2024. Május 10. - 21:30:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Első kúra  (Megtekintve 10018 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2021. Július 27. - 21:26:31
Válasz #30
Nem elérhető

Gábor77


Mély tiszteletem mindenkinek, aki 60+ életkorral, vagy mondjuk 150 kilóval lemegy edzeni a konditerembe, vagy elkezd futni, biciklizni, vagy bármi módon kilép a saját kis komfortzónájából és elkezd valami teljes életmódváltást! Nem az a teljesitmény amikor 20 évesen csúcson levő hormonokkal, fejlődési potenciállal, pár napos regenerálódásokkal, elkezd valamit edzeni, hanem ez!
(persze az a kép él egyébként az emberekben, hogy a konditeremben mindenki tökéletes, és ha ő oda elmenne, akkor mindenki rajta nevetne, hogy mennyire kövér! pedig nem igy van! véleményem szerint a konditerembe járók szerintem 40%-a nem jár 3 hónapnál régebben...) Én nagyon örülök, amikor kövér embereket látok edzeni, futni, vagy bármit tenni a problémájuk ellen! Legalább addig nem ül a hülyegyerek a számitógép előtt, vagy nem a telefonját nyomkodja, vagy osztja az észt az interneten!

mondjuk én sem vagyok már fiatal :) de edzek mindennap, van, hogy 2 órát! Csak akkor nem edzek, ha lázas vagyok, vagy valami elhárithatatlan dolog jön közbe, de akkor frankón lelkiismeretfurdalásom van, és szarul érzem magam. nekem már ez olyan mint a drog! :) ez az én hülyeségem! a strandon meg lehet nézni a sok apuka-testet :)

Szóval elismerésem és minden tiszteletem!

Gondolom ezt részben nekem szántad! Köszi!
Egyébként az elmúlt 10 napban 122kg-ra ment le a súlyom (3-4kg) lehet ez még kicsit gyors is így.  had kérdezzem meg, hogy így szteroidok mellett, mi az elfogadott max zsírvesztés (jó esetben) hetente, Mert nyílván más a képlet mint naturálban.

Szerintem nincs igazán ilyen szám életkor, testsúly,testzsír, testalkat, anyagcsere függő.
Meg ha be mersz vállalni durvább dolgokat még napi 1 kg is lehet simán :D

3 gyerekem van. Annyira nem szándékozok belemerülni ;) van rá még 1,5 évem hogy elérjem a kitűzött célt.(115-120kg 15% testzsírral)  @:-)