állandó nassolás, kényeztetés és kizárólag Aplodan szedése mellett, 1 hete edzés nélkül):
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. Április 15. - 21:05:31
Válasz #58
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv Darknight!
fasza kis teszt lett  :-)!
Nekem lenne egy oylan kérdésem,hogy ha csak Pro-Anabolt szedek és Bad ass Mass-t azután is kell valami helyreállító mint a restore?
A Pro-Anabol leírásánál azt találtam,hogy nem kell ciklus utáni terápiát tartani,viszont a Bad ass Mass-nál ezzel kapcsolatban semmi nem volt se az h kell se az hogy nem.Neked mi a véleményed?

2008. Április 15. - 21:38:42
Válasz #59
Nem elérhető

darknight


Üdv Darknight!
fasza kis teszt lett  :-)!
Nekem lenne egy oylan kérdésem,hogy ha csak Pro-Anabolt szedek és Bad ass Mass-t azután is kell valami helyreállító mint a restore?
A Pro-Anabol leírásánál azt találtam,hogy nem kell ciklus utáni terápiát tartani,viszont a Bad ass Mass-nál ezzel kapcsolatban semmi nem volt se az h kell se az hogy nem.Neked mi a véleményed?

Helló NaturalBoy!

Én a helyedben mindenképpen beletenném a stack-be a Restore-t, részben a tesztoszteronszint növelő-ösztrogén kontrolláló hatás miatt, részben a kortizol-gátlásért. Ha pedig a keret engedi, nem hagynám ki a Jungle Warfare-t sem, mert azzal együtt teljes a dolog.

De ha szűkösebb a keret, akkor valószínűleg elegendő a Bad Ass Mass és utána a Pro-Anabol is, megfelelő kajálás, regenerálódás, jófajta fehérje/tömegnövelő, vitamin mellett hozni fogják az eredményeket, nem fogsz bennük csalódni. A Pro-Anabol-t biztosan fogom még újra használni.

Azt, hogy a Jungle Warfare/Bad Ass Mass által picit lenyomott libidót a Pro-Anabol vagy a Restore tette-e helyre, igazából megmondani nem tudom, mivel ez lényegében arra az időszakra tehető, amikor mindkettőt párhuzamosan használtam. De az tény, hogy a Pro-Anabol bekeményítette az izmokat, a Restore pedig segített megőrizni az elért  nyereségeket.

De ez csak az én véleményem, lehet, hogy másvalaki máshogy látná...

Mindenesetre sok sikert a termékekhez!

                                  >:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."