Általános Témák > MAGYAR TESTÉPÍTŐ ÉS FITNESS VERSENYZŐK

Mkopi édes élete

(1/37) > >>

Lantos Johnny:
Most ismét egy fiatal,bár már nem kezdő versenyzőnek nyitok topikot.
Egy olyan fiatalemberről van szó,akinek az élete szó szerint édes.Ezt természetesen a jelenleg tanult szakmájára értem,amiben a későbbiekben fog boldogulást szerezni a nagy életben..
Ő Mkopi vagyis Lőrincz Norbert,aki szintén ezerrel készül a 2009-es őszi versenyszezonra.Remélem Ő is minél hamarabb észreveszi az Őt bemutatandó topikot és megismertet benneteket a terveivel,hol mikor indult versenyen eddig,milyen eredménnyel zárt és most milyen megmérettetésekre élezi magát.
Netán néhány szó a szakmájáról és talán még meg is oszt velünk néhány inycsiklandó receptet. :P <:-)

fastor:
tavaly az SB backstageén engem nagyon ledöbbentett a korával, és azzal hogy milyen kommunikatív volt ****:))))))
nah meg ugye a keresztszálkás seggével :-){

Mkopi:
Hu hát nagyon örölök hogy én is kaptam itt egy helyet nagyon köszönöm mesternek (Johnny bácsinak). Örülök hogy megoszthatom a többiekkel terveimet, meg az edzéseimet. És szivesen válaszokok minden kérdésetekre. Igaz hogy tényleg szószerint édes az életem és elég nagy kitartás kell hozzá hogy ne csábicson el egy egy incsiklandó sütemény mivel pékcukrász vagyok.:D De a versenyért és a jó formáért mindent megteszek és kibirok mindent. Épp most értem haza az edzésből nagyon jó volt. De a tegnapi nap egy nagyon komoly nap volt, shet társammal olyat edzetűn ilyen keményen ritkán edzek az biztos:D szerintem ö is ritkán szokot:D Ez az őszi idény az nagyon kemény lesz ezért mident bele kell adni hogy az élvonalban végezünk :-!.Nagyon nagy csaták lesznek  :--: és mindenki nagyon jó formában lesz szerintem. Addig is mindenkinek jó készülést és kitartást.

Mkopi:

--- Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 18. - 15:26:40 ---tavaly az SB backstageén engem nagyon ledöbbentett a korával, és azzal hogy milyen kommunikatív volt ****:))))))
nah meg ugye a keresztszálkás seggével :-){

--- Idézet vége ---
Igen én szeretek beszélgetni másokal segiteni nekik csak sokszor ha segitek akkor azt nem szeretem ha én töllem kér tenácsot akkor ne mennyen már oda uttána máshoz azt ott is kéregesen ezt nem szeretem de nagyon nem. Amugy meg a keresztszál az még messze volt remélem hogy idén jobbat tudok alakitani egy picivel.

Steve Namat:
Sok sikert!

Sokat fejlodtel miota utoljara talalkoztunk!


 @:-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése