Fórum > Kiegészítő háború

ÍZ KRITIKA

(1/39) > >>

miki_nrg:
Remélem nem köveztek meg ez a topic miatt de mivel a kritika topicban szinte majdnem mindennek csak az ízét kritizáltátok ezért gondoltam szét kéne választani a dolgokat mert attől még hogy valami szar ízű még lehet tuti termék   ****:)))

Én nem vagyok annyira finnyás íz terén. Leginkább csak a gyümölcspuncsos dolgokat utálom. De pl nemrég rendeltem a sokak által szidott ízű anator-ból mindegyik ízből egyet és először a trópusi gyümölcs puncsot bontottam ki és nekem kifejezetten ízlik. Nem tudom hogy miért szidta mindenki :)
Na mindegy szóval idejöhetnek akkor a szar ízű cuccok  ****:))) Vagy a cucc ízű szarok  o:)

XA:
Látom eszeveszettül pörög ez a topic ;D.

XA:
Ok,akkor akinek nem jön be a Nano Vapor és a NO Plasmacore gyümölcspuncs íze(mondjuk nem sokan lehetnek akiknek bejön ;D,én speciel mindent megiszok),akkor kicsit hígítsák jobban fel az ajánlottnál és dobjanak bele egy Bang tablettát,máris kellemesebb ízt kapunk.Egyébként mind a két tápkieg erős kategória szerintem,legalábbis engem mind a kettő eléggé tekert :),úgyhogy érdemes néha használni őket.
Egészségetekre gyerekek  :-oD ;D.

Torony:
engem az Anabolic OD csapott meg. Aszongya frútpáncs, ami alapjáraton a pirosnak valamilyen árnyalata, édes, és gyümölcsös illata van. ehhez képest at AOD zöld, minden, csak nem édes, és brutál büdös.

miki_nrg:
hát egy ilyen "freak brand" attúl lesz igazán őrült ha nluk még a piros is zöld  ****:))))))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése