2024. Április 29. - 06:54:12
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: GASPARI FULL BRUTÁL (EMBER)TÖMEG TESZT!!!  (Megtekintve 42959 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Február 08. - 22:31:23
Megtekintve 42959 alkalommal
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member



Hollárihó!

Itt a bodybuilding.hu-n úgy jönnek-mennek az új termék tesztek mint ahogy a napszakok váltakoznak...

A NAGY GASPARI TESZT a kilenc tesztemberrel jövő héten kezdetét veszi, négyen ma már át is vették a termékeket az Extremefit Áruházban. Nagyon ütös lesz, efelől nincs kétségem, hisz csúcsminőségű cuccokat osztunk szét!

AZ AMERIKAI NAGYBÁCSI TÖRTÉNETE EFITTEL. Avagy Rich Gaspari és egy jó sztori, hogy soha ne unatkozzunk  ;D

...Szóval itt még nem állunk meg, nálunk mindig történik valami, mert kaptunk egy telefonhívást egy nagynevű cégtől...(Legalábbis nekem efit így mondta, bár nem tudom, hogy ez volt e a teljes igazság, mivel ma efit mérgesen járkált össze vissza valami felidegesítette, és úgy járkált, mint ahogy szokott ilyenkor, teljesen a saját fejébe nézve. Aztán este felhívott vidáman. De tudom, hogy valószínüleg ő hívta fel azt a nagynevű céget, csak mindig szereti kicsit fényezni magát és azt mondja nekem ma este: Te, Pisti, ma felhívott Rich Gaspari. Erre én magamban, komolynak tünve: (hahaha) mhh, ahham, tényleg, Zoli, ma felhívott Rich Gaspari és mit mondott?

Na megpróbálom összerakni a képet, hogy hogy is volt ez a telefonbeszélgetés, aztán mindig szerkesztgetem meg ilyesmi ;D, úgyhogy később látogassatok vissza a full sztoriért mert rendezgetem a gondolataimat így éjszaka. :D Szóval a közepétől valahogy így zajlott ez az egész:  ;D

.....
Efit:
- Rich, akkor szerinted is indíthatunk egy hatalmas tesztet Magyarországon?

Rich:
- Milyen tesztet, Zolten?

Efit:
- Tudod, Rich, nagy óriás tesztet, mivel ez lehetne a nagy Gaspari teszt éve, vagy valami ilyesmi. Ezt kajálni fogják itt a srácok...

Rich:
- Igen Zolten, én is épp ezt akartam mondani! El kéne adnotok egy kicsit több termékünket, mert amerikához képest elég halványan muzsikáltok!

Efit:
- Rich, nem érted, éppen ezért hívlak, hogy szeretnénk tenni valami nagyon újat és kreatívat.(építsünk kemencét, gondolta efit... ;D)

Rich:
- Kéne egy nagyobb hírverés, vagy valami ilyesmi, mivel itt most iszonyatos őrület van a PlasmaJet miatt. Megy már a reklám Magyarországon is?

Efit:
- ááá, mégcsak most kezdjük....De mondok valamit, Rich! Van egy teljesen egyedülálló ötletem! Mit szólnál ha 2000 embernek adnánk ingyenes termékeket, ilyet még úgyse csinált senki itt Magyarországon. Na? Sounds good, doesn't it?(jól hangzik, mi?  :D )

Rich:
- Zolten, Te kicsit meg vagy zakkanva, vagy csak viccelődni próbálsz velem?! Hol élsz, te? Abban a kis országban 2000 ember a testépítésben? Magyarországon?! Te megőrültél! Ti kínában vagytok, vagy hol? Mi nem gyufagyár vagyunk vagy valami telefontársaság...Ez itt Testépítés, Zolten... Ahh, neked valószínüleg csak egy bajod van, hogy magyar vagy. Ezeknek az európaiaknak - vagy hol vagy te most - , mindig csak ilyen giga hülyeségek mennek át az agyában és szeretnek minél nagyobbat vetíteni egymásnak, nem? Én szeretek, nagyban gondolkodni, ezt tudod, de azért nem birom a hülyeségeket...hmmm.

Efit:
- Nézd Rich, szerintem elég okosak vagyunk, hogy tudjuk, mit csinálunk. Egyébként te sem vagy eredeti amerikai, nem? Na, jó, természetesen én tisztellek az eredményeid miatt és azért mert egész életedben szinte a véred adtad ezért a területért, úgyhogy semmiképpen nem akarok most vitába szállni veled...és tudom, hogy ismered a testépítőket és azt is, hogy kinek kell, hogy adjuk a termékeidet. ...De,...itt az megy, hogy más komoly cégek is 2000 embernek osztogatnak, akkor mi miért nem csinálhatunk egy ilyet Rich? Ez a legfantasztikusabb ötlet, amit valaha kitaláltam  ;D tak vagy mi  ;D Hihetetlen ötlet..., és ilyet csak én tudok kitalálni, Rich, mert én nagyon eszes vagyok ám, Rich. Ezt már nem lehet űberelni és vége a konkurenciának...mhhh, mit szólsz? Az emberek azt fogják hinni, hogy mi vagyunk a legnagyobbak, megkajálják itt, Rich, hidd el!... Ha viszont nem csináljuk, akkor, Rich, hidd el, elpicsáznak minket a piacon és akkor mi lesz? Veszedelmes gigacégekkel kell itt nekünk megharcolni, Rich...

Rich:
- Zolten, ha nem lennél kicsit vak, akkor lehet, hogy többre is juthatnál és tisztábban látnád a dolgokat...méghogy gigacégek, hahaha...MédiaMarkt, vagy ki talál ki ilyen hülyeséget, hogy 2000 ember, Zolten?
...Maximum 1000 csomagot küldünk most és azt csináltok vele, amit akartok, szerintem örülni fognak a srácok annak is nagyon. Úgysem jelentkeznek 400-nál többen...1000 mintát hajlandó vagyok küldeni, hogy megismertessétek jobban a termékeket. 1000 csomag mert az jobban hangzik plusz ha megcsináljátok, akkor kapsz tőlem majd 2 VIP belépőt a Mr. Olympia-ra, mint ősszel, rendben!

Efit:
-OK Rich, akkor ezt megbeszéltük! Steve, tudod, az a srác akiről meséltem, aki mindig azt képzeli, hogy ő a Mr.Olympia, mindjárt kihirdeti a tesztet.


Aztán Efit kissé felpuffadt, vörösödő fejjel letette a telefont, mert kicsit szégyellte magát, hogy ilyen butaságot mondott Rich-nek a 2000 tesztelővel(mekkora egy idióta fasz vagyok, gondolta magában efitmaster,...nem baj, nem csak én vagyok itt ilyen hülye szerencsére, tette hozzá, magában beszélve,...de azért örült, hogy ingyen bemehet majd az Olympia-ra ősszel, hehehe...(kis várakozás után, felhívott ma este, hogy elmesélje a dolgokat. A jó hír mindig jól jön.
  :D

Szóval így indul ez a hihetetlen brutál teszt 2. epizód. ;D Mi ez a nagy tesztdömping itt Magyarországon? Már kezdem azt hinni, hogy amerikában vagyok... 8-)

Bizony-bizony Rich Gaspari felhívta Efit-et(persze, ezt el is hisszük neki, hahaha, mivel hallott róla, hogy az utóbbi 1-2 évben milyen népszerűek lettek Magyarországon is a Gaspari termékek, s hogy bevettük az Ő legjobb termékeit is a teszt csatasorunkba. Szerintem az igazság az, hogy mérgében felhívta a Gasparit ő és nem fordítva.) Le kell szögezni, Richie bácsi mindig is nagyon rendes pali volt és ezt most is bebizonyította...

Lássuk most akkor, hogy mi a valódi lényege efit hihetelen kreatív ötletének. Ez az efit pali egy zseni egyébként, ha ilyet ki tud találni! ;D 2000 embernek, meg szuper teszt, hahahaha...és ezt az ötletét még el is adja a Gaspari Nutrition-nek, úgy hogy a Gaspari belemegy és támogatja  ;D efitet, ha ilyen komoly ötletei vannak, biztos, hogy beveszi őt a magyar zsenik társasága is mostmár  :D :

Na, szóval, khhm, komolyra fordítva a szót:

Itt az idő, hogy a magyarok is minél többen leteszteljék a SuperPump 250-et, ami egyedülállóan jó terméknek számít a világon az edzés előtti energia és vérbőség fokozó, nirtogén-oxid serkentő cuccok között! Egyszerűen csak tuti bedurranás és erő. Ez az a termék.

Indítsunk akkor egy igazi TÖMEG TESZTET a SuperPump 250-nel! Szerintem Rich bosszúból mondta rá, hogy OK és hozzájárul, hogy indítsuk el ezt a tesztet mivel '86-'87-'88-ban zsinórban háromszor lett második a Mr. Olympia-n Lee Haney mögött és most szeretne egy kezdő löketet adni a magyar testépítőknek is, hogy magasabb szintre emelhessék a fizikumuk színvonalát...ki tudja, lehet, hogy 10 év múlva már több magyar testépítőt is láthatunk a Mr. Olympia színpadán!!!

Mert Richie bácsi aztán ért az átalakuláshoz! Nézd meg a bajnoki fizikumát összehasonlítva a 14 éves kori képével!!!  @-o






Itt mindent elolvashatsz a termékről:





Miről is szól ez a rendkívüli GASPARI (EMBER)TÖMEG TESZT:


Az első 1000 jelentkezőnek 1 napra elegendő Superpump 250-et biztosítunk TELJESEN INGYEN!!!  @-o

Miért mindössze 1000 sportolónak? Mert Richie bácsi megmondta, hogy az untig elég lesz, hisz Magyarországon úgysincs ennél többre igény és csak az ilyen megacégek indítanak ilyen tesztet mint mi...tekintve, hogy az USA-ban is "csak" 3000 db körül szoktak szétosztani...csakhogy ott 300 millióan élnek... ;D

Vagy mennyit osszunk szét? Legyen 2000?  ????...

Na jó, minden 1000-ren felüli jelentkező is kap egy bodybuilding.hu-s kulcstartót!!!  :-O @:-)


Mit kell tenned, hogy ingyen hozzájuss a világ egyik legjobb extra bedurranást és izomnövekedést okozó termékéhez:

1. Legyél regisztrált tagja a bodybuilding.hu fórumnak. ha nem vagy még az, akkor pár kattintással tudsz regisztrálni.

2. Holnaptól (2008. február 9.) jelentkezz a gaspari@bodybuilding.hu email címen!!!


Ha 18 éven felüli vagy írd meg, hogy szeretnél jelentkezni a GASPARI FULL BRUTÁL (EMBER)TÖMEG TESZT
-re, írd meg a nevedet, címedet és a telefonszámodat!!!


Én és Lantos Johnny fogjuk fogadni a leveleket és intézzük a cuccok kiszállítását!


 :-< FIGYELEM!!!

Még csak véletlenül se küldj magadról fotót!!! Egyrészt ne akarj elrettenteni és 1000 db félmeztelen férfi fotó átnyálazásra kényszeríteni minket, viszont ha a barátnődről küldesz egy jó fotót akkor előbbre kerülsz a kiszállítási listán!!! Ugyanez vonatkozik a női tesztelőkre! Tehát a hölgyek mindenképpen küldjenek magukról fotót (legalább alapállásban), nemcsak hogy minél előbb hozzájuthassanak a termékhez, hanem hogy megszépítsék Johnny és az én munkámat is!  <3!




Az adataidat más célokra nem használjuk fel, a tesztről nem készül sem képanyag, sem videófelvétel! A testépítést magadnak csinálod!!! Aztán ha kifaragtad a saját szobrodat és kellő ambícióval rendelkezel akkor majd akár egy verseny színpadán is megmutathatod az elkészült művedet! Mi megadjuk a kezdő lökést!!!  8-)



Készen állsz az ereket repesztő pumpálásra????!!!!!!!!

Ha elég keménynek érzed magad, holnaptól jeletkezz a tesztre!

Építs remekművet a testedből, hogy Gaspari bácsi is büszke lehessen rád!


GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 08. - 22:32:33
Válasz #1
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member


"Ez jó ötlet volt Rich, Te egy zseni vagy! Gratulálok!"
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Február 08. - 22:46:46
Válasz #2
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
 :-)!

Ezt nem hagyom ki dobok egy e-mailt én is ;D  Łł=

2008. Február 08. - 22:49:42
Válasz #3
Nem elérhető

Cressler


The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Február 08. - 22:58:53
Válasz #4
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
1000 Ember a gyurma adásába te jó ég, ez már nem magazin lesz, hanem nagyjátékfilm! :-O
Na hívom Steven Spielberget! ;D

2008. Február 08. - 23:02:23
Válasz #5
Nem elérhető

Cressler


jó kis harcijelenet a Gyurmában ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Február 08. - 23:04:48
Válasz #6
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Február 08. - 23:06:22
Válasz #7
Nem elérhető

hopika


Te mit szedsz Pisti??? @-o
Azt hittem Sztereot nem lehet überelni... ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Február 08. - 23:23:43
Válasz #8
Nem elérhető

tas


Te mit szedsz Pisti??? @-o
Azt hittem Sztereot nem lehet überelni... ;-oo-;

bazz, ez mekkora  Łł=

2008. Február 09. - 07:22:57
Válasz #9
Nem elérhető

szv



2008. Február 09. - 13:00:16
Válasz #10
Nem elérhető

Atesz



2008. Február 09. - 13:04:08
Válasz #11
Nem elérhető

Jordan


Van egy ötletem, aki a legtöbbet fejlődik a az 1adagtól az bekerülhetne a gyurmába!  Łł=  :-!  !+"

Vagy az esti híradóba.
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Február 09. - 13:16:49
Válasz #12
Nem elérhető

Johnnyx


Egyetek zabot!

2008. Február 09. - 13:18:00
Válasz #13
Nem elérhető

zotja



2008. Február 09. - 13:25:39
Válasz #14
Nem elérhető

Raymond


Ezt nem hagyom ki  én se.......már alig várom....... @:-) @:-) :-oD