Általános Témák > Szteroidok

Jól működő márkák a szteroid piacon

(1/1333) > >>

Gábor77:
Ide várom a tapasztalataitokat a különboző gyártók , különböző termékeiről. Mennyire működnek,gyulladnak, úgy hatnak e ahogy a hatóanyag indokolná.

haven:
Régi, 2 éve lejárt elite propi és boldi, szuper nem gyullad, működik

late145:
Szerintem ide nagyjából fél lehetne sorolni az összes gyártót,mindenki másra esküszik. Elite,magnus  rá voksolnek én.

Gábor77:
Én most Master Winstrolt használok (10 év kihagyás után) először nagyon kellemetlen volt, eléggé gyulladt. De ahogy telltek a hetek egyre kevésbé gyulladt. Most elértem oda,hogy csak az injekcio helye érzékeny pár napig. Szóval lehet ,hogy a szervezetem kicsit túlreagálta az elején. Az lehet hogy idővel hozzászokik a test? Winstrolt még nem használtam soha. Esetleg a Master egyéb termékeiről infot adnátok. Hamarosa Masteron , Testomix kombóra váltok. (Főleg ez a kettő érdekelne)

kemi:

--- Idézetet írta: Gábor77 - 2019. Október 11. - 07:55:12 ---Én most Master Winstrolt használok (10 év kihagyás után) először nagyon kellemetlen volt, eléggé gyulladt. De ahogy telltek a hetek egyre kevésbé gyulladt. Most elértem oda,hogy csak az injekcio helye érzékeny pár napig. Szóval lehet ,hogy a szervezetem kicsit túlreagálta az elején. Az lehet hogy idővel hozzászokik a test? Winstrolt még nem használtam soha. Esetleg a Master egyéb termékeiről infot adnátok. Hamarosa Masteron , Testomix kombóra váltok. (Főleg ez a kettő érdekelne)

--- Idézet vége ---

Mi megy mellé?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése