2024. Május 08. - 23:17:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kezdő kúra  (Megtekintve 2499891 alkalommal)

0 Felhasználó és 46 vendég van a témában

2013. Február 07. - 10:14:39
Válasz #8145
Nem elérhető

Milo


Én kúra alatt emeltem meg 150mg-ra, napi 3x2 db-ra elosztva, és közben tapasztaltam nagyobb izom keménységet, mint amikor csak 50 ment. Gondolom a 150mg az aromatizációt is jobban csökkenti mint 50, ezért is lehetett közben is érezni. Amikor visszavettem 75re, a fájdalmas erekciók megszűntek.

Ha jól emlékszem a betegtájékoztatóban meg is említették lehetséges mellékhatásnak az órákon át tartó, fájdalmas ágaskodást, és javasolták,h hagyja az ember abba a szedését, a pénisz sérülés elkerülése érdekében.  ;D

hát libidóra az biztos hogy nagyon jó, ezt én is tapasztalom. már 3-4szemnél szépen érezhető
Riceman

2013. Február 08. - 22:50:37
Válasz #8146
Nem elérhető

Maszat


Én kúra alatt emeltem meg 150mg-ra, napi 3x2 db-ra elosztva, és közben tapasztaltam nagyobb izom keménységet, mint amikor csak 50 ment. Gondolom a 150mg az aromatizációt is jobban csökkenti mint 50, ezért is lehetett közben is érezni. Amikor visszavettem 75re, a fájdalmas erekciók megszűntek.

Ha jól emlékszem a betegtájékoztatóban meg is említették lehetséges mellékhatásnak az órákon át tartó, fájdalmas ágaskodást, és javasolták,h hagyja az ember abba a szedését, a pénisz sérülés elkerülése érdekében.  ;D
és te féltetted a bránert?  ;D

hát persze!! Apa szeme fénye!  ;D  Lánylékelő lándzsa!  ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2013. Február 09. - 11:24:44
Válasz #8147
Nem elérhető

doncicco


Értsem ezt úgy, hogy a hatásmechanizmusában ultrabiztonságosnak tartott arimidex uo veszélyes mint a tamoxi :o???és a proviron mint dht?


Ultrabiztonságosnak tartott? Ez valami olyasmi, mint anno a Deca ultrabiztonságossága. Aztán jöttek a finomságok, pl. a progeszteron-indukált gyno, az emberek meg csak pislogtak, hogy miért is van ez, amikor szedtek aromatázgátlót, és/vagy SERM-et. Mindenki az X-files-ból tanulta a hülyeséget, meg a sárga fórumról, hogy a Deca milyen baromi biztonságos.

Az Arimidex alapvetően abban különbözik a Provirontól, hogy nem az. :D A viccet félretéve, az Arimidex egy nem szteroid antiaromatáz. Sokkal erősebb, mint a Proviron, jóval kisebb dózis elegendő belőle ritkább adagolással. Már-már nemkívánatos módon lenyomja az ösztrogénszintet, ennek pedig komoly mellékhatásai vannak. A hagyományos SERM-ek, mint a tamoixfen egyszerűen nem engedik, hogy az ösztrogén kötődjön bizonyos célszövetek receptoraihoz (pl. az emlő receptoraihoz), ugye, így tehát ösztrogén lehet jócskán a szerveztben, csak elviekben a hatását nem tudja kifejteni a célszövetekben. De az ösztrogén nem csak úgy kötődik ide-oda, sokkal bonyolultabb mechanizmusok révén van hatással a test működésére, ellenben az Arimidex drámai mértékben megakadályozza a szervezetben mind a saját, mint a kívülről bevitt androgének aromatizálódását. A Proviron esetében kevésbé hatékony ez a gátlás, ugyanakkor jóval biztonsgásoabb gyógyszer. Végeredményben képes teljesen lenullázni az ösztrogénszintet az Arimidex, ami nem jó. Alapvetően nem szteroid mivoltából fakadóan hasonlítható a SERM-ekhez, másrészt olyannyira hatásosan nyomja le az ösztrogénszintet, hogy SERM helyett is alkalmazható lehetne elvileg  (gyakorlatilag már kevésbé), mert nincs szabad ösztrogén, ami kötődhetne a célszövetekhez, és gyanúgy képes fokozni a tesztoszeronszintet is, mint pl. a tamoxifen. Ez akár alkalmassá tehetné egy utókúrában annak kiváltására, de a zéró ösztrogénszint egy utókúrában sem kívánatos dolog...

de hogy a kérdésedre rövidebben is válaszoljak, a hatóanyag természete nagyon hasonló a tamoxifenéhez, még ha nem is ugyanaz a működési mechanizmus.

Ultrabiztonságos az ösztro kivédése tekintetében.A proviron lehet, hogy bizonyos tekintetben kevesebb mellékhatással használható de androgén mellékhatásai(hajhullás, prosztata nagyobbodás) már mérsékelt adagoknál jelentkeznek.Ugyanakkor sok esetben nem nyújt 100% védelmet pl gyno képződésről sokan itt is beszámoltak használata mellett.Az arimidex csekély mennyiségben is jól kivédi az ösztr hatásokat 2-3 naponta fél tabl elegendő és ennél az adagnál még nem állnak fenn az általad említett veszélyek...de persze lehet, hogy tévedek :)

2013. Február 09. - 13:04:14
Válasz #8148
Nem elérhető

eo2eo


Sziasztok !

Tavaly nyáron már írtam ide, az első kúrám alkalmával. :-!!!

Egy kis beszámoló, a tapasztalataimról.  :-}

Adataim a kúra előtt: 173cm/75kg alacsony testzsír ( bár zsírosodásra hajlamos vagyok, próbáltam a kúrát minnél kisebb tartalékkal kezdeni, nehogy vmi hányadék legyen az eredmény :) )

Heti 500mg testosteron enantathe-ot használtam, galenikásat, szerintem eredetit. ( 2*250mg/hét ) Viszonylag alacsony szénhidrátbevitel mellett, napi 2g/tskg fehérjét fogyasztottam, multivitamint és 2 naponta 0,25mg anastrozolet ( Arimidex ) szedtem az ösztrogenikus hatások megelőzésével szemben. ( Amúgy ezt napi 0,5mg-al indítottam, és a 0 ösztrogén teljesen lelőtte a libidóm és az életkedvem, vigyázzatok ezzel és ha ehhez a módszerhez folyamodtok, kúra alatt ne féljetek dózist csökkenteni, igen hatékony vegyület és mindenkinek más-más dózis jön be.  )

Kb. a 3. hét után kezdtem igazán érezni a cuccot ( ami számomra kicsit lehangoló volt, utálok hosszasan várakozni :) ), a tömegnövekedés is ekkor kezdődött meg. 10 hét alatt 5kg jött fel rám, minimális zsírosodás mellett. Gondolom ez betudható annak, hogy rengeteget bicikliztem, és próbáltam nem túlzabálni magam.
Az erőszintjeim nagyjából 20-25%-al nőttek meg a kúra alatt, 100kg fekvenyomástól 125ig jutottam 6 ismétléssel, guggolás 70ről 90-re. ( Tudom, hogy nem a legjobb, ez van :D )

Amit sokan nem igazán emelnek ki az ilyen dolgok használatánál, az az életvitelben és a személyiségjegyekben bekövetkező változások. Szerintem érdemes erre felkészülni, főleg fiatalabb használóknak. ( Én 24 voltam akkor, és a 3. hét után 16nak éreztem magam újra. ) Bulizni, menni, és mindenféle olyan dolgokhoz volt kedvem amik a testépítéssel és teljesítmény-fejlesztéssel nem igazán egyeztethetők össze. Fontos lenne mindenkinek tudnia, hogy ezek a dolgok törvényszerűen bekövetkeznek a tesztoszteron szint megugrásával, és ha valakinek ( mint pl. nekem ) nincs olyan motívum az életében ami egy rendszeres, rendezett életvitelre kényszerítené ( mondjuk munka, vagy a létfenntartás, vagy más egyéb fontosabb célok az életben ) akkor hajlamos kamaszként viselkedni, a diétát megszegni, egyszóval olyan dolgokat csinálni amik hátráltatják a célja elérése érdekében. Legalábbis velem ez történt, örültem volna ha olvasok előtte az enyémhez hasonló véleményt, és a buktatókat nem magamnak kellett volna felfedeznem. :) ELSŐ SZERHASZNÁLÓK!!! TANULJATOK MÁSOK HIBÁJÁBÓL !

Ami negatívumként érintett, az az volt hogy sikeresen túledzettem magamat. Nem igazán figyeltem az ízületeim épségére, aminek köszönhetően a kúra után 3 hónap kényszerpihenő következett. Mondanom sem kell, hogy a csúcsról a legmélyebb mélységig zuhantam vissza.  #:-) Már ami a testtömegem és erőszintemet illeti.

Az anastrozolenak köszönhetően nem igen tapasztaltam mellékhatásokat, szerintem remek szer. A végén egy kicsit kipattanásosodtam, de ezek a kúra után nyomtalanul eltűntek. PCT-nek clomidot és HCG-t használtam ( 1*5000+2*1500NE ) amik viszonylag hamar rendbetettek.

Na és akkor ennyi előadás után jöjjön a következő felvonás, amiben a segítségeteket kérném  ?:-/

Tervezem a második kúrám, a célom ismét a minőségi tömegnövelés és maximális hatékonyság.

15 hetet célzok meg ezzel a mixel:

1-15 2*250mg Test E
1-15 2*250mg Boldenone Un.
1-3 3*100mg Test P

És a kérdések: Betennék még az első 6 hétre amíg a boldenon hatni kezd vagy primobolant, vagy oxandrolone-t esetleg winstrolt, mindd tablettás verzióban. Melyik lenne a megfelelőbb? Milyen dózisban ?
Most a HCG-t kúra alatt alkalmaznám, kérdés, hogy a t propionat gyorsasága miatt kell-e már az első héten, vagy ráérek a 3. héttől használni?
Használnék GHRP-6ot, mondjuk 5 hétig. Ki mikorra időzítené? A kúra végére, vagy elejére?

Várom az észrevételeiteket, jó edzést, üdv!

2013. Február 09. - 14:03:26
Válasz #8149
Nem elérhető

jrk


Értsem ezt úgy, hogy a hatásmechanizmusában ultrabiztonságosnak tartott arimidex uo veszélyes mint a tamoxi :o???és a proviron mint dht?


Ultrabiztonságosnak tartott? Ez valami olyasmi, mint anno a Deca ultrabiztonságossága. Aztán jöttek a finomságok, pl. a progeszteron-indukált gyno, az emberek meg csak pislogtak, hogy miért is van ez, amikor szedtek aromatázgátlót, és/vagy SERM-et. Mindenki az X-files-ból tanulta a hülyeséget, meg a sárga fórumról, hogy a Deca milyen baromi biztonságos.

Az Arimidex alapvetően abban különbözik a Provirontól, hogy nem az. :D A viccet félretéve, az Arimidex egy nem szteroid antiaromatáz. Sokkal erősebb, mint a Proviron, jóval kisebb dózis elegendő belőle ritkább adagolással. Már-már nemkívánatos módon lenyomja az ösztrogénszintet, ennek pedig komoly mellékhatásai vannak. A hagyományos SERM-ek, mint a tamoixfen egyszerűen nem engedik, hogy az ösztrogén kötődjön bizonyos célszövetek receptoraihoz (pl. az emlő receptoraihoz), ugye, így tehát ösztrogén lehet jócskán a szerveztben, csak elviekben a hatását nem tudja kifejteni a célszövetekben. De az ösztrogén nem csak úgy kötődik ide-oda, sokkal bonyolultabb mechanizmusok révén van hatással a test működésére, ellenben az Arimidex drámai mértékben megakadályozza a szervezetben mind a saját, mint a kívülről bevitt androgének aromatizálódását. A Proviron esetében kevésbé hatékony ez a gátlás, ugyanakkor jóval biztonsgásoabb gyógyszer. Végeredményben képes teljesen lenullázni az ösztrogénszintet az Arimidex, ami nem jó. Alapvetően nem szteroid mivoltából fakadóan hasonlítható a SERM-ekhez, másrészt olyannyira hatásosan nyomja le az ösztrogénszintet, hogy SERM helyett is alkalmazható lehetne elvileg  (gyakorlatilag már kevésbé), mert nincs szabad ösztrogén, ami kötődhetne a célszövetekhez, és gyanúgy képes fokozni a tesztoszeronszintet is, mint pl. a tamoxifen. Ez akár alkalmassá tehetné egy utókúrában annak kiváltására, de a zéró ösztrogénszint egy utókúrában sem kívánatos dolog...

de hogy a kérdésedre rövidebben is válaszoljak, a hatóanyag természete nagyon hasonló a tamoxifenéhez, még ha nem is ugyanaz a működési mechanizmus.

Ultrabiztonságos az ösztro kivédése tekintetében.A proviron lehet, hogy bizonyos tekintetben kevesebb mellékhatással használható de androgén mellékhatásai(hajhullás, prosztata nagyobbodás) már mérsékelt adagoknál jelentkeznek.Ugyanakkor sok esetben nem nyújt 100% védelmet pl gyno képződésről sokan itt is beszámoltak használata mellett.Az arimidex csekély mennyiségben is jól kivédi az ösztr hatásokat 2-3 naponta fél tabl elegendő és ennél az adagnál még nem állnak fenn az általad említett veszélyek...de persze lehet, hogy tévedek :)


Szerintem felesleges az androgen mellekhatasokat fejtegetni, amikor eleve szteroidokat hasznalsz. Aki ezektol tart, ne hasznaljon szteroidokat. Ha kopaszodasra hajlamos vagy, a tesztoszterontol is kihullik a hajad, ha prosztatas vagy, akkor a prosztatadat is erezni fogod tole. A Provironnal ellentetben az Arimidex a kis dozis ellenere is megemeli az LDL-t, ami kulonosen nem kivanatos hatas egy olyan kuraban, aminek az eseteben ez eleve problema. A fokozott verrogkepzodes az Arimidex eseteben is fennal, erdekes modon a 2-3 evvel ezelotti betegtajekoztatokban meg volt utalas erre vonatkozoan, ill. figyelmeztetes, a mostanibol pedig lam, ezek a sorok eltuntek....

Az biztos, hogy az Arimidex sokkal hatekonyabban teszi a dolgat, kis dozis es kenyelmesebb adagolas mellett. Igy meg azt sem mondanam ra, hogy arban sokkal durvabb. A mellekhatasai viszont okozhatnak kozvetlen eletveszelyt, raadasul nem hasznalhatod utokuraban sem. Ezeket a tenyezoket erdemes merlegre tenni, es ezek alapjan valasztani a szamodra megfelelo hatoanyagot.

2013. Február 09. - 15:41:32
Válasz #8150
Nem elérhető

eo2eo


Értsem ezt úgy, hogy a hatásmechanizmusában ultrabiztonságosnak tartott arimidex uo veszélyes mint a tamoxi :o???és a proviron mint dht?


Ultrabiztonságosnak tartott? Ez valami olyasmi, mint anno a Deca ultrabiztonságossága. Aztán jöttek a finomságok, pl. a progeszteron-indukált gyno, az emberek meg csak pislogtak, hogy miért is van ez, amikor szedtek aromatázgátlót, és/vagy SERM-et. Mindenki az X-files-ból tanulta a hülyeséget, meg a sárga fórumról, hogy a Deca milyen baromi biztonságos.

Az Arimidex alapvetően abban különbözik a Provirontól, hogy nem az. :D A viccet félretéve, az Arimidex egy nem szteroid antiaromatáz. Sokkal erősebb, mint a Proviron, jóval kisebb dózis elegendő belőle ritkább adagolással. Már-már nemkívánatos módon lenyomja az ösztrogénszintet, ennek pedig komoly mellékhatásai vannak. A hagyományos SERM-ek, mint a tamoixfen egyszerűen nem engedik, hogy az ösztrogén kötődjön bizonyos célszövetek receptoraihoz (pl. az emlő receptoraihoz), ugye, így tehát ösztrogén lehet jócskán a szerveztben, csak elviekben a hatását nem tudja kifejteni a célszövetekben. De az ösztrogén nem csak úgy kötődik ide-oda, sokkal bonyolultabb mechanizmusok révén van hatással a test működésére, ellenben az Arimidex drámai mértékben megakadályozza a szervezetben mind a saját, mint a kívülről bevitt androgének aromatizálódását. A Proviron esetében kevésbé hatékony ez a gátlás, ugyanakkor jóval biztonsgásoabb gyógyszer. Végeredményben képes teljesen lenullázni az ösztrogénszintet az Arimidex, ami nem jó. Alapvetően nem szteroid mivoltából fakadóan hasonlítható a SERM-ekhez, másrészt olyannyira hatásosan nyomja le az ösztrogénszintet, hogy SERM helyett is alkalmazható lehetne elvileg  (gyakorlatilag már kevésbé), mert nincs szabad ösztrogén, ami kötődhetne a célszövetekhez, és gyanúgy képes fokozni a tesztoszeronszintet is, mint pl. a tamoxifen. Ez akár alkalmassá tehetné egy utókúrában annak kiváltására, de a zéró ösztrogénszint egy utókúrában sem kívánatos dolog...

de hogy a kérdésedre rövidebben is válaszoljak, a hatóanyag természete nagyon hasonló a tamoxifenéhez, még ha nem is ugyanaz a működési mechanizmus.

Ultrabiztonságos az ösztro kivédése tekintetében.A proviron lehet, hogy bizonyos tekintetben kevesebb mellékhatással használható de androgén mellékhatásai(hajhullás, prosztata nagyobbodás) már mérsékelt adagoknál jelentkeznek.Ugyanakkor sok esetben nem nyújt 100% védelmet pl gyno képződésről sokan itt is beszámoltak használata mellett.Az arimidex csekély mennyiségben is jól kivédi az ösztr hatásokat 2-3 naponta fél tabl elegendő és ennél az adagnál még nem állnak fenn az általad említett veszélyek...de persze lehet, hogy tévedek :)


Szerintem felesleges az androgen mellekhatasokat fejtegetni, amikor eleve szteroidokat hasznalsz. Aki ezektol tart, ne hasznaljon szteroidokat. Ha kopaszodasra hajlamos vagy, a tesztoszterontol is kihullik a hajad, ha prosztatas vagy, akkor a prosztatadat is erezni fogod tole. A Provironnal ellentetben az Arimidex a kis dozis ellenere is megemeli az LDL-t, ami kulonosen nem kivanatos hatas egy olyan kuraban, aminek az eseteben ez eleve problema. A fokozott verrogkepzodes az Arimidex eseteben is fennal, erdekes modon a 2-3 evvel ezelotti betegtajekoztatokban meg volt utalas erre vonatkozoan, ill. figyelmeztetes, a mostanibol pedig lam, ezek a sorok eltuntek....

Az biztos, hogy az Arimidex sokkal hatekonyabban teszi a dolgat, kis dozis es kenyelmesebb adagolas mellett. Igy meg azt sem mondanam ra, hogy arban sokkal durvabb. A mellekhatasai viszont okozhatnak kozvetlen eletveszelyt, raadasul nem hasznalhatod utokuraban sem. Ezeket a tenyezoket erdemes merlegre tenni, es ezek alapjan valasztani a szamodra megfelelo hatoanyagot.

Milyen kuraknal problema az LDL emelkedes? Vérképen kívül mi az amiből erre következtetni lehet?

A jó diéta nem orvosolja ezt a problémát? Vagy ennyire jelentős lenne?

2013. Február 09. - 20:49:17
Válasz #8151
Nem elérhető

RsLeo


eo2eo: az én ismerettségi körömből is sokan tapasztalták, hogy a kúra hatással van a mentális dolgaikra. itt most nem strandragyúrós cigánygyerekekre gondolok, akik beképzelik a keményet a napótól, hanem a Te elmnondásodhoz hasonló dolgokat. cserébe fogadj el egy jótanácsot: a 2g fehérje még üresen is kevés, kúra alatt én ttkgx4g köré emelném.

2013. Február 09. - 21:50:17
Válasz #8152
Nem elérhető

jrk



"Milyen kuraknal problema az LDL emelkedes? Vérképen kívül mi az amiből erre következtetni lehet?

A jó diéta nem orvosolja ezt a problémát? Vagy ennyire jelentős lenne?"


Miből lehet következtetni? Abból, hogy ha elég szorgos vagy, szívrohamot kapsz.
Ez az a pont, amikor azt érzem, hogy nem igazán olvasgattál itt (vagy máshol) utána a dolgoknak. Ha az egészségeddel is szeretnél törődni a fizikumodon kívül, légy körültekintőbb! Én pontosan ezért nem szeretnék Neked kielégítő választ adni. Hogy rákényszerülj az információk önerőből történő megszerzésére a saját érdekedben, ne pedig szimpla helpdesk-nek tekintsd a fórumot, hanem fórumnak, ahol eszmét cserélnek az emberek.

Eszem ágában sincs oktatni téged, de mielőtt egyáltalán megfordul a fejedben, hogy anyaghoz nyúlsz, legalább az alapvető dolgoknak járj utána. Ne azért, hogy egy magamfajta huszadrangú forma ne buzeráljon, hanem a saját egészséged érdekében.

2013. Február 09. - 21:54:01
Válasz #8153
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
...
Használnék GHRP-6ot, mondjuk 5 hétig. Ki mikorra időzítené? A kúra végére, vagy elejére?

Várom az észrevételeiteket, jó edzést, üdv!

Csak ezt a szar ghrp-6-ot felejtenétek már el a szarba! Az erre kidobott pénzeteket adjátok inkább egy alapítványnak, többet tesztek vele, mintha szemétbe dobnátok a pénzeteket. A ghrp-6 az évtized átverése...

(jah, kösz a beszámolót egy másik nézőpontból, jó!  Egyetértek, ezt is érdemes megemlíteni. )
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2013. Február 10. - 00:03:08
Válasz #8154
Nem elérhető

eo2eo



"Milyen kuraknal problema az LDL emelkedes? Vérképen kívül mi az amiből erre következtetni lehet?

A jó diéta nem orvosolja ezt a problémát? Vagy ennyire jelentős lenne?"


Miből lehet következtetni? Abból, hogy ha elég szorgos vagy, szívrohamot kapsz.
Ez az a pont, amikor azt érzem, hogy nem igazán olvasgattál itt (vagy máshol) utána a dolgoknak. Ha az egészségeddel is szeretnél törődni a fizikumodon kívül, légy körültekintőbb! Én pontosan ezért nem szeretnék Neked kielégítő választ adni. Hogy rákényszerülj az információk önerőből történő megszerzésére a saját érdekedben, ne pedig szimpla helpdesk-nek tekintsd a fórumot, hanem fórumnak, ahol eszmét cserélnek az emberek.

Eszem ágában sincs oktatni téged, de mielőtt egyáltalán megfordul a fejedben, hogy anyaghoz nyúlsz, legalább az alapvető dolgoknak járj utána. Ne azért, hogy egy magamfajta huszadrangú forma ne buzeráljon, hanem a saját egészséged érdekében.



Igazabol erintettem ezt a temakort. De en ugy vettem ki az elerheto anyagokbol, hogy a keringesi rendszert erinto problemak azok leginkabb taplalkozas/terhelestipus fuggoek. Tehat, ha teszem azt en 2-3*60 percet aerob+anaerob modon edzem magam a sulyzozas mellett, es jo a dietam ( megfelelo zsirbevitel, minosegi szenhidratok es feherjek...) akkor ez szamomra nem jelentos kockazati tenyezo...

 Lehet hülyeség, de ismerek pár arcot aki régebb óta koxolnak, de ezt a témát még nemigen láttam kibeszélni őket. Lehet azért mert segg hülyék ( ami amúgy nem kizárt ), de a fórumokon sem szokott ez a dolog akkora figyelmet kapni. Ezert nem is torodtem vele tulsagosan, maradtam a szerintem hangsulyosabb reszeknel. Mindenesetre most egy kicsit reszletesebben utananezek, viszont szivesen hallanam, hogy ti hogyan alltok ehhez a kerdeshez.

efit: rendben, akkor ghrp6 helyett egy masik anabolikum.

Arrol valakinek tapasztalata, hogy gyakorlatban miben kulonbozik egy primobolan az oxandrolonetol, es a winstroltol ? Mikor erdemes csatlakoztatni egy extra komponenst, kura elejen vagy vegen ? Akkor amikor dolgozik mar 1 hasonlo, hogy szinergizaljanak, vagy akkor amikor meg csak a testosteron alapu "uresjarat" van ?

Az igaz, hogy ha csak teszto melle nyomsz valami "csak" anabolikusat, decat vagy boldenont, vagy winstrolt, akkor kevesbe vagy ingerlekeny, mintha a testo mennyiseget duplaznad fel ? Van-e olyasmi hogy ezek a csak anabolikus szerek jobban kotodnek az idegrendszer receptoraihoz, igy lefoglalva a szabad testosteron "elől" őket?

Ez már csak azért is érdekel, mer főleg amiatt nem használtam elsőre 2 komponenst mert féltem ezeknek a hatásoknak a felerősödésétől.  Pl. attól hogy nemtudok majd aludni. ( szerencsére nagyon jól tudtam :D )



2013. Február 10. - 08:42:47
Válasz #8155
Nem elérhető

ninja14




Arrol valakinek tapasztalata, hogy gyakorlatban miben kulonbozik egy primobolan az oxandrolonetol, es a winstroltol ? Mikor erdemes csatlakoztatni egy extra komponenst, kura elejen vagy vegen ?


én mind3 amt kúra végén raknám be...oxat hanyagolnám kurva drága és nem fogsz jót kapni, hacsak nem a szomszéd pincéjében állítottátok elő  ;D primo passz..és winyit is szúrd kúra végén 4 hétig legalább, a winyi mindig jól jön kúra végén! én beraknék 4-5 hétig NPP t is a kúra elejére propival összeszívva, amíg elkezd hatni az ena-boldi....
A barátnő olyan mint a HCG, ha kúra előtt nem szerezted be mind2őt akkor el se kezd a mókát ;D

Nem számít, hogy jutsz el a kincsig bélyegykomám, csak az a lényeg, hogy lenyomd a zöld manót! by Stewie

Nincs nagy has, csak kis mellkas :D

2013. Február 10. - 08:56:10
Válasz #8156
Nem elérhető

Rebel



"Milyen kuraknal problema az LDL emelkedes? Vérképen kívül mi az amiből erre következtetni lehet?

A jó diéta nem orvosolja ezt a problémát? Vagy ennyire jelentős lenne?"


Miből lehet következtetni? Abból, hogy ha elég szorgos vagy, szívrohamot kapsz.
Ez az a pont, amikor azt érzem, hogy nem igazán olvasgattál itt (vagy máshol) utána a dolgoknak. Ha az egészségeddel is szeretnél törődni a fizikumodon kívül, légy körültekintőbb! Én pontosan ezért nem szeretnék Neked kielégítő választ adni. Hogy rákényszerülj az információk önerőből történő megszerzésére a saját érdekedben, ne pedig szimpla helpdesk-nek tekintsd a fórumot, hanem fórumnak, ahol eszmét cserélnek az emberek.

Eszem ágában sincs oktatni téged, de mielőtt egyáltalán megfordul a fejedben, hogy anyaghoz nyúlsz, legalább az alapvető dolgoknak járj utána. Ne azért, hogy egy magamfajta huszadrangú forma ne buzeráljon, hanem a saját egészséged érdekében.


Foszfolipidek/ pl.szójalecitin /és omega 3 zsírsavak fokozott bevitele segíti a jó koleszterinszint arány megtartását -visszaállását.Plusz az egyéni tolerancia.A tamoxifen / bár ijesztő ,hogy mi mindenre hat még/ is segíti az opt. HDL-LDL_triglicerid arányt.Legalább is K.Tibor írásaiból ezt vettem le.http://www.www.bodybuilding.hu.eu/taplalkozasi-alapismeretek/a-koleszterin.html

2013. Február 10. - 09:13:37
Válasz #8157
Nem elérhető

RsLeo


"a csak anabolikus szerek jobban kotodnek az idegrendszer receptoraihoz"

hova, mit?? ez nem egészen így működik...

2013. Február 10. - 11:10:25
Válasz #8158
Nem elérhető

eo2eo


"a csak anabolikus szerek jobban kotodnek az idegrendszer receptoraihoz"

hova, mit?? ez nem egészen így működik...

Kérdés volt. :)

Csak mert én kifejezetten ingerlékeny voltam az első ciklus alkalmával... és volt egy barátom akivel együtt kezdtünk, ő tolt decat a test ena mellé, és nála kevésbé jelentkezett ez a probléma. Pedig, hogy is fogalmazzak... kettőnk közül ő a lobbanékonyabb természetű. Ezért gondoltam hogy a nandrolone származéknak nagyobb az affinitása azokhoz a receptorokhoz amik az idegi működéssel vannak összefüggésben, és maga az anyag természeténél fogva ( minthogy kevéssé androgén mint anabolikus ) viszont nem indukálja az idegességet etc.

Ninja:

gondolom mondod Te ezt mint "highly experienced" :D  felhasználó. Nos, nem lenne sok második kúrának 2000mg/hét anyagot tolni 500mg/hét helyett? ( ami ugye a galenikás enat ismerve, lehet hogy nem is 500 - amiket most vettem meg elvileg ezt mind felulmuljak minosegben, szoval varhato hogy megkapom a tervezett dózist )

Elvileg az ena 2-3 hét múlva már érezhető, a boldi 5-6. Akkor elvileg a 5. héttől kezdve amíg az npp is dolgozik 4 cucc fog bennem működni. Ez számomra kicsit ijesztő. Tudom hogy a szinergiák miatt ez előnyös, de kérdem én hogy mi van a mellékhatásokkal ?

Ha nem szedtem arimidexet pár napig, éreztem hogy érzékennyé válik a mellem. És ez csak 1 anyag, és összesen pár nap AI kihagyás mellett.  Ha 4 anyag lesz, számíthatok a felnégyszereződő mellékhatásokra? Akkor vegyek egy másik doboz anastrozolet is ?:D

2013. Február 10. - 11:32:44
Válasz #8159
Nem elérhető

jrk



"Milyen kuraknal problema az LDL emelkedes? Vérképen kívül mi az amiből erre következtetni lehet?

A jó diéta nem orvosolja ezt a problémát? Vagy ennyire jelentős lenne?"


Miből lehet következtetni? Abból, hogy ha elég szorgos vagy, szívrohamot kapsz.
Ez az a pont, amikor azt érzem, hogy nem igazán olvasgattál itt (vagy máshol) utána a dolgoknak. Ha az egészségeddel is szeretnél törődni a fizikumodon kívül, légy körültekintőbb! Én pontosan ezért nem szeretnék Neked kielégítő választ adni. Hogy rákényszerülj az információk önerőből történő megszerzésére a saját érdekedben, ne pedig szimpla helpdesk-nek tekintsd a fórumot, hanem fórumnak, ahol eszmét cserélnek az emberek.

Eszem ágában sincs oktatni téged, de mielőtt egyáltalán megfordul a fejedben, hogy anyaghoz nyúlsz, legalább az alapvető dolgoknak járj utána. Ne azért, hogy egy magamfajta huszadrangú forma ne buzeráljon, hanem a saját egészséged érdekében.


Foszfolipidek/ pl.szójalecitin /és omega 3 zsírsavak fokozott bevitele segíti a jó koleszterinszint arány megtartását -visszaállását.Plusz az egyéni tolerancia.A tamoxifen / bár ijesztő ,hogy mi mindenre hat még/ is segíti az opt. HDL-LDL_triglicerid arányt.Legalább is K.Tibor írásaiból ezt vettem le.http://www.www.bodybuilding.hu.eu/taplalkozasi-alapismeretek/a-koleszterin.html


Most miért rontottad el? ;D Nem hiába vagy Rebel... nomen est omen :P

És még egy "köszönömöt" sem kaptál. Sebaj...