2024. Április 28. - 22:08:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: NAGY KARÁCSONYI MUSCLETECH TESZT by shp  (Megtekintve 16152 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 03. - 22:39:54
Megtekintve 16152 alkalommal
Nem elérhető

shp


Sziasztok!

Ezennel ünnepélyesen a megnyitom a NAGY KARÁCSONYI MUSCLETECH TESZT topicomat!  #:-)


Először is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy biztosították a teszt feltételeit.

Magamról majd késöbb írok néhány mondatot, talán most annyit, hogy rendszeres passzív olvasója vagyok a fórumnak még az extremefit-es időktől kezdeve.
Előljáróban talán annyit, hogy 28 éves vagyok, 170 cm és 82 kg.

A topikot szeretném majd minimum két naponta, de igyekszem naponta frissíteni. Holnap várható egy hosszab lélegzetvételű beszámoló az első találkozásról  :-oD, az első edzésről  =/+', a meglepetésről....   :-)!  :-<

A tesztelőknek jó tesztelést és az olvasóknak jó szorakozást a tesztünkhöz  Łł=http://



 
 



2007. December 04. - 17:54:08
Válasz #1
Nem elérhető

shp



Kezdésnek néhány adattal szolgálnék magamról:

Kor: 28 év
Magasság: 170 cm
Súly: ~82 Kg
Edzésmúlt: ~10 év, de ebből az elmúlt 2-2,5 év tekinthető folyamatosnak/értékelhetőnek.

Kar: 42 cm
Mellkas: 112 cm
Derék: 92 cm

Most először "centiztem" le magam, és kíváncsi vagyok lesz-e változás két hét múlva. Január közepétől kezdődhet a tömegelés alatt felszedett zsír ( mert jött fel rendesen sajnos ) lepucolása.

Annyit tudni kell, hogy egy 1.5 hónapos AX-stack ( Hyperdrol X2, Mass Fx, Retain2 ) végefelé járok, és ennek a tömegelős időszak lezárásaként, pont időben,  jött ez a lehetőség, hogy  Muscletech termékeket teszteljek. Korábban még nem próbáltam egyiket sem.

Minden eddiginél jobban ügyelek a tiszta kajálásra, mert könnyen elszáll a súlyom.

Gondolom ismerősek lesznek a termékek:

Nitro-Tech: csoki  :-}
Mass-Tech: csoki :-oD
Cell-Tech: lime  ;-oo-;
naNo-VApor: fruit punch  @-o



2007. December 04. - 18:27:22
Válasz #2
Nem elérhető

shp


1. nap  8-}

Mell-tricepsz edzés reggel 3/4 8-tól. A korai kezdés miatt fél 7 körül ledöntöttem  :-oD az első Mass-Tech adagomat, és ezzel felavattam a vasárnap szigorúan a teszthez vásárolt shakeremet. A csokis íz nálam jolly joker. Finom krémes állagú lett, igazán kellemes volt, pedig csak két kanálas adaggal kezdtem.
Az út kb. 3/4 óra reggel a teremig ( csúcsforgalom by Budapest ). Félidőben elkezdtem émelyegni egy kicsit  ?:-/, de azért ráküldtem a 1 1/2 kanalas naNo-t, ha már ezt is tesztelem  8-). Nem rossz, bár nekem túl édes, lehet, hogy legközelebb több vízzel fogom csinálom. Olyan émelygős "rágógumiédes" a Fruit Punch íz. Ez odavágott rendesen, de mire átöltöztem felpörögtem rendesen. A motiváció megvolt, úgyhogy felőlem gyümölcslé is lehetett volna ( persze annál komolyabb volt a hatás ).  @:-)

 =/+' A gyakorlatok között azért küzdöttem a hányingerrel, de azt is észrevettem, hogy nagy intenzítással és kevés pihenővel dolgoztam. Egyébként sem vagyok híve a hosszú pihenéseknek. Le kell nyomni, megcsinálni és kész. Nálam egy edzés aerob nélkül 3/4, néha 1 óra, de ez a max. Meg is kérdezte egy srác két sorozat fekvenyomás között, hogy nem akarok-e még egy kicsit pihenni. Én bizony nem akartam és kettővel többet belenyomtam, mint az előző alkalommal. Keeeeméééény!  :-/- Ezek ilyen kis sikerélmények, de ezért is érdemes csinálni. Az egyetlen negatívum a majdnem  :---- volt.

Az öltözés közben benyomtam a Cell-Tech-et. Ez kifejezetten jól esett. Pezsdítő volt ez citromos íz. Ráadásul új impulzus ért, hiszen évek óta edzés után csokis fehérjét ittam. Talán az izotóniás italokhoz tudnám hasonlítani az ízét ( Isostar ). Ja, és nagyon jó oldódik:, ezért jára *5-ös    :-)!

A Nitro-Tech-et kb. 1 óra múlva ittam meg ( kicsit sokat vártam vele szerintem ). A csokis íz itt is bejött. Nem világbajnok ízű, plána ha kicsit jobban higítom, de nem azért nem lehet mondani, hogy rossz lenne. 10-es skálán 7-et adnék rá ( az oldódásra valamivel többet ). Meg tudnám szokni...... /7%

Egész napos kajámat sült pulykamell és rizs tette ki több részletre elosztva. 



2007. December 04. - 18:42:38
Válasz #3
Nem elérhető

shp


 {-) Természetesen a lefekvést Nitro-val zártam. Könnyen emészthető, kellemes ital..



2. nap ( kedd )

Ma pihinap van, duplán is, mert szabadnapos vagyok.

 :-} Reggel Cell-Tech, majd Nitro + zabpehely és délelött közepén következett egy dupla kanalas Mass-Tech. Közben a rizs főzése és pulykamell pácolása a feladat.  <:-) Ideális testépítő nap lehetne, amikor nem kell másra koncontrálni. Kaja-edzés-pihi-kaja-pihi....stb.  :-oD =/+' {-) :-oD {-)      (:-)
Délután még egy kis adag Mass-Tech-et bezavartam.Nagyon finom, ilyen kell nekem késöbb is  :-!
Most meg most van, de késöbb még egy kisebb löket Cell-Tech jól fog esni, már csak az íze miatt is.
Mivel fő a változatosság holnap délutáni edzés lesz. Már várom a naNO-t, hogy igazoljon ( lehet, hogy legutóbb csak szerencséje volt  :) )


2007. December 06. - 20:45:03
Válasz #4
Nem elérhető

shp


3. nap ( szerda ) 

Ezen a napon annyiban változott a dolog, hogy délután lesz a váll-bicepsz edzés ( most valahogy ez a párosítás esett jól ).

Reggel indítottam töltés gyanánt egy dupla kanalas Cellt. Uhm....Lime.....imádom :)

Azt azonban megállapítottam, hogy éhgyomorra ez az adag nekem kicsit sok. ( ma a 1 1/2 kanalas adag vált be ) Émelyegtem utána.
Délelött egy 3 kanalas csoki MASSza csúszott le, majd 25-30 deka ( sülve by Pisti ) pulykamell két zacskó rizzsel 3 részletben, és egy egykanalas Nitro. Ezzel egész jól elvoltam 16 óráig.  /:-)

A naNO dupla adagban brutál.
Jó volt így edzeni, szinte "téptem" a vasat...  :-/-

Oldalemeléssel kezdtem. Jól ment, be is durrantam rendesen. Súlyon nem emeltem, de egy szériát azért ráhúztam pluszba.
Jött a fejfölényomás egykezesekkel padon ülve.  =/+' Tiszta erőgyakorlat és itt már könnyebbnek éreztem a korábban használt súlyokat.
Egy gépen 2 sorozattal durrantottam még egyet egy laza sorozattal, majd döntött törzsű oldalemelést csináltam padon ülve ( itt már az orromat nem tudtam megvakarni és izzadtam is, mint a ló )

Ezen a ponton azt hittem, hogy kész, vége, kifujt mára. A kezeimet lógatni nem tudtam   >:D
Pár percet pihentem és új erőre kaptam. Ösztönösség híve vagyok és úgy éreztem bicepszeznem kell. Valószínű az ego is bejátszott, mert tetszett ahogy feszül a karom és a vállam.
Nehez tudtam abbahagyni. Négy gyakorlat 3-4 sorozatok. Alapból soknak találom, de most jó esett nagyon.

Az edzést nyújtással fejeztem be.  :-):-):: Ezt még tanulgatom, és nem is gondoltam volna, hogy fárasztó tud lenni, de egy-két hete érzem szükséges, mivel kezdek lemerevedni, és nem utolsó sorban utána sokkal kellemeseb a feszülés az izomban.

Öltözés közben, miután pajszerral lefeszegettem a pólóm ( lehet, hogy kés kéne legközelebb ), már iszogattam az adag CEllt.   ;-oo-;  Üccsi!!!

Majd hazafelé legurítottam a dupla fehérjét.

Jó nap volt, szeretem, ha délután tudok, rendesen betöltve edzeni.


Ja azt nem írtam, hogy a súlyom 83,5 Kg volt. Pirultam is a mérlegen, ennyit még nem nyomtam ezen a földön. !+"%

2007. December 06. - 20:52:12
Válasz #5
Nem elérhető

shp


4. nap ( csütörtök )


Mai nap ismét a "pihenésé" ( persze, munka és tanulás... ˝=/ ).
Várom a péntek-szombatot. Teljesen a motiváció. Sokat eszem, de tisztán kajálok.

Korábban írtam, hogy nem vagyok kibékülve a Nitro ízével. Ez annyiban változott, hogy most már egész kevés vízzel csinálom. Így nem lesz híg és sokkal intenzívebb az íze. Nem is rossz!!!!!!!!!! Hatalma felfedezés  :-< :----


Holnap újra....

2007. December 06. - 20:55:54
Válasz #6
Nem elérhető

shp


Upsz!!!! Hányós szmájli véletlen került be, mint a helyesírási hibák nagy része    ;D



2007. December 07. - 03:13:12
Válasz #7
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Korábban írtam, hogy nem vagyok kibékülve a Nitro ízével. Ez annyiban változott, hogy most már egész kevés vízzel csinálom. Így nem lesz híg és sokkal intenzívebb az íze. Nem is rossz!!!!!!!!!!
Két adagolókanálhoz untig elég 2.5 dl víz... ;)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 08. - 13:56:46
Válasz #8
Nem elérhető

shp


Üdv a topicban!

Elég bizony. A (meg)szokáson változtattam és így príma  :-oD

2007. December 08. - 19:38:10
Válasz #9
Nem elérhető

shp


5. nap ( Péntek )

A napi menet megegyezett a szerdaival. Edzés délután.
A láb volt soron ezen a napon, de 2 sorozatot alkarra beiktattam, mert nem nagyon akartam hazamenni ( nem is bírtam könnyedén járni )
Az egyetlen gyenge pon, hogy két hónapja guggolásnál szúr a térdem ( szerncsére egyre ritkábban, de egyelőre kímélem ) Azért a lábtolót meghajtottam nagyon. Volt is büfi majdnem. Szédelegtem, kemény volt nagyon.
A rossz hír  ?:-/, hogy fáj a csuklom. Beforgatásnál eléggé éerzem. Ezt 1-2 hete jelentkezett ( mióta bekeményettek az edzéseim -AX Stack  o:) )

Az izmom lázáról még nem is írtam. Van. Sőt, már másnap, kedden éreztem, de egyáltalán nem volt kellemetlen, szerdára el is múlt, de a kellemes feszülés megmaradt. Ez azért érdekes, mert nálam általában az izomláz ( ha van ) két napra rá teljesedik ki.

Szombaton mell-tricepsz





2007. December 08. - 20:13:44
Válasz #10
Nem elérhető

shp


6. nap ( szombat )

Mai nap érdekesre sikeredett, már csak azért is, mert szombat van...

8 körül benyomtam egy 1 kanalas CEll-t és rá egy óra múlva 2 kanalas Mass-t. Rohantam vizsgázni. Utána rohantam edzeni, mert az kell, és rá egy óra múlva meló.

A naNo szigorúan 2 kanalas volt.  d:) Éreztem, de nem volt 100%. Ma én nem teremtett meg ideális állapotot. Van ez így. Ettől függetlenül jól ment a mellezés.
Mivel ezen a héten a hétfő után ez volt a 2. alkalom, így nem a nagy súlyokra mentem, inkább lasabb, több ismétléses sorozatokat végeztem.
Ferdepadon rúddal kezdtem, majd 15-20 fokos padon egykezesekkel, 30 fokon tárogatással és egy kis pull overrel zárásként ( imádom a végén az agyvérzés közeli állapotot  :-)-> ).

A tricepszről inkább nem írok semmit. Inkább maszatoltam.  :-/-(-: Kis izom, nem bírta, én sem  ;D...ez van. Legalább bedurrant és szük lett a ( kihízott  /7% ) pólóm.
--- Kéne malac szmáljli is ---

Végén egy adag Cell, 45 perc múlva dupla nitro ( 2 és fél deci vízben  8-) ). Szilárd kaja még egy darabig nem csúszott le. Rendeltem egy pizzát (  ?:-/ ), de
nehezen gyűrtem le ( a fele itt szárad ). Ezért nem szabad minőségi kajákat enni, mert utána tiltakozika szervezet, ha szart kap.  ))=/ Inkább ittam 4 óra körül egy dupla kanalas Mass-t. Jelentem most is tele vagyok. Dupla Nitrot fogok még ma inni.
Szar kajálás, de a profi kiegészítők megmentettek. erről is szól a dolog  @:-)


Jelentem növök.  /:-) Malacpowa´ Súlyomat majd hétfőn, méreteket kedden mérem.

Kellemes pihenést vasárnapra!
 




2007. December 09. - 11:40:20
Válasz #11
Nem elérhető

ati75


Kezdődik a második hét, nyomjátok ezerrrel...

Üdv ati75 =/+'

2007. December 11. - 11:44:07
Válasz #12
Nem elérhető

shp


8-9. nap ( hétfő-kedd )

Váll-hát. Kemény volt. Oldalemeléssel indítottam. Nem bírtam abbahagyni. Még egy sorozat,  még egye... A végén Pihenő nélkül fokozatosan csökkentve a súlyokat, míg nem súly nélkül repkedtem.  :-/-

Volt még erőm egy kezesekkel fej fölé nyomni, és itt tudtam +2 kilót emelni a súlyokon.
Döntött törzsű oldalemeléssel zártam.

Kis pihi után nyakmögéhúzás, evezés, fűrészelés. A végén kivoltam, de nagyon jól esett.

1,5 adag Cell-től is mindig jojózik a szemem. Szerintem sok nekem ez a cukor mennyiség, de azért benyomom edzés után. Az íze miatt jól esik nagyon. A gyomromat nem szedi szét, csak akkor, ha már eleve hányingerem van. Akkor viszont küzdelem....  :--:  :----

--------------------------------


Ma reggel lábra edzettem. Reggelire 3 kanalas Mass, terem elött egy 3 adagos vapor.  :-oD
Bemelegítés után már libabőröztem  @-o, ami csak akkor teljesedett ki igazán, ha végeztem egy igen kemény sorozattal.

Újból megpróbáltam guggolni. Szerény 60 kilóig mentem fel, de szerencsére nem éreztem a térdemet. Alakul, lesz ez jobb is.  @:-)

A lábtolót meg kellet pakolnom ( egofényezés ) . 200 kg-ig sikerült kényelmesen elmennem. Csak utána szédelgtem, mint egy mérgezett egér ( vagy inkább hörcsög  (:-) )
Lábnyújtás-lábhajlítés után pár sorozat vádli, hogy nehogy le tudjak menni az öltözőbe a lépcsőn. Egyesével kapkodtam a léppcsőfokokat, kb mint egy nyugdíjas, aki beszart...

Megittam a 79g-os Cell adagomat, majd kb 3/4 óra múlva a dupla Nitrot. Ez most nem csúszott olyan jó ( de nem az íze vagy állaga miatt -azzal semmi probléma nincsen. )

Hamarosan centizek egyet és beírom, hogy mennyit nyomtan mérlegen reggel.  8-)

Addig is főzök rizst és sütök egy kis huskát  <:-)

2007. December 11. - 15:52:54
Válasz #13
Nem elérhető

shp


Mostani mérések ( hidegen ):

Súly: 85,5 (+3,5 kg )  --ebből baj lesz--  :o   ezt még a teremben reggel mértem, bennem volt a Mass, meg a Vapor
Kar: 42/43,5 (+0,5/1,5)  --nem is hittem, hogy majd 44-es lett a jobb karom--   :-)!
Mell:112,5  ( +0,5 cm )  --nem ment össze, remélem jól mérek--    8-)
Derék 93,5  ( +11,5 cm )  --ez várható volt, az övemen is éreztem, hogy sírnak a lyukak-- 
Vádli: 40/38,5  ( +1,5/+0,5 )  --mai nap vádliztam--  8-)


Zárójelben az egy héttel ezelötti méreshez képesti változás.

2007. December 11. - 16:07:42
Válasz #14
Nem elérhető

hopika


Derékban sok az 11,5 cm...nem? 8-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!