Fórum > Kiegészítő háború

Ki milyen táplálékkiegészítő kombinációt használ tömegnöveléskor?

(1/14) > >>

Akezdetfia:
Üdv Mindenkinek!  #:-)

Ide leírjatjátok azokat a táplálékkiegészítőket amelyeket használtok, használtatok tömegnöveléskor, vagy ha most akar valaki beruházni táplálékkiegészítőre akkor leírhatja és lehet hogy az itt elhangzottak alapján választhat valami jobbat is! 8-}  Szóval jöhet minden ami kapcsolatos a tömegnövelés+táplálékkiegészítővel  =/+'  :-oD   

Jelenleg én most Syntha6-ot fogyasztok, közvetlen edzés után szoktam inni egy adagot. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! Ízre nagyon finom  ;D viszonyítani nem nagyon tudom más termékhez mert ez az első étrendkiegészítőm.

 /:-)

hopika:
Mivel látva a képeidet és amennyit "zabálsz" mellette-úgy érzem,hogy nem fogsz egykönnyen zsírosodni.Én az Up Your Mass-t ajánlanám napközben és edzés után.Estére maradhat a Syntha 6,vagy a Probolic Sr,vagy egy sima savó túróval keverve.
Majd a többiek kiegészítik,de szerintem neked egyelőre ennyi bőven elég.
Üdv
Tamás

Rob:
MHP-Glutamine-sr + Dymatize Kreatin Monohydrate. Ettől a párostól lehet "vállasodni"  ;D

XA:
Kezdésnek szerintem is elég a fehérje,glutamin,kreatin kombó.
Még mellé mehet valami normál dózisú multivitamin készítmény is, pl. Dymatize Super Multi.
 ****:)))))).

George:
Volt már: - Up Your Mass+Nitro-Tech+Cell-Tech+NaNox9
             - True Mass+Dymatize Elite Whey+Dymatize Glutamin+Dymatize Super Amino+MHP Probolic SR
             - Twinlab Whey+Dym. Amino
             - Myofusion+Twinlab folyékony amino(most)
A fentiekhez néha hozzájött ON Whey(R.I.P.  :'( ), de ahogy haladok előre, úgy látom magamon, hogy nálam annyira nem befolyásol az "extra" glutamin, tömegnövelő, stb...sokaknál viszont kell minden. Biztos lehetne rengeteget csiszolni az összeállításomon, nekem most ez jött be. Ami fix, hogy ez a termékpaletta amin nem változtatnék...MHP, BSN, Muscletech,  :-! Gaspari :-){ , esetleg Twinlab...próbáltam már szinte mindent, de a minőség innen jött be az edzéseimre és a kinézetemhez ****:))))))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése